2013. május 13., hétfő

A Jay-Z fotóra 1939-ből most hivatalosan is keresik a választ-Kik ezek ? 17 híresség az elmúlt századokból


Ez az 1939-ből származó Sid Grossman fotó ("Harlem Loiterers") igencsak felkavarta a kedélyeket, amikor a New York-i Közkönyvtárban őrzött fotónyomatok gyűjteményéből a fekete kultúra kutatására létrehozott kiállítást a Schomburg Központban megnyitották. Illetve a képeket másnap a központ Facebook-oldalára feltöltötték. 

Miért ?
Azért mert a képen látható jobb oldali személy olyannyira kísértetiesen hasonlít a ma ismert Jay-Z R'n'B, rap előadóra, hogy nincs ember, akinek ne tűnt volna fel. 
Főleg azért is érdekes, mert Jay-Z az Illuminati egyik frontembere a zeneiparban....

A fotót a könyvtár magyarázza isTumblr blogjában
Schomburg Digitális Gyűjtemények kurátora, Sylviane A. Diouf
 találta a fotót miközben egy kiállításhoz anyagokat kutatott.
"Azonnal meglepett a hasonlóság Jay-Z és a fotón lévő férfi között és hangosan felnevettem. Remélem valaki majd megmondja nekünk, hogy ki az a fiatalember igazából..."
A New York-i Közkönyvtár megesküszik, hogy a kép, amit a kiállításhoz rendelkezésre bocsátottak és amin a Jay-Z-re félelmetesen hasonlító lefotózott fickó van, teljesen retusálatlan, nem "photoshopolt" és eredeti. - 100%-ig biztosak vagyunk benne, mondta a könyvtár szóvivője Adenike Olanrewaju múlt pénteken


Mindenki által elég közismert már az a fotó, ami a polgárháború idején készült és Seattle-beli tulajdonosa 1millió $-ért árulja a képet, mint bizonyítékot arra, hogy Nicolas Cage is a vámpírok közé tartozik, ugyanis a fotón szintén félelmetes hasonlóság tapasztalható. A tulajdonos állítja azóta is, hogy tudomása van róla, hogy a fotón szereplő férfi halhatatlan, illetve 75 évente megújítja önmagát...... 
Mielőtt még mindenki a gyógyszeréért kapkodna ekkora "sületlenséget" olvasva - Csak annyit kérek, hogy akiket a kérdés komolyabban érdekel, kutatgassanak egy kicsit a témában és megleő dolgokra fognak rájönni, de persze csak annyira, amit ők sem rejtettek el jobban.....Nem minden feltétlenül mese, ami a meséskönyvekben van és még csak nem is pusztán legenda, ami a legendákban.... De ennél többet szokás szerint most sem fogok mondani .... (SBG Buddha)



A könyvtár életében sem precedens nélküli a dolog, ugyanis 2011-ben valakinek feltűnt egy 1857-ből származó elítélt fotóját nézve, mintha Brad Pitt és Mark Wahlberg keresztezése lenne a fotón.

Átlapoztuk 700.000 képből álló digitális galériánkat és találtuk ezt az 1857-es képet a "kéziratok és archívumok" szekcióban. Nem annyira közeli a hasonlóság azért, mint a Nicolas Cage esetében. 


A New York Public Library ezzel a címmel teszi fel a képet oldalára, ami az előző történetre is utal. 

Véletlen hasonlóság ? Esetleg léteznek vámpírok, akik sokkal, de sokkal tovább élnek az embereknél ? Netán a filmek világában lévő dolgok sem csak a fantázia szüleményei ? 

TI MIT GONDOLTOK ? 


Cikkünkben 17 olyan hírességet mutatunk be, akiknek hasonmásai évszázadokkal ezelőtt éltek.

Számos olyan hírességet ismerhetünk, akik hasonmással rendelkeznek, gondoljunk csak arra, amikor összekeverték Victoria Justice-t Nina Dobrevvel, vagy Sarah Hylandot Mila Kunisszal. Azonban egyes hírességek olyan „szerencsések”, hogy elmondhatják magukról: már évszázadokkal ezelőtt is éltek hasonmásaik, sőt! Néhányuk király vagy királyi leszármazott volt.
Cikkünkben 17 olyan napjainkban is közismert celebet mutatunk be, akik vagy halhatatlanok, vagy mindössze évszázadokkal ezelőtt élt hasonmásokkal rendelkeznek.
Mark Zuckerberg lenne IV. Fülöp király?
A Facebook által elhíresült Mark megszólalásig hasonlít Spanyolország egykori királyára, IV. Fülöpre, aki 1605-ben született, és 1665-ben vesztette életét. Támogatta a művészeteket és a művészeket, mint például Diego Velázquezt. Mark ugyan szélesebb homlokcsonttal rendelkezik, de az orr és a jellegzetes tekintet azonos.
Sylvester Stallone pápaszerepben
IX. Gergely pápa reinkarnációja lenne a híres akciósztár? Az 1100-as években élt pápa 1241-ben hunyt el, miután olyan embereket avatott szentté, mint a magyar Szent Erzsébet vagy Assisi Szent Ferenc. A legnagyobb hasonlóság a petyhüdt szemek, a biggyesztett ajkak és az orr közt vélhető fel.
Nicolas Cage valójában háborús hős
A hasonmás portréja az eBayen landolt, és bárki megszerezheti egymillió dollárért. Egy antik fotó-kereskedő pakolta fel a weboldalra az 1870-ben készült fotót egy Tennessee állambeli férfiről, amit egy polgárháborús albumban talált.
A kereskedő azzal viccelődött, ez a bizonyíték arra, hogy Nicolas Cage több egy egyszerű színésznél, bizony ő halhatatlan, mivel vámpír, és már az amerikai polgárháború idején is élt.
Conan O'Brian mint amerikai katona
A második fotó Marshall Harvey Twitchellt ábrázolja, aki 1840-ben született, 1905-ben hunyt el, és egy amerikai hadseregben szolgált. Az amerikai műsorvezetővel számos dologban hasonlítanak: a száj és a szemöldök a legjellegzetesebb vonás.
Peter Dinklage múzsa volt
Az alacsony termetű Peter alakított már elfet és szemét vesztett lesifotóst is, de az 1600-as években Diego Velazquez múzsája volt, az 1645-ben elkészült festményen (Dwarf Sitting On The Floor) ugyanis egy törpe látható, amely tökéletes mása lehetne a színésznek.
Eddie Murphy, azaz gazdag földbirtokos
A színész nagyon ért a komédiákhoz, ám száz évvel korábban élő mása is értett valamihez, méghozzá ahhoz, hogyan csináljon pénzt. A második fotó 1903-ban készült, és egy jómódú amerikai földbirtokost ábrázol. Bizony kiköpött mása!
Hank Azaria filozófus volt
Rudolf Steinert ábrázolja a második fotó, s azt is mondhatnánk: keressétek meg a különbségeket! Akárcsak két tojás! Az 1861-ben született osztrák polihisztor a spirituális mozgalom megalkotója volt, egészen 1925-ös haláláig tevékenykedett.
Leonardo DiCaprio igazából nő!
Egy Tumblr-felhasználó osztotta meg az alábbi képet nagymamájáról, Judy Zipperről, melyet a gimnáziumi évkönyvében talált. A hölgy 1960-ban végzett az iskolában, s mára pedig világhírű, hiszen a fotót többezren kommentálták a Tumblrön
Keanu Reeves francia és festő
Louis-Maurice Boutet-ről beszélünk, egy francia festőről, aki gyerekkönyvek illusztrálója is volt. 1851-ben született New Orléansban, s 1895-ben publikálta az illusztrált Joan of Arc gyermekkönyvet, melyet élete művének tartott. Eddig is tudtuk, hogy Keanu halhatatlan, hiszen nem fog rajta az idő, na de ennyire?
Maggie Gylenhaal újságíró volt
A Házasság a négyzeten sztárja feminista, a női egyenjogúság mozgalom vezetője és újságíró is egyben: Rose Wilder Lane ducibb ajkakkal és arccal rendelkezik, de számos hasonlóság vélhető fel közte és a színésznő között. Az egyetlen különbségük az, hogy Rose az 1800-as évek végén született.
Trent Reznor francia császár
A TotallyLooksLike nevű weboldalon elvégzett hasonmáskeresés alapján Trent különösen szája és szeme miatt hasonlít leginkább I. Napóleonra, aki az 1800-as évek elején uralkodott Franciaországban, s hatalma alá vonták Európa nagy részét. Miután lemondásra kényszerítették, száz napra ismét magához ragadta a hatalmat, végül pedig Elba szigetére száműzték.
Orlando Bloom román festő
Nicolae Grigorescu, egy román festő látható az alábbi képen, aki 1838-ban született, és 1907-ben hunyt el. A modern román festészet egyik alkotója, s emellett kísértetiesen hasonlít Orlando Bloomra. Egyedül a kecskeszakáll hiányzik a képről, de egyébként kiköpött Orli!
Will Ferrell: előre a függetlenségért
A komikus leginkább Odysseas Androutsosra emlékeztet minket, aki 1788–1825 között élt, és a görög függetlenségi háború hőse volt. Arca ugyan sokkal teltebb, de a szeme, méretes bajsza és álla minket leginkább Will Ferrellre emlékeztet.
Jack Black ezüstművesként tevékenykedett
Paul Reveréről van szó, aki az 1700-as években élt, egy amerikai ezüstműves, aki részt vett az amerikai forradalomban is. Az alábbi festményt John Singleton Copley készítette róla, s szemöldökén kívül felfedezhetünk néhány hasonlóságot közte és a vígjátéksztár között.
Justin Timberlake bűnöző
Ismeretlen bűnöző fényképét láthatjuk alant, aki szélesebb arccsonttal rendelkezik ugyan, de szeme, szemöldöke és ajka is rendkívül hasonlít Justinéra.
Rupert Grint skót és festő
Ron Weasley nem is olyan csapnivaló varázsló, mint hittük, az időutazásra már biztosan képes! Leginkább a skót festőhöz, Sir David Wilkie-hez hasonlít a legjobban, aki 1785-ben született, és 1841-ben vesztette életét. Legkiemelkedőbb műve a Chelsea Pensioners, mely hatalmas sikernek örvendett 1822-ben.
John Travolta 150 éve is élt
Nicolas Cage-éhez hasonlóan, ez a fotó is az eBayen landolt. Travolta hisz a reinkarnációban, tehát simán feltételezhetjük, hogy ő szerepel az 1860-ban készült képen.

Forrás: http://starity.hu

190 megjegyzés:

  1. ekkora faszság is rég volt már...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elsőként ezt az építő jellegű gondolatodat megosztottad a témával kapcsolatban.....

      Törlés
    2. Azért kirajzolódik a különbség az emberek között már rendesen , de lesz ez még sokkal látványosabb is az idő múlásával

      Törlés
    3. Akinek nincs tapasztalása a 3D világon kívül, nagyon nehéz lehet hinni, sületlenségnek tűnhet ez a cikk is, beleragadni az anyagba áldatlan állapot, használni kellene a Teremtőtől kapott kreatívságot kezdettnek az is elég lenne, és persze minél kevesebbet ítélkezni olyan felett amiről nincs tapasztalás, de még jobb lenne , hogy az ítélkezést mindenki kitörölné az agyából

      Törlés
    4. ne haragudj, én nem vagyok sem az anyagba ragadva, sem földhözragadt, alapvetően spirituális beállítottságú vagyok, de ez azért már sok ! azért, mert 100+++ éve hasonlítottak valakire, már időutazás, meg vámpírok.. nevetséges ! ez már nem az egészséges misztikum, sokkal inkább súrolja a néphülyítés határát.

      Törlés
    5. Nem egyszerű hasonlóság, ugyanis egyértelműen megfigyelhető hogy néhány képen ugyanaz a személy van. Ráadásul tudjuk hogy az illuminati ugyanazt a vérvonalat viszi tovább, ezét van hogy pl Brad Pitt rokona George W Bushnak, és Marilyn Monroenak csak hogy egy példát említsek. Az illuminati által készített filmekben mint pl.: Mátrix miért ne játszhatnának az ő "embereik"?

      Törlés
    6. 2001.szept.11 is elképzelhetetlen volt a maga korában, mármint, hogy nem is az volt aminek mondták, utána évekkel később szépen a felszínre került az igazság, vagy a második VV holokausztja, tanultunk egy történelmet az iskolában, és az is kiderült , hogy hazugságra épített, vagy akár az első űrhajós, azt hittük, mert azt tanították. Akkor most kérdem én, miért ne lehetne a Buddha által prezentált cikk is igaz, attól , hogy az elménknek elképzelhetetlen , de miért is, mert még ehhez hasonlót eddig nem hallottunk, és emiatt elképzelni sem tudjuk. De be kell vallani, hogy vérfagyasztó a hasonlóság a fotók között, elég ha a szemeiket hasonlítsuk össze, a szem a lélek tükre, a lényeg ugyan az

      Törlés
    7. lollol te melyik bolygón élsz ? :D és akkor ezek az emberek a képeken mind egy gyárban születtek gondolom, ahol 1 portálon keresztül küldözgették vissza őket, szüleikkel együtt,nem ? 1700ban már fejlettebb technikája volt az illuminatinak, mint amit most ismerünk? Brad Pitt rokona Bushnak :D hasonlítanak a képen a másikra, de azért bőven vannak lényeges különbségek, aki nem látja az vak vagy idióta..

      Törlés
  2. Mindig is voltak hasonlosagok az emberek kozt, vannak is meg lesznek is!

    VálaszTörlés
  3. Időutazók lehetnek, hiszen fak tudja mire jutunk a jövő technológiáival. A jz cucc pedig eminens: Régebben a rabszolgatartók a négereket úgy tenyésztették, mint az állatokat. Egy jó fizikumu négernek az volt az egyetlen feladata hogy meghágja az adott birtok néger asszonyait, így a hasonlóság érthető. Nikolas Cage.... hmm még mindíg nem vagyok biztos abban, hogy ez a csóka Ember......

    VálaszTörlés
  4. Manapság is ténylegesen élnek olyan emberek, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra, még sincs semmi rokonság köztük.
    Akkor egy több évtizedes időszakasz alatt miért ne lehetne két hasonló ember?
    Mellesleg a Jay-Z-ről vett kép eléggé... kivehetetlen... egy ilyen félhomályos, félarcot mutató képről sosem fog kiderülni, bármennyire is hasonlít az arca látható része.
    Nicolas Cage? Komolyan? :D
    Egyik ismerősöm apja is nagyon hasonlít Cage-re, ha lefotózom, akkor kapok piros pontot? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. U.I.: Buddha, látom az utóbbi időbe belekeveredtél Toth-ba, meg hasonló "természetfeletti" dolgokba.
      Ez mind szép és jó, és többnyire egyet is értek veled, de indulj mindennek neki tömör szkepticizmussal, amíg nem támasztja alá elég bizonyíték, ez esetben ez a pár kép egyszerűen nem elég arra, hogy biztosat mondj. Ez a poszt elég röhejes lett.

      Törlés
    2. Nem is mondtam én semmi biztosat. Egyébként a nyugati alternatív médiaoldalakat foglalkoztatja a téma. Ezen felbuzdulva összegyűjtöttem és lefordítottam nektek az anyagot (illetve kiegészítettem azokkal, akikről már írtak korábban), hogy hátha érdekes..... De lehet, hogy akkor inkább nem is kellett volna elhoznom a témát.....Lehet tanulság.....

