2013. január 21., hétfő

Celente jelentés figyelmeztetése + Kína 4-szeresére növelte készleteit! Háborúra vagy összeomlásra készül ?


Kína jelenleg nemhogy élelmiszerhiánnyal nem küszködik, hanem éppen ellenkezőleg: hatalmas készleteket halmoz fel.
A tavalyi 2012-es évben titokzatos módon több, mint 4-szeresére növelte rizsből behozatalát , az előző évihez képest. Ez a fejlemény még az ENSZ mezőgazdasági szakértőit is meglepte és kicsit összezavarta, mert a a számok azt mutatják, hogy a 2012-ben behozott 2,6 millió tonna hatalmas - több, mint négyszeres- ugrás az előző 2011-es 575.000 tonnához képest.

A zavart az okozza, hogy nincs nyilvánvaló ok a hatalmas behozatalra, hiszen nincs hiány rizsből Kínában.
A spekulációk egy része arra utal, hogy az importőrök esetleg kihasználják az alacsony nemzetközi árakat. De emellett felteszik a kérdést sokan, hogy vajon mit tud Kína, ami miatt (látszólagos ok nélkül) több millió tonna rizs felhalmozásával felkészül....
Talán kapcsolódik agresszív fegyverkezési fejlesztéseihez és háború előkészületekhez a csendes-óceáni és közép-ázsiai térségben ? 


A jelentések megemlítik, hogy Kína az egész országot behálózó raktárakban hatalmas árukészletet halmozott fel. Például tavalyi évben a Reuters számolt be róla, hogy Qingdao Port, mely Kína egyik legnagyobb vasérc-termináljának ad otthont úgy néz ki, hogy ameddig a szem el lát több száz vasérc-halom található, melyek mindegyike akkora, mint egy háromemeletes épület. Majd ezt követően hatalmas "mag raktárak" következnek...legalábbis a feliratok szerint.


Délebbre néhány vámszabad raktár Sanghajban tele rézzel -  újabb szokatlan jelenség, ami esetleg arra szolgál, hogy a globális fémárakat visszatartsa és felvet bizonyos kérdéseket Kína azon képességével kapcsolatban, hogy fenntartsa gazdasági fejlődését, miközben a világ többi része hanyatlik...

A készletek felhalmozására legésszerűbb magyarázat, hogy a világ - USA-val az élen - egy szuverén adósságválságból fakadó jelentős infláció és gazdasági összeomlás felé tart. Kína pedig felkészül...még időben....


Forrás: Joe Miller

Celente:"The 2013 Financial Collapse Will Be One For The Ages" 

Eközben az egyik legnevesebb Trend-szakértő, Gerard Celente, a Trends Research alapítója is hasonló folyamatokra (és nyugodtan mondhatjuk) jövőre figyelmeztet legújabb tanulmányában.
Jelenleg a központi bankok, az EKB és a FED is nyomtatja az értéktelen papírpénzt a rendszerbe, az államok különböző praktikákkal (pl. valutájuk értékének alacsony szinten tartásával) próbálják az exportot ösztönözni, ami lényegében már valuták közötti háború.
Ezt szokta követni kereskedelmi, majd tényleges fegyveres háború. 



A 2013-as pénzügyi összeomlás minden idők legnagyobbika lehet - mondta Celente a KWN-nek (King World News)

"2013 lehet az az év, amikor a nyugati világ gazdasága, mely adósságra és fiat valuták, papírpénz nyomtatására alapozta gazdaságát - egyszer s mindenkorra a végéhez ér."


A derivatívák kereskedésével létrehozott nem létező pénz jelenleg $ 227000000000000 (227 trillió dollár) Ha ezen fiktív tétek elegendő mennyisége dől be egy pillanatban a kaszinóban, akkor teljes bankok rendszere csődölhet be és borul az egész gazdaság, hiszen kiderül, hogy a pénz nem létezik és soha nem is létezett.

