2013. január 12., szombat

Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...


“Svédország jelenleg a legerősebb, legnagyobb és legfélelmetesebb fegyver a világon”, a kísérletek nyáron indultak. A Lois rendszer kiépítése jelentős szerepet játszik a földön, az emberiség jövőjének alakulásában. A rendszer kombinált. Nem csak a HAARP technológiáról van szó, de fokozódik az EM (tudatmódosító) technológia fejlesztése és kiépítése is. Svédország, Norvégia és Finnország után, most Németország és Hollandia következik az intelligens EnergyBox-ok telepítésében, de mi épült Svédország déli részén?

Az NWO projektjei alakot kezdenek ölteni A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország déli részén van, és csatlakozik a Rostock-i erőmű rendszeréhez, 30 cm vastag réz kábelekkel.
2010.04.08-án, Rostock közelében este az égen sarki-fényhez hasonló (Aurora) jelenséget figyeltek meg. A szakértők azt mondták, hogy ezt napkitörés váltotta ki. A részecskevihar gerjeszti a levegő molekulákat, és bizonyos feltételek mellett a fény, különböző színárnyalatokat, általában zöldes színt öltött. Ezt Rostock földrajzi helyzete alapján nehéz elhinni, még “szakértőknek” is!

Kapcsolódó : Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú....


A globális rendszert és az elme ellenőrzést tovább bővítik. Két évvel ezelőtt a globális politika Ettlingen-i konferenciáján(Németország délnyugati részén, volt egy kör alakú terület, ahol bizonyíthatóan ellenőrizték a gondolati frekvenciákat. A PG osztrák mérnöki társaság megtalálta ezeket a frekvenciákat, és az eredményeket publikálta is!
Egy kis emlékeztető az EM vagy ELF rendszerek működéséről, és hatásairól: Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.
Az “Energia-Doboz” egy GPRS-adó, saját PLC-rendszerrel, és a frekvenciája a GSM és a 3G Internet ötvözete. Olyan, mint aSzélesSáv és MINDIG üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy 3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.
Miért Internet, miért olyan titkos, és miért épül be csendben a házba/lakásba, miért cserélik ki az áramrendszert ilyen kommunikációs rendszerre? Egyszerű!
Már a 3G is egy tisztán hadászati rendszer és a telefon csak egy mellékhatás. Az egész probléma az oszlopokkal, póznákkal, antennákkal és sugárzással stb. csak egy elterelő hadmozdulat és az igazi cél az volt hogy a kis adó bejusson a házba/lakásba.
Most már nemcsak hogy az egész ház/lakás, pulzáló magas frekvencián sugároz, hanem már az Internetre is rá van kapcsolva (az első Internet-ház/lakás a világon).
Semmit nem segít, ha elutasítják a “Dobozt” mert a szomszédoknak, aki ugyanattól a trafótól függenek, már megvan, és küldi a 3G impulzusokat a be nem kapcsolt otthonokba is az elektromos hálózaton át. (áramszűrőre van szükség…)

A LOIS HAARP-Marlow/D/MV Svédország
Svédország, Norvégia és Finnország után Németország következik, de nézzünk meg néhány HAARP létesítményt is, mielőtt a tudatmódosítás legújabb “vívmányaival” ismerkednénk meg:
A kiépülő rendszer a legnagyobb a világon! Korábban ezzel a címmel az USA Garkona-i (Alaszka) bázisa dicsekedhetett, de nyár elején működésbe lépet az új rendszer. Néhány HAARP bázis a teljesség igénye nélkül:
A MU radar, 1 megawattos üzem Japánban (34 ° 51′14 .80 “N 136 ° 6′19 .45″ E). (34 ° 51’14 .80 “N 136 ° 6’19 0,45″ E)
Arecibo – 2 MW létesítmény Puerto Rico (18 ° 20’38 .97 “N 66 ° 45’9 0,77 “W)
Hippasus (USA) – 70 MW-os létesítmény Fairbanks, Alaska
Sura (orosz) – 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7′10 .32 “N 46 ° 2′4 .41″ E). (56 ° 7’10 0,32 “N 46 ° 2’4 0,41″ E)


EISCAT (Európa, Norvégia, Svédország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság és Németország) – 1 gigawattos létesítmény, Tromso, Észak-Norvégiában (69 ° 35′1 .06 “N 19 ° 12′57 .11″ E). (69 ° 35’1 .06 “N 19 ° 12’57 0,11″ E)

Itt kell megemlíteni a Haiti és szecsuáni földrengéseket:
Az orosz haditengerészet közlése szerint a U. S. hozta létre a földrengést Haitin:
“Az orosz Északi Flotta jelezte, hogy földrengés pusztított Haitin. A vizsgálat egyértelmű eredménye, hogy az USNavy használt földrengés fegyvert. A mért értékek szerint, egy lineárisan kimutatható, a földrengések egymás utáni kapcsolata. A jelentések szerint, nem véletlenül történt, hogy a rengések azonos mélységben következtek be Venezuelában és Hondurasban.
Az északi flotta 2008 óta fokozott figyelemmel kíséri az amerikai Tengerészgyalogság Karib-térségben történő mozgásait és tevékenységét, de már korábban is folyt ez a tevékenység, válaszul arra, amikor az amerikaiak bejelentették szándékukat, hogy helyreállítsák a negyedik flottát, amely 1950-ben feloszlott. Oroszország válaszolt egy évvel később, a Flotta által vezetett nukleáris meghajtású Nagy Péter cirkáló “kezdte az első gyakorlatokat ebben a régióban, a hidegháború végén”.
A 70-es évek végére, az USA-ban “sokat haladtak” a fegyverek és földrengések területén, ezek a jelentések tartalmazzák, hogy most már használhatók az impulzus és plazma fegyverek, Teslaelektromágneses felfedezései, a Sonic technológia, továbbá a “Shockwave bomba.”
A jelentés összeveti a két földrengés fegyvereinek tapasztalatait. Az USA-ban Haditengerészet által a közelmúltban, a Csendes-óceánban okozott földrengés nagysága 6,5-es volt. A sztrájkok körüli területen Eureka városban okozott károkat, Kaliforniában. De a vizsgálat kimutatta, hogy a karibi térségben 140.000 ártatlan ember halálát okozta.
A jelentés szerint, “több mint valószínű”, hogy az USA-ban a Haditengerészet “teljes tudomással bírt” a katasztrofális kárról. A földrengést Haitin, a már előre beállított forgatókönyv szerint tálalta a Déli parancsnokság helyettese.

A vizsgálatok végső eredményéről készült jelentések e fegyverekről, figyelmeztet arra, hogy az USA tervezi, hogy megsemmisíti Iránt egy sor földrengéssel. Célja, hogy megdöntse a jelenlegi iszlám rezsimet. Továbbá, a jelentés szerint, a rendszert “teszteli” az Egyesült Államok (HAARP Project). Így hoznak létre anomáliák az éghajlatban, okoznak árvizeket, aszályokat és hurrikánokat.
Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:
1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.
Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.
Minden esetben a mélység közel 10 km.

A földrengések után közvetlenül, a Pentagon azt mondta, hogy a Baltimore-ban dokkoló USS Comfort kórházhajó elhajózott Haitibe, annak ellenére, hogy néhány napnak kellett eltelnie Haitira érkezése előtt. Mindazonáltal, haditengerészetnél Mike Mullen admirális, a közös vezérkar főnöke, azt állította, az Egyesült Államok fegyveres erői felkészültek vészhelyzetre, amelyet a katasztrófa okozott.
Douglas Fraser, általános parancsnok, azt állította, hogy parti őrség és az USA, tengerjáró hajókat küldtek a térségbe segítséget nyújtani, akkor is, ha csak korlátozott források és helikopterek állnak rendelkezésre.
A repülőgép-hordozó USS Carl Vinson küldték a Norfolk-i haditengerészeti támaszpontról, Virginiából, kiegészítve a szállítmányt repülőgépekkel és helikopterekkel. Haitire január 14-én, kora délután érkeztek meg.
Az U. S. Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID), Haitin működött a földrengés előtt.
Az orosz Külügyminisztérium jelentése szerint, az USAID és az USA Déli-parancsnokság megkezdte munkáját a “humanitárius invázió” megküldésével. Legalább 10.000 katona és vállalkozó ellenőrzésre, a haiti területre, ENSZ rendelésre, miután pusztított a “kísérleti földrengés.” /Lisa Karpova/
Bizonyítékok állnak rendelkezésre a HAAPR felhasználására földrengések előállítására. Az alábbi kép a kínai, szecsuáni földrengésről készült 2008 májusában 1 órával a katasztrófa előtt:
Azóta Svédország országos agykontroll kísérlet színhelyévé vált. Az ország északi területeit a NATO ACT használja kísérleti terepként, a svédeken pedig, több szinten csattan az ostor! A betelepített muzulmánok, és az országot megszálló zsidók eltartásán kívül a tudatbefolyásolással is meg kell küzdeniük, miközben a betelepülők harcának színterévé vált az ország.

A svéd kormány szerint villanyszámla csak a valós értéket mutathatja. A 2009-es törvény kimondja, hogy nincs több pénzkövetelési lehetőség, csak az elhasznált energiát szabad megfizettetni (milyen szép tőlük)! Közvetlenül az áramszolgáltatóktól küldik a levelet, hogy szeretnének telepíteni minden házban egy kis számítógépes digitális adót.
Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke, GSM és 3G (UMTS). A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .

A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “Eshelon mérő” (nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a Televent Company. A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
A “totalitárius ellenőrzés” most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!
Benne vagyunk a legnagyobb, az emberi agyhullámokra irányuló kísérletben, amelyet a világ valaha látott. Svédország és Finnország mindig kísérleti országok voltak a mikrohullámú kísérletek tekintetében, és ezért kapta meg ugyancsak ez a két ország a rendszert először, de Norvégia sem kivétel, ahogy rendszer németországi és hollandiai állomásához ért mára.
Természetesen a NATO sok kísérletet fog végrehajtani a lakosságon. Bizonyos fegyvereket csak “élőben” lehet az embereken letesztelni. A LOIS készen van, és a kísérlet széles skálán folyik. ( Egész Dél-Sv.o.-t lefedi és valószínűleg összekapcsolódik az EnergiaDobozzal, de a V.R.A,, Echelon, NSA, Lofar-rendszerrel is Közép-Európában, valamint az Eiscat-tal északon.

A németországi tervezetek már elkészültek. Egy kis ízelítő:
Azok, akik ismerik mikrohullámú sütőt és mikrohullámokat, képzeljék el a többi ellenőrzési lehetőségeket. A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést, és még befolyásolhatja az agy hullámait az embereknél.
(Egyetlen távirányítóval kapcsolható az összes besugárzott területen élő?) Aki semmit sem tudnak chemtrails tevékenységekről, annyit azért tudnak, hogy báriumot tartalmaznak a vegyi csíkok. A hosszantartó báriumszórással, például a jelentős sporteseményeken, nem csak az emberek láthatók a radaron, hanem még az is, hogy mi van a zsebükben.
Az esőcseppel mikroszkopikus méretű cseppképzésén kívül kontrasztanyagként is szolgál, hasonló módon, mint ahogy egy CT vizsgálat esetében kontrasztanyagot használnak érfestésre.
Sokan megkérdezhetik, milyen módszerrel befolyásolható az emberek tudati állapota, és itt ne hazai politikusaink beszédeire, nyilatkozataira gondoljunk (a heveny idegbajhoz ez is elegendő!)?
Az EEG (elektroenkefalográfiai) vizsgálat a legtöbbek számára ismerős gyógyászatban alkalmazott módszer, az agyhullám mintázatok megjelenítésére, normálistól eltérő hullámformák észlelésére, vizsgálatára. Szinte egyidőben az elektromágnes jelrögzítéssel, megkezdődött az alacsonyfrekvenciás (0,1-40Hz közötti) agyi bioárammintázatok rögzítése is. Nem kellett sok idő, hogy a gyorsan fejlődő technika lehetővé tegye, a felvett, de szándékosan kiváltott hullámformák (félelem, apátia, fájdalom stb.) egyre nagyobb teljesítményű lesugárzását. A szokványos adósugárzások esetében szinuszos (transzverzális) hullámokat alkalmaznak, melyek a távolság négyzetével arányosan veszítenek energiájukból, de a skaláris, vagy más néven longitudinális lökéshullám jellegű sugárzás, lineárisan (egyenes arányosan) veszít csak az energiájából. Sokkal nagyobb távolságokra is eljuttatható a kívánt jel, kevesebb energiával. A mesterségesen létrehozott lökéshullámokkal, a HAARP és az ionoszféra tulajdonságainak kihasználásával földrengéseket, a légkör, és ezek alapján, az időjárás befolyásolását is megoldották. Kulcsszó: Interferencia!
Németországban, egy részletes és nagy tömeget vizsgáló tanulmány kimutatta, hogy csaknem az összes 3G-sugárzásnak kitett “alanynál” elváltozások mutatkoznak a gerincvelőben. A kezdet: leukémia!
Konzekvencia: ha az orosz haditengerészet tesz hivatalosan közzé ilyen jelentést, majd hagyjuk a “hitetlen Tamásoknak”, hogy a saját agymosott, manipulált gondolataikkal tompítsák a kérdés élét, megadjuk magunkat. Nyugaton ezt az elképzelést, hatalmas média-manipuláció végzi, és vezeti az emberek széles tömegét tévútra. Több politikus részéről a világpolitikában egyenesen az a feltételezést ment, hogy a földrengés úgy állították elő Haitin, az amerikai HAARP létesítményekkel. De az orosz haditengerészet is elemezte a mérést … , és szintén arra a következtetésre jutott, hogy a bűncselekmény elkövetésében a mi amerikai “barátaink” (népirtási céllal) jártak el. Az amerikai tömeggyilkos, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kellene, hogy feleljen bűncselekményeiért, de, a Hágai Nemzetközi Bíróság sajnos, az ENSZ kutyája, ahogy az ENSZ is az amerikaiak által vezetett cionista törekvés a világhatalom megszerzésére. NWO.
A HAARP, a chamtrail, az alacsony, agyhullám frekvenciájú elektromágneses sugárzások tudatmódosító hatásai, a háborúk szítása, öbölkatasztrófa, biológiai hadviselés, kényszeroltások és az emberi jogok semmibe vétele mögött mindig ugyanazok állnak, hiába hívják, mutatják magukat ENSZ-nek, WHO-nak, EU-nak, vagy más, magát humanitárius szervezetnek feltüntetve, ezek az NWO“álruhái”!


(Nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy a kolontári gátszakadást előtt nem csak a gyanús körülmények szaporodtak meg, de a kisebb, 2-2,6-os Richter-skála szerinti magyarországi földrengések is! Az ilyen “mozgatás” nem tesz jót egy iszapgátnak! Az EM technológia viszont várhatóan nem veszélyezteti Magyarországot, mivel bevezetésekor már alig lesz olyan magyar állampolgár, akinél nem kapcsolták még ki a villanyt!)

190 megjegyzés:

  1. A Wifi nem képes kioltani a HAARP hullámokat (frekvenciától függetlenül). Még csak az amplitúdó sem azonos. Ilyen nagy erejű sugárzás ellen nem tudunk védekezni. Legfeljebb költözünk az Antarktiszra, ahova nem lőnek. Egyébként érdekes cikk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyi a HAARP amplitudo-ja?

      Törlés
    2. Figy... egy saját példa: költöztem volt egy egy antennás wifi routerem és tabletot telefont használok wifin legtöbbet a ház másik felében pl wcben már nem volt jelerősség! a ház massziv 30-35ős főfalakkal a wifi és a wc kb 20mre van két köztes helységgel össz falvastagság kb 90-95cm! cseréltem a routert két antennásra most ugyan ott a duplája a jelerősség! Ami a lényeg hogy produkálja ezt adat tábla szerint 9Vés 0,6Aen és ugye az kis jóindulattal 5,5W!
      Nah hát itt a legkisebb játékszer 2MWos a legburtálisabb 1GW az asszem 1.000.000W! vágod milyen gigantikus erejű rezgéseket lehet igy létrehozni? a frekvencia szabadon választott, attól függ mi a cél!

      Törlés
  2. Lecsenghetne már ez az NWO-s történet..
    A "kérdés" inkább továbbra is az: Mikor omlik már végre össze a rendszerük?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rendszer akkor omlik össze, amikor teljesen előkészítették a terepet az összeomláshoz...
      Az Ő rendszerük és irányításuk viszont viszont soha! Számunkra lesz összeomlás,mivel mi annak érzékeljük,.... valójában átalakulás az ő szempontjukból .... De a kontroll nem tud megszűnni, mert az emberek között nincs olyan, aki meg tudná szüntetni....

      Törlés
  3. Viszont, ahogy David Icke is beszél erről (Igazság rezgések-címén)(rezgésszint emelkedés)
    a folyamatban mármint a felemelkedési folyamatban benne vagyunk.
    Tehát előbb utóbb vége kell legyen a kontroll hatalomnak NWO-nak.
    A fotonövben is már benne vagyunk, és sokak szerint
    2013 júliusában leszünk legközelebb ehhez a Mezőhöz úgy körülbelül 2000 évig.

    Ezzel kapcsolatban több verzió is van a részemről.

    1,- Egyéni kisebb (tudatos) "csoportok" felemelkedése magasabb "dimenzióba" Lásd:
    (bibliai elragadtatás)
    A többiek sorsa pedig az ő felemelkedésük (későbbi tudatosságuk) függvénye lesz!

    2,- Kollektív ébredési folyamat, természetesen az NWO -tól független számunkra végső soron mindenképpen jótékony kataklizmák által, amit maga a föld Gaia kezdeményez a fizikai, és mentális megtisztulásáért.
    Minden spirituális váltás ugrásszerűen történik, mind a kozmoszban, mind az egyéni életben!

    "A forgástengely ferdesége MINDIG ÖSSZHANGBAN VAN a földi emberiség tudati színvonalával!

    Éppen ezért egy precessziós világév, 26.000 esztendő alatt sokat változik!

    Más volt Atlantisz idejében, és más lesz ( nem lesz ferde ) a Vízöntő-korszakban.

    De azért itt is megfigyelhető a materialista áltermészettudomány időszemlélete, amely abból az ÁLLANDÓ törekvéséből magyarázható, hogy AZ ALAPVETŐ VÁLTOZÁSOKAT A JELENHEZ KÉPEST NAGYON KITOLJA, hogy elhitesse az emberekkel, hogy A KATASZTROFÁLIS VÁLTOZÁSOKRA A JELENKORSZAKBAN NEM KELL SZÁMÍTANI!

    Ez a geológia, paleontológia, geofizika, csillagászat majd 200 éves trükkje!

    Pedig minden elfogulatlan geológiai kutatás már számtalanszor kimutatta, hogy a FÖLDÖN AZ ALAPVETŐ FÖLDTANI VÁLTOZÁSOK HIRTELEN, PILLANATSZERŰEN TÖRTÉNNEK, nem évmilliók alatt, ahogy ezt a mesét már az ált. iskolás gyerekeknek is a földrajz 7. osztályától tanítják!

    Pl. már a 19. század geológusai felfedezték ( legnagyobb megdöbbenésükre ), hogy a Himalája 8000-es csúcsain leásva pleisztocén tengeri élővilág maradványait találtak! Azaz : a geológusok mindig is tudták ( DE NEM EZT TANÍTHATJÁK! ), hogy a Himalája alig 10.000 évvel ezelőtt emelkedett fel, mégpedig egy pillanat alatt! ( Vagyis nem 65 millió év alatt, ahogy ez kanonizálva van! )

    Ebbe az évszázados hamis, ortodox dogmába - melyet mai napig megfellebbezhetetlen tekintélyként tanítanak - az első koporsószeget Immanuel Velikovsky verte 1950-es Worlds in Collision ( Ütköző világok ) c. könyvével.

    A hivatalos lassú-változás-hívőket uniformitaristáknak hívják, míg a gyors-változást-vallókat ( akik számtalan geológia tényre tudnak hivatkozni ) katasztrófa-elmélet-pártiaknak.

    A hivatalos tudományban kettőjük közötti csata az 1840-es években - mondani sem kell, szabadkőműves nyomásra - az uniformitaristák javára dőlt el.

    És ebbe robbant be, az akkori langyos szciencista nihilbe, 100 évvel később Velikovsky, aki felelevenítette és modern példák százaival támasztotta alá a régi katasztrófa-elméletet.

    A Velikovsky tudományos karrierjének természetesen attól kezdve azonnal vége lett ( pedig a korszak egyik legnagyobb tudású polihisztora volt, kit tudásban csak a tavaly elhunyt Zecharia Stichin tudott egyáltalán követni ).

    Mindenesetre könyve bestseller lett, és hatása olyan alapvető volt minden területen, hogy nemcsak előkészítette az utat a hatvanas-hetvenes évek spirituális mítosz-kutatók százainak, de a nyolcvanas-kilencvenes évek alternatív, nem-darwinista tudományfelfogásának is egyik kiindulópontja lett.,,


    Mondom mindezt azért mert már több mint 10 éve az egész emberiségnek egy magasabb dimenzióban kellene élnie, úgyhogy szó szerint minden egyes nap, amelyet nem az eredeti és egyben (isteni) otthonunkban töltünk, jelképesen önmagunk elárulása és szembeköpése!

    Lennie kell tehát az embernek annyi természetes intuíciója, hogy az orra előtt levő
    „kozmikus jelekből” is tudjon olvasni, az látnia kéne, vagy legalábbis érezni évtizedek óta, hogy a Föld és vele együtt az egész Naprendszer, sőt az egész világegyetem „váltás előtt” áll. Kérdés csak az, hogy mikor!

    Tehát az NWO-nak kontrolltechnológiástul természetszerűen el kell buknia!




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak egy Apróság: Stichin

      David Icke Arizona Wilderrel készített interjújában arról vagyon szó, hogy az öreg köpcös is alakváltó reptilián. Dezinformátor. És különlegesnek számít valami miatt a többi alakváltó közül. Már nem emléxem pontosan mi volt ez a különbség. Itt az interjú, aki kíváncsi kikeresheti: http://www.youtube.com/watch?v=Byw4XRSnIAc

      Sajnos ókori nyelvekből sem vagyok penge, így ezt sem tudom eldönteni; de ami biztos: igen sokan vetettek föl legitimnek tűnő kifogásokat Stichin papa fordításai kapcsán.

      Nem tenném le egyik oldal mellett sem a voksom, de érdemes elgondolkodni rajta.

      Törlés
  4. Az efféle szaggatott, összefüggéstelen mondatokból összetákolt cikkek miatt nem teszem már be a lábam egy ideje pl. a világbiztonság oldalára sem.
    Alakul...

    VálaszTörlés
  5. Ja, és a forrásmegjelölés ismét brilliánsan sikerült. :/

    VálaszTörlés
  6. off-topic:

    még sandy hook kapcsán

    https://www.youtube.com/watch?v=ryC_BJHgoaY

    VálaszTörlés
  7. Újabb, ZS-kategóriás science-fiscion történet mindenféle tényszerűség, konkrét bizonyíték és persze idióta ferdítések zabolátlan masszája formájában. Azért az már elég erős, hogy egy csillagászati komplexumot - Arebico - HAARP-rendszerelemnek írjunk le... Illetve a bejegyzés (nem cikk...) írójának vajmi kevés fogalma van a sarki fény jelenségéről, aminek feltűnése köztudottan és évszázadok óta nem csak a sarki körzetekre szorítkozik.

    Kezdjük ott, hogy sarki fényt nem csak a naptevékenység generálhat, hanem akármilyen részecskezápor, ami a Naprendszer külső tartományaiból érkezik. Több ilyen esetet feljegyzett már a tudomány. A másik, hogy sarki fényt nem cska a sarkkörön túl lehet észlelni. Példa:

    Guildfordban, Angliában, észlelve 1870. okt. 24-én.

    De persze lehet, hogy már ekkor kísérleteztek a HAARP-al ezek a szemetek... :D

    Az külön szép, ahogy a bejegyzés írója most már minden modern eszközben és technológiában valami mocskos dolgot lát, már csak az hiányzik, hogy ránézve egy működő tévékészülékre azt motyogja rémülten, hogy "boszorkányság, boszorkányság"!!!! :D

    A 3G gondolatmanipulátor rendszer, a 4G akkor mi? Agymosó? Az internet is rossz, a lakásban található elektromos vezetékrendszer is gyanús... Minden az, ami modern. :D Ilyen elmebetegekből jöttek össze annak idején a géprombolók.

    Érted, nem kell ide speciális agymosó rendszer, az emberek döntő többsége amúgy is zombi, vagy nagyon jó úton van a zombivá válás felé. Ez egy önbeteljesítő folyamat, amit az emberek maguk választottak maguknak. Másrészről akkor most mi van? Csak át akarják rendezni a gondolatainkat a 3G és egy rádióteleszkóp (:DDDDDD) segítségével, vagy inkább meg akarják semmisíteni az emberiség nagy részét? Vagy először átprogramoznak, aztán ölnek meg? :DDDD Nem kicsit logikátlan ez az egész halandzsa ami itt van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos teljesen egyetértek. Ez pont olyan mint a középkorban egy füvesasszonyt símán elégettek boszorkányság miatt. Ez egyfajta modern kori boszorkányüldözés szerencsére üldözéshez szükséges eszközök nélkül. De a másik oldalt sem kell sjnálni. Ha valaki tud valamilyen módszert vagy eszközt ezen elektromágneses sugárzások ellen az közölje, csak ha lehet ne olyanokat, hogy wi-fi meg hasonlók.

      Törlés
    2. Zs-kategória bizony, a szerzőről kiváló bizonyítványt állít mondatainak összefüggéstelensége, zavarodottsága, azt már meg sem említem, hogy a vilaghelyzetéhez méltatlan "megszálló zsidókat" is elfelejtetted kiszerkeszteni Buddha..

      Sok valós információ, félinformáció, butaság olvashatatlan katyvasszá mixelve.

      Törlés
  8. Kedves Buddha!

    - Magam, és gondolom, mondhatom, hogy még sokan mások nevében is köszönöm ezt a nagyszerű cikket. (Forrás megjelölés hiányától függetlenül is, - amennyiben tényleg valamilyen forrásból érkezett, és nem te „derítetted” fel és szerkesztetted össze ezeket az infókat, - ugyan is én nem jutottam el ehhez a forráshoz. Köszönjük, hogy elhoztad és elénk tetted.)

    - Ezeknek az infóknak töredékéről már magam is tudok.
    (Egyes nem nevesített „kritikai hangvétel” most is azt takarja, amit máskor is, - hogy jó úton jársz, és „titkosított” információkat osztasz meg olvasóiddal. Ilyen személyek erről az információról szeretnék elterelni a figyelmet, illetve felhígítani „szeméttel”, és ez által használhatatlanná tenni.)

    - Bibliaolvasó, hívő emberként sokáig nem értettem ezt az Igét.
    Egészen addig, amíg nem hallottam az „időjárás mesterséges befolyásolásról” és a „mesterséges földrengések” „fizikai törvényszerűségeken” alapuló előállításáról.
    „És sokat szól a Felséges ellen és a magasságos egek szentjeit megrontja, és VÉLI, hogy MEGVÁLTOZTATJA az IDŐKET és TÖRVÉNYT; és az ő kezébe adatnak ideig, időkig és fél időig.” Dániel 7:25
    (20 évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottam ezt, átlapoztam azzal, hogy majd az idő eldönti, hogy lesz-e ilyen vagy sem.
    Elgondolkodtató, hogy Dániel ezt kb.3.000 évvel ezelőtt jövendölte, akkor, amikor a HAARP és társainak fogalma még körülírható sem volt, és így körülírhatatlanul, elképzelhetetlenül mégis milyen tökéletesen összefoglalta a legfontosabb jellemzőit.)
    - Biztos vagyok abban is, hogy ismét előkerülnek „vádlóid” azzal a sablonos szöveggel, hogy „csak félelmet akarsz kelteni.”
    Számukra egy másik Biblia idézettel had válaszoljak:
    „Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, amik e föld kerekségére következnek: mert az EGEK ERŐSSÉDEI megrendülnek.” Lukács 21:26
    Ajánlom elolvasni a 25. verset is: „És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; ...”
    MÁR VANNAK többféleképpen is!!! Űrszondák, műholdak, űrhajók, stb.
    Egy másik megdöbbentő „jel” a Napban: http://turultaltos.hu/blog/75-a-haarp-a-nap-ellen.html
    És még sorolhatnám azt, amiről tudunk. Viszont mennyi lehet annak az eltitkolt kísérleteknek, kalózkodásoknak száma, amiről nem tudunk?

    VálaszTörlés
  9. - A Biblia arról is ír, hogy mindezeknek mikor kell megtörténniük:
    Konkrét dátumot, időpontot nem kaptunk, viszont „JELEKET” igen!

