2013. január 18., péntek

Nem deviza! Nem hitel! -Bank kartell ! - Az Európai Bíróság elé küldik az OTP kontra devizahitelesek ügyét



Mivel kezdettől fogva maximálisan támogatjuk Kásler Árpád egyedülálló és példamutató harcát a Nemzetközi pénzkartell és szervezett magánhatalom kezében lévő bankrendszer csalása ellen - ami DEVIZAHITELEZÉS álnéven futott és emberek százezreit csapta be - ezért nem tehetjük meg, hogy nem számolunk be arról a rendkívül jelentőségű fordulatról, ami ebben az ügyben született. 
Reméljük, hogy ez a BEFEKTETÉSI CSALÁS - mely ma már köztudottan az évszázad átverése és legmocskosabb akciója volt -, mely külföldi tulajdonosok és magyar hazaárulók sebét degeszre tömte - NEM MARADHAT KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL !
Cáfolhatatlanul  a magyar társadalom eladósítása volt a célja, amiért a 2002 és 2010 között regnáló Medgyessi-Gyurcsány-Bajnai kormányt teljes felelősség terheli.

Ezt a beszélgetést feltétlenül hallgassátok végig ! Szó van a a bűncselekményről, a kartellről ... és különösen figyelmetekbe ajánlom a végszót Izlandról is! 




A Kúria felfüggesztette a Kásler Árpád és társa kontra OTP Bank és társa per tárgyában indított felülvizsgálati eljárását, és az Európai Unió Bíróságának előzetes döntéshozatali eljárását kezdeményezte.

A döntést Vezekényi Ursula, az ügyet tárgyaló tanács elnöke jelentette be, miután a perbeszédek elhangzása után eljárásjogi problémák megtárgyalására hivatkozva szünetet rendeltek el. A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye. A gyorsított előzetes döntéshozatali eljárás lefolytatása iránti kérelem az EU Bírósága eljárási szabályzatának 105. cikk 1. bekezdésén alapul, figyelemmel az ügy kiemelt társadalmi jelentőségére.

Az ügy előzménye, hogy Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke és felesége a többi között azért indított pert az OTP Bank ellen, mert a hitelintézet az aktuális törlesztőrészlet forintösszegét az általa alkalmazott devizaeladási árfolyamon határozta meg, miközben a folyósításkor vételi árfolyamon állapította meg a kölcsön összegét. A Szegedi Ítélőtábla − helybenhagyva az elsőfokú ítéletet − az eladási árfolyam helyett a vételi árfolyam alkalmazását rendelte el a törlesztésnél is, visszamenőleges hatállyal.


Csatát csata után vívunk, eddig voltak győzelmek. A január 15-i Kúria ítéletet nem merték meghozni. Senki se essen kétségbe attól. Aminek igazán van jelentősége az az, hogy mennyien leszünk képesek azonos nézetet vallani, legalább a deviza átverések terén. Mennyien leszünk képesek felsorakozni egy zászló alá? Ez a legnagyobb feladat emberek és pénzbe se kerül! Mégis képtelenek vagyunk meglépni.
Sokan, nagyon sokan kérdezték, hogy miben segíthetnek a harcomban? Ez nem az én harcom, ennyi energiával én a világ bármely részén boldogulhatok. Ez egy nemzet harca! Harc a túlélésért, a megmaradásért és az emberek önbecsülésének helyreállításáért.
Erre kérek felhatalmazást!

Támogatói Regisztráció – Kásler Árpád részére (kattintson)

Tisztelettel, Kásler Árpád


Ezek az INFORMÁCIÓK A GAZDASÁGI RENDSZERRŐL nélkülözhetetlenek!Deviza nyilvántartású hitelben megkárosodott adósoknak valamint felvilágosodni szándékozó KEZDŐ KÜZDŐKNEK

Korábbi bejegyzések:
A devizahitelekkel kapcsolatban írnék pár szót+Kásler Árpád a Csaba TV háttér című műsorában

Kásler Árpád védelmében, akit OTP-Csányi megfenyegetett !!! Itt az idő emberek! Egy jó ügyért!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ A VIDEÓ PEDIG NÉLKÜLÖZHETETLEN A MEGÉRTÉSHEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

10 megjegyzés:

  1. Szegény Árpád nem érdemel meg egy bejegyzést sem ? De. Megkapta. Kicsit gyors lett a témaváltás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ezt nem is ertem.DE talan ezzel akarja kimutatni,(mivel felgyorsult itt minden) hogy a beszed ideje lejart.