Az USA és az Európai Unió által médiában promótált"euró-válság" jelenleg még táncol a szakadék szélén, mivel a FED kisegíti az Eurót mindaddig, amíg tudja finanszírozni az USA deficitjét papírpénz nyomtatásával és tud vásárolni a bankok fiktív euró-csomagjaiból.
Mindez addig tart, amíg a dollárba vetett bizalom össze nem omlik.

Ha ez bekövetkezik, a dollár elveszti tartalékvaluta-szerepét, a behozatal rendkívüli módon megdrágul. Az USA teljes mértékben behozatal-függő ország így ez igen erőteljes megrázkódtatás lesz. A mostani legfrissebb kereskedelmi adatok erre utalnak.


Az óra ketyeg és láttunk már ilyet az 1929-es összeomláskor, a nagy gazdasági válság idején...valutaháború, kereskedelmi háború, világháború....


Folytatás és eredeti cikk

46 megjegyzés:

  1. hm.. érdekes
    én is kb. 4X-esére növeltem itthon a smack levesek számát, egészen pontosan 2-ről 7-re.
    Lehet hogy ez csak véletlen egybeesés? :)

    VálaszTörlés
  2. Ez kb 2kg rizs fejenként. Elírás történhetett, mert ez jelentéktelen mennyiség. Pár nap alatt megeszik, nem tétel, még vésztartaléknak sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó meglátás .
      Ennek jó lenne utána nézni.
      Ennél még nekem is nagyobb tartalékom van (3kg).

      Törlés
  3. Ikely!

    Jobban jársz, ha Te is "gondoskodsz többről". Akár összeomlás, vagy akár háborús időszak köszönt be, mikor elfogy a "smack levesed, hosszú utad lehet Kínáig. :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előbb a leves fogy el, aztán a test, aztán Kína, azután kis idő múlva a Nap is kiég, naprendszerünk helyén csendes, jéghideg és kietlen sötétséget hagyva maga után, majd az Androméda galaxis összeütközik a Tejútrendszerrel és ép ésszel felfoghatatlan őrlődéssel-súrlódással összeolvad vele több tucat trilliónyi új képződést létrehozva.. és ki tudja?

      Lehetséges hogy kialakul majd egy Földhöz hasonló bolygó, ahol aprócska, pillanatnyi élethosszal rendelkező lények ismét azon aggódnak, hogy elfogy a leves :)

      Törlés
  4. Talán, Kína lesz az első,ha nem a legnagyobb hatalom,ami ennek az egésznek útját állja.

    VálaszTörlés
  5. Naponta új téma, nem gyors ez egy kicsit ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Múltkor kicsit belassultam, most meg felpörögtem... :)

      Törlés
  6. Szerintem nem háborúra készülnek , inkább élelmiszer hiányra , mivel az elmúlt két év időjárása katasztrofális volt a világ agráriparára, és úgy néz ki hogy ez az év is aszályos lesz , a tartalékok fogytán .
    A naptevékenység 2013 májusra tetőzik , úgy néz ki meleg nyár lesz .

    VálaszTörlés
  7. Antiutópisztukus fiktív hír: Magyarország négyszeresére növeli a tartalékait. Ha minden utánpótlás és termelés megszakad, a néhány ezer tonna tartós élelmiszer az idők végéig elég lesz a leggazdagabb három magyarnak, Orbán Viktornak és családjának meg néhány haverjuknak, még úgy is, hogy a kajahegy 90 százalékát önként odaadják a cionista világelitnek. Senki másnak nem jut belőle, ezért a többi magyar hosszabb-rövidebb tusa után mind egy szálig éhen hal, utoljára azok, akik bevállalják a kannibalizmust.

    VálaszTörlés
  8. Én otthon épp az utóbbi hónapban töltöttem fel a készleteket. Most van 20 kg rizs, 50 kg. krumpli, 25 cs. ilyen-olyan tészta, 20 l. étolaj, 30 l. tej, 200 l. ásványvíz, rengeteg hús a mélyhűtőben, legalább 80 doboz ilyen-olyan konzerv, energia szeletek tucatszám, bontatlan fűszerek, tasakos szószok, levesek, gyümölcs befőtt két kartonnal, szardínia kb 10 doboz, liszt, és nem akarom tovább sorolni.