      Törlés
    3. A "természetfeletti" kifejezésből már le lehet szűrni a hozzáállást. Ez a cikk NEM Neked szól. Minden tiszteletemmel együtt természetesen.

      Törlés
    4. szerintem óriási dolog volt felrakni Thot-ot a smaragdtábláival...akit érint a téma az azóta is tanulmányozza, mert annyira összetett és tanulságos. ez a mostani cikk pedig egy kis változatosságot hoz, szerintem jó, mert rálátást biztosít egy "lehetőségre"..s mivel az élet az a lehetőségek sokasága ezért nem javasolt semmilyen lehetőséget lehurrogni..kivéve, ha az egyén EGO-ja szól be, mert neki éppen nem tetszik valami az adott pillanatban...pech, ilyenkor érdemes önuralmat és türelmet gyakorolni egy kis tisztelettel vegyítve...

      Törlés
  5. Na, azért annyira nincs baj ezzel. Nekem tetszik ez a poszt mert érdekes.

    Amúgy okkultizmusban aki állítólag át ment a feltámadásos vámpírrá válós rituálén, az elméletileg reinkarnálódhat úgy, h emlékszik, h volt előző élete. Viszont, h pont úgy nézzen ki mint ahogyan most, az mondjuk már azért túlzás.

    Érdekes post az a lényeg, mert mondjuk rokoni szálak elképzelhetőek ezen régi és jelenlegi emberek közt, ha más nem hasonló genetikai struktúra.

    VálaszTörlés
  6. Elgondolkodtató, mint minden írásod !
    Köszönöm, hogy érdekesnél érdekesebb dolgokra hívod fel a figyelmemet.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó cikk, köszi! Érdemes elgondolkodni rajta, és nem egyből támadni azt, aki dolgozik azon, hogy másokat minél szélesebb körben informáljon.

    VálaszTörlés
  8. Valahogy abszolúte nem tartom elképzelhetetlennek a továbbélés vagy a reinkarnáció lehetőségét, sokan dobálóznak itt is az okkultizmus szóval, valami ördögi tevékenységre utalva, attól, hogy valamivel kapcsolatban nincs elegendő vagy esetünkben nincs egyáltalán tudásunk ezen esetekkel kapcsolatban, még nem kell ördöginek titulálni, mint pár sorral feljebb tette valamelyik hozzászóló Buddhával kapcsolatban, hogy egyre jobban belebonyolódik az okkultizmusba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok a szkeptikusok véleményére a következő cikkel kapcsolatban, készítettünk egy videót is mely megtalálható a youtubon de a cikkbe is be van ágyazva http://paramoral.eu/comment.php?comment.news.3043

      Törlés
    2. 1. tipp: növényi termések,
      2. tipp: Nem a hamutartóból vagy a kandallóból szálldos pernye, hamu a huzat hatására?
      3. tipp: chemtrail anyag.

      A külső felvételen lehet, hogy a pára csapódott le a fényképezőgép/kamera lencséjére.

      Gondolom, hogy láttál már Te is fénykévét egy félhomályos, sötét szobában: tele van kolloid szemcsékkel. Igaz, hogy azok általában nem mozognak ilyen gyorsan. Nincs nálatok nagy huzat?

      Nagyon jó a zene. Engem leginkább a P.R Computer-re emlékeztet. Elárulod, hogy ki az előadója?

      Törlés
  9. Aki egyszer aláírta a szerződést, onnantól minden inkarnációja az ő kezükbe kerül hosszú-hosszú időre.

    VálaszTörlés
  10. Ne tegyétek magatokat nevetségessé, ez egyszerű genetika, ezt még az iskolában is tanították nektek. A ti leszármazottaitok közt is sokszor lesznek olyanok akik külsőleg nagyon hasonlítanak rátok. Vegyétek elő az általásós iskolás vagy a közép iskolás tankönyvet vagy nézetek szét az interneten genetika és öröklődés részeknél.

    VálaszTörlés
  11. Az egyszerű genetikai okok miatt még a most élő embereknek is rengeteg élő hasonmásuk van. Én is nagyon sok olyan embert láttam már akinek a hasonmását láttam valahol máshol, például tévében vagy az utcán.

    VálaszTörlés
  12. Ez az igazi csámcsognivaló! :))
    Még jó, hogy nem kínai "hírességeket" kezdünk el hasonlítgatni múltbéli kínaiakkal, mert az lenne aztán az ütős bizonyíték a .... a mire is? Reinkarnációra? Genetikára? Vámpírokra? Halhatatlanokra?

    Szerintem ez a téma tipikusan fars információ bedobása elterelés céljából - csakúgy mint a neten található "szenzációk" szinte mindegyike. A negroid rasszban eléggé hasonlóak az antropológiai jegyek, így egyáltalán nem meglepő néhány egyednél a hasonlóság. Az "europid" embernél már a sok keveredés miatt nem ilyen mértékűek a hasonlóságok, de persze itt is találunk szép számban alteregókat, úgyhogy ez sem bizonyít semmi különöset.

    Azért köszi, hogy feltetted ezt a témád Buddha, de talán a Te szinteden elvárható lett volna némi szkeptikus felvezetés. Rám is ragasztották már, hogy "eklektikus mindenhívő", de Te aztán túlszárnyalsz engem is! :) Ez a "mindenhívőség" egyébként a naivitás és a hiszékenységből ered, ez viszont a HIT meglétét feltételezi, ami alapból jellemző az igaz magyarokra, szóval - mint mindennek - ennek is van érdeme és hátránya is, csak érdemes megpróbálni egyensúlyban tartani a hitet és a materiális tapasztalatokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két hónapja néztem valami ázsia filmet, néhány szereplőt körülbelül a film végére tudtam csak megkülönböztetni annyira egyformák voltak. :)

      Törlés
    2. Kedves Mazsola!

      Az a meggyőződésem, hogy az ázsiaiak ugyanolyan zavarban vannak, ha európai/amerikai sápadtarcúakat kell megkülönböztetniük egymástól, mint mikor nekünk ázsiaiakat/négereket.
      Szerintem igen kevés ázsiai tudná megkülönböztetni egymástól például Cary Grant-et Gregory Peck-től.

      A pesti rendfenntartók is bajban vannak, ha ázsiaiakat kell kergetniük, és azok elvegyülnek honfitársaik között.

      Törlés
  13. Hát igen már megint itt vannak a professzorok, akiknek hol gyík , hol meg fasz áll ki a szájából.
    Barátaim, a stílusotok azért rendesen mutatja a ti kulturális, szellemi, értelmi szinteteket!

    Azonkívül, hogy másokra ugattok, mást nem nagyon mutattatok.
    Egek ura! Vegyetek vissza magatokból egy kicsit! Legyetek szívesek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na szerintem meg az összefüggés abban lehet hogy mindegyiknek köze van a szórakoztatóiparhoz, hát volt egy - bocsánat a kifejezésért - barom, aki kitalálta, hogy majd úgy lesznek még nagyobb májerek ha kitalálnak valami reinkarnációs, vagy esetleg vámpiros históriát, kinek mi tetszik.
      a lényeg, hogy megint ők legyenek a figyelem középpontjában, és ezt el is érték még ha okkultnak is hivja valaki.

      Törlés
    2. Plébános úr már megint megmutattad intelligenciádat, a férfi nemi szervek körül.
      Nézd meg szerintem, milyen hangnemben irogatsz, aztán oltsál másokat.
      Ez az igazi magyar "iszok egy pálinkát és nekimegyek mindenkinek" mentalitás:D.

      Törlés
    3. Szépen megtanultad a félremagyarázás tudományát Schwaben, de ti vagytok azok, akik folyton böszmén írogattok.

      Törlés
  14. van egy Orosz énekes akire kb 90% ban hasonlítok:P Volt egy orosz barátnőm ő küldte el a youtube linket pár hónapja...azthittem padlót fogok mikor láttam,hogy még az apró mimikai elemek is megegyeznek az enyémmel!
    Édesanyámnak mikor elküldtem emailben azt hitte,hogy én szerepelek a videóban és kérdezte is ,hogy ezt mikor csináltam:P
    Ahogy előttem is írták a genetika miatt mindenkinek akár több élő hasonmása is lehet....

    VálaszTörlés
  15. van egy Orosz énekes akire kb 90% ban hasonlítok:P Volt egy orosz barátnőm ő küldte el a youtube linket pár hónapja...azthittem padlót fogok mikor láttam,hogy még az apró mimikai elemek is megegyeznek az enyémmel!
    Édesanyámnak mikor elküldtem emailben azt hitte,hogy én szerepelek a videóban és kérdezte is ,hogy ezt mikor csináltam:P
    Ahogy előttem is írták a genetika miatt mindenkinek akár több élő hasonmása is lehet....

    VálaszTörlés
  16. Én mindig tudtam, hogy Baló György az igazi Homer Simpson!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baló György reinkarnációja Homer Simpson. Adolf Hitler reinkarnációja Eric Cartmen.
      Buddha reinkarnációja Gandhi, Gandhi reinkarnációja Orbán Viktor. Megy itt a karma, vándorolgat, itt-ott csippent, nyír egy kicsit és már kész is a tojásrántottás omlett, amely valami közeli hozzátartozóm lett volna, ha kikel a kiscsibe. Totál agyament sárgák, mint a kínai buddhisták:D

      Törlés
    2. Látom mélyrehatóan tanulmányoztad a tegnapi karmás videóim. :)

      Törlés
    3. Schwalban, ez nadon jó ! Hi-hi... Kb. ennyi értelme van a minden idők legnagyobb állatságának. Mondok én is egy szakállast: én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban. :-)

      Törlés
  17. De elmennék én erre a kiállításra és saját szemmel megnézni és egy arc grafikát készíteni mind a torinói lepelnél csinálták az arcot elvileg rá lehet tenni a másikra vagy aprólékos munkával meglehet csinálni az eredeti képet és a rap énekes képét összevágni törvényszéki nyomozók szokták alkalmazni mert a szem és az orr az ugyan az és az arccsont

    VálaszTörlés
  18. Elek irasait miert nem torli az admin? Vagy Ot magat, ugyanis mindig ezt nyomja..

    VálaszTörlés
  19. Elek irasait miert nem torli az admin? Vagy Ot magat, ugyanis mindig ezt nyomja..

    VálaszTörlés
  20. Buddha Laci! :)

    Ezt post-ot most benézted, szerintem!
    Bevallom én többet nézek ki belöled, ... és remélem, hogy a jövöben találni fogsz olyan témát ami 1. Aktuális és tanulságos, 2. Közelebb visz a ma realitásához, az emberi szellem és lélek felemelkedéséhez, 3. Vonzza az értelmes Arcokat és taszítja a gyök 2-ös trollokat! :)

    Azért megjegyezném, hogy alter-ego-k köztünk járnak! Lásd plö. az álPinyót!
    Engem anno - még a "háború elött" :) - két csaj szólított le és 1000-el magyarázták a tutit, amire én elkerekedett szemmel csak azt mondtam: ... szeretnék bemutatkozni: Tibor Cs. vagyok és nagyon szimpatikus a rajongásuk, de nem én vagyok az akinek Ök hisznek! :) / Megjegyzem: akkoriban a vállig érö szöke hajam és a gitár a vállamon másokat is megtévesztett! No, persze voltak ennek kellemes oldalai is, ... nem részletezném! :) /

    VálaszTörlés
  21. Na ezt most magyarázd meg, mert kb. senki sem érti, hogy ez mi volt?!

    VálaszTörlés
  22. Nem értem akinek nem tetszik ez az oldal az minek jön ide. önsanyargatásból? mindenkinek ajánlom aki csak negativan tud hozzá szolni a cikkekhez kezdjen el ö is egy blogot késziteni aztán oda azt tesz fel amit csak akar. hajrá neki lehet állni. elek neked nem kell blog te kiélheted magad a sex csetbe, ha jol megfizeted azt csinálják amit mondasz. elek anyád most nem tud beszélni mert tele van a szája de azt üzeni ,hogy ne beszélj ilyen csunyán különben kikötteti a netet.

    VálaszTörlés
  23. A nap poénja is megvolt :))

    VálaszTörlés
  24. Legelébb. Látom errefele nem sok változás vagyon.

    Aztán. Miután minden kedves (vagy nem olyan kedves) fickó - aki késztetést érzett rája, hogy idejéből elverjen annyit, ide véssen egy megnyilvánulást -, kiszörnyülködte, kicsodálkozta, kiköpködte magát. Most jól beizzíthassa a fejiben a maradék agysejteket, oszt belegondolhat abba a roppant bonyolút kérdésbe: Vajon mi változott (változik) életében, azzal, ha netalán a világ másik végiben (vagy épp a szomszédban) ilyen... UFO-k, vérszivornyázók, démonok, félistenek, meg... izék is használják életvitelszerűen eme fődgolyóbist? Főleg ha a felemlegetett izék ingerküszöbét meg sem üti (meg vélhetően nem is tudnak róla), hogy eme blogon miféle rizsákkal stresszelik egymást a idelátogató arcok.

    VálaszTörlés
  25. Jut eszembe - számtalan, szebbnél szebb gondolat:) - kezdem érteni, hogy az ördögöt miért ábrázolják nagy füllel és kampós orral, ...hmmm kire is emlékeztet? :)
    Egy kis + info, ha még vki nem tudná!
    A "hígzsidók" KAZÁROK, http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/dns-kutatas-bebizonyitotta-hogy-modern.html?spref=fb#.UZI1HkplHIl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez amit belinkeltél ez az igazság:D Hála Isten, hogy egy új világtudatban élő ember is képes értelmes dolgot bemásolni, ami megfelel a valóságnak.
      Ahogy olvastam ezt, Izrael kevesebb mint 2%-a izraelita, ezt azt jelenti, hogy a többi zsidó nem zsidó. Úgy van ez, hogy a farizeus babiloni Nimrodisták-Talmudistáknak mondta Jézus azt, hogy nektek az ördög az atyátok.
      Így is van.
      Ábrahám pedig, mint tudjuk nem volt zsidó, szóval azért annyira a Bibliát sem lehet szapulni mindenért...

      Törlés
    2. Ha már lúd, legyen kövér:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

      Törlés
    3. No Arpiel, látod, hogy a végén minden kiderül. Az a lúd egyre hízik szerencsére.
      A beépült gnosztikus nemzsidókról beszél végig Pál, amikor a tévtanítókról ír.
      Felnyitjuk a második szemüket az itt lévő felvilágosultaknak. Vagy éppenséggel a harmadik szemüket vesszük el.
      Sok mindenben egyetértünk pl. abban, hogy a bukott Nefilimek jelenleg is itt vannak, ezeket hívják itt sokan gyíkembernek, de nem ám a Hold belsejében laknak mert üreges és egy anyahajó a Hold, ahogy Icke bérenc ezt beállítja.

      Törlés
    4. "Genetikusok állítása szerint az Izraelben élő "Zsidók" kevesebb mint 2%-a Izraelita" - azért arra kíváncsi lennék, hogy emögött milyen vizsgálatok állnak, mennyire reprezentatív a végeredmény. az izraeli genetikusok ezek szerint ismerik a "zsidógént"? Hol és miben térnek el a különböző rasszok DNS információi? Az rasszok különböző "programokat" futtatnak? Lehet, hogy egy korábbi "kutató" eredményeire támaszkodnak?

