2013. július 14., vasárnap

Snowden elegendő információt birtokol, hogy a legnagyobb kárt okozza USA történelmében


Az egykori NSA nemzetbiztonsági alkalmazott, az igazság kirobbantója, Edward Snowden olyan veszélyes információkat birtokol, mely potenciálisan Amerikát  létezésének legrosszabb rémálmához vezetheti el - ha kiderül... - az újságíró szavai szerint, aki először publikálta Snowden dokumentumait. Az igazság ugyanis kemény dolog és, mint tudjuk, mindig a felszínre tör...ez csak idő kérdése. Mióta mindenki terroristaként kezelnek, furcsa dolgok vannak folyamatban... ( Világpanoráma: Kémre még úgy nem vadásztak... )
"Snowden elég információt birtokol ahhoz, hogy egyedül nagyobb csapást mérjen az Egyesült Államokra, mint bárki valaha a történelmében" 
- mondta az argentin La Nación folyóiratnak Glenn Greenwald, a Guardian újságírója, aki megkapta és elsőként közölte az igazságot. 

"De nem ez a célja. Hanem az, hogy feltárja, az emberek olyan szoftvereket használnak világszerte tudtuk nélkül, mellyel saját tudatos beleegyezésük nélkül kiszolgáltatják magukat és feladják magánszférához való jogukat. Számos olyan dokumentuma van, mely elég sebet ejthet az USA kormányán, ha kikerülnek." - mondta Greenwald.

Hozzátette még, hogy Washington jobb ha óvatosabban bánik az alkudozásban Snowdennel, mert meg van rá a lehetősége, hogy további károkat okozzon az Államoknak.

"Az USA kormánya térden állva kellene könyörögjön minden nap, hogy nehogy valami történjen Snowdennel, mert ha bármi is történne vele, az összes információ azonnal napvilágra kerül és az a legrosszabb rémálommal ér fel." - mondta.

Hozzátette, hogy Snowden számára a legfontosabb dolog nem az, hogy letartóztatva végezze az USA-ban - mely jól leírja a kormány "bosszúszomjas" megközelítését azon emberekkel szemben, akik felfedik az igazságot.

Amikor arról kérdezték, hogy vajon elhiszi-e, hogy bárki is kísérletet tenne megölni vagy bántalmazni az ügy kirobbantóját, azt felelte, hogy "Snowden "már szétosztott több ezer dokumentumot és biztossá tette, hogy néhány ember szerte a világban megkapja az egész file-t." - ami azt jelenti, hogy nem lenne éppen hasznos, ha bárki megpróbálkozna egy merénylettel.  
Szerinte az USA inkább imádkozhatna, hogy senki meg ne próbáljon Snowden életére törni.

"Ha valami történik, az összes információ napvilágra kerül és az Amerika legrosszabb rémálma lesz."


Az USA-ban kémkedés vádjával adtak ki körözést Edward Snowden ellen, amiért felfedte a részleteit és leleplezte az NSA / kormány titokban folytatott megfigyelési tevékenységét saját állampolgárai és a világ minden közösségi médiát, Windows / Apple operációs rendszert, Facebook-ot, Skype-ot, Verizon mobilhálózatot...stb...stb...használók, gyakorlatilag mindenki ellen.  

2013. Június 23-a, Hong-Kongból Moszkvába érkezése óta a moszkvai Sheremetyevo repülőtér tranzit-várójában él. Biztonságos útvonalat szeretett volna találni Latin-Amerikába, ahol esetleg találhat egy olyan országot, mely tiszteletben tartja még a szabadságjogokat és nem áll a  nemzetközi háttérhatalom irányítása alatt, mint az USA vagy az Európai Unió. 
A valós helyzetet jól mutatja, hogy a világ közvéleménye szinte elsöprő arányban Snowden és az igazság pártján van, így minden lejáratás gyakorlatilag hasztalannak bizonyult a hatalom részéről. 

Miután számos európai állam sem merte megkockáztatni, hogy nem teljesíti az USA parancsát, így sikeres politikai menedékjogot eddig Venezuelában ért el - ezt az ajánlatot várhatóan elfogadja, de megpróbál Oroszországban is menedékjogot kapni..... 
Snowden kiszivárogtatása nagyon felbőszítette Washingtont és barátait, de természetesen ellenségeit is. Hiszen nem csak uniós politikusok, hanem főleg latin-amerikai országok érintettek internet forgalmuk lehallgatásában és az ellenük folyó kémkedésben.

A helyzetet az teszi bonyolulttá, hogy Dél-Amerikába eljutni nagyon nehéz olyan légtéren, amit az amerikai diktatúra ellenőriz vagy ellenőriztet a NATO-n keresztül.... Szóval kockázatos...

Ráadásul a háttérhatalom csicskásaiként működő európai államok még azt a nemzetközi konfliktust és képesek voltak bevállalni, hogy a bolíviai Morales elnök, elnöki különgépét Ausztria felett a földre tereljék és Snowden után kutatva átvizsgálják. Blama a javából !
A jogtalan bánásmód és a nemzetközi törvények megsértése miatt az összes dél-amerikai ország hazahívta nagyköveteit Európa államaiból. 

"Latin-Amerika természetes szimpátiával viseltet az Egyesült államok iránt, még akkor is ha sok vitát felvet Washington külpolitikája a térségben, de ami Evo Morales elnök gépével történt Európában az nagyon heves reakciókat váltott ki. Bolíviával úgy bántak, mint egy gyarmattal, nem pedig egy szuverén állammal."


Pénteken a 3 heti reptéri bujkálásban megtört Snowden emberi jogi aktivistákkal és újságírókkal találkozva elmondta, hogy azonnal kérelmet nyújt be Oroszország felé menedékjog ügyben. 
Az orosz külügyminiszter Szergej Lavrov szombaton azt nyilatkozta:
"Nem vagyunk kapcsolatban Snowden-nel", majd hozzátette, hogy abban az ügyben az Orosz Migrációs Irodához kell fordulnia.
Konstantin Romodanovskiy (Russia’s Federal Migration Service) Bevándorlással foglalkozó szervezet vezetője szombaton az Interfaxnak azt mondta, hogy "még nem kaptunk menedékjog-kérelmet Snowdentől...., de a kérvényt az orosz törvényeknek megfelelően fogjuk elbírálni, ha megérkezik."

Természetesen ez csak a felszín és arról nyilván nem fogják azonnal tájékoztatni a közvéleményt, ami a háttérben és pláne a mélyben folyik közben. Az USA számára viszont egy biztos: nemzetközi tekintélye nagyobb csorbát szenvedett el, mint valaha és szavahihetőségük a béka segge alatt van. 


Greenwald még azt is mondta a La Nación-nak, hogy "csak nagyon kevés országnak van ereje és akarata, hogy szembe tudjon szállni az USA-val, de Oroszország az egyik közülük"

Snowden kiszivárogtatása nagyon felbőszítette Washingtont és barátait, de természetesen ellenségeit is. Hiszen nem csak uniós politikusok, hanem főleg latin-amerikai országok különösen érintettek internet forgalmuk lehallgatásában és az ellenük folyó kémkedésben.

Greenwald megemlítette, hogy a további kiszivárogtatások kapcsolódnak Dél-Amerikához, főleg abban, hogyan gyűjt információkat az USA a kommunikáció forgalmukból és mindezt teszi napi szinten. Június végén az már kiderült, hogy több tucat nagykövetségen és missziókban kémkednek. A Guardianben megjelent lista 38 külföldi nagykövetséget említ meg,  ami az USA dokumentumaiban is "megfigyelési célpontként" vannak megjelölve.
/Bolíviai elnök és vezetők e-mailjeit hackelték meg az amerikaiak/

Az, hogy még saját szövetségeseit is megfigyelteti az EU-ban, ez pedig kiverte a biztosítékot és dühös reakciókat váltott ki. Franciaország az USA és EU között tervezett szabad-kereskedelmi tárgyalások késleltetését indítványozta mindaddig, amíg a kémkedési gyakorlatra és a dokumentumokra megfelelő választ nem kapnak Barack Obama részéről.
"Nem tudunk elfogadni ilyesfajta viselkedést partnerek és szövetségesek között". - mondta Francois Hollande újságíróknak. "Amíg garanciákat nem kapunk, addig nincs tárgyalás és tranzakciók..... "

"Barátok lehallgatása elfogadhatatlan" - mondta Angela Merkel szóvivője...
"Már nem a hidegháborúban vagyunk !" ....- tette hozzá.

Dehogyisnem abban, sőt valami sokkal rosszabban..... Jó kis színjáték a közönségnek ezen politikusok reakciói, hiszen mindent tudnak és közösen csinálják  - teszem hozzá én.... (SBG Buddha) 

Egy poénos kép a végére: 
"Milyen ironikus, hogy mindig olyan elnökre vágytunk, aki mindenkit meghallgat.
Na most már megkaptuk ! 

Kapcsolódó előzmények:


Készült az RT NEWS cikkei alapján...

315 megjegyzés:

  1. Kedves SGB Buddha ! Ez jó cikk (talán mert igaz és a jelentősége is elég aktuális), de az előzőhöz írt üzenetemet szeretném közölni veled újra, nehogy lemaradj róla.
    Komolyan nem érted vagy csak nem akarod tudni, hogy az a "magasabb tudatosság" meg "olyan világ, aminek a létezéséről ma még csak sejtéseink vannak" amire oly nagyon vágyakozol, nem más mint a szellemvilág, amit Isten szeretetből zárt el, csak illegális úton lehet benézni, mert ha nem tette volna már nem lenne ember a Földön. Ez padig az a 4.dimenzió, 2. ég stb. ahol nem sok köszönni valóval lehet találkozni: bukott angyalok, démonok, idegen interdimenzionális hibrid lények, ergo sátán (lucifer) birodalma (királysága), ennek fizikai része a mi bolygónk is (de már nem sokáig). Ezért nem ajánlatos ebbe a félig nyitott világba sem tudatmódosító anyagokkal (pl.LSD), sem zenével (pl.dob), sem technikákkal (pl.TM), sem vallással és hittel (pl.hindiuzmus) bekopogni, mert nagyon nagy pofára esés lesz a végén (elmebaj, betegségek, átkok ebben a létben, de legkésőbb kárhozat a halál után). Erre mérget is vehetsz ! Sajnálom, hogy ez nem jó hír, de van az is. CSAK Jézus Krisztuson keresztül lehet biztonsággal és legálisan oda átnézni (3.ég) meg kommunikálni, mert ő nem hazug, nem gyilkos, nem utál, mint a korábban említett fűben, fában (állatok, növények meg ősök szellemei stb.) meg sokszor "angyalokban" (szellemi mesterek, tanítók stb.) megbújó gonosz.
    Kérlek olvasd el Jézus kérését és láss a szavak mögé:
    "Bizony, bizony, mondom nektek: Aki nem a kapun megy be a juhok aklába, hanem máshonnan hatol be, az tolvaj és rabló. Aki a kapun megy be, az a juhok pásztora. Az őr kinyit neki, a juhok pedig megismerik a hangját. Nevükön szólítja juhait, és kivezeti őket. Amikor mindegyiket kivezeti, elindul előttük, s a juhok követik, mert ismerik a hangját. Idegen után nem mennek, hanem elfutnak tőle, mert az idegennek nem ismerik a hangját. Ezt a példabeszédet mondta nekik Jézus, de nem értették, mit akart vele mondani. Jézus folytatta: Bizony, bizony, mondom nektek: Én vagyok a juhok számára a kapu. Azok, akik előttem jöttek, tolvajok és rablók. Nem is hallgattak rájuk a juhok. Én vagyok a kapu. Aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, ki-be jár és legelőt talál. A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen. Én vagyok a jó pásztor. A jó pásztor életét adja juhaiért. A béres azonban, aki nem pásztor, akinek a juhok nem sajátjai, otthagyja a juhokat és elfut, amikor látja, hogy jön a farkas. A farkas aztán elragadja és szétkergeti őket. A béres azért fut el, mert béres, és nem törődik a juhokkal. Én vagyok a jó pásztor, ismerem enyéimet, és enyéim is ismernek engem, mint ahogy az Atya ismer engem és én ismerem az Atyát. Életemet adom a juhokért." János 10.
    Isten adjon szellemi látást, ébredést és áldást !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit nekünk 4. Dimenzió, Mi az 5. Dimenzióba tartunk.
      " Ezért nem ajánlatos ebbe a félig nyitott világba sem tudatmódosító anyagokkal (pl.LSD), sem zenével (pl.dob), sem technikákkal (pl.TM), sem vallással és hittel (pl.hindiuzmus) bekopogni, mert nagyon nagy pofára esés lesz a végén (elmebaj, betegségek, átkok ebben a létben, de legkésőbb kárhozat a halál után). Erre mérget is vehetsz ! "
      Te is beszélgetsz netán Jézussal, hogy ilyen biztos vagy benne?
      Tudom a válaszod: Igen. Én a helyetekben megkeresném a csoportotokat és onnan nem mozdulnék ki mert ott biztonságban vagytok.
      Azt meg mindenki hagy döntse el ebben a szabad akaratú világban ,hogy neki mi a jó. Köszönjük megértéseteket.

      Törlés
    2. Hogy ne offoljam szét ezt a cikket, mert teljesen másról szól, ezért a tegnapi bejegyzés alatt válaszoltam felvetésedre, amit hirtelen tudtam.

      Törlés
    3. A hit jó dolog, a vak hit már kevésbé.

      Törlés
    4. Oké Buddha, előbb írtam ide, csak utána láttam hogy reagáltál, és próbáltam röviden válaszolni. Üdv

      Törlés
  2. Lehet nem értem én eztet, de... mintha a jelenlegi rendszer nem úgy működne, hogy egy szem fickó beakaszt a világnak legnagyobb hatalmának/országjának. Mer épp olyanja van. (Vagy de?)
    Meg. Fel tudná rúgni a amrikos vezető pozícijót, de... őt csak a csúnya szemfülelés érdekli. Aha. Biztos.

    Az mondjuk még mindig érdekes ebben a bohóckodásban, hogy a fickó állítólag lassan egy hónapja, csini kis, jól behatárolható helyen foglal helyet. És kornyadozik a döntése miatt. Meg megzuhan, kifárad, mentálisan, szellemileg, meg... Szegény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a faszi egy kreálmány, mikor veszitek már észre?
      Mondok néktek gyermekek egy példabeszédet:
      "Volán egyszer Orbán Viktornak egy felesíge, sajnálatos módon ellopták pont az ő kocsiját:(, de Orbán bácsi kérésére a rendőrség még aznap megtalálta a tolvajt."
      "Volán egyszer egy falusi embör Jakab, neki is ellopták a kocsiját, donohát máig nem találja a rendőrség a kocsit."
      Mindez történt Magyarországon majdnem EGY időben. Ismétlem Magyarországun. Hunlandban, Scithyában, Nimród hazájában. Teccik érteni? Azt hiszen nincs mit beszélnünk arról, hogy egy nemzetközi elfogatóparancsos amerikaleleplezős csávóka, hogyan tud bujkálni, úgy, hogy kérelmeket ad be országoknak személyesen? Hugyan van ez? Biztos az amerikalebuktatós csávó amerikalebuktatós? Vagy csak egy szimpla pizzafutárfiú, aki elmenkült a bevétellel, avagy elküldték a bevétellel? Tessenek gondolkodni ó nagy felvilágosult emberek. Hiszen mi EGY-ek vagyunk MAGyarok, mi ezeket tudjuk...

      Törlés
    2. Figyelj Schwaben, szerintem jó srác ez a Snowden :)
      Ha másért nem, legalábbis azért, mert jó kis fricska Az USA orra alá.
      És kell nekünk is a jó példa, és főleg a HIT arra, hogy lehetséges szembemenni, kijátszani ezeket. Na ezért veszélyes a háttérerőkre nézve az ilyen ember.
      Szóval nem muszáj fatalistának lenni, mindenkiben a rosszat látni, igenis a folyamat megfordítható, kijátszható, HIDD már el ! :)
      Jó lenne visszaprogramoznod magad a HIT, a MINDEN LEHETSÉGES világába Schwaben, látod Snowden már megtette, most rajtad, rajtunk a sor !

      Törlés
    3. Jó srác? Honnan tudod?:D ismered? Fent van facebook-on ismerőseid között?
      Úgy beszélsz mintha pontosan tudnád, hogy ki is ő.
      Ti értelmes embernek látszatok itt, mégis bekajáljátok a Snowdenes hisztériát?
      Mi derülhet ki? Mi a fene van a nap alatt, ami még eddig nem derült ki?
      Mindent tudunk, de még többet akarsz tudni Hulivuli.
      Igen lehetséges, kiderül, hogy Snowden egy replikátor a Jupiterről, vagy nem tudom, hogy mit vársz el ettől a játszmától? Lebukik a világkormány és? No akkor mi van? Pár ember még megtudja rajtunk kívül, hogy mit terveznek és kész. Alleluja, hiszen rájöttek az emberek, hogy a Föld lakossága túl sok és nem kellünk. Akibe egy kis ész szorult, pontosan tudja, hogy a gyógyszerek meg ilyesmik ártalmasok, mégis mindenki szedi ennek ellenére...
      Ugyanúgy fogjuk szedni ezután is a napi hulladékunkat, hogy ellássuk a kis kolóniánkat... Ezért mondom én is, hogy nincs új a nap alatt. A régi tervük a szabadkőműveseknek megvalósul egy kis ideig...tudjuk Ki érkezéséig...