    Átnéztem, egy hónapig biztos nem lenne gondom, ha beütne valami összeomlás féleség. Épp a minap vettem egy univerzális napelemes töltőt, elég húzós ára volt, de a jövőre nézve azt hiszem megérte az árát. Most egy elektromágneses impulzusok elleni védekezésre alkalmas megoldást keresek, hogy megmaradjanak az elektromos cuccaim - e-book olvasó több ezer hasznos könyvvel feltöltve, notebook, stb. - egy balhé után is.

    Szóval nyugodt vagyok, jöjjön aminek jönnie kell.

    VálaszTörlés
  9. Olvastam. Ő is egy buta és gonosz ember. :D

    VálaszTörlés
  10. Én azt nem értem hogy az ilyen emberek miért nem magukkal és hasonló gondolkodású embertársaikkal kezdik a kiirtást . Mire várnak? Ki tartja őket vissza?

    VálaszTörlés
  11. Az emberiséget "pestisnek" nevezi, mert fél, hogy el eszik előle a vacsoráját.
    Ígérem az ilyen humanoidot az utolsóval szívesen megvendégelem.

    VálaszTörlés
  12. Ez az ember sokkal többet ér a legtöbb ivadéktojónál együttvéve. Meg kell nézni a munkásságát. Ti mit tettetek az éveitek alatt? Zabáltatok, tévét néztetek és az interneten jártattátok a szátokat? :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én legalább tisztában vagyok azzal, amivel kell és nem áltatom magam olrdas baromságokkal, ráadásul semmiféle globális folyamat nincs ellenemre, így nincs miért az utcára mennem. De ti... Gyáva birkák...

      Törlés
    2. Mert a tüntetés olyan sok dolgot megold... mint a spanyoloknál vagy a görögöknél.

      De ha már így szóba jött... te mit tennél ha olyan hatalom kerülne a világ vezető pozícióiba, amelyik ellenedre van? Vagy mit ajánlasz annak, aki most nem ért egyet a dolgok menetével? Hogy lehet elkerülni, hogy valaki "gyáva birka" legyen?

      Törlés
    3. Kedves Elveszett Kereső!

      Hidd el nekem, hogy előbb vagy utóbb módjába fog állni ezt bemutatni. :)))

      Szeretettel: Erika

      Törlés
  13. Maki!

    Téged is meghívlak az utolsó vacsorádra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs neked annyid szerintem... Inkább kuporgass holnapra. :D

      Törlés
    2. Annyi azért még nekem is van, de ha mégis kevés lenne Magyarország magyar szívű lakossága boldogan össze dobja e nemes célra. :)))

      Törlés
  14. IVADEKTOJO? Tudtam hogy meg visszasirjuk az anyazast inkabb.

    VálaszTörlés
  15. Maki, miért élsz még? :D

    VálaszTörlés
  16. Nem gondoltam, hogy ez a téma még ennyire eleven. Ahogy apriel irta talán túl gyorsak az új bejegyzések Bocs SBG Buddha. Tudom ez a te oldalad! A véleményem szerint akik itt vannak mind tesznek valamit azzal, hogy az itt irottakat elolvassák és másokkal megbeszélik, megvitatják. Seki nem butábba másiknál talán más a véleménye a dolgokról! A probléma az, hogy Mo-n akiket érdekell pár tizezer fő lehet. Na a többi tényleg csak ivadéktojó! Facebook majom! Nem érdekli az, hogy mi van a világban, sok a saját utját járja nap mint nap. Na ezeknek teljesem mindegy mi fog történni és ti ugy gondoljátok ezeket kell sajnálni? Gyurcsány felkapálja kertjét és szerinte ő a legjobb "ember" politikus.-ez megtörtént-!
    Multkor olvastam valaki irta, hogy szélesebb körben kellene ismertetni az itt olvasottakat. Mi lett az eredménye? -SEMMI?! nem érdekli az embereket igaz! és ezkre van szükség ezek szavaznak, választanak pártot? És a te életed, jövőd is ezktől függ! Ők juttaták ezt az elittet oda ahol már érinthetetlenek. Mint TE kissebségben vagy, vagy elhalgattatnak. Tehát annyira ne sajnáld az IVADÉKTOJÓKAT!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagyis nem a rabló a hibás, hanem aki "hagyta" magát kirabolni...