      Törlés
    5. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/dns-kutatas-bebizonyitotta-hogy-modern.html#.UZN3NsrUwsk

      Hát ha ennek a cikknek lehet hinni, akkor bizony passzol az a 2%. De nem fogadnék rá a szomszéd kocsijában sem.

      Törlés
  26. Szerintem ezek mind az illuminati vérvonalhoz tartozó egyedek, akik valójában nem is emberek hanem hüllők. Ők csak felvesznek egy külsőt és használhatják ugyanazokat a sablonokat is. Persze valaki azt mondja hogy ez baromság, de én azt mondom miért ne? A világ nem csak annyi amennyit érzékelsz belőle, annál sokkal több. Barlang elmélet.

    VálaszTörlés
  27. Mein Gott im Himmel, addig rendben van, hogy hiszel a hüllőszerű lényekben, képzeld én is... Csak nekem nem hüllőnek néznek ki, hanem íbiszfejnek, vagy kutyafejnek, vagy százkarú-arcú istennek.
    Tökéletes emberi alakot nem tudtak soha felvenni ezek a Nefilimek, ezért buknak le állandóan.
    Itt az a probléma, hogy a genetikával akarnak silibizálni, pont úgy ahogyan azt Noé idejében tették. Az emberi DNS-t sikerült Noé idejében megregulázni, azért is lett a vízözön. Most is ezt próbálják tenni, míg végül egynek sikerül is emberi alakot felvenni, ez lesz az ANTICHRISTUS vagyis Krisztus(helyetti).
    Ennek fognak nagyon bedőlni az emberek, mert karizmatikus lesz, és jó beszélőkéje lesz.
    A hígzsidók vagyis az álzsidók, valóban az ördögatyától vannak. Tökéletes Babiloni tudással párosítva, direkt módon antigojizmussal álcázzák a törekvéseiket.
    A igazi zsidók valahol mélyen Iránban vannak, itt a videó, hogyan is kell elképzelni a rendes zsidókat, akik a támadott Iránt szeretik érdekes módon http://www.youtube.com/watch?v=bms2lJ6TESg
    A zsidónak mondott beépültek, arra törekszenek, hogy az emberekkel megutáltassák a zsidókat, mindet egytől egyig.
    Akiket ti zsidóknak mondatok irányítóként, azok a felvett kazár zsidók, akik a Talmud bölcsességét oly feszesen tartják.
    De meg kell jegyeznem, hogy rengeteg zsidó utálja a cionizmust és a Talmudot.
    Ez ezen a videón derül ki:http://www.youtube.com/watch?v=dO_rWCT6jW8
    Kemény arcok ezen az anticionista zsidók:D
    És lám a Sátán meghasonlik saját magával? Nem hasonlik meg, mivel azok akik nem égetik a Salamon okkult csillagát, a Dávidnak nevezett misztikus keleti-hindu-rózsakeresztes, na ők a kampósorrú aranymíves zsidók.
    Nem védem őket, de nem lehet a bármilyen fajhoz tartozó egyedet gyíkembernek nevezni.
    " A világ nem csak annyi amennyit érzékelsz belőle, annál sokkal több. Barlang elmélet." Én azt mondom, hogy ha te ebben a világban akarsz tökéletes lenni, akkor te e-világhoz kötöd magad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis kiegészítés (még a reptiloidokat is meg lehet így magyarázni):
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Törlés
  28. off:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2092277/Apple-Poor-working-conditions-inside-Chinese-factories-making-iPads.html

    Régi cikk, de én csak most találtam rá. Akinek szintén új, ámulni fog. o.o

    VálaszTörlés
  29. Ez szép cikk annak aki tud angolul... Gépészmérnök Úr. Akkor mi mérnökkollégák vagyunk, én környezetvédelmi mérnök lennék, vagy valami olyasmi :D
    Kolléga mi a helyzet szerinted a munkahelyemen, mert bekakilt a higroszkópom sajna:( és a szerelők nem tudják megjavítani, ide egy mérnök kell!!! Segíts, hogyan kalibráljam a műszert, úgy, hogy a kijelzőmön csak látnom kéne valamit... Szerinted a kijelzővel lehet valami baj vagy belül van a gond?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod kedves schwaben ur aki a google chrome-ot használja annak automatikus a forditás. jo reggelt!

      Törlés
    2. "Munka túlzott túlóra nélkül egy napot a hét folyamán, együtt élő zsúfolt kollégiumi és álló olyan hosszú, hogy a lábak megduzzadnak, és alig járni, miután a 24 órás műszak."
      Ez aztán a fordítás ! Jó reggelt !

      Törlés
    3. Kedves Schwaben !
      Tényleg környezetvédelmi mérnök vagy ? Mert én is az akarok talán még lenni. Privátban tudunk erről értekezni ?

      Törlés
    4. Szia Arpiel,

      Egy super jo kommentet irt egy Arpiel nevu valaki Theanak,az Idok jelei blogba a mai napon,15.-i datummal.Kerdezném,hogy te voltal-e az?
      Ha igen,akkor tudtodra szeretném adni,hogy nagy harcok folytak az elmult napokban Thea Ida (az ottani egyik kommentezo) és én közöttem,de privat levelezésben,mert a mi kettonk hsz-ait,Thea nem engedi megjelenni,de még azokat is törölte,amiket egy-két hete RevealHiddenReality ellen irtunk,ami joval finomabb volt,mint amit te irtal,(ha ugyan te voltal) és mégis likvidalva lettünk.
      Schwaben total el van ajulva ettol az orulttol,szinte mar szerelmes belé.

      Nagyon szeretném ha valaszolnal nekem,es sorry,(nem csak toled,de mindenkitol akit ez zavarna)hogy ezt a kérdésemet ezen a blogon kellett feltennem neked,de sajna,mas lehetoségem nincs erre.

      Ria

      Törlés
    5. Persze Arpiel tudunk erről beszélgetni akár privátban is...

      Törlés
    6. Kedves Ria!
      Csodálkozol? Fanatikusan írtok Idával mind a ketten! Ez amiről RHR is írt, hogy TÉRJ MEG, GYÓNJ, KÖSD MEG AZ EBET, ilyeneket vágtok más emberek fejéhez.
      Karizmatikus egyházatok a kutyának sem kell, se ördögűzők...
      Ria, ha én szerelmes vagyok RHR-be akkor miért nyalsz Arpielnek, úgy mint egy kis macska?:D
      Nem letettek volna likvidálva, ha normálisan tudtatok volna írni. Sajnáltatni meg nem kell magad, hiszen saját magadnak köszönheted a történéseket.
      Az egy olyan blog, ahol az emberek megbeszélik a dolgaikat és sokat kérdeznek. Inkább olvasd a Bibliát rendesen, mert nem elég 1-2 részt kimásolni belőle:D Ugorj neki az elejétől, és olvass.

      Törlés
    7. És mint mondtam, nem értek teljesen egyet RHR-rel, csak abban értünk egyet, hogy az álzsidók azok nem zsidók... Nem tudom mit hergeled egyik embert a másik ellen?!

      Törlés
    8. Látod, ha a tegnap estét Tolléra szántad volna; nem is lett volna alkalom vitatkozni. :)

      Törlés
    9. Schawaben,
      a katolikusoknak nem engedi a pap bacsi,hogy olvassak a Bibliat,mert különben rajönnének a hivek,hogy hazudnak.Csak énekeskönyvet vihetnek magukkal a templomukba.Egyrészt innen tudom,hogy,mint ahogy azok nem,ugy te sem olvasod,(legfeljebb a reformatus feleséged Bibliajat lathattad a kezében,amikor o olvasta)masrészt,azért agalsz annyira az ellen,hogy mi igaz keresztyének abbol gyakran idézünk,mert,(mivel te még életedbe ki sem nyitottad azt)irigykedsz rank...ez tiszta sor.Ezért volt,hogy az elozo cikk alatti beszégetésunkkor tagadtad,hogy a Satan a vilag fejedelme.Miutan ott bibliai idézetekkel bizonyitottam,hogy azt Jézus mondta.Erre te ezt irtad:

      "Na Ria,ezt nem tanította Jézus az tuti."

      Ezek utan te mondod nekem,hogy én olvassak Bibliat?... amit te meg mersz engedni magadnak,az mar nem is szemtelenség,hanem egyenesen szemétség!
      Még szerencse,hogy Arpiel fogja tudni,hogy én nem azért irtam meg neki azt,hogy odaat mi történt,mert sajnaltatni akarom magam (o nem olyan dedos fejjel gondolkodik,mint te),hanem mert egyszerüen tudtara szerettem volna adni(mivel Arpiel azt kérdezi ott Theatol,hogy miert engedjük(többesszamban)RHR-nek,hogy oda irogasson).Ezért szerettem volna tudatni Arpiellel,hogy nem mi engedjük,hanem csak Thea egyedül.
      Majd ha arra jarsz,nézd meg mit irt Arpiel RHR-rol ma...es majd azutan gyere azzal,hogy ki ir "fanatikusan".Egyaltalan milyen idiotasag ezt a szot hasznalni olyankor,amikor valaki véleményt mond valakirol,vagy valamirol? ...Ah,biztosan mostanaban hallottad életedben eloszor ezt a szot,azért hasznalod az Idok jelein is annyiszor ha kell,ha nem...na ja,van ilyen...
      Ha pedig egy hamis proféta ->(RHR) oda allit egy blogra,azt allitva magarol,hogy keresztyén,még szép,hogy megtérésre szolitjuk fel...neked ez nem logikus?... neked is ezt kellett volna inkabb tenned,nyalas helyett.

      Egyébként nem faj még neked ez a rengeteg sok ostobasag es leplezni probalt gyülolet,amivel az elméd el van arasztva?...Tipikus katolikus tulajdonsag... Tudnék ra orvossagot ajanlani.

      Ria

      Törlés
    10. Árpi. nem akarok vitatkozni de egy kicsit mégis muszáj. Aki nem tanult angolul mint én annak pont a nullánál többet ér a chrome forditás. érdekes modon én kitudom silabizálni a kulfoldi hirekböl ,hogy mit is akar közölni. most vagy nekem van különös érzékem rá ,hogy össze rakjam a mondatot vagy neked nincs. szerintem ha engem kérdezel NEKED nincs.

      Törlés
    11. Szia Ismeretlen. Én voltam. Viszont roppant elszomorító az is amit itt műveltek. Nem hiszem hogy a többségi világinak ezzel a vitatkozással a keresztény lét hitelességét és igazságát erősítenétek. Tehát azt ajánlom vagy kérem, hogy békesség meg bocsánatkérés meg megbocsátás, aztán oké lesz.
      Visszatérve RHR-re, Thea egyetért vele ? Mert az nagyon gáz lenne. Üdv, shalom

      Törlés
    12. Schwaben, akkor küldj emailt: arpiel@freemail.hu

      Törlés
    13. Ah,gondoltam,de csak 99%-ban voltam biztos abban,hogy te voltal,es köszi a valaszt.
      Szamomra pedig az az elszomorito,hogy nem voltal képes igazsagosan felmérni a helyzetet és igy meglatni azt,hogy amit neked irtam,az egyrészt:egy kérdés volt feléd,masrészt:egy rövid tajékoztato arrol,hogy miert éppen itt irok neked ,harmadrészt:egy közlés arrol,hogy vannak, - magukat keresztyénnek mondo emberek - ,akik a Satannal cimboralnak,megnehezitve igy a munkankat,hogy a kovaszt kitisztitsuk magunk közül.
      Sajnalatos modon azt sem lattad meg(ha figyelted itt a Schwabennel folytatott beszélgetéseimet az elmult hetekben),hogy mast sem csinaltam,mint folyamatosan korigalnom kellett mindazokat,amivel Schwaben EPPEN a vilagiakat vezette félre a hitkérdésekkel kapcsolatosan.Es ezek utan nekem kellene bocsanatot kérnem tole?
      En kezdtem a szemétkedést azzal,hogy en nyalok neked? -> "... akkor miért nyalsz Arpielnek, úgy mint egy kis macska?:D"

      Ha politikai es egyéb vilagi dolgokrol irogatott itt nekik,abba nem szoltam bele,de amikor olyanokat allitott,ami nem igaz a hit dolgait illetoen es még odaig is merészkedett,hogy Jézus szavait tagadta,akkor az csak természetes,hogy apologiat folytatva,nem kezdek el sunyin lapitva hallgatni a "Szeressük egymast gyerekek "jelszava alatt. Jézus es Pal is ezt tették talan? De még te sem ezt tetted ma az Idok jelein, (vagy akar itt,az elmult idoszakban) ahol ugyanugy megjelennek vilagiak is, - akkor miert éppen nekem rovod fel? Gondolkozz el ezen légyszives!
      Azt pedig nem tudom,hogy Thea egyetért-e RHR-rel,mert a hozzam irt privat leveleiben (többek között) csak arrol irt,hogy több hsz-t tartott vissza a RHR-tol es az o taboranak tagjaitol,akik vele együtt megrohamoztak a blogot (mert volt am ott nagy vihar az elmult egy-két hétben,amirol te nem tudsz),mint tolünk,akik ellene mondtunk RHR hazugsagainak.Thea eközben csak hallgatott,egy szava sem volt ez ellen,éppen csak annyi,hogy fejezzük be a vitat,mert különben le fogja allitani a hsz-i lehetoségeket.
      RHR azota is ott firkalgat vigan es fütyorészve,mintha mi sem történt volna,tovabbra is ömlesztve a tévtanitasait.Es lathatod,Thea nem tesz ellene semmit,pedig mar a kezdetektol ez lett volna a dolga:-> 2Janos 10-11.
      Ezért is örültem annak,amit ott ma irtal ,mert ha nagyon lassan is,de talan felnyilik Thea szeme is az igazsagra,ha mar mindaz,amit mi probaltunk Idaval az értésére adni,(privatban is) nem jart eredménnyel.

      Shalom tolem is,
      Ria

      Törlés
    14. Hát Ria, csak az lesz a vége, hogy kénytelen leszel tolerálni a tiedétől különböző véleményt... szörnyű, tudom. De én veled vagyok, ha ez számít. :)

      Kis segítség:

      http://www.youtube.com/watch?v=MtK8VBpJfjc

      (Igény esetén le is fordítom - főleg ha nem magamutogatásnak veszitek, hanem segítségnek.)

      Törlés
    15. Oké megértettem, csak nem ismerem az előzményeket. Mindig elszomorít a szellemi egység hiánya. Egyszerűen nem értem ezt az embert (RHR). Persze, hogy én karizmatikus vagyok, de nem vagyok karizmániákus, és legfőképp nem vagyok luciferánus (pontosabban sátánista). Ez a szerencsétlen felebarát pedig szentül hiszi ezt, sőt még rosszabbakat is. Beszéltem már Jehova tanúival, Mormonokkal de ilyen elvetemültséggel (legalábbis keresztény köntösben) még soha nem találkoztam. Nagyon sérült ember lehet, aki nagyot csalódott a "rendszerben" (van egy gyanúm, hogy a HGY-ben lehetett), és beállt egy ultraantikarizmatikus unity álkeresztény usa szektába. Egyébként az általam sűrűn idézett (bizonyos kényes tabunak számító témakörben tényleg egyedülálló és valószínűleg teológiailag is korrekt tanításaik miatt) COG felekezet is ilyen. Még az is lehet, hogy oda tartozik. Na ez az a szint amire ez az Ige való: „A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén (figyelnek Új ford.).” (1 Tim 4, 1)
      Azt is olvastam valahol, hogy sátán szokott kiszivárogtatni dolgokat magáról (akár a NWO)és nem áll távol tőle az önleleplezés, mikor az őt leleplező meg van arról győződve, hogy a jó oldalon áll, miközben nem is sejti hogy őt szolgálja. Szóval furcsa és terhes egy ügy ez. Ilyeneket mond egyik videójában: tobozmiriggyel veszik a hívők az Isten hullámait. Nagyon gáz ! Isten áldjon !

      Törlés
    16. Nem,nem,nem soha!Ha toleralnam,az azt jelentené,hogy megalkuszom a hazugsaggal.Ha egyszer tisztaban vagyok azzal,hogy mi az Igazsag (-> Jézus Krisztus),akkor nem fogom azt keverni a hazugsaggal,mert akkor az ugy,mar nem a tiszta igazsag...éppen ezért,eltérni sem fogok attol.

      "De én veled vagyok, ha ez számít. :)".Igen,nagyon is szamit,mert - függetlenül attol,hogy ki miben hisz,(nem is a hit,vagy nem hit volt itt a kérdés) - értelemszeruen képes voltal a Schwabennel valo vitankban meglatni azt,hogy melyikünk beszélt igazat es melyikünk beszélt hamissagot.Melyikünk probalt folyamatosan,csalard modon félrebeszélni,mind e mellett még ragalmazni is a masikat igaztalan vadakkal.Egy ilyen dolgot még egy olyan ember is képes jozanul megitélni,akinek zéro a bibliaismerete,mert ahhoz,a kettonk parbeszédét latva,nincs is szükség.

      Az ajanlott video megértéséhez köszi,nincs szükségem forditasra,mert napi szinten hasznalom a nyelvet,lévén angol nyelvuek között élek,amirol pedig ott szo van,az homlokegyenest eltér az én hitemtol.Az én hitem,egy élo személyes kapcsolat a Teremtovel,mig amirol a hölgy beszél a felvételen,az egy babonas hiedelem.Es megint csak az önmegvaltasrol,az önmegjobbitasrol az onerorol stb. beszél,amiben én nem hiszek.En abban hiszek,mert azt értettem meg Jézus tanitasaibol,majd az apostoli levelekbol,hogy amikor egy ember Istenhez megtér,a szellemük összekapcsolodik.Ez az összekapcsolodas adja az ISTEN-TUDATOT.Es,mivel az ember a testén keresztul érintkezik az anyagi vilaggal,ezért a test, a VILAG-TUDATOT ado részünk.A lélek magaba foglalja az értelmet,amely létünk jelen allapotaban segit minket,és az érzékelésbol folyo érzelmeket.MIvel a lélek az ember énjéhez tartozik és személyiségét fejezi ki,ezért ez a részünk adja az ON-TUDATOT.
      A harom elem közül a legnemesebb a szellem,mert ez teremti meg az összeköttetést Istenhez. Mert a dolog ugy müködik,hogy Isten Szelleme tudja csak megnyitni az ember szellemét az O igéje megértéséhez,de ehhez a léleknek elobb meg kell alaznia magat Isten elott.
      Az ember személyisége harom részbol tevodik össze:szellembol,lélekbol es testbol.A lélek a szemelyiség székhelye.Itt székel az ember akarata,értelme es érzelme.Ha az ember lelke lazad Isten ellen,a szelleme tehetetlenné valik es nem tud összeköttetésbe kerülni Istennel,akinek a kijelentéseit megérthetné.Ezert,aki nem tért meg Istenhez a lelke "akarasa" altal,az soha nem értheti,és ismerheti meg Ot.Ezert mondja Jézus a Janos evangéliuma 3:7-ben: "Szükséges néktek ujonnan születnetek".

      Na...igy talan megérted,hogy miért nem akarok hallani semmiféle emberi okoskodasokrol,emberi kitalalmanyokrol."Ki akar kavicsot,ha gyöngyei vannak?" (C.H.Spurgeon baptista evangelizator)

      Kereso! Nem akarnal te is végre mar gyöngyöket talalni?:)

      Ria

      Törlés
    17. A "veled vagyok" nem a kettőtök vitájára vonatkozott. Hanem, szurkolok, hogy meghaladd a hiedelmeid. Nem mindig a legfinomabb módszerekkel, de próbálkozom. :) De ez nem személyes. Senki felé sem személyes, akárkivel is vitatkozok. A sérelem abból adódik, hogy olyan dolgokat érő támadást is személyes támadásnak vesz sok ember, amely dolgok valójában nem részei az énjüknek (világnézet, hit, HAARP vagy akármi). Ha hiszed ha nem, ugyanannyit érnél akkor is ha soha életedben nem hallasz Jézusról meg a bibliáról. Isten annak teremtett aki vagy. Ezen nem változtatna az sem, ha az univerzum túlsó végén laknál, ahol se biblia, se megváltó. És remélem, hogy jó sok szöget sikerült már bevernem ebbe a koporsóba, amire ez van írva: "kereszténység". Nektek ez a mániátok, veletek erről vitatkozok. Mással másról... És közben - önző módon - saját fölösleges és hátráltató berögzüléseim elhalását is remélem a dologtól. Hál Istennek (nekem :P) nem eredménytelenül, de még közel sem végérvényesen. Remélhetőleg ezzel sikerült világossá tenni a hozzáállásom/véleményem. :)

      Törlés
    18. Akkor legközelebb probalj egyértelmubb lenni,hogy amit irsz,azt ne lehessen félre érteni.Es mint mar irtam,nekem nem hiedelmeim vannak,hanem hitem."A hit pedig a remélt dolgoknak valosagként valo elfogadasa es a nem latott tények felol a magunk meggyozodése.Hit altal értjük meg,hogy a vilag Isten beszéde altal teremtetett,hogy ami lathato,a lathatatlanbol allott elo".
      Ezért hiabavalo is volna mindenféle "szurkolasod",hogy e hitemben megrenditeni probalj.

      Amikor egy ember egy masik emberrel vitatkozik valamirol,az - vilagnézettol függetlenül - mindenképpen valamilyen hatassal kell legyen a masikra, - hacsak nem valami érzéketlen lény az illeto -,mert különben az olyan volna,mint a süketek parbeszéde.
      Ha pedig valaki megsértodik a vele valo vitad soran,akkor két dolog lehetséges:vagy nem tanultal meg megfeleloen kommunikalni (pl.sérto megjegyzéseket teszel ra),vagy a vitapartner nem alkalmas a semmiféle vitara.
      Hinni pedig nem azért hiszek,hogy érjek valamit,hiszen Isten szemében, - miutan minden ember az O teremtménye - minden ember egyforman értékes.(Az mar mas kérdés,hogy a bun,mint a nehézkedés törvénye,uralkodik az emberen.De Jézus Krisztus azért jött,hogy a bunt,(ami egy törvény az emberen az elso emberpar bukasa ota) azt a törvényt eltörölje,vagyis halalaval kifizesse helyettünk a bun büntetését.Aki ezt hiszi,megmenekült az örök életre.
      En pedig a te olcso reményeiddel ellentétben azt remélem,hogy mihamarabb uj felismerésre térsz,hogy az itéletnapon,- ami hamarosan eljön erre a vilagra - sokakkal eggyütt el ne karhozz.

      Ria




      Törlés
    19. Na, akkor örülok,hogy megértetted Arpiel amit meg kellett,az pedig értheto,hogy elszomorit a szellemi egység hianya,hiszen Isten is szomoru emiatt,mégha tudjuk is,hogy: "... nem mindenkié a hit!"(2Thess 3:2).
      Ezt az embert pedig nem érted? Hiszen tudjuk,hogy mar az apostolok idejében is voltak ilyenek...Mar Jézus is figyelmeztetett bennünket,hogy: "Orizkedjetek pedig a hamis profétaktol,akik juhoknak ruhajaban jönnek hozzatok,de belül ragadozo farkasok"(Mt 7:15).
      Azon se haborogj egy percig se,hogy minden hivot ki akar rancigalni a gyülekezetébol azzal a hazug vaddal,hogy mindegyik jezsuita-szabadkomuves-illuminati -luciferista es csak az o,közel 20 fos gyülekezete a tuti,akiket a youtube-rol verbuvalt össze két év alatt(nem nagy eredmény) ,es Amerikabol a Skype-on keresztül tartja velük a kapcsolatot,azon keresztül biblia oraznak, - persze a maga altal krealt uj bibliabol.(Talan még azt is megérjük,hogy a könyvarusoknal az o nevével fémjelzett bibliakat latunk majd :) ).
      Igy hat nem,nem jar o semmiféle USA szektaba,mert o maga egyszemélyben egy szekta,a maga szektajaban:).
      Arrol pedig o maga ir az Idok jelein,hogy hogyan jutott el idaig,ez alatt a cikk alatt:"Szíria szerint az izraeli támadás háborús cselekmény", ez év maj. 12-én.Idézem:
      "Tudom milyen az amikor egy szervezet tagjaként más szervezetek tagjai bírálják a szervezetem.
      Katolikus háttérből indultam,majd Pünkösdisták közé keveredtem.Látva dolgokat köztük, tovább álltam.
      Majd töltöttem időt Metodisták,Jehova Tanúi,Adventisták,Evangéliokusok,Baptisták,és végül a Hit Gyülekezetben.
      Mindenütt néhány év után óriási csalódást éltem át.
      Ekkor elhatároztam hogy világot látok,hogy meg tudjam hogy cask Magyarországon ilyen a helyzet,vagy másutt is.
      Több ország után,azt láttam,hogy mindenütt ugyanaz a helyzet."

      En ugyanazt tudnam elmondani,ami a te tapasztalatod is:én sem talalkoztam a 26 éves hivo életem soran ekkora eretnekséggel,mint amit nala lattam,tole hallottam,es ha még azt is megtudod,hogy mekkora istenkaromlas az a videoja,amin a "Shekinah"-t - ami Isten dicsoségét,jelenlétét jelenti - ,azt o démonnak nevezi.Nezd majd meg ezen a cimen azt a videojat.Mi lehet ennél nagyobb bun Isten ellen? Ehhez képest meg se emlithetjük a mi sérelmeinket.
      Itt megnézheted,mit jelent Shekinah.(Bar angol nyelvu,de szerintem,forditoval is nagyon könnyü megérteni,ha talan nem értenél ezen a nyelven )

      http://www.gotquestions.org/shekinah-glory.html


      A COG-al,(annak ellenére,hogy az egyik legjobb (angol es magyar nyelvu) ker.webside,nagy vitaim voltak egy-két hete a zsido szokasok,ill.a törvény vs.kegyelem témaban.(At is küldtem volna,hogy a forumban melyik cimszo alatt folyt ez a vita,de az oldal jelenleg nem elérheto.)
      Misi (RHR) egész biztosan nem tartozik közéjük,odaig azért nem süllyedtek,hogy megturnék maguk között.
      Igen,az igaz,amit olvastal arrol,hogy a Satan kiszivarogtat magarol dolgokat,(es minden tovabbi amit errol irsz),es éppen ezért tudjuk felismerni könnyen a hamis tanitokat,plusz amiket a vilagban muvel.
      Lattam mar régebben ezt a tobozmirigyes videojat,de engem mar masfél éve letiltott minden videojanal,igy azota nem tudok hsz-t irni egyikhez sem:) - bar nem is érdekel mar.Nemsokara rad is sor kerül,ne gondold,hogy nem,mert ha megfigyelted MrArpiel,csak azok maradhattak meg,akik ot tömjénezik azokon.Kicsit még kivar,(ez a szokasa) de egy kis ido utan a neki ellent mondo hsz-okat törli.
      Most lathattad,hogy idoközben felfedeztelek, es lattam a tegnapi es mai kommentjeidet is ott.
      Legközelebb ha rola szeretnénk irni egymasnak,akkor azt mar a YT csatornadon folytathatjuk,mert errol nem igazan ezen a blogon kellene tarsalognunk.Ugy néz ki,hogy e blog gazdaja ezt még elnézte nekünk,ha nem szolt még rank:).Szimpi nekem,hogy ilyen tolerans,nem csak miattunk,hanem ugy altalaban:).

      Isten aldjon téged is,es majd jelzek a channel-odon,ha nem baj neked,

      see you!

      Törlés
    20. A Shekinah egy démon, amit pár karizmatikus egyház idéz meg. Az ősegyház korában volt csak betöltekezés a Szent Lélekkel, és az utolsó időkben lesznek. A Shekina hasonló a buddhisták démonidézéséhez, amivel betöltekezik az adott illető.
      A legnagyobb káromlás Isten ellen a Szent Lélek káromlása, amit Ria itt elkövettél. A Shekinának semmi köze a kereszténységhez.
      Tudod Ria, azért a helyedben nem állítanám, hogy a Shekina Isten szelleme lenne.
      Amerikából jött át a Shekina, az ottani vad egyházak mívelik ezt, elég otrombán.
      Arpiel, csak annyit szeretném mondani, hogy azért vigyázni kéne pár dologra, nem szabad egyből belemenni a betöltekezésbe. Sokan jöttek már ki a karizmatikusak közül, és nem jó példákkal.
      Ez a Shakinás dolog amikor elindult, sok helyütt figyelmeztetést adtak ki az egyházak, hogy démonidézés folyik, amit nem szabad beengedni a fő keresztény egyházakba. Még mindig azt mondom neked Ria, hogy azért vigyázz!

      Törlés
    21. Schwaben,te mar total megorultél,RHR altal te is démonizalt lettél sajnos.Latod,ez ilyen gyorsan jön? En pedig neked mondom,hogy vigyazz! es sürgosen menj el démonuzokhoz,mert az ilyen allapot sulyosbodni szokott.
      Ha pedig meggyogyitottak,azutan fordittasd le magadnak az alabbi linken olvashato irast magyarra,ahol az all,hogy a Shekinah azt jelenti:Isten dicsosége.Ezenkivül tucatjaval tudnék még egyéb mas irasokat is küldeni,amik ugyanezt bizonyitjak,de egyenlore jo,ha - remélhetoleg -
      ebbol az egybol megérted

      http://www.gotquestions.org/shekinah-glory.html


      Ria

      Törlés
    22. Ria, ezt nem RHR-által láttam. Démonűzőkhöz nem megyek, oda a Hit Gyülisek járnak, ahol a Kundalini Jóga segítségével beléresztik a becsapott emberekbe a "hazugság lelkét".
      Felszólítanálak én is, hogy az elbizakodottságod a "Mennybe jutok, mert karizmatikus vagyok", egy nagyon súlyos bűn. Ez a Szent Lélek elleni káromlás legagresszívabb fajtája. Írtam az idők jelein is, hogy undorító ez a megszálott, földönfetrengős dolog. Hányingert kapok, ha ilyet látok bármely videóban.
      Egy biztos, hogy aki keresztény létére Shalommal köszön, és nem viccből, ott az agyban van valami baj.
      De Ria, majd szólj, hogy melyik gyülekezetbe jársz és ha meg száll a Shekina, akkor rád dobok egy Izraeli zászlót, és ordítom neked, hogy HAGYD EL, MENNY KI BELŐLE. Csak nehogy a démon visszaszóljon rád, hogy Jézust és Pált ismerem, de Ria téged nem:D

      Törlés
    23. Fergetegesek vagytok! Nekem itt már semmi "dolgom"... :)

      Törlés
    24. Akiket te a videon lattal Schwaben,azok eszement orult szélhamosok,azok nem keresztyének.Es te,akinek goze nincs a Bibliarol,csak ne nagyon szolitgassal fel engem... egyaltalan milyen alapon allitasz rolam olyat,amirol szintén fogalmad sincs?
      En még ilyen buta es roszindulatu emberrel nem igen talalkoztam életemben,mint amilyen te vagy.
      Akit egy ilyen hamis proféta,mint RHR ilyen könnyen be tud folyasolni,mint ahogyan téged,az egy percig se reménykedjen abban,hogy a mennybe jut, - csak abban az esetben,ha mindketten megtértek Istenhez.Ahogy o es te beszéltek,az biztos,hogy nem jöhet Istentol,csakis a Satantol.