      Törlés
    4. Hát ha kreálmány akkor bárki is kreálta eddig úgy néz ki szép kis öngólt lőtt.
      No persze addig nem tudhatjuk biztosan amig nem adja ki az információit.
      Feltevődik az a kérdés is hogy ha kamu , akkor miről akarják vele elterelni a figyelmet?Vagy lehet hogy csak a nemzetközi helyzet fokozására egy nagy háború előkészítésére használják?
      Vagy ha hiteles a pali lehet épp azért nem akarja kiadni az infóit mert tudja hogy az egyből konfliktust eredményezne?Az ő elmondása szerint ugyanis amit elmondott eddig az csak egy szelete a tortának.
      Sajna szerintem még túl keveset tudunk a dolgairól, a háttérben húzódó dolgokról meg még kevesebbet.
      Ha sovány vigasz is az idő majd úgyis elmondja mi a szitu.(remélhetőleg)

      Törlés
    5. Schwaben! Írod, "mindent tudunk, nincs új a nap alatt" Ez a baj veletek, a negatív bibliai programozottság. Engedd el, és élj a jelenben ! Láss rá arra, hogy minden úgy van jól, ahogy van!
      Tudod mi a legsúlyosabb bűn a világon?
      Annak a személynek a bűne, aki másokat bűnösnek lát.

      Törlés
    6. Akkor te Istent mondod bunösnek...Ezt a szot Isten mondta ki eloszor...mi is Tole tudjuk,amit azutan elmondunk nektek,mint Isten szocsövei.
      Azt pedig tényleg komolyan gondolod,hogy minden jol van ugy,ahogy van? Ezt latod mindenfelé? Amig korhazaink,börtöneink,temetoink vannak,mindenütt a zavar,panik félelem,haboruk éhinségek stb.,addig nem igazan kellene neked ilyeneket mondanod.De,ha te nem itt élsz a földön akkor szoljal...

      Törlés
    7. Az lát jól, aki szeret.
      Ha Isten a bűn szemüvegén nézne minket, akkor meghasonlana önmagával.Isten csak azt a gyémántot látja, akik voltunk, vagyunk és leszünk. Persze számára csak jelen van :)

      Az aranyásó is azt az egy tonna szemetet szinte észre sem veszi, csak félretolja, mert az aranyat keresi szenvedélyesen, úgyanígy kellene, hogy legyetek ezzel ti is, hogy hitelesek legyetek, és hasonuljatok Atyátokra, mert az ő Tiszta Szemében a bűn tengere annyi csupán, mint a vízcsepp,. amely tüzes serpenyőbe hull.

      Törlés
    8. "Ha azt mondjuk,hogy nincsen bun mibennünk,magunkat csaljuk meg ée igazsag nincsen mi bennünk.
      Ha megvalljuk buneinket,hu es igaz,hogy megbocsassa buneinket es megtisztitson minket minden hamissagtol.
      Ha azt mondjuk,hogy nem vétkeztünk,hazugga tesszük Ot,es az O igéje nincsen mibennünk"(1Janos levél 1:8-10, - elég szép?

      Törlés
    9. Nem mindegy, mire teszed a hangsúlyt.
      "Tekintsd meg a liliomokat, mimódon növekednek" :)

      Törlés
    10. Ria! Jézus Örömhíre szemléletváltást is jelent.
      Amúgy én nem akarlak megváltoztatni, ha te jól érzed magad a hiteddel.

      Én sem vagyok tökéletes, ergo "Vizsgálj felül mindent, a jót tartsd meg, a rossztól óvakodj! "

      Törlés
    11. Hulivuli, el vagy tévedve, de nagyon. Milyen jogon vagy felsőbbség (mindentudás?) alapján merészeled Isten Igéről megszabni, mi az a mi jó (igaz) benne, mi az ami nem. Kimazsolázod ? Ez nagyon gáz ! A bűn az eredeti görögben egy íjjász szakszó. Akkor mondták, mikor a nyíl nem találta el a céltáblát. Érted ? A bűn az mikor valaki szembemegy Istennel, és célt téveszt. Az ember kezdettől fogva szembement Istennel, sőt öröklődik ez a romlott természet, ezért öregszünk és halunk meg. Te szeretsz beteg lenni, szeretsz öregedni, szeretsz meghalni ? Mert ez nem volt benne a pakliban. Ez mind a bűn miatt van ! Ezt győzte le Jézus Krisztus a kereszten. De nem jár automatikusan, csak hit által. Szóval ne ferdítsd el a bűn fogalmát, ahogy a világban szokták. "Nem szeretem szó". Isten nem tűri meg a bűnt. Szereti a bűnöst, de gyűlöli a bűnt.
      "Vizsgálj felül mindent, a jót tartsd meg, a rossztól óvakodj! " Ez igaz, de nem elég. Ez csak a kiegészítése a megtérésnek.
      Mondtad az aranyásós példát. Könnyű neki, mert az arany nincs összenőve a többi anyaggal. De az ember nagyon is összenőtt a salakkal. Olyan mint az ötvözetben lévő arany. Tűz kell hozzá. Te kibírnád azt a 1500-2000 C°-ot ?
      Ezért nem tudja Isten sem szétválasztani a kettőt. Együtt mennek a levesbe. Vagy valaki más megy oda, az ember helyett. Ez volt Ő (Jézus). Ezért meg tudod úszni, de csak vele és általa.

      Törlés
    12. arpiel

      Namost... valahogy nincs igazából ingerenciám nagy szócsavargatáshoz, meg teológiás és szemléleti vitához, de... A legutóbbi hozzászólamlásodat tekintve azt kell megjegyezzem: elég csehül állunk. És ebben mind az összes Kereszt hívő és egyéb fődön kóborgó arc benne vagyon. Mánha... ezt a betegséges, meghalásos, örökéletes vonalat tekintjük. (Vagyis tudtommal az elmúlt kétezeregynehány esztendőben csak Jézusnak sikerült ez a bravúr. Pontosabban ilyesmiről szól itten a betűszaporítások nagy része.)

      Az utolsó bekezdésed pedig... ismételten csak felveti a mindenhatás kérdését. Vagy rosszul látom? S ez a vonal visszavezet kissé oda, hogy akkó hogyan keletkezett a bűn, mint olyan? Amit ugye Isten nem szeret. Ám elméletben mindent Ő teremtett. Szóval...

      Viszont, mint mondottam nem akarok én itten szócsatározni, meg eltéríteni, meg izé... Megoszt... ezt mán sokszor rágcsáltuk errefelé (is). Viszont ha úgy érzitek hörögjetek rajta kicsit. ;)

      Törlés
    13. Árpiel! Írod: "De nem jár automatikusan, csak HIT által."
      Most én kérdezem tőled a főparancsot, de válaszolok is helyetted.Kettő ige szerepel benne, SZERESD... és SZERESD....
      Most nézzük vissza a kereszténység 2000 éves hitét. Mit látsz ? Mert én csak ÉNKÖZPONTÚ HITET látok, ami mindig csak egy belső és hamis, vagy külső és szintén hamis tekintélyelvre épített, és csak megosztást tudott produkálni.
      Tudod, hol kezdődik a SZERETET ? Mondok egy példát.
      A keresztény Kalkuttai Teréz anya a beteg mohamedánnak a Koránt, a hindunak meg a hinduk szent könyvét adta, mert ő is rájött, hogy SZERETET felülír mindent, még a HITET is. Tudod miért? Mert a "hit (csak) a reménylett dolgok valósága", de a szeretet az maga az ÉLET.
      Jézus azt mondta: "Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!" (Jn 13:34)
      Ha a ti szeretetekbe nem fér bele bármilyen hitrendszer, akkor, kérdezem én, hogyan tudtok egyáltalán szeretni ?

      Törlés
  3. Mi van azzal az infóval, mi szerint Snowdent ki akarták nyírni a HAARP-al ? Meg hogy további leleplezéseket mondott az állítólagos ionoszférakutatóról és használatáról. Kacsa ?
    Lsd.: http://www.kontrollblog.com/2013/07/snowden-feltarja-haarp-globalis-gyilkos.html

    VálaszTörlés
  4. most már inkább azon kellene agyalni hogy hogyan lehetne pozitív világkormányt létrehozni a negatív világkormány helyett, megelőzve ezzel számtalan problémát

    VálaszTörlés
  5. Azt gondolom, az igazság valahol félúton van. Mindenki tudja, hogy bonyolult világban élünk, ahol annyi a manipulátor és az érdekirány, mégis mindenki faékegyszerűséggel gondol EGY érdekcsoportra, aki ezt a Showműsort mozgatja. Mi van akkor, ha ez az ötlet kipattant valaki(k) fejéből, aztán rámozdult még jópár ilyen társaság, majd rákontrázott még egy pár és a végén (elején) ott tartunk, hogy már senki sem ismer rá az eredeti tervre és rég kicsúszott az irányítás azok kezéből, akik az egészet kezdték. Ne felejtsétek el azt sem, ha szűkülnek az erőforrások, attól még mindenki ugyanannyit akar keresni, mint előtte. Ha szűkülnek az erőforrások, akkor a régi nagy haverok a bőség és aratás idejéből már lehetnek egymással versengő ellenségek is az ínség idején. Az a Krisztusos betét nagyon bejött, a gond az, hogy féligazságokkal volt tele. De ez nem is baj, hisz a Mi dolgunk, hogy az igazság másik felét felderítsük. Mert mi maradnak nekünk, ha le lenne osztva az Ész, bár van egy olyan sejtésem, hogy az író tollában ez a szándék verdeste a karaktereket.

    VálaszTörlés
  6. Tecciktudni... ez a "ügy" is csak egy kis jáccódás mindenféle bácsik és nénik között. Politika, meg intrika, meg "kinek a farka nagyobb" izé... Ezek fickók ettől érzik (vélhetően) magukat fontosnak, hasznosnak, hatalmasnak, stb. (a saját elképzelésedhez passzoló szó aláhúzandó). S így legalább elverik az időt ezzel a szöszmötöléssel.
    De... vajon ez tégedet mint kisembert, (meg ébredező(?), csipás arcot) vajon valójában hol, és meddig érdekel? Úgyis minden emberke azon az úton csalingázik (mán jórészt), amit kijelölt (vagy épp az Úr - hogy Kereszthívő tesvéreink ne szájhabozzanak annyira) maga számára.
    Megoszt... aki valami úton mód eljutott addég (ilyen-olyan okból), hogy némi távolságtartással tudja bámulni ezen (meg úgy általában mindenféle) eseményeket, az már úgyis észrevesz valami (nagyrészt) ismétlődő mintázatot. Oszt, annak mán dumálhatnak mindenfélét.

    Vagy nem jó az elgondolás, és ez egy véresen komoly játék, amibe mind szépen beledögölünk. ;)

    VálaszTörlés
  7. Snowden bennrekedt a vasutas (mátrix, Bruce Spence vasutas) birodalmában. Nem tud kijönni.

    VálaszTörlés
  8. Snowden lehet hivatalos kiszivárogtató is. Majd mindent kitálal a háttérhatalomról, 911-ről, stb. Amerikában fellázadnak, jöhet a sok FEMA tábor, meg koporsó, stb. Lehet a NWO így teljesedik be, majd ezek helyett a világuralomra törő rossz fiúk helyett jönnek azok, akik leleplezik mindezt, és létrehozzák az Ő világrendjüket. És győztek. Vehetjük a mostani mesterkedéseiket a francia forradalomnak, de utána jönnek a lefejezések, ahol ők is sorra kerülnek. És színre lép az új elit. Valószínű, hogy eljutottak egy olyan szintre, amikor az USA-ra sincs már szükségük. Vagy váltani akarnak.

    toyoda nagyúr: +1 :) Jó hasonlat.

    VálaszTörlés
  9. Drága keresztény testvéreim!!
    Én, mint Krisztusban hívő szólok hozzátok. Nem lenne jobb inkább azt elmondani az embereknek, hogy Jézus úgy lát bennünket, amivé lehetünk az Ő kegyelme által?
    Szerintem is Ő az igazság, de attól, hogy állandóan fenyegetitek az embereket az ítélettel, meg kárhozattal, meg sátánnal, semmit sem értek el, csak ellenállást. Az a Biblia, amit folyton idéztek, beszél tejről és kemény eledelről. Miért adjátok a kemény eledelt!
    Gondolkozzatok kicsit, és ne legyetek már ennyire fröcsögők a kereszténység nevében!!
    Nem igazán krisztusi ez a hozzáállás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te valami ufó vagy? :) Ilyet keresztény ember itt még nem mondott. :) Mindjárt kapsz is valami igerészt a nyakadba, amiből világosan következik, hogy örök életedben szenvedni fogsz. :)

      Van itt igevers ami följogosít, hogy másokat elítélj, megfélemlíts, utasíts, stb. Csak válaszd ki a megfelelő részt és minden helyzetből győztesen kerülsz ki. Arrogancia, felsőbbrendűségi komplexus, tudálékosság, stb. ezek mind legalizálódnak ha az ember talál "feljogosító" bibliai verset. :)

      Mint ma a politika: bele van kódolva a konfliktus és a széthúzás. Remekül leírtad, hogy hogyan működik a gyakorlatban. Aztán hogy ezzel az éleslátással hogyan fér össze a fejedben a keresztény hit és dogmarendszer az már nekem kicsit sok... de hát nem kell mindent érteni. :)

      Törlés
    2. Gonoszkodás(?) következ:

      Ugyan mán Kereső! A Kereszt felkent katonái között is lehetnek felvilágosultak.
      Úgyértem... olyanok, akiknek feltűnt az a apróság, hogy még a kutyusok is azt a arcokat kedvelik jobban, akik nem rugdossák, meg verik el őket folyamatosan. És kaját adnak, meg babusgatást, meg fedelet, meg... (S ezekben a nehéz időkben ugyebár...) ;)

      Valamint, mink a Patás szoligái, meg a ezós, és okkult népek is azt hallottuk/halljuk folyamatosan, hogy Krisztus/Isten megbocsájtó, meg szeret minket. Ugyebár. S tapasztalásaink is aztat mutassák, a vicsorgás, szájhabozás, meg fenyegetés (vagy utalás a fenyegetésre?) mintha nem kifejezetten ugyanaz a vonal lenne.

      Törlés
    3. E.V. csalókat követsz, a gonoszt szolgálod

      Törlés
    4. Akkor kezdj hozza szépen a Biblia olvasasahoz E.V.,hogy megismerd Jézus tanitasait.Elsoként ajanlom a Janos evangéliumat.

      Törlés
    5. Látod E.V.? Milyen magas lóról kapod azokat az utasításokat... :) Na húzzá olvasni, nehogy megint hülyeségeket beszélj!

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    9. Muszaj neked minden lében kanalnak lenned Kereso? Te akkor szolhatnal a hites dolgainkba,ha jartas lennél bibliaismeretben.Ennek az embernek fogalma sincs arrol,hogy Jézus mit mond a karhozatrol.Ha csak az üdvözülésrol beszélünk a hitetleneknek,akkor mindenki megül majd,mint az iszap,nagy nyugiban varvan,hogy bunosként is befogadtassanak Isten orszagaba.A bibliai hit nem gyerekjaték,hanem a vilag legdinamikusabb dolga.
      A.V.-nek fogalma nincs arrol,hogy mik mennek itt mar hosszu honapok ota.Amirol o beszél,azon mar régen tul vagyunk,aminek foganatja egy szal se.
      Ha mindazt végigcsinalta volna,mint amit mi,akkor nem beszélne itt,mint egy jamborkodo farizeus.

      Törlés
    10. Ria, Árpiel : Ezek visszhangzanak tőletek : Isten megátkoz benneteket , elkárhoztok ha meg nem tértek, bűnösök vagytok.

      De ezek az idézetek külön csemegék tőletek :)

      "De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok. A mint előbb mondottuk, most is ismét mondom: Ha valaki néktek hirdet valamit azon kívül, a mit elfogadtatok, átok legyen."

      Nos, miután elmondtátok a térítésetek lényegét, köszönjük szépen, most már hazamehettek (végleg) :)

      Törlés
    11. En is ajanlanék neked valamit:Indulj te is szépen haza,azutan pedig mi is megyünk utanad,csak éppen mas iranyba.

      Törlés
    12. Csak keményen, hulljon a férgese!