      Törlés
    2. Kedves Zsolt!

      Értem én, hogy Te miről beszélsz.
      Viszont Te is értsd meg, hogy én miről beszélek.
      Ezeket az "ivadéktojó"-ként emlegetett embereket MESTERSÉGESEN butították le!
      Cion évszázadok óta munkálja gyilkos, észrevehetetlen tervét. A HIDEGHÁBORÚ része az emberiség elbutítása is!!
      Ahogy el lehetett butítani őket, úgy az "életképeseket" gondolkodásra lehet késztetni.
      Igaz, nekünk már nincs rá több évszázadunk, ezért a "veszteségeink" is nagyobbak lesznek a sietség miatt.
      Viszont nekünk MENTENI KELL MINDENKIT, AKI EZT HAGYJA, és képes felfogni és tenni.
      Hidd el, amikor katasztrófálissá válik a helyzet, nagyon sokan észhez térnek.
      NEM ADHATJUK FEL!!!

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    3. Kedves Erika
      A gondom ott kezdődik ahol te az irásod befejezted. Azt a -kevés embert- aki képes befogadni, megérteni mi miröl cseverészünk és is ugy gondolom menteni vagy inkább felvilágosítani kell.Ez valahol ugy müködik mint az MLM.
      Csak ahogy én látom nagyon kevesen vagyunk. Lehet én vagyok rossz helyen!
      Tisztelettel:Zsolt

      Törlés
    4. Mindenkit kitojt valaki.Van akit jobb helyre jobb csaladba.Azokat akiket emberszamba sem veszel onhibajukon kivul szar helyre tojtak ki, ezert kell alazni oket?Belolem nem a sajnalat beszel, en megertettem azt hogy a vaknak hiaba mondod hogy kek az eg, sajnos vakon szuletett, onhibajan kivul.

      Törlés
    5. Meg valami.Ha mi, az egy kasztal alattunk levoket igy nevezzuk mint fenntebb, akkor a feletonnk tobb kasztal levok hogy gondolhatnak rank?Szerinted?Mennyivel vagyunk akkor jobbak?Es meg az a baj hogy kevesen vagyunk?

      Törlés
  17. Szeretettel üdvözöllek benneteket.Látszik, h nagy a káosz világszerte, sajnos :( Most mégis az a gondolat merült fel bennem, mi lenne ha esetleg most összefognánk, -netán - Hazánkra összpontosítanánk.Itt is van sajna 3.5-4 millió ember, aki kárvallott a bankok 'jóvoltából'.. ilyen-olyan formában (felvette a hitelt, adóstárs, kezestárs).Szóval az én olvasatomban ez azt jelenti, h most van itt az ideje az összefogásnak.
    Itt van egy 'Fénymunkás' de hála Istennek van még több is, ill. csoportok.Szerintem nem csak itthon, külföldön is.Engem elsősorban a Magyarok foglalkoztatnak, mivel itt élek, és én is Magyar vagyok, de a többi ember sorsa sem hagy hidegen. Sőt összeszorul a gyomrom, amikor éhező embereket látok, főleg kicsiket.
    Nah ebbe nem mennék bele részletesen, mert minden népnek megvan a sors feladata.
    Most egyelőre maradnék a fentebb írt általam 'Fénymunkás'-ként bemutatott emberről, ill. csapatáról, aztán döntsön mindenki

    http://kaslerarpad.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is agitaltam mar mellete, o erte, de fenymunkasnak nem neveznem.

      Törlés
  18. ÚÚÚRISTEEEN BIZTOS A HAARP VAGY A ZSIDÓÓÓÓK ATYAÚÚRISTEEEEN ITT A VÉÉG TESSÉK EGY UJ ÖSSZEESKÜVÉS NYOMORÉKOK GYORSAN TALÁLJATOK KI ERRE IS VALAMI ÖSSZEESKÜVÉST FASZFEJEK UGYIS EBBEN A NYOMORÉK ELMEBETEG VILÁGBAN ÉLTEK!
    Rejtélyes fényjelenség Budapest fölött

    Index

    2013. január 23., szerda 09:12 |
    Címkék
    fényjelenség, kíséret, budapest

    Kedd este hatalmas villanások világították meg a budapesti égboltot. A jelenséget az Időkép.hu Facebook profilján jelezték a szemtanúk, akik szerint este hét óra körül két nagy villanás is volt. Az első jelzés 18 óra 44 perckor érkezett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi Elek,Valaki tegnap irta hogy tortent valami, gyorsan meg is neztem mik lehettek azok a fenyek.Valami kiserletek az elektromos ivekkel.

      Törlés
  19. Ismét egy kis érdekesség, vagy inkább észrevétel.
    Film-moly lévén, ismét beleakadtam egy érdekes anyagba.
    A témája fogott meg, mondom megnézem.

    The Divide (2011.) Viszonylag régi, de itt most jelent meg.

    Nos, a rendkívűl nyomasztó hangulatú és igen ébresztő hatású filmben nem is kellett csalódnom, megtette a magáét.
    Már a téma alapján is gyanítottam, hogy egy kis üzit küldenek a hétköznapi embereknek, de az ismeretlennek tűnő stúdiók által fémjelzett alkotásról ezt alapból nem gondolná senki.
    De!
    A CONTENT media corp. (valamikori Fireworks Int. média vállalat) múltját tekintve összefüggésben áll a CBS, Universal, Sundance Channel, MTM Enterprise ( ennek köze van a CBS, Viacom, 20th Century vállalatokhoz) cégekkel, amik valahol az irányítók kezében összpontosulnak.
    Mindegy.

    Tehát.
    Akkor kezdett gyanús lenni, amikor a szept.11 "motívum" megjelent és elhangzott párszor -na, már megint-:

    -(0:24:40)-nél egy érdekes párbeszéd.
    -Újságcikk kivágás a falon, a két toronyról
    -G.Bush képe újságcikk kivágáson, szept.11-gyel kapcsolatban.
    -A titkos éléskamra kódja: 91101

    A betetőzés pedig:
    -Egy jelenetben (1:13:36)-nál egy könyv fedelén a mindent látó szem, felfordítva !

    Itt is az ominózus könyv véletlenül épp felülre került, telibe kamerázva, meghatározva az adott képkockákat !?
    A jelenetnél, rengeteg szétpakolt könyv közül, épp az totál véletlenül !?

    Ezek után, számomra nem kétséges, hogy a film egy kis bemutató lehet a tervezett jövőből.
    Számunkra ismeretlen időpont.
    Sok vélemény szerint ez, emberi jellemváltozásokat taglaló film.
    Hát lehet, de szerintem mást üzen.


    Úgy tűnik, nem lesz kegyelem:

    A "rádiós" jelenetben, a párbeszédben (0:26:40):

    -"Vettél már adást?
    -Csak annyit, hogy folytatják a tisztogatást.
    És amerikaiak mondták."

    Vagyis a hadiállapotban a sugárfertőzött túlélőket a saját hadseregük likvidálja.
    Feltehetőleg, hogy ne veszélyeztessék azokat, akik tiszták.
    Jelen esetben rájuk hegesztik az óvóhely ajtaját.

    Az egyik főszereplő egy prepper.

    Hát ennyi.
    Persze mindez a saját meglátásom.
    (Köszi, hogy elolvastátok.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi Pig.Meg sasolom en is.

      Törlés
    2. Pont tegnap néztem, nagyon megfogott. Biztos másik verziót láttál mert nálam 3-4 perccel később történnek a pillanatok amiket említesz, de így már egyértelműen látszik ha figyel az ember.

      Törlés
    3. Igen, van, hogy a film elején a logókat kiszedik, vagy együtt megy le a helyi forgalmazóéval és ez változtat a film hosszán, esetleg más a vágás egy bővített esetében.
      Én leszedtem torrentZ-ről is egy MKV verziót, hogy megnézzem a könyvet rendesen, annyi biztos, hogy a könyv címe: Illuminati in America
      A szerzőt nem bírtam kibogozni: Milch... ...ers ?
      Ennyit sikerült kilesnem belőle.

      De az adott jelenet totál egyértelmű.
      A nő arckifejezése a rácsok (lépcsőkorlát) mögött, vérben ázva...

      Hát ez van.
      Ráadásul ma azt harsogja minden hírportál, hogy Észak-Korea atomozni (kísérlet!?) készül.
      Nagyon jó.

      Törlés
  20. Kedves Heavy Pig!

    Nagyon jók a meglátásaid.
    Filmeken keresztül rengeteg "üzenetet" kapunk, a "szabadkőművesek" társaságaitól.
    A világ, bármerre nézzünk is, tele van évszázadok, évezredek óta szabadkőműves szimbólumokkal, mint a mindent látó szem is, és még egy csomó minden, amikről nem is gondoljuk, hogy mik azok.

    Ahogy nem ismerjük a szabadkőműves jeleket, szimbólumokat, ugyan úgy a legtöbb ember ennek a világhatalomnak a célkitűzéseit sem ismeri. Maximum annyit képesek megérteni, hogy világuralmi törekvéseik vannak.
    És itt még nem is elsősorban a világuralmi törekvésekre kell tenni a hangsúlyt, hanem arra, hogy MILYEN ez a világuralom.

    Azt is szoktam mondani, hogy a hétköznapi ember azért nem ismeri fel ennek a gonoszságnak a nagyságát, mert az olyan mélyen gyökerezik, amit a hétköznapi ember, az emberi agyával még elképzelni sem tudna, nem kitalálni és megvalósítani.
    Másképp fogalmazva "emberi természet feletti erőkkel" állunk szembe. Így ezeket emberi erővel legyőzni sem tudjuk!
    (Nem véletlen, hogy "okkultizmus"-nak nevezik őket, ami azt jelenti, hogy a "szellemvilág" erői munkálkodnak a szabadkőműves társaságok embereiben, sőt jelképeik és szimbólumaik által.)

    Évinek is mondom: Kasler Árpad sem képes rá, még ha az ország összes magyarja mellé állna akkor sem.

    Tehát jelen világunkban végbemenő gonoszság NEM EMBERI léptékű.
    Tudom, hogy ezt nehéz így elfogadni, hihetetlennek tűnik, de GYŐZŐDJETEK MEG RÓLA!!!

    Hogyan?
    - Cion bölcseinek jegyzőkönyvei az internetről letölthető:
    http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm
    A jegyzőkönyveket mondatonként érdemes elemezni, és rádöbbentek, hogy miben élünk ma, hol tart a megvalósítás, mi a végcél:
    - http://churchofgod.hu/
    Baloldalt található a tartalomjegyzék: Ebből az ÚJ VILÁGREND könyvtárba lépve
    "Titkos társaságok - Isten és ember ellenes összeesküvések" alkönyvtárból kezd az utolsó kettővel, majd
    "A New Age" alkönyvtár könyveit olvasd el.
    Ha kellő kép felcsigázta érdeklődésedet, menj vissza a Titkos társaságok alkönyvtár többi könyveihez.

    Ha ezeket a könyveket hajlandóak vagytok elolvasni, és meg is értitek, megtaláljátok a MEGOLDÁST IS!

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
  21. mennyire nyomorékok vagytok baszki hihetetlen szerintem ti vagytok egy hatalmas összeesküvés akiket ki kellene irtani és nem lenne ennyi retadrált idióta :) mindenben az összeesküvést látjátok nagyon nagyon kemények vagytok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ide értelmes emberek olvasni és eszmecseréket folytatni járnak!! Te miért????

      Törlés
  22. ez az erika te kis szekta hivő ribanc te csak olvasgasd csak te ezt a sok faszságot és szálj el messzire nyomorék

    VálaszTörlés