      Törlés
    25. Pedig most lehetne igazan dolgod Elveszett.Példaul,ha vennéd a faradsagot,es elolvasnad a Schwabennek küldött link alatti irast,ami utan te is bizonyitani tudnad,hogy Schwaben orultségeket beszél...és ehhez,megint csak nem kell keresztyénnek lenni,csak egy keveset angolul tudni.

      Törlés
    26. "Es te,akinek goze nincs a Bibliarol,csak ne nagyon szolitgassal fel engem..."
      Hamis próféta RHR? Miért lenne hamis próféta? Nem prófétált semmit, csak találgatott. A te agresszív stílusod miatt az Idők Jelein sem bírnak...
      Semmi, de semmi közöd a kereszténységhez, főleg hogy egy nem keresztényt rámküldtél, merő félelemből. Nem tudod megvédeni magad, az itt a baj. Hol van ilyenkor Shakinád, nem áll ki melletted?
      Ja amúgy, a Biblia egy könyv, amit boltban lehet megvenni elég drágán... Tehát van közöm a Bibliához.
      Ha vennéd a fáradtságot, nyisd ki a Bibliát, tedd a fejedre és szaladgálj vele körbe-körbe, hogy felfigyeljenek rád, hogy milyen szinten is vagy valójában. Behálózta a fejed, valamilyen kereszténynek mondott szekta. Én aki Péter egyházának a tagja vagyok, tudok mindent, de mindent a Bibliáról:D
      Imádkozom érted esténként a Szűz Anyához nehogy bajod essen.

      Törlés
    27. Mégsem fogadod meg a tanacsomat es mész el kiuzetni magadbol a démoni seregeket?Rosz vége lesz ennek Schwaben!

      Törlés
    28. Te mikről beszélsz? A 12 tanítványon kívül senki sem tudta a mai napig kiűzni a démoni seregeket:D El vagy te tévedve egy kicsit!
      De lenne hozzád is egy kérdésem, ha válaszolnál örülnék. Felekezet tagja vagy-é vagy nem? És ha nem renegát vagy, akkor melyik felekezethez tartozol?
      Kérlek válaszolj engem ezek a dolgok nagyon izgatnak.

      Törlés
    29. A fenti mocskos beszédeid utan Schwaben,te mar tolem semmit ne kérj,éppen ezért valaszt nem érdemelsz.

      Aki ennyire vak arra is,hogy RHR e mondataban: "Nos ha ezt a 3.templomos logót össze veted a szintén Illuminátista COLUMBIA PICTURES által készített filmek elején a fáklyás hölggyel,aki SZEMIRAMISZ,Nimród felesége,mint a babiloni okkult vallás MENYORSZÁG KIRÁLYNŐJE, vagy az egyiptomi Ízisz,de Szophiane, Shekina,vagy Diána,és Istár,vagy Szűz Mária (női alakban Lucifer,aki tudást adva az emberiségnek,megvilágosítója az emberiségnek,Illuminálója).",amit ma egy Laura nevünek irt az Idok jelein,ne vegye észre,hogy a te szuzanyadat (akihez te imadkozol) ocsarolja,ugyanakkor,aki pedig igazat szol,azt gyalazza es sértegeti,akkor az méginkabb nem érdemli meg,hogy barmi kérdésére is valaszt kapjon.

      Ujra csak be tudnam bizonyitani bibliai idézetekkel,hogy RHR tovabbra is hazudik,(ettol hamis proféta...es akinek persze, - bibliai ismeret hianyaban - megint csak bedöltél),de mar nem érdekelsz.

      Törlés
    30. Látom meg van a 8 általános, 6 első 2 második:D

      Törlés
    31. Szentséges Úr, mi folyik itt? Ti megőrültetek ? Nem úgy viselkedtek mint két keresztény ! Nem akarok döntőbíró lenni, de nem bírom nem elmondani amit kell, mert most annyira nyilvánvaló a dolog.
      Schwaben kissé félreismertelek. Igazat kell adni a vitapartnerednek, egyszerűen azért mert most neki van igaza. Amiket írsz az egyszerűen őrültség. Az a szomorú, és nem is értem, miért kell elhinned mindazokat az állatságokat, amiket RHR nyom. Én úgy tudom Te katolikus vagy. A katolikus ellenes és őket leleplező videóit nem nézted ? Ráadásul abban még igaza is van ! De amiket írtál, hogy a shekina egy démon, meg a Szent Szellem csak kétezer éve működött, már túl van a tévedésen, inkább szemen szedett hazugság. Nézz utána a bibliában ! De van még sok téveszméje (pl. a tobozmirigy mint Isten hullámainak antennája stb.) Ez az ember (RHR) egy kiugrott HGY-s, és mint sok ilyen, valószínűleg valamilyen traumában van, megkattanhatott egy kicsit, sajnos láttam már ilyet. Egy valószínűleg sérült, labilis ember, bizonytalan (biztos nem Igei) forrású tanításait (ami ellentmondásban áll a 6-700 milliós karizmatikusságon kívül részben a protestánsokkal és a katolikussággal is) ugyan áruld már el, miért eszed meg ilyen bőszen ??? Olyan sarlatán eretnekségeket ír meg mond, hogy azért már én is elővenném a máglyát (féli viccesen). Azért mert a zsidókat szapulja (úgy érzem erre nagyon vevő vagy), az illuminátiról meg hasonlókról mond sok érdekes igazságot, nem biztos hogy minden másban is igaza van. Ne feledd, hogy sátán legfőbb hazugságai mindig sok igazsággal vannak körülvéve. Kevés kovász megkeleszt sok tésztát, mondja az Ige. Tehát attól, hogy ínyedre való sok tanítása ennek az eretneknek, még ne hidd el feltétlenül ! Erről is egy Ige jut eszembe:
      "Hirdesd az Igét, állj elő vele alkalmatos,alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással. Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök. És az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak." (2 Timóteus 4,1)
      Ha igaza lenne RHR-nek, akkor mi van ezzel az Igével (?):
      "Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-e szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét? Ekképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fa, amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik, és tűzre vettetik. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket. Nem minden, aki ezt mondja nékem: Uram! Uram! Megy be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát."Mát. 7:15-20.
      Ha a karizmatikusság rossz fa, miért nem csak rossz gyümölcsöt terem ? Mert én ismerem és mondom, jó gyümölcsöket terem ! Nincs tovább, ennyi. Mert ez az Ige volt nem én. Tehát ha vitatkozni óhajtasz, mert kitartasz a hazugságok mellett, nem velem teszed hanem Istennel ! Szerintem nem vagy démonizált, csak újjászületett sem. Mert aki az, nem tud ilyen tévtanításokat befogadni. Meg kell ismerni az Igazságot (Jézus Krisztus) és meg kell térni. A veszély ebben az, hogy lehet RHR a Szent Szellem káromlást követi el (Te szerintem nem), abban az esetben, ha ő már megismerte Isten Lelkét, és mégis azt mondja Istenre hogy démon. Mint tudjuk erre a bűnre már nincs bocsánat. De a tudatlanság idejét Isten elnézni. Remélem a Te esetedben csak erről van szó. Isten áldjon és shalom (békesség) !

      Törlés
    32. Schwaben, azért írhatnál egy privátot is: arpiel@freemail.hu

      Törlés
    33. Te pedig Unknown, kérlek ne mennj már bele ilyen kisstílű ostoba vitákba. Ez a fórum valószínűleg alkalmatlan arra hogy ilyen téveszméket eltöröljünk bárkiből. Az lehet, hogy igazad van csak nem így kellene lereagálni meg belemenni. Gusztustalanná teszi az embereket ez az átkozott net meg az egész inkognítós lét. Szóval csak óvatosan a szavakkal. De mindenben egyetértek. A COG-os fickóval én is leveleztem egy kicsit, és elküldte a sátán zsinagógájának 3. részének vázlatát (nincs még kész, pedig elé régen kezdte). Hát normálisabbnak tűnt, mint ez az RHR, pedig nekik is megvannak a klasszikus téveszméik (amiket ők mondanak valláshatalmi átírások előtti alap igazságoknak): Isten csak egy személy, ebből jön, hogy Jézus nem az (leírni is rossz) meg a Sz.Sz. sem, sőt nem is személy stb. Szóval ott is szelektálni kell. Viszont az tény, hogy nefilim meg zsidó kérdésben nagyon ászak. Bár vannak fönntartásaim sátán zsinagógájával szemben meg az Éva mint 2. nő kérdésével szemben is. Ezt Istennek kell megerősítenie az emberben, hogy mi a valós és mi nem. Érdekes kérdés még (biológiai szemmel főleg) a Rés elmélet (korábbi emberiség a Földön). Isten áldjon ! Shalom

      Törlés
    34. Jó, én túlléptem egy kicsit a hatáskörömön, bocsánatot kérek Riától, ha túl durva voltam!

      Törlés
    35. Nocsak! nocsak!..mi ez a lekezelo stilus Arpiel? -> "Te pedig Unknown"...egy ilyen inditasra még egy jobbérzésu vilagi is felkapja a fejét...Olyanra sem emlékszem,hogy pl.Pal valamikor is azzal kezdte volna a gyülekezeteknek irt leveleit amikor intelmeit intézte hozzajuk,hogy: "Ti megorultetek?" ...Mert ha még én mondtam volna Isten dicsoségére/jelenlétére (-> Shekinah) hogy démon,akkor még valahol el is fogadnam ezt a jelzot.Na de igy, - amikor éppen én vagyok az,aki emiatt az istenkaromlo szörnyuség miatt perelek Schwabennel - ,akkor te ezért orültnek nevezel?...és ugyanezt: kisstilu ostoba vitanak? Ha valamit is e jelzokkel lehetne illetni,akkor ezeket (ha jobban odafigyeltél volna) éppen nem az én jogos érveimre kellett volna vonatkoztatnod,hanem egyedül Schwaben reagalasaira,vagyis,amit a vitankrol megallapitottal,azok éppenséggel Schwaben kötözködései miatt lettek azza,es nem azok miatt,amiket én irtam neki.
      Schwabent pedig,most szépen megnyugtattad afelol,hogy teljesen rendben van Isten elott,akinek éppen ezért eszébe sem jutna (mert mitol is) mélységesen esdeklo imaban Isten bocsanataért könyörögni,mert barmennyire is tudatlan valaki a hit kérdesei felol,ilyen borzalmat akkor sem mondhat ki egy ember,csak démoni megszallottsag alatt.Még egy épelméju lelkiismeretes vilagi ember sem merne ilyet mondani a Mindenhatora,minimum utananézne a dolgoknak,különösen,hogy a figyelme is (link küldése) fel lett ra hiva.Es éppen ezért,egy ilyen esetben nem hogy az "ovatos szavaknak" van helye,hanem nagyon is a kemény szavaknak,ahhoz hasonloan,ahogyan Jézus is beszélt a farizeusokhoz,vagy cselekedett,amikor az arusok megszentségtelenitették Atyja hazat.
      Schwabent pedig annyira azért mar nem lehet tudatlannak mondani Isten ismerete felol,hogy képes legyen ekkora elvetemültségre,mivel a "tudatlansag idejét", az igaz Istent még nem ismero,Hozza még meg nem tért embereknek mondja Pal az ApCsel 17:30-ban,nem pedig azoknak,akik kettos bunt is (Szent Szellem karomlast) elkövettek Istennel szemben,meghozza a legnagyobbat ami csak létezhet az univerzumban.
      Schwaben most vigan ül a babérjain,mint aki jol végezte dolgat,mert te megnyugtattad,hogy mindezeket o nem követte el.
      Ez a dolog még kint van a szellemvilagban rendezetlenül,a Satan legnagyobb örömére.
      Engem nem tesz gusztustalanna ez az "atkozott net",hogy emiatt ovatosnak kellene lennem...én ugyanezeket elmmondanam Schwabennek szemtol-szemben is,ha volna ra lehetoség...
      Azt latom,amit Schwaben neked irt az utolso egy mondatos hsz-aban,de kar hogy nem nekem irta,es az méginkabb,hogy Istennel szemben nem tette meg ezt.


      Irtam a channel-odra par napja,de ugy néz ki,még nem vetted észre.
      A COG sajnos valoban nagyon sok bibliaellenes dolgot terjeszt,ezek közül talan a legnagyobb,a Szentharomsag tagadasa.Amirol pedig irtad,hogy aszok,az valoban ugy van...ezekben tényleg azok,vagy pl.az Uj Vilagrendrol irt cikkeikben.Ugyanazokban nekem is fentartasaim vannak velük szemben amiben neked is,sot nagy részüket,kifejezetten elvetem.
      Kb.egy honapja volt velük egy nagy vitam a "Helyes amit csinalunk?"cimu poszt alatt,de mar annyira magabiztosak minden allitasukban,hogy lehetetlen volt oket meggyozni az igazsagrol.

      Udv,es Shalom neked is Urunktol.