      Törlés
    13. Most frissen mondok valamit.
      Itt nagyrészt Jézus szerető emberek is vannak a kereszténység jelképén kívül.
      Van a Jézust elfogadó ember, aki Megváltójának tartja, köztük én is, vagy Ria, vagy Arpiel.
      Láthatjátok a keresztények között is van eltérés, mint pl. valaki karizmatikus valaki katolikusok. Én is hívhatnám eretneknek pl. Riát, de most már nem teszem. Nekünk is voltak éles szóváltásaink, és a Biblia fejbedobálós részén még mindig tudnánk vitatkozni. De én felhagytam ezzel, mivel ha az igét követem akkor nem tehetem. Néha berobban a beszélgetésbe Kereső, de már nem tud rám olyan hatással lenni, hogy visszaszóljak. Mit kéne nekem visszaszólnom?
      A másik dolog a bűn kérdése. Ami szerintem a legnagyobb eltérés itt.
      Már mondtam, hogy a bűn alapesetben létezik, és mindenki érzékeli a világban.
      Tündérruhát húznak magukra az okkult beállítottságú szabadkőművesek is, hiszen ők is hirdetik Jézust groteszk módon, de hirdetik. Istenfiúságát is hirdetik.
      Csak ott a gond, hogy a bűnt nem tartják elfogadhatónak. Vagyis felülírják a bűn fogalmát, mintha az nem is lenne.
      De ha nincsen bűn, akkor miért nincs köztünk Jézus és a Föld miért nem a Mennyország? Sajnos van bűn, minden kultúrában és vallásban, lsd. kereszténység, iszlám, hindu, buddhizmus. Csak minden vallásfajta máshogy fejezi ki a bűn fogalmát. Valaki a letöltendő reinkarnálódásnak hívja, valaki a pokolnak, valaki a tisztítótűznek. De a bűn akkor is minden vallásban bűnnek számít. De ugye így igaz, hogy Isten a bűnös embert szereti, csak a bűnt nem.
      A bűnös embereknek sincs félnivalójuk, ha Jézust követik. Jézus feloldozza a bűnei alól és mentességet kap. Itt lép életbe a kegyelem.
      Ezért tértem én is vissza arra az útra, hogy nem szólogatok be itt, mivel nincsen értelme. Vannak itt tényleg értelmes emberek, akik szeretik Jézust, de nem a kereszténység jelképe alatt látják megvalósulni Őt, hanem a világmindenségben. Ez rossznak nem rossz dolog, csak akkor, ha a Megváltó szerepét eltöröljük. Hiszen, ha nem halt volna meg, akkor megmaradt volna a bűnös élet. Tehát nem jóember volt Ő, hanem a Megváltó. Isten saját magát áldozta fel, mivel emberré lett. Vagyis az Ige testté lett.
      Nagyon csodás cselekedet volt ez Isten részéről, saját véleményem szerint.

      Törlés
    14. Senki sem tagadta itt bűn létezését, hisz az nyilvánvaló.
      De az igazi bűn lényege abban áll, hogy az ember tagadja szabadságának önmagán túli eredetét és beteljesedését, illetve nem ismeri el mások szabadságát. Szeresd Istent (nem a tiéteket:) és szeresd felebarátodat, mint önmagadat.
      Ezt hirdeti a buddhizmus, hinduizmus stb. Ja, és Jézus már ELHOZTA a feloldozást, csak nem vettétek észre. Számotokra ez csak akkor igaz, ha vallásos külsőségek között, Jézust megvallva történik.
      Nos elmondanám neked, amikor Jézus elmondatta a főparancsot a farizeussal, és az visszakérdezett:"De ki az én felebarátom", nos akkor jött elő Jézus az eretnek, hitetlen, de irgalmas szamaritánus történetével. Szóval Schwaben, "menj, és cselekedj hasonlóképpen". Mert Jézus Út-mutató volt, ami Életre és Igazságra visz. Mondhatjátok, hogy Uram, Uram..., jöhettek a bibliával, fenyegetőzhettek kárhozattal, pokollal, átkozódhattok, de az olvasók pontosan tudják az igazságot, mert az a szívükbe van írva, és teszik is ők, amit tenniük kell, sokszor úgy, hogy "nem is tudja a jobb kéz mit csinál a bal". És ez kedvesebb az Isten előtt, mint a ti nyomulásotok, átkozódó térítésetek.

      Törlés
    15. Hulivuli én megértelek, és igazad is van. De ne mondj már valótlanságokat. Ki átkozott téged ? Ki fenyegetett ? Én ? Idézd kérlek !
      Azokat a dolgokat amik neked (nektek) nem tetszenek, ugyanattól a Jézustól idéztük, kitől Te is idéztél. Akkor hogy van ez ? Neked lehet az Ő tanítását szelektálni ? Mert ha igen akkor Te nagyobb vagy mint Ő ! Ha viszont nem vagy nagyobb, akkor fogad el Őt meg amit mondott, alfától ómegáig ! Tehát a bűn, kárhozat, ítélet tanításait is. "Az Igazság (Jézus) szabaddá tesz titeket".

      Törlés
    16. "De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok. A mint előbb mondottuk, most is ismét mondom: Ha valaki néktek hirdet valamit azon kívül, a mit elfogadtatok, átok legyen"
      A bibliát emberek írták, így is kell hozzáállni. Pál apostolról nem akarok rosszat írni, mert az ő korában, és az ő emberi gyengeségeit is figyelembe véve még elfogadható, hogy leveleiben ilyet mond. Bár Pál próbál újszövetségi lenni, de visszanyúl a mózesi módszerekhez, átokszóráshoz. Ugyanígy ti is Jézusra hivatkozva szórjátok a fenti mondatokat ránk. Ahogy Pál a tekintélytiszteletre próbált építeni, úgy az erre alapult római egyház is, majd ti is ilyesfajta biblikus tekintélytiszteletet próbáltok kicsikarni tőlünk, ezért vagytok hiteltelenek. Ezért ment és megy a mai napig is a keresztények között az eretnekezés, egymás hitének ócsárlása. Ezért is mondtam, ha ezt folytatjátok tovább ezen szabad szellemű blogon, akkor még a valódi jézusi tanokat is bemocskoljátok, és több kárt okoztok, mint hasznot.
      Pál a tanítványság alapvető igényét tette feleslegessé, mégpedig annak nevében vezette be a szolgaság eszményét, aki azt hajdan beszédeiben elutasította.A hitből való megigazulás Pálnál sokkal fontosabb, mint a szeretetről, boldogságról vagy a mennyek országáról való prédikáció.

      Törlés
    17. Hulivuli, Te nem fogadod el az Ige isteni tekintélyét ! Emberek írták ??? Az lehet, de nem a saját gondolataikat vagy elképzelésüket. Ami Jézus mondott, az mindent űberel, mert ha igazad is van, Jézus Isten is, nem csak ember, ezért Ő biztos nem tévedett vagy hibázott (mondott hülyeséget)! Tehát ezen a ponton elbukik az induvidualista és pofátlanul szelektáló magyarázatod. Az Ige csak teljességében magyarázható, sőt önmagát magyarázza ! A Szent Szellem által. Kérd meg őt, hogy tegye azt, de előtte térj meg és szüless újjá !

      Törlés
    18. Árpiel, te bibliai szavakat, mondatokat bálványozol az agyaddal. A legtöbb hívő, nemcsak a keresztény, hanem a muszlim, hindu, zsidó ugyanezt teszi a saját könyvével. Keress az agyhoz szívet is !

      "Az Ige csak teljességében magyarázható, sőt önmagát magyarázza ! A Szent Szellem által."
      Köszönöm, a válasz tökéletes, tégy te is így, és nem csak nézd azokat a betüket a bibliában, hanem szélesítsd, terjeszd ki a látóköröd a Lélek által. Üdv.

      Törlés
    19. Két másvallású prédikátor repült Honolulu felé, és azon vitatkoztak, hogy hogyan kell pontosan ejteni Hawaii-t. Az egyik azt mondta, hogy 'Hawaii', a másik pedig azt bizonygatta, hogy a korrekt kiejtés 'Hawaii'.
      Amint földet ért a gépük, az első dolguk az volt, hogy megszólítottak egy benszülöttet:
      - Aloha! A ti népetek hogy ejtik ki a sziget nevét? Hawaii vagy Hawaii'?
      - Hawaii - válaszolta a bennszülött. - Köszönjük.
      - Legyetek üdvözölve mindketten - mondta a bennszülött.
      -------------------------------------------------------

      A vallásos hit nem a Valóság leírása, csak utalás rá, kulcsa annak a misztériumnak, amelyet emberi gondolatokkal nem lehet megragadni. Röviden: a vallásos hit csupán az ujj, amely a holdra mutat.
      - Néhány vallásos ember sosem jut túl az ujj tanulmányozásán. Mások megmaradtak az ujj szopásánál. Megint mások pedig arra használják azt az ujjat, hogy kinyomják vele a szemüket. Ezek a bigottak, akiket a vallás vakká tett. Nagyon ritka az olyan vallásos ember, aki oly mértékben elszakadt az ujjtól, hogy már azt is látja, amire az mutatott: ezek azok az emberek, akik meghaladták a hitet, és mások istenkáromlóknak tartják őket.
      -------------------------------------------------------------------
      Egy kisfiú egyszer ezt kérdezte játszótársnőjétől
      - Presbiteriánus vagy?
      - Nem - mondta a kislány fensőbbségesen. - Mi egy másik gyűlölethez tartozunk.

      (Anthony De mellótól szabadon)

      Törlés
    20. Tudod, én azt keresem ami összeköti a keresztényeket: Jézus Krisztust, Te pedig azt ami szétválaszt. Tudod (sajnos nem), sokkal több és erősebb ez a közös mint hinnéd és mint a különbözőség. Ennyi. Üdv
      "Aki alkalmassá tett minket arra, hogy új szövetség szolgái legyünk, nem betűé, hanem Szellemé; mert a betű megöl, a Szellem pedig megelevenít." 2 Korintus 3,6

      Törlés
    21. Tudod, én meg nem azt keresem, ami csak! a a keresztényeket köti össze, mert Jézus sem ezért jött !
      Én nemcsak keresem, de próbálom vállalni is azt, ami összeköti az egész világot.
      Ez a feltétel nélküli szeretet, ami kiárasztja szeretetét "jókra és gonoszokra egyaránt".
      Üdv.

      Törlés
    22. Jaj te Arpiel, nem tudsz kitörni ebből a bűvkörből! :) A bibliával magyarázod megint, hogy miért igaz a biblia. :) Ezredszer... -.- Ha már te mindenáron ragaszkodni akarsz hozzá, legalább azt vedd figyelembe, hogy akikkel itt beszélgetsz azok másképp gondolják. Vagyis ide kurvára nem elég benyomni valami idézetet vagy buta dogmát. Megtámogatni valami kereszténységtől független dologgal, netán logikát/saját gondolatokat/saját élettapasztalatot megosztani... néha ilyen önálló gondolatok meg minden... izgi ugye? :)

      Ezzel, hogy állandóan és csakazértis (sőt egyre jobban) nyomatjátok itt a műsort, csak újabb konfliktust kreáltok. Ez itt nem az időkjelei... Tehát ha értelmes vitaalapot akartok teremteni, akkor muszáj lesz kilépni a megszokott dagonyából, ahol az egyívásúakkal szoktatok fetrengeni. :) Persze ha neked elég annyi, hogy megcsinálod a balhét aztán beállsz a "szent" oldalra és onnan fújsz a többire, akkor az más tészta... Gondolom neked sem lenne az ínyedre ha egy porszívóügynök állandóan ugyanazzal az ajánlattal zaklatna. Ideje lenne fölfognod, hogy amit itt te kínálgatsz az többször is kategorikusan el lett utasítva. Tehát vagy gyere elő valami újjal, vagy turbózd föl a régi ajánlatot. (Értsd: próbálj valami közös alapot találni érdemi vitára.) De amit művelsz/műveltek itt az egy kereszténységen kívülinek rendkívül taszító és irritáló. És senkit nem érdekel, hogy a könyvetek azt írja, hogy ez a dolgod - mint jó keresztény...

      Tehát nyiss vagy kuss! :) De persze ez csak tanács. Minden jogod és lehetőséged megvan rá, hogy továbbra is ilyen kőagyú begyöpösödöttként viselkedj. Csak hát ez nem jó senkinek...

      Nem kell kitérni a hitedből, csak fölfogni hogy azon kívül is élnek emberek. És bizony nem biztos hogy ők a hülyék. :)

      Törlés
  10. Gratulálok Elek János. Már mindenki hiányolt. Szép gondolataid felüdítenek. Neked tényleg ez a neved ? Azért a szókincsedet bővíthetnéd kissé, így olyan snassz amit mondasz. Szép napot neked is, jóember...

    VálaszTörlés
  11. valaki magyarázza el miért nem mondja el amit tud? minek bohóckodik? akkor minek lopta el és adta be a mézes madzagot?

    VálaszTörlés
  12. Csaba Barát!
    Te szerinted mit szolgálsz?
    Milyen jogon ítéled el az embereket, anélkül, hogy megértenéd őket, de egyáltalán fel sem fogod, hogy mennyire igeellenesen gondolkodol. Ha valóban Isten lelke vezetne, akkor ilyen ostobaságot nem írnál le.
    Még jó, hogy Krisztus urunk nem így gondolkodott. Üdv az értelmes embereknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép válasz volt neked is egy pont:D Csak így tovább, még a végén jó fog kisülni az itteni emberekből. Alleluja

      Törlés
    2. ha a jézus mémet követed akkor onnantól fogva egy megtévesztő profi gonosznak az útján jársz

      Törlés
    3. Köszönöm E.V., hogy türelmes voltál és tűrted a megaláztatást és sértegetést, Isten áldjon meg ! Lehet hogy eljött az ideje a sarunkról való por leverésének
      (Márk 6,11)

      Törlés
    4. Csaba. Mi az a mém ? Te hiszel benne ? Olyan intellektuális többletet ad a valamidhez (amiből esetleg nincs elég) ? Mert a ménnek van értelme, de a mémnek semmi ! Okosnak látszani vágyó viselkedésmintának már annál inkább. Én biológiát meg környezetvédelmet végeztem, de tudod köpök R.D.-re, mert semmi építőt vagy hasznosat nem tett a genetikához ez az ember, annál inkább a materialista, Darwinista ideológiához. Akár egy politikus, vagy Marx v. Engels, vagy akár Hitler. Ezekre a hazug és társadalmat alapjaiban megborító eszmékre vagy ilyen büszke ? Amiből hasznot húz és rá épít ez az általatok (is) szidott világhatalom. Micsoda skizofrénia. Nem fáj, ez az elvtelenség és totális tévelygés ?
      Visszatérve Jézusra, ha még érdekel hogy ki volt Ő, mert csak három lehetőség marad: egy hazug gonosz ember, egy elmebeteg ember, vagy tényleg az akinek mondta magát (Isten Fia), akkor ideje lenne neked is eldönteni. Légy bátor, és hozd meg a döntésedet ! Ne csak fikázz !
      Ne a mémeket mímeld, ez a kérdés: Isten e Jézus ?
      http://www.gotquestions.org/Magyar/Jezus-Krisztus.html

      Törlés
  13. Elolvastalak benneteket szépen türelmesen, de végén csak kifröccsen belölem: A barna medve igyon rátok hideg vizet! :)

    Miért is??
    1. Buddha, Laci vörös szemeire és izzadt homlokára utalnék! Hát, mi a náthás disznó-influenzáért jártok ide? / A hozzászólások 90%-a személyeskedés és a langyos víz gereblyézése! Má, bocsesz, de némelyeknek - ugye nem akarjátok névsor szerint, hogy felsoroljam öket?- jobb lenne, ha (chat) szobáznának inkább!/ Hülyeséget én is tudok írni!!! :P
    2. Érdemi hozzászólás a mostanihoz...? " Show(d)men, vagy Snowmen=hóember, a emberiség lelkiismerete!!" ...erre jön a kontra: " ...beépített tégla!" ´..és jöhet a személyeskedés a szájtépés ...a témához persze köze nincsen!!!
    EMBEREK! VEGYÉTEK MÁR KI A KAVICSOT A CIPÖTÖKBÖL!!!
    3.Mindenki tudta/ja, hogy a neten mindenkiröl "lehúzzák a fehérnemüt" és kiderül, h a Gabi az Gábor, vagy Gabriella! Mi újdonság van ebben???
    De, a lényeget elfelejtitek! Nem a spionkodás a lényeg - bár az is undorító! pfujjj! :P - hanem a TARTALOM! Na, itt vanik az eb elhantolva! Arról meg drága laikus/naív feleim senki nem tud semmit! Lásd wiki-lika! Amiböl megtudtuk a nyilvánvalót : cion-bagázs parancsol, a csicskák meg mosolyogva nyalnak/szopnak! ...és teszem fel a kérdést: Ettöl máris nyugodtabb vagy??? Eljött a forradalom/világbéke ideje??? Vagy a szeret-rezgök a X-dimenzióba ugrottak! ...egy fenét! :(
    4." ...,hogy az anyjukba szakadtak volna ezek a mocskok!" ... meg: "Kinyílt a bicska az zsebenben!"
    NA, és??? Jól ki@xunk velük??? Mostantól inter-NYET???
    NO mobil, NO meki-kaki, meg pláza-láza??? Na, ez mán valami! Így kell ezt tenni Arcok!!! Bele a mocskos pofájukba az egészet, ... aztán irány a vadon és remetének állni! :)
    5. Jó szokás szerint, 4-en 5 felé! Na, így lesz szivárványos a jövö! Gratula!

    KÉREK MINDENKIT A MEGOLDÁST KERESSÉTEK ÉS ÍRJÁTOK, ÉS NE A KIFOGÁSOKAT (és egyéb agymenéseket!)!
    KÖSZI!

    Lássátok meg, hogy Buddha Laci ebben akar segíteni NEKTEK áldozatos munkájával!
    ÁLDÁS VÉREIM!

    VálaszTörlés
  14. Nahát a sárdobálás látom még mindig jól megy...
    Nem akarnak a legbőszebbek visszatalálni a z időjelei.hu-ra? Nem únják még mindig a banánt?
    Aztán ott osztogathatnák egymásnak az útasításaikat.
    Itt már nagyon nem tudnak újat mutatni. Mindig ugyanaz a lemez...
    Egek ura!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehhez az "egek Urahoz" kellene megtérned Plehbanos,jo hogy szoba hoztad.Az "idok jelei" pedig nem "idojelei",hanem idok jelei.
      Ugy néz ki,hogy a blog gazda e véleményét,még nem lattad,ezért ide copiztam neked:

      "Értelek én @arpiel és mindig el is olvasom, amit írsz, vagy amit beszélgettek. Én is tanulok ebből, hogy mások hogyan látják a világot."
      Szevasz.

      Törlés
    2. Még szerencse, hogy tőled mindenki CSAK tanulhat, aki ezen a blogon olvasgat...
      Hát ez a hangoskodás, amit véghezviszel, meg ez a sárdobálás, ahogy az idokjeleis klubtársaiddal itt mindenkit leszóltok ez aztán szerinted a követendő példa, ugye?
      Bravó!

      Törlés
  15. http://pcforum.hu/hirek/15176/Nobel-bekedijat+kaphat+Edward+Snowden+az+internetes+kemhalozatok+leleplezoje.html

    Embörök itt van a Nobel-békedíjra jelölt amerikaleleplezős csávó Snowden emberünk.
    Tényleg gonosz ember ő a Zamerikai Egybesült Állatok leleplezője, hiszen saját hazája is mellette van, és kiállnak érte. Mekkora kamu hülyeség, azt sajnálom, aki beveszi azt, hogy Snowden a jók közé tartozik. Ő volt a csalétek az emberek számára. Tökéletesen teszt, hogyan fognak rá reagálni az emberek, hiszen elő kell készíteni a terepet, az emberiség megbuktatásához. Olyan utat vájnak maguknak az elitek, hogy a szilárd rendszerüket végképp nem lehet már bedönteni, az emberek meg szaladgálnak egyik gödörből a másikba.
    Tökéletes tudásra vall az elittől az, hogy az alternatív médiát összemossák a fősodrású médiával, lehetetlen lesz megkülönböztetni a híreket.
    Itt ha aranykori vagy ha keresztény, mi leszünk az elsők akiket perel majd a VilágÚnió.
    Én attól félek, hogy mint Franciaországban a Twitteren lefülelték az antiszemitákat, és akár bíróság elé is állhatnak, az lesz majd itt is. Idő kérdése, és lehet, hogy majd mindnyájan fogunk találkozni, valami kis jó hangulatú táborban, akkor majd vitázhatunk mindenről.

    VálaszTörlés
  16. Snowdent egyszerűen el lehet juttatni Dél-Amerikába:
    Néhány atommeghajtású tengeralattjárót el kell indítani Oroszországból Latin-Amerika felé, és az egyikre felültetni Snowdent. A CIA meg találja ki, hogy melyiken van, az US Navy meg tartóztassa fel, ha tudja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha meg akarták volna oldani, már rég megoldották volna. Nem "kell" bedőlni ennek a retro-hidegháborús szövegnek. Putyint meg Obamát is ugyanaz a zsidó pénz juttatta és tartja hatalomban. Valamint arról se feledkezzünk meg, hogy a fő feltáró ebben az ügyben a Guardian. A lap amely teljes mellszélességgel kiállt a hivatalos 9/11es sztoriért, aki szerint Bostonban csecsen terroristák robbantottak, és aki szerint a Sandy Hook az baleset volt... és a sor folytatódik. Ergo ha akkor fenntartásokkal kezeltük, amit lehoznak, akkor most sem ártana.

      Ugyanakkor attól, hogy ez egy teljesen szándékos és kontrollált kiszivárogtatás - még nagyon is előremenekülésnek számít. Ha már nem lehet szőnyeg alá söpörni, legalább ők tematizálják a közbeszédet ennek kapcsán. Azért a Guardian, mert azt legalább irányítani tudják.

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=_HcyBVSchC8

      Törlés
  17. Aki hisz a bibliában vagy aki hisz jézusban az onnantól kezdve automatikusan a zsidó vezetők szolgája és az ő világ uralmi törekvéseiket szolgálja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátom, szerintem ez így szűklátókörű, általánosító butaság.
      Jézus (helyesen értelmezve szavait) mély spirituális igazságokat mondott, amelyek összhangban vannak sok, a Forráshoz közeli ősi tanítással, valamint a kvantumfizika legújabb felfedezéseivel ( valmint saját TAPASZTALÁSAIMMAL) is.
      A Bibliáról többször leírtam a véleményemet, nem ismételném, de szerintem ott már közelebb jársz a valósághoz.

      Törlés
  18. Kedves Ria!
    Mielőtt bárkit megítélsz, és eregeted a karizmatikus átkaidat, inkább tanuld meg használni az írásjeleket a számítógép billentyűzetén.
    A kereszténység nemcsak beszéd, hanem műveltség, alázat, kedvesség és jóság.
    És pontosanez hiányzik belőled. Sem művelt nem vagy, sem kedves, sem pedig alázatos.
    Scvaben:
    Egyet értek azzal kapcsolatban, amit a bűnről írtál.
    Jézus Krisztus maga mondta, hogy Ő az igazság. Ő az Út, az egyedüli Istenhez.
    Meghamisítás lenne, ha ezt nem látnánk az igében.
    Áldozata pedig egyedüli és megismételhetetlen. Ez az én személyes hitem, meggyőződésem.
    Érdemes Pascal gondolatait elolvasni, aki hosszasan beszél erről. Ő azért a földön járt, természettudománnyal, fizikával biztosan foglalkozott.
    Emellett pedig hitt Krisztusban, mint megváltóban. Én is őbenne hiszek. Pontosan ezért nem akarok senkit sem megítélni. Nekem is van véleményem az ezotériáról, a szabadkőművességről, világkormányról. Sok mindenben hasonló is, mint amit ezen fórumon illetve oldalon lehet olvasni.
    Amiket budha feltesz a blogra azt én megtanultam megszűrni. Mi az, amit elfogadhatok, mi az, amit nem. És pontosan ebben ál az értelem. Ami jó azt megtartani, ami nem, azt elvetni. Erre tanít Isten igéje, és nem arra, amit Ria csinál
    Az még a legjobb indulattal is istentelen átkozódás egy szűk látókörű ember tollából, aki még a számítógép billentyűzetét sem tudja értelmesen használni. Az ilyen senkit se oktasson, mert abszolút hiteltelen. Előbb tanuljon alázatot attól a megváltótól, aki életét adta ezért a világért. Krisztus halála pedig abszolút bizonyíték a bűn létére. A magasságos egyedüli megoldásnak ezt találta.
    Ezt lehet elfogadni, vagy elvetni, erre kaptunk mindannyian szabadságot. Itt talán sokan nem fogadják el őt megváltónak. Ettől még ugyanolyan emberek, mint én, vagy a másik.
    Isten áldjon benneteket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor nincs itt semmi baj:) Elfogadod Jézust, mint Megváltódat, ennyi kellett.
      Nem kell itt megtérők imáját hablatyolni, amit szektások találtak ki a MiAtyánk helyett. Van lehetősége mindenkinek megismerni Jézust bármi nélkül. Isten áldjon E.V.

      Törlés
  19. Te biztosan egy boldog ember lehetsz E.V.,hogy tebenned mindaz megtalalhato,amit nalam hianyolsz.Sajnos nekem mindenbol a kevesebb jutott ebbe a büdös életbe (bocsanat, de mar hogyne szidnam? ), igy nem volt lehetoségem muvelodni,és radasul a sors pluszban még azzal is sujt,hogy az üzletben,ahol a klaviaturat vasaroltam (azt is persze részletre,mert nem tudtam egy összegben kifizetni a teljes arat),ram soztak egy olyat,aminek a betuin nem volt ékezet (gondolom irasjel helyett ékezetet akartal volna irni)....na,hat képzeld, igy jartam...
    Azok az atkozodo karizmatikusok pedig,kicsodak? Na,majd irok nekik is,hogy ilyet azért mar ne csinaljanak...mégis mit képzelnek igaz? - felbosszantani merészelnek egy névleges keresztyént...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ria!

      Nem, sajnos nem az ékezetekre gondoltam. Bármilyen nehéz is megemésztened, sajnos az egybeírt szavakra, meg az írásjelek használatára, de nem ez a lényeg.
      Emberileg szívből sajnállak. Csak megint az a baj, hogy az utolsó mondatoddal ítélsz. Mindent megértek. Megértem, hogy nehéz helyzetben vagy, alapvetően ez a világ egyre nehezebb lesz, ezt az általad oly sokszor idézett Biblia is írja.
      Hogy boldog ember vagyok? Igen. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek problémák. Nem attól vagy boldog, hogy nincsenek problémáid.
      Írjam le, hogy születésem óta vak vagyok?
      Pedig így van. De megismertem Jézust, és azt, hogy minden a javamra válik, ha őt keresem.
      Nincs jogom a hitedet megítélni. De ha szidalmazod az életet, akkor nem biztos, hogy nagyon kéne te neked prédikálnod itt a fórumon bűnről, kárhozatról, stb.
      Ez csak szerény javaslat.
      Elfogadom, hogy nehéz az életed. Csak arra kérlek, ne a többi embert büntesd, hanem oszd meg a fájdalmadat Istennel.
      A magam részéről ezt a vitát lezárom, már csak azért is, mert
      nem kéne a fórumot ezzel terhelni.
      Még annyit: Bármilyen módon ítélkezel felettem, én tényleg kíváncsi vagyok arra, milyen ember vagy. Hogy élsz, stb. Ha gondolod, szívesen levelezek veled magánba. Őszintén.
      Isten áldjon.

      Törlés
    2. Na látjátok feleim? :) Ilyen kis trükkös dolog ez az elme... elvileg egy az Isten, egy az Ige, egy a hit; oszt mégis ez van...

      Ezért zavar, ha valaki a saját elméjében élő képeket kizárólagosnak állítja be. (Persze a "zavarás" már csak az én gyengeségem, szellemi függőségem eredménye.) És nincsenek szent tehenek! Lehet ez éppen hit vagy bármilyen más világnézeti kérdés - jelenlegi önképed legféltettebb gyöngyszeme is akár. Az elméd alkotta még a biblia státuszát is, hiszen az ember a saját gondolatai révén kiáltja ki isten szavának. És ezt senki sem teszi egyformán, mégis mindenki azt gondolja, hogy az övé a "frankó". Vagy legalábbis vannak akik jól látják a helyzetet (úgy mint én) és vannak akik rosszul (a sok hülye). Vélemény, realitásérzék, egyet nem értés... ilyenek beleférnek, csak mindig meg kell tartani a tévedés lehetőségét. Még akár a kereszténység kérdésében is.

      Ahogy neked is megvannak az irritációt kiváltó "kedvenc" ingereid, úgy nekem is. Én ezért ugrok a vérkeresztényekre meg az ilyen körmönfont trollokra mint Csabi meg Ubi... :) De azért bele nem fogok betegedni. :P

      És ha még egy kis sátánizmushoz is maradt energia, akkor ajánlanám még egyszer a tegnapit:

      http://www.youtube.com/watch?v=9OgeC-Q7HB8

      Törlés
    3. Ki ez a kopasz véraranykoros testvér?

      Törlés
    4. Schwaben-t is mélyen megérintette a mondanivalóm... :)

      Úgy néz ki, én már aranykoros maradok ha tetszik ha nem. :)

      Törlés
    5. Hát ha van vérkeresztény, akkor van véraranykoros testvér is, nincs mit ezen szégyellni.
      Neked Kereső abban áll a mondanivalód, hogy egy körtefából tüskebokrot akarsz csinálni. Próbálsz összemosni mindent, ahogyan ezt Gandhi tette...
      Nézz a tükörbe és gondolkozz, hogy ki kreált téged ilyenné amilyen vagy, mert, ha az altató reinkarnálódó ördögke, aki visszaküld halálod után az baj.

      Törlés
    6. Eddig csak csipkelődés gyanánt írtam ilyet, de azt hiszem itt az ideje komolyan venni... Szóval egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy nem rendelkezel a szövegértés képességével. Legalábbis ha feltételezem, hogy elolvasod amiket írok és arra reagálsz.

      Vagy a másik eset, hogy el sem olvasod, csak legyártod magadnak az én gondolatvilágom saját szájad íze szerint. Ezerszer fölhívtam rá a figyelmed, hogy olyan állításokkal/véleményekkel vitatkozol, amik nem az enyémek. Csak te állítod be őket annak. De úgy néz ki hiába szólok újra és újra. Vagy nem fogod föl, vagy leszarod, vagy nem tudom...

      Lényeg a lényeg, értelmes vitatkozáshoz minimum az kéne, hogy azt vitasd amit mondok. És ne azt, amit te gondolsz, hogy én mondok. De már megint bonyolultan fogalmazok, be ne sokalljon a processzorod... :)

      Törlés
    7. Oh My Gosh! Ennyire jol sikerült volna a hozzad irt legutobbi ironikus hsz-om E.V.,hogy egyetlen embernek sem, - aki azt mar elolvasta - nem tunt ez fel,es elhitték,hogy mindaz igaz? Ezek utan fontolora kell vennem,hogy sok-sok éves haziasszonykodasom utan,ne keressek-e valami allast olyan területen,ahol emberek hülyitésével, - nem nem nem - megviccelésével,jo pénzt lehet keresni.
      Na akkor,hogy olyan nagyon ne szomorodjon miattam tovabbra is a szived,elmondanam,hogy 26 éve nem élek Magyaro.-n, jelenleg Amerikaban élek.A sorsomat sem mondhatnam rossznak sot,es a tejbe is van mit apritanom boségesen ugy,hogy emellett a szegényeknek valo adakozasra is jut boven ( nem tized fizetés).
      Ezért hat köszi,a "szivmelengeto" ajanlatodra nincs szükségem,nincs miért patyolgass, ugyanigy a veled valo levelezgetésre sem,mert ugyan,mit is kezdhetnénk egymassal? - tekintve az elozményekre.

      Bye-bye mindenkinek.

      Törlés
    8. Ria, kérlek magyarázd meg ezt az ellentmondást, két idézet tőled:

      1) "Sajnos nekem mindenbol a kevesebb jutott ebbe a büdös életbe (bocsanat, de mar hogyne szidnam? ), igy nem volt lehetoségem muvelodni,és radasul a sors pluszban még azzal is sujt,hogy az üzletben,ahol a klaviaturat vasaroltam (azt is persze részletre,mert nem tudtam egy összegben kifizetni a teljes arat),ram soztak egy olyat,aminek a betuin nem volt ékezet (gondolom irasjel helyett ékezetet akartal volna irni)....na,hat képzeld, igy jartam..."

      2) "Na akkor,hogy olyan nagyon ne szomorodjon miattam tovabbra is a szived,elmondanam,hogy 26 éve nem élek Magyaro.-n, jelenleg Amerikaban élek.A sorsomat sem mondhatnam rossznak sot,es a tejbe is van mit apritanom boségesen ugy,hogy emellett a szegényeknek valo adakozasra is jut boven ( nem tized fizetés."

      Ugye nem volt szándékodban hazudni nekünk, mert ha igen, akkor ezt bármikor és bárkivel megteheted.
      Látod ezt nem hiszem hogy a Bibliából olvastad.

      Miért jó ez neked, ha nem írtál igazat?
      Mert nem ismerjük személyesen egymást ezért másoknak bármit lódíthatsz.
      A hazugság és a vallásos ember összeférhetetlenek, vagy mégis?

      Törlés
    9. @epsion:

      Az első idézet az egy ironikus válasz volt E.V. nyelvtani aggályaira. Úgyhogy ezzel most mellélőttél. :)

      (@Ria: bár tudom, hogy nem írsz de az tuti, hogy olvasol. :) Szóval figyelmedbe ajánlanám, hogy ma másodszor "védtelek meg". :P)

      Törlés
    10. Schwaben! Neked még akartam, de elfelejtettem válaszolni. Ezt írod: "Próbálsz összemosni mindent, ahogyan ezt Gandhi tette..."

      Gandhi az országában a hinduk és muzulmánok közeledéséért szállt síkra, és a két vallás szolidáris egymás mellett élését tűzte ki célul. Tanítása szerint a szeretet és az erőszakmentesség mindent legyőz!
      Meggyőződése volt, hogy nemcsak a Védákban vagy a Koránban, hanem a Bibliában is megtalálható a teljes igazság. Nyíltan vallotta például, hogy Jézus Örömhíre mutatta meg számára a követendő utat. Kunyhójában is Krisztus képét őrizte, a következő felirattal: "Ő a békénk!" Ezt mondta magáról: "Keresztény, hindu, muzulmán és zsidó vagyok! Meggyőződésem, hogyha Krisztus visszatérne, megáldaná sokak életét, akik még a nevét sem hallották, de életükkel példát nyújtanak arra, hogyan kell az erényességet gyakorlatba ültetni."

      Ja és még egy idézet a keresztény Kalkuttai Teréz anyától:
      "...Ha keresztények vagyunk (!) , akkor olyanoknak kell lennünk, mint Krisztus. Azt hiszem, Gandhi mondta egyszer, hogy ha a keresztények teljességében élték volna a keresztény életet, akkor Indiában már nem volnának hinduk..."
      Szóval Schwaben, előbb próbálj meg ugyanígy közösséget vállalni és elfogadóbb lenni más népekkel és hitrendszereikkel, akkor talán a te kereszténységed sem lesz nevetség tárgya ezen a blogon.

      Törlés
  20. Na Redneck, most hozd azt a popcorn-t! Szoktad élvezni a fogyasztását ilyen helyzetekben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szoktam, ez igaz. De legutóbb, egy ugyan ilyen "se eleje se vége" előadás alatt, azon találtam magam, hogy kifogytam a popcorn-bol, sőt, már a popcorn-os néni is hazament :(

      Törlés
  21. http://hir.ma/kulfold/snowden-tenyfeltarasa-a-haarp-globalis-gyilkossagarol/115745#

    Ez a hír igaz lehet ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NEM AZ! Ez egy kamu hír, amit egyik oldal átvett a másiktól.
      A Chronicle, amire mindannyian hivatkoznak, egy kamu híreket gyártó szatirikus oldal, ahogy saját magukról is állítják. Ezt a szerkesztők meg sem nézték előtte.... (a hir-ma, a laphir.com, a webhirek ezek mind össze-vissza lopkodnak híreket, de nem járnak utána sajnos semminek).
      Hiba volt, hogy ezt így elterjesztették a neten, mert ezzel (lehet direkt) azt érik el, hogy az emberek nem a hírt tekintik majd valótlannak, hanem magának a HAARP-nak a létezését és működését is. Lehetséges, hogy ez volt az eredeti cél is....

