2014. szeptember 2., kedd

Elérte a Világ Helyzete oldal a 10 millió látogatót !10.000.000 látogató
Köszönöm mindenkinek az eddigi érdeklődést és bizalmat ! Igyekszem ezek után is megosztani azokat az információkat és tudásanyagot, melyek fontosak a körülöttünk zajló világpolitikai események megértéséhez.

6 megjegyzés:

 1. Gratulálunk, és köszönjük !

  Goldeneye - Dekódolt Biblia

  http://hu.scribd.com/doc/226583089/Goldeneye-Dekodolt-Biblia

  VálaszTörlés
 2. Szívből gratulálok, sok erőt, kitartást és sok örömöt feladatodban, bár furcsa ezt mondani, mert sajnos nem örömteli dolgok azok amikről írnod kell, akkor inkább úgy mondom további sok sikerélményt az igazság utáni kutatásban!
  :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csatlakozom :)
   És ha már Világ Helyzete , én a mai világ helyzetét egy sebesen robogó vonathoz tudnám hasonlítani, melyen kétfelé különülő, de különböző szemléletű embercsoportok ülnek. Vannak a muszlimok, akik egyik része békében és nyugalomban szeretne élni önmagával, Istenével és embertársaival, másik részük lelke feldúlt, és háborúért kiált. A keresztények egyik része várja Krisztust, a másik része nem, az ateisták egy része szeretetben és harmóniában szeretne élni, s ha kell, ezért feláldozza mindenét, a másik fele anyagi és testi vágyainak kielégítéséért és emberi jogaiért küzd bármi áron. És a további csoportok is ugyanígy választódnak kétfelé, koncepciójuk alapján. A vonat egyszer csak szakadékba zuhan, a csoportok egyik része elenged mindent, ezért felemelkedik - megmenekül, másik részük két kézzel kapaszkodik minden után, hogy visszanyerje egyensúlyát , ezáltal lezuhan a vonattal együtt.

   Törlés
 3. Köszönjük Laci! Te vagy a Mi Lacink! Folytasd tovább, "no matter what"! Gondoltál már arra, hogy érdemes lehetne alkalmanként egy-két, kicsit több, reményadó, megoldásokról szóló cikk? Szükség van a munkádra, nagyon fontos és egyedülállóan értékes, amit az oldal által adsz mindannyiunkért, a közös jövőnkért. Szeretettel kívánok kikezdhetetlen és sok erőt a folytatáshoz.

  VálaszTörlés
 4. Gratula!
  Most kell eladni! :)
  (kb. ennyiért meg is vennék forintban)

  VálaszTörlés
 5. Az aranykor kapujában

  http://www.felemelkedes.blogspot.hu/2014/09/az-aranykor-kapujaban.html#comment-form

  VálaszTörlés