      Törlés
    36. Ria kicsit túllősz a célon:D Mik ezek az ördögös dumák? Láttál már vala is démont vagy ördögöt? Űztél már ki ördögöt valakiből? Gyógyítottál már valakit meg? Szólsz nyelveken? Meg mi ez a magabiztosság? Honnan meríted ezt a mérhetetlen nagy Bibliaismeretedet, mert nem a Bibliából az biztos. Gondold el, ha Péter vagy akárki így beszélsz volna egy másik keresztény társával...
      Nem ülök vígan a babérjaimon, csak nem fogok miattad démonűzőhöz menni, mert nincsen rá szükségem, ennyire egyszerű. Téged viszont a harag démona tuti megszállt, azért beszélsz tiszta dühből.
      A helyes amit csinálunk? poszthoz te ne írj szerintem, mert nem helyes amit csinálsz, mert a magad szemszögéből értelmezed a Bibliát és nem úgy ahogyan kéne.
      Üdvözletem és BÉKE az Úrtól:D

      Törlés
    37. Ria lehet, hogy túl puha voltam Schwabennel, de nem akarok elítélni mást abban amiben nem biztos hogy igazam van (démonizáltságra gondoltam). Egyébként azért voltam veled meg kicsit kemény, mert aki okosabb vagy érettebb az Isten dolgaiban, az ne menjen bele ilyen vitákba. De ha nem inged meg ne vedd magadra. Egyszerűen nem jut senki előrébb ebben a párharcban csak a személyeskedések. Írok Schwabennek privátot, róbálom elmondani neki a frankót, hogy ne dőljön be a hitetésnek. Elnézést ha megbántottalak.
      Üdv és shalom

      Törlés
    38. Arpiel,ezt az igehelyet biztosan ismered:
      "A szellemi ember,(aki Isten szellemével be van töltekezve) mindent megitél,de o senki altal nem itéltetik meg"(1Korinthus 2:15).
      Tehat,eloszor is nem elitélünk valakit,amikor egy bunt megallapitunk,hanem megitéljük azt mi szellemiek.Masodszor pedig, (éppen azért,mert (gondolom) te szellemi vagy) hogyan ne lathatnad meg,ill.,hogy nem lehetsz biztos abban,hogy mi lett kimondva Isten dicsoségére,és kik képesek ilyet kimondani? Ezt nem értem.Ha ismered jol az Oszöv.-et, es az Ujszöv.-et,akkor nem nehéz megallapitani egy olyan valakirol,aki Istent démonnak mondja,hogy abban a valakiben milyen szellem lakik...es éppen ezért lehet biztos magaban a megitélo személy.Ez ilyen egyszeru.
      Ha a bunt mi szellemiek nem itéljük meg,akkor az érintetlenné valik,vagyis a bun marad...ezért puhasagrol szo sem lehet.Az Atya is megdorgalja azt,akit szeret,mert: "Ha pedig fenyités nélkül valok vagytok,melyben mindenek részesültek,korcsok vagytok es nem fiak"(Zsid 12:8).
      Engem mar rég nem is édekelne Schwaben,ha nem hurcolna ide az Idok jeleirol ujra és ujra amiket ott RHR-tol vagy mas (a Bibliat nagyon hianyosan ismero) emberektol olvas, es vezetné félre (sajat magan kivül) a vilagiakat ezzel.
      Igy a célom inkabb csak ez volt:meglattatni a hitetlenekkel,hogy ne higgyenek mindenkinek,aki keresztyénnek mondja magat, (holott nem az),mivel ujonnan születés nélkül senki nem mondhatja magat annak.Schwaben pedig nem hogy nem az,de még fogalma sincs arrol,hogy az mit jelent, - es ezt te is tudod.
      Ezt pedig: "Ti megorültetek?",nem lehet nem magamra venni,ha konkrétan ram is értve volt,mivel kettonktol kérdezted azt.
      Na,de okay,e dolgo(ka)t illetoen elnézek masfelé:) ,igy most rendben vagyunk egymassal.
      Sok sikert a (privatban) Schwabennel valo gyurodéshez,
      Isten aldjon,
      Ria.


      Törlés
    39. Ria, miért nem nekem írsz, azt nem értem:D
      Azzal, hogy Arpielnek smúzolsz nem jutsz előrébb.
      Mikor mondtam olyat, hogy Isten démon? Félreértés ne essék, de ilyet életemben sohasem mondtam még...
      A Sekináról meg ennyit csak:
      A sekina (héber: שכינה) szó jelentése Isten jelenléte vagy Isten dicsősége; a zsidó vallásban Jahve megnyilvánulása volt.
      Na most ez ott bukik, hogy én nem vagyok zsidó, se nem éltem az Ószövetség korában. Nem tudom mi az a Sekina, maximum TUDATLAN vagyok ebből.
      Nálunk keresztényeknél Szent Lélek van, aki osztogatja a Isten dicsőségét az arra méltóknak.
      Ez a dicsőség lehet, tudás, gyógyítás, türelem... stb.
      Erről csak annyit, hogy félreértelmezed a Bibliát. Nem azt mondom, hogy nem érted a Biblia mondanivalóját, csak maximum félreérted, ahogy én is pár dolgot. De attól egyikünk se lehet rossz ember. Én vallom, hogy Jézus testben jött el, és jókat is cselekszem. Felhívnám a figyelmedet, ahogyan sokakat az Idők Jelein, hogy a hit halott cselekedetek nélkül. A démonok is hisznek Jézusban... de ezt te pontosan tudod, ha olvastad a Bibliát.
      Ezért az írásos "dorgálásod" a te cselekedeted egy más kereszténnyel szemben.
      Te szembementél és ráküldtél egy "világit" egy keresztényre, kérdezem: ezzel, hogyan nézel szembe?
      A Bibliát 1400 éven keresztül, csakis a papoktól hallhatták az emberek, ezért szerinted mindenki a pokolra jutott? A Biblia ismerete és a betartása elégséges a hited fejlesztésére, de csakis elégséges. A való életben nyilvánul meg a cselekedeted nem abból, hogy te igehelyekkel dobálózol, egy felebarátodnak nevezett valakinek, jelen esetben nekem, sőt továbbmentél Arpielt is oktatod, mintha szüksége lenne rá.
      Mellesleg, te nem tudhatod, hogy a Lélek munkálkodik-e benned, ezt csak az Atya tudja és megannyi próféta valamint Apostol tudta, mivel Őket betöltötte a Szent Lélek.
      A szavajárásodból látszik mennyire távol áll tőled Jézus tanítása, és mekkora hangsúlyt helyezel másra...
      Mi keresztények akik nevén nevezzük a Szent Lelket tudjuk pontosan, hogy ki is Ő.
      Neked a szavajárásod a következő: "Fogalma sincs róla", "Mi szellemiek megítéljük". Ezek a szavaid merő balgaság és elbizakodottság hovatartozásod iránt.
      Én ismerek ilyen embert, aki ott ül minden vasárnap a templomban, Szent Lélekkel betöltöttnek mondja magát, de a lányának nem képes "pénzes" létére 1 ft-ot adni, inkább a segge alá gyűri a pénz.
      Olvasd a négy evangéliumot, és ott meg tudod mit tanít a felebarátok szeretetéről Jézus, pláne ha keresztény...
      És kérlek válaszolj, milyen felekezetbe tartozol, csak azért szeretném megtudni, mert pár karizmatikus felekezet igen átmossa az emberek agyát, lásd utca végi ismerősöm, aki a lelkét eladná egy Sekinával való betöltekezésért...
      De sok sikert kívánok, a Szent Lélekkel való találkozásod felé való sikeres utadon, és utána egyből megismerheted Jézus "felebaráti" tiszteletét az evangéliumokból.
      Sok sikert a kereséshez, és még több időt kívánok neked a Biblia értelmezéséhez, valamint Isten Lelkének elsajátításhoz.

      Törlés
    40. http://youtu.be/qYIZj0A00i4?t=1m39s

      Még a nevek is bibliaiak. :)

      Törlés
  30. Remélem, mert nem tudtam dokumentálni semmit. Az éjszakai műszakos kollégák nem hiszem, hogy ki tudják javítani, megint hívhatnak szakembert 2 hét alatt ki is érkezik...
    Mocskos egy illuminált világban vagyunk az tuti.
    Kb. mennyi idő míg megjavítja egy műszerész szakember?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossz napod volt, vagy mi ez a hiszti? :)

      Törlés
    2. Netán angolórát szeretnél óccsójé? :)

      Törlés
    3. Angolul már régen meg akartam tanulni, de nem evett eddig még rá senki.
      Elég primitív nyelv, de nincsen kedvem beülni megint tanulni valamit:D
      Nem volt attól függetlenül rossz napom, sőt, hogy jövőhéten Pünkösd van, van egy kis pihenőidő.

      Törlés
    4. muszáj primitív legyen különben nem érteném :)

      Törlés
    5. Na nézd mit találtam:

      http://www.youtube.com/results?search_query=eckhart+tolle+deutsch&oq=eckhart+tolle+deutsch&gs_l=youtube.3..0l3.1600.8108.0.8790.21.17.0.4.4.0.198.1455.15j2.17.0...0.0...1ac.1.11.youtube.jc4SkA_GNVg

      http://www.youtube.com/watch?v=ZSfz3CZg4MY

      http://www.youtube.com/user/GeoFolgeDirSelbst/videos?flow=grid&view=0

      Törlés
  31. Szerintem ez valóság. Miért ne volna lehetséges pl gén manipuláció? Azért mert nem ismerjük a technológiát, attól még mások használhatják. Szerintem a dolog attól igazán érdekes, hogy az ebben a helyzetben élő emberek tudatosan, és bele egyezésüket adva, vagy akaratuk, és tudtuk nélkül történhettek meg ezek a dolgok....

    VálaszTörlés
  32. nagyon könnyen lehet hogy buddha a háttér hatalom szolgálja vagy pedig tudatlan módon szolgálja a gonosz háttérhatalmat

    1.) David Icke-ot reklámozza

    2.) a fidesz imádó echo tévét reklámozza

    3.) sokszor nagyon átlátszó, nevetséges dolgokról ír posztot

    VálaszTörlés
  33. Akkor Charles Bronson sem halt meg.Mert keresztapám hasonlított rá fiatal korába csak megöregedett. Annak is becézték a 60-as 70-es években:)
    Ráadásul egy volt munkatársam fiatalkori Nicolas Cage-re,egy másik Julia Robertsre meg annyira hasonlított ,hogy mindig azt mondtuk hogy inkább rá hasonlít Julia Roberts :)
    Na de.Lehet ezek nem több száz vagy ahogy rocky, akár ezer évesek, hanem ennél több.Mert ha elődeink a barlangfalára nem csak pálcika embereket tudtak volna rajzolni,hanem legalább freskó minőségű képeket.Akkor lehet kiderülne hogy Nicolas régen nagy vadász volt aki régen még csak a bivalyok vérét itta.
    Lehet sokunk is megtalálná a hasonmását régi fotókon.Csak hogy mivel ezeket az embereket több millióan ismerik nagyobb az esély rá.És régen mikor még nézhető filmeket csináltak és nem volt csúcsmega technika,rengeteg színésznek volt alkalmazott hasonmása, dublőre.És ott vannak a hasonmás versenyek vagy diktátorok hasonmásai vészhelyzetre,stb.
    És ha nekem mutatnak ma élő 10 kínait és mellé 300 évvel ezelőtt élő 10 kínairól képet lehet azt mondom hogy azok ugyanazok.
    Állítólag mindenkinek van a világon legalább egy hasonmása.
    Szerintem nem kell pánikolni, nem ők a illuminati védet hüllői.Ezek csak egyszerű hasonmások.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így rendben is volna, de ha egy régi híresség hasonmása egy mai híresség?
      Lehet nyilván a véletlen műve is. De HAARP-ot sem láttál saját szemeddel...

      Törlés
    2. Bocs de te milyen régi hírességekről beszélsz?Te ezek közül hányról hallottál a cikk megjelenése előttig?
      Akkor számold ki Magyarországnak hány ismert,filozófusa,írója,költője,múzsája,festője,művésze,hadvezére,újságírója,tudósa,kutatója,hőse....... volt eddig.Senkit ne hagyj ki!Ebből vond ki akiket ismersz.------------------Na mennyi lett?
      Majd csak simán szorozd meg annyival ahány ország létezik most jelenleg.

      Törlés
    3. A mi utcánkban is vagy egy Julia Roberts, kár, hogy van pasija... Ja, és van egy Kuncze Gábor is, aki ráadásul jobbikos :-)

      Törlés
    4. Charles Bronson szerintem majdnem minden magyar településen akad. A mi Bronsonunk egy idős nő, Julika, a beceneve is a hasonlóságra utal.

      Törlés
  34. Szepes Maria: voros oroszlan cimu konyve valaszt ad mindenre .... egyszeru alkimia, reinkarnacio

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alkímia az anyag tudománya, a reinkarnáció meg a léleké. Szerintem a kettőt nem lehet egyszerre "alkalmazni". Tehát vagy alkímiával próbáljuk hosszú életűvé varázsolni a testet ugyanazon lélek számára, vagy reinkarnálódunk és a lélekminőségünk függvényében az előző életünkhöz hasonlító testet trénírozunk magunknak :)

      (egyébként a hozzászólások számából látszik a téma csámcsogni-való mivolta. Ügyes húzás, nem vitás)

      Törlés
    2. Maria Nagy-Szucs igazad van, ez a könyv választ ad ezekre a dolgokra (is). Mazsola, Neked megvolt a Vörös oroszlán? Ha esetleg nem, érdemes időt szánnod rá!

      Törlés
    3. Mazsola, ez bizony elég nagy tévedés. Az alkímia a lélek tudománya és ha ezt Te még nem értetted meg akkor.....tanuljál sokat mielőtt megmondasz..

      A fent említett könyv kiváló kezdés, de érdemes megnézni, hogy St. Germain neve alatt mit írnak a "szent tudományról"

      És engedj meg egy javaslatot és látogass el morgo sapiens oldalára (www.kataklizma.info)...biztosan ismered. Érdemes elgondolkozni azon, hogy miért hagyta abba az "észosztást"
      (nagyon igyekszem magamra is vonatkoztatni de néha.......:))

      Törlés
    4. Pityesz, épp a határvonalon vagyok, úgyhogy jókor jöttél elő ezzel. :)

      Törlés
    5. Mindkettőtöknek igaza van. Az alkimia mind anyagi mind lelki tudomány.
      Egy olyan szellemi „kémiai menyegző”, mely lombikban folyt le.
      A régebbi alkímia még tudatában volt opusának pszichológiai implikációival, bár szimbólumait kémiai vegyületek titkos neveivel helyettesítette.
      Mindent egybevetve az alkimisták – szimbolikusan – az ellentétek totális egyesítésére törekedtek.
      http://hu.scribd.com/doc/60431016/Jung-Carl-Gustav-Az-alkimiai-konjunkcio

      Törlés
    6. ha már az alkímiánál vagyunk:
      csukd be a kemence ajtaját (kussolj a témáról:)), hagyd hogy felizzon a tűz (belső hő) és égesd le a salakot (tisztulj lelkileg).

      Sajna én már az első lépésnél elcseszem, álandóan nyitogatom azt a qva ajtót.
      Neked viszont sok sikert kívánok Mazsola, szívből!

      Törlés
    7. A "qva ajtó"-nak az a funciója, hogy nyitogassák :)
      Buddha lopni küldte tanítványát, Jézus azért, hogy elárulja őt.Mert mindketten tudták, nem lehet erőltetni a "salakleégetést", főleg, ha valaki még nem érett rá.Ez egy hosszú, több életre szóló, nehéz tanulási folyamat.
      Mert az ember sikereiből, önmaga választotta salakégetéseiből soha semmit sem tanul, ellenben hibáiból annál többet. Ezt valahogy Jung jobban megfogalmazta.

      Törlés
    8. Az gratulálok, hulivuli, megint belekevertél egy olyat amit nem kellett volna, utána meg mindenki csodálkozik miért vannak támadások egymás iránt.
      Az odáig elmegy, hogy Buddha lopni küldte tanítványát, de Jézus elküldte Júdást, hogy elárulja? 1 gnosztikus irat támassza ezt alá, 100 irat pedig nem támasztja alá. Szállj már le a Földre, mert a Jézusos dumátokkal kezdtek elszállni, de nagyon. Inkább olvass Jungot az való neked, de Jézust hagyjátok ki az önmegvalósításotokból. Beszéltek itt olyat, ami ha létezne is vicces lenne...
      Az alkímia nem tudomány, itt a jele az alkímiátoknak http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.joslas.biz/news_images/239/alkimia2_771_20090602123435_566.bmp&imgrefurl=http://www.joslas.biz/tanfolyam/alkimia-i-tanfolyam&h=300&w=300&sz=264&tbnid=EkkzlN0pJNPZJM:&tbnh=84&tbnw=84&prev=/search%3Fq%3Dalk%25C3%25ADmia%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=alk%C3%ADmia&usg=__5AL76qWcpsWBxiTwuhzzp1ee0jk=&docid=XZuM2rB95fmFxM&hl=hu&sa=X&ei=zK2TUbmtK4z24QSIioDABQ&sqi=2&ved=0CEMQ9QEwBQ&dur=155

      Meg lehet nézni, és bátran lehet olvasni ezután a kabbalát valamint a Talmudot.

      Törlés
    9. Jól van Svaben hozod a formád, mint mindig. A kapanyél most is kilóg a szádból.
      Csak így tovább! Mondd csak, hány blogon nyomulsz még ezen kívül? És hány blogon csinálod ezt az eszement fesztivált? Te nem elszállva? Miből gondolod, hogy a másik - akit te magadnál hülyébbnek nézel - hogy ő majd komolyan fog venni téged? Adtál rá okot, hogy komolyan vegyenek? Mit? Ezt az alpári stílust, amit te itt művelsz??

      Törlés
    10. @plébi:

      Ismerd föl a saját (ideiglenes) korlátaid és az övéit is, és máris szelídebb a helyzet. :)

      Törlés
    11. Még annyit leírnék: ahogy az alkímiában , úgy Thot a Smaragdtábljájában is számos dolog áll tükörkép módjára egymással szemben, miszerint a fenti és a lenti világ egymás tükörképei. A tü­kör univerzális szimbólum, az önazonosságot reprezentálja, azonban az alkímia ha­gyományában a tükör – a bölcsesség szeme – az isteni bölcsességet jelképezi.A transzmutáció is tükörstruktúrák alkalmazásával zajlik, mindkét folyamat – a fi­zikai és a lelki arany létrehozása – időben egymással párhuzamosan történhet. De ez a tükör is „torzít” (nem tükröz hűen), ugyanis az, akinek a célja a fizikai arany létrehozása, sosem érhet célt, az aranyról le kell mondania. Az aranyat vagy a Bölcsek kövét (lapis philosophorum) csak az kaphatja meg, akinek nem célja megkapni.Csak akkor tel­jesülhet a szimbolikus arany megjelenése, amikor a szereplőket már nem elégítik ki a földi vágyak, hanem céljuk a (külső-belső) ellentéteik megbékítése, egyesítése. Ez az unus mundus, vagyis az egész-ség, ami nem tökéletesség, hanem teljesség.

      Törlés
    12. Schwaben ! Te katolikus vagy ?
      Nagy katolikus hittudósok hivatkoznak könyveikben - többet is olvastam - Carl Jungra. Te meg nem is ismerve őt, áthúzod, mert mindenben ördögöt látsz ? Szerintem meg az ördög lát ki tebelőled :)
      Ja, és egyházat is váltanod kellene. :)

      Törlés
    13. Jó, én még azt is belátom, hogy nem tuti, hogy a katolikus egyház lenne itt a jóság példaképe. Senkiben sem látok ördögöt, ezt már nyilatkoztam. Nem nézek magamnál senkit sem hülyébbnek! Érdekes módon egyszer sem mondtam, hogy hülye itt valaki. Én szeretek emberekkel beszélgetni, vitatkozni is. Kivel vitatkozzak szerintetek? Saját magammal? Nem tudok ellenvéleményt alkotni a magam világáról. Ahhoz meg kéne hasonulnom önmagammal. De a tény az tény.
      Vannak a kanonikus Írások, meg vannak az apokrifek. Ezek elfogadottak és helyesek. De ha valaki, egy gnosztikus iratot nyom az orrod alá, pl. olyat, hogy Jézus a fán ülve kiröhögi az embereket, azért az elég furcsa lenne Istentől.:D
      A szaturn-csillag, amit oly előszeretettel alkalmaznak, a mai zsidók, a hinduk, a buddhisták, a kelta vallásúak, az alkímia, mik ezek szerintetek?
      Ez a szaturnália imádat. A Dávid-csillag nem Dávidé volt, hanem Salamoné, akit miután elcsábított a varázsvilág, felvette a jelet pajzsként a rossz démonok ellen. Olvassatok egy kicsit utána. Hogy mit is ünneplünk Karácsonykor? Tuti, hogy Jézus születését? Esetleg nem egy ún. Istár Istennőnek tisztelgünk ezzel a faállítással? Szerintem, pont, hogy a keresztény ünnepekkor ünnepeljük a régi pogány szokásokat, Jézusinak álcázva.

      Törlés
    14. Schwaben! Én sem fogadok el sok mindent.De a tudásnak és hitnek mindig többszintű jelentése van. Az igazi feketemágia mind a régi korokban mint (pl. Egyiptomban), mind utána lemásolta az igaz tudást, jó vastagon bekente és lefedte egy sötét, primitív hittel. Ugyanez van most is. A szimbólumrendszereket ugyanígy kihasználják sötét céljaikra, a primitív ember meg bedől nekik.Jézus is kénytelen volt példázatokban beszélni, de még azt is felhasználták ellene.Nem veszed észre, hogy most is ez van ? Démonizálni, vagy nevetségessé akarnak tenni minden igazságot, ami az emberiség kollektív tudatába nem eléggé ágyazódott be. A Karácsony pedig a legrosszabb példa, amit csak felhozhattál erre.Az emberiséget olyan ősképek, archetipusok mozgatják, amit nem véletlenül használt fel a kereszténység, ahogy egy templom sem véletlenül bizonyos szabályok szerint épül.De sejtem, számodra ez mind démoni tudás :)

      Törlés
    15. Egyébként, az első keresztények, akiket ti példaképnek állítotok elénk, azért nem voltak teljesen feddhetetlenek. 393-ban Teofil pátriárka romboltatta le a gyönyörű Szerapisz-templomot s ekkor ment tönkre az itt elhelyezett híres alexandriai könyvtár is, amit felgyújtottak, és amit majd a mohamedánok fejeznek be - mármint a pusztítást - 641-ben A másikat pedig 415-ben Szent Cirill vezetésével hajtotta végre az alexandriai keresztény csőcselék, amikor brutális módon meggyilkolta - kagylódarabkákkal szétvagdosta - Hüpatiát, az akkori idők hírneves újplatónikus filozófusát. Erről film is készült Agora címmel.
      Az amerikaiak ugyanezt véghezvitték Irakban, sok pusztitást hagyva maguk után , mert isten megsúgta Bushnak, hogy így kell tennie. :)
      Ennyit arról, amikor kivül keresitek a démont , amikor az bennetek van.

      Törlés
    16. Részemrol soha nem allitottam példaként senki elé azokat a keresztyén alruhaba öltözött gyilkosokat,akikrol te beszélsz.
      Bush istene pedig nem a keresztyének Istene,hanem (mint ahogy sok embernek is),magacsinalta istene van.Az ilyenek,még a teremto Istenre is a maguk elképzeléseit vetitik ki,azutan kijelentik,hogy ok ismerik Istent.

      Ria

      Törlés
    17. Hulivuli sajnos nagyon el vagy tévedve. Amiket például írtál, köszönő viszonyba nincsennek a kereszténységgel. A vallás és a valódi kereszténység két különböző dolog. Tudom nehéz szétválasztani, kívülállóként meg szinte lehetetlen. Ezért csak beleugrani lehet. Megpróbálni Istent, de csak az egyedüli tiszta formájában, lsd.: Igei megtérés, újjászületés. Erre lehet segítség egy a vallásoságtól minél messzebb álló csak és teljesen bibliai gyülekezet (lehetőleg amiben van élet is: karimatikus=Szent Szellem erejét és ajándékait használó). Majd akkor megtudod kicsoda az Isten, milyen Szellemmel betöltve lenni, és Jézussal járni (meg esni kelni). Szükséges újjá születni, Szent Szellemtől (tűztől) és víztől. Azt a töméntelen gonoszságot és bűnt, többségében és Isten nevét felhasználva az ál keresztények csinálták (népírtás, inkvizíció, háborúk stb.). Egy egyszerű analógia Jézus korára: a farizeusok esete, mint a fent említett hatalmi elitek, akikre te gondoltál. Szóval mindenek csak nem keresztények. A keresztény szóra van egy kicsit egyszerű de nagyon frappáns definíció: sültbolond Jézusért (Keith Green). Remélem világos volt. Apropó az igazi világosság is Ő, nem csak az út az igazság és az élet: Jézus Krisztus. Üdv

      Törlés
  35. A cikkben felvázolt dolognak nem kell nagy jelentőséget tulajdonitani.... A cikk bármely olvasójának találhatunk hasonmást a múltban. Ezek a hasonmások csak azért érdekesek, mert az úgynevezett hirrességek hasonmásairól van szó...

    VálaszTörlés
  36. Irjunk ki egy szavazást elvégre demokrácia van. Ki van az mellett ,hogy tiltsuk ki a scwabent az oldalrol.

    Ellene: Mellette:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem maradjon. :) Komolyan, leereszkedés meg minden ilyesmi nélkül. Kár lenne tovább erősíteni benne az üldözöttség tévképzetét. Na meg azért mégse Janesz színvonal... és legfőképp nekünk ehhez semmi közünk, a demokrácia baromság; itt Buddha az úr. :)

      Törlés
    2. Köszönöm Kereső. 1-0 nekem kedves DNS.:D

      Törlés
    3. Az igaz ez itt Buddha világa.
      Pontosan ehhez nekünk semmi közünk, akkor miért nem privátban beszélik meg a kis gondolataikat? Én mellette: 1-1 kedves schwaben.

      Törlés
  37. A szabad véleménynyilvánítás nagy erénye kéne, hogy legyen az embernek. Vitatkozik sok ember, pont ez a lényeg. Nem lehet minden embernek ugyanaz a nézete. A tiltás viszont arra szolgál nálad DNS, hogy nem a te nézeteidet vallom, ennyi. Itt sokan mások Jézus-ra hivatkoznak sok mindenben, te pedig azt mondod, hogy hol van a ti Jézusotok?
    Ha te uralkodnál a Földön, akkor már rég New World Order lenne, mert mindenkit kitiltanál aki nem odavaló. Egyébként is, ha felvilágosultan is gondolkodnál, mint itt egyesek akkor meg nem tudnál sértést írni, hanem próbálkoznál felnyitni a harmadik szemem. Ki lehet itt bújtatni a szöget a zsákból pár embernél, hogy egyáltalán nem aranykoros a viselkedésük... Nem tudom mit kell idegeskedni, mert valaki keresztény nézeteket vall?! Attól még nem rossz egy ember, hogy Jézust imádja szerintem, de ha szerinted DNS ez így van, az meg a te dolgod, arra használod a szabad akaratodat, amire csak akarod. Kicsit gondolkozz mielőtt beszélsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nem veled nevetek hanem rajtad. A szavazást is komolyan vetted...
      Most ez komoly? Nwo lenne mindenkit kitiltanék? Szépen bele élted magad ebbe a szavazásba. A gondok nem kicsik. :((((
      No para schwaben olvass valamit a bibliábol vagy keress valami teljesen jelentéktelen dolgot a zsidokrol a buddhizmusrol stb-röl, aztán nyugi. Az a vicc ha jönne a messiás ti még azt sem fogadnátok el mert azt hinnétek ö igazábol az antikrisztus. Ezért nem is mer eljönni. :)))

      Törlés
    2. Beleesel a saját gödrödbe DNS. Látom, hogy te kire vársz leginkább... Jön ő nem kell izgulni, hamarosan meg is fog érkezni armadájával.
      Én nem nevetek senkin, max az írásán. Megnézném a te életutadat DNS, kíváncsi vagyok, hogy a nem tudom hány éveddel, mennyire lehetsz okos. Szerintem az történt veled, hogy "jó van írok mán egy oldalra, és hirdetem a Zeitgeistot."
      Ez a Jézusos dumád, a legröhejesebb az egész közül. Az rendben van, hogy nem fogadod el Jézust, de te semmit sem fogadsz el ami természetfeletti.
      Biológiai ismeretekből 5-öst kapsz...
      A szavazásba senki sem élte bele magát, csakis te, aki ki akart záratni egy embert, mert nem olyan nézetek vall mint akárhány ember.
      Ha te lennél a nagyhatalmak vezetője, akkor tényleg félhetnének a keresztény felfogásúak. Egyből mindenkit a levesbe küldenél, hadd főljön egy kicsit.
      De te gyenge és fiatal vagy, tudásodnak megfelelően, ezért nem akarlak sértegetni, még kicsit tanulnod kéne a szüleidtől az illemről, és úriember módjára kéne viselkedned. Tartsd meg a szavamat, mert ezt fejből mondtam és nem a Bibliából. A szüleid biztosan nem erre tanítottak.

      Törlés
    3. Ez igy ebben a formában nem igaz. Nem ismertem magamra a leirtakbol. mulkor már mondtam ,hogy 30 éves vagyok de te ezt sem hitted ,hiszed el.(83-02-04 számold ki) A szintedre ereszkedem le amikor hozzád irok. A mulkor elnézest kértem töled te annyira sem méltattál ,hogy válaszolj. Itt leirtad magadat elöttem. Te nagy kersztény!!! Ez szerintem téged minösit. Magadba kéne fordulnod egy kicsit nem másokat kéne hurrogni állandóan. Olvasd vissza az összes hsz-et csak az ego tükrözödik vissza. Neked nincs is olyan dolog az életebe aminek nem a szakértöje, mindentudoja lennél. A Keresö is jános elekhez viszonyitottan mondta ,hogy maradjál. Ez elég nagy szégyen ,hogy az oldalon lévö legprimitivebb emberhez viszonyitanak.

      Törlés
    4. Ezt te irtad az idök jeleire:"Az utolsó mondatodra válaszolva, ugyanaz történik ami a világhelyzetén, hogy Bibliával dobálóznak a reinkarnációról, de Pál egyszer halunk meg teóriáját lenézik…
      Én állandóan csak ezeket a szavakat írom nekik, hogy jól teljen a napjuk:D Der Herrgott nimmt, der Herrgott gibt…"
      Én ezt a német nyögést még nem olvastam töled. Kamu kamu kamu Ez vagy te. Hantaboy.

      Törlés
    5. Neked meg mi bajod?:D A jános elek szint nagyon kemény viszonyítási alap. Én arra se válaszolok, tőlem meg ne kérj bocsánatot, mert nincs miért.
      És ne másolgass ide más oldalról, mert az nem a te dolgod, az egy keresztény oldal, ahol keresztények beszélgetnek. Itt mindenkit szeretettel vár Buddha házigazda, aki egy jót akar beszélgetni munka után és érdekes dolgokat akar nézni. Neked csak az a problémád, hogy kb. nem nagyon válaszol neked itt senki, mivel full hülyeségeket írsz. Hantaboy nem vagyok, ha nem hiszed írj privátba, ha kell elküldöm neked az összes anyagomat, amit külföldön Németországi blogokon írok. Tudod én nem érek rá egész nap itt szórakozni veletek. Engem itt senki sem tud megsérteni, mert nincs miért. Nem ismer senki senkit. Neked az összes hozzászólásodból, pedig csak a primitívség és az arrogancia tükröződik vissza, mint János Eleknél.
      No, de nem vitatkozom veled, mert nagyon nem vagyunk egy szinten, se tudásban, se hitbelileg.
      A német nyögésről pedig csak annyit, hogy sváb vagyok, nem vetted észre a nevemen?Elég együgyű vagy te, és az is maradsz. Nekem mind1, hogy Elveszett Kereső kihez hasonlít, mert én is tudnám egy-két emberhez hasonlítani az itt jelenlévő kollégákat. Te kb. olyan Máunika Só szereplőféleséghez...
      A szintről pedig ne beszéljünk, mert nekem van mit felmutatni az eddigi életemről, de nálad ezt kétlem.

      Törlés
    6. Szerintem munka után ne írj ide. Ilyenkor nyűgös vagy és alulmúlod még önmagad is. :)

      Törlés
    7. DNS-t véded? Ez kicsit szokatlan. Mondjuk csak ne keresztény legyen, nektek az a lényeg. Alulmúlnám önmagam? Mivel? Másold be kérlek, abban ugyanis te nagyon jó vagy, mivel feddhetetlen vagy. Piszkáld csak ki azt a gerendát inkább a szemedből, azután húzd ki belőlem a szálkát...

      Törlés
    8. a svábok egy népcsoport. ök németország délnyugati részén laknak(feketerdö). egy igen szép tájszólásuk van, nehez érthetö. amúgy ök is németek rendesen, csak úgy mint otthon a dunántúliak, vagy hortobágyiak itt is vannak régiók.
      németország annak idején kicsi királyságokbol állt mint a Sváb föld, Bajorország, na aztán egyszer csak egyesült a nagy ország de a régiók nevei megmaradtak mint Bajorok (Bayer) vagy Svábok.
      a Sváb tájszólás azért is érdekes mert sok olyan szót tartalmaz amit csak itt használnak, és egy kemény dialektusa is van. amúgy egy kicsit zárkozottak, de barátságosak. és Svábföld az egyik legszebb része Németországnak. Baden-würtenberg a tartomány neve.
      Ez vagy te? csak ,hogy ne hülyén haljak meg.

      Törlés
    9. Zárkozottnak sem mondanálak és barátságos sem vagy.

      Törlés
    10. Mondom, gyűjtögesd a tudást még egy kicsit:D

      Törlés

  38. A dalai láma hittestvérei előtt a buddhizmus abszolút elsőbbségét képviseli minden más valláshoz viszonyítva, míg pl. 1993-ban a müncheni evangélikus nagygyűlésen kölcsönös toleranciát és elismerést prédikált.
    A dalai láma olyan merev vallási rendszert képvisel, amely emberhez nem méltó behódolási rítusokkal megtűzdelt zavaros szellem- és démonhitből áll.
    Ebben a rendszerben a nők eleve hátrányos helyzetben vannak, semmilyen magasabb beavatásban nem lehet részük.
    A dalai láma nőt megvető, tantrikus szexuális gyakorlatot alkalmaz, míg Nyugaton a cölibátusban élő szerzetes látszatát kelti.
    A dalai láma helyeselte az indiai atomkísérleteket, miközben Nyugaton az atomerő ellenzőjének adja ki magát.
    A dalai láma igenli az elítéltek veréssel történő büntetését.
    A dalai láma baráti kapcsolatban áll jobboldali ezoterikus körökkel.
    A dalai láma kapcsolatot tart fenn régi (és új) nácikkal, pl. egészen a 90-es évekig a háborús bűnös Rudolf Bergerrel, aki 1938/39-ben a tibeti SS-expedíció résztvevője volt.

    Ezeket nem árt tudni, Buddha inkarnációjáról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán a Dalai láma annyira képviseli Buddha tanait, amennyire a pápa Krisztuséit. A buddhizmus egyébként csak felületes rátekintés alapján tűnik "birkatürelműek" gyülekezetének. Főleg a tantrikus irányzatokban eléggé központi szerepet kap a harc (lásd: tigrislovaglás).
      Már megint a nácik... Akkor fokozzuk: Tudomásom szerint a harmincas évek végén a benáreszi Hindu Egyetem és A Szanszkrit egyetem is a nácik mellett adott ki állásfoglalást.

      Törlés
    2. A náciknak a vatikán is benyalt. Kb. 30 sec. guglizás meg olvasás szükséges rájönni. De ugye ismét bántaná a komfortos világképed. :) Vagy inkább úgy mondanám, hogy véleményed kialakításában nem gátol a valóság. :) Az alázatra intő jótanácsot még mindig nem fogadtad meg...

      Törlés
    3. És mikor mondtam én olyat, hogy a Vatikán nem nyalt be a náciknak? Védtem én itt valaha is a Vatikán nézeteit? A Vatikán önmagában egy ország, az nem tud benyalni senkinek, max pár ember.

      Törlés
    4. A Vatikán esetében tisztán érthető a benyalás oka, no de egy hindu egyetemnél? Talán a britek rovására gazsuláltak Hitlernél?

      Törlés
    5. A hinduk? A hindu vallásrendszer a legaljadékabb mind közül. A kasztok szerinti lenézés, és a sárba tiprás az megy. Hitlernél az összes dalai láma benyalt, mivel egy azon vallást képviselt mind a kettő.
      Hitler vallása a következő volt: Megtartotta katolikusságát, de saját vallást hozott létre az árja népre nézve, amit a hinduktól vett, valamint a buddhistáktól gyűjtött össze. A hinduk vallásrendszere a leggyalázatosabb a világon, gyakori a véres áldozás, az emberáldozat, valamint a tehén fanatikus dicsőítése. A több ezer istenük közül, némelyik vért kíván, amit teljesítenek is.

      Törlés
    6. Ugye megengeded, hogy csak részben értsek egyet. Amit leírtál, mondjuk úgy, hogy az a hinduizmus árnyoldala, európai nagyító alatt nézve. Viszont az árjaságot már Hitler is, és korábban Nietzsche is alaposan félreértette (és azóta szinte mindenki). Az árja csak annyit jelent legjobb. Milyen értelemben? Minden értelemben lehetőleg. Egy képességegyüttes. Bizonyos népek bizonyos rétegei (ha úgy tetszik rasszok) jobban képesek ezt hordozni, másoké kevésbé. De az árja semmiképpen nem nép!

      Törlés
  39. Michael Jackson kimaradt :D

    http://thisisthestoryof.files.wordpress.com/2010/08/michael-jackson-egyptian-bust.jpg?w=470

    Valamikor régebben Obamáról és valamelyik First Ladyről is láttam hasonló "fotókat".

    HA NEM PhotoShop munkák, érdekes dolgokra engednek következtetni. Ha viszont PhotoShop, akkor átverés, mint a médiaipar is, úgy általában ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ezen a linken jött be: http://thisisthestoryof.files.wordpress.com/2010/08/michael-jackson-egyptian-bust.jpg?w=575

      Kicsit erőltetett a hasonlóság, viszont az orra tényleg kiköpött MJ!

      Törlés
  40. Zora, ez tényleg durva. Ezt a videót is ajánlom, mert tényleg gyanús már nekem is (szerény véleményem szerint, az ősi nefilim vérvonal genetikai manipulációjáról lehet szó, ha egyáltalán van a dolognak realitása):
    http://www.youtube.com/watch?v=ixlClwwmeRw

    VálaszTörlés
  41. Ja, ezek a képek valódiak (pl.:Ehnaton fáraó), PhotoShop kizárt !

    VálaszTörlés
  42. A genetika adott számú lehetőséget ad meg az emberek milyenségére vonatkozóan. Ha ettől a számtól akár egyel nagyobb a népesség, már van benne két genetikailag tökéletesen egyező személy, különböző szülőktől. A lehetőségek száma kb 30 milliárd. A most élő 7 milliárd ember közül, ez alapján ki lehet számolni, hogy mennyi az esélye, hogy már most találunk két teljesen ugyanolyat, nem csupán hasonlót. És még ha időben is ugrálunk és az össze eddig élő emberre vonatkoztatjuk ezt, akkor nem is furcsa ez a dolog kicsit sem. Érdemes lenne többet olvasni, nem ostobaságot... (Y)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tanultam genetikát, bár sosem szerettem. NINCS ilyen hogy 30 milliárd változat lehetséges. Nem tudom honnan vetted, de nagy baromság. A genetikai rekombináció lehetőségeinek a száma nem kifejezhető, biztos több mint 10 a 100-adikon, olyan mint a DNS-é annak is több mint pl.amennyi atom van az (ismert) univerzumban. Szóval az elméleted megcáfolva. Bocs.

      Törlés
    2. 30 milliárd nagyon kevés szerintem is.

      Törlés
    3. Persze, 30 milliárd kevés. Mikrobiológus kollégáknál sokkal jobban tudjátok, hiszen ti olyan okosak vagytok:D
      Kereső még mindig nem fogadtad meg a tanácsomat, miszerint utána kéne járni a hülyeségnek, azután véleményt írni róla.

      Törlés
    4. Nem gondoltad meg magad, mivel pontosan tudod, hogy velem tudsz igazán beszélgetni, mivel az ellenpólusod vagyok e részről.
      Mi 2-0? 2-0=2. Kivonni nullával, elég húzós menetbe vágtál:D
      DNS-sel vagy?:D Kérdezem, mivel ő nem fogadja el azt a nézetet(tudást) amit te képviselsz. Mondom, több gödröt ástok, ami lassan eggyé lesz, és én azután azt mindig visszaásom. Fárasztó már, hogy ennyi mindent kell visszaásnom. Inkább ültessetek, azt ajánlom.

      Törlés
    5. nullával osztani a bajos nem kivonni :)

      Törlés
  43. Még egy kis csámcsogni való:
    http://www.youtube.com/watch?v=Dh9onMhglf8

    VálaszTörlés
  44. Utcsó:
    http://www.youtube.com/watch?v=QcZnj499B1c

    VálaszTörlés
  45. Minden fontos poszton lévő politikusnak van talonban egy-két hasonmása (lásd a Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája című Bacsó Péter filmet). A múltban élt hasonmásoknak viszont sajnos nincs semmi gyakorlati hasznuk azon kívül, hogy hírszegényebb időkben a firkászok ki tudják tölteni velük az újság még fehéren maradt részeit).
    Kedves SBG Buddha, ne kövesd a médiabohócok szokásait, hisz pontosan azért szoktunk tefeléd járni, hogy azokat elkerüljük!

    VálaszTörlés
  46. http://velvet.hu/celeb/2013/05/15/celebek_akik_ikrek_lehetnenek/

    VálaszTörlés
  47. Húú srácok, micsoda korcsmahangulat! Na ez aztán a blogozás, ez a nyüzsi, meg ez az éget szag...
    De nagyon túráztatjátok magatokat egy kis boldogsághormonért!
    Hát ez a blog nem attól lett alacsony színvonalú, amiket a blog szerkesztője itt közzétesz, hanem ettől a kakasviadaltól.
    Amennyi baromságot mostanában itt taláhattam... Hát profi úszítókat szégyenítetek meg!
    Na jól van , látom van itt élet, vagy valami olyasmi...

    VálaszTörlés
  48. Ez az élet, Babocsai néni...

    VálaszTörlés
  49. http://www.youtube.com/watch?v=2_5wRJ8_OeU
    Szeretettel küldöm mindenkinek:D

    VálaszTörlés
  50. http://www.youtube.com/watch?v=7yqGOjusZHM
    Ez hihetetlen. Sar unalmas de érdemes végignézni!!!
    Jo reggelt mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt elmagyaráznád mi ebben az Illuminati?

      Törlés
    2. Ha jol látom én ilyet nem irtam. ez honnan jött? a videot meg nem én csináltam kérdezd aki feltette-szerkesztette.

      Törlés
  51. Csak egy megjegyzés:
    Kíváncsi volnék, az itt kommentelők (mármint azok, akik elhiszik, amit a cikk állít) hány százaléka áll pszichiátriai kezelés alatt - nekem egyre inkább úgy tűnik, ez itt a szkizofrének (egyik) gyűjtőhelye. És ha így van, fölösleges a velük való vita, a téveszmék hamisságáról a szkizofréneket rendszerint nem lehet meggyőzni. Persze semmiképp sem akarom bántani őket, mert ez egy betegség, az ilyeneknek nem bántásra van szükségük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól van doktorúr, ülj vissza a kávéd mellé minket meg hagyj játszani. :)

      Törlés
  52. Aki rám kiváncsi az megnézheti Vass Csaba horgászt. Még én is látok benne hasonloságot. Anyámnak mutattam a 2007. dec magyar horgász ujságot még majdnem elhitte,hogy tényleg én vagyok az ujságban. Minden viccet félretéve.

    VálaszTörlés
  53. Megtaláltam a Youtube-on (hol máshol?) a hasonmások gyártásának teljesen tudományos módszerét levideózva:
    http://www.youtube.com/watch?v=PiZHNw1MtzI
    Ehhez a videóklipphez kerestek Angus Young-ra hajazó statisztákat, és ha már így összegyűltek, hasonmás versenyt is rendeztek köztük. Brahiból beállt közéjük az eredeti Angus Young is, de biztosan nem volt formában, mert csak harmadik lett a versenyen...
    Várom a videó alapján a tudományos elméleteket és a spirituális elmélkedéseket!

    VálaszTörlés
  54. hát ez nagyon gagyi hír, mindenki hasonlít valakire, és ezen a kurva bojgón 6 milliárd ember él

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kurva = no comment
      bojgó = bolygó
      6 milliárd = 7,1 milliárd

      a hír nem az volt, hogy mindenki hasonlít valakire...

      gagyi = Oké :)

      Törlés
    2. SBG Buddha. Meg kell hogy védjelek. Nem volt gagyi, pedig én "szeretek" kritizálni. :-)
      János Elek-et vagy kit, mikor tiltod már ki ? Üdv

      Törlés
    3. Köszi arpiel! :) Azt a lényt kitiltani nem lehet valami miatt - hiába írtam a google-nek - , ezért egyre jobban működik az a verzió, hogy a blog olvasói átlépik az undormányait, hiszen az ember az utcán is kikerüli a kutyapiszkot.
      A másik: azonnal törlöm bármit ír és nem marad itt egyetlen mondata sem.

      Törlés
  55. Reméltem,hogy legalabb ezen a 6 milliardon valaki mihamarabb javitani fog,mert bizony,komoly tudatlansag errol ennyire tajékozatlannak lenni.

    Ria

    VálaszTörlés
  56. Népesség számával kapcsolatban csak annyit: Nem tűnt fel nektek, hogy nagyon nyomassák növekvő népesség mesét? Valaki tudja közületek, hogy hányan vagyunk a bolygón? Megszámoltad magad esetleg? Áh, gondoltam hogy nem, akkor honnan is tudsz róla? Aha a médiából, és az honnan veszi? Ja hogy a kormánytól, aham, és mind két szervezet az igazmondásáról híres. A te városodnak a népessége nem csökkent egész véletlenül? Mert ha elkezded összevetni a régi és mostani adatokat igen bizony fura eredményre juthatsz...vajon miért kell ekkora bevándorló hullám? Tessenek már gondolkodni egy kicsit, s az mondja majd azt hogy számszerint hányan vagyunk, aki maga számolta meg.

    VálaszTörlés
  57. Azrael (bocs de nem egy bukott gonosz angyal nevét vetted föl?nem szerencsés) ez a bizalmatlanság már túlzás !

    VálaszTörlés
  58. Hát... ezen hírességek életpályáját végig követhettük. És a hasonlóság nem azonosság. Még az egyenlőség sem azonosság.

    VálaszTörlés
  59. Utánanéztem a neten,ebből a 17 hasonlóságból 11 igazolható!!!!!

    VálaszTörlés