      Törlés
    2. Nekem is ilyen érzésem volt , mert különben tele lett volna evvel a hírrel a média .

      Törlés
  22. Kedves Ria!
    Pontosan ez a baj veled. Semmibe veszed az embereket isten nevében.
    Az ilyeneknek fogja mondani Jézus, hogy: "nem ismerlek benneteket".
    Kár érted. Szerintem jobb lenne, ha távoznál erről a fórumról, mert sem építeni nem tudsz, sem pedig értelmes mondatokat megfogalmazni.
    Olyan sötét vagy, mint az éjszaka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az lehet, hogy sötét - szíved joga így érezni - de rólad sem mond éppen szép dolgokat a tény, hogy így nyilatkozol róla. Én sem kíméltem (meg még sokan mások sem), de azért egy megtévedt embernek ennél több mondanivalód kéne legyen. Legalábbis ha azt gondolod, hogy előrébb tartasz mint ő... Meg amúgy is - bibliakövető keresztényként elkél egy kis butaság is, nehogy észrevedd a visszásságokat. :)

      Törlés
  23. Elveszett kereső.
    Szíved joga gondolni, amit gondolsz. Amit megírtam, megírtam.
    Egyetlen pozitív hozzászólást sem olvastam Riától. Még egyetlen egyet sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azt én sem. :)

      Én csak azt mondom, hogy a tettek és gondolatok nem egyenlőek magával az emberrel. Mélységesen megvetek és lenézek sok dolgot amit mond, de nem gondolom hogy személyében lenne vele gond. Mindannyiunknak csak az elméjével van gond. De a lelke mindenkinek tökéletes. Elvileg... :)

      Törlés
    2. E.V.

      Igazat adok Elveszett Keresőnek, azért mert Ria megtévesztett lélek, nem ledorongolni kell, hanem ezt valódi önvalójával felismertetni, hisz a fejlődés csírája minden Emberben ott rejtőzik.
      Szerintem Riának rendkívül nehéz dolga van, hisz egy hosszú évtizedek óta felépült hit, és világnézet kezd megrendülni benne, főleg mióta Keresőnek (hosszas keresgélés után...:)) egy virtuális copfhuzogatással sikerült gondolat-börtönének falán rést ütni, és eljutni igaz valójához, a szívéhez.:)
      És Ria elkezdett olyan hszeket irni, ahol CSAK saját gondolatai voltak...
      Ennek a jelentőségét csak az értheti, aki régebb óta itt olvasgat.
      Hallgass nyugodtan a szívedre Ria, hidd el biztosabb vezető, mint az elméd.

      Törlés
    3. Minden dolog az életben előbb-utóbb a rés megnyílását, majd aztán tágulását okozza. Van amelyik kellemesebben, van amelyik fájdalmasan.

      Ha a világmindenség eseményeit úgy tekintjük mint egy hatalmas folyamot, akkor úszhatsz az árral vagy úszhatsz annak ellenében. Ha van belátásod, bátorságod, őszinte igényed az igazságra (és nem a saját ideáid igazolását keresed csak benne); akkor a könnyebb (de még mindig nehéz) úton juthatsz el hozzá. Ha még képtelen vagy igazán nyitott lenni és 100%ig komolyan veszed a gondolataid, akkor a nehezebb utat járod.

      Az a "jó" ebben, hogy így is úgy is ugyanoda jutsz. Ha az árral úszol akkor azért; ha ellenében akkor meg azért, mert előbb-utóbb elkerülhetetlenül elfáradsz annyira, hogy már csak sodródni leszel képes. És ha sodródsz akkor... (igen kitaláltátok) végső soron ugyanúgy az árral úszol. Tehát az ellenállás és az idomulás végül ugyanoda vezet. Így ha valakit az igazság irányába sikerül taszigálni, vagy épp távolabb tőle; végül ugyanazon célba való eljutásban segíted hozzá. És természetesen közben magadat is, hiszen te is ott pancsolsz a környéken. :)

      Azért nehéz ez, mert az elmében a sok gondolat általában nem arra akar folyni, amerre az élet folyama. :) Van amiket könnyű fülön csípni (ezáltal megszabadulni a feszültségtől, amit okoznak), de ahogy haladsz előre a legnehezebbek maradnak csak. Ezért vagyok én még elveszett kereső... :)

      "Az istentisztelet véget ért, az adományokat a kijáratnál fogadjuk. Az Úr legyen veletek!"

      Törlés
  24. E.V.
    inkább tartozzál a magas szintű emberek közé

    amíg a vallásokat vagy a jézus képzelődést követed addig max közepes szintű ember leszel

    VálaszTörlés
  25. off:

    Illetve inkább "általánosságban":

    http://www.youtube.com/watch?v=i1AAuB5P-V0

    Akinek Alex Jones irritációja van, az skippelje az első 13 percet. :) Én még a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy emberünk ügynök (dezinformátor/pánikkeltő/stb.) vagy csak egy depressziós de motivált alkoholista. :) Ennek a filmnek a terjesztése, mindenesetre gyengíti az ügynök verziót. Aztán lehet mire végignézem, nem ez lesz a véleményem. :)

    Jó szórakozást! (Redneck, a popcornt el ne felejtsd. :P)

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok!
    Nem igazán akarok mélyen belemenni itt a dolgokba, sajnos felületesen, csak nagyjából olvastam el a kommentek kis részét és szomorúan látom, hogy nem a megoldáshoz kerültök közelebb, hanem egymást marjátok. nem akarok az lenni aki jól megmondja a tutit, mindenkit lehülyéz és aztán meg elégedettem hátradől. Én azt látom, hogy Ria senkinek sem akart itt ártani. Az a féltő szeretet szól belőle amit olyan emberek iránt szoktunk érezni akik mérget fogyasztanak, tudjuk, hogy káros nekik és bele fognak halni. Kizárt dolognak tartom, hogy bárki is megingatta volna őt a hitében. Egyedül volt itt köztetek, (farkasok közt) :-))). Persze ezt nem bántásból írom. Az én meglátásom az, és én is ezt követem, hogy annakidején Yeshua vagyis Jézus senkivel sem állt le vitatkozni. Azt gondolom Ria is hasonlókppen gondolkodik. Ezt mondta szó szerint Jézus, János evangéliumában 10:27.
    """Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:
    28. És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből. """ Én hat évvel ezelőtt hallottam meg a pásztor hangját és azóta követem. Vannak más juhok is más akolból akik nem hisznek mert nem Isten választottai. """Jn 10,26
    De ti nem hisztek, mert ti nem az én juhaim közül vagytok. A mint megmondtam néktek: """ Szóval semmi értelme vitázni. Akit vonz az Atya megtér akit nem, nem fog és sehol sem hallani azt, Jézus győzködött volna bárkit vagy vitázott volna így én sem szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy Ria sem szeretne hiszen a """Tit 3,9
    A balgatag vitatkozásokat azonban és a nemzetségekről való tudakozásokat, és a civakodást és a törvény felől való harczokat kerüld; mert haszontalanok és hiábavalók. """ Haszontalan a vitatkozás és ezt Ria is tudja szerintem. Az eszmecsere mondjuk más. Mindegy. Szerintem a mi dolgunk annyi, hogy bizonyságot tegyünk arról a világosságról ami a világba jött a Szentírás szerint a János 1:1 ben. Nincs szükség hacra, készülődésre, Isten Jézusban legyőzte a gonoszt egyszer s mindenkorra. Nekünk a dolgunk az, hogy mindenkor készek legyünk bizonyságot tenni Isten kegyelméről és a hit olajával telve legyen a lámpásunk mikor Isten eljön minden szentjével, hogy megítélje a világot. Teljes szívemből imádom Istent, tisztában vagyok azzal mit tett értünk kétezer évvel ezelőtt, tudom hogy minden szava igaz és ezért a szívünkre hallgatni balgaság mert az ember szíve csalárd. Ha valamire is hallgatok az Isten szava és eddig nemhogy nem csalódtam benne, de a romokban heverő életemet, életünket teljes mértékben helyreállította. A békesség, jóság, türelem, irgalom és szeretet még senkinek sem tette tönkre az életét ellenben mind itt felsorolt erények ellentétjeivel. Mindannyiótoknak tiszta szívemből kívánom Isten bölcsességét az elmétekbe és szeretetét a szívetekbe! :-) Úgyhogy éppen ezért azt gondolom, Ria nem azért hallgatott el mert gondolkodna vagy megingott volna, hanem egszerűen engedelmes Istennek és sem vitatkozni, sem civakodni nem szeretne. Megtette a dolgát, leverte a port a lábáról és ment tovább. Biztos vagyok benne, hogy a hite szilárd és megingathatatlan nem olyannak tűnt az írásaiból aki feladná és ahogy éreztem ő nem remél, hanem bizonyossága van. :-) Békesség nektek!
    Jani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "sajnos felületesen, csak nagyjából olvastam el a kommentek kis részét" - aztán meg telebibliáztad és ájtatoskodtad a hozzászólásod... :)

      A jó szándékot nem vonom kétségbe. Csak ide te nem eszmét cserélni jöttél, hanem megmondani a "tutit". Még ha pont ennek az ellenkezőjét is állítod. Aki érdemben akar hozzászólni, az előbb megnézi amiről nyilatkozik. :) Te vagy "Ria light". :))) Legalábbis nyájasság tekintetében. De a szándékod ugyanaz.

      Ha "szeretnél róla beszélni", akkor itt a lehetőség. Ha nem, akkor pedig remek alkalmad nyílik öregbíteni hőn szeretett vallásod hírnevét. :) Van aki az árral, van aki ellenében...

      Törlés
    2. Glorytotheonly1God !
      Az Isten szólt belőled (szó szerint értem). Igazad van, én is kaptam már ezt tőle, csak az egó elő-elő tör, néha szeretetnek álcázva. Írtam én is a saru porát...Csak ez már nehéz és fájdalmas is. Fent találkozunk és folytatjuk.
      Isten áldjon !

      Törlés
    3. Glorytoheonly1God.
      "szomorúan látom, hogy nem a megoldáshoz kerültök közelebb, hanem egymást marjátok."
      Naagy szomorúságodban ezt nagyon rosszul látod.:)

      "Teljes szívemből imádom Istent"
      "ezért a szívünkre hallgatni balgaság mert az ember szíve csalárd."
      Ezt keresztényi logikát (de inkább butaságot) nem is kommentálom.:)

      " A békesség, jóság, türelem, irgalom és szeretet még senkinek sem tette tönkre az életét"
      Látod ezzel egyetértek.(bár talán az irgalmat a többi feleslegessé teszi)
      Egyébként javaslom, olvasgass itt nyugodtan, nézz ki kicsit börtönöd ablakán.:)

      Törlés
    4. Szia Arpi,
      Szerintem gyere te is...verd le te is a porukat a labadrol,mert ennek igy mar semmi értelme.Tudnod kellene mar neked is ennyi ido ota,hogy rossz a talaj,ahova hiaba vetjük a magot,nem fog kikelni...sziklas,köves,tele boganccsal.Ezeket mar annyira bevitte Satan az erdobe,hogy onnan mar csak Isten tudja kihozni oket,Aki viszont egészen mas eszkozokkel teszi ezt majd,mint mi eddig.Itt jön majd be a képbe,amit a Könyvünk ir:" Mert rettenetes dolog az élo Isten kezébe kerülni".
      Ez a Kereso még annak az Eleknek sem irt ilyet soha,mint amit neked ma: "Tehát nyiss vagy kuss! :)",A szivem majd meg szakad emiatt.Nem értem mi ez a vad gyülolete irantad/irantunk,amikor nem bantottuk ot (ill.sajnos nagyon is tudom honnan jön,sajnalom is ezért), csak,mert nem azt hisszük amit o...nem azt a ganéjsagot fogadjuk el életigazsagnak,amit o.
      Az embernek két ut adatott: Isten utja es a Satan utja - nincs harmadik...nincs es nincs es nincs.Kizarolag e két ut közötti valasztasra kapta a szabad akaratat,és ki melyiket valasztja e ketto közül,oda jut...mégpedig egy örökkévalosagig.
      Tudom,hogy egy nonek nem szabad uralkodnia a férfin es megmondania,hogy az mit csinaljon és mit nem, -ezért ezt a kérésemet nehogy annak vedd - , de egyszeruen ugyanugy nem tudom ezt nyugod szivvel viselni,mint amit velem csinaltak.
      Lehetséges,hogy mostanaban részt vett valami meditacion,ahol tudod,hogy minden egyes alkalommal démoni lelkeket hivnak be - amit persze ok nem tudnak,mert nem tudjak,hogy mi muködik a szellemvilagban.Szivesen elmondtam volna nekik,ha hagytak volna,ha eltudtunk volna jutni odaig.Csakhogy én nem a tetovel szoktam kezdeni a haz épitést,hanem az alapokkal.Addig amig azt nem értik meg,lehetetlen tovabb menni.
      Ezért hat,gyere ki a fuves legelokre te is légyszi",olyan nagyon,nagyon jo ott:) - barcsak o/ok is tudna ezt!

      Törlés
    5. Ria te beteg vagy... és egy kicsit hisztis... de legalább élvezed. :) Megbízható biorobot. :)("még annak az Eleknek sem irt ilyet soha" - brühühü... :))

      Ja amúgy elköszönhetnél már végre egyszer komolyan is. A sokadik drámai kilépőd után valahogy újra és újra itt kötsz ki mégis. o.o

      Menj csak arra a legelőre, pont birkáknak való. :)

      Na jó8

      Törlés
    6. Kosz meglesz.Arpielnek irtam nem neked,es csak itt tudom elerni ot leghamarabb.Miert volt az dramai,hogy azt irtam utoljara:"bye-bye mindenkinek"?

      Törlés
    7. Imadom a birkalétet,ha tudom milyen udito ott legelészni,ami a farkas(ok)nak nem adatott meg.

      Törlés
    8. te szerencsétlen pokol kereső mi a túrót hordassz te itt b..... ...???Láttál te már hisztérikás nőt???Ria azokhoz képest egy szoptatós dajka vagy templomi ministráns fiú...te viszont egy hóhérhoz képest vagy az....egy két lábon járó nyavalyás antichrist vagy...pfffffff

      Törlés
    9. Ezzel a hozzászólással inkább te léptél elő a pokol bugyraiból.
      Béke legyen veled. De ezt inkább adja meg neked a számodra ismeretlen Emberfia :)

      Törlés
    10. Ez a túláradó keresztényi szeretet... Jézus meghatódna tőletek. :)

      Az MK Ultra a fasorban nincs ezekhez képest. :) A program alapító atyái maguk alá vizelnének a gyönyörtől - a soraidat olvasva Lukovszki testvér. :) Sőt szerintem kifejezetten irigyek a bibliára. :) Szóval nyomassad csak Béluska, nem röhögnek még elegen rajtatok...

      Ja és nem vagyok ministráns fiú, nekem érintetlen az ánuszom. :)

      Törlés
    11. Jaj de faraszto mar,ujra és ujra korrigalni minden hülyeséget.

      Mire volt ez jo Beci? En megértem,hogy felbosszantott téged ez a dolog,csakhogy,aki az én védelmemre kel,az tegye uriember modjara.Igy ezt most megköszönni se tudom neked.

      Na meg aztan,mar egészen megszoktam Keresotol,hogy hisztisnek mond,ez mar a legkevesebb tole, - nem,mintha ugralnék ettol örömömben.
      Na meg aztan van olyan is,hogy a hisztis gyerekeket az anyukajuk megszokta vigasztalni,megszokta simogatni,hogy megnyugodjanak... és ez jo dolog, feltéve,ha van anyukajuk.

      Törlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  28. Hát ja van keresztény, aki vitatkozik pl. Ria Unknown, van keresztény, aki szelíden mondja meg a tutit, és van keresztény aki nem szövegel szépeket és nagyokat , hanem teszi azt, amit megtanult.
    Ilyen élő példa volt egyik munkatársam, aki nem szitkozódott, nem becsmérelt, nem vitázott, hanem csöndben tette a dolgát.
    Hozzá NEM TUDTAM VOLNA rosszat szólni, ha akartam volna sem.
    Szóval lehet ügyvéd módjára szajkózni idézeteket, mint jó ügyvéd , aki naprakészen áll az összes törvénnyel és kiskapuval, vagy lehet hittel élni.
    Mert az önfényezés egy másik dolog keresztény testvéreim!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi történt, hogy beleolvasott, látta hogy keresztény tanokat kétségbe vonó hozzászólások vannak; és már ki is gyulladt a piros lámpa. "Ez így nem lehet helyes, ellenkezik a bibliával." Nem is olvasott tovább, hiszen ő nem kíváncsi arra, hogy ki hogyan vitatkozik, sőt nem is gondolja hogy egyáltalán vitára szorulna a téma. Csak jön oszt "helyretesz" mindenkit, aki az "egy élő istent" kritizálni meri. A valóságra újfent szarunk, az elméletünk mindenek felett; hagy tanuljon a sok hitetlen kutya.... :)

      Fergeteges ez az önhittség, és még "legális" is mert hiszen ez "isten szava"....