      Törlés
  2. Peldaul neha a delutani valovilag helyett...!Ez tetszett.ES bizony ez egy komoly problema hogy az emberek tobbsege(ezt bizton mondhatom)ezen musorokon tengeti az eletet.Es korvonalazodik bennem hogy nekunk itt nem egymas hozzaszolasait kene kritizalni, mert akar hogy is van mi azert ki latunk mar kicsit a godorbol.Es nem azt kene forszirozni hogy mi talalkozzunk, hanem lemenni a kocsmaba(ide-oda)es probalni ilyesmirol beszelni az ismerosoknek.Gondolom most nehanyunknak fel allt a szor a hatan.

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok híve a pártoskodásnak, és általában kerülöm már a politikai színjátékot, de Árpi Rendszerváltó Mozgalmát úgy gondolom saját (nemzeti) érdekünkben érdemes támogatni.

    VálaszTörlés
  4. Hová lett a hozzászólásom? Törölve lett?

    VálaszTörlés
  5. SBG Buddha, kérdeztem! Feltételezem mint bloggazdát Téged is érdekel az olvasóid komfortérzete, és szintúgy kíváncsi leszel ha eltűnik egy hozzászólás,.

    VálaszTörlés
  6. Érdemes oda figyelni az otthoni történésekre.Kásler szembe fordult a hátérhatalommal.Vannak még rajta kívül sokan,kérdés ki az aki véghez is viszi mielött eltünik.Minden esetre oldalán lapozgatva valami visszatért a lelkembe.Remény:)
    Igaz elösször írok de rég óta követem az oldalt.Hajrá csak így tovább!Nélkületek még mindig bolyonganék.

    VálaszTörlés
  7. SBG! Ha mér méltattad magad annyira hogy felvedd Guatuma Siddharta nevét (Krisztus, vagy Mohamed nevű bloggerrel még nem találkoztam..) akkor legyél már oly kedves és emelkedj fel a lótuszülésből (paradox ugyan, de ez nem jelent lealacsonyodást, sőt) és válaszolj kérlek a kérdésemre. Továbbá arra is hogy
    hol vannak leírva a moderálási elveid?
    Csak azért hogy legközelebb ne menjek szembe az általad képviselt (titkolni próbált) áramlattal, mert úgyis kitaposnád amit leírnék. Az pedig továbbra sem lenne szerencsés hozzáállás a részedről így az "Új Világ" vagy éppen (Siddharta) Buddha nevében.

    Tücsike! A (általam) hiányolt hozzászólásomban épp arra világítottam (volna) rá hogy Kásler történetében vannak apró jelek amelyek nem éppen a "háttérhatalommal" szembeni ténykedésére utalnak. SBG ezt villámgyorsan eltüntette.

    VálaszTörlés
  8. Buddha, még mindig nem sikerült válaszolni arra hogy mér vágtad ki az írásom? Miféle elv vagy elvtelenség vezérelt? És mi ez a hallgatás? Törölni könnyű (hajaj, az erő..), válaszolni, indokolni nehéz?

    VálaszTörlés
  9. A blogoló hallgat mint a kisovodás, nem meri vállalni.

    Mai Indexre kitett nyílt levél: http://kozossegigazdasag.blog.hu/2013/01/27/nyilt_level_kasler_arpad_es_orban_viktor_uraknak

    Így indít:
    ""Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll,..""

    Aztán tárgyalja mit tiltana:
    """Betiltaná a magas kamatozású gyors hiteleket, áruhiteleket, és személyi kölcsönöket. Csak ingatlan célú, kizárólag forint alapú hiteleket adhatnának a bankok.""

    Mást nem is tiltana. De mi is ez a mondat tömegnyelvre lefordítva? Felelőtlen fogyasztás hitelből, egy szóval; rongyrázás -más pénzéből betiltva-. Mert olyan gyermekkorú a társadalom hogy ezt be kell tiltani.

    Mint a kisovodásoknak. Apropó, a blogger is ezért törölt, mert leírtam hogy ha törik ha szakad (!) a bankok fognak nyerni amíg jogállam van, a többi csak hitegetés, az érintettek (olvasók) becsapása.
    Továbbá bátorkodtam megjegyezni hogy a mai problémás devizahitelek többsége rongyrázásra fordítódott.

    A nyílt levélben írtak tiltásával egyetértek, a probléma megoldására tett javaslatokat vitatnám, de nem itt, ahol hátulról letaposnak ha a véleményem eltér a nagy tömeg (blogger beleértve) sodrától..

    VálaszTörlés