2014. május 28., szerda

"Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket ! És igazuk lesz !"


Érdemes átgondolni a szavait ! Godfrey Bloom független uniós képviselő (az EP gazdasági és pénzügyi bizottságának tagja) egypercese az Európai Parlamentben ! 

Íme a szöveg: 

" Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: „


<< Murray Rothbard

Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.” 
Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek ?

Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim – az állampolgároktól eltérően –, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében!

Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt.

 

Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euro-szkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a (európai) parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz! "

14 megjegyzés:

  1. Magyarul feliratozva: https://www.youtube.com/watch?v=liDrs2OeoB0

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Seavaster1! Eltűntél mostanában, reméljük minden ok! Áldás!

    VálaszTörlés
  3. Áldás Véreim, MAGyarok!
    Véleményem szerint már így is késésben vagyunk! Ezek a vérszívó piócák, tényleg hasonlítanak biologiai megfelelöikhez! Képesek "pukkadásig" vértszívni!
    A kötelet saját eröböl finanszírozom! :D Kezdhetnénk máris plö. a törpe napoleonnal, aztán szépen sorjába "érdemeik" szerint!!
    Minap olvastam, hogy "menekül a "magán" és banktöke is 100-1000 mrd-ban számolva! "
    A víz szalad, de a kö marad, A kö marad!"

    S(z)evas(z)-ter!!
    Köszi a munkád, júh-tyúkon feliratkoztam, jönnek is a Truseekers-es videjók! :D Köszi!

    VálaszTörlés
  4. wiiking de eltüntél a Hungarian realról! Mi van veled?

    VálaszTörlés
  5. wiiking de eltüntél a Hungarian realról! Mi van veled?

    VálaszTörlés
  6. Az európai uniós országok gazdasága össze fog omlani hamarosan. Nem taglalom miért, hiszen nekünk nem ez a fontos. Azonban az igen, hogy ettől teljesen függetlenül, vagy folyományaként Magyarország megfog erősödni gazdaságilag.Ha összeomlik az unió azért, ha megmarad akkor azért. Csupán, mert mi Magyar szellemiségben élünk még mindig és ezután is. Pont!

    VálaszTörlés
  7. Egyszer a Fractional Reserve bankrendszerről is beszélt nyíltan mindenki előtt...

    VálaszTörlés
  8. Egy zsidó idéz egy zsidótól,azért engedik beszélni mert kell egy kis gőzkiengedés néha-néha.Amúgy meg az Eu-s bürokraták meg csak bábok,attól hogy fölakasztanak őket a valódi irányítók háttérben ünnepelnének tovább.Ezt már eljátszották a történelemben többször is.Egyébként meg már régen összeomlott az Eu csak hivatalosan még nincs bejelentve,majd ha a cionista sátánkutyák kiadják a parancsot.Ez is olyan lesz mint 1990-es rendszerváltásnak nevezet hazugság.
    Ráadásul ezzel az agymosót társadalommal? Épen ezek szavazták be őket.Elég csak az itthon siralmas társadalmunkat megnézni.Szeretném azt mondani, hogy azért van remény,de hazugság lenne.

    VálaszTörlés
  9. David Icke nem fog jönni Magyarországra előadást tartani?

    VálaszTörlés
  10. Ugye megmondtam, hogy mainstream-mé mentek az összeesküvési elméletek, bizonyos titkos társaságok. Ugye megmondtam, hogy az egyik kutya, a másik eb.
    https://www.youtube.com/watch?v=kyAIn79Tl2U

    VálaszTörlés
  11. isten ments hogy felkössük őket.
    ezek a tetves retkes állatok nem érdemlik meg a gyors halált.
    én egy 10-20 emeletnyi mély katakombába száműzném őket, hogy soha ne lássák többet a napfényt.
    ott ráérnének gondolkozni :)

    VálaszTörlés
  12. eszembe jutott egy érdekes gondolat.

    kiveszünk a körforgásból egy nagy hatalmú szabadkőművest, egy rótshíld,rockelfeller vagy gates csemetét és eltüntetjük 5-10 évre.
    5-10 év múlva be tud ugyanoda illeszkedni ahol volt, ugyanakkora befolyása lesz megint , vagy akkor már a többiek kizárják köreikből ?
    vagy újra elöröl kell kezdenie mindent ?

    VálaszTörlés
  13. Kezdödik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság – vagyis a sötét oldal globális rituáléja
    http://paranormal.hu/?p=135571

    VálaszTörlés