      És még van aki nem látja be, hogy a kereszténység egy elmekontroll eszköz. Nézze meg mindenki magának az itteni képviselőit. Ria, Arpiel, Schwaben, Szémann testvér (aki még mindig a Dunába lövetéstől retteg :P) és Glorytotheonly1God is feliratkozott. Nézzétek meg mennyire egyforma program alapján működnek... a rendszer betalált nálatok is kedves testvérek, és természetesen nem veszitek észre. Ez a ti Mónika-showtok. :)

      Na sok is volt ez így nekem reggelre... :P

      Törlés
  29. http://magyarmegmaradasert.hu/kiletunk/tortenelmunk/item/3362-a-szakr

    VálaszTörlés
  30. Húúúúú még meg van .
    Jelentkezne esetleg aki törölte , vagy nem engedte megjelenni a régebbi hozzászólásaimat . Ebben persze van kb. egy évvel ezelőtti is .

    VálaszTörlés
  31. Na még ez is meg van miért ilyen sumák ez az oldal vajon az üzemeltetője , megrendelésre író Buddha vagy a szolgáltató által ????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Merkurius ! Most akkor mit nem találsz vagy találsz ??? nem értem !
      És ki a sumák vagy mi ? mert ezt sem... N
      em szoktam törölni hozzászólásokat !

      Egyedül egy illetőnél igen és a vele kapcsolatos trágár szöveget illetően.
      De amúgy nem....

      Törlés
    2. Szia .
      Pl. Az ez alatti bejegyzésem tűnt el kb. másfél hete.
      Az , hogy volt olyan mikor több mint félórát vártam egy bejegyzés megjelenítéséra és utánna tünt el valóban nem a Te hibád lehet , de mivel többször előfordult így nem nevezném véletlennek sem .
      Sokat írsz az emberek hatalom általi megfigyeléséről , és irányításáról , azt azért talán Te sem gondolod , hogy Te ki esel ez alól . Ezt azért jó figyelemben tartani . Általában , ha nem is ők adják minden embernek a gondolatokat (bár sajnos ez a gyakoribb) azért figyelik azokat . Nem csak az írásokat , meg egyéb megjelenítéseket , hanem aki veszélyes rájuk már a gondolatait is .
      Szerintem nem kellene annyit a külföldi bábukkal , meg hazudozókkal foglalkozni , a lényeg nem rajtuk fog múlni , hanem olyan embereken akik ezen hazug világban is megtudnak maradni őszinte , mást nem gyűlölő embernek .
      Az életünk célja a szellemi lényünk , lelkünk egyesítése jelen tudatunkkal a fizikai testünk megtartásával . Vagyis az Ember fizikai testben történő öntudatra ébredése , amely által az Ember fizikai testben hozzájut mindazon tudáshoz és lehetőséghez amellyel a lélek rendelkezik . Ez az aminek elérése mástól csak annyiban függ , hogy megakadályozni akarja , mert ha ez megtörténik a jelen irányításnak megszűnik minden hatalma az emberek fölött . De segíteni ebben esetleg csak az Igazság kimondásával tudnának (amit viszont sajnos nem igazán látni) . Ezt nem tudja elérni helyettünk semmilyen szellemi lény sem akik azt mondják üzengetnek nekünk , valamint semmilyen fizikai földön kívüli sem akik állítólag erre járnak , még akkor sem ha magasabb technikával rendelkeznek . Mivel nem rendelkeznek az emberek számára adatott szabad akarattal , de nagy valószínűséggel még érzéseik sincsenek .
      Az embernek a csakrái nyitva tartásához szüksége van egy saját akaratra . A működésükhöz pedig szüksége a pozitiv érzésekre , minden negativ érzés , és valaki másnak az ember fölötti hatalmának az elfogadása akadályozza főleg a homlokcsakra működését . Az Embernek maga fölött csak az Igazság , Isten erejét kell elfogadnia fölötte állónak , ha más irányítását fogadja el akkor az öntudatra ébredés lehetősége megszűnik . Az előttünk lévő civilizáció bukását még ez okozta , most ennek a lehetősége már ki van zárva .
      Az Emberben minden lehetőség meg van arra , hogy ezt elérje , ahogy a nap is mindenkire egyformán süt csak van aki elbújik előle , meg van aki szembe néz vele , így más hatása lesz rá . Ez az Igazság erejével is így van aki hazudik (akit jelen fizikai teste érdekében rá tudnak venni arra , hogy hazudjon) az nyilván elzárja magát az igazság erejétől . Az ezáltal mást képvisel , nem az Igazság erejét ő maga zárja el magától és helyette egy az embernél sokkal gyengébb parazita lény irányítását fogadja el maga fölött . Aki persze képes lehet magát "istennek" neveztetni pl. a római katolikus egyház őt szolgálja , de valójában az ember fölötti hatalma nem az ő ereje által (egyetlen ereje a hazugság) van , hanem az emberek megtévesztéséből az ember saját erejét használja céljai érdekében .

      Törlés
  32. http://www.youtube.com/watch?v=SguO1RLJkKQ

    Ez zavar valakit ???????

    VálaszTörlés
  33. Az agymosott bibliakörösök oda mennek ahova küldik őket , nem kell velük foglalkozni , a lényeg helyett már jó ideje ők irányítják az oldalon történő hozzászólásokat .

    VálaszTörlés
  34. Kedves Ria!

    Ha KERESŐ nem elég művelt Neked a Bibliához, fordulj csak hozzám egészen nyugodtan!!! Én jól ismerem a Bibliát!

    Egyébként maximálisan egyetértek Merkuriussal!!! Hogy van az, hogy ha valaki Bibliát olvas, hisz Istenben és Jézusban, az még a napnál is világosabb dolgokat sem látja??? Hogyan lehet hinni ilyen megrögzötten, vakon annak a hazug, zsidó fércműnek???

    Nekem nincs szükségem arra, hogy Bibliát olvassam ahhoz, hogy hitem legyen. Erős vagyok, erős a hitem. Kaptam fentről tehetséget, hogy boldoguljak az életben. Ahogyan a tehetséget mindannyian megkaptuk, csak az állandóan nyavalygók nem tudnak élni vele.

    Engem mindig megsegítenek fentről, ha hülyeséget csinálok tökéletlenségemben. De én is mindig segítek. Az elmúlt évtizedek alatt nem mentem el úgy kóbor állat mellett, hogy legalább enni ne adtam volna neki. Embertársaimnak, ha mással nem is, de legalább jó szóval, felvilágosítással igyekeztem segíteni. És fentről folyamatosan visszakapom, amit adok.

    És mit tesz a vakbuzgó, magát jó kereszténynek hívők többsége??? Mindegy hogy melyik felekezethez tartozik. Mise napján egymást tapossák a templom ajtajában, mennek a pap seggét nyalni, miközben aljasak, irigyek, gonoszak. A házunkban egyedül én vettem ősztől késő tavaszig a fekete magot a madaraknak. A drágalátos papsegg nyaló szomszédaimtól nyugodtan éhen dögölhettek volna még a madarak is. Mit mondjak? Szerintem ez a közömbösség egy keresztény embertől szégyen!!! De a képmutatás megvan.

    Nem azzal vagyunk jó emberek, vagy jó keresztények ha a Bibliából idézgetünk kedves Ria!

    István1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. István te teljesen félrebeszélsz,aikről írsz nem igaz hívő keresztények,hanem lucifer imádó páholy gyülekezet tagjai,félrevezetett szerencsétlen emberek falkái,hordái lucifer által..ezek át vannak verve meg vannak vezetve,semmi közük sincs Jézushoz ,ezek hamis munkások..."Mert az ilyenek apostolok,álnok munkások,akik Krisztus apostolaivá változtatják át magukat"(Cor.11:13) Riáról pedig totál lövésed sincs,hogy milyen ember is valójában,ő igen is segít az embereken tiszta szívből és lélekből Jézushoz hű és méltó jó cselekedeteket hajt végre nap mint nap,segít az elesetteken, a beteg,megnyomorított embereken,akiknek már nincs kihez kapniuk,mivel környezetük teljesen eltapossa és a föld alá ássa őket.Én ezt tanúsíthatom,mivel ismerek olyan embert akin pénzel segített és ez nem kitaláció,sem hazugság,hanem a SZÍN TISZTA IGAZSÁG!!!!Istenre és Jézus Krisztusra esküszöm az életem álltal!Inkább kérj tőle bocsánatot,mert nagyon megsértetted őt,ezekkel a arcátlan vulgáris kijelentéseiddel!

      Törlés
    2. Ria egy hős! "Szín tiszta igazság." Ennyi lucifer imádó között el is kél. Garázdálkodik ez a sok horda-falka... :) "Istenre és Jézus Krisztusra esküszöm az életem álltal!" :)

      Úgy néz ki mikor robot Árpi túláramot kap, Béla néven jelentkezik be... :)

      Ha valaki ennyire érzékeny, ezt vegye föl (ne a "sértéseket"):

      http://www.bong-ra.com/wp-content/uploads/2013/03/Bong-Ra_Hoodie-FRONT.jpg

      Törlés
    3. Mit csinaltal mar megint Béla,most mar igazan mérges vagyok rad.Valoszinu,hogy nagyon kezdo lehetsz még ismeretben,es hitbéli megtapasztalasban.Egy igaz hivo soha nem esküszik semmire,mert nincs szüksége arra,hogy emberek elott esküdözzön,az ilyen dolog a hitetlenek sajatja (vagy a katolikusoké...lehet,hogy te is az vagy?) Es latod,igy sem hiszik el,akkor nem mindegy?

      Keresd ezt majd ki a Bibliadban (ha van) légyszives:

      "Mindeneknek elotte pedig ne esküdjetek atyamfiai, se az égre,se a földre,se semmi mas esküvéssel,hanem legyen a ti igenetek igen,es a nem nem; hogy karhoztatas ala ne essetek"(Jakab 5:12).

      Igy most magadért is imadkoznod kell.

      Törlés
    4. Kereső, látom időről időre elő-elő jönnek nálad azok a régi rossz beidegződések igaz?
      Csak hogy hamar eloszlassuk azokat elárulom, hogy a Béla Lukovszki nick-et már rég ismerem, még a PirosPiruláról,(amikor az még működött). Ha jól emlékszem volt neki egy másik nick-je is, valami Árpi vagy mi, de már nem emlékszem pontosan...hehehehe!
      Ok, ha nem vetted volna észre csak ugratni szeretnélek, mert jó kedvembe vagyok, mert épp most ettem meg egy Milka Wafelini szeletet....yummy!
      Egyébként nem Árpi volt a másik nick-je, de valami volt neki, erre határozottan emlékszem.
      Béla, kérlek áruld el már nekünk mi volt a régi nick-ed, hogy akit egy picit is érdekel az utána tudjon nyomozni a PP blogon. Én a 2011 évjáratot javaslom.

      Kedves Leo és még kedvesebb Rothschild papa,
      Ezt a videót nektek küldöm, mert tudom, hogy nagyon szerettek kertészkedni.

      http://vimeo.com/28055108

      Törlés
    5. @redneck:

      Kicsit árnyékra sikerült ez a vetődés veresnyakú testvérem. :) Annyi lett volna a szándékom, hogy az "Arpiel on steroids" - kissé már elszürkült - szófordulatát igyekeztem egy frissebbel helyettesíteni. :P

      @Bélus:

      Érdekelne, hogy honnan van amúgy az "életszagú" beszámoló Ria jócselekedeteiről (amire még esküdözni is volt bátorságod mennyei Atyád és egyszülött fia nevét a szádra véve o.O)? Mert Ria neked címzett válaszaiból eléggé úgy tűnik, hogy nem ismeritek egymást a való életben... Szóval honnan a nagy esküdözés Isten nevére ha nem is ismered? Vagy csak Ria tagadja le? :)))

      Törlés
    6. Megjegyzés következ.

      A régi időkben (mikor még éltek a emberben ilyen ósdi erkölcsök, mint lelkiismeret, becsület, igazmondás) a eskűszó kötelesség vót.
      Az azt megelőző időkben meg még esküszó se kellet, mer a kimondott szó is az vót.

      Depersze... lehet megin rosszul tudom.

      Törlés
    7. Ha árnyék, akkor legalább már elmondhatom magamról, hogy közel jártam. Majd legközelebb jobban odafigyelek.

      Törlés
    8. "Szóval honnan a nagy esküdözés Isten nevére ha nem is ismered? Vagy csak Ria tagadja le? :)))"

      Mit tagad le a Ria?Az első mondatodban kiről állítod,hogy nem ismerem?Istenről?Vagy Riáról?
      A második kérdésedben mi az amit Ria letagad?

      Törlés
    9. Legközelebb próbáld egyértelműbben feltenni a kérdéseidet.

      Törlés
  35. Es azért mert én nem villogok itt minden alkalommal,hogy mi jot tettem az emberekkel (esetleg allatokkal),az nalad azt jelenti,hogy akkor ilyen nem is történik?
    En valahogy igy allok ehhez a dologhoz:"Ne tudja a jobb kéz,hogy mit csinal a bal".
    En nem szoktam magam elott kürtöltetni a jo cselekedeteimmel,ha valahol megjelenek.
    Te akkor dudalj,ha ismered a net-en tuli életemet.
    Ha pedig te olyan jol ismered a Bibliat, azt a "hazug zsido fércmuvet",akkor mar mi dolgom veled?
    Nekem azoknak kell arrol beszélnem,akik még nem hallotak annak üzenetét.
    En KERESO muveltségét egyszer sem vontam kétségbe,az esze boven meg volna hozza,hogy értse amit érteni kell,nala az a gond,hogy NEM AKAR érteni.
    A Biblia üzenetének megértéséhez egyébként sincs szükség muveltségre,egy egyszeru földmuves is megérti azt,ha akarja.

    VálaszTörlés
  36. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  37. Jaj,kimaradt az elozobol a "hallottak" szobol egy "t" betu...rohanok is muvelodni.

    VálaszTörlés
  38. Kedves Ria!

    A Biblia üzenetét...

    De melyik Bibliáét??? Hiszen a zsidó fércmű előtt is volt már Biblia...igaz az nem zsidó-keresztény. Biztosan tudod a különbséget. Kellett, hogy olvass róla...Miért mondta XXIII. János pápa, hogy dobjuk ki az ószövetséget a Bibliából, mert az egy más nép átírt történelme.

    Elveszett Kereső igenis tudja mi az igazság. Ez éppoly reménytelen dolog a Te szempontodból, mint amit mi többen próbálunk veled megértetni. De olyan világba születtél, ahol a kereszténység az úr, ezért lettél Te is az a neveltetésed miatt. Ha muszlim lennél, éppen így védenéd a Koránt.

    Nekem az a bajom a vak hittel, hogy értékes információkat nem enged be egy ember elméjébe. Én mindig felvetettem, hogy nyitottnak kell lenni mindenre. Te miért nem inkább bizonyítékokat keresel? Miért nem vesézed ki a Bibliát? Miért fogadod el gondolkodás nélkül? Gondolod, akik a Bibliáról megállapították, hogy egyes részeit 80 000-szer írták át, azok köcsögök, szemetek, mert bele akarnak rondítani a kereszténységbe?

    Honnan tudod, mi az igazság??? Annyiszor kérdeztem már? Tudja azt bármelyikünk? A Bibliát megérteni? Jézuson kívül a Biblia semmit sem ér. Vér, hazugság, gyilkosság, aljasság. Körülvesznek keresztények...sajnos nem látom rajtuk, hogy példamutatóan élnének. Hibázhatunk, veszekedhetünk, de a jóérzés, a lélek nem pénzfüggő.

    Én sosem írok magamról. Én nem szoktam villogni. Én már nagyon régóta olvasom azokat a dolgokat, melyekért simán hülyének nézik az embert. Tíz éve apám is egyből lehülyézett, amikor Kolozsvári G. Endrét olvasva kétségbe vontam a tanított magyar múltat. Nem kételkedtem, felvetettem, mi van, ha igaza van? Kiderült az az igazság! Azóta rengeteg információ került elő. De ha én akkor begyepesedett vagyok, nem jutok el sehová.

    Én csak azt szeretném kérni Tőled is, hogy az egészséges kételkedés szülessen már meg a lelkedben. Kutass Te is. Veled mindössze az a baj, hogy a vallási dolgok túl mélyen vannak Beléd égetve! Sajnos ezek nem igaz dolgok...Jézust senki sem vonja kétségbe, tudjuk van Teremtő...valahol...Az is igaz, mi alakítjuk a sorsunkat. Az jön vissza, amire gondolunk.

    Te hogy érzed magad, amikor én kétségbe vonom a hited, a Biblia állításait? És hogy érezné magát az muszlim, akinek Te vonod kétségbe a hitét, a Koránt? Miért kellene mindenkinek kereszténynek lennie? Inkább lennénk becsületesek, tiszták, jók...Mindegy honnan jövünk.

    István1



    VálaszTörlés
  39. Nem kivanok veled targyalgatni Istvan1.

    VálaszTörlés
  40. "Es azért mert én nem villogok itt minden alkalommal,hogy mi jot tettem az emberekkel (esetleg allatokkal)"

    Nos egy ilyen benyögés után már nem hiszem, hogy olyan sokan kíváncsiak lennének Ria Unknown idokjelei Mohamed Abdullah al Shaikh igaz-hitű felsőbbrendű testvérünk "neten-túli" életére.

    Ez aztán a "tisztaszív"! Ez aztán a "szeretet"! Szép álmokat!

