2012. december 22., szombat

David Icke - Ébred már az oroszlán - Teljes előadás végre magyarul


David Icke előadása a Brixton akadémián. Nevével még azok is találkozhattak, akik előadásait nem hallották még (David Icke beszéd 1994-ből aktuálisabb, mint valaha)

  Vélemények:
- "Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket".
- "A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket...."

- "Egyik barátom meghalt H1N1 védőoltástól. Úgyhogy szeretném, ha minél több ember ráébredne, hogy a világ, amiben élünk nem az, aminek gondoltuk. És nagyon fontos, hogy terjesszük az információt"

- "Én hiszem, hogy van egy gonosz csoportosulás, akik csak a pénzben, a hatalomban, a kontrollban érdekeltek. És nagyon tisztelem David-et, amiért nem fél kiállni és beszél róluk."

- "Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,......felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára...Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában..., és hogyan teremtjük a valóságot".

- "Sok kiváló kutatást végzett. Lehet elhinni vagy nem hinni, de Ő nem fél megosztani velünk ezt és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk neki."



Nos végre itt van a teljes David Icke anyag magyarul. Összesen 6 óra 45 percnyi előadás mindarról, ami miatt anno jómagam is létrehoztam a Világ Helyzete oldalt.

Az embereket tájékoztatni azokról az összefüggésekről melyek meghatározzák életünket és a háttérben mindig is ott voltak, csak szándékosan nagyon jól elrejtették azok, akik a médiát, az oktatást és az irányítást, magának a hatalomnak és politikának a szálait kezükben tartják. 

Ahogy a videó elején is hallható, lehet elhinni vagy sem, de sokaknak segített és nekem is hatalmas lökést adott, amikor elindultam ezen az úton és sok mindenben megerősített, amit addigra tudtam vagy sejtettem és rengeteg olyat is, aminek egyénileg utánanézve és kutatva megtaláltam a saját válaszaimat.
Ezt javaslom az olvasóknak és hallgatóknak is:
nem kell elfogadni első kézből feltétlenül, hanem saját magatoknak kell utánajárni és megérteni az igazságot. Mondanak David Icke-ra kommentelők szerte a világban mindent: hogy a háttérhatalom embere ő is, sőt "new age" kábítás, amit hallunk.

Egyet viszont nem lehet :
figyelmen kívül hagyni, amit mond.

Pont ez a lényeg: nyisd ki a szemed és ébredj rá magad a valóságra és az igazságra. Akkor majd megérted és akkor ébred fel benned az oroszlán, mely vágyja az igazi tudást és ráébred, mennyi hazugsággal és félrevezetéssel pumpálták eddig a fejét gyerekkorától mostanáig, hogy a lehető legjobb bólogató birka és legengedelmesebb rabszolga váljon belőle.
De itt az idő végre, hogy levesse mindenki láncait és elsősorban elméjének ólomsúlyú láncait.......


Jó gondolkodást hozzá és jó szórakozást is egyben ! (SBG Buddha)

A GLOBÁLIS TERV



IGAZSÁG, REZGÉSEK


Korábbi David Icke cikkeim:

David Icke hatalmas előadás folytatása a legkényesebb témáról, amit mindenki kerül: Cionizmus
Az igazi DISCLOSURE /Nagy Felfedés/ majd ez lesz ! Ébresszük fel végre azt az alvó oroszlánt !
DAVID ICKE - SZERETET ("a végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más illúzió") + letölthető teljes könyv

57 megjegyzés:

  1. Köszönet a filmekért a PirosPirula blognak!
    Ha már Buddha ezt elfelejtette kiírni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz, nagy köszönet Piros Pirula-nak a feliratért. Tényleg elfelejtettem így külön kiírni. Azt hittem a videó elindításakor egyértelműen úgyis látszik, kié a videó.....

      Törlés
  2. és mi történt a világvégével emberek? csalódott vagyok..:I

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az oldal NEM VÁRT világvégét, sem ötödik dimenzióba teleportálást, sem földönkívüli megmentőket. Így pont azt történt, amit a nekem íróknak válaszoltam, hogy fog: SEMMI.
      Miért ? Minek kellett volna történnie ?
      A világnak nem lesz vége. Volt előttünk is és lesz utánunk is....

      Törlés
    2. A Semmi az sosem történik, mivel a semmi a mindenben van benne.

      Törlés
  3. Köszönet a videókért!

    Off:
    Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy új Honda reklámot:

    http://www.youtube.com/watch?v=aVAttP8OTPk

    Mit gondoltok róla:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hatalmas reklám csaj tudnám minek ajánlod ha semmi nincs benne észkombájn !

      Törlés
    2. Tévedtünk! Mégiscsak itt a világvége: szelíd-szavú Lackó visszatért! :D

      Törlés
    3. Komolyan mondom csendbe kellet vna maradni, 1 probat megert volna

      Törlés
    4. Szóval a videón egy autó próbál egy féreglyukba belegurulni. A fickó jól betépett egy sci-fi nézése után, mikor a kádban felébredt, hogy lefolyt a víz a lefolyón, és eszébe jutott, még nem fizette be az autó biztosítását.

      Törlés
  4. Hétvégén még a világvége sem dolgozik.

    VálaszTörlés
  5. Engednek ilyen előadásokat a Brixton egyetemen? :D nem furcsa nektek? Jókat mond, mert akik ilyen téren mozognak mint mi itt az oldalon ahogy én is, ezeket isszuk esszük isszuk a szavait, de mi van, ha azért hagyják hogy beszéljen mert ő is valamiféleképpen össze van kapcsolva a pókhálóval ahogy Ő is említi. Lehet csak én vagyok ennyire mániákus, de kifejthetné valaki nekem az eszem futtatást erről a csávóról meg ahogy ő az egész rendszerben mozog. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem te vagy az első aki ezt mondja. Nyilván protekciója van, kérdés az, hogy milyen szervezet által.

      Törlés
    2. Az a baj hogy ha megnézi az ember az összes videoját , azt látni hogy nincsenek öszhangba , töbféleképp közelitt meg dolgokat , amiböl azt tudom leszürni hogy ö se tud semmit . Ő is csak az internetröl ollozza össze az imformáciokat ami vagy igaz vagy nem .Szerintem a zavarost mégjobban összezavarja.

      Törlés
    3. Mániákus vagy... Senki nem első kézből hiszi el neki amit mondd. Mert aki tudja, hogy igaza van, az már tudta ezeket a dolgokat előtte is -persze egy két olyan részt leszámítva, ami csak feltételezésen alapszik és nem biztos hogy úgy van-, aki pedig azt mondja rá, hogy hülyeség, az most hallja ezeket a dolgokat először és még életében nem foglalkozott a témával. Például az öt érzékszerves összeesküvés az biztos, hogy igaz. Viszont -bár elég sok bizonyíték van rá-, a reptoidos témára nem mondanám ugyan ilyen bátran, hogy biztos hogy úgy van. De emelet azt sem jelentem ki, hogy ez hülyeség, nem létezik. Mert az semmivel sem jobb annál, mintha biztosra kijelenteném a létezését.
      Szóval csak azon információkat kell jól kezelni, amik magáról a materiális világról szólnak. Például, hogy kik állnak a háttérhatalom élén meg hasonlók. Ezek nem fontosak a lélek fejlődésének szempontjából, mert ezek csak múló körülmények. De a többiben mind igaza van, és ezt biztosra kijelentem!

      Törlés
  6. Hát nagyvonalú egyszerűsítéseket megenged magának. Ettől függetlenül én személy szerint sokat köszönhetek neki. Ő volt úgymond a belépési pontom az "ébredésbe". Persze ez így költői túlzás. 100%ig frankó dolgot nem igazán lehet kapni sehonnan, minimum azért mert nem megfelelően tájékozott aki mondja. (Bár ember legyen a talpán, aki ekkora spektrumon mozgó tudásanyagot ki tud dolgozni az utolsó részletig.) A szándékos félrevezetésről meg már ne is beszéljünk. Sajnos - meglátásom szerint - a gondolkodás nem megúszható. Ami egyrészt izgalmas másrészt meg lehangoló. :D Főleg mikor lusta vagyok.

    És hogy miért engedik? Valóban lehet, hogy háttéralku által. (Egy-két fontos kérdésben félrevezet, cserébe 10 másikról mondhat igazat.) Ill. van egy olyan dolog is szerintem, hogy teljesen elnyomni az ébredezőket, rosszabb mint hagyni őket. Ha vannak, de csak kevesen; akkor lehet belőlük izolált, üldözési mániás embereket kreálni. Legalább elhiteltelenítik az igazságot. Ezért érkeznek továbbra is látható módon a résztvevők a Bilderberg bulira. Ha nagyon el akarnának bújni megtehetnék. Mégis szállodát foglalnak, és átlátható üvegezésű autókkal gurulnak oda a hőzöngő pórnép között. Cirkusz az egész.

    De azért maguk alatt is vágják a fát ezzel hosszútávon. Viszont ha bejönnek a terveik, addigra már nem fog számítani, hogy kiderült, mert mindannyian börtönben ülünk majd. :D

    Boldog Karácsonyt! :P

    VálaszTörlés
  7. Én már kezdek abban is kételkedni hogy egyáltalán van háttérhatalom.
    Nem csak emberi tulajdonságok vannak ? Hogy az eggyik ember el akarja tamosni a másikat kis és nagy szinten is . Mindegy hogy a ranglétra mely szintjén van ?. A vérünkben van a pusztitás . És csak rá akarjuk fogni valami háttérhatalomra ahelyett hogy magunkba néznénk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ez miatt a tudatlan, egós viselkedés miatt jött létre és tud működni a háttérhatalom. Mert mindig csak többet akarnak! Egymás érdekeit szolgálják... Valamilyen szinten igazad van, mert ez az egész egy piramis rendszer, és mindenki csak azt látja, aki alatta van. A legtetején nem tudni ki, kik, mi vagy mik állnak, de azt biztosra vehetjük, hogy az utolsó előtti szinten a bolygó leggazdagabb emberei sorakoznak...

      Törlés
    2. Neked amúgy ilyenkor kielégül az egód? Hogy azt képzeled, hogy te vagy az egyetlen "normális" ember a sok "agymosott" között? Akik szitkozódni járnak ide, azok csak az egójuk fényezésének érdekében teszik ezt. Így könnyebb elviselni a szürke hétköznapokat, ugye?

      Törlés
  8. Szerintem beépített ember. Nem hiszem, hogy gonosz kígyóemberek miatt lenne az egész.. Ha azt nézzük, hogy mit akar ezzel elérni, ha nem mond igazat, érdekes dolgokra jövünk ám rá..... (ne legyetetek rasszisták-fokozódó zsidógyűlölettel...a hit hazugság-szintén erre játsszhat....)
    Túl sokszor emeli ki pl. a zsidók védelmében: ne legyetek rasszisták-mivel egy globális méretű zsidóüldözés keresztbetenne az ELITNEK.... méghogy sárkányok.. nem azok, selejtek, zsidók, cionisták.. a szeretettel és a pozitív érték részével egyetértek. Sok igazság és sok ferdítés van benