2013. április 6., szombat

Az Észak-Koreára mért csapáshoz úszó HAARP-platformot telepített az Amerikai Haditengerészet? - Kérdezi ez a híradás


Úszó HAARP-állomást, SBX-1 platformot telepít / telepített az Amerikai Haditengerészet  Észak-Korea partjaihoz amerikai csapásméréshez ? - Kérdezi ez a híradás a videóban. Ráadásul elég szókimondóan kommentálják: Illuminati-ként a szervezetet és bábuként Obama-t....  A hivatalos verzióban ez egy egyszerű radarállomás természetesen.
Mivel soha nem voltam egy ilyen fedélzetén, ezért sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a dolgot.
Viszont létezése tény, egyezmények, dokumentumok hozzáférhetőek, így érthető, hogy már a híradás is nyíltan beszél róla....

És halkan azt is érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében ! Azóta eltelt majdnem 40 év. El tudjátok képzelni, azóta hol tartunk.... A fejlesztésekről az embereknek fogalmuk sincs..... 




Fogalom: H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program) Mivel erről már rengeteget írtam, csak röviden: 
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: 
Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia (skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre. 
És amint már kiderült az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása, tehát a Tudatmanipulálásnak is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre....

33 megjegyzés:

  1. Egy kis keresztbe-kasul utalás:

    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/04/adj-beket-uram.html

    VálaszTörlés
  2. Nem az én felvételem, de ezt is érdemes betenni, nálunk is dolgozgatott a Haarp. nem is olyan rég.
    http://www.youtube.com/watch?v=DwiAO840V2E

    egyébként nem véletlen az sem, hogy az időjárás jelentést magukévá akarják tenni, az időkép meg a hasonló oldalak megfognak majd szűnni, helyette a szűrt semmire se való oldal fog működni. A HAARP Meg létezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dátum látható pontosabban? 2013. 04. 02. 18: - - ???

      Törlés
    2. Már egy pár éve elég furcsa itt az időjárás, nem beszélve a március végi télről, vagy a nyári szárazságok stb.

      Törlés
    3. Marci. Ennek a dolognak utánajártam, ez most nem a HAARP volt. Időképes meteorológussal megbeszéltük, hogy a budapesti meg napkori radar helyének felelnek meg a furcsa radarképi mintázatok origói. Interferencia, ami látszik is a hullámszrű gyűrűkön. Attól tartok a HAARP-nak a nyomát ennél nehezebb észrevenni.

      Törlés
  3. Ez az első eset hogy Amerika mellé kel hogy álljak.
    Azért gondoljunk azokra az emberekre akik észak Koreába sínylődnek , éheznek , és büntetőtáborokba meghalnak , és akiket családjukkal gyerekeikkel kivégeznek stb
    Szerintem igenis likvidálni kell a vezetőket és fel kell szabadítani észak Koreát a rabságából és az atombombákat szét kell szerelni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több összetevős ez a dolog azért. Például nem szabad elfelejteni, hogy minden hír és információ, ami eljut hozzánk a kis "sárga ördögökről" az a globális hírügynökségek áldásos szűrőin mennek át, a photoshop-os fényképeikkel...
      Az együttgondolkodás érdekében kérlek nézd meg az első hsz-ben megadott linket.

      Törlés
    2. Mazsola B
      Milyen érdekes hogyha nektek tetszetős van a médiákba akkor ki lehet ragadni , hanem tetszik akkor biztos hazugság.
      Ember !! rendszeres élelmiszer segélyt kap észak Korea , mert éhen halnak . Ártatlan emberek halnak meg .Ennyire érzelemmentes nem lehetsz .
      Meg azért ott van dél Korea, Japán akiket állandóan atommal fenyegetnek , nem lehet valami jó érzés nekik így élni . Gondolj bele ha románok vagy a szlovákok fenyegetőznének atommal . Akkor is azt mondanád hogy csak a fő sodrású média ,nem kell vele foglalkozni .

      Törlés
    3. Mazsola B
      "Ki az a "nektek" ?"
      Azok akik azt hiszik hogy csak ők tudják az igazságot , a média hazudik.

      Törlés
    4. leonak igaza van, észak kórea kőkemény katona állam, mögöttük meg kína áll, szóval nem kell őket sajnálni. Ők nem a "védtelen kisebbség", bár szvsz esélyük se lenne az USA-val szemben.

      Törlés
  4. Lehet, hogy bekapcsolták?:)
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20130405-foldrenges-razta-meg-eszakkoreat.html

    VálaszTörlés
  5. Egy HAARP csapáshoz nincs szükség úszó... ill. telepített platformra! Bárhonnan bárhová lehet vele lődözni, és a világ számos pontján megtalálhatóak azok az antennaerdők, amikkel a HAARP-ot azonosítják. Persze jól hangzik meg minden... és fene fura formája van annak a valaminek.. és az is elképzelhető, hogy nem az aminek mondják... de azért ne keverjük össze a szezont a fazonnal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd-a egy szakértő . Csak nem részt vettél a Prodzsektbe :)

      Törlés
    2. Egy érdekes videó a haarp-ról .
      Vége az atomkorszaknak , jön az időjárás zsarolás .

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=frwBLtv3EN8

      Törlés
    3. Tisztelt uraim , mielött szevakkal ki nyírnák egymást , keressék meg az interneten , a google be ,hogy Nikola Tesla .60 évvel ezelött ugy néz ki el lopták az Amerikaiak , mint mindig a találmányt ,és őrűltnek kiáltották ki mert ők kergatték bele az őrületbe, ja és itt élt Magyarországon csak Edison meg hívásàra ment el .

      Törlés
  6. Vicces, hogy Janesz itt megrögzötten anyázik a minden összeesküvés elméletre sőt még a nyilvánvaló tényekre is, közben meg a youtube-on 9/11es feltáró dokufilmeket likeol. Azzal az összeesküvéssel nincs baja... lényeg a következetesség. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na a múltkor a hozzászólásoddal együtt törölte Buddha ezt is, most mégegyszer ideírom hátha segít:

      először is egy idézet Freischl Arnold kollégánktól:

      "Kedves Janesz Elek! Érdekes, hogy a "szopás" mennyire gyakran jelenik meg az irományaidban. Freud bácsi erre jó sok mindent tudna mondani. Elsősorban azt, hogy mindenkinek a vágyai jelennek meg ilyenkor legnagyobb valószínűséggel. Ebben az esetben nekem már csak az a kérdés, hogy melyik végén szeretnél lenni a szerszámnak :)"

      És egy kis praktikus segítség hozzá:

      http://melegpasik.hu/

      Remélem túl leszel ezen hamarost! Én szurkolok.

      Törlés
    2. Ja, nagyanyám patikus, tudok olcsó vazelint is, csak szólj.

      Törlés
  7. Kedves Buddha!

    Tedd meg végre azt a szívességet, hogy a nem idevaló, elképesztően bunkó senkiket kitiltod az oldaladról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csatlakozom Istvánhoz ! Tegyed buddha !

      Törlés
    2. Hát bennem is rossz érzést ébreszt miközben olyanok szavait olvasom, akik szűk látókörűek. De ebből az is látszik, hogy nagyon sokan élnek buborékban. És száhabozva magyarázzák a saját kis világuk nagyságát, a nagy semmit. Nem is az ő habzó stílusuk a lényeg, ők el vannak egymással. Ide csak brahiból járnak. Akiket tényleg érdekel, amiről itt szó esik, azoknak nem muszáj velük foglalkozniuk, szerintem.

      Törlés
  8. Remélem nem lesz atom . Amerika be fog vetni minden titkos és nem titkos eszközt.
    Szerintem egy ilyen diktatórikus kommunista országba , gondolva a volt kommunista országokra mint ahogy annak idején a magyar honvédségre , minden hadieszköz rossz volt , hiányos , a katonák képzetlenek voltak , mondhatni az egész honvédség egy kirakat volt . Hiába van ezer repülője , abból a fele nem tud felszállni , a többi meg lezuhan . Az emberek szétszaladnak , örülnek hogy fel lesznek szabadítva.

    VálaszTörlés
  9. leo
    Előre is, ne értsd félre kérdéseimet nem neked akarok ugrani.
    Te Amerikától várod a megoldást?Te tudod mi történt azokban az országokban ahova beléptek?
    Te szerinted Észak-Koreát eddig miért nem támadták meg?
    Ez egy hatalmas közös amerikai orosz kínai kísérleti telep és eszköz is.Tökéletesen használható figyelem elterelésre is.Mindig keresni (kreálni) kell egy ellenséget.Ezzel is fenntartva az emberekben a folyamatos félelmet.
    Nem láttad azt a sok manipulált észak koreait amit évek óta rendszeresen mutogatnak a hírekben?
    Olvastad ezt a cikket és láttad a híreket?Szerinted minek (radart) telepíteni mikor műholdról azt is látják ami a föld alatt van?
    Rendesen hülyének néznek minket.

    Számomra kicsit elgondolkodtató volt hogy több közös üzem van ahol észak és dél koreai emberek együtt dolgoznak észak koreai területen.
    Van egy érzésem ez az egész Észak-Korea egy terv, hogy valami hasonlót hozzanak létre globálisan kiterjesztve.

    VálaszTörlés
  10. Átérzem usával kapcsolatos ellenszenvedet , én se szeretem őket , tudom hogy Afganisztánt , Irakot , stb csak az olaj miatt támadták meg , irán is hatalmas olajkészlettel rendelkezik , de most itt akkor is más a véleményem , Koreát fel kell szabadítani és be kellene fejezni az atomrobbantásokat mindenkinek.

    VálaszTörlés
  11. Ha mobil HAARP tornyot telepítenek észak Korea partjaihoz, akkor ez azt jelenti - a korábbi híresztelésekkel ellentétben -, hogy nem tudnak a világ bármely pontjáról bárhová befolyást gyakorolni a készülékkel, mert akkor minek erölködnek mozgó állomással, de ha mégis tudnak, akkor nem olyan pontosan, mint ahogy azt hittük eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz! HA csak nem keverjük össze ezt a Tornyot valami mással...

      Törlés
  12. Átérzem a diktátorokkal kapcsolatos ellenszenvedet, és szerintem is jobban járna Észak-Korea, ha meg tudna szabadulni a hülyeségeitől, nem beszélve attól a kövér,kopasz, tenyérbemászó hülyegyerektől, de :
    1. A háttérhatalmasok számára sincs ott semmi (pl.olaj), csak szegénység, tehát nem érdekük, viszont lehet velük Kínát szivatni. Egy egységes Korea pedig nem biztos, hogy beleillik a képbe, Sem Kínának, sem a háttérhatalomnak.
    2. Kína, a nagy testvér majdnem ugyanebben a cipőben jár, csak puhább diktatúra, vagyis azt is meg kellene dönteni, ergo É-Korea marad a helyén.
    3. Más országok vannak soron: Először volt Afganisztán, aztán Irak, majd Líbia, most Szíria, nem lehet egyszerre mindenkit "felszabadítani", csak sorjában, de az sem biztos, hogy Korea benne van a sorban (lásd Wesley Clark tábornok beszédét).
    E három dolog miatt kétlem, hogy változni fog a helyzet arrafelé.

    VálaszTörlés
  13. Ha egy üzlet beindul...

    http://hungarian.ruvr.ru/2013_04_09/Iranban-harom-varos-semmisult-meg-a-foldrenges-kovetkezteben/

    És hogy-hogy nem pont egy atomerőmű mellett. És hogy-hogy nem megint azon a fránya 10 km-es mélységben óhajtott kialakulni az epicentrum...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a fukusimai erômûnél tesztelték annak idején, hogy ha HAARPot használnak, akkor milyen szinten rongálja meg az atomreaktort. Abban az esetben is a tengerrôl indították a támadást ugye (cunami). Japánban nem ez az elsô, hogy USA ott teszteli a fegyvereit, az atombomba ledobása ugyanez a hekyzet volt (eredetileg Nemetorszaga dobtak volna le de idôközben megoldòdott a konfliktus és mindenképpen ki akarták pròbálni valahol.

      Törlés
    2. Még annyit, hogy cserébe a Japánok megkapták a szupertechnológiákat.
      Pl. http://m.youtube.com/watch?v=6BIh5_OalBU&feature=plpp

      Törlés
    3. De van már lebegô autó is, Volkwagen gyártmány Japánban.

      Törlés
  14. Csak ha lenne meg olyan ember aki ketelkedik a HAARP valosagaban, kulon szovetseguk van es eves konferenciajuk is. Eddig nem tudtam rola, mert mas dolgom volt, es eletembe nem jutott volna eszembe hogy ilyen egyaltalan lehetseges, de hat nagy az isten allatkertje....

    cikk lista:

    http://www.weathermodification.org/wmanewsarchives.php

    maga a szovetseg:
    http://www.weathermodification.org/projectlocations.php

    ez nem haarp hanem cloud seeding, tehat a felhok odebb lovese, hogy essen/ne essen az eso

    de a modifikacio ala tartozik

    megall az esz es acsorog

    VálaszTörlés