    VálaszTörlés
  41. És emitt a másik igaz-hitű mennyország-kandidátus marhabőgése:

    "Itt az emberek túlívelnek már a hülyeség határán is.
    Összefossák az embereket, meg a régi vallásokat eggyé, ahogyan ezt Gandhi tette."

    Tényleg nem akarjátok az oly sokra tartott "szereteteket" inkább az időjelei.hu blogon gyakorolni????

    VálaszTörlés
  42. Kedves Ria!

    Nem csalódtam benned! Te vagy a tipikus zsidó-keresztény hívő, aki akkor sem hinné és a cáfolatokat, ha maga a Jóisten mondaná neked! Még vele is leállnál vitatkozni. Csak azt nem értem hogy lehetnek emberek ennyire elvakultak? És buták! Éljen a Biblia, a Szent Biblia és a zsidó-kereszténység! Csak ne túl sokáig...

    VálaszTörlés
  43. Kedves Béla!

    Meghatott, amiket Riáról írtál! Ezután" más "emberként fogok rá gondolni!!!

    Ami pedig a szomszédokat illeti...a 90 éves hithű katolikus néni 60-as lányaival garantáltam szívrohamot kapna, ha elolvasná írásod. Zsidó-keresztény katolikusok utolsó csepp vérükig...

    Mégis megmondanád ki vezette félre ezeket a szerencsétlen embereket? Tudod beleszülettek a zsidó-keresztény katolikus rendbe! A néni úgy nevelte a lányait is. Szerinted akik egész életükben templomba járnak azokat Lucifer veri át??? Ne haragudj ez nagy hülyeség...

    Ettől függetlenül fenntartom az én és a mások véleményét azzal kapcsolatban, hogy a hithű emberek közül sokan képmutatók irigyek, gonoszok. Nyilván nem lehet általánosítani.

    A mi családunk hívő. Hisszük az Isten, Teremtőt, Jézust, Máriát. De totál hülyék nem vagyunk! Mivel rengeteget olvastunk ismerjük a vallásokat, az egyházat. Normálisan gondolkodó ember már akkor elfordulna a zsidó-keresztény egyháztól, ha csak a múltat ismerné. S mi csak az igazság igen kis részét ismerjük. Mekkora lehet a mocsok nagysága...valószínűleg soha nem tudjuk meg.

    Azt nem értem miért nem üresek még a templomaik...

    Mert a birkákat vezetni kell, hogy legyen erejük az aljas mindennapok elviseléséhez, amik létéért egyes egyedül ők a hibásak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy néz ki azért közös vonások még ilyen ellentétek mellett is akadnak... :) Az ellenlábas teljeskörű meg-/elítélése felekezet-független. :) Kedves Pisti, talán gyakorolhatnál olyan gesztust Ria felé, amit ő nem tett meg irányodba. A ti Jézusotok is ilyesmit tanított. De ez nem helyrerakás a részemről, csak egy megjegyzés. Nem vele harcolsz személy szerint, csak egy beteg ideával; ami befészkelte magát a fejébe/fejedbe.

      Aztán... ahhoz képest, hogy mennyire elítélt szerveződés a római katolikus egyház; elég sok közös vonás van az ő kereszténységük és a "tiszta/igaz" kereszténység között.

      Szóval szerintem kicsit sarkítasz.

      Törlés
    2. Pokol kereső!Mit értesz ezen a mondaton,hogy a Ria mit nem tett meg a kedves Pisti irányába?

      Törlés
    3. Még hogy nincs sorszerűség! A poklot kerestem és te elhoztad nekem Bélus. :)))

      A kérdésedre visszatérve... arra gondoltam, hogy elfogadással viseltetni a másik ember gondolatai iránt. Főleg akkor ha azokkal nem értünk egyet.

      Törlés
    4. Pokol Kereső Én viszont az első kérdésedre azt válaszolom,hogy akár írhatnám azt is hogy én vagyok az angol királynő azt elhinnéd?Biztos nem hinnéd el..Akkor nem mindegy neked mit írok?Ha úgy sem hinnél el semmit.Vagy netalán tán csináljak neked videófilmet és a youtubera feltölteném az elküldött borítékról és dollárról?

      Törlés
    5. Her Majesty,

      Nem kell videó, csak szedd be a gyógyszered - és nyugodt leszek. Az imént saját magaddal folytattál le egy párbeszédet. Aggódom érted, az ilyet kezelni szokták... :)

      p.s.: El tudnád nekem intézni, hogy nyitvatartási idő után is bemenjek a Buckingham palotába? Meghálálnám...

      Törlés
    6. Következő kérdésem: Az utolsó hsz-edből megint csak nem derült ki,hogy itt ki nem fogadta el a másik gondolatát.Mert Riáét senki nem fogadta el itt közületek az biztos.Az pedig logikus,hogy a Ria nem fogadja el sok sz..t-k.A Ria nem az a valaki,aki akármilyen hülye gondolatot/gondolatokat elfogad.Miért gondolja bárki is,hogy az ő gondolata/gondolatai a tuti?

      Törlés
    7. Akkor ezt a logikát fordítsd meg és már meg is van a válaszod...

      Nem iszol kicsit sok energia italt? Feszültnek tűnsz.

      Törlés
    8. Miért beszélnék saját magammal,amikor neked válaszoltam egy kérdéssel?

      Törlés
    9. Nem tudom, nem vagyok pszichiáter, kérdezz meg egy szakembert. :)

      Törlés
    10. Soha nem használtam Árpi nevet,valamit nagyon elérthettél, a PPP-n luxbeci volt a másik nevem.

      Törlés
    11. Te Schwaben rokona vagy? Neki is bajai vannak az írott szöveg értésével.Esetleg olvasd vissza az üzenetváltást redneckkel... talán átmegy valami.

      Na itt már nagyon késő van az ilyesmihez, mentem szunyálni...

      p.s.: Ria, cseréld le a testőröd! Rossz fényt vet a cégre. :)

      Törlés
    12. Visszaolvastam,de még mindig csak azt tudom mondani,hogy neked nincsennek értelmes kérdés feltevéseid.Én tényleg úgy látom,téged kellene innen már lecserélni.Riát pedig felejtsétek el örökre.

      Törlés
    13. Bárcsak neki is... - állítólag

      Törlés
  44. Béla.

    "A Ria nem az a valaki,aki akármilyen hülye gondolatot/gondolatokat elfogad"

    Ezt én sajnos másképp látom.
    Ria símán elfogadta azt a hülye gondolatot, hogy a Teremtő HAZUDIK (tudod: AZON A NAPON meghaltok...)
    símán elfogadta azt a hülye gondolatot, hogy a Teremtő megbünteti az IGAZSÁG kimondóját, és símán elfogadta azt a hülyeséget, hogy a Teremtő a teremtés után átkozódik.:)))
    Az viszont már magas neki, hogy az átkozódás a tehetetlen gyűlölet eszköze, semmi esetre sem a mindenható SZERETETé.
    De gondolom, te ugyanebben a cipőben jársz, azért nem tűntek fel ezek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://maria.blog.hu/2013/07/22/chipet_kap_a_kiralyi_baba

      Ugye hogy igazat mond a Jelenések Könyve?

      Törlés
    2. A kutyáink is kaptak, de arról nem ír. Szóval a válasz: nem. :)

      Törlés
  45. Ria nem mondhat mást,mint amit a Teremtő kijelentett,ott van a fejed fölött a bibliai idézet.Ha Ria mást mondana,mint amit Isten kijelentett,akkor hazuggá tenné Őt.
    Éppen a Teremtő lenne tehetetlen? - na ne röhögtess... Te nem azt tapasztalod,hogy Ádam és Éva Óta minden ember meghal okos? Ha engedelmesek lettek volna akkor Istennek amikor megparancsolta nekik,hogy a tiltott gyümölcsből ne egyenek,akkor a testi halál nem uralkodna minden emberen.Akkor Jézusnak sem kellett volna meghalnia a kereszten,hogy halálával kiengesztelje Istent, (Jézus maga vállalta magára ezt a keresztáldozatot) az emberiség engedetlenségért,amit az emberiség örökölt az első két emberpártól.Ezt mindenki a génjében hordozza,ha akarja,ha nem.
    Isten nem azt mondta,hogy akkor ott rögtön meghalnak,amint megették a gyümölcsöt,hanem azt,hogy innentől,minden emberen urakodni fog a HALÁL TÖRVÉNYE.Persze ennyi eszed nincs,hogy erre magad rájöjj,csak az okoskodáshoz.
    Nyugodj meg,Ria tudja mit csinál.Ő érti is azt,amit kimond.!!! Ő lát is,nemcsak bámul,mint itt a legtöbb okostojás!
    Így magyarázta ezt el nekem régebben Ria,te meg kezdjél el gondolkozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te tényleg ennyire buta, önhitt és agresszív vagy; vagy csak nem fogadtad meg a tanácsom és azóta is gyógyszer nélkül írogatsz? :)

      Kapcsolj ki Bélus, mert magad alatt vágod a fát. Bár én rendkívül nagy megelégedéssel vagyok ennek tanúja. :) Hagy lássák minél többen, honnan is fúj az a szél. :)

      Törlés
    2. Miért vágnám?Az igazság nem kanadai famunkás és nincs kihegyezve,mivel életlen a mellette kitartó Hívőre nézve..arra csorba..max az azt ellenzőket vágja ki az élet fájáról.Javaslom olvasd el a zabhegyezőt ott van a te igazságod...Honnan is fúj?A távolban egy fehér vitorla...erős Isteni széllel(de nem kamikaze) közeleg Jézus eljövetele lassan ki köt a hajó a rémségek szigetén de ott nem péntek hanem borszorkány szombat(saturnália:666) fogadja...

      Törlés
    3. Kereső Nagyon hasonlít az akcentusod egy bizonyos csete1hez a youtuberól..a tékozló fiú visszatér...hasonló a beütésed...kicsi a világ...bár kiütésekből sem nélkülözöl...vajon kire üttél?javaslom h7n9 beütését akár abba hitehagyott okostóni kobakodba, az dukálna neked...a varjú sem károgna érted...legalább 1 birkával kevesebb...

      Törlés
    4. Akcentus? Az írásban is van? o.O Van még mit tanulnom...

      Jó látni ahogy újra és újra túlcsordul belőled a jézusi szeretet. Nem lehet, hogy ez azért van mert túl kicsi köcsög vagy? :))) Ugyanaz a papbácsi "vigyázott" rátok Riával kisgyerekként? Azóta is az jön belőled, amit az öreg beléd rakott annak idején. :)))

      Na jó, abbahagyom! Kezdem annyira élvezni, hogy a végén tényleg a nemlétező pokolra jutok. Bár ha ez garancia rá, hogy a halál után nem leszünk egy helyen veled; akkor lehet hogy önként is a poklot választom. :)

      Törlés
    5. Neked mi bajod lett hirtelen,mi zaklatott fel ennyire?Csak nem szíved mélyére hatolt az igazság???Azt az emberek nem szeretik hallani és szívük mélyére rejtik ,elássák...Tudod nem jártam templomba...max a áldozásig...de azt is kényszerből...

      Törlés
    6. Miről beszélsz?Miért vádolsz olyannal,mihez lövésed sincs?Kilested a gyerekkorunkat,mint egy kukkoló?Gusztustalan egy hitehagyott ember vagy....Nem lehet hogy szép emlékeidet hozod most fel nekünk?

      Törlés
    7. Ilyenkor sodor a szerelem vagy a gonosz szellem?

      Törlés
    8. Ria felnőtt korában tért meg capisi?

      Törlés
    9. Egy idő után még a kutyám is elunja, ha labdát dobálok neki és nem fut utána. De te nem unod meg. :)

      Lényeg a lényeg te is feliratkoztál a keresztény faliújságra, ezzel öregbítve a hírnevét. Én ennyit akartam csak tőled, és ki is villantottad amire kíváncsi voltam. Akinek van szeme a látásra, az most ismét megnézhette magának micsoda derék emberek a kereszt követői. :)

      Köszi Bélus, szép napot!

      Törlés
    10. Te most miről beszélsz?Saját szavaimmal szoktam írni,nem szorulok mások útmutatására...

      Törlés
    11. Béla.
      "símán elfogadta azt a hülyeséget, hogy a Teremtő a teremtés után átkozódik.:)))
      Az viszont már magas neki, hogy az átkozódás a tehetetlen gyűlölet eszköze, semmi esetre sem a mindenható SZERETETé." írtam én.
      "Éppen a Teremtő lenne tehetetlen? - na ne röhögtess..." válaszoltad.
      Barátom, neked sajnos nagyon komoly szövegértési problémáid vannak.:))
      Úgyhogy ezen a HAZUGSÁGON:
      "Isten nem azt mondta,hogy akkor ott rögtön meghalnak,amint megették a gyümölcsöt,hanem azt,hogy innentől,minden emberen urakodni fog a HALÁL TÖRVÉNYE"
      már nem is csodálkozom.
      Vagy talán nem is olvastad a Bibliát, neked elég az, amit beléd programoztak erről a sarkalatos kérdésről?

      Törlés
    12. Khm... akkó... tegyünk egy próbát. Megin. Hátha eccer sikerül választ is kapni. ;)

      Értem én, hogy a Könyv szói szerint a első emberpár kínosan megszítta a trükköt a almafával, s ezzel elkaszálta az összes utánuk jövő porontyuk bódogságát. Csakhát... azt a mocsok kígyót vajon ki szülte a világra és ki biztatta fel/adott neki annyi agyat/tudást, hogy ezt meg tudja tenni?

      Aztán. Egy apróság.
      Béla mester aszongya: "Saját szavaimat szoktam írni, nem szorulok mások útmutatására"
      Nadevajon... a Könyv (Isten, Jézus) szói megakkó...? Az nem útmutatás/példa/igazság, aminek útját járni illenék minden fődön kóricáló arcnak? Mán a Kereszt hívei/katonái szerint?

      Törlés
    13. Jaj Quedra!Hát nem érted? Ha a bibliát elfogadnád mint feletted álló tökéletes és egységes kinyilatkoztatást keretrendszerül, melyhez hozzátenni egy betűt sem szabad, akkor a szentszellem megáldana téged, és mint próféta hirdethetnéd te is az igét a pogányoknak. De mivel pogány vagy, és visszapofázol, alacsonyabbrendű vagy hitetlenséged miatt,és minden szavad hazugság.Outsider vagy, ellenség.

      Ha tudnád micsoda energia szabadul fel az emberben, mikor meghatározzák neki hitének keretét, és aki ezen kivül van az mind ellenség. Végre megnyugszik a lélek ebben a szűk tartományban, végre otthonra talált, és még meg is érti, át is látja a kis tudata által. Ez az otthon a biblia.Megfogható, megragadható, és még ellenségképet is kapsz hozzá. Kell ennél több ? :)

      Törlés
    14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    15. Quedra. Miért minket kérdezel,ha nekünk nincsenek saját gondolataink...akarmit hazudhatunk is...???Különben pedig ott van a Biblia,olvassad el,hogy a kígyó honnan van...mi is onnan tudjuk.Ha pedig a Bibliát hazugságnak tartod,akkor peched van.

      Törlés
    16. Quedra. Minden ember mások gondolatabol el.Mivel ő is az anyja gondolatat fogadta el amikor beszélni tanult,később az ovónőét,azutan a tanítonéniét,azután amit az emberektől,könyvebol médiábol stb.tanultak.Na?Ó ti nagyokosok...okostónik....olcsó jánosok....Jónás és a cet esete jut eszembe veletek kapcsolatban,először kikellene jönnötök a cet gyomrából, a vízbőlhogy lássátok a világot,mivel a 2 réteg is elválaszt titeket tőle:Cet gyomra és a nagy víztömeg...ha nem teszitek megelégszetek a silány,fals,csőbe húzó tudással...Vajon miért van annyi Bibliai üzenet a reklámokban,filmekben...etc.???Pl.:Vodafonos reklámok...kislány és kisfiú egy kertben(Édenkert)..mögöttük a gyümölcs fa..(nem alma,vagyis nem biztos,mivel erre nincs fellelhető írás a Bibliában)...Balázs a telefont fogja...egyik oldala világos a másik sötét a fekete 6os kivehető rajta...és ez csak csepp a tengerben,akkora icike-picike,csepp,hogy ti a Jónások olcsó Jánosok még csak nem is érzékelitekoda lent a tenger mi több óceán alján a sötét fekete iszapba is belefúródva,süppedveedve,ha belecseppen-pottyan a tengerbe...Akkor miről beszélünk itt egyáltalán???Huhh???

      Törlés
    17. Szul than. Hogyan szaporodtunk,ha szerintetek Isten hazudott,és mégis ott rögtön meghalt Ádám és Éva???Huhh???Akkoriban 800-900 évig is eléltek az emberek,voltak akik akkor nemzettek újszülötteket...szemben a mai elkorcsosult és el Istentelensedett emberekkel..Ugye milyen vastag a cet zsíros testének és gyomrának fala???Így nyel el titeket a patás-farkincás kis piros emberke is....így csúsztok bele és az csak a nagy kénköves száját tartja,hogy bele zuhannyatok.. onnan pedig nem lesz return jegyetek,ne álmodjatok róla...de még csak elmentett játék állás sem,amit újra betölthettek,mint egy Gothik-os PC játéknál... lásd:kinder bueno reklám...ugye mindenkinek ismerős???

      Törlés
    18. Ez olyan mint a Mónika show, ha nem a saját szememmel látnám nem hinném el. :) Ez nem vak hit, ez vak gyűlölet. :) Te valami kicseszettül buta vagy Bélus testvér. De legalább tudod "finom" eszközökkel leplezni. :))) Azt pedig már meg sem próbálom fejteni, hogy a vodafone reklámmal mit akartál... de ne is mondd el ha kérhetem.