    Mikor pedig hallani fogtok háborúkról és háborúk híreiről, Márk 13:8,
    És MINDEN FELÉ nagy FÖLDINDULÁSOK lesznek, és
    ÉHSÉGEK és
    DÖGHALÁLOK; és
    RETTEGTETÉSEK és
    nagy JELEK lesznek az ÉGBŐL (Lukács 21:11).
    Ti pedig vigyázzatok; ímé előre megmondottam néktek mindent. Márk 13:23

    És talán most kapaszkodjunk meg! A fent felsoroltakat mind-mind MESTERSÉGESEN idézik elő a Földünkön!!!
    A HÁBORÚKAT terület vagy természeti kincsek ellopása érdekében, fegyverekből befolyó nyerészkedésből.
    ÉHSÉGEKET: mesterséges infláció, rabszolgamunka, mesterséges munkanélküliség törvényekkel, gazdasági területek tönkretétele akár HAARP és társaival is, akár gyárak vagy munkaerő mesterséges tönkretételével, vagy idegen kézbe való átjátszásával, élelmezésünkre szolgáló növények manipulálása vegyszerekkel, génmódosítással, hormonkezelt állatokkal, húsokkal, élelmiszereink mérgezése, stb.
    DÖGHALÁLOK: elsősorban emberek pusztítása – éhségek, mesterségesen előidézett járványokkal és azok elleni oltóanyagokkal, természeti katasztrófákkal, psychés túlterhelésekkel, öngyilkosságba kergetésekkel, stb.
    RETTEGTETÉSEK: A hitetlen emberek számára a minden napok túlélése is rettenetes, főleg ha fel tudjuk fogni a minket körülvevő „valóságos helyzetet” is. De a meglévő súlyos helyzet mellé, dezinformáció jellegű „tudományos kutatások eredményei” a „világvég” mintájára készült alaptalan, „mesterséges stressz helyzetek” fokozása.
    JELEK AZ ÉGBŐL: Idetartozik a jelenleg is tárgyalt HAARP és társai hatása a Földünkre, (visszahatás) - világűr egyes bolygóinak „meghódítása, felszerelése űreszközökkel” a Földön kívüli más bolygókra gyakorolt hatása.
    Akármilyen hihetetlen is, de ide fog tartozni az is, amikor bármilyen meggyőződéstől függetlenül, de minden ember számára láthatóvá válik az UFÓ-kkal, (mint földönkívüli lényekkel) való szembesülés is!!! Ma még csak a „megrögzött UFÓ hívők” fogadják el a földönkívüli lények létezését.
    Ez a „szembesülés” pedig a „jelenlegitől is” - egy rövid időre – még rosszabb társadalmi rendet hoz magával.

    Ha ezeket a dolgokat képesek vagyunk meglátni, akkor - a rettegés helyett - talán érdemes elgondolkodni a Biblia tanításain.
    „És lészen, hogy mindaz, aki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.” Cselekedetek 2:21


    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még valami "jelek az égből": UFO-k. Sátáni jelek !

      Törlés
    2. Hülye vagy Arpiel, nehogy valaki elolvassa ezt a hülyét. Tudod mi az a sátáni jel te agytröszt? Mindig másolgatsz az átírt hamis bibliából, ezt skubizd: 14-15 oldal körül, amikor az Úr találkozik Ábrahámmal, és azt mondja, hogy a 99. esztendejében, én a te Urad.... itt kihagytak valamit ami az eredeti héber bibliában benne van, még pedig azt hogy el shaddai. Egy sátáni jel létezik, az pedig a cionista faj maga. "Ufo"-ból pedig tucatnyi faj van, nem mind rossz. Ahogy az emberek se.

      Törlés
    3. Toth!

      Jól néz ki a "címkéd" de az ragaszkodik az eredeti tulajdonosához.
      Arpiel legalább tudja miről beszél. Én is értem.
      Attól, hogy Te nem érted, nem kéne címkézni.

      Köszike

      Törlés
    4. MEGÍRTÁK LEJEGYZETT PRÓFÉCIÁKBAN, HOGY ÖSSZEZAVARODIK AZ EGÉSZ VILÁG ÉS JELEK TŰNNEK FEL AZ ÉGEN. EZEK: AZ ISTENNEK FIAI ELJÖNNEK A MENNYEKBŐL.

      Aki nem hiszi, akkor amikor lát egy ilyen "jelet" az égen, beszéljen hozzá vagy csak köszönjön neki, aztán ne csodálkozzon, ha nyomban visszavillognak. Ami nem ijesztgetést jelentene, hanem szintén köszönést (mint amikor az ismerősnek is a kocsinkkal jelzünk az úton, amikor jön velünk szemben. Jó tudom, valaki kézzel jelez). Ha velem nem fordult volna elő ez többször, most nem írnám. Biztos Sátán a gondjaiba fogadott és én valami gonosz lélek lennék, akinek különleges kiváltsága adódott, hogy láthatja ezeket a jeleket :)

      Törlés
    5. TÓTH, KUSS a NEVED !!!!! Neked nem osztottam lapot. Te csak ezt a stílust érted.

      Törlés
    6. Atlantis, ajánlom szíves figyelmedbe (ha tudsz angolul, mert magyarul ez tabu téma), ezeket a videókat, és MINDENKINEK, főleg neked tisztelt Buddha:
      http://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M
      http://www.youtube.com/watch?v=ZtWxy4sJx78
      http://www.youtube.com/watch?v=O4s8WWPzrnI

      Magyarul:
      http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201010/ufojelensegek_a_bibliaban
      http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/199901/antikrisztus_a_repulo_cseszealjon
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Törlés
    7. Arpiel lődd le magad, mindenki jobban jár.

      Törlés
    8. Arra nem tudom ki volt kiváncsi hogy te huligánkodsz itt féléve ugyanazokkal az agymosó linkjeiddel

      Törlés
    9. Nyirtass nemtudom milyen címkéről beszélsz, ha arról amit írtam azt nem másoltam mint haarpiel szokta.

      HAARPiel: Persze, hogy kuss van, kétezer éve. Ebbe te se mersz belegondolni de még megnézni se mered az eredeti bibliában, hogy mit mesélt neked valójában.

      17,1 Mikor Ábrám kilenczvenkilencz esztendõs vala, megjelenék az Úr Ábrámnak, és monda néki: Én a
      mindenható Isten vagyok,járj én elõttem, és légy tökéletes.

      Egy szóval kell behelyettesíteni és megváltoztatja az egész mondanivalóját az egész könyvecskének. Részvétem.

      Törlés
    10. arpiel te egy igazi csicska geci nyomorék vagy enyit rólad te csicskahuszár neked kuss a neved geciláda

      Törlés
    11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    12. Nyirtass,én értem amit írok, arpielnek meg skizofrén ha nem tudnád. Ha még nem jöttél rá akkor majd most, ha igen akkor gratulálok, a bibliát nem mai szemlélőként kell olvasni, amiket itt leírtál az lehet hogy a mai embereknek(jelek az égből pl) azt jelenti hogy haarp, vagy ufo vagy akármi. De 2000 éve szerinted mit jelentett? Jézus leírja hogy a mennyországban járt és látta a földet :) Szerinted hol volt? :) A sátáni jelek azok a haarpiel félék, a legtöbb "ufo"-nak pedig többet köszönhetünk mint gondolnánk.

      Törlés
    13. jános elek, látom te is hozod a formát. Jó nácinak lenni ? Nem akarok pereskedni, de ezért normális országokban már lehet, hogy ülnél. Ja és lsd.: ami Tothnak szólt, az szól neked is !

      Törlés
    14. Kedves Tóth!

      1. "Nyirtass,én értem amit írok" Az a lényeg, hogy te megértsed a saját írásodat, a többi pedig úgy sem számít.

      2. "arpielnek meg skizofrén ha nem tudnád" Azt hiszem rosszul írod a neved, talán dr. Tótot akartál írni. (De ha nem megy úgy akkor próbáld így: x.X )

      3. "a bibliát nem mai szemlélőként kell olvasni" Engedd meg légy szíves, hogy a Bibliát úgy olvassam, ahogy én akarom, sőt nem csak nekem, hanem bárki másnak is.

      4. A többi maradék, amit nem idézek:
      Én a cikk alatt elmondtam a véleményemet. Amit mondtam, alá is támasztottam, akár a Bibliából, megjelölve, hogy honnét, akár a Cion bölcseinek jegyzőkönyveiből, megjelölve, hogy melyik jegyzőkönyvből idéztem.
      - Senkit nem akartam meggyőzködni a saját nézeteim helyességéről, aki elolvassa, megérti, elgondolkodhat rajta, ha megérti akár el is fogadhatja, vagy elvetheti. Ha pedig nem érti azt amit leírtam, akkor így járt.
      - Tőlem eltérő nézeteket tiszteletben tartva senkinek a nézetét nem "fikáztam".
      Ugyan ezeket had kérjem én is Tőled, úgy a magam nevében, mint esetlegesen némely más fórumozó társam nevében is.
      Az "idő" majd eldönti, hogy a sok nézet közül melyik a helyes!

      Üdvözlettel: Erika

      Törlés
  10. "A módosított ELF, ULF, stb.-vel jól látható minden szoba 3D-ben, hallani minden beszélgetést..."

    Nem baj, legalább hallhatják mennyire elegünk van már a szar rendszerükből! :)


    "De a kontroll nem tud megszűnni, mert az emberek között nincs olyan, aki meg tudná szüntetni"

    De van. Pl. itt vagy Te. Ha egyszer megpróbálnád teljes mértékben ignorálni a tevékenységeiket, akkor már rögtön nem is hatna rád a kontroll-rendszerük.

    Nézd. Az élet számos területén be vagyunk szabályozva (ami nem feltétlenül rossz dolog, lehetne sokkal nagyobb is a káosz, bár kétségtelen, hogy egyre erősebben próbálják összeszorítani a markukat), azonban ha Te már egyszer úgy döntöttél, hogy nem hagyod magad befolyásolni sem a mainstream hírek által, sem az alternatív összeesküvés-hírek által, akkor mi történhet veled? Legrosszabb esetben elkezded felfedezni az Élet szépségeit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. van egy fizikai törvény a rádió, és egyéb hullámoknál... két hullám ha ellenfázisban van kioltja egymást, és ha fázisban van, erőssiti egymást...

      Törlés
    2. Ezt tudjuk, csak állítólad skalár (longitudinális) EM hullámokat is használnak. Az ellen meg nem tudsz kioltó hullámokat létrehozni, vagy a Faradey kalitka sem ér semmit. Ezért kérdem, ha valaki tud valami megoldást, szóljon. Dr.Egelyt kellene kérdezni.

      Törlés
    3. anyád is skalár te csicska geci!!!!! te egy akkora szarházi faszszopoó vagy arpiel hogy csaaak na :)

      Törlés
    4. A jó neveltetésem és a hitem is predesztinál arra, hogy ne süllyedjek a te alpári, bugris, kretén szintedre, de ne feledd, számon leszel kérve ezért is !
      Egyébként meg ha nem tudsz semmiben ép eszűen hozzászólni, inkább maradj már kussban !

      Törlés
    5. Arpiel!

      Ne foglalkozz vele, Szita néven "szanálták" most vissza jött "mekk" elek néven.
      A szájának trágya szagáról fel lehet ismerni.

      (Remek oldalt és cikket linkeltél valahol. A videó is érdekelne, de sajnos én sem tudok angolul. Viszont nagyon örülnék neki, ha nagyjából elmondanád a lényeget, hogy miről szólnak. Arra rájöttem, hogy Atlantisz, de érdekelne az is, hogy mi a lényege.
      Ha olvasod ezt a hsz.-t, akkor írj róla ide légy szíves. Köszike :))


      Üdvözlettel: Erika

      Törlés
    6. jó mondjuk nem éppen szinuszos hullámmal kell nekimenni a skaláris hullámnak, de 100% nem vagyok képben a skaláris hullám mijenségével, a szinusos hullám még ok, de tranzverzális, vagy skaláris hullám valahogy nem alakúl ki rólla a kép, de gondolom esetleg ha ugyanzzal a lappal, csak ellenfázisban támadni rá nem lenne e megoldás? vagy gravitációs lencsével, árnyékolással esetleg, Egely ugyanaz mint Teszla, nemsokat beszél a gyakorlati alkalmazásokról, a képleteket, meg egy működő készüléket hiába nézel,nemsokat értesz belőlle, hameg beszervezel egy mérnököt, az se biztos hogy segit, mert ezt nem tanulta az iskolában, viszont a dolgok borzasztó egyszerűek, csak az ember hajlamos bonyolúltan gondolkozni...

      Törlés
  11. " Akár tudjuk akár nem, különböző sugárzások között élünk, sőt ezek a sugárzások és energiák hoztak létre és formáltak meg bennünket, embereket, és állandóan hatnak a testünkben, lelkünkben, egész lényünkben. Az egész univerzum e rezgésekből tevődik össze.E teremtő rezgések forrását nevezzük Istennek...
    A betegség azt jelenti, hogy a test rezgései elhangolódnak...
    A világegyetemben fellelhető öszes energia, öszes erő olyan mozgás, amely egyetlen pontból - a saját középpontjából - árad ki kör alakú hullámokban, és közben kitágul, pulzáló rezgésként megnyilvánulva...Az pedig, hogy egy bizonyos rezgési formát anyagtalan "energiaként" vagy szilárd "anyagként" érzékelünk, csak saját képzeletünk, a világról alkotott felfogásunk következménye, ugyanis valójában minden csak "mozgás", "rezgés", és "frekvencia". Minél rövidebb hullámok formájában nyilvánul meg valamilyen energia, annál kevésbé kelti bennünk az anyag képzetét..." (Forrásmegjelölés nélkül :)
    Atlantisz ugyanígy pusztult, el: vagyis avatatlan kezek akarták irányítani a nagyfrekvenciákat, manipulálni az embereket. A fent leirtak teljesen valós tényeket írnak le.Csak a hülye nem veszi észre, hogy már nagyban akarják manipulálni a világot.
    Ha-kap-eszi Maki. Azt kapod, amit a két fekete lukadon látsz: az illúziót. Menj a szkeptikus blogra, az való neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hozzászólásod alapján neked mindenképpen a pszichiátriai esetek fórumán kellene tábort verned. Teremtő rezgésekről, Atlantiszról, pusztító nagyfrekvenciákról hadoválsz itt mindenféle megalapozottság nélkül. Tudod, ezt hívják téveszméknek és aki ennek fogja, az egy valóságból kikergetett szerencsétlen bolond aki fantáziavilágokat építget magának, hogy valahogy mégis képes legyen életben maradni és ne kelljen végképp összeomlania.

      Megpróbálsz belemenekülni egy ezoterikus mátrixba, mint ahogy az ijedt kisgyerek húzza a fejére a paplant...

      És azért lenne a helyem a szkeptikus blogon, mert kérdéseket teszek fel és felhívom a figyelmet a logikátlan hülyeségekre? Hát úgy kell neked, de azért itt van még egy kérdés:

      Amennyiben mindenkit képesek ezek a háttérhatalmasok "rezgésekkel", 3G-vel és rádióteleszkópokkal, illetve a lakásokban található elektromos hálózatokkal "tudatmanipulálni", akkor hogyan lehetnek még ilyen anti-NWO-s blogok? Mert a "háttérhatalmasok" helyében én tutira az ő maradék agyukat állítanám a szolgálatomba, ez holtbiztos. Ennek ellenére, mindenféle jött-ment bolond blogot nyithat és okádhatja a véget nem érő, alaptalan hülyeségeit kedvére. Na, ez is nem kicsit ellentmond mindenféle logikának és józan észnek...

      Törlés
    2. Súlyos tévedéseben vagy hulivuli ! Mármint lehet, hogy te azt hiszed, hogy ez a hablaty Isten leírása, de Ő egészen más, ezt tanusíthatom (de sokan mások is), de nagyon !

      Törlés
    3. Ugyan Maki mit erőlködsz azzal a kimosott agyaddal.
      Arra van tudományos bizonyítékod hogy a seggeden luk van, mert ha látnád is nem hinnéd el. Ezer kérdéssel traktálnád magad és a végén letargiába esnél, mert nincs bizonyítékod hogy az alfeleden lennie kell ilyennek. Olvasnál te mindenféle szaklapot meg internet írást, de ez neked nem bizonyíték.
      Maki te még a szemednek sem hiszel!
      De mi van akkor, ha egy nap zombiként ébredsz, persze akkor már nem lehetsz szkeptikus sem és az nap röhögve nekimész egy kamionnak?
      A fejfádra meg ez lesz írva:
      "Semmiben sem hitt és lehet hogy meg sem halt"

      Törlés
    4. Értelmes válasz, a lényegre szorítkozva. Kedvelem az olyanokat, akik saját maguk bizonyítják meg, hogy mennyire ostobák.

      Törlés
    5. Igen Makikám, csak az bizonygatod a hozzászólásaiddal hogy mennyire ostoba vagy!

      Törlés
    6. Arpiel! Én a posztra reagáltam, nem Istent akartam leírni. Amit nem is lehet, esetleg csak jelzőkkel be-, lehatárolni azt, ami végtelen és kimeríthetetlen.
      Nyilván a te biblikus, egykönyvű szemléleted ezt lehetségesnek tartja.
      Hogy minden "mozgás", "rezgés", és "frekvencia" , és minden a nyugalmi, egyensúlyi állapotra törekszik, ez egyszerű fizika.És ez érvényes miránk is. :)
      De hogy a te biblikus értelmed is megértse: "és nyugtalan a mi szívünk, amíg meg nem nyugszik Benne" (Szt. Ágoston)
      Na most ezt a szellemi nyugalmat és békét nagyon nem akarják egyesek, inkább csak zavarni akarják a bennünk lévő "antennákat", amelyek közelebb vinnének ahhoz az egységhez amit ti Istennek neveztek.

      Törlés
    7. Makákó meg Árpiel: Bújjatok el nagyon mélyre, ki kérdezett titeket? Mindenki abban hisz amiben AKAR. A rezgés pedig még a vízben is ott van. Ha azt mondod, hogy szeretlek akkor összeszedett részecskék lesznek benne, ha lebarmozod akkor pedig szétszóródik. Megvan a könyv. Bizonyíték csezdmeg.

      Törlés
    8. Ahogy hulivuli mondja :) Igazad van, akarom mondani nem igazad van (hiszen így nézve mindenki a maga igazát mondja), hanem az igazságot beszéled :)

      Üdv.: Atlantis

      Törlés
  12. Még egy apróság:
    Tudjuk, hogy a Világ Kormány lépésről lépésre a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben (ördög bibliájában) meghirdetett koreográfia szerint teljesedett be idáig is és halad a végkifejlet felé


    A mi államunknak, amely a BÉKÉS HÓDÍTÁS útját követi, megvan a joga ahhoz, hogy a háború borzalmait KEVÉSBÉ FELTÜNŐ és KIELÉGÍTŐBB HALÁLOS ÍTÉLETEKKEL helyettesítse, melyek szükségesek annak a terroruralomnak fenntartásához, amely vak engedelmességet követel. (részlet a CBJ. 1.jkv. -ből)

    A nemességnek, amely a törvénynél fogva élvezte a dolgozók munkájának gyümölcsét, érdeke volt gondoskodni arról, hogy a munkások jól tápláltak, egészségesek és erősek legyenek.
    NEKÜNK, ennek éppen az ELLENKEZŐJE az érdekünk
    - a gójok MEGFOGYATKOZÁSA, ELKORCSODÁSA. (CBJ. részlet 3. jkv. -ből)

    Végül is a hatalommal való visszaélések fogják elvégezni az utolsó simítást abban, hogy minden állami berendezkedés megérlelődjék saját megbuktatására (részlet a 3. jkv. -ből)

    Ezért nem annyira az eszközök révén, mint inkább a szigorúság doktrínája révén fogunk diadalmaskodni és az összes kormányt a MI SZUPERKORMÁNYUNKNAK fogjuk alávetni. (részlet az 1. jkv. -ből)

    Azóta is egyik csalódásból a másikba visszük a népeket azért, hogy a végén tőlünk is forduljanak el annak a Cion véréből származó zsarnok-királynak javára, akit a világnak adni fogunk. (részlet a 3. jkv. -ből)

    Amikor majd üt az egész világ feletti szuverén uralkodónk megkoronáztatásának órája... (részlet a 4. jkv. -ből)

    Mindazonáltal még a szabadság is ártalmatlan lehet és elfoglalhatja a maga helyét az állam gazdasági életében anélkül, hogy ártana a népek jólétének, ha az NEM az ISTENHITBEN VAN, (részlet a 4. jkv-ből)
    (hanem CSAK ÁLKERESZTÉNYSÉGBEN él.)

    Ilyen hittel rendelkező népet (VALÓS keresztény HIT NÉLKÜLIT !!!) kormányozni lehetne papi felügyelettel, megelégedetten és alázatosan haladna lelkipásztorainak irányítása alatt, alávetve magát Isten FÖLDI törvényeinek.
    (részlet a 4. jkv. -ből)
    (Az álkereszténységben élő népeknél Isten és Jézus Krisztus helyét át tudja venni Cion királya. Istenként imádatja magát, és saját földi törvényeit tartatná be úgy, mintha az az Örökkévaló Isten törvénye lenne – megtévesztés által.)

    Ebből az okból elengedhetetlen számunkra, hogy aláaknázzunk MINDEN HITET, hogy kiszakítsuk a gójok lelkéből az istenség FOGALMÁT és a SZELLEMÉT, és hogy ezeket matematikai számításokkal és anyagi szükségletekkel helyettesítsük. (részlet a 4. jkv. -ből)

    A Világ Kormány a szemeink előtt „születik” Velünk el akarja hitetni, hogy nincs Isten, sem Jézus, ugyan akkor saját maga nem csak fél tőle, de fél a hatalmától is, ezért megtévesztések, hamis tudományok által rombolja az egyházakat. Ezáltal akaratlanul is elismeri létét és hatalmát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lsd.:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

      Törlés
  13. A cikk 2010. októberi, és először itt jelent meg: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=597&c_start=20&y=2011&m=6
    Vagyis nem "újabb" történet, legfeljebb felelevenített. Maki barátunk szkepticizmusát a Fizikai Kutató Intézet fizikusai, nevezetes közülük is Mészáros Milán tudná értékelni, bár biztos, hogy nemzetközileg elismert fizikusként meghajol Móka Miki, a "tudatlanság emlékműveként" emelt bábja, Hakapeszi Maki érvei előtt.
    A sarki-fény jelenséget a légkör elektromos töltöttsége hozza létre. Oka lehet nagyon erős napkitörés okozta részecske vihar, és a HAARP által kisugárzott alacsony frekvenciával modulált 8-50 MHz közötti frekvencia, ami felerősítve visszaverődik az ionoszféráról. Jellemzően a teljesítménytől függően, néhány megawatt, és gigawattos szinten képes a légkör ionizációjára.
    Eltérően Hakapeszi Makitól, a cikk írója meg tud tervezni egy TV-készüléket, és le is tudja gyártani, úgyhogy van némi fogalma a hullámmechanikáról, és az elektronikáról is.
    Illik tudni, hogy a 3G szélessávú jelátvitelt tesz lehetővé, amire a korábbi keskeny sávú rendszerek nem voltak alkalmasak. Erre azért van szükség, mert azonos sávon több különböző típusú információt nem vagy csak nehezen, trükközve lehet átvinni (lásd pl.: TV teletex jel, a lesugárzott félképek közötti időben).
    Ami az "önbeteljesítő zombivá válást" illeti, az emberek jelentős része az utóbbi években kezdett el gondolkodni, és felfigyelni arra, hogy mit terveznek ellenük.
    Talán nem ártana elolvasni az ENSZ 2010. szeptemberi jelentését, amelyben az 50-50-50 célkitűzések "jegyében", 2050-re 50%-al akarják csökkenteni a környezetszennyező anyagok kibocsátását, és ezzel párhuzamosan 50%-al a Föld lakosságának létszámát. Erről bővebben: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=3
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hirtelen milyen megbecsült lett egy tudományos fokozattal rendelkező ember, érdekes... Amint a saját érvrendszeres mellé lehet felsorakoztatni, azonnal jól jön, de ha ugyanez a tudomány ellentmond az ezoterikus elmebetegségeknek, azonnal a gonosz eszközeivé válnak. Hogy is van ez? :D

      A HAARP-al kapcsolatban kár mindenféle adatokkal dobálózni addig, amíg egyértelműen nem kötöd össze az ott folyó tudományos magas-légköri kutatásokat az itteniek agystimuláló és agymosó elméleteivel... Mondom: Egyértelműen! Ha nincs bizonyítékod, ne vádaskodj! Te mit szólnál ahhoz, ha valakik mindenféle bizonyíték nélkül mocskolnának téged és terjesztenék rossz híredet a világban? Biztosan nem tetszene...

      Szóval még mindig hiányoznak az egyértelmű bizonyítékok, csak találgatások vannak. Kevés. A sarki fény jelenséget pedig kiválthatják a Naprendszer külső területeiről érkező részecske záporok is, utána lehet olvasni kérem. Sehol, egyetlen tudományos és elfogadott munka nem ecsetel a lehetőségek között HAARP-ot.

      A 3G-vel kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, amit másnak, máshol elmondtam már. Ide is bizonyítékok kellenek, hogy márpedig agymosásra használják. (És ha arra használják, vajon miért nem mossák át villámgyorsan az "ébredezők" (:DDDDD a legmélyebb álmokba merülnek az ébredezéseik közepette...) szószólóit?

      Emberek jelentős része? Mire gondolsz "jelentős részen"? Magyarországon mondjuk a nem egész tízmillióból pár ezerre? Mit értesz ébredezés alatt? Blogok olvasását? :DDDDDDDDDDDDD És még meddig fogtok "ébredezni", Csipkerózsika? Mert már évek óta csak ébredeztek, hahó, már hasatokra süt a HAARP! :DDDDDDDD

      A hungarianrealnews pedig mint hiteles és közvetlen hírforrás megjelölése külön poén.

      Törlés
    2. Nagyon magabiztosan állítod, hogy ezek tökéletes hülyeségek. Ugyanúgy mint a valóság teremtős bejegyzésnél. Pedig ott pl. minimum részben mellé lőttél. Mutattam is nem rég: a nonlokalitásnak igenis van tudományos bizonyítéka. Többször is megismételték.

      http://www.idokep.hu/hirek/a-fenynel-is-gyorsabban

      http://nem2.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1083365#axzz2HJuksRmT (a "Mindannyian Egyek vagyunk" c. bekezdésnél találod)

      Vádolsz itt mindenkit túlzott magabiztossággal. Meg azzal, hogy mindenki kedve szerint egészítgeti ki a valóságot, hogy passzoljon a világképébe. Hát neked sem esik nehezedre egy két kényelmetlen valóságelem figyelmen kívül hagyása. HAARP kapcsán Jesse Ventura színvonalon is már fölmerül pár igen érdekes kérdés. Szerintem már annyi is bőven elég, hogy benne van a katonaság, méghozzá nem kevés pénzzel. Miért nem a jegesmedvék megmentését támogatják, vagy az aszálykárok elhárítását? Talán mert a HAARPból hasznuk is van? Vagy egyszerűen csak jófejek? Legyen miből kutatni szegény tudósoknak ott az alaszkai hidegben?

      A bizonyíték követelése meg... leírtam neked már egyszer, nem kezdem elölről a listát. Hány agybeteg dolog zajlott már le a múltban amik mögött a háttérhatalom állt? Szerinted most nem ez zajlik? Mikor volt közük a "srácoknak" olyan dologhoz ami nem az emberiség kárára volt? Nincs még elég vér és kín az amerikai hadsereg vagy a CIA/FBI számláján? Hány millió embert kell még megöljenek és megnyomorítsanak ahhoz, hogy azt gondold: "ezek esetleg mégiscsak rossz fiúk"? De te nem, neked bizonyíték kell! Hol a bizonyíték??? Mit szeretnél? Videofelvételt ahol egy gonosz tekintetű fehérköpenyes megnyomja a nagy piros gombot és aztán hipp-hopp kitör egy vulkán? :D Ne legyél már nevetséges!

      Háború zajlik az emberi létezés ellen, te pedig végérvényesen áldozat maradsz ha nem vagy hajlandó kinyitni a szemed. Nem kell sőt nem is szabad mindig mindent bekajálni; de állandóan bizonyítékot követelni... így sosem jutsz sehova.

      Törlés
    3. Jó, a végét talán nem fejtettem ki elég pontosan. :)

      Szóval...

      A bizonyíték - mint olyan - nagyon is szükséges. De úgy nekiindulni a valóság értelmezésének, hogy amire nincs bizonyíték az hazugság? Hát sok szerencsét hozzá... Itt van pl. Icke bátyánk reptilián elmélete. Te hogyan cáfolnád? Úgy, hogy "nincs rá bizonyíték"? Megölök valakit, nem hagyok nyomot, van alibim és nincs indítékom. Elakad a rendőrség, nem tudja bizonyítani. Ettől még hazugság, hogy megöltem? :)

      A konkrét cikkben említett dolgokat lehet sokféleképpen magyarázni. De legyen már elég ok a gyanakodásra, hogy akik pénzelik; mind az emberiséget elnyomó háttérhatalom szervezetei. Eddig is az elnyomáson mesterkedtek, most sem költik másra a pénzüket. Ez tuti. Aztán, hogy ez a gyakorlat szintjén miként valósítják meg az más kérdés. De annak játszik a prímás, aki fizetett.

      Törlés
    4. Bocs, de én nem kategorikusan tagadtam mindent, ami az NWO-val és a háttérhatalommal kapcsolatos. Szerintem bizonyos részleteket itt keményen félreértelmeznek és nettó baromságokat magyaráznak bele teljesen más céllal felállított rendszerekbe, illetve saját fantáziájukat próbálgatják.

      Nézd, szerinted mi a nevetségesebb feltételezés?

      1. Hogy egy vulkán teljesen természetes okból fog kitörni.
      2. Vagy hogy gombnyomásra tör ki ez a vulkán.

      Érted, aki a kettes számú variációra szavaz, az már jó ideje elveszett ember lehet...

      Az emberi létezés ellen semmiféle háború nem zajlik, sőt, ellenkezőleg. Az Új Emberiségért zajlik a háború.

      Icke pedig mutasson már egyetlen rohadt gyíkembert a maga valójában, miért olyan nehéz ez ha olyan sokan vannak? - Most komolyan, ha én azt mondom, hogy Icke miatt öltem meg a szomszédom, mert gyíkembernek véltem, akkor minden rendben van? Nincs? Miért nincs, hisz nem kell semmiféle bizonyíték, Te mondtad-írtad! Akkor mi alapján vonnál felelősségre engem akkor, amikor abbeli meggyőződésemben mészárolom le a családodat, hogy azok márpedig gyíkemberek??? Számomra Icke által megfogalmazott ismérvek alapján azoknak tüntek! Tessék engem nem hogy elítélni, de megdicsérni és kitüntetni? Ja, hogy a boncolás semmiféle gyíkszerű dolgot nem volt képes kimutatni? Na látod, ilyen jól álcázzák magukat ezek a rohadékok! :D

      Egyébként senki nem halt még meg azóta, hogy meg lett gyanúsítva azzal, hogy gyík? Mert ha igen, akkor csak ki kéne kaparni a földből és meglátnánk, mi az igazság. Vagy nem? Nem, mi, mert... :DDDDDD

      Én hiszek az NWO-ban, a népességcsökkentési programban, az eugenikában, az Új Emberben, a transzhumanizmusban, és majdnem mindenben, amik mindehhez napjainkban kapcsolhatók. De nem úgy mint ti, mindent benyalva és mindenféle ezoterikus hülyeséget mellé passzírozva.

      Törlés
    5. 2001.09.10: "Nézd, szerinted mi a nevetségesebb feltételezés?"

      1. A holnapi nap olyan lesz mint a többi.
      2. Összedől a WTC két tornya "terrorista" támadás miatt.

      Ezt talán nem is fejtegetném tovább...

      A reptiliánokról meg... ha érdemben tanulmányoztad, hogy mit mond Icke erről a témáról, akkor azt is tudnod kell, hogy a boncolás értelmetlen lenne. (No meg elég nehézkes lenne indokolni a mai világban. Icke meg sajátmaga nem fog kihantolni senkit. :P) Igen, tudom... így könnyű kikerülni a bizonyítás szükségességét. Tudod mit? Nem tudom bizonyítani! Senki nem tudja. De nem is ez a cél. Ez csak egy lehetőség, amit kár volna kizárni. Mert - és akkor most századszorra is leírom - attól még, hogy nem tudod bizonyítani nem biztos, hogy nem igaz. És ha bizonyíték hiányában te tagadod a létezésüket az pont ugyanolyan hiedelem mint azoké, akik hisznek a hüllőemberekben. A te véleményedet sem támasztják alá bizonyítékok. (Meg pár milliárd bolygó létezését az univerzumban, mégis ott vannak. Csak nem látjuk őket.) Semmivel sem felvilágosultabb az álláspontod mint a "hívőké". Sőt, a reptilián elméletből - a mi lehetőségeinkből kiindulva - talán egyetlen ellenőrizhető dolog az pont hogy alátámasztja. Mégpedig a királyi vérvonalak. Itt egy butus videó: http://www.youtube.com/watch?v=wQt3wd25EPg Ez persze gyenge bizonyíték, de megmutatja minek érdemes utána járni pontosabban.

      http://www.bibliotecapleyades.net/merovingians/merovingios_02.htm
      http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Reptilian_Agenda (a "Bloodline" c. bekezdés)

      DNS mintákkal nem szolgálhatok sajnos... Ja és senki nem mondta, hogy mészárolj reptiliánokat. :) Amúgy, hogy jöttél rá hogy a családom reptilián? :O

      "Az ezoterikus vonalról pedig inkább nem is mondanék többet bővebben, az még rosszabb. Egyenesen tragikus... Szerencsétlenek, a végsőkig hisznek valamiben, ami egészen biztosan nem létezik. Mentális védőpajzs ez az egész a született vesztesek számára. "

      Egészen biztosan nem létezik? Na ezt mi bizonyította be neked? Ugyanott tartunk mint a reptilián témában. Egyik változatra sincs köznapi értelemben vett bizonyíték. De pedig megint önkényesen kiválasztod az egyiket és lenézed aki a másikban hisz. Pedig semmivel sem vagy különb. Sőt az a kevés (a kérdés volumenéhez képest kevés) megfigyelés ami innen a 3D-ből kivitelezhető, igenis támogatja a felsőbb dimenziók/éteri-/asztrális-síkok létezését. Nem bizonyítja! Csak támogatja. Mint a sokat emlegetett nonlokalitás-elve. (Nem linkelem be mégegyszer.) Vagy a fekete lyukak és a kvazárok kérdése (szingularitás). Mi az ami a fénynél gyorsabban képes információt közvetíteni? És hogyan lehet valamit végtelen kicsire (pontszerűvé) összenyomni? Ezek persze nem bizonyítják a nagy ezoterikus tételeket. De azt viszont igen, hogy többől áll ez a világ mint amit értelmezni és főleg bizonyítani tudunk.

      Remélem ezúttal eljut hozzád, amit ezzel mondani akartam.

      Törlés
    6. "Én hiszek az NWO-ban, a népességcsökkentési programban, az eugenikában, az Új Emberben, a transzhumanizmusban, és majdnem mindenben, amik mindehhez napjainkban kapcsolhatók."

      Akkor ezek szerint neked is szokásod hinni bizonyos dolgokban? Nocsak... hol a bizonyíték, hogy az eugenika célra vezető? Mint tudjuk jelen társadalomban a legelvetemültebbek érvényesülnek leginkább. Az igazság és a valódi tudás hordozóit elteszik láb alól, margóra tolják, ellehetetlenítik. Nagy többségük nincs semmilyen fontos pozícióban. Akkor ki fogja túlélni a "nagy tisztogatást"? Kik lesznek a "kiválasztottak"? A lelketlen gyilkosok hatalmában hiszel? :O

      Törlés
    7. Milyen gyilkosságokról beszélsz? Nem lesz itt semmiféle Nagy Aratás, népirtás, nukleáris háború, vagy világjárvány. Ezt most leszögezem, és biztosak lehetek abban, hogy semmiféle hasonló veszély nem fenyeget.

      Lesz viszont népességcsökkentés, vagyis a mostani módszerek globális kiterjesztése és a hatékonyság növelése. Hamarosan veszélyessé fog válni a víz. Főleg Ázsiában és Afrikában, de Európában is megjelenik majd valami, ami a vízben lesz, és amitől nem lehet központilag tisztítani, ezt mindenkinek magának kell majd megtennie. Egy pirula segítségével. Víztisztító pirula lesz, amit használnod kell ahhoz, hogy tiszta vizet kapjál. Viszont ez a pirula rendelkezni fog bizonyos mellékhatásokkal. Középtávon terméketlenné tesz.

      Na, és ez csak egyetlen módszer arra, hogyan lehet csökkenteni a világ népességét úgy, hogy közben az égvilágon senkit nem ölsz meg. Éld csak végig a nyakig szaros életedet - bocs a kifejezésért, de ez van... -, a semmitmondó, sehová sem vezető életedet, hajrá. Kit érdekel... Két-három generáció és sínen van az elképzelés arról, hogy a jövőben már csak néhány százmillióan legyünk.

      Éljél nyugodtan. Igyad a vizünket, moss és főzz azzal, éljen. Érted...

      Hit: Ugye Te is tudod, hogy ez nem olyan hit, mint abban hinni, hogy a lelkünk halhatatlan és a túlvilágon mindenki rohadt jól érzi magát és az örökkévalóságig nem csinál semmit... :D Ja, tényleg... Mire jó az örökkévalóság? Egy idő után roppant unalmas lehet, nem? :D De ezt csak úgy közbe kérdeztem, bocs.

      Szóval az én "hitem" messze racionálisabb alapokon nyugszik, mint a Tiétek. Bizonyítékokat akarsz arra, hogy az eugenika célravezető? Az nincs. Viszont logikusan gondolkodva nagyobb távlat van a Tervezett Ember és Tökéletesített Ember számára, mint az ivadéktojó ösztönlények számára. Ebben csak a logikát nézve egyetérthetnénk szerintem. A genetika, géntechnika rohamléptekkel fejlődik és megadja a lehetőségeket számunkra arra, hogy Szuperemberekké váljunk. Ez nem hit, ez tudomány.

      Kik lesznek a kiválasztottak? Az értelmesebbek, okosabbak, intelligensebbek, akik mutatnak valami tehetséget bármivel kapcsolatban, akik rendelkeznek egyediséggel, akiknek nem elég a kenyér és cirkusz és akik vannak olyan nyitottak, hogy elfogadják ezt a jövőt.

      Ők nem lelketlen gyilkosok. Ők az Új Emberiség hírnökei.

      Törlés
    8. Ezt nevezik kabalizmusnak nem? Vagy luciferiánizmus? Valami ilyesmi... Lehet, hogy fogalomzavarral küszködök, de elvileg ez volna az eugenika ideológiai háttere? Amikor az ember saját magát váltja meg? Vagy a szociális darwinizmus? Nem is keverném itt a dolgokat tovább, majd valaki avatottabb tisztázza. :)

      Lényeg a lényeg, hogy ezek mind kíméletlen és embergyilkos eszmék. De kinek a pap...

      A sterilizáló pirula intelligensebben válogat mint a puskagolyó? Vagy az érdemes a túlélésre, akinek időben leesik a tantusz és megoldja maga a víztisztítást? Ezek még mindig elég furcsa körülményeket teremtenek a válogatáshoz... Vagy netán feltérképezik a csökevényes lények DNS-ét és kifejezetten ahhoz igazodó sterilizálást csinálnak? Hogy a "jógyerekek" szaporodjanak csak? Érdekes lenne beülni arra a bizottsági ülésre, ahol eldől, hogy melyek a túlélésre érdemes DNS-ek...

      Ja és zárójelben megjegyezném, hogy megint kihagytál egy halom dolgot amire érdemben reagáltam, viszont te már ezt nem tetted meg. (Nyilván nem kell minden szóra reagálnod, de ha átolvasod ráérezhetsz, hogy milyen válaszokat hiányolok.)

      Törlés
    9. Az első hozzászólásodat ahogy van ignoráltam, bocs. Azért van ez, mert nem szándékozom amolyan oszlopos taggá válni és tudatában vagyok annak, hogy akármennyit vitatkozhatunk, atomnyit nem fog közeledni az álláspontunk a másikéhoz. Ez itt most csak öltönybe és nyakkendőbe bújtatott ellenségeskedés, nem pedig értelmes és objektív eszmecsere. Mindkettőnk védeni akarja a maga igazát, én azonban nem érzem azt, hogy a végletekig el kell lennem egy vitában. Nincs szükségem megerősítésekre az ellentáborból. Ezért van az, hogy valamire - egyre több mindenre - nem reagálok.

      Megint jöttök ezzel a lucifer cuccal... Fárasztó kissé. Nektek ki mondta azt, hogy az istenetek a valódi isten? És mi van akkor, ha a Sátán hitette el veletek, hogy ő isten? Hogyan bizonyítod be azt, hogy akit ti istennek hisztek, az valójában nem a Sátán? Mert az egyház és a bibliátok ezt mondja? És hogyan bizonyítod be, hogy akit Sátánnak hisztek, nem az a valódi isten? Vannak itt kérdések rendesen...

      Azt is megmagyarázhatnád, hogy mondjuk egy kényszer sterilizáció miért embergyilkos és emberellenes eszme, miközben éppenséggel a fajnemesítés a végső cél, és egy utópisztikus civilizáció létrehozása...

      A víztisztító és egyben sterilizáló pirula csak egy hirtelen ötlet volt, de sikeresen belekötöttél. Oké, játszunk. Mielőtt ez az egész még elterjedne, a kiválasztottak - akiket azon jól felismerhető és egyre ritkább ismérvek alapján választanak ki, amiket fentebb már ecseteltem, kérlek ne kérdezz rá többször... - természetesen kapnának másodlagos-hatást semlegesítő szereket. Probléma megoldva.

      Ja, még valami: Nem reagáltál a természeti népekkel kapcsolatos gondolataimra sem. Miért? - Ha már engem is számon kérsz... Gyorsan még egy példa: Szesztilalom. Ismered a történetet? Az emberek megőrültek, mert nem lehetett legálisan alkoholt fogyasztani. Egy olyan szert, ami nyilvánvalóan tönkreteszi őket. Az állam tiltotta be az alkohollal való kereskedést, ezzel megszabadítva az embereket az egyik kártékony anyagtól. Erre ők nem hogy megértették volna a szándékot, de inkább elkezdtek keresni illegális megoldásokat, soha nem látott módon meghizlalták az alvilágot és egy olyan erős társadalmi feszültség generálódott, hogy a kormány kénytelen volt meghátrálni. Ez a te emelkedett emberiséged. Ha nem piálhat, dühös lesz és tombolni kezd. Gyönyörű, nem? Ennyit arról, hogy lettek ezek megvezetve, csapdába csalva, stb. Alja lények, alja ösztönökkel.

      Bocs, de most egyelőre csak ennyi.

      Törlés
    10. Makikánk most ideges, mert elvették tőle a "láthatatlanná tevő köpenyét" és kilátszik a "lucifer cucc"
      Nem tudja, hogy az "ellenség" (már mint mi) mennyit is látunk belőle?
      Észre vettük-e, hogy a "kiválasztott" "HAARPogók" táborába tartozik? Érzékenyen érinti az "istenekkel" való kártyázás is, és most kissé meg van keveredve.
      Nem tudja, hogy hova csöppent, - ahol az ördög bibliájából - a CBJ.-ből olvashat részleteket. (Gyorsan bele is kapaszkodott az alkoholistákba.)
      Már a pokolba került, vagy csak mindenki számára láthatóvá vált még a láthatatlan is?

      Törlés
    11. Eddig kb. ezerféleképpen leírtam, hogy nincs koherens világképem. Emberi elmével ilyet alkotni lehetetlenség. Aki mást állít az szerénytelen, önhitt és nem képes elfogadni a saját korlátait. Nem akarom védeni az igazamat, mert nincs olyan hogy szubjektív igazság. Bizonyos tények, potencionális tények, ok-okozati láncolatok értelmezéséről volt vitánk. Ha te ezekben a saját igazadat látod... én leírtam jópárszor, hogy amiket emlegetek azok mögé nem kell kész koncepciót illeszteni. Maradjunk a tényeknél. Azok közül pedig elég sokat nem tudunk megfelelően értelmezni. Az általad vázolt világképpel elég sok ellenkezik. Ez enyémmel nem. :) No de nem azért mert olyan kurva okos vagyok, hanem azért mert - mint mondtam - nincs koherens világképem. Ill. ha van akkor az kb. így fest: "Minden igaz lehet, amit nem tudok cáfolni." Amiért vitába szálltam veled az az volt, hogy nagyon egyoldalúan válogattál különböző információk között; és igen lenézően nyilatkoztál mindenki másról aki nem veled értett egyet. Pedig akármennyire is próbálod felsőbbrendűnek tekinteni a saját álláspontod, nem különb bármely más hitvilágnál. Az általad megkövetelt teljes körű bizonyítást ugyanúgy nélkülözi ugyanakkor figyelmen kívül hagy tényeket. Csak egy lehetséges megoldás, semmi több. De ha már a logikánál tartunk... (Kérted, hogy vonjam be a logikus gondolkodást ebbe az embernemesítés témába.) Hogyan oldhatná meg az ember egy olyan rendszer problémáit aminek egyelőre töredékét sem képes fölfogni? A módszeren most ne is vitatkozzunk - mi alapján választja ki a kívánatos tulajdonságokat ha ő maga sem képes értelmezni a keretet amiben boldogulnia kell a nemesített fajnak? Ehhez az emberi értelem kevés. És szerintem ez csak egy szép ruhába öltöztetett verziója a haláltáboroknak.

      És akkor már kapcsolódunk is a köv. témához: "Megint jöttök ezzel a lucifer cuccal"

      Hát tetszik vagy nem azok a spirituális meg okkult szarságok bizony édestestvérei annak amit mondasz. Nem kevés személyi összefonódás van a kettő között, ezt értelmetlen vitatnod. Ami pedig a kereszténységet illeti... nem voltál itt régebben, különben tudnád mennyire mellé lőttél ezzel esetemben. :) Kérdezd csak meg Arpielt, Jeromost vagy Riát. Vagy csak egyszerűen olvass vissza. (Az külön poén, hogy amit írtál a Sátán-Isten dologról az kb. igaz is az ószövetségre.)

      És akkor az elmaradt válaszom a természeti népek kapcsán:
      Meglátásom szerint ismét egy részigazságot toltál a teljes helyébe. Voltak törzsi háborúk? Voltak. Buta és alantas okokból? Nagy többségében biztos. A civilizáció előtti élet arról szólt, hogy egyik törzs irtotta a másikat? Nem. Összehasonlítható "felvilágosult" vezetőink pusztítása a legvérszomjasabb törzs cselekedeteivel? Nem. Végtelenül buta egyszerűsítése a képnek, hogy "vadásztak, gyűjtögettek és ölték az idegen törzs tagjait".

      Ez a szesztilalmas sztori meg... ahol állambácsi a jóakaratú és gondoskodó, az alvilág gonosz és a regnáló hatalom ellensége, a polgár meg gyarló és buta. Nem öregedett már ki ez a kép egy kicsit? "soha nem látott módon meghizlalták az alvilágot" ki az az "alvilág"? Kik kerestek ezen?

      "Ennyit arról, hogy lettek ezek megvezetve, csapdába csalva, stb. Alja lények, alja ösztönökkel." Két mondaton belül, ekkora ellentmondást... Ezek szerint ugyanúgy ki kéne gyomlálni az élővilágból minden más élőlényt is? Egy viszonylag buta ember is ki tud játszani egy kutyát egy kis kajával meg pár csapóajtóval és kötéllel. De ha kezes a jószág, akkor darabka hús is megteszi. Vagyis babráljunk addig a jelenlegi kutyapopulációval, amíg steril nem lesz mind; hiszen nem érdemesek a szaporodásra. Az nem veri át őket, aki nem akarja. Igazság szerint sokkal indokoltabb lenne előbb őket eltüntetni. Hiszen olyan könnyű félrevezetni őket. Ilyen életellenes és logikátlan szemlélettel törvényszerű hogy hamarosan koppanni fogsz szerintem. De majd az idő megmutatja ki járt közelebb az igazsághoz...

      Törlés
  14. Kedves Maki!

    Azokat az "embereket" nem tekintem tudósnak, (de még embereknek sem) akik az emberiség elpusztításán fáradoznak!!!! (De még a pártfogóikat sem.)

    Azt pedig, hogy az emberiség kipusztítása folyik körülöttünk, már a "gyengeelméjű" is látja.
    (Más kérdés, hogy az ember a "nem emberi tudomány" ellen képtelen hatásosan fellépni.)

    Viszont azoknak, akik ezt látják, titkolják, tagadják, örvendeznek rajta, csak azt tudom mondani, hogy a "vétkesek közt cinkos aki hallgat."
    Remélem értjük egymást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hogy tényleg nem is kell őket teljesen embereknek tekinteni, ha tudjuk nem csak emberektől származnak (lsd.nefilimek). Ez az igazi vérvonal konspiráció, bibliai alpja a bukott angyalokkal való hibridizáció.
      Lsd.:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Törlés
    2. Kedves Nyirtass!

      Ők pedig téged nem tekintenek teljes értékű embernek és ha külön megkérsz rá, alá tudom támasztani azt, hogy miért van igazuk. Céljuk nem az emberiség kiirtása, hanem egy másik, jobb emberiség létrehozása. A kertészkedés egyik alapfeltétele, hogy végezz teljes körű gyomirtást. Ha ez megtörtént, el lehet gondolkodni azon, hogyan tovább. A gyom jelen esetben az a sok milliárd, pusztán biológiai véletlenszerűségből élő "ember", akiknek élete tökéletesen oktalan, céltalan és vegetatív.

      Büszkén vállalom a cinkos szerepét.

      arpiel: :DDDDD

      Törlés
    3. Na akkor tegyük ezt világossá. Te népirtás-párti vagy kedves Maki? Olyannyira, hogy - amint korábban írtad - magadat is hajlandó lennél beáldozni? Te írtad, hogy magadat is a hulladékhoz sorolod. Nos hát szerintem elnézhető, ha ezzel a meglátással nem azonosul túl sok ember. :D

      Aztán ez az eugenika dolog. Vagy természetellenes kiválasztódás, ha jobban tetszik. Szóval ha félre tesszük a kiirtandók iránti empátiát, akkor is még sok kérdéssel találjuk szemben magunkat. Pl. hogy miután lement a hulladék emberek eltávolítása kik maradnak? A legjobb gyilkosok? A legmanipulatívabb vezetők? A legcselesebb összeesküvők? Mert egy "dog eat dog" világban ezek érvényesülnek, az gondolom nyilvánvaló. Nos akkor milyen állományjavítás ez? Szerinted a leggonoszabb emberek közössége lenne a válasz a mai problémákra?

      Egyre érdekesebbek a gondolataid...

      Törlés
    4. Nem vagyok népírtás-párti. Népességcsökkentés-párti vagyok, és ez óriási különbség. Egyetlen embert sem kell meggyilkolni ahhoz, hogy a népesség belátható időn belül elfogadható számra csökkenjen. (Max száz-kétszáz millió.)

      Ha levetnéd magadról a beléd rögzült, kisszerű társadalmi normákat, a képmutatást, a politikai korrektséget, és egyéb, kiskorodtól rád rakódott szennyet, akkor észrevehetnéd, hogy az emberek elsöprő többsége nem más, mint egy biológiai véletlenszerűségből fakadó vegetatív létezés, egyetlen céllal: ivadéktojás céljából. De van ennek értelme? Szaporodni, mint a vírusok? Ész nélkül, gát nélkül, mindenféle rossz génállományt keverve, vegyítve, sokszorozva?

      Nézz már körül... Zabálásért és szexért létező emberutánzatok milliárdjai vesznek körül. Nincs céljuk, tehetségük, gondolatuk, értelmük, csak a hétköznapi élet, amit ŐK MAGUK VÁLASZTOTTAK MÁR ÉVSZÁZADOKKAL EZELŐTT!

      Bármikor mondhatták volna, hogy ennél többek vagyunk, nekünk több kell a reklámoknál és tévésorozatoknál, a tesco virslinél, a négyévenkénti szavazásnál, focimeccseknél, tücctücc zenéknél! A fogyasztói társadalom és a hitel- illetve bérrabszolgaság rémképénél! Mi többek vagyunk ezeknél és elvetjük ezeket! Együtt, összefogva elvetjük ezeket, elutasítjuk mindezt és eldobjuk magunktól és NEM ENGEDJÜK hogy ránk tukmáljátok! Választhatunk! Nem kapcsoljuk be a tévét, nem veszünk szennylapokat, nem dolgozunk éhbérért, nem veszünk fel hiteleket, és azokból nem veszünk szükségtelen kacatokat! Mi civilizáltak, kulturáltak, céllal rendelkezők akarunk lenni!

      Figyelj.... Történt ilyen? Nem. Az emberiség kapott egy vizsgát és elbukott. Saját alantas vágyai csapdájába esett, és ezzel megmutatta igazi, nagyon is állatias arcát. És akik eme szint fölött jártak, döntöttek. Új emberiség kell, nemesebb faj, értelmesebb faj. Enne pedig mennie kell, mert ez nem más, mint értelmetlenül osztódó vírusok rém primitív mocska.

      Ennyi a sztori.

      Törlés
    5. Akik erről döntöttek, hogy népességcsökkentés kell; azok a rendszer üzemeltetői. Ők azok akik pénzelik és irányítják azokat a dolgokat amik az emberiség nyomorának 95%át okozzák. Nézd meg a törzsi társadalmakat. Nézd meg, hogy milyen az ember ha nem kapja a nyakába a hatalom "áldását". Az emberi gyarlóság csak másodlagos ebben a kérdésben. A törzsi társadalmak sem bűnmentesek, ott is van irigység, verekedés, gyilkosság, lopás. De összehasonlíthatatlanul jobb és emberbarátibb közösség mint a civilizáció.

      Teljesen feje tetejére állítod a dolgokat. A leggonoszabbak és leggátlástalanabbak becsapták és zsákutcába vezették kevésbé elvetemült társaikat. (Ahol nyilván az is bűnös, aki hagyja magát félrevezetni. Na de azt mondani, hogy annak van a legnagyobb bűne aki hagyja magát és nem annak aki félrevezet... nem hiszem hogy helyes.) És most azt a hulladékot akarják eltakarítani, ami az ő tevékenységük eredménye? És megteszik magukat felsőbbrendű embernek, mikor valójában ők a főbűnösök a kialakult helyzetért?

      Mondom én, hogy egyre érdekesebbek a gondolataid...

      Törlés
    6. Nem szeretem a sehová sem vezető vitákat. Alapvetően másként látjuk a dolgokat. Sosem fogunk egymás álláspontjához közeledni.

      De azért a törzsi társadalmaiddal kapcsolatban csak egy gondolat:

      A törzsek között általános jelleggel tombolt mindig a legnagyobb gyűlölködés és folyamatosan egymás kiirtására törekedtek. Elég volt ha az egyik meglátott egy másikat más törzsi színekben, máris ölni akart. Az indiánok mindenféle törzsi hatalom nélkül egymás leghalálosabb ellenségeik voltak. Már az ősemberek is egymásnak estek, mert nem azonos törzsből valóak voltak. Irtották egymást... Pedig akkor nem volt még semmiféle háttérhatalom.

      Az van, hogy a mostani háttérhatalom nem tett mást, mint kristálytisztán megmutatta az emberiség zömének az aljasságát és primitívségét. Végig lehetett nézni, hogy ez a buta tömeg hogy menetelt bele önként és dalolva (!!!) a mostani rendszerbe, mindenféle gondolat, ellenállás nélkül. Ez a faj pillanatnyi vélt előnyei érdekében, a legalantasabb vágyai kielégítésének érdekében mindenre kapható volt!!! Nem megtévesztés ez, hanem ennek a plebsnek az igazi természetének tökéletes megvilágítása.

      Törlés
    7. Makikám akkor ne szaporodj kérlek.

      Törlés
    8. Okos válasz, remek riposzt minden felvetésemre. Gondolom, ez volt a szellemi maximum, amit ki tudtál magadból izzadni.

      Törlés
    9. Nincs értelme tudod, a hülyéket hagyni kell meghalni. De már élőhalott vagy :)

      Törlés
    10. @Toth:

      Leírtad ugyanazt mint ő - pepitában... :)

      Törlés
    11. Csak érzem az irományaikon haarpiellel együtt hogy őrülten félnek még a gondolattól is hogy az egész hitviláguk egy félreértelmezett hazugságra épül, és CSAK és kizárólag az ő igazuk a valóság. Pedig csak egy igazi van a többi illúzió, az illúzióban való életnek pedig nincs értelme. Hát ettől mindenki becsinálna.

      Törlés
    12. Gondolom tanúja voltál az eddigi vitáinknak is. Láthattad mire jutottunk egymással. :) Ezeket a harcokat nem valamelyik vitapartner győzelméért vívjuk, hanem az "olvasótárborért". :)

      Szeretném azonban figyelmedbe ajánlani Erika és a többiek közti különbséget. Vele sikerült értelmesen "veszekedni" pedig eszmerendszere éppen egybeesik Arpielével vagy Jeromoséval. (Legalábbis sok a fedés.) Mikor azonban ellent mondtam neki, ő így válaszolt: "Azért nem sikerült a meghamisítása a Bibliának, függetlenül a számtalan nyelvre történő lefordítás és időszakos újra fordítás alkalmával sem, mert amit leír, azt látom teljesedni!" Szubjektív vélemény, ami mögé oda mer állni. És nem jön azzal a szar "Ez Isten szava." szöveggel, ami nevetséges és szánalmas "érvelés". Persze nem értek vele egyet. :))) De nem ez a lényeg. Hanem, hogy nem ítél meg érte és főleg nem érzi magát személyében támadásnak kitéve. Ugye az egó tulajdonsága, hogy azonosul gondolatstruktúrákkal és ha azzal ellenkező gondolat akad az útjába, akkor támad/védekezik.

      Törlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Maki! A válaszod első részét az IMEI-ben jobban tudnák értékelni. A HAARP-al kapcsolatban bárki elvégezheti a szükséges méréseket, csak egy nem túl drága (80-120 ezer Ft) spektrumanalizátor kell hozzá. A többi, agyhullámokkal kapcsolatos információt már orvosi oldalakon is meg lehet találni.
    Feltenném a kérdést, mi neked az egyértelmű bizonyíték? Ha megírja a Népszava, vagy az MTA jelenti be, hogy a Fluval-P-ben 10 szer annyi az etil-higany, mint a Smith-Klein Globál vakcinájában? Esetleg vigyünk el egy HAARP bázisra, vagy költséghatékonyság miatt a békéscsabai NATO radarnál mérjünk? Nem gond...
    Elméleted szerint a hideg-meleg frontok elektromágneses hatásai sem létezhetnek, csak elfogadják, hogy van, mert panaszkodnak rá, "de ugye ez sem bizonyított"...
    Gondolom, a képi -és hanginformációkban elhelyezhető tudatbefolyásolási módszereket sem ismered, vagy nem akarsz róluk tudomást szerezni.
    És nem utolsó sorban, sokan vannak, akik nem csak olvasgatnak, hanem utána is néznek dolgoknak, sőt egyesek odáig vetemednek, hogy érinti is őket, és ezért megpróbálnak tenni ellene.
    Alapvetően pedig: "A puding próbája az evés". A "külön poén" hiteles forrásokra támaszkodik, ahogy az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése is, de erről az ENSZ honlapján is meggyőződhetsz!
    Persze számodra az ENSZ is egy olyan forrás, amit nem kell komolyan venni, mert nem írta meg a Magyar Nemzet, igaz embermilliárdok sorsával játszanak, többek közt a tieddel is.
    És még egy utolsó apróság: ha nem hiszel el semmit, nem nézel utána semminek, több forrás felhasználásával, esetleg személyesen is, akkor mi alapján mersz kétségbe vonni bármit, amiről halvány fogalmad sincs?
    Egy kis segítségként ide is benézhetsz: http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?Bx=on&By=on&Bz=on&date=20110311
    Ezek pl. a japán-földrengés magnetométeres mérési adatai, de vissza is léphetsz egy-két napot (Gondolom tudod, hogy a 2,5 Hz-et földrengéshullámok frekvenciájának "hívják".)

    VálaszTörlés
  17. @nyirtass, Unknown:

    Kettőtök hozzászólását összegezve, csattanós válasz kerekedett. :)

    VálaszTörlés
  18. Makikám, szerintem nem nagyon vetted a fáradtságot, hogy körülnézz. Tanulmányok után kiabálsz, hát tessék:
    http://www.kawarthasafetechnology.org/uploads/1/0/0/8/10084439/german_rf_research_article.pdf

    És egy másik:
    http://ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?arnumber=5501662

    És ezek a GSM tornyok sugárzásával kapcsolatban írnak általánosan és nem a 3G frekvenciával kapcsolatban. De lehet következtetni.

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!
    Beleolvasva a blogba látom rendesen megy az adok kapok, ahelyett, hogy értékes tényleges információt közlő bejegyzések születnének. SBG Buddhát egyesek támadják ahelyett, hogy érdemi gondolatokat tudnának közölni. A tisztelt blog írója gondolom nem azért tölti az értékes perceit a blog szerkesztésével, hogy magát vagy félhibbant pesszimista embereket szórakoztasson így értelmetlen lenne az egész.
    Más!
    A cikk nagy valószínűséggel közel áll a valósághoz, ugyanis pl. a földrengések mesterséges előidézése létezhet, gondoljunk csak a hidakra, vagy a tengerekre épített olaj/gázfúrótorony létesítményekre. Ha az adott létesítmény saját frekvenciája külső hatás miatt rezonanciába kerül, akkor a híd összedőlhet, vagy a fúrótorony a tengerbe vész. A fúrótornyok esetén pedig például a tenger hullámai időben (időjárástól, holdtól, stb függően) más-más frekvencia hullámokat generálnak és ha az (pl vihar esetén) megközelíti a beton alapzat frekveniáját bizony össze is dőlhet. Ezt komolyan figyelembe is veszik a mérnökök (láttam egy dokufilmet erről amiben szinte csak ezt magyarázták). De a rezonanciát például hangfalak építése esetén is figyelembe veszik. Ha például egy üvegpoharat egy kanál segítségével megcsengetünk és az adott hangot rögzítjük, majd visszajátszuk (persze a megfelelő berendezésekkel) akkor mivel a visszajátszott hang megegyezik a pohár saját frekvenciájával, az "be fog rezonálni" és akár össze is törhet!
    Csak azt szeretném ezzel mondani, hogy valószínűleg Tesla (más tudósok mellett) ismerhette a rezonanciát és kísérletezhetett vele elektromágneses hullámok segítségével és tervei felhasználásával (tudjuk, hogy halála után az FB* lefoglalt mindent a házában és teherautókkal ismeretlen helyre szállították a doksikat is) később készíthettek is a rezonancia elvén működő "bombát", amely a megfelelő frekvencia ismeretében akár földrengést is okozhat. Számomra szinte bizonyos, hogy ilyen technológiák létezhetnek. Mivel minden tárgynak van saját rezonancia frekvenciája, az emberi testnek is van így a bolygónknak is létezik egy adott frekvencia, amelynek ismerete bizony rendkívül veszélyes lehet mindenkire nézve!
    Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy az analóg digitális áttérésnek bizony komoly okai lehetnek és nem a HD műsorok nézése, vagy a tökéletes hangminőségű rádióadások sugárzása a lényeg. Az csak egy "látszat". A digitális rendszerek esetén kódoltan (és tömörítve) bármilyen jellegű információ rögzíthető és továbbítható a végfelhasználóról (mikor mit néz mennyi ideig, stb...), szóval a digitális villanyórák megjelenése pedig már nem jó jel...

    VálaszTörlés
  20. A "hivatalos" forrásokkal kapcsoaltban ez a blog egyszer már agyonégette magát. Emlékeztek? Az olimpia előtt nagy lelkesen linkelték be ide a Rothschild Alapítvány oldalán is megtalálható PDF-et, amiben azt részletezték, mit fog hozni a közeljövő. Embertelen katasztrófák, tömeghalál, miegymás.

    Ez akkor ULTIMATE bizonyítékként volt kezelve. Aztán mi történt? Na, mi? Nos, ami szokott: Semmi. Ennyit a "hivatalos" dokumentumokról. Meg vagytok vezetve, nem is tudjátok, mennyiszer. Poénkodnak veletek, bugratnak mindenféle baromságba, amit ti lelkesen nyeltek. Most is erről van szó.

    Hogy mit jelent számomra a konkrét bizonyíték? Pl. 9/11 esetében rengeteg olyan konkrét és ellenőrizhető tény látott napvilágot, ami meggyőzött arról, hogy az belsős munka volt. A HAARP létezik. Biztos vagyok abban, hogy időjárás-befolyásolásra használják, illetve akarják használni. De hogy globális agymosást intéznének ezzel, vagy egy rádióteleszkóppal? Nos, nem, ezt nem hinném. Hol vannak az eddigi agymosottak? Mikor kezdődik el már végre a program 100%-on járatva? Miért engedi a háttérhatalom, hogy minden eszközük le legyen leplezve idő előtt?

    Elveszett emberek vagytok, akik olyan illúziókba kapaszkodnak, hogy ők márpedig képben vannak és tudják okolni a saját nyomorúságukért egy láthatatlan hatalom ármánykodásait. Pszichológia. Ti azt akarjátok elhitetni magatokkal és a környezetetekkel, hogy márpedig majdnem annyira jól értesültek, tájékozottak vagytok, mint maguk az állítólagos bennfentesek ez a hit ad talajt a lábatok alá.

    Minden technológiai vívmányban a sátánt látjátok, legyen az 3G, egy rádióteleszkóp, egy lakás elektromos hálózata, vagy most már a HD-adás, illetve a digitális villanyórák. Fóbiás betegség ez, paranoia, amit az elveszettség érzése vált ki. Nem találjátok a helyeteket ebben a világban, és minél ismeretlenebbé válik számotokra, annál gyanúsabb is lesz.

    Az ezoterikus vonalról pedig inkább nem is mondanék többet bővebben, az még rosszabb. Egyenesen tragikus... Szerencsétlenek, a végsőkig hisznek valamiben, ami egészen biztosan nem létezik. Mentális védőpajzs ez az egész a született vesztesek számára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te basszus nem lehetsz ennyire buta! Ezt tuti direkt csinálod. Megint iderángatsz ezer dolgot ami már megválaszoltak neked százféleképpen. Már te magad is legalább annyira támadható vagy az állításaid terén mint szerinted ez a blog. Nem tudom hova ez a fenenagy magabiztosságod. Rájöttél hogy 9/11 belső munka volt? Gratula! Kellett hozzá 10 év... De bezzeg lenéző mosollyal az arcodon mentél volna be aznap dolgozni. Pedig annak is voltak előjelei... de azok pont ilyen nevetségesnek tűntek amíg "be nem csapódtak a gépek"; mint amiket itt kritizálsz. Illetve sok dolgot egyszerűen figyelmen kívül hagysz, pedig érkezett itt érdemi cáfolat nem egy kijelentésedre.

      Kezd visszaesni a vitakultúrád színvonala. (Nem mintha magasról indult volna eleve.) Ha továbbra is ilyen gyerekesen állsz hozzá és a saját igazad bizonyítását preferálod az igazságkereséssel szemben; kénytelen leszek azt gondolni, hogy csak a balhé miatt vagy itt. Amolyan Szita Lackó intellektuel. :)

      Törlés
    2. Ja és ez meg gusztustalan volt tőled:

      "Kedves Nyirtass!

      Ők pedig téged nem tekintenek teljes értékű embernek és ha külön megkérsz rá, alá tudom támasztani azt, hogy miért van igazuk."

      Nem tudom hogy van képed egyáltalán bármiféle korrekt vitát várni, ha ilyeneket írsz.

      Törlés
    3. Tény, hogy szándékosan veszem sokkal lazábbra a figurát, de ne szívd mellre, nem ezen a vitán dől el az emberiség sorsa. A többire nem válaszolnék, alapesetben nem kenyerem a személyeskedés, de hidd el: Ha akarom, olyan szinten szólalok meg, hogy a legtöbben itt csak lesnének. De nem akarom.. Tényleg nem. Nincs értelme. Vagy szerinted bárki akár mikronnyi méretekben is közelebb hozható az én filozófiámhoz? Na ugye... Ilyen értelemben valóban csak szórakozni járok ide, hisz célomat el nem érhetem. De nem bánom.

      Törlés
    4. Kedves Hakapeszi Maki, sajnálom, de meg kell, hogy cáfoljalak, ugyanis pont az ilyen vitákon dől el az emberiség sorsa. Hogy miért? A háttér kormány mindent szemmel tart, ezt az oldalt is beleértve, s ha azt látják, hogy itt és a többi oldalon is csak veszekedés, vita és harag van, már okot adunk nekik arra, hogy még több kárt tegyenek bennünk, hiszen nekik az a jó, ha negatívan állunk hozzá a dolgokhoz.
      Ha a legtöbb oldalon emberségesen, barátságosan és kedvesen beszélnének egymással az emberek bármilyen hír "hallattán", nyugodtan beszélnék meg egymás között a megfigyeléseiket, nem pedig egymást ócsárolva, mennyivel másabb lenne a helyzet mindenhol. Nemcsak itt ezen az oldalon, hanem az életben mindenhol. Meg kellene próbálnunk erőszak mentesen beszélni a másikkal és nem azt hangoztatni, hogy nekem van igazam. Mindenki leírhatja azt, amit tapasztalt, ezzel nincs semmi baj, de nem kellene bizonygatni, hogy ez és ez az igaz, mert ezen az oldalon ezt írták. Az igazságot nem az interneten találjuk meg, nem is a TV-ben. Persze részleteket kapunk az igazságból, de az akkor sem még a teljes igazság! Csupán az út az igazság ösvényén. A teljes igazság bennünk van. Tudom, most kezdtek el röhögni. Kicsit magunkra is odafigyelhetnénk, hogy én mit szeretnék megtudni, nem pedig vakon az után rohanni, amit elénk tárnak. Nem kell semmit sem rögtön elhinni, amit látunk vagy hallunk, és nem is kell rögtön másra/másokra hallgatni. Minden információt, amivel szembe kerülünk vagy az utunkba jön, magunknak kellene megvizsgálnunk. Hogyan lehetne ezt végrehajtani? Nagyon egyszerűen. Amikor olvasol valamiről, ha magadban a mellkasodban fájdalmat érzel, biztos lehetsz benne, hogy az információ hamis. Ha viszont kellemes, melengető érzést, akkor igaz. Hogy miért pont a mellkasunkban érezzük ezt? Mert a lelkünk szíve, ami mindig igazat mond, ott van. Tudom, most is nevettek. Majd egyszer megértitek ezt. De egy próbát megér. Vagy talán féltek önmagatoktól? :)

      Törlés
    5. A háttér kormány nem azért okoz földrengéseket, cunamit, mert éppen úgy tartja kedve, hanem azért, mert MI megengedjük nekik. Pont az ilyen negatív hozzáállásokkal is, mint ami itt is folyik. A negatív hozzáállást ne úgy értsétek, hogy ti mindannyian negatívak vagytok. Nem. A durva szavak, egymás sértegetése, az egó hangoztatása mind ide tartozik. Ahogyan itt mondták már egy páran, minden energia, mindennek az oka energia. Ha negatív energiát bocsátunk a külvilágba, amit a háttér kormány is lát (miért ne látna, amikor mindent és mindenkit megfigyel), s ez a negatív viselkedés (amiket az előbb említettem), ad okot nekik, hogy katasztrófákat okozzanak.
      Ha valaki elismeri, hogy minden energia, akkor az tudja, miről beszélek. Ha a negatív energiát átalakítanánk pozitívra, és nagyon sokan így élnének, átvehetnénk a hatalmat felettük, mert a pozitív energia ellen nem tudnak mit tenni, ha látják, hogy az embereket nem lehet félre vezetni.

      Amíg ti rajtuk civakodtok, addig ők teszik a dolgukat. Zárásképpen jó tanácsként (megfontolni legalább): "A Földi embereknek most fel kell ébredniük és harcolniuk a rabszolgaság és a Földi kormányzatok és a titkos világkormány hazugságai ellen. A Földi embereknek spirituális fény és szeretetenergiát kell teremteniük azért, hogy megváltozzon a hatalomban lévők tudatossága és megálljanak a gonosz tetteik. Ha nincs jelen elegendő spirituális energia, a Földi embereknek erővel (pozitív energia) kell fellépniük az irányítók ellen. A Földbolygó egy átalakulási folyamatban van azért, hogy egy magasabb rezgésbe mozduljon. Azért, hogy ez zökkenőmentesen és harmóniában menjen, minden negatív energiát meg kell tisztítani és minden Földi embernek a szeretetre és nem a negatív energiákra kell koncentrálnia. A valódi oka bármilyen katasztrófának a Földön, a szeretet hiánya és a túl sok negatív energia. A szeretet hiánya a Föld bolygón, erőt ad a sötét oldalnak, hogy katasztrófákat teremtsen a H.A.A.R.P-pal és más technológiákkal.
      A negatív energia a többség, amit a Földi emberek teremtenek (agresszivitás, arrogancia és a természet vagy a fénymunkások nem tisztelete). Ez az energia táplálja a titkos kormányzatot energiával és éppen ezért a katasztrófákat is. "Minden energia és mindennek az oka az energia" Ha a Földi emberek többsége szeretetenergiát teremtene, elvehetnék a hatalmat a titkos kormányzattól."
      Alaje, a plejádokról

      Mindenki a külvilágban keresi a hibát, azonban a hiba, a baj nem ott van. A hiba mindig bennünk van, de a megoldás is :)

      Üdv.: Atlantis

      Törlés
  21. Még valamit tisztáznék, mert már többször is felvetődött, hogy miféle agymosott hülye vagyok, amiért nem álltam be a bólogatók táborába...

    Szellemi szabadfoglalkozású vagyok, nincs közvetlen főnököm, tehát nem vagyok klasszikus, mai értelemben veendő rabszolga. És megélek belőle napi hat órában "dolgozva", ahogy a többi rabszolga napi 8-10-12 órában robotolva.

    Saját tulajdonú, szép és nagynak mondható lakásom van - igaz, némi szerencsével jutottam hozzá. Tehát nem albérletben tengődöm, háziuraknak kiszolgáltatva.

    Nincs semmiféle adósságom, nem tartozok bankoknak, sőt, még bankkártyám sincs. Nincs tévé-előfizetésem, én magam döntöm el, hogy mikor és mit nézek meg, erre nagyszerű terep az internet.

    Azt hiszem, mindezeket a kritériumokat figyelembe véve nagyon sok" ébredezőnél" előrébb tartok annak a célnak az elérésében, amit ők keresgélnek...

    Ennyit az agymosottságomról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maki, nem a megrendelőid tartanak el?
      Mert én is szellemi szabadfoglalkozású vagyok, ráadásul sok ilyen ismerősöm van.
      Nekünk sincs közvetlen főnökünk, de tisztában vagyunk vele, hogy ha a sok "...biológiai véletlenszerűségből fakadó vegetatív létezés..." (ahogy te fogalmaztál) nem venné meg a "termékeinket", lehúzhatnánk a rolót.

      Ilyet is láttam már, és tudom mekkorát lehet koppanni, amikor a "művész úr" leesik az "átlagemberek" közé :) Netán még el is kell mennie dolgozni, az Ő tehetségével ?!

      Ebből kifolyólag érdemes fontolóra venni, hogy mit tettél te vagy én vagy bárki a tehetségért? Nem a tehetség csiszolgatására gondolok, az évek alatt megszerzett tudásra, hanem a szikrára. Az egyik kapott, a másik nem. Ha szellemi szabadfoglalkozású vagy, tisztában kell lenned vele hogy ez nem választás kérdése.

      Törlés
  22. Kedves Maki!

    Engedd meg, hogy a saját bibliádból – Cion bölcseinek jegyzőkönyveiből - támasszam alá, állításaid „valódiságát”. :D :D

    „Céljuk nem az emberiség kiirtása, hanem egy másik, jobb emberiség létrehozása.” 13. 23:21 hsz-re:
    És a próféták megmondták, hogy Isten maga választott ki bennünket arra, hogy URALKODJUNK AZ EGÉSZ VILÁG FELETT. (4. jkv)
    A világ számára valószínűleg mindegy lenne, hogy ki az ő legfőbb uralkodója, a katolicizmus feje-e vagy a mi kényurunk Cion véréből;
    SZÁMUNKRA, A KIVÁLASZTOTT NÉP SZÁMÁRA egyáltalán nem mindegy. (4jkv)

    ... az emberek elsöprő többsége nem más, mint egy biológiai véletlenszerűségből fakadó vegetatív létezés,... 13. 23:55 hsz-re:
    Zabálásért és szexért létező emberutánzatok milliárdjai vesznek körül. Nincs céljuk, tehetségük, gondolatuk, értelmük, csak a hétköznapi élet, amit ŐK MAGUK VÁLASZTOTTAK MÁR ÉVSZÁZADOKKAL EZELŐTT! 13. 23:55
    Könnyebben oldható meg ez a feladat, ha az ellenfél már MEGFERTŐZŐDÖTT az úgynevezett liberalizmussal, ... és az ÚJ HATALOM ELFOGLALJA A LIBERALIZMUS ÁLTAL LEGYENGÍTETT RÉGINEK A HELYÉT. 1.jkv
    A gójok népei el erőtlenedtek a szeszes italoktól; fiatalságukat megrontotta a klasszicizmus és a korai erkölcstelenség, AMELYRE A MI KÜLÖN ÜGYNÖKEINK VEZETTÉK RÁ... (1.jkv)

    „Ha akarom, olyan szinten szólalok meg, hogy a legtöbben itt csak lesnének.” 14. 0:00 hsz-re:
    A mi jelszavunk: - ERŐSZAK és MEGTÉVESZTÉS
    Ezért nem szabad felhagynunk a megvesztegetéssel, csalással és árulással, ha ezzel előmozdítjuk célunk elérését. (1. jkv)

    Sosem fogunk egymás álláspontjához közeledni. 14. 0:13 hsz-re:
    A tudomány mai állása mellett s amellett az irány mellett, amelybe mi annak fejlődését tereltük, - a nép, minthogy vakon elhiszi a nyomtatásban megjelenő dolgokat, hála a félrevezető sugalmazásoknak és saját tudatlanságának, melyekkel ennek az ellenkezőjét hitetjük el vele, mert – VAK GYŰLÖLETTEL VISELTETIK mindennel szemben, amit SAJÁT MAGA FELETT ÁLLÓNAK tekint, mert NEM FOGJA FEL az osztályok és rangok JELENTŐSÉGÉT.(3.jkv)

    A törzsek között általános jelleggel tombolt mindig a legnagyobb gyűlölködés és folyamatosan egymás kiirtására törekedtek. 14. 0:13 hsz-re:
    Hogy a hatalomra törőket a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSRE ÖSZTÖKÉLJÜK, ELLENTÉTBE HOZTUK EGYMÁSSAL az összes erőket, ily módon elnyomva a függetlenség elérésére irányuló liberális törekvéseiket. (3. jkv)
    Az államokból gladiátori arénákat csináltunk, ahol megzavarodottak hadai vetekednek egymással... Már nem kell sok, és egyetemes lesz a zűrzavar és csőd... (3. jkv)
    Az ÍNSÉG, valamint az EZ ÁLTAL ELŐIDÉZETT irigység és gyűlölet révén FOGJUK mozgatni a tömegeket ... (3. jkv)

    VálaszTörlés
  23. a mostani háttérhatalom nem tett mást, mint kristálytisztán megmutatta az emberiség zömének az aljasságát és primitívségét. hsz-edre:
    A szabadság elvont fogalma lehetővé tette SZÁMUNKRA, hogy valamennyi országban ELHITESSÜK a tömeggel, hogy KORMÁNYA semmi egyéb, mint szolgája a népnek, amely tulajdonosa az országnak,
    - ezt a szolgát úgy lehet mással helyettesíteni, mint egy elhordott kesztyűt.-
    (2. jkv)
    A gój népeknek határtalan a hitványsága - hasukon csúsznak a hatalmas előtt, de IRGALMATLANOK A GYENGÉVEL szemben. (3. jkv)
    És SAJÁT HATÓSÁGAIKNÁL sem erőt, sem elszántságot nem fognak találni arra, hogy AZOK SZEMBEHELYEZKEDJENEK A MI SZÁNDÉKAINKKAL (3.jkv)

    nem vagyok klasszikus, mai értelemben veendő rabszolga.
    Saját tulajdonú, szép és nagynak mondható lakásom van - igaz, némi szerencsével jutottam hozzá.Nincs semmiféle adósságom,
    még bankkártyám sincs. 14. 0:21 hsz-re
    Pontosan ugyan ezek jellemzik a „felsőbbrendű kiválasztottakat”
    A szegénység hatásosabban kényszeríti az embereket nehéz munkára, mint ahogy a rabszolgaság és szolgaság valaha is tette. (3.jkv)
    „A mi jogunk az erőszakban rejlik. Az a szó, hogy "jog", puszta gondolat, melyet semmi sem bizonyít.
    Ez a szó ( jog ) nem jelent többet, mint: add nekem, amire szükségem van, hogy bizonyítékom legyen arra, hogy erősebb vagyok, mint te.
    (1.jkv)
    Az alkotmányokba olyan jogokat foglaltunk bele, melyeknek a tömegek jelentőséget tulajdonítanak, nem pedig tényleges jogokat. Mindezek az úgynevezett "népszabadságjogok" csak gondolatban lehetnek meg, a gyakorlati életben sohasem valósíthatók meg. (3.jkv)

    „Nincs tévé-előfizetésem, én magam döntöm el, hogy mikor és mit nézek meg,” 14. 0:21
    Persze, mert te is tudod, én is tudom, hogy a médiát ti irányítjátok, teli szórva minden szeméttel, ezért egyikünknek sincs tévéje. Ez az egyetlen álláspont, amiben egyet értünk.

    A kutyámtól elfogadom, ha ember számba néz, mert egy értelmes állat.
    Viszont, ha egy „fenevad” akarna emberszámba venni, az már régen rossz lenne rámnézve.

    VálaszTörlés
  24. Szerintem aki a csúnya rossz háttérhatalmakba hisz , az nem tud vagy nem mer szembenézni magával , vagy magába nézni . Könnyebb ujjal mutogatni hogy ő (ők) a rosszak , én nem tehetek semmiről , nekem nem kell tennem semmit a környezetem s a világ jobbátételéért.
    Mások változzanak meg először , de azért azt is meg tudom mondani mi a jó nektek .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van! Nyoma sincs a háttérhatalomnak! Csak azért rossz a világ, mert a szomszéd irigy a főnököm meg kisebbségi komplexusos... a sok zsebtolvaj, meg a kábelégetők. Ennél jobban akkor sem csukhatnád be a szemed ha bebetonoznád...

      Törlés
    2. Elveszett Kereső

      Nagyon jól megfogalmaztad.
      Hosszasan lehetne sorolni az emberi gonoszságokat . Nem kell ide háttérhatalom ,
      elintézzük a világot anélkül is .
      Én legnagyobb bajnak az ateizmust tartom.

      Törlés
    3. Ezek szerint nem érezted az iróniát... :) Vagy én nem érzem most. :DDD

      Szerintem teljes képtelenség amit állítasz és ez tényszerűen bizonyítva vagyon. Nézd meg Drábik János munkásságát, CFR, Bilderberg, CIA/Mossad/MI6/MI5 akciók, A csendes háború néma fegyverei (1979) és Jelentés Iron Mountain-ből (1967)... a sor végtelen. Letagadhatatlan tények millióival "vitatkozol". Ill. inkább ellenkezel. De tégy ahogy jónak látod.

      Két apróság a sokból:

      http://www.youtube.com/watch?v=GwYohvxUKEU

      http://en.wikipedia.org/wiki/Carroll_Quigley

      Törlés
    4. Ez mit bizonyit .
      Minden világhatalmi törekvés a történelemben az enyészeté lett.
      A világ több polusú. Mindig lesznek olyan országok akik megerösödnek , hatalomra vágynak .Olyan hogy világkormány nem lessz , már azért sem mert a hatalmaknak különbözőek a nézeteik.
      Világháboru attol még lehet csak nem fog győzni senki.

      Törlés
    5. Basszus, legalább foglalkoznál vele mielőtt reagálsz. A fent említett forrásoknak igen kicsi százaléka világpolitika. És azt kell mondjam, hogy megindítóan naiv vagy ha országokban és politikusok ambícióiban gondolkozva próbálod értelmezni a konfliktusok forrását. Elvesztél az álcák között. A hatalmi blokkok rivalizálása a színjáték. Nem pedig az indok. Több száz éves hagyomány pénzelni mindkét oldalt. És amúgy a háttérhatalom tevékenysége nem csak a világpolitikának nevezett színi előadásban nyilvánul meg. Nemzetek feletti szervezetek és sok ezer oldalnyi dokumentum (szándéknyilatkozat) igazolja létezésük. Csak az nem látja, aki nem akarja.

      Törlés
    6. Elveszett Kereső

      Nem akarlak megbántani , ezért félve is kérdezem hogy ugye nem a gyikemberekhez
      fogunk kilyukadni . Csak tisztázni akarom előre.
      Amugy szervezetek mindig alakulnak és megszünnek . Őrök körforgás .
      Szinjátékkal kapcsolatban meg honnan tudni mi a szinjáték és mi nem ,ki dönti ezt el. Csak nem te?

      Törlés
    7. Kedves Leó!

      Már a "vízcsapból" is Európa egyesítése (Egyesült Európa), a világ egyesítése (Világkormány, Globalizmus, Újvilágrend, stb. neveken)ez folyik.
      Pár száz hatalmi "elit" akarja kezébe tartani az egész világot.
      Napjaink "mindenféle háborúit" ennek a célnak elérése érdekében vívják.
      A "kisembereket" leigázni, nyomorba dönteni, hogy elfogadja azt a világrendet, ahol néhány száz "elit" diszponál egy jelenlegitől is kizsákmányolóbb rendszer felett.
      Ennek a "hatalmi elitnek" már most hatalma van minden országon, minden földrészen.
      Országaik vezetőit megfizetik azért, hogy az alájuk rendelt népeket elszegényítsék, el lehetetlenítsék.
      Ez által a "kis népeket" a globalizáció urainak hatalmába hajtsák.
      Ezeknek az "uraknak" hatalmuk van bárkit, törvényesen vagy törvénytelenül elpusztítani a földön. Senki nem kérheti őket számon semmilyen népirtásért. (Sem azokat, akik ugyan ezt teszik "felsőbb utasításra".
      A "jog" mint olyan nem működik - legalább is az emberiség védelmének érdekében.
      Gyakorlatilag a földön ezen a "pár száz hatalmi eliten" kívül mindenki potenciális áldozat.
      A kérdés csak az, hogy kire mennyi idő múlva kerül sor.
      Akik a "ranglétrákon" magasabban ülnek azt hiszik, hogy ők védve vannak, - pedig nem. Ezt egyenlőre nem is látják be.
      A hétköznapi emberek pedig ugyan ezt a "bőrükön érzékelik" - most ők a kiválasztott célpontjai a hatalmi elitnek.
      Az időt pedig már csak években, max. 10 - 15 évben mérjük (szerintem.)

      Törlés
    8. Hát Leo elég olcsó manőver ezt a reptilián dolgot iderángatni. Még csak nem is céloztam rá...

      A köznapi tények világában is bőven ízekre szedhető az elméleted. Teljesen komolytalan a felvetésed, ezért nem is szándékoznék erről értekezni. Ne lásd ha nem akarod.

      Törlés
    9. Elveszett Kereső
      Félreértesz , nem akartam manőverézni ,nem akartalak megbántani, azért is kérdeztem félve .
      Azt akarom megértetni hogy a hatalmi törekvések rövid életűek .
      Ember tervez ,az isten végez.
      Europa szétfog szakadni, usa becsődöl . ne adj isten kitör a 3. világháboru.

      Törlés
    10. Elnézést hogy beleszólok de marha egyszerű és kézenfekvő. Itt van előttünk a válasz csak észre kell venni. Nem is magától fél vagy nem mer szembenézni magával aki hisz ebben, az aki beleéli magát az egyszerűen elveszik a mindennapokban. Velem is ez volt. Nem szabad túl sokat gondolkodni semmin. VISZONT az a pofátlanság amit ezek megengednek maguknak az a világ szégyene. A szemünk láttára kínoznak minket. "Csak addig gyakorolhatsz hatalmat valakire amíg adsz is neki valamit, ha mindentől megfosztasz nincs felettem hatalmad"!! "Aaron russo történelmi interjú", elmond mindent annak aki nem hisz a háttérhatalomban. Most halt meg Aaron Schwartz, kimondta az igazságot. Aki nem azt csinálja amit mondanak, azt tönkreteszik, aztán a halálba kergetik. Michael Jackson, kimondta, csak a szeretetről énekelt, tudjuk mi történt. Sorolhatnám egész este a neveket, van egy listájuk, aki átlép egy határt és veszélybe sodorja őket azzal hogy embertömegeket képes felébreszteni, annak vége. Az egész zenevilágot irányítják, 50 évig dolgozik az átlagember azért hogy az 1% ot "boldoggá" tegye és egy darab papír vagy számok körül forog a világ. Egy halnak nem lehet elmondani hogy mi az a víz, mindig is ott volt. Elfognak bukni, mert a szeretet túléli a halált a szabadság eszméjével együtt.

      Törlés
  25. Valami ilyesmi zajlik az ember alsó bélrendszerében, vagy egy kutyatelepen. Nincs ezzel semmi baj, mindenki teszi a dolgát. :)

    VálaszTörlés
  26. Hakapeszi Maki!

    Te és a szellemi szabadfoglalkozás!? Látszik milyen módon szocializálódtál...mire lehetsz büszke? A videójáték függőségedre vagy arra, hogy windows movie makerben végigcsináltál egy training módot? Szedd már össze magad ahelyett, hogy másokat próbálsz lesajnálni!

    Csatorna itt:

    http://www.youtube.com/user/hakapeszimakihun

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, most lebuktattál! Ez ám a leleplezés! :D Egy nyilvános Google-fiók, ezt nézzétek! :D Videojáték-függőség? Ember, ha látnál azon a profilom ötszáz videót, és napi szinten feltöltve valamit, akkor még megérteném, hogy ilyesmikre gondolsz, de alig néhány felvétel alapján hogy is jutottál el ehhez a sziklaszilárd téveszméhez?

      "Látszik milyen módon szocializálódtál..." Na, mi látszik? Hol? A videókon? Ember, az egy autóverseny játék, senkit nem kell benne megölni, és amint látod, én csak ilyesmikkel foglalkozok - már amikor, idén pl. még egyetlen játékot nem indítottam el - mert ugye függő vagyok... :DDD

      És ha tetszik, ha nem, márpedig szellemi szabadfoglalkozású vagyok, ne tudd már jobban mint én. Oké, hogy ostoba vagy az értelmes beszélgetésekhez, de az, hogy épen ezért legelőször az ellenfél személyiségét próbálod lejáratni, méghozzá ennyire primitív és buta módon, már szánalom... Nőj fel a feladathoz, egyél még sok spenótot, igyál 100%-os gyümölcsleveket, olvasgass sokat és 10 év múlva talán már alkalmas leszel arra, hogy jelen legyél értelmes emberek beszélgetésén - mint felszolgáló. :D

      Törlés
  27. Kedves Leó!

    "Azt akarom megértetni hogy a hatalmi törekvések rövid életűek."

    Van egy "csoport" amely úgy keveri kb. 2.000 éve a "politika kártyáit" mint Rodolfó a saját bűvész kártyáját.
    2.000 éves célkitűzésük,- mely már akkor is a világkormány megteremtése volt - napjainkban ér el a beteljesedés küszöbére.
    Néhány gazdag "Szabadkőmüves páholyba gyűlt" "degenerált" hozta létre a fenti céllal.
    Éppen ezért találhatók a világban mindenhol szabadkőmüves jelképek. Amerikai dollár pl. hemzseg tőlük, de az építészetekben és az élet minden területén fel lelhetőek.
    Így az évszázadok, évezredek folyamán alakuló politikai helyzeteket, hatalmi harcokat is ők hozták létre és ők buktatták meg.
    Minden megbuktatott hatalom után olyan intézkedéseket, államformákat hoztak létre melyekkel egyre nagyobb hatalomhoz jutottak.
    Az I. és II. világháború is az ő érdeküket szolgálta. Lásd TRIANON!!!

    A mostani "világ forrongás" más mint az eddigi, mert ez az utolsó finálé egy olyan rendszer létrehozására amelyet már véglegesnek szánnak.

    Egyébként sajnos ez a világkormány létre jön ugyan, de hála Istennek rövid ideig fog állni.

    Egyébként a világkormány létrehozását és a népirtások "tudományát" "nem emberi erővel és nem emberi tudással, irányítással" hajtják végre, így a "megbuktatásuk" sem "emberi erővel és hatalommal" fog megtörténni.
    Max. 10-15 év szerintem ennek a "birodalomnak" a bukása.

    Szeretettel: Erika


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyirtass

      "Egyébként a világkormány létrehozását és a népirtások "tudományát" "nem emberi erővel és nem emberi tudással, irányítással" hajtják végre, így a "megbuktatásuk" sem "emberi erővel és hatalommal" fog megtörténni"

      Kedves erika
      Ezt kifejthetnéd bővebben .

      Törlés
  28. Vallási fanatikusoknak: biblia 1x. oldal mikor Ábrahámhoz beszél az Úr a 99. esztendejében. "Én a te Urad ...., kihagytak valamit ami az eredeti héber bibliában benne van. Még pedig azt hogy El shaddai. Maga a sátán. Mindenki abban hisz amiben akar, mivel mindenkinek igaza van, csak éppen egy igazság létezik a többi illúzió. Részvétem.

    Átlagembereknek: Mindenki azt építse be a tudatába és a kis fejlődésébe, ami nem lépi túl azt a bizonyos határt. Nagyon jó dolog tisztában lenni ezekkel a dolgokkal, 70%-unk víz, nem hiába két ember létezik, az utálkozó(saját maga teszi tönkre magát már csak a szavaival) illetve a szerető, aki mindig pozitív. Már csak egy szóval is változtatjuk a rezgésünket. Van is erről egy könyv tele képpel, japán tudós csinálta. Nem kell hozzá HAARPiel hogy befolyásolják ezt a rezgést, elég egy tv, számítógép. Ha ezt beindítják az aki nem erős annak vége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Toth

      Én szívből örülök hogy ennyire értesz a héber nyelvű bibliához , gondolom jól beszéled a nyelvet , nagy szükségünk van az ilyen tanult széleslátókörű emberekre.
      Ha megkérnélek tudnád idézni a teljes szöveget , akár héberűl vagy magyarul ,mert engem nagyon érdekelnek ezek a régi dolgok.
      Előre is kösz.


      Törlés
    2. Még a legfontosabbat elfelejtettem .
      El Shaddai a hagyományosan lefordítva a mindenható Isten.

      Törlés
    3. Üdv Leo!

      "17,1 Mikor Ábrám kilenczvenkilencz esztendõs vala, megjelenék az Úr Ábrámnak, és monda néki: Én a
      mindenható Isten vagyok,járj én elõttem, és légy tökéletes."

      Igen,az Isten aki több mint elegendő... Közeli rokon bibliaszakértő, én csak igazságkutató :)

      Kise merem mondani mit jelent valójában, csak egy szóval kell behelyettesíteni a fél bibliát(azzal amit valójában jelent) és megváltoztatja az egész mondanivalóját.

      Törlés
  29. "
    Természetesen Jézus tanításai mások voltak, mint amit a Bibliában olvashatsz.

    Ahogyan a videóimban és a korábbi hozzászólásaimban is elmondom, az elmúlt 2.000 évben a Biblia sokszor át volt írva sok ember által, mint pl. papok, királyok és rossz hitrendszerű vallási fanatikusok, babonákkal, titkos kormányzatok... azért, hogy az embereket a félelem által irányíthassák és birkaként és rabszolgaként tarthassák őket. Ez a mai napig működik.

    A titkos kormányzat a Földi történelembe, az ezoterikus könyvekbe és a modern médiába, hazugságokkal és erőszakkal szivárog be, hogy a Földi embereket tudatlanságba tartsák az Univerzális igazságokkal és a szellemi fejlődéssel kapcsolatban.

    A titkos kormányzat hazugságokat tesz bele a könyvekbe a spirituális földönkívüliekkel kapcsolatban, azért, hogy kétségbe vonja őket. Mert a spirituális földönkívüliek felfedik a titkos kormányzat terveit.

    Jézus egy spirituális mester volt, egy fénymunkás, aki szemináriumokat tartott azokban az időkben.

    Ő nem a "Teremtő"... Sok olyan mester van mint ő és soha nem akarta, hogy imádják.

    Nincs olyan magas spirituális fejlettségű lény, mint ő.

    Jézus tanításai különbözőek voltak annál, mint amit a Bibliában olvashatsz.

    Az eredeti tanítások a szeretetről szóltak, a kozmikus bölcsességről, reinkarnációról és a szellemi fejlődésről. Nem egy vallás követéséről és a papoknak történő adófizetésről szólt.

    A szívben lévő szeretet használatáról szólt.

    Arra tanított, hogyan válj te is mesterré.

    És a hatalomban levő emberek, mint a papok és királyok, nem akarták, hogy mesterré váljatok, ezért változtatták meg minden igaz tanítását, azért, hogy a Földi emberek fejletlenek maradjanak és az irányításuk alatt tarthassák őket.

    A vallások több millió embert öltek meg Isten nevében és gazdaggá váltak azáltal, hogy másokat loptak. A Földön kívül, nem fogsz találni egyetlen Földi vallást sem. Őket a Földön találták ki. A Föld bolygón kívül sok szellemileg fejlett csillagnemzet létezik, akik tudnak a lét igaz természetéről és ezzel összhangban élnek.

    Ők tudják, hogy mi mind a lét részei vagyunk, ami egy másik szó Istenre

    Isten nem egy személy, ez az energia. Mindennek az öntudata a Teremtésben van.

    Ez a Kozmikus Központi Tudat. Ez szeretet kozmikus energiája.

    És csak amikor szeretettel élsz, akkor vagy összhangban a szeretettel, összhangban a léttel, összhangban Istennel. ,,
    Alaje

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a vallás öl. Istentelen emberek ölnek a vallás nevében . Ez nagy különbség.
      Attol hogy valaki meg van keresztelve még nem biztos hogy hivő .

      A többi hozászolásodra meg azt tudom mondani hogy túl sok scifi-t nézel.
      Egyszerüen ezzekkel nem lehet vitattkozni , ennyi erövel azt is mondhatnád te vagy Napoleon .

      Törlés
    2. Kedves Leó!

      A teljes Biblia ad egy kerek egészet, függetlenül attól, hogy 1-1 részét külön is lehet értékelni, vagy értelmezni.
      Az is igaz, hogy főleg a Jelenések könyvét sokan, sokféleképpen próbálták értelmezni, értelmezésüket tovább adni, de nem lehet egy könyvet kiragadni az egészből, és azt értékelni.
      Ismerni kell hozzá a teljes egészet, sőt azzal összhangba is kell, hogy legyen.
      Megértésében nagyon sok segítséget ad 1. és 2. Mózes könyve, ha megérted, hogy ott mi történik és miért. Szükséges ismerni hozzá a próféciákat is, (de azt sem könnyű megérteni, hogy melyik kire, mire vonatkozik. De ha megérted, akkor feltárul a Biblia teljes igazsága.)

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    3. Köszönöm Zsolt.

      Bárcsak mindenki értené az igazi üzenetét, ami egyáltalán nem az hogy bűnös az ember, járjunk lehajtott fejjel mert bűnt követtünk el, korbácsoljuk magunkat,hogyne. A legtöbb ember mai szemmel olvassa, pedig amit leír azt az akkori tudattal kell átélni, teljesen más képet ad.

      Törlés
  30. Kedves Leó!

    Annyiban nagy vonalakban fejtem ki, hogy a Biblia Ó és Újszövetsége is foglalkozik /MÁR/ ennek a világrendnek létrehozóival.
    Elmondja, hogy világhatalmi törekvéseik vannak, meg is valósítják, (nem emberi erőből) és ennek a világrendnek 7 évig lesz létjogosultsága, majd a Világ Valódi Ura elpusztítja ezt.

    Az Ószövetségből Dániel próféciája (2. rész Dániel utáni világbirodalmakról van szó benne,) foglalkozik ezzel a témakőrrel, (de a többi próféciákban is van szó róla bőven.)
    Az Újszövetségben pedig János jelenéseknél is megtalálható.

    Néhány idézetet:
    "Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok emberi mag által vegyülnek össze, de egymással nem egyesülnek, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel." Dániel 2:43
    "Minthogy láttad, hogy a hegyről kő szakad vala le kéz érintése nélkül, és szétzúzza a vasat, rezet, cserepet, ezüstöt és aranyat: a nagy Isten azt jelentette meg a királynak, ami majd ezután lészen;" Dániel 2:45

    "Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják." Jelenések 17:13
    (Itt pl. arról beszél, hogy csak úgy más országok vezetői mint a mieink is azon munkálkodnak, hogy a "fenevad birodalma" a világkormány létrejöjjön.)
    "És látám, hogy a fenevad és a föld királyai és az ő seregeik egybegyűltek, hogy hadakozzanak az ellen, aki a lovon ül vala és az ő serege ellen." Jelenések 19:19
    "A többiek pedig megöletének a lovon űlőnek kardjával, amely az ő szájából jő vala ki;..."
    Jel. 19:21.
    (A "lovon ülő" Jézus Krisztus lesz.)
    Persze ezeknek megértéséhez, felismeréséhez beható Biblia ismeret szükséges.)
    A Bibliában - nagyjából az "egész világtörténelem" le van írva.
    Részletesen pedig a "mostani korszak" és annak a vége is.

    Szeretettel: Erika



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jelenések könyvét olvastam töbszőr is , és kb 20 féleképpen a magyarázatát.
      Nem egyszerű , amit leírtál az csak a te magyarázatod.
      De ugye azért tévedhetsz? Ahogy olvasom a jelenéseket nekem olyan érzésem van mindig , hogy nem a jövő látásáról van szó , hanem akkor mutattak valamit jánosnak amit nem tudott értelmezni mert még soha nem látott olyanokat , ezért tünik zagyvaságnak , (fehér ló , terhes asszony , hét szarva, tiz szarva ,csésze,malomkő stb)olyan szavakat irt le amit ismert. Valyon ha zseblámpát látott volna hogy irta volna le , nem volt rá szó.

      Törlés
    2. Kedves Erika!

      Valoban lehetetlen ertelmezni es utolag a megtörtent esemenyekre ra lehet illeszteni.

      " "A többiek pedig megöletének a lovon űlőnek kardjával, amely az ő szájából jő vala ki;..."
      Jel. 19:21.
      (A "lovon ülő" Jézus Krisztus lesz.) "

      Ezt ugy is lehetne ertelmezni, hogy a lovon ülö (a magyar nep) kepes arra, erössege (kardja) altal a teremtö nyelv (a magyar, de a rovasirason megedzödve, mivel teljesen mas gondolkodasmodot alakit ki, mint a rank aggatott latin betüs abc)
      es ennek köszönhetö elme segitsegevel, hogy felülkerekedjen az egesz vilag armanykodasan, lecsillapitsa azt es jo iranyba terelje mas nemzetek gondolatait is.

      A Biblia a magyar ember szamara nem lehet mertekado olvasmany, erre van sajat irasunk az ARVISURA!!!

      Törlés
  31. INTERJÚ A HÁTTÉRHATALOM
    EGYIK VEZETŐ FIZIKUSÁVAL
    2006-ban


    http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/16-elhallgatott-tenyek/50-interju-a-hatterhatalom-egyik-vezet-fizikusaval-2006-ban

    VálaszTörlés
  32. Kedves Zsolt Sedherd!

    Fentebb a jan. 13. 18:03 hsz-emnél kifejtettem az utolsó 4 bekezdésben, hogy "Cion bölcseinek" mi a szándékuk a valódi Istenfélő és Krisztust követő néppel, és miért!
    Ezáltal egyben el is ismerik az Örökkévaló Istent, félnek a hatalmától, népére pedig nem tudnak hatni a megtévesztés eszközeivel sem.
    Ezért követnek el mindent, hogy az Örökkévaló Isten szavát (Bibliát) hiteltelenné tegyék.
    Akár "tudattalanul" akár "tudatosan" de Te is ezt a munkájukat segíted! (Nem feltételezek benne tudatosságot, azért hívom fel rá a figyelmed.)

    Egyébként pedig olvasd vissza Maki "érveléseit" amely TUDATOSAN megegyezik "Cion" érveléseivel.
    Ennyire valóságos és életszerű napjaink történéseinek eseménye.

    A Biblia Isten Igéje, Jézus az Isten Fia, és nem egy spirituális mester.Nem arra tanított, hogy hogyan vált te is mesterré, hanem, hogy hogy imádd az Atyát lélekben és igazságban, valamint arra, hogy mit jelent a szeretet törvénye.
    "Ti pedig ne hívassátok magatokat Mesternek, mert egy a ti Mesteretek, a Krisztus; ti pedig mindnyájan testvérek vagytok." Máté 23:8

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. "Egyébként pedig olvasd vissza Maki "érveléseit" amely TUDATOSAN megegyezik "Cion" érveléseivel."

      Ezen azért jót nevettem. Tudod az van, hogy soha az életben nem olvastam ezt a könyvet, hallottam már róla, de származását tekintve annyi a bizonytalanság, hogy inkább nem fecséreltem rá az időmet. A másik, amit sugallni akarsz - talán épp az én származásommal kapcsolatban - szintén nagyon mellé ment, közöm nincs a "választott néphez", de ezt ugye mondhatom Neked, hiszen te vagy az a fajta, aki ha a fejébe vesz valamit, akkor minden tényszerűség ellenére is ragaszkodni fog a saját hülyeségeihez, akármi történjék...

      Szóval erről ennyit.

      Törlés
    3. http://www.youtube.com/watch?v=3wK7h4ZPuhI&feature=plcp

      Csak hogy pótolhasd a lemaradást. :)

      Próbálod elvenni az élét a dolognak, de elég képtelen dolog az eugenikát meg a transzhumanizmust ideológiai háttér nélkül tárgyalni. Amit vallasz, annak igenis mindenféle okkult és spirituális háttere van. És minden jeles képviselője és támogatója nyakig benne van abban a világban, amit te olyannyira lenézel. Picit sem érzed ellentmondásosnak?

      Törlés
  33. Kedves Erika!
    Részben nem tér el az amit írtunk.
    Másrészről viszont alapjában eltér!
    Aki kizárólag a bibliát veszi figyelembe
    ( ami számtalanszor lett módosítva a papok és királyok kénye kedve szerint )
    az valóban ahogy David Icke is fogalmaz az valóban mindössze csak egy apro bélyegen mozog Tudatilag.
    Én rengeteget kutattam minden irányba, és nagyon sokan akik "igaz keresztényeknek vallják magukat mint te is egy mozaik kockába kapaszkodtok mint egy jólfésült hittanos akinek a Pap bácsi elmagyarázta hogy csak a Biblia számít minden más a
    "sátán műve" és megtévesztés..
    Nos én és sokan mások is vették a fáradságot mert:
    Az Igazság szabaddá tesz!

    És ahogy a Nagy Magyar Jós is mondta egykor (Jézus):

    Aki keres az talál...

    VálaszTörlés
  34. Jaj, Drábik,, a Vatikánból szalasztott felforgató? :))) Ez így kevés, mint árvaházban a szeretet... Én semmiféle élét nem akarom elvenni semminek, a saját világképemet és meggyőződésemet írom le, nagyon, de nagyon nem érdekel, hogy mások ebbe mit látnak bele. Az eugenika és a transzhumanizmus szigorúan technokrata dolog számomra, ha valakik ezek mögé spirituális hátteret szőnek, hát egészségükre, de én ebben a felfogásban nem osztozom. Nem tartozom sehová és nem értek egyet mindenben feltételek nélkül még azokkal sem, akiknek a törekvéseivel egyébként együtt tudok gondolkodni.

    Hol itt az ellentmondás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kéne neked egy saját bolygó... :D

      Mindenki hazudik, senki nem tud bizonyítani semmit. Kamu a kereszténység, a spiritualitás, Drábik, a HungarianRealNews, ez a blog, a reptiliánok meg az ufók, hazudik a Graham Hancock/Klaus Dona irányzat is. Egyszerűen mindenki hülye...(Nyilván a lista a teljesség igénye nélkül készült, szemléltető jelleggel.) Hát így az igazán könnyű öntörvényű világképet alkotni. Az meg külön poén, hogy az ilyen szofisztikált módszerekkel kimunkált elveid mentén micsoda "ítéleteket" szórsz itt mindenki nyakába arról a bizonyos magas lóról.

      "eugenika és a transzhumanizmus szigorúan technokrata dolog számomra" a műszerésznek meg csak egy érdekes meló egy atombomba elektronikájának megalkotása... Az eugenika a háttérhatalom egyik deviáns szellemi terméke a sok közül. Ők pedig igenis okkult/fekete mágia/szimbolika/számmisztika mániások. Persze te csak a praktikus gyakorlati elemek után érdeklődsz. Mintha ez elválasztaná a kettőt egymástól.

      Leosztottad azokat, akik hagyták magukat félrevezetni. Holott jómagad vagy az egyik legékesebb példája a félrevezetettségnek. És még jó szolgához híven tagadod is, hogy honnan vannak az eszméid. Büszkén vagy "önálló" gondolkodású kivitelezője a háttérhatalom ideológiáinak. Az ellenkező álláspontokat nevetségesnek titulálod, a sajátod eredetiségét pedig úgy véded, hogy tagadod az eredetét.

      Ez csak balhé. És megmondom őszintén, hogy sokkal egósabb vagy te annál minthogy készségesen elfogadd, hogy a magadat önként kirekeszd a "szép új jövőből". (Ugye mondottad, hogy magadat is a hulladék közé sorolod, és nem bánod ha "menned kell" a "közös jó" érdekében. Most hogy effektíve ki leszel-e nyírva vagy csak egyszerűen család és utódok nélkül nyomorodsz meg egy dohos kunyhóban; az már csak részletkérdés.) Szóval nem tartom életszerűnek, hogy ezt komolyan gondolod. Szerintem csak élvezed a figyelmet, meg hogy odamondogathatsz nálad "butább" embereknek és azok nem tudják megvédeni a saját álláspontjukat. Ügyes retorikával és a tények közti önkényes válogatással meg önkényes értelmezéssel, megpróbálod az "átlag konteó hívő" alól kirántani a szőnyeget. Nem vagy te más csak egy kigyúrt troll. De még kéne gyúrnod...

      Törlés
    2. Maki Mester! Hát TE vagy az? Visszatértél, újjászülettél?

      Morituri te salutant!




      Törlés
    3. Ne már, egyre idegesebb vagy és ennek megfelelően egyre inkább csak személyeskedsz... Milyen primitív dolog ez már egy olyan emelkedett lélektől, mint Te? :D Engem vádolsz mindenféle hülyeséggel, de vegyük csak sorra.

      Neked problémát jelent, hogy kételkedem az alábbiakban:

      - Drábik
      - HungarianRealNews
      - Világ Helyzete
      - reptíliánok létezése
      - Graham Hancock

      Érzed azért, hogy ez nem egy túlságosan hiteles lista, igaz? Érted, egy B-kategóriás fantasy filmben még össze lehetne ezeket gyúrni valahogy, de itt, az életben... Szerintem meg éppen annyira baromság hinni ezekben, ahogy szerinted baromság tagadni ezeket. Oké, adott kétfajta vélemény, és? Hidd el, nekem sokkal könnyebb cáfolnom ezeket az agymenéseket, mint neked bizonyítanod bármilyen mértékben bármelyiket.

      És hol cáfoltam én az UFO-kérdés valódiságát, mutass már rá kérlek, mert ilyen nem sűrűn történt...

      Neked az a problémád, hogy nem vagyok hülyeség-mindenevő, ahogyan te. A jelmondatod: Minden lehetséges, amiről nem bizonyított, hogy nem az. Oké, akkor ezen túl higgy egy ötezer milliárd fényévnyire levő civilizációban, amelyben fából készült ruhafogasok az értelmes lények. Érted, lehet (...) hogy tényleg van ilyen, higgyél benne akkor.... :D

      Nem alkottam semmiféle öntörvényű világképet. Teszek a világképekre, vallásokra, hitrendszerekre, beidegződésekre, moralitásra, erkölcsnek nevezett képmutatásra, ideológiákra, eszmékre, izmusokra. Mindenre. Innentől kezdve meg már csak nézhetsz, mert nem fogsz tudni beskatulyázni sehová.

      Az ítéleteim és kritikáim pedig jogosak. Ti vagytok a skatulyaemberek, mindegy, hogy melyik dobozba szorítva, de mégis valamilyen dobozban éltek és köpködtök a többi, másféle dobozlakóra. :D Értelmes, roppant értelmes! :D

      Még mindig nem érdekel, hogy a háttérhatalom mit tesz az eugenika mögé, miféle mágiát és akármit, én ezzel nem azonosulok, csak mert néhány gondolatukkal és törekvésükkel egyetértek. Tudod, van olyan is, hogy noha szimpatikus egy elképzelés, mégsem értek egyet annak minden részében. Nem tudod... Nektek a teljes azonosulás a lételemetek, valahová tartoznotok kell és ha tartoztok, akkor azt nem érheti semmiféle kritika! Ne-vet-ség-es!

      És akkor innentől kezdve az utolsó két bekezdésed úgy vesztette érvényét, hogy öröm nézni...

      Törlés
    4. Részemről befejezve. Nyertél! :) Akinek eddig nem esett le annak sosem fog. Buta vagy mint a kő - ezt mint emelkedett lélek mondom. :) Századszor eljátszod ugyanazokat az olcsó trükköket. (Pl.: Szépen elmeséled, hogy én milyen kis nyitott tudat vagyok, aki mindent megfontol mielőtt elvetné. Majd kicsit később "Nektek a teljes azonosulás a lételemetek, valahová tartoznotok kell és ha tartoztok, akkor azt nem érheti semmiféle kritika! Ne-vet-ség-es!" Sajátmagadnak sem drága ellentmondani, ha az megtámogatja a mondandód.

      Aztán a világegyetemről is furcsa fogalmaid vannak: "ötezer milliárd fényévnyire levő" Nyilván költői túlzás volt csak... :)

      Aztán, hogy a reptiliánokkal meg hasonlókkal kapcsolatban még csak megértem a "B-kategóriás fantasy" minősítést. De mondjuk Hancock vagy Drábik ide sorolása, ugyanazt erősíti meg hogy kő-buta vagy, vagy troll. Ha csak akár részlegesen tudnád másképp magyarázni, amikbe ők egy élet munkáját fektették... csak ahhoz először tudnod kéne, hogy mire gondolj. :)

      "Az ítéleteim és kritikáim pedig jogosak. Ti vagytok a skatulyaemberek, mindegy, hogy melyik dobozba szorítva, de mégis valamilyen dobozban éltek és köpködtök a többi, másféle dobozlakóra. :D"
      Ej, de nagy lett az a mellény rád. :) Csak nem személyesen a Jóistenhez van szerencsém? :) Az nem tűnik föl, hogy a fenti sorok leírása közben, pont azt cselekszed meg, amit kifogásolsz bennük? :D "Értelmes, roppant értelmes! :D"

      "higgyél benne akkor.... :D " Párszor azt hiszem leírtam, hogy nem hiszek csak próbálom kitalálni az igazságot. De századszorra is eljátszod ezt az olcsó trükköt is.

      "Nem alkottam semmiféle öntörvényű világképet. Teszek a világképekre" Ugye tudod hogy ez lehetetlenség? :) Világkép nélkül egy kis mókus lennél a fán vagy valami ilyesmi. Emberi elme nem tud világkép nélkül funkcionálni. Logikai ficam. No nem kell az olyan hű de kifinomult legyen (te vagy rá az élő példa), de valamilyen kell.

      Szóval csak óvatosan az utolsó bekezdésem figyelmen kívül hagyásával. Állandóan az köszön vissza a soraidból, hogy vagy egy csökött lelkű szociopata vagy az átlagnál kicsit magasabb IQ-val; vagy egy nagy szőrös troll.

      Akinek van szeme a látásra...

      Törlés
    5. Tudod azzal nincs nagy baj, ha heves vagy időnként személyeskedő egy vita. Csak ha egyes tisztázott problémákat újra és újra előrángatsz azt a látszatot kelti, hogy nem megmérettetni akarod a saját nézeteid. De még csak nem is azért mert kíváncsi vagy másokéra. Demagóg módon "megmondod a frankót", és nagyvonalúan alsóbbrendű lénynek titulálsz mindenkit aki különbözően gondolkodik mint te. Erre az alapot pedig ugyanolyan szubjektív és önös módszerekkel teremted meg mint akiket vádolsz. Ez a hozzáállás megszűntet minden értelmes vitaalapot...

      Törlés
    6. 1. Nem mintha fájna egy ismeretlen ember véleménye alig néhány mondatváltást követően – értsd: fogalmad nincs arról ki vagyok -, de az, hogy egy hozzászóláson belül kb. háromszor butázol le, az kissé röhej. Már csak azért is, mert tudom magamról, hogy nem vagyok az. Sőt, sokkal nyitottabb elme vagyok a jelenlevők kb. 99.9%-nál, megkockáztatom, hogy talán tájékozottabb is. Alátámasszam? Ember, én képes vagyok zsigerből nem elutasítani evilági (!!!!! felejtsük most el az ezo-marhaságokat és a galaktikus főderációt :DDDD) mechanizmusokat és kissé jobban megvizsgálni azok logikáját. Pl. NWO ugyebár.

      Ti úgy működtök, hogy meghallotok bizonyos hívó szókat, kifejezéseket és egy pavlovi kutya összes intelligenciájával hányjátok rá a jól bejáratott szlogeneket és szövegeket. De most nem így van? Vizsgáld meg az itteni hozzászólások felépítését és a posztokhoz való kötődésrendszer kialakulását. De nem csak itt, bármelyik anti-NWO-s megmondóblogon ez megy. Figyelj:

      Eugenika
      Reakció: Fúj! Lucifer műve! Fúj, sötét mágia!

      Népessgécsökkentés
      Reakció: Fúj, emberek tömeges meggyilkolása! Fúj, szaporodjunk nyakra-főre, termeljük a fullsötét idiótákat, a droidokat, akiket semmi nem érdekel, csak a zaba-baszás-esti rtl klub műsor! – mert rá vannak kényszerítve, stukkert tartanak a fejükhöz, hogy márpedig így kell élni!

      Kérdés: Oké, de akkor pl. én miért nem vagyok olyan, mint ezek… Válasz: Szociopata vagyok. :DDDDDDD

      Szociopata definíciója: „….a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara.”

      Megvizsgáltad már a Te koszos-mocskos társadalmadat? Ki akar ebbe beilleszkedni? Pont te beszélsz arról, hogy ki a szociopata, amikor ti vagytok – elvileg ennek a társadalomnak a legnagyobb ellenségei? Mert ha nem, akkor mire fel kritizáljátok? Már hallom is a választ: nektek a rendszerrel van bajotok, nem az emberekkel. Megsúgom hogy a rendszert emberek tartják fent, olyanok, mint te vagy én. A rendőr, a katona, a hivatalnok, a bankos, a kereskedő, stb. Legfelülről max ellenőrzik ezt és belenyúlnak, de minden ilyen alkalommal a társadalom lelkesen igazodik mindenhez. Mert kevesek irányítanak sokakat? Igen, és ez kinek a kritikája? Mert szerintem a sokaké. A birkáké. A haszonállatoké, a hasznos hülyéké.

      Törlés
    7. 2. Szóval akkor azért vagyok szociopata, mert nem vagyok hajlandó elvi közösséget vállalni azzal a társadalommal, amelynek nagy részét ostoba ösztönlények, maguktól is igénytelen szemetek töltik meg? Oké, ez esetben örömmel vagyok szociopata és cseppet sem sajnálom. Te meg legyél szociális alkat és bégessél a haverjaiddal.

      Nem mondtam ellent magamnak akkor sem, amikor egyszer azt állítottam, hogy nyitott elme vagy (szűkebb értelemben, a többi itteni utódtojóhoz képest) és akkor sem, amikor skatulyaembernek tituláltalak (hiszen tágabb értelemben véve már az vagy, mert lépten-nyomon a társadalmi programjaid korlátaiba futsz bele).

      A világegyetemről miért vannak érdekes fogalmaim, elárulod? Ja, Te azt tanultad, hogy a világegyetem kiterjedése véges és akkor az úgy van? :DDDDDDDDD Milyen logikus gondolat, nem? Csak mert tanították neked, de nehogy véletlenül eltöprengj azon, hogy mekkora ordas baromság bármilyen olyan elmélet, ami a világegyetem keletkezését és végességét boncolgatja. Figyelj, te nem vagy buta, nem fogom ezt állítani, de hozzád képes egy lépcsőház simán Central Park.

      Nem tud meghatni, hogy az olyan megélhetési összeeskövés-bizniszmenek (szándékosan írtam fonetikusan, mielőtt még ebbe is belekötsz) mint Hancock és Drábik mennyi éve nyomják a könyveiket és hakniznak világszerte. Nekik is meg kell élni valamiből és az összeesküvés-ipar egy viszonylag könnyű műfaj, ahol nem nagy kihívás érvényesülni. Pénzkeresés haver, ennyi. Semmi más. Forogtam és forgok hasonló körökben – és akkor nagyon finom voltam csak hogy ne tudjatok beazonosítani – és elmondhatom, hogy az ebben részt vevő emberek döntő többsége messze nem elkötelezett, csupán egy pénzkeresési foglalkozásként tekint erre az egészre. Nem azt mondom, hogy nem érdekli őket a téma, meg hogy röhögnek ezen belül mindenen – bár ilyen is van és meglepődnél milyen szinteken… -, de 10 összesküvés-iparosból legalább hét-nyolc első kérdése az, hogy „oké, és mennyi pénz jár ezért”. Hoppá! Tudom, most jön majd az, hogy biztos hazudok, de higgyed ezt, oké. De ettől még rohadtul nem hazudok, ez a valóság és csak mert te nem hiszed el, ettől még simán igazság marad. Ennyit a Drábik-félékről, pont engem ne akarjál már róluk kioktatni, kívül-belül ismerem ezeket.

      Nem lehet világkép nélkül élni? Nocsak, akkor én egy két lábon járó abszurdum vagyok. :D Kb. 18 éves korom óta igyekszem megszabadulni minden hülye illúziótól, hittől, mindentől, ami befolyásolhatja a gondolkodásomat. Nem mondom, hogy készen vagyok, de nagyon elől tartok ebben és hidd el, kozmikus távlatok nyíltak meg így. Oké, ez túlzás, de roppant felszabadító érzés levedleni azt a sok szemét társadalmi programot amit születésed óta rakosgattak rád keményen. Kimondottan felszabadulsz ahogy elkezded látni a világot és az emberiséget mindenféle idióta fátyol nélkül. Így válik a vak látóvá.

      Tudom, hogy még sok van hátra és talán már el sem érem a tökéletes illúzió- hitrendszer- betáplált gondolati reflexmentességet, de az itteni beszélgetéseket elnézve azt hiszem, rohadtul jó úton járok.

      Neked legyen világképed, lelked rajta, de én biztos vagyok abban, hogy a tudati fejlődéshez elengedhetetlen, hogy levesd a sok szemetet amit rád erőszakoltak. Legyen az elv, hit, eszme, izmus, elmélet, minden ilyen előre definiált baromság.

      Szociopata, buta, csökött, troll. – Egyre inkább előjön a benned szunnyadó mélységesen sötét intolerancia minden mással szemben, ami számodra elfogadott. Tőlem ilyet ne várj, mint mondottam, engem nem érdekelnek az erkölcsök és elvek, de hogy pont te személyeskedsz, a nagy gondolkodó és nyitott elme… :D Érted, ugye…

      Törlés
    8. Nem kéne álszenteskedned, azért mert egy válasz erejéig kultúrát erőltettél magadra. Bőven van példa eddigi hozzászólásaidban az ellenkezőjére. (Újabb hatásvadász húzás.)

      "egy pavlovi kutya összes intelligenciájával hányjátok rá a jól bejáratott szlogeneket és szövegeket" kb. 5ször leírtam hogy miként igyekszem semlélni és értelmezni a világot. Részletesen. Erre írsz egy ilyet... maszatoló többes számban. (Újabb hatásvadászat.)

      "Megsúgom hogy a rendszert emberek tartják fent, olyanok, mint te vagy én." Nyilván pont annyi felelősségem van a világ bajai miatt mint pl. Kissinger papának, Mao-nak, Pol Pot-nak... Én nem tudom meddig tartod még ezt a megközelítést mérvadónak. De nem hiszem el, hogy nem érzed az abszurditását. Nem a csaló a főbűnös, hanem akit átvert? Sőt nemcsak, hogy főbűnös hanem az egyetlen bűnös? A csaló pedig az egyetlen aki életben maradásra érdemes? Mert ő nem hagyta átverni magát...

      "A világegyetemről miért vannak érdekes fogalmaim, elárulod?" az ötezer milliárd fényév az kicsit sok...

      Ok, Drábik kilőve... Tudod ki az a Graham Hancock? Tudod az ő dolgaival az a baj, hogy mindenféle háttér-történet nélkül, csak a puszta létezésük is magyarázhatatlan a jelenleg elfogadott ismeretek szerint. Big blocks of stone would like to have a word with you. :)

      Bocs, de ez túl magas labda: "Nocsak, akkor én egy két lábon járó abszurdum vagyok." Egyetértek. :) Ha nincs világképed, az is egy világkép. Ha már képes vagy valamiféle vélt vagy valós rendszerként megfigyelni a világot, akkor van világképed. A tied az, hogy mindenki hazudik. Amúgy a lista csak olyan szemléltető jellegű volt - mint írtam. Azt hivatott megmutatni, hogy válogatás nélkül rámondod mindenkire, hogy hiteltelen. Fordítsuk meg a dolgot. Szerinted akkor ki a hiteles? Te kitől olvasol, vagy nézel videókat? Mi alapján tájékozódsz? Honnan rakod össze és gyarapítod a tudásod? Kíváncsi lennék, ki ment át a szűrődön. Nem egyszerű dolog az biztos. :) Csak kérlek el ne süsd az olcsó közhelyet, hogy te mindent magadtól és egyedül...

      Tá dám! Századszor is: "Egyre inkább előjön a benned szunnyadó mélységesen sötét intolerancia minden mással szemben, ami számodra elfogadott." A fele blogot azzal írtam tele, hogy ne ragadjunk le a dolgok egyfajta értelmezésénél és legyünk nyitottak minden lehetséges magyarázatra. Erre megint idelöksz egy ilyet mintha valami keresztény dogmát védelmeznék vagy a Galaktikus Föderáció mindenhatóságát. Igen részletesen kifejtettem azt is, hogy a nagy fölvilágosult megközelítésed ellenére igen egyoldalúan szemlélsz bizonyos dolgokat. Azt sérelmeztem, hogy a saját szubjektív igazságodat felsőbbrendűnek állítod be, holott ugyanannyira ingatag lábakon áll mint sok másik. Egyetlen egy hitrendszert sem védelmeztem! De te szépen átmagyarázod, majd - rendkívüli éleslátásról tanúbizonyságot téve - levadászod és kifigurázod. Erről beszéltem, mikor a trollkodásról habogok. Ez az a helyzet amikor te magad is teljesen tisztában vagy vele, hogy alap nélküli amit állítasz/kifogásolsz; de odaírod, "hagy szenvedjen amíg megmagyarázza".

      "tudati fejlődéshez elengedhetetlen, hogy levesd a sok szemetet amit rád erőszakoltak" Nocsak! Van tudati fejlődés? Hol lakik az a tudat? A fejedben?

      Érted, ugye...

      Törlés
  35. Kedves Zsolt!

    Értem, hogy Te mire gondolsz.
    Tényleg csak egy kockába kapaszkodom, no nem azért mert a "pap bácsi elmagyarázta", hanem azért mert a "sok kocka közül" az az egy állta ki számomra a stabilitás próbáját.
    Ha úgy fogalmazol, hogy Jézus "jós" volt, akkor én úgy fejezem be a mondat végét, hogy "jóslatait" maradéktalanul látom beteljesedni.

    Egyébként David Icke is a maga nemében okos ember, nagyon sok igazság is van a szavaiban, sok mindenben közel jár a valósághoz. Sőt, ha ezt egy 0-10 ig mért skálán kis jóindulattal jelöljük, akkor 1-9 ig be is jelölhetjük talán, de akkor is kimarad 2 egység a Jézusnak nevezett "jós" javára (0-1 ig és a 9-10 ig, a kezdet és a vég.)
    Viszont a "kezdet és a vég" történései nélkül csak a "jelent" érthetjük meg.
    Ennek a megértése is "rácsodálkozással" tölti el az embert, mert olyan tudásokat tár fel, amely szintén "nem az ember tudásának a sajátja", (idegen civilizációk és ezektől kapott tudásaink), de összefüggéseiben mégsem érti meg az "egész történetet" a "kezdettől elindulva ennek a végső befejezéséig."
    Hatalmas előnye (előnyének látszik) a Bibliával szemben, hogy David Icke a "ma embere" aki már ismeri a "ma embereinek nyelvezetét" az emberiségben legalább 2.000 év óta fejlődő tudását, fogalmait, így hihetőbben és közelebbről tudja megszólítani az emberiséget, mint a bibliai próféták, illetve maga Jézus.
    David Icke olyan "jelenségeket" mond el, hívja fel rá a figyelmet, melyet a ma élő ember "megtapasztal".
    A Biblia keletkezésének idejében élő ember megkapta a kijelentéseket, olyanokat melyeket még "nem tapasztalhatott, nem érthetett", így azokat képletesen kellett leírnia.
    "vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok EMBERI MAG által VEGYÜLNEK össze, de EGYMÁSSAL NEM EGYESÜLNEK"
    Ez a "testrész" a "lábfej" - a legutolsó idők birodalma, (a "ma" korszaka, nagyjából talán 100 éves intervallumnak gondolom én, de lehet hogy az intervallum hosszában tévedek.)
    Ebben az intervallumban előtérbe kerülnek előbb szűk körben, majd egyre bővülve az UFÓ jelenségek, idegen civilizáció "megjelenése" - ami egyébként "végérvényesen" már közel 2.000 éve itt van, de láthatatlan nagyjából.
    Magasabb rendű tudásukat átadták a szövetséges országok kormányainak akik ezt a tudást az emberiség leigázására használják és fejlesztik egyre tovább.
    Majd akármilyen hihetetlen is, megjelennek az UFÓ "eltérítések" "petesejt, vagy sperma rablások" az UFÓ hívők táborába, - amit egyébként sok "szkeptikus" megmosolyog.
    Majd az UFÓ - ember / a "hibrid faj" / megjelenése.

    Innét "vissza is érkeztünk" a Bibliai alapokhoz:
    "És láták az ISTENNEK FIAI az EMBEREK LEÁNYAIT, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közül, kiket megkedvelnek vala."
    "Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és AZOK GYERMEKEKET SZÜLÉNEK nékik." 1. Móz. 6:2, 4.

    Dániel prófécia "lábfeje" az "utolsó birodalmi korszak" - amiben "ma" vagyunk.
    "Vas" a szellemi birodalom fiai,
    "Agyagcserép" a "törékeny ember"
    "EMBERI MAG által VEGYÜLNEK" (tudnak keveredni az emberi "maggal", hibrid fajt létre hozni.
    "de EGYMÁSSAL NEM EGYESÜLNEK" mind két "faj" a saját adottságát hordozza.
    Az embertest törékeny és halandó, Istent félő marad, a "szellemlény" az "idegen intelligenciát" és a "gonoszságot" hordozza.

    VálaszTörlés
  36. (Nos, akkor melyik információs csatorna a teljeskörübb?
    David Icke elmondja a idegen civilizációk létét köreinkben, felfedi az idegen civilizációk tudásának egy töredék részét,
    míg a Biblia felfedi, ugyan ezt, elmondja, hogy tudásuk "gonosz" ezért azt nem is részletezi, valamint elmondja, hogy mind ez miért van, és mi lesz a vége!
    Ja!? nyelvezete ósdi, a Biblia "tudása" ideje múlt és meghamisított !?
    Kérdezem, hogy akkor a hamisítók a "leleplező" részeket miért nem vették ki belőle, hogy az "utókor" ne értse meg a benne leírtakat?
    Szerinted volt hozzá hatalmuk? - mert szerintem nem volt!

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Szerinted volt hozzá hatalmuk? - mert szerintem nem volt!"

      Ne haragudj Erika, de ez szerintem elég gyengus érvelés. Minden isteni törvényt megszegetek ami csak létezik, még a ti értelmezésetekben is ellopta az egyház a valódi hitet és sátáni célokra használta. Ugyan mi akadályozta volna őket meg abban, hogy a Bibliába belepiszkáljanak? Ha másban nem akadályozta őket meg Isten, akkor miért pont ebben tette volna? Szerintem életszerűtlen azt gondolnod, hogy pont ez az egy a kivétel. Azért gondolod így, mert a Bibliában leírt Isten megtenné? Ezzel csak az a baj, hogy ezt is a Biblia mondja. :D Olyan ez mint egy bírósági tárgyalás, ahol csak a tettestől kérnek vallomást. :)

      Gondolom tisztában vagy vele, hogy milyen erkölcsi állapotok uralkodtak a Római Birodalomban amikor adoptálták a kereszténységet. (pl.: A pedofília amolyan úri hóbort volt, mint most a szivarozás.) Aztán gondolom hallottál már a Mithras kultuszról is, meg a kereszténységgel kötött kényszerházasságáról. Innen jön a ti vallásotok... És azóta is pedofilok, gyilkosok és hazugok szolgálatában áll. Amiért egyáltalán érdemes kinyitni azt a könyvet, az csak annyi, hogy fel lehet benne lelni sok kincset a szétbarmolás előtti tudásból. De koherens egészként értelmezve, szerintem csak félrevezet. Még szerencse, hogy nem olyan bosszúálló az Isten; így erről az útról is megtérhet aki megtévedt (és én is az enyémről- just for the record).

      Persze ettől még nem szándékozom rád erőltetni a véleményem, csak hátha... hátha kigyullad a piros lámpa nálad is. Ha nem, hát az sem baj.

      Törlés
  37. Még egy apró kiegészítés:
    Tudjuk, hogy a Cion által készített Világ Kormány bevezetésének "küszöbén" állunk.
    Ennek a világ kormánynak kineveznek egy egyszemélyes uralkodót (Cion Királyát)
    Hogy ez időben mikor fog megtörténni, azt nem tudjuk. (Jelenleg még a "világ kormány" sem áll fent, de felállítása akár egy éven belül is megtörténhet a világban zajló eseményekre alapozva, de lehet, hogy több évnek kell eltelnie.)
    Ez a Cion Királya lesz az a személy, akiről a Biblia ír, "antikrisztus" vagy "törvénytaposó" néven emlegetik.
    Mennyire lesz ez jellemző rá?
    Kérlek vedd a fáradságot és olvasd el a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit. A választ megleled benne.
    Ez a világ kormány a szemeink előtt "születik", a CBJ "leírásai" szerint, és minden mozzanata felismerhető napjainkra. (Múltra, jelenre, jövőre nézve is.)

    A fentebb leírtakra figyelemmel, alább is látható, hogy sem a világ kormány, sem cion király "nem a saját erejéből, sem nem emberi tudásból" épül(t) meg.

    CBJ-nek egyik legfontosabb része a 4. jegyző köny.
    Az a "világ kormány" és "cion király" amelyik ilyen "magas szintű tudással" építette fel a "birodalmát" egyedül CSAK az Örökkévaló Istentől fél. Ezzel ÖNKÉNTELENÜL IS ELISMERI LÉTÉT (és a Biblia HAMISÍTATLANSÁGÁT)

    "És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, akit megemészt az Úr az ő szájának lehelletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;"
    "Akinek ELJÖVETELE a Sátán EREJE által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival," 2.Tesszalónika 2:8,9.

    Magát a Bibliát nincs hatalmuk meghamisítani, de sajnos a Biblia "emberi magyarázata, tanítása" nagyon elferdült a Bibliai alaptól.
    Cion "munkásai" a 4.jkv-ben leírtak miatt ferdítetten hiteti el a népeket azért, mert akiket nem tud elferdíteni a Biblia tanításától, azok felett elveszti a hatalmát.

    "És a GONOSZSÁGNAK minden CSALÁRDSÁGával azok között, akik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre."
    "És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;" 2.Tessz. 2:10-11.

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
  38. Kedves Maki!

    Elhiszem és látom is, hogy nem olvastad a CBJ-t.
    Neked ez a véredbe van beírva. Így születtél.
    Így is fogsz meghalni.

    VálaszTörlés
  39. Az is túlzás hogy minden idegen fajt negatívnak állítjuk sőt óriási nagy túlzás.
    Ugyanis A spiritualitás hiánya ugyanis az UFO-kutatásban is automatikusan a negatív földönkívüliekkel való kapcsolatot erősíti : a mindenütt látható kitűzők, jelvények, poszterek, fityegők és logók, vagy a bulvár szintű, szenzáció hajhász magazinok és ufós újságok címoldalán állandóan reklámozott negatív földönkívüliek, de épp úgy a földönkívüli fenyegetésről szóló filmek ezrei is mind a negatív erőket erősítik!

    És nézzük csak meg, hogy a híres magyarországi "UFO-kutatók" milyen könyveket írtak vagy milyen "ufós" könyveket fordítottak le az utóbbi 20-25 évben : mind hemzseg az olyan témától, melyek negatív lények tevékenységéről szólnak, azaz az emberi tudat negatív beárnyékolásáról! Míg a pozitív földönkívüliekről szóló fizikai kontakta-irodalom 50-60 éves alapműveiből még egyet sem adtak ki! - És ez már több, mint gyalázat!

    Ezért nekünk, akik a Galaktikus Fénytestvériség szolgálatában és az emberiség üdvére akarunk tevékenykedni, határozottan vissza kell utasítanunk azt a negatív módszert és azt a negatív alapállást, amellyel a mai magyarországi UFO-kutatás dolgozik!

    Mi feladatunk az, lenne hogy az Igazságot, azaz a Fényt terjesszük, mely által mindenkit, aki hajlandó ezt befogadni, egy új, magasztos tudatállapot felé segítsünk vezetni, párhuzamosan a Földünk és a Naprendszerünk spirituális átalakulásával!

    VálaszTörlés
  40. "Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére

    2. rész


    2. Honnan jönnek?

    Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

    Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

    Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

    Ahhoz tehát, hogy tisztán lássunk az ufó-kérdésben is, elsősorban az emberi tudat alapvető megváltozása kell, melyet azonnal követ az érzékszervek megváltozása, azaz egy helyes világegyetem-szemlélet megjelenése!

    Így, hogy először is ezt tisztáztuk, megkíséreljük megválaszolni a második kérdést, vagyis hogy honnan jönnek az ufók.


    Gondolom, mindenki hallott már ezekhez hasonló ősi, bölcs megállapításokat :

    „Az adás feltétele, az elfogadás", vagy "az ok és az okozat egymás feltételezi", vagy "csak azt vonzhatod be, amit kisugároztál” stb.

    Nos, természetesen ugyanez az vonatkozik a Föld körüli ufó-jelenségre is, amelyet – még egyszer hangsúlyozva – nem igazán lehet a szokásos földi ego-tudattal értelmezni!

    Ahhoz holisztikus szemlélet, vagyis a lélek bölcsessége kell, aki mindig az egységet keresi, és nem az elválasztatottságot, mint az egoisztikus tudat, melyet állandóan a test elvesztésének kimondhatatlan tudatalatti félelme hajt ( ez a legfőbb motivációja )!

    Ugyanis ez, a modern embernél már őrületté fajult tudatalatti félelem az oka többek között a sötétség irányítása alatt lévő filmipar meg a milliónyi bulvár-színvonalú ufós-újság már évtizedek óta reklámozott negatív földönkívüli-áradatának!

    Oly annyira, hogy gyakorlatilag minden ufó-megjelenés pl. a médiákban vagy a háttérből futtatott néhány fél/negyedhivatalos „objektív” ufó-kutató tevékenysége egyenlő a félelemkeltő negatív földönkívüliek bemutatásával.

    És ezt persze tudatosan teszik, mivel így az emberiséget akarják elidegeníteni a pozitív földönkívüli testvéreitől, azaz attól, hogy ők végre nyíltan megmutassák magukat nekünk, vagyis hogy az Első Kapcsolatfelvétel létrejöjjön a földi társadalom és a Fény Galaktikus Társadalmai között.

    Az Első Kapcsolatfelvétel ugyanis azonnal halálos csapást jelentene erre a kizsákmányoló hazugság-világrendre!


    Az első kapcsolatfelvétel


    Ezért fontos, hogy minden film, minden újság, minden könyv, minden híradás éjjel-nappal a negatív lényekről szóljon, akik persze az emberek félelemenergiáiból élnek, bár ezt az elemi tényt az úgynevezett „objektív” ufó-kutatók vagy elhallgatják, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, mivel ez materialista világképükbe eleve nem fér bele.

    Így nagyjából a hatvanas évektől kezdve a földönkívüliek fogalma ( a kollektív tudat számára ) egyenlő lett vagy a gülüszemű kis szürkékkel, vagy még rosszabbal, valami horrorisztikus alakokkal.

    Ez akkor egy lényeges fordulat volt, mivel a háttérhatalom mindenáron hitelteleníteni akarta az ötvenes évek klasszikus fizikai és/vagy telepatikus ufó-kontakt-üzeneteit meg a hozzájuk kapcsolódó számos személyes találkozást a Fény galaktikus küldöttei és a spirituálisan érett földi személyek között.

    Ezeknek a személyes találkozóknak pedig egyetlen célja volt : a Fény küldöttei egy sürgető felhívást tettek közzé az általuk kiválasztott fizikai kontakt-személyen keresztül, hogy az egész emberiség végre változtassa meg a viselkedését, mégpedig azonnal, mivel bűnösen felelőtlen tevékenysége, főleg az atomenergiával való szórakozása ( az atomenergia „békés” felhasználása még veszélyesebb, mint a hadászati !!! ) már nem csak a saját bolygójuk létét fenyegeti, hanem az egész Mindenség kozmikus rendjét!,,

    VálaszTörlés
  41. "Ezenkívül voltak ekkor Galaktikus Szövetség részéről hivatalos, kormányzatot érintő megkeresések is, melyeket a megegyezés szándéka vezérelt ( azaz : ha a hatalom leállítja az atomkísérleteit és annak hadászati alkalmazását, akkor cserébe a Galaktikus Szövetség olyan technológiát ad át az emberiségnek, mellyel néhány év alatt paradicsommá tudná változtatni a Földet ) de ezeket a javaslatokat a sötétséget szolgáló hatalmi elit, szinte mondani sem kell, visszkézből elutasította, mivel ez uralmuk azonnal végét jelentette volna.

    Így most már látható, hogy a fent feltett ’honnan jönnek?’-kérdés gyakorlatilag nem választható el a másik alapvető kérdéstől, hogy ’miért jönnek?’, mivel mindkettő szorosan egymással összefügg.

    Az „objektív” ufó-kutatás pedig éppen ezért már akkor tévútra került, mikor a hatvanas évektől kezdődően tudatosan elutasította az ötvenes évek klasszikus ufó-kontakta-kapcsolatainak igazságait!

    Mert már az is rossz jel volt, hogy az „objektív” ufó-kutatók vagy a sci-fi-világból ( vagyis az ősmúlt galaktikus háborúinak techno-sötétségéből ) vagy a műszaki értelmiségből verbuválódtak ( most nem számítva ide a hatalom által futtatott néhány ügynököt ), akiknél viszont a materialista természettudomány beszűkült látásmódja szinte vakhitként jelentkezett.

    Erre számos példát lehetne hozni, mármint arra, hogy a materialista tudomány iránti elfogultság, és főleg a tudományos tekintélyek előtti hajlongás, mennyire megakadályozza mind a mai napig az „objektív” ufó-kutatókat, hogy tisztán lássanak éppen a kutatásuk tárgyában!


    Ezeknek a naprendszerünkbeli magasabb fajoknak, vagyis testvéreinknek a legtöbbje fizikailag is szebben néz ki, mint mi
    – ez tény, amellyel persze az „objektív” ufó-kutatás megint nem tud mit kezdeni, hiszen olyan „kutatási eredmény” eleve nem jöhet ki tőlük, amely ne okozna erős tudatalatti félelmet!

    Másrészt nemcsak ezen találkozások tényét kérdőjelezik meg, hanem különösen gúny tárgya immár több, mint fél évszázada a naprendszerbeli megvilágosodott testvéreinknek a tiszta üzenete, melyet az „objektív” ufó-kutatás mind a mai napig sztereotíp-szerűen puszta erkölcsi prédikációnak tart ( ezzel is azt bizonyítva, hogy minden materialista látásmódon kívüli spirituális megállapítást értéktelen, gyerekes és nevetséges álláspontnak tart – ami viszont csak az „objektív” ufó-kutatók elsötétült lelki állapotára bizonyíték ) .

    És különösen érdekes az a szélkakas-módszer, ahogy az „objektív” ufó-kutatók a hivatalos tudomány rögeszméinek évenkénti változását szinte kritikátlanul követeik, éppen azért, mert, ha lehetséges, velük próbálják igazolni a saját kutatási eredményeiknek az „objektivitását”!

    Mert mi is volt a hivatalos csillagászat álláspontja még az ötvenes években a Naprendszerünkre vonatkozólag ? Egy folyamatos lebegtetés – mármint a naprendszerbeli magasabb élet elvi lehetőségével kapcsolatban! Mivel ekkor a hivatalos kamu-űrkutatás még nem indult meg, ezért mind a tudósok egy része, mind a nagyközönség elvileg lehetségesnek tartotta, hogy a Naprendszerünk más bolygóin értelmes élet fejlődjön ki, különösen a Vénuszon és a Marson!

    Marsnál pedig szinte közhely volt még akkor is, hogy ott valami fejlett civilizációnak kell léteznie, mivel a 19. század második felétől a 20. század elejéig az ( akkor még közzétehetett ) távcsöves megfigyelések ezt támasztották alá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jóóóóó isten!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Törlés
  42. Persze a háttérhatalom már kezdettől fogva sokat fáradozott azért, hogy ezeket az egyértelmű megfigyelési eredményeket hiteltelenítse, és természetesen mi más is lett volna az első nagy támadás ezen pozitív Mars-kép ellen, mint a csúcs-szabadkőműves H.G. Wells Világok harca c. műve, mely az elültetett tudatalatti félelemmel mind a mai napig meghatározza a kollektív emberi tudat viszonyát a földönkívüliekkel szemben!

    Ugyanakkor a hatalmi elitnek a 20. század elejétől fokozatosan le kellett tiltania a valós csillagászati eredmények közzétételét is, mivel már akkor nyilvánvaló volt a távcsöves észleléseknél, hogy nem csak a mars-csatornák léte egyértelmű bizonyíték az értelmes életre, hanem a Hold és a Naprendszer belső bolygói körül is szembetűnő a földönkívüli jelenlét.

    Ennek ellenére a 20. század ötvenes éveiig futószalagon születtek a sci-fi és fantasy-regények a marslakókról, és olykor a vénuszlakókról is, mivel az akkori kollektív tudat még realitásnak tartotta, hogy a Vénusz vastag felhőzete alatt egy civilizáció rejtőzhet.

    És ilyen többé-kevésbé befogadó tudati állapotban jöttek el hozzánk akkor a naprendszerbeli, de más csillagrendszerbeli testvéreink is, hogy az akkor aktuális evangéliumi üzenetet átadják nekünk!


    Nézzék, kedves Barátaink, ez a mai emberiség fő problémája : még mindig a letűnt Halak-korszak eszmeisége határozza meg mind a gondolkozását, mind az érzelmi életét. Viszont a jelen, a szent Most, vagyis a Vízöntő-korszak valósága már az ötvenes években szó szerint fénysebességgel elszáguldott mellette!

    Mert mi is lett volna, ha az akkori hatalmi elit elfogadja a földönkívüli testvéreink segítségét?

    Eltekintve attól, hogy azonnal „kitört” volna a világbéke meg az általános jólét, vajon akkor a természettudományunk még mindig azon erőlködött volna, hogy az általános iskolától a kötelezően összeollózott kis- és nagydoktorikig olyan fizikai világképet mutasson be, ahol pl. gravitációnak nincs elfogadott közvetítő közege, pontosabban a nagy semmi az? Vagy hogy ebben a durvaanyagi denzitásban ( sűrűségi szinten ) vánszorgó fény terjedési sebessége lenne a világegyetem abszolút standardja? Vagy a hivatalos űrkutatás még mindig futószalagon hamisította volna meg a Naprendszer bolygóiról szóló felvételeket, melyeken szinte minden ( eredeti ) felvételen látszanak a millió éves ősmúlt galaktikus háborúinak nyomai, különösen a Merkúron, a Holdon, a Marson, a Mars-holdakon, a Szaturnusz-holdakon stb., tele starwars-os űrhajóroncsokkal és kiürült katonai bázisokkal?

    Nem, természetesen ezek nem történtek volna meg, mert akkor az emberiség az igazsággal szembesült volna, amely a lelki felszabadulás alapja.

    Vagyis megismerhette volna pl. a teremtés kulcstörvényeit a Naprendszerünk különböző élethullámainak vonatkozásában is, vagyis azt az elemi tényt, hogy a naprendszerbeli bolygói civilizációk mind egy kicsit más rezgésszinten vannak, hogy ne zavarják egymást a fejlődésükben.


    Rezgészint-különbség a Vénusz és a Föld között


    Ez a rezgés-szétválasztás persze még csak a civilizációk kezdeti barbár fejlődési szakaszában fontos óvintézkedés, mivel ekkor még a félelemszülte test-ego-tudatosság dominál, és nem a szeretet-meghatározta lélek-egység-tudatosság.,,


    VálaszTörlés
  43. "Tudatosság és dimenziók


    Ha aztán az ego-tudatosság civilizációja átlép egy bizonyos technikai színvonal-határt – ezt általában minden világkorszak végén kifejlesztett atombomba -, akkor megszólal az adott naprendszer halálharangja! – Ahogy ez a mi Naprendszerünkben is már számtalanszor megtörtént!

    És úgy gondolják, hogy a fejlettebb bolygókon lakó testvéreink ezt ne tudták volna már előre évezredekkel ezelőtt? Mármint azt, hogy a földi emberiség Halak-korszak végén megint kifejleszti a tömegpusztító fegyvereit?

    Mert nyilván már akkor megkezdték azt a hatalmas, isteni terv szerinti mentő munkát, mellyel enyhíteni akarták az elkerülhetetlen vég következményeit!

    Mit gondolnak, ki volt valójában Thot, Krisna, Echnaton, Buddha, Tiánai Apollós ( a valódi Jézus ) Mani stb. ?

    Ők természetesen égi személyek voltak, de nem az egyházi teológia mennyéből jöttek, melynek angyalkás életképeivel egy kisgyermek figyelmét kb. tíz percig még le lehet kötni, hanem olyan magasan fejlett bolygói civilizációkból inkarnáltak, melyet akár Nirvánának is hívhatunk, ahogy ezt Buddha is tette, mivel szó szerint a Vénuszról, az 5D-s vénuszi életről beszélt!

    Így most már megérthetjük végre, hogy valójában kik voltak azok, akik az ötvenes évek kulcs-üzeneteit átadták az emberiségnek, és azt is, hogy honnan jöttek, meg azt is, hogy miért! ,,

    http://www.spiritufo.ditro.hu/valasz-az-ufo-kutatas-het-alapkerdesere-2-resz

    VálaszTörlés
  44. Kedves Elveszett Kereső!

    (Nézd el nekem, hogy a hozzászólások alá csatolás sosem sikerül, így általában a "sor végére írok.")

    Azért nem sikerült a meghamisítása a Bibliának, függetlenül a számtalan nyelvre történő lefordítás és időszakos újra fordítás alkalmával sem, mert amit leír, azt látom teljesedni!
    Ha össze egyeztetem az állítását a megélt valósággal, akkor a kettő egyezik!
    Ez innéttől ez már nem hit kérdés, hanem meggyőződés!
    (Bevallom, hogy ez nálam is először hit kérdéssel indult, rátaláltam sok ellentmondásra, ezért elkezdtem kutakodni és a Biblia állítása igazolódott a valóságnak.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves nyirtass!

      Igaza van Elveszett Keresőnek. Ha Biblián keresztül figyeled az eseményeket, soha nem fogod igazán a lényeget megérteni. Soha nem fog a lámpa felvillanni a fejedben. A Bibliával soha nem lehetsz luminált, legfeljebb a lelki békédet taláhatod meg.

      Üdv.

      Törlés
  45. Köszönöm Pisti.

    Az élet annyira "könyörtelen és gyilkos" ha nem látnám, hogy mi miért történik, elviselhetetlen lenne számomra.
    De mivel látom a mitek miértjeit, sőt az "alagút" végét is, így sokakkal ellentétben tényleg megvan a lelki békességem.

    Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még sokan mások is könyörtelennek és gyilkosnak tartják a világot, nem látják a világ sorsát irányító erők nagyságát, nincs lelki békességük sem, csak gyilkos indulataik.
    Sajnos ezzel viszont csatlakoznak egy gyilkos világhoz, gyilkos erőkhöz, amely már a világ teremtésekor is a gyilkosságokban lelte örömét.
    Neked is és minden jó szándékú Embernek kívánom, hogy találja meg a "lelki békéjét" MÉG ebben a gyilkos világban is.

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erika!

      Te jó szándékú, pozitív ember vagy, aki csak pár lépésre van a felismeréstől. Jó úton jársz, sok dolgot ismersz, csak még nem állt össze a kép. Ha kikapcsolod a tudatodból a vallás által beléd programozott képet (akár csak ideiglenesen, az érdekesség kedvéért)és elkezded a saját erődből, bárki vagy bármi ráhatása nélkül értelmezni és összerakni az általad már ismert dolgokat, egy teljesen más világ kapujába érsz. Sajnos a kereszténység, a Biblia, de az összes többi vallás is ennek a kapunak az elfedésére lett kitalálva és az embernek átadva. Ami a kapun túl van - az előlünk elrejtett való világ - tényleg rettenetes, olyan, amiket a fentiekben írtál. Rémisztő, de ha kellően erős vagy lelkileg, akkor nem ijedsz meg tőle.
      Még mindig jobb a fertőben nyitott szemmel járni, mint csukott szemekkel, félig kábultan, áhítattal bolyongani.

      Üdvözlettel: Umna Pisti

      Törlés
  46. "Naprendszerünk különböző dimenziókban



    Az emberiség nagy része az önként vállalt érzékszervi korlátozása miatt lelkileg nagyon szorongató helyzetben van. Ugyanis a magány, az egyedüllét, a kiszolgáltatottság és az Istentől-elválasztatottság átélésének mindennapi tapasztalat-illúziója bizony sokszor még meg is erősíti számára azt a sivár természettudományos világképet, amellyel a hivatalos tudomány immár 300 éve előhozakodik, sőt, pimasz arroganciával még kötelezővé is tesz.

    És szinte mondani sem kell, hogy Newton óta gyakorlatilag a természettudomány számára más dimenzió, mint 3D-s, földivel ekvivalens rezgésszint nem is létezik a világegyetemben, sőt, számára ez maga a világegyetem! Azaz ugyanoda jutottak vissza, mint amit az új kor tudósai és filozófusai egykor oly heves bíráltak : a középkori geocentrikus világképig! Csak most már minden meseszerű, romantikus vonásaitól megfosztva.

    Így az ember már nem lóbázhatja lábát a lapos Föld világának a végén, hanem ez a lapos Föld sok-sok anyaggömbbé változik át, melyek között a teret végtelen, mélyfekete, hideg és éppen ezért félelmetes világűr nihilje tölti ki.

    Nos, kedves barátaim, ez az esszenciális materializmus élet/lélekérzése!

    Mert még a középkori lapos Föld világképénél meg volt az a remény, hogy valahol a világ végén vagy azon túl Isten is megtalálható az Ő csodálatos világával, addig a hivatalos természettudományos világkép ezt az Isten nélküli nihilt az egész világegyetemre kiterjesztette, azt a lélekérzést tehát, melyet a materialista ember belülről már amúgy is birtokolt!

    Így az emberiség szinte önként és dalolva belesétált - a materialista természettudományos világkép elfogadásával - egy olyan lelki pokolba, amelyet a pl. biblia 'külső sötétségnek' nevez!

    A külső sötétség pedig valójában nem más, mint minden szélsőségesen materialista ember halál utáni tapasztalata - legalábbis egy ideig.

    Arról van szó ugyanis, hogy egy ilyen rögeszmésen a 3D-s világhoz kötődő ember, mikor leveti az anyagi-éteri testét, belső természete szerint olyan világhoz vonzódik, amely megfelel a saját asztrálteste rezgésképletének. És mivel egy szélsőséges materialistánál ez a rezgésszint nagyon alacsony, ezért az ilyen lélek csak a 3D-s bolygóközi tér sötét ürességében találja meg az ideiglenes otthonát!

    Szerencsére azonban az ilyen szélsőségesen anyagi szemléletű emberek csak ritkán fordulnak elő ( leginkább az elitben - hol is másutt!).

    Legtöbb "átlag materialista" viszont halál után a Föld körzetében marad, annak is az örök sötét asztrális oldalán egy rövid ideig ( azaz ott, ahol sohasem jön fel az asztrális Nap ), attól függően, hogy milyen szenvedélyekkel vagy rögeszmékkel hagyta itt az anyagi világot. Mert ha szenvedélyei erősebbek ( alkohol, nikotin, drog, szex-perverziók stb. ), akkor a Föld olyan éjszakai helyeire megy ( vonzódik ), ahol még az anyag testben élő emberek is az ő szenvedélyeivel foglalkoznak, ha viszont a rögeszméi erősebbek, mint pl. sok elme-bebörtönzött tudósnál, akik még a haláluk után sem ismerik el, hogy meghaltak, hanem még ekkor is rögeszmésen követelik vissza a régi érzékszervi tapasztalatukat, nos, az ilyen típusú embert halála után pl. vagy egyeteme sötét folyosóin lehet megtalálni éjszaka kísértetként bolyongva, vagy a saját volt lakásába tér vissza, verve az ablakot vagy leverve egy vázát, hogy családtagjai egyáltalán figyeljenek fel rá, hiszen él és beszél hozzájuk stb.

    Ugyanakkor általánosságban is meglehet állapítani, hogy a rögeszmés emberek a halál után legtöbbször hosszabb-rövidebb ideig kísértetté válnak, mivel elme-bebörtönzöttségük következményeként eggyé váltak azzal a fizikai hellyel, vagy felhalmozott anyagi javakkal, vagy az elért magas társadalmi ranggal, melyeknek tárgyai és státuszszimbólumai a fizikai világban számukra maga volt az élet!,,

    VálaszTörlés
  47. "Így azonban, aki többé-kevésbé ismeri a lélek halál utáni útját, annak az a rég felismert igazság is tudatossá fog válni, hogy a mi modern földi társadalmunk szerkezete valóban egy felfordított piramis képét mutatja, azaz a legalantasabb lélekminőségű emberek vannak legfelül, míg a többiek, akiknél már egy kis fény is megjelenik, következnek a rangsorban, majd a fordított piramis legalján ( olyanok tehát, akiknek valójában vezetni kellene a társadalmat ) azok a csillagmagok/ fénymunkások vannak, akikbe mindenki beletörli a cipőjét, és szerencsésnek lehet mondani, ha nem halnak éhen.

    Ám ez csak az 3D-s anyagi világ, kedves szenvedő fénymunkás testvéreim, mert ilyen ordító igazságtalanság csak a durvaanyagi világban történhet meg, mivel csak ennek a rezgésszintnek van ellenállása a mindenütt jelenvaló Szellem akaratával szemben!!!

    A németben pl. magát a 'tárgy' szót is 'Gegenstand'-nak, ellenállásnak nevezik, azaz minden fizikai megnyilvánulás egyben ellenállás a Szellemnek, vagyis Istennek!

    A finomanyagi világban viszont fokozatosan elválnak azok az össze nem tartozó elemek, melyeket a durvaanyagi rezgésszint ideiglenesen összehozott.

    És ezért van az, hogy már az egyszerű átlagember is, aki legalább minimális fénnyel, azaz a szeretettel rendelkezik ( legtöbbször csak a saját közvetlen vér szerinti rokonai iránt ) a lélekpotenciáljában, a halála után fokozatosan részesedni fog az asztrális és mentális mennyei területek Örök Fény-világainak kimondhatatlan boldogságában. Azok pedig, akik már itt a 3D-s Földön is a Fényért dolgoztak, és éppen ezért az elkerülhetetlen szenvedés is az osztályrészük volt, a fizikai testük levétele után a Mindenség legmagasabb területeire fognak emelkedni, a kozmikus sorompón túlra, ahogy ezt az 'Angyalok csillaghajókban' c. könyv is nevezi.

    Tehát itt is beigazolódik az a Jézusi mondás, hogy az utolsókból lesznek az elsők!


    Ám a jelen pillanatban, mivel az idővonalakért folytatott kozmikus harc lassan a végéhez közeledik, már meghalni sem kell egy fénymunkásnak ahhoz, hogy a mennyei örömökben részesedhessen, mivel ha Föld végre dimenzionálisan átvált, ahogy a Naprendszer minden bolygója is átvált, akkor végleg megszabadulunk ettől a 3D-s rögeszme-világtól, mely eddig valójában csak elme-bebörtönzött lények inkarnációs területe volt.,,

    http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/214-naprendszeruenk-kueloenboez-dimenziokban

    VálaszTörlés
  48. On topic:

    http://www.youtube.com/watch?v=31qYIHQUp6M

    VálaszTörlés
  49. Zsolt Sedherd! Köszönöm :) Jó látni, hogy van még egy spiritufo olvasó és nemcsak elhiszi, hanem meg is érti, ami benne van.

    AMIT A BIBLIÁBÓL KIHAGYTAK JÉZUS TANÍTÁSAIBÓL:

    "Csak akkor, ha megállunk, vagyunk képesek megérezni az Isten legnagyobb jelenlétét. Használjuk ki az óriási ajándékát és hallgassuk, hallgassuk a szívünket. Csendesedjünk el, és felmerülnek a válaszok a belső kérdéseinkre. Mindenre a válasz az Isten. Isten a szeretet. Isten a fény és mi vagyunk a fény.

    A gondokat köztetek az egótok okozza, amelynek folyton az a szükséglete, hogy valakit vagy valamit eltulajdonítson, vagy uraljon. Tudomásul kell vennetek, hogy lények vagytok, isteni lények abszolút függetlenek valamitől vagy valakitől. Mindenkinek megvan a saját útja, amelyen mennie kell, hogy megismerje önmagát. Ezen az úton együtt mehettek, vagy egymás mellett, de nem szabad ráerőszakolni ezt a másikra, vagy elvárni, hogy a ti utatokon menjen. Semmit se várjatok el egymástól, és menjetek a célotok felé, és ez az önmegismerés. Sok ember lesz, akik erről az útról le akarnak majd téríteni, és uralni akarnak benneteket, de nektek tudnotok kell, mi a célotok, és mi téríthet le benneteket az utatokról.

    Emberek, legyetek ébren, nyissátok meg a szíveiteket, nyissátok ki az ókori szemeiteket, emlékezzetek vissza kik és mik vagytok! Hogy fények vagytok, hogy jóság vagytok, hogy szeretet vagytok. Mindannyian annyi kegyelemben részesültünk. Annyira szeretjük a Teremtőnket, mindenkiét és mindenét, az Elsődleges Teremtőt. Mert ő a mi hitünk, a bizalmunk, a Fényünk, Szeretetünk."


    Üdv.: Atlantis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van Atlantisz barátom :)
      Én is köszönöm :)
      A megértésnek azon foka rejt igazi lelki megnyugvást ami részleteiben is érthető és élhető..
      Bízom benne hogy sokan rálelnek egy spirituális és szeretetteljes útja, mert ez az igazság útja, ami szabaddá tesz minket!

      Törlés
    2. Kétlem, hogy Jézus ismerte volna azt a szót hogy egó.

      Törlés
    3. Az 1945-ben előkerült pergamenek alapján kimondható, hogy az eredeti szentiratok 95 %-át kivágták a Bibliából (mivel e pergameneken a 100 % szerepel).
      A maradék részt pedig sok helyen átírták.
      És ma csak ezt a meghamisított Bibliát olvashatja a legtöbb ember." (Avatara)


      -"A Talmud Jézust állandóan NIMRÓD fiának nevezi." - (Talmud = a zsidó vallás szent könyve.)

      -"... Nem kellett tolmács, Jézus HUN nyelven szólalt meg."
      -"Ez az én testem ... Ez az én vérem ..." >
      "Egyetlen nyelv van, amiben egy új szó keletkezik, ha e 2 szót összerakjuk (test-vér) : a MAGYAR." (Szántai Lajos, művelődés-történész)
      Így teszi Jézus egy mágiával a "testvéreivé" a tanítványait (szimbolikusan) , így "adja át beléjük" az ő lelkületét.

      -"A Jézus név szanszkritül azt jelenti: a FÉNY FIA.
      Héberül viszont nem jelent Semmit,
      tehát Nem héber név,
      tehát Jézus Nem héber származású !"


      -"A 3 király, aki Jézus bölcsőjéhez megy (az eredeti írásokban) a PÁRTUS birodalom küldöttei:
      SZKÍTA mágusok !
      Ugyanis Pártiában meghalt a király, és egyenes-ági fiú örökös hiányában
      a királynő unokaöccse volt a jogos örökös, vagyis Jézus !
      EZT jelzi a tömjén, mirha és arany küldése a küldöttekkel.
      Viszont a héber vallás szerint ezeknek az ajándékoknak Semmi értelmük sincs,
      sőt a tömjén még törvénysértő is."

      -Jézus az ács fia > "A héberben ugyan az a szó jelenti az ácsot, ami az arámiban a HELYTARTÓT.
      A Pártus királynő húgának a férje egy (Pártus) helytartó volt Izraelnek az északi területén (ahol a kánaániták* éltek), és az Ő fia volt Jézus !"

      * : Kik voltak a kánaániták:
      "Akik Kánaán földjén éltek (vagyis a mostani Izrael területén), mielőtt a zsidó nép (Jáhve* parancsára) oda nem ment, és le nem mészárolta a 90 %-ukat, hogy elfoglalja a (gazdag és fejlett) országukat.
      A megmaradt 10 % lakosság az északi területre szorult ki.
      A kánaániták ABC-je 24 betűből állt, amiből 18 a székely rovásírásban is szerepel !
      Templomaikban egy szent SÓLYOM volt az oltár fölött !"
      [Turul = Kerecsen-sólyom]

      "Az Eredeti ószövetségben a kígyó helyett egy SÓLYOM mondja Évának, hogy egyen a tudás fájáról."
      (Egyébként ... miért lenne bűn enni a Tudás fájáról ? Bűn a Tudás ?? :)

      * : Ki volt Jáhve:
      -"Jáhvét kérte Mózes, hogy mutassa meg magát.
      Jáhve mondta: Abba belehalnál (!)
      Mózes erősködött, hogy látni akarja.
      Jáhve megjelent, és rátámadt Mózesre, aki egy bárányt dobott elé, így Jáhve azt falta fel, és Mózest nem bántotta." (Mózes 2. könyve)
      -"Jáhve egyetlen ábrázolását találták meg: ami egy szamárfej, vörös szemekkel.
      Szamárnak egyedül Széth-et ábrázolták még (az egyiptomi mitológiában), aki a harag és a káosz istene, akit Hórusz győz le, a jóságos SÓLYOM-fejű isten.
      Jézus egyszer azt mondta, hogy ő volt Hórusz (egy korábbi életében).
      Vallás-történészek szerint pedig Jáhve és Szét (is) azonos."
      -A Rítus című (2011-es) filmben egy Vörös Szemű Szamárban ölt testet egy démon.
      -Alaje pedig ezt írta: "Jehovah egy földönkívüli volt a Földön több ezer évvel ezelőtt, aki azt akarta, hogy istenként tiszteljék."

      Ne haragudjunk a zsidóságra !
      -1.) Mert csak a tudatlanságuk miatt követték egy "nagyobb" lény parancsát !
      -2.) A holokausztkor visszakapták amit adtak, ezzel Törlesztették a karmikus adósságukat !
      -3.) A mostani (vagyis a 9.) földi civilizáció legelső népe (Hérodotosz és Pompejusz írásai szerint) a SZKÍTA nép:
      a Szelídség, Megbocsátás, Vendég-szeretet és a Szeretet (vagyis a Fény) népe volt !Legyünk méltó utódaik az Aranykor kezdetén ! Mutassunk példát ezekből !
      - (Rockefeller végeztetett egy kutatást, hogy melyik nép DNS-e a legdominánsabb (bízva abban, hogy az övé), de a MAGYAR jött ki eredményül !)
      -4.) Nincs rossz nép, rossz ember, rossz sejt, ... , csak Eltévelyedett !

      Törlés
    4. Hogy is volt akkor:

      1.) Jézus 12 éves korában került el Izraelből és 30 évesen tért vissza. A kettő között keleten tanult és tanított (Egyiptomban, Indiában és Tibetben), amit mind kivágtak a Bibliából !A Koránban és tibeti írásokban viszont szerepel Jézus ezen útja ! (ők Isszának nevezik).

      2.) "Halála" után 300-400 évvel különböző zsinatokon:
      -Kivették Jézus tanításaiból a reinkarnáció, asztrológia, numerológia tanait,
      és ... hogy "Isten országa Bennetek van !" , "Ugyanaz a Fény van Benned ... "
      Ezek "helyébe" írták: hogy Isten rajtad Kívül, elérhetetlen magasságokban van, és így az Isten és közted szükség van egy közvetítőre: a papságra.

      De elkerülte a figyelmüket ez a 2 rész:
      Károli Gáspár fordítás, 82. zsoltár 6. vers: "Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan."
      Illetve: "Én vagyok a világ világossága" - mondta Jézus. Később pedig a tanítványainak mondta: "Ti vagytok a világ világossága." - Tehát nem azt mondja, hogy .. én vagyok az Isten fia, ti pedig csak emberek, hanem hogy ugyan azok vagyunk !

      -Kitalálták, hogy legyen bűn,
      amiért büntetés jár,
      és hogy legyen pokol,
      és ördög.
      Míg Jézus azt tanította:
      "Nincs bűnös, csak tudatlan. Ezért meg kell Tanítani !
      Nincs gonosz, csak beteg. Akit a Szeretet gyógyíthat meg !"

      -Próbálták összemosni Jézus tanait a zsidó vallással (ami valójában Ég és Föld) :
      Elnevezték Jézus tanait Újszövetségnek,
      Jézus származását átírták zsidóra,
      és egy zsinaton kimondták, hogy Jézus apja: Jáhve.
      (Aki kiirtatta a kánaániták 90 %-át, és a maradék 10 % területén született Jézus ! :) ?? )

      -"A női princípium kitörlése:
      -Az Atya, Anya és Fiú szent-háromságot átírták
      Atya, Fiú, Szentlélek -re.
      -Jézus mindig azt mondta: "... az Isten és az Istennő ..." > Mindenhonnan kiradírozták, hogy: Istennő.
      -A történetből (ahonnan csak tudták) kitörölték Mária Magdolnát - Jézus legKözelebbi Tanítványát - a 12 tanítvány közül " , ... de Leonardo Da Vinci odafestette az "Utolsó vacsora" című művére Jézus mellé.
      -Jézus, amikor feltámad, Mária Magdolnával találkozik először (mintha megvárná, míg a többiek elhagyják a sírt), és Jézus úgy szólítja Mária Magdolnát, ahogy egyik tanítványát sem ! Ez a megszólítás csak a legközvetlenebb tanítványnak járt ki !
      -Mária Magdolnát (aki Egyiptomban tanult, és felnőtt korára már nagy hatalmú mágus főpapnő volt),"bűnös nővé" írták át, ... amit később egyesek prostituáltként értelmeztek.

      Visszatérve,
      és összefoglalva:
      az írások szerint Jézus:

      -A SÓLYMOT tisztelő kánaániták
      PÁRTUS helytartójának fia volt,
      PÁRTIA trónörököse !
      -Akit SZKÍTA névre kereszteltek ! aminek a jelentése: a FÉNY fia !
      -Tudott HUNUL !
      -A Talmud NIMRÓD fiának nevezi. (Talán arra gondolnak, hogy leszármazottja.)

      Mondjuk ki: Jézus az ősi MAGYAR népbe született le.Trónörökös volt, de az uralkodás helyett az emberiséget tanította,
      félelmet nem ismerve, tűzön-vízen keresztül,
      adta át az embereknek a Fényt.

      Tegyük mi is ezt.

      Úgy legyen!

      Törlés
    5. Kedves Bálint, ne gondold azt, hogy Jézus 2000 évvel ezelőtt nem tudta volna mi az az egó. Már annál régebben is tisztában volt e fogalommal. Ő egy magasan fejlett lény, egy tőlünk magasabban lévő dimenzióból. Nem azért jött ide, hogy majd egykor meghamisítsanak mindent róla, hanem azért, hogy tanítson bennünket, segítsen nekünk abban, hogy visszaemlékezzünk arra, kik vagyunk.

      Azt mondta: "Én vagyok az út, az igazság és az élet. Kövessetek engem..." Ezt ma is úgy értelmezik, hogy váljunk a híveivé, de nem. Nem ezt értette ezalatt. Úgy értette, hogy legyünk olyanok, mint ő. Ha ugyanúgy élünk, mint ő, akkor majd egyszer el is jutunk arra a tudatossági szintre, melyen ő is van.
      Nem számít, hogy milyen korokról beszélünk. Akik tőlünk fejlett társadalmakból jöttek/jönnek, azok sokkal többet tudtak már 2000 évvel ezelőtt is.

      Jézus az űrtestvérünk. Ugyanolyan földönkívüli, mint például aki jelenleg a Földön él Alaje is. Csak Jézus, ahogy már korábban is mondtam, magasabb szinten van minden lénynél és itt nemcsak a Földön élőket értem.
      El lehet gondolkozni azon, milyen nagy bajban voltunk már 2000 évvel ezelőtt, ha Isten őt küldte hozzánk, hogy felébressze az embereket és tanítsa őket :)

      Kellemes estét!

      Törlés
  50. Sziasztok
    Ha bár az utóbbi hozzászólásom alkalmával "hakapeszi" ellen fordultam egy valamiben mégis jelenleg igaza van!: A jelenlegi"emberiség" Egy rakás s...t sem ér. Mindenféle természetes szelekció nélkül születik, él majd meghal. Plusz a tulzot orvosi-tartsunk mindenkit életben-beavatkozások. Természetes kiválasztódással jo ha fele ennyien lennénk. Lenne mit enni, inni kevesebb lenne az ellenségeskedés is! Persze pár százezer-500000 az szerintem is kevés de minden életet fenntartani talán kisérleti alapon csak a jelenlegi káosz fojtatásához, erösödéséhez vezet. Amugy nincs tv-m.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az átlagember egészségi állapotához nincs inkább több köze a sok méregnek amit kapunk orra-szájba? Megint csak a hatalmat mented. Az átlagember áldozat és cinkos egy személyben. Még ha ez nem is tudatosul benne. De a főkolompos az aki a GMO-t termeli, meg az ételszínezéket (és a lista végtelen) beleteszi a kajába.

      Ha nem vitték volna ki az élelmiszereket a tőzsdére nem lennének ilyen mesterséges hiányok. Afrika egymaga tudná etetni az egész bolygót.

      Törlés
    2. "Ha nem vitték volna ki az élelmiszereket a tőzsdére nem lennének ilyen mesterséges hiányok. Afrika egymaga tudná etetni az egész bolygót"

      Ezt nem gondolod komolyan. Ennyire nem lehetsz tájékozatlan .

      Törlés
    3. Hát ilyen mindenre kiterjedő alapos cáfolattal nem tudok mit kezdeni.

      Törlés
    4. Kuhn Zsolt: Na, milyen kellemes meglepetés. Ilyenkor eltöprengek azon, hogy talán érdemes lenne csinálni egy NWO-párti oldalt, hátha ki lehetne építeni egy bázist azokból az emberekből, akik képesek közösen gondolkodni.

      Elveszett Kereső: Bocs, de a fentebbi válaszodra csak holnap válaszolnék, ha nem baj, egy napra bőven elég egy terjedelmesebb csörte, és gondolom, neked is van jobb dolgod ennél.

      leo: Annyiban igaza van, hogy a tőzsdére viteltől kezdve keményen megugrik az élelmiszerek ára és pusztán a kínálat-kereslet alapján, kihagyva a tényleges készletek mértékeit kreálnak hiányokat. Ez pedig elég erősen hozzájárul az ínséghez.

      Törlés
    5. Második éve van egész világraszóló aszály.
      Hatalmas károkat szenved el a mezőgazdaság .
      Egekben az üzemanyag , nővényvédőszerek ,műtrágyák és az alkatrészek ára .
      Évről évre extrémebb időjárás van

      Törlés
    6. Így már teljesen világos mire gondoltál. :) Mivel Afrikában sok a szegény nem lenne pénzük megvenni azt a sok drága növényvédőt meg az üzemanyagot. Csak emberi erővel dolgozhatnának és növényvédő híján az a kevés is elpusztulna. :) Valamint mivel egyre extrémebb az időjárás a hajók meg a repülők nehezebben jutnak el Afrikába a gépekkel (mert ott ugye nincs nehézipar) és még ráadásul nekik is drága az üzemanyag... :D

      Na bocs, csak arra akartam rámutatni, hogy valami rendezőelvet mellékelhetnél a felsorolt jelenségekhez. :)

      Törlés
    7. Kedves Leo.Aki nem annyira tajekozott az jobban latja a dolgokat szerintem.Akit a media tajekoztat arrol hogy nagyon sokan vagyunk a vilagon azert van ehezes energia hiany stb...Az akkor a tajekozott?Nem tajekozodni kell, inkabb gondolkodni.Pl. magam ele kepzelem az osszes embert a vilagon:mekkora helyet foglalhatnak el?Talan ketto amerikai allamot kinyujtott karral?Sztem annyit sem.Igy latva talan megiscsak eltuda tartani bennunk ez a fold.Aztan elkepzelem hogy a javak 90 szazaleka par szaz ember kezeben oszpontosul, na hat akkor mar ertem miert van ehezes.Isten ments hogy a mediabol vagy a tankonyvekbol tajekozodjak.Felelmetes hogy ezt kell mondjam de sanjos EZVAN!

      Törlés
    8. Nem biztos, hogy pusztán a zabálás lehetősége adja meg a mértékét annak, hogy mennyien legyünk ezen a bolygón. Mert ha ebből indulunk ki, simán elfér még legalább 15 milliárd ivadéktojó is, ez kétségtelen.

      Szóval ha egy civilizáció számára az ad minőségi tartalmat, hogy mennyit zabálhatunk, akkor az szerintem már régen rossz. Az nem civilizáció, hanem bolygó méretű menza. Mi ad értéket egy civilizációnak? Az emberi faj intelligenciahányadosa, az, hogy mennyire képesek nem csak birtokba venni, de célszerűen megművelni a Földet, rendezni és karban tartani azt. Illetve hogy az embertömegben minél kevesebb legyen a születek-zabálok-meghalok típusú céltalan és értelmetlen létezés. Márpedig most ebből van a legtöbb.

      Egy valódi civilizáció nem vírus módjára szaporodik, hanem megpróbál kialakítani egy olyan társadalmat, ahol tudományos jellegű célkitűzések adják meg a létezők életének értelmét. Nincsenek benne olyan haszontalan elemek, amelyek semmiben nem tehetségesek, sőt, deviánsak, csak fogyasztani képesek, valódi értéket előállítani nem, és képesek kiszakadni a nyolc óra döglés, nyolc óra robotolás, nyolc óra tévénézés bűvköréből. Tudósok kellenek, gondolkodók, valódi művészek, mérnökök, olyanok, akik találnak maguknak egy hobbit, amivel szeretnek foglalkozni és azt művelik, a prolik, a slepp ideje lejárt.

      Szóval még mindig az a kérdés, hogy mennyi embert képes zabáltatni a Föld? Ez így eléggé elkeserítő és csak az én meglátásaimat erősíti meg. Sajnálatos módon.

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Mondja-e a hatalmas fűzfa az apró fűszálnak, én árnyékot tartok az embernek, van a létezésemnek értelme és hasznos vagyok, míg te semmire sem vagy jó, csak ide-oda fúj a szél?
      Vagy a hangya a koalamedvének, én kigürizem a belemet, építek, élelmet raktározok, míg te napi 20 órán keresztül alszol?

      Rendben. Égessük fel az összes füvet, irtsuk ki az összes koalát, majd a soron következő többi élőlényt is kielemezve folytassuk a "tisztogatást", egy hasznosabb jövő érdekében.

      Törlés
    11. "A prolik, a slepp" a meg nem nevezett rabszolgák akik hitrendszerek és az agymosó média bábjai, akikre hirtelen ráuntak!

      Viszont kedves barátom az a józan felismerés, hogy aki felismeri mindezt
      ( mármint hogy egy rabszolga-báb )
      és hajlandó tenni valamit annak érdekében, hogy vége legyen ennek a hazugságrendszernek
      ( a maga értelmetlenségével együtt )
      Ugyanis Mentálisan tehet érte a legtöbbet vagyis TUDATOS életmódot él, és mindjárt lesz értelme is az életnek!

      És ezért is hiábavaló tehát mindenféle intellektuális okoskodás is itt ezen a blogon, mert amíg nem társul hozzá spirituális látásmód addig valóban csak
      (egy félelemmel teli) elkeseredett ösztönlényként vehet részt még az új idealizált népesség lecsökkentett NWO-s világképében is!
      (Ami egyébként önmagában nem szól másról mint a hatalmi elit ösztöneinek perverz kielégítésről)
      Ugyanis mind a művészetek mind a tudomány mind pedig a társadalmi kérdések is ezért tartanak ott ma is ahol, mert hiányzik az alázat és a tudatosság, és a józan nyitottság!

      (A magasan fejlett társadalmak ugyanis egységben élnek egymással, és a léttel nincsenek államok, és háborúk ahogy hatalmi elit sincsen, csak harmónia!)

      Aki tehát nem fogja fel azt a józan, és egyszerű tényt, hogy az élet értelme nem más mint a SZERETET valódi megélése, annak esélye sem lesz megtapasztalni a magasztos létezés aspektusait!
      Kezdheti elölről a mókuskerekét, mert ugyanoda fog visszavezetni a lelki tükörképe:
      a MATERIALISTA NIHILBE!

      És ha már definiálni akarjuk a szeretet fogalmát
      (a szeretet = a Fény tudatosságával)
      azaz ISTENNEL vagyis az egységtudattal a kozmikus központi öntudattal, vagy nevezzük végtelen tudatosságnak aminek minden és mindenki a része, még akkor is ha fogalma sincs róla az egyénnek!

      (Pont ez okozza a Materiális ember lelki szegénységét,minden szenvedését,és ellentmondásait, önhitt kritikusságát, kishitűségét, egoizmusát, rögeszmés fantáziahiányát!)

      Ezért van tehát az is, hogy megmosolyogja az átlag ember a galaktikus föderációt, a magasabb rezgésszintű életet tényének elfogadásával együtt!

      És ha el is jut addig, hogy látja hogy, átverték, és átverik értelemtelen mókuskereket hajt "ösztönlényként" akkor is az esetek többségében intellektuálisan, spiritualitás nélkül elkezd szitkozódni, félelmet kelteni, és a legnagyobb rosszindulatú bizonytalanságba kerülni! A tudáshiány pedig közismerten nem más mint a (Fél)elem maga!
      Ez jellemző Magyarország szinte összes konteós fórumára is.

      Persze itt vannak még az álezoterikus alatatóművészek "mesterek" is akik szerint minden jó úgy ahogy van..

      A jövő kedves barátaim,tehát pont erről a drasztikus válaszvonalról fog szólni!
      Ezért folyik a harc!
      És ez az időpont már közel van, tehát ki hogyan dönt,tudatosságának megfelelően, oda fog kerülni!

      Úgy Legyen!

      Törlés
    12. @Maki:

      "Tudósok kellenek, gondolkodók, valódi művészek, mérnökök, olyanok, akik találnak maguknak egy hobbit, amivel szeretnek foglalkozni és azt művelik"

      Na pont ezt zárja ki teljesen az elméleted. Mert őket nyomja el a jelenlegi rendszer, mindig is őket nyomta el. Egzisztenciális értelemben, elismertség és megbecsültség tekintetében - kevés kivételtől eltekintve - pont ezek a nagyszerű emberek vannak a perifériára lökve. És a legelkorcsosultabb lelkűekből, a legimpotensebb emberekből lettek a vezetők, megmondók, pénzemberek. A sokat emlegetett elit. Na most tudom, hogy nem tartod magadat az ő seggnyalójuknak; de ők vannak pozícióban. Ha valaki itt embernemesítést fog csinálni azok ők lesznek - mint ahogy ezt számtalanszor ki is nyilatkoztatták. És arra van egy fogadásom, hogy nem fognak párás szemmel meghajolni az új korszellem nagysága előtt. :) Nem fogják belátni, hogy menniük kéne. Hanem pont az általad áhított réteget fogják likvidálni. Mivel azok a legveszélyesebbek a hatalmukra.

      Nem az átlagember a legalja. Az legalább a maga módján azt a kevés kis értelmes dolgot meg tudja cselekedni, hogy a saját munkája révén valahogy elvegetáljon. Bezzeg az elit az nem tud semmit hasznosat, csak élősködni és megtéveszteni. Őket kéne kigyomlálni ha már minden áron ilyenben gondolkodunk.

      Törlés
  51. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  52. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  53. Mindenki eldöntheti, hogy mi igaz mi nem, az tény hogy a megállapítás igazságtartalma függ az egyén intelligenciájától (itt értsd IQ+EQ), de az is tény, hogy a Spektrum egy főáramlatú médiának számít, de az is igaz, hogy nem lehet minden infot titokban tartani, ezért ajánlom a kételkedőknek:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I67gyWS1FBk#!

    Mellette ez is csak félelemkeltés, inkább gyerekek koncentráljunk arra, hogy segítsük egymást a hétköznapokban ismeretlenül is, az már nagy változást okoz!

    VálaszTörlés
  54. Ádám!

    Nagyon igazad van. Annyival egészíteném ki, hogy ne csak "egymás segítésére" koncentráljunk, hanem tanuljuk meg "kiszűrni" az olyan elemeket, akik a "segítségnyújtásunk" erejét felemésztik abból a célból, hogy minél kevesebb embernek tudjunk segíteni.

    VálaszTörlés
  55. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  56. "Na pont ezt zárja ki teljesen az elméleted. Mert őket nyomja el a jelenlegi rendszer, mindig is őket nyomta el. Egzisztenciális értelemben, elismertség és megbecsültség tekintetében - kevés kivételtől eltekintve - pont ezek a nagyszerű emberek vannak a perifériára lökve. És a legelkorcsosultabb lelkűekből, a legimpotensebb emberekből lettek a vezetők, megmondók, pénzemberek. A sokat emlegetett elit.,,

    Kereső, ez pont így van szóról szóra ahogy írtad.

    Ugyanis sokak által rég felismert igazság is tudatossá fog válni, hogy a mi modern földi társadalmunk szerkezete valóban egy felfordított piramis képét mutatja, azaz a legalantasabb lélekminőségű emberek vannak legfelül, míg a többiek, akiknél már egy kis fény is megjelenik, következnek a rangsorban, végül pedig fordított piramis leges legalján vannak azok, akik a fény szolgálatában vannak!

    Tény hogy a (ál)természettudomány számára magasabb dimenzió,(rezgés-szint) mint 3D-s, nem létezik, sőt, számára pusztán mindössze ez maga a világegyetem! Azaz ugyanoda jutottak vissza, mint amit a "modern" kor tudósai és filozófusai egykor oly heves bíráltak :
    a középkori geocentrikus világképig! Ezúttal viszont minden "meseszerű" kiegészítés nélkül.
    Ez pedig nem más, mint a Sötét, és Sivár Materializmus nihilizmusa,
    minden valódi lelki érték, és szabadság nélkül!

    Ez pedig egy Csillag mag sem tűri, és tűrheti, tehát ahogy fentebb is írtam a, kollektív vagy egyéni csoportos felemelkedés magasabb dimenziókba egyre közelebb van!

    Ki mint vet; úgy arat!

    VálaszTörlés
  57. Az aszály a járványok mind részei a szelekcionak! Mindig is a tulnépesedés ellen igy reagált a földünk. Tehát ez mind része a természet egyensulyban tartásának! Tehát ha sok a halvaszületés, gyerekhalál, alultápláltság az azt jelenti az a terület nem ad több ember számára élelmet mint ami ott él -az állatoknál is igy müködik-vagy az erösebb népcsoport leigázza-kiirtja gyengébbet, de ha ez még mindig nem elegendő ahoz, hogy az ember eszbekapjon jön a járvány. Ahol sok ember él ez valoszinübb! Tehát a GMO, orvosi-isteni szinjáték, és a többi jem javit a helyzeten! Minnél később üt vissza annál nagyobb veszteséggel fog járni és ehez még összeesküvés sem kell. Igenis sokan vagyunk. Csak nézzetek körül mennyi a fogyatékos, alultáplált stb.!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt már komolyan mondom akarni kell, hogy ennyi hülyeséget hordj össze. :) Az "ok-okozat" mint fogalom ismeretlen számodra? Csak összehánysz itt mindent értelmes logikai kapcsolat nélkül.

      Törlés
    2. "Mindig is a tulnépesedés ellen igy reagált a földünk" Legutoljára mikor voltunk túlnépesedve? :)

      Törlés
    3. Kuhn Zsolt, csatlakozhatsz az NWO-s barátoddal a 3d-s túlélősdiez, mert ha bírnál annyi spirituális szemlélettel akkor világosan látnád, hogy az ilyen gondolatmenet visszavezet a materiális nihilbe, vagyis oda ahol nem számít semmi csak a túlélés.
      És amíg olyan tudati változásra nem vagytok hajlandók, (amíg egymás kizsákmányolását és a mindennapi létharcot találjátok szépnek),
      addig TELJESEN LEHETETLEN, hogy megismerjétek a Világmindenség valós folyamatait is!

      Addig csak az elébetek tálalt rögeszmék hitével vagytok kénytelenek beérni!



      Törlés
    4. Kedves Zsolt!

      Az eddigi hozzaszolasaidban rendkivül sok es hasznos tudas lett közzeteve.
      Azonban ez utolso, Kuhn Zsolthoz intezett nem melto ahhoz az eszmeiseghez amelyröl eddig szo volt es amelyet terjeszteni kell.
      Hiszen negativ energiak vannak benne es az elSZENVEDÖJEben rossz erzest kel, minek hatasara eppenseggel nem fog elgondolkodni a megelt dolgokon, hanem felerösödik benne az EN es ellenallast valt ki belöle.
      Tehat helytelen ut a masikat eröszakkal, vagy fenyegetessel meggyözni.
      Most a sajat utadat is nehezitetted ezzel, valoszinüleg utolag megfigyelted a jeleit lelki bekedben is.

      Törlés
  58. Bocs ha amit irtam össze-vissza lett. Sajnos az ujjam nem olyan gyors mint a gondolataim! Minden területnek megvan az a határa mannyi embert bir eltartani. HA egy törzsi, benszülött csoportról beszélünk azok csak addig szaporodnak amennyi élelem elegendő számukra.Ez tény DE!! itt vagyunk mi európaiak, sokanlettünk-hoditottunk megtöbben lettünk-irtottunk. És most?? A mutban a népesség növekedéseket mindig vagy háború vagy éhinség vagy járvány követte-pestis stb. Vagy nem? Nézzetek meg népesedési statisztikát, az emelkedések után mi volt az oka a csökkenésnek. Kb 100-150 éve mennyien voltunk és most? Persze az egyén szociális érzései éllene szolnak! Én sem tapsolnák egy bármiféle népirtáshoz -a háborút is ellenzem- De talán ha hátradöltök és elgondolkoztok meddig tarhato ez a növekedés, ugy hogy egy kicsit nem a saját elveitek szerint látjátok talán más képet kaptok. Ez kb olyan mint a fenntarthato fejlődés-NEM FENNTARTHATÓ!!! Humánusnak tartom magam nem hiszem bárkit is halálra küldenék de még csak statiszta sem lennék.
    Ha ez is érthetetlen-értelmezhetetlen itt-ott bocs, nem vagyok gyorsiró!

    VálaszTörlés
  59. Tenyleg tul sokan vagyunk?Uresek a falvak!!!Nem sokan vagyunk hanem lustak, szellemi szabadfoglakozasuak, irodistak, penzugyi tanacsadok meg stb...

    VálaszTörlés
  60. Kedves puma
    Egy szóval se mondtam hogy sokan vagyunk .
    Én az extrém időjárásról beszéltem , és a világ mezőgazdaság katasztrofális helyzetéről.
    Ha ez így folytatódik igenis élelmiszerhiányok lesznek.
    És légyszives ne gyere azzal hogy rossz helyről tályékózódom ,mert még te sem tudhatod melyik informácio igaz vagy nem .Tudnák sorolni erröl az oldarrol is sok hamis informáciot .
    megkezdödtek a letartoztatások , soros ellen elfogatoparancs ,teleportálás kinába , valami történni fog az olimpiaián,stb

    VálaszTörlés
  61. Ez egyszerűen hajmeresztő, mi mindent kavarnak itt össze.. Az egész leginkább arra jó, hogy annyira összezavarja az embereket, hogy ne tudják mi a realitás. Ez pedig a NWO érdeke.. Minden kiszivárgó hírrel ezt teszik, hogy bele kevernek kígyót békát, aztán az egész már olyan agyrém lesz, h mindenki csak nevet és kézlegyintéssel intézi el egy valamire való szakember is.. ezzel pedig elérték a céljukat! Blamálták a HAARP-ot, a Chemtrail-t és az összes gazemberséget.. nem kell megmagyarázni semmit, mert az ilyen zavaros témák a mesék vagy az idegbeteg agyszülemények világába keverték az igazságot.. További jó dezinformálást.. :(

    VálaszTörlés
  62. volt teleportálás kínában? nemois hallottam rola

    VálaszTörlés
  63. na ,végigolvastam az összes hozzászólást... ezt válaszolja meg valaki: ha léteznek a földönkivüliek,és itt élnek közöttünk több ezer éve és jot akarnak,és nagyon tiszta fény népek ,akkor miért nem akadályozzák meg az égbekiálto kártéteményeket,és mért csak 1-1 szerencsétlent küldenek le közénk,hogy tanitgasosn minket,ráadásul azt is csak 1-2 ezer évente? és mért paktáltak le a kormányokkal azügyben hogy nem fedik fel magukat,ha állitolag csak annyi lenne a megoldás a föld bajaira,hogy nyilvánosan bemutatkozzanak.szoval ha megállapodtak,akkor mégsem olyan tiszta lények? nekik is van valami olyan szükségletük,amikhez kellenek az ugymond birka tömegek, rabszolgák? ha az ufo téma igaz,akkor ezek szerint ök is a rossz oldalon kell hogy álljanak.....lehet hoyg ez a galaktikus börtönbolygo,csak a legalantasabb lényeket zárják ide ember testbe,hogy esélyünk se legyen kiszabadulni a 3d böl?

    VálaszTörlés
  64. :D Ezt, hogy emberek benyalják... édes istenem. A "cikk" szerzője vagy szándékos tárgyi tévedésben van, vagy buta. Én személy szerint villamosipari szakember vagyok, volt már dolgom telekommunikációval is, tudom hogy működik.
    Fogalma sincs miről ír... Csak pár dolog ami megütötte a szemem:
    „Az un. Internet-áramhoz kell egy PLC-rendszer (hasonló a jelenlegi központi hangra kapcsoló éjszakai áram mérőkhöz, tehát a jeltovábbító eszköz az elektromos hálózat), amely megváltoztatja az adott terület, ill. lakás vezetékrendszerében folyó áramot, hogy azon “Információs Jelet” lehessen küldeni.”
    Mi az az internet-áram? Nevetséges maga a fogalomtársítás is :D
    A PLC nem más mint Programmable Logic Controller- programozható logikájú vezérlő. Elsősorban gyártósorokban álkalmazzák, hogy ne 5000 relével kelljen huzalozott logikát építeni a gyártósorhoz, hanem egy egyszerű számítógépes programmal lehessen a gyártási folyamatot vezérelni, illetve átírni. A zárójelben lévő magyarázat nettó hülyeség... ami az éjszakai áramot kapcsolja az csak egy hangfrekvenciás kapcsoló... jelre beránt a relé.
    Megváltoztatja a folyó áramot? maximum a hálózati 230volt szinuszos görbejére ültethet jeleket, de az sem lehet túl nagy amplitúdójú (értsd: túl nagy teljesítményű), nehogy elkurja a hálózat színuszát. Egyezzünk meg abban hogy a hálózati feszültség 230 volt, ami egyben a hálózati váltóáram szinuszának az amplitúdója is (na jó ez így nem igaz, mert ez csak az effektív értéke, peak to peak van az majdnem 500 volt is, tehát az amplitúdója 250 volt körül van), a frekvenciája ennek a színusznak pedig 50 Hertz. Ezt a két értéket nem változtathatod meg, mert a mosógép motorja vagy gyorsabban fog forogni, vagy leég a faszba példul. (aki nem hiszi, meg is mérheti)
    Ordítóan nagy marhaság ez a mondat.

    VálaszTörlés
  65. „Az “Energia-Doboz” egy GPRS-adó,”
    A GPRS nem egy adó, te majom, hanem egy egy csomagkapcsolt, mobil adatátviteli technológia (General Packet Radio Service), ez egy mód az adatátvitelre, nem úgy mint egy antenna, hanem ez egy szabvány, hogy azon a nyomorék antennán milyen szisztéma alapján milyen jelet sugárzok.
    „saját PLC-rendszerrel, és a frekvenciája a GSM és a 3G Internet ötvözete. Olyan, mint aSzélesSáv és MINDIG üzemben van (nemcsak azokban az időszakokban, amikor az Áramszolgáltató használja).
    A Doboz egy kettős rendszer, nemcsak közvetlenül tesz ki bennünket 3G sugárzásnak, hanem rácsatlakozik a hálózatra az egész házban/lakásban, a lakás elektromos vezetékrendszerére, így egy 3G-s pulzáló, magas frekvenciájú elektromagnetikus Kommunikációs Rendszer lesz belőle, amely a PLC -rendszer által az Internethez van kapcsolva (és sajnos sokakat halálra is sugározhat…)
    A Doboz nem az Áramszolgáltatónak ad le információkat, hanem az Internetnek, ezáltal az egész áramrendszer kommunikációs rendszerré válik.”
    A PLC-t nem írom le megint. A GSM és 3G az továbbra is adatátviteli frekvenciákat jelöl... GSM 900 MHZ, 3G pedig azt hiszem 2300MHZ. Az egyiken kevesebb információt lehet továbbitani egységnyi idő alatt, a másikkal pedig többet... Minél kisebb a frekvencia, annál nagyobb teljesítményű adótornyok kellenek...
    Teljes zavar... miért kell egy GPRS-adó (ergó egy mobilkommunikáció), ha a vellanydróton tudok információs jeleket küldeni? :D
    Amugy 3G-s sugárzásnak vagy kitéve amíg egy stabil 3as mobiljeled van a telefonodon... nem kell ahhoz pakson beleküldeni a vellanydrótba...
    Most akkor van nekem egy dobozom a villanyóra mellett ami az egész házat egy 3G-s mobil adótoronnyá teszi...? hát az király... mindig lesz térerőm... már csak a tmobcsival kell az eonnak leszerződnie, és paksról jön majd dróton a mobilnet... ugyanmár...
    Kérdezem én, hogy ha a villanyvezetékbe benne vannak ezek a jelek, meg mostmár sugároz is, meg venni is képes, akkor hogyan lesz a villanydrótnak, vagy annak a doboznak internetkapcsolata? Meg különben is, ki az az internet hogy annak mindent kell rólunk tudnia? Nem elegánsabb rászabadítani a mobil és vezetékes kommunikációra egy hektárnyi szervertermet, és keresni a kulcsszavakat, amik a érdeklik a kormányokat, minthogy azt figyelik a villanyvezetékemmel, hogy hogy vakarom a seggem, vagy tolom anyut?
    Ha már itt tartunk egyébként azt sem árt tudni, hogy nem minden ház pont ugyanúgy van huzalozva... azért nem mindegy, hogy egy antenna mekkora, azt hozzá kell igazítani a frekvenciához...
    Nem úgy van, hogy aztmondom a 2300MHZ-es jelnek, hogy „neh, itt egy drótdarab, lehet sugározni...” Agyrém, ami itt megy

    VálaszTörlés
  66. Mindenhol van, de senki nem tudja mi ez, vagy mit csinál az “EnergyBox”. Ez a Villamosenergia “Internet” (nem az El internet, amely megállította a szélessávú vállalatokat. Különösen 3G menne csődbe). Az EnergyBox egy GPRS-adó és a GSM frekvencia keveréke, GSM és 3G (UMTS). A rendszer széles sávú, a sugárzása nagyon hasonló a radaréhoz (!). Az információkat nem nyilvános közigazgatási felületen nyújtják be, hanem az Interneten (?) .

    A EnergyBox egy bináris rendszert is tartalmaz, ami egy “Eshelon mérő” (nem Echelon), a PLC rendszer gazdája a Televent Company. A PLC rendszer, megváltoztatja az aktuális netet, így könnyebb információt küldeni. A radar-szerű mikrohullámok az egész házat egy pulzáló rádiófrekvenciás elektromágneses mezővé változtatják. A 3G mindig egy tiszta fegyver-rendszer volt, és a 3G-s telefonok csak mellékhatásai. 3G, Amerikából jött, és került Európába, az amerikai hadsereggel (mint az összes többi mobil rendszerek is).
    A “totalitárius ellenőrzés” most már az El-hálózathoz is kapcsolódik egy másik törvényen keresztül. Ez a hírközlési törvény. Ez a jog biztosítja az Alapjogi Ügynökségi jogot, hogy nyomon követhető legyen az összes kommunikációt. Értelmezni kell az e-maileket, lehallgatni a telefonokat, ellenőrizni faxokat és minden mást, aminek köze van a kommunikációhoz. A EU vezetése ezért ruházta fel szinte korlátlan jogokkal az Europolt!”
    Erre meg már nem írok semmit... teljes tudathasadás... el kellene már dönteni, hogy a villanydrótot használjuk információtovábbításra vagy a 3G-t... Meg hogy váltaztatja meg az „aktuális netet” a plc rendszer? mit váltaztat meg könyörgöm? Átírja az index.hu címlapját? Kirak egy orbán képet és aláírja, hogy te rohadt tolvaj? vagy az én leradarozott szőrös seggemet posztolja erre az oldalra?

    Emberek, ennyire ne legyetek buták. Elhiszem, hogy nem érthet mindenki ehhez, de az ilyen messziről ordító hülyeségeket ignoráljuk már... Köszi, ha elolvastad.

    VálaszTörlés
  67. Jahh és még annyit, a villanyvezetekén küldött jelekről, hogy az utcai trafó úgy megeszi ahogy van... főként a transzformátorok miatt halott ügy a villanyvezetéken jövő internet. Abban az esetben elméletileg kivitelezhető ha még a trafó előtt leválasztom valahogy az információt hordozó jelet, de akkor a trafó mellé gyakorlatilag kellene egy router vagy valamilyen splittelő, útválasztó berendezés... no meg ezeket is össze kellene kötni valamivel... Halott ügy...

    VálaszTörlés
  68. itt egy érdekesség, aki ért hozzá utánna nézhet, egyiknap rádióhalgatás közben egy furcsa pásztázó jelre bukkantam, rövid hullámon, 5,730 és 5,9 mhz között pásztázott lassan egy amplitudó modulált jel, ami alacsony frekvenciás búgó hangot hallatott, hasonlitott a doromb, vagy egy méhraj hangjára, enyhén pulzált, e két frekvencia között sétált oda vissza mesterséges jelnek tűnt, lehet hogy a haarpnak egy felharmonikusát találtam meg? vagy radar? vagy természti jelenség? mellékelve videó, a zenét én tettem rá, mert mobiltelefonnal filmeztem le a szgép képernyőjéről, a hangját amúgyis csak fülhalgatóba lehetett hallani: http://www.youtube.com/watch?v=oEG_xB74qzk

    VálaszTörlés