      Innentől ne olvass tovább, bonyolult mondatok következnek:

      Amit tényszerűen állítasz (el vagyunk veszve, meg vagyunk vezetve, bele vagyunk feledkezve a saját gondolatainkba) az úgy alfától omegáig rád igaz. Cáfolj meg ha tudsz, de ide nekem a rozsdás bökőt hogy egy alternatív elméletet sem néztél még meg. Egy videót sem hallgattál meg, egy könyvet sem olvastál el a témában. Akkor mégis, hogyan sikerült eldönteni mi is az igaz? Gondolom te is valami isteni kinyilatkoztatást kaptál, mikor megtértél a seregek urához. :)

      Tisztelettel,

      Olcsó "pokolkereső" János

      Törlés
    19. Ezt próbáld ki inkább:

      http://abc-zoo.hu/6808-dentalis-rudacskak-a-fogak-tisztitasara-100-g.html

      Törlés
  46. Kedves Kereső!

    Igazad van!

    Az ideák, azonban nagyon fontosak. Azok miatt hal meg az ember, megy háborúba, utálja a szomszédját, családját. Ezért ezt nem lehet ilyen könnyen sutba dobni. Az idea lényeges. Ez az eset is bizonyítja, mennyire. Valaki vakon hisz valamiben, és ahhoz makacsul ragaszkodik. Mindenki a sajátjához. Emiatt elvész a szabad gondolat, gondolkodás.

    Ismerősöm nagymamája katolikus, rendszeresen templomba jár. Amikor a pedofil papokról hallott, mérges lett. Nem hitte el, a keresztény egyházat tönkre akarják tenni. És azok, akik ott tolongtak a pápaválasztáson miért voltak ott??? Ők nincsenek tisztában a dolgokkal?

    Nincsenek, mert pont a hitük akadályozza meg őket a tiszta gondolkodásban...

    Egyébként én régen is igyekeztem mértékteles lenni. Hányszor írtam, hogy legyünk jobbak egymáshoz. Érvek ellenérvek, gondolatok ütköznek. Az intelligens, művelt ember mindent elolvas, meghallgat. Mivel nem tudom mi az igazság, nem is döntöm el, hogy kinek higgyek. Amikor azonban tárgyi bizonyítékok merülnek fel az üres szavakkal, dogmákkal szemben elgondolkodom...

    Vannak emberek azonban, akik hihetetlen butaságukkal kiborítanak. Mert miattuk tart itt ez a világ, ahol. Ott, hogy mindenki gyáván behúzza fülét-farkát, nyöszörögve éli mindennapjait a szarnál szarabb munkahelyen, anélkül, hogy bocsánat a szóért, a pofáját egyszer is kinyitná az ellen, ami nem tetszik. Mert féltik az emberek a megélhetésüket! Felesleges erről beszélni.

    Az ember azt hinné, hogy ha a többiekkel kommunikál, ragad rá is valami tudás a másikéból.Sajnos úgy látszik a hülyeség kelendőbb...

    Itt nem Rád gondolok Kereső!!! Rajtad kívül több hozzászólónak is tetszik a véleménye...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez így van, az ókori rabszolgamunkát felevenítő,sőt azokat is túl szárnyaló munkákra fogják be a zombie biorobott agymosott néptömegeket a luciferista illuminati csicskásai,kormányai és azok tulajdonai a multinacionális cégek...és az emberek mint valami program alapján húzzák a gályát örülvén,hogy éppen hogy csak meg tudnak élni a hónap végéig,az éhbérükből...pont erről beszélt a Nóbel díjal Bernard Russel...hogy a jövő társadalmai egyáltalán nem lesznek humánusabbak,mint a mostaniak sőt...az embereknél elérik azt,hogy a legrosszabb és szenvedést kiváltó körülmények közepette is,hihetetlen boldogok lesznek,pedig az az élet minden normális embernek maga a pokol lenne...mármint a luciferista elitnek minden bizonnyal, a számunkra mostani elképzelhetetlen luxus életviteléhez képest viszonyítván.Ezek a ember tömegek még is, a borzalmas körülményeket átélvén még is ezt óriási boldogságnak,elégedettségnek élik meg...mindazok ellenére,hogy szörnyű hajtásban,elnyomásban,kizsákmányolásban ...stb. van részük.Továbbá kutyának sem nézik őket a cégeik,főnökeik,aki minduntalan csak is azon törik a fejüket,hogyan lehetne még több vért kiszívni belőlük és halálra dolgoztatni őket....az egyre rosszabb és rosszabb munkahelyi körülmények közepette és egyre rosszabb és szemetebb munkákat ellátva,közben a munkaidőt egyre növelve és a bért ezzel párhuzamban exponenciálisan csökkentve...és ez a Russeli elképzelés ma már valóság,mivel igen ezt lehet tovább fejleszteni és kezelni gyógyszerekkel,speciális "étrendel" és "oktatással"...ugye a Rockefellerek által létrehozott embertelen oktatási rendszer is erre lett létre hozva átgyúrni az emberek gondolkozását ebbe az irányba és kiirtani belőlük még csak a lázadás írmagját is...sőt a "kollegák" megteszik ha egyeseknél nem lenne teljesen hatásos..akkor a társaik önként megregulázzák az "eltévelyedőt"... "megrendszabályozzák" mint azt közlegényt,aki bele halt ebbe Tom Cruise:Egy becsületbeli ügy-című filmjében...a filmekben sokszor a valóság van sajnos és nem sci-fik..Logan futása...etc....

      Törlés
    2. Na de ez miért baj? Nem azt jelenti, hogy hamarosan visszatér a mester?

      Törlés
    3. A "mester"(mesteretek) mindig is itt volt,mióta levetették a mennyből,mivel csatát vesztett és a zuhanás a veszteseké..az egész történelem erre épül...ugye Ausztrália szigete is egy fegyenc telep volt hajdanán a brittek "jóvoltából"...ez most a névleges Ausztrália...egyébként a világkormány parlamentje is itt épül nem véletlen...mintha ezzel is akarnának valami Bibliai tartalmat sugallani a luciferisták...maga Harry Kissinger felügyelte a munkálatokat és 4 szer akkora mint kellene lennie...szóval "ő" mindig is itt forgolódott a kezdet kezdetétől....és táplálta mind azt ami "örömet" jelentett az embernek,mint az első "humanista".Csak nem volt megszületve emberi testben...most viszont arra készül,ne csak érezzék,de lássák és hallják is és viseljék ennek következményeit az őt imádó emberek,ő csak vásárra viszi a bőrüket és a lelküket ennek scerébe....minden fogyasztási áru cikket megjelöltet a számával,jeleivel,ami azt jelenti,hogy ebben a Új világrendben,nem hogy csak fogyasztani kell a termékeit,ami persze semmi másra nem jó,max.arra hogy a temetőbe rugdaljon minket 3-4 méterrel lejjebb ezzel megtöltvén a parcellát...hanem közben IMÁDANI is kell az ördögöt....erről szól az egész díszes kompánia,rituálék,koncertek,olimpiai megnyitók téli nyári....minden féle ceremónia....erre készíti fel az embereket...nem rég Pesten a Mclaren Mercedes hordozta végig Button vezetésével a piros 6ost(vércseppet,fura nem a Ferrari pedig az jobban dukált volna erre piros színe és patás ló logója révén...)hát mit ad Isten,vagyis inkább az ördög nem így történt...kárpótolva a luciferista jelképekhez szoktatott tömegeket a 3 ágú(triangle) csillagzatával,ami örökké ragyogna a "fényes hajnalcsillagnak" ha azt Isten engedné...volt nagy ováció,csinnadratta,katarzis...ezek még csak az első lépések csupán....aztán később jön a mély víz,ahogy a elbutult birka tömeg egyre jobban bele merülvén az egyre pirosabb,szaftosabb nyalánkságokba....egészen a véráldozatig...ez az egész egyáltalán szórakoztatásból volt megrendezve,ekkora pénzekből...Óh nem...ezeket egyáltalán nem érdekli a tömeg emberek szórakoztatása,felőlük fel is fordulhat mindenki annyira nem foglalkoznak velük...de hát etetni és itatni kell a juhot,ha fejni és nyírni akarjuk-Mária Terézia már ekkor megmondta a frankót és ez azóta is mérvadó.Biztosíthatlak titeket,ha később felbukkan a "fény embere",aki elhozza az embeknek a világosságot,sosem látott vérengzésbe torkollanak ezek a kezdeti ceremóniák...mint a kánaániták idején...Készülj fel a digitális kánaánra ...emlékezetes?Miért van egy reklámban ennyi Bibliai üzenet?Kopár fa,mező,piros trónon ülő király,egy könyvet tartva pedig az laptop,motoron a lámpa világít,sisakon 2 piros sáv 11,a camera kifelé mutat,pedig saját magát fényképezi a "rajongóknak"...esernyőt formázó mikrofonok,amik egyben a atom rakétákat is jelentik,egyszemű kitakarja a tömeget akik messze vannak Balázstól..aki az elején fekete ruhában és pirossal vegyítve lép elő a színpadon a sötétből...és még sorolhatnám....ennyi véletlen nem létezik.ez olyan mintha,minen héten nyernék az 5-6 és a skandináv lottón...és ott az Áve a rómaiak cézár köszöntése,visszafelé Eva,de van ilyen adó fajta is vállalkozóknak... a neron cézárra amúgy is kijön a 666 gemátrikusan.. és sok más római és katolikus uralkodóra,egyházi személyre is....ezek mind véletlenek???na olcsó Jánosok?Ha hazugság lenne a Biblia azt hiszitek érdekelné ezeket,hogy belerakják mindenbe az anyagait?Kötve hiszem,ezek a promóciók sokkal többről szólnak mint hinnétek...lásd:Strong Bow reklám...ott is a almafa és kert,nyilak,hadsereg,ami megtámadja,majd a felhőkarcolókra tovább fejlesztve,amiken a kilövő palackok,mint ki kilövő interkontinentális atomrakéták lennének...bár tévednék..

      Törlés
    4. Javítás a Mclaren Mercedeses részhez:egyáltalán nem szórakoztatásból volt megrendezve

      Törlés
    5. Ezt amikor szóban mondod el, veszel közben levegőt? Kéne...

      Az egyezések nem az isteni kinyilatkoztatás miatt vannak, hanem azért mert azok írták, akik most is hatalmon vannak. A biblia nem szentírás hanem egy itiner. Legalábbis sokak szerint... erről már értelmesebb lenne beszélni mint erről a sok összehordott félinformációról.

      És még valami... értem én, hogy kinti magyar vagy meg minden; de egy kicsit próbáld már meg összeszedni a hozzászólásaid. A helyesírás még nem is lények, csak a szóközök, írásjelek, kezdőbetűk, stb. Ilyet angolul is kell...

      Törlés
  47. Mindig elfelejtem hozzátenni István1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javaslom válts a kuzenedre csete1re,így a kecske is jóll lakott és a káposzta is megmarad...

      Törlés
    2. Kereső Ezt honnan veszed hogy egy videót sem néztem meg???:OOO

      Törlés
    3. Csak blöfföltem, de bejött. :)

      Törlés
    4. Ezt az antichrist eljövetelére érted?

      Törlés
    5. Ez a hivőket nem fogja érinteni,mert az antikrisztus fellépése előtt elragadtatnak...1Tessalonika levél 4:16-17 - 1Korithus 15:51 - Jelenések könyve 3:10....ti meg szépen itt maradtok a sz...ba.
      A Mester majd csak az antikrisztusi 7 évig tartó nagy nyomorúság után fog visszajönni,az előzőleg elragadott szentekkel együtt,akik legyőzik az antikrisztust az armageddoni csatába,akit Jézus a hamis prófétával együtt a kénköves tóba,vet.Ezután kezdődik Krisztus 1000 éves királysága a földön (persze előtte az emberiség fele elpusztul mindenféle katasztrófákban) és azokkal a szentekkel együtt fog uralkodni ők fognak akik Jézussal visszajöttek a földre,fognak kormányozni (ülni a hivatalokba) ,és megbüntetni a földön lévőket.Azt hiszem Riának lesz egy kis dolga Keresővel...

      Ha a Biblia itiner (utinapló,útiterv) akkor miért nem azon az úton jártok?

      Törlés
    6. Kereső. Majd ha te is ennyit írsz ilyen terjedelemben,kíváncsi leszek mennyit hibázol,az írás nagyságával exponenciálisan nől a hiba előfordulás rátája is.Egyébként is szeretek pontokat hagyni ez az én jellemvonásom.A helyesírásról annyit,hogy mindig változik mint a divat,ahogy éppen a free mason pribékeknek a szája ízének jól esik változtatják...régen sokat néztem a Vágó István műsorát:Álljunk meg egy szóra...azzal a nagy nyelvészzel,nem jut eszembe a neve...talán már nem is él...Meg lehetett kattanni,attól a rengeteg szabálytól és módosítástól,amiket az elmondott,hol így,hol úgy változtattak állandóan...ennyit a szabályokról...Úgy is nem sokára olyan idők jönnek ahol az a szabály hogy nincs szabály..minden megengedett lesz.Mintha már most nem lenne az...

      Azt hittem már az itineren ultimátumot vagy memorandum féléket értesz..
      És ha kinti magyar lennék akkor mi van??Sokan menekültek ki ide az elnyomás és a magyar nép hihetetlen brutalitása,rosszindulata,Istentelensége és gonoszsága miatt.Nem is kell ellenség,ki irtják azok egynmást ezek nélkül is.Mi ebben a meglepő???Lassan az ország csernobillá válik,az emberek még a reggelijüket is a házukban hagyják,csak hogy meneküljenek...Csak romok marad,halálhörgés és siralom...Ó magyar Mária siralom.

      Mert kik is vannak most hatalmon???

      Törlés
    7. Kereső, minden hiába, nem tudsz nyerni Bélával szemben :)
      Ott áll mellette a szentek nagy hadserege. És ha majd visszajönnek a földre Bélussal, Riával, beülnek a hivatalokba, és megbüntetnek téged engedetlenséged miatt :)
      De ha megtérsz, elkerülheted a katasztrófákat, kénköves tavat, mert elragadtatsz, ... :)

      Törlés
    8. Ez minden ember szamara az ÚT...Vagyis Jézus Krisztus,aki "Az ÚT az Igazsag es az Élet" - ezt már kb 1000x leírtuk nektek.Mint Shindler listájában is 2 út volt, egyik oldal az életé a másik a halálé...Látod ez is Bibliai kinyilatkoztatás....Az egész hitleri(római) birodalom erre épült...tele vannak Bibliai utalásokkal egészen a haláltáborokig..Spielberg free mason nagy mester,nem véletlen tette bele ezeket és teszi máig is filmjeibe...Ő nagyon is jól tudja mi a dörgés...

      Törlés
    9. @Hulivuli:

      Nem akarok nyerni, nem lenne sportértéke. :) Bélus tökéletesen elvégez minden munkát helyettem. Elég csak hátradőlni és nézni.

      Törlés
    10. Jajjj! Jól mondja hulivuli kivételesen,mert ha megtérne Kereső,az antikrisztus eljovetele előtt,akkor velünk együtt elragadtatna ő is.

      Törlés
    11. Kereső.
      Gondolom a munka piszkos részére célzol...Újra feléled a Piros Pirula Projectes formám,mint a régi szép időkben,reneszánszát élem annak...

      Törlés
    12. Ott elkerültük egymást, szóval nem ismerem az előéleted. :)

      Minden esetre annak örülök, hogy a reneszánszát éled. Annak már kevésbé, hogy én is. :)

      Törlés
    13. Nem hinném,nekem mintha derengene,hogy ott volt módunk találkozni.Biztos láttad luxbeci írásait és ezzel a mostani nevemmel is irogattam,mikor melyikkel...Biztos olvastad pl. az Apokalipso most Mel Ginson filmről az elemzésemet.

      Törlés
    14. Nem, tök komolyan nem olvastam. Ebben biztos lehetsz.

      Törlés
    15. Akkor lehet csak alkalmanként nézhettél be oda és nem rendszeresen...Én általában naponta ott voltam.Kár érte,hogy megszűnt,emlékszem luciferizmusra,Jeromosra,Mazsolára,Vándorra,akiben csalódtam most így utólag Jézus ellenessége miatt,pedig nagyon szerettem a számmisztikai írásait...

      Törlés
    16. Béla! Szép életutat jártál be, fent van rólad minden a neten. Bár, hogy római katolikus lennél, ahogy az adatlapodon feltünteted, ellentmond a megnyilatkozásaiddal. A néha itt írogató, szintén katolikus Schwaben biztos nem vállalna egy közösséget veled :)

      Törlés
    17. Pedig annak kereszteltek.Fontolgatom kiugrásomat,csak ne hogy úgy járjak mint Teleki a 2.világháborúban kompromittálódott(bár szerintem az illuminati munka volt és az SS eltette láb alól,nagyon sok a gyanús körülmény,hogy nem lehetett öngyilkos) a fuhrere miatt..ezért még hezitálok.Kitértem a római katolikusból,azóta nem vallom vallásomnak és megtagadom,mióta Riával beszélgetek.A katolikus vallás soha nem volt Jézus vallása és semmi köze hozzá.Lucifernek annál inkább...

      Törlés
    18. Teleki példája mindenki feje fölött ott lóg mint Damoklész kardja... nehéz döntés ez a kiugrás. És még az egésznek a tetejébe az SS...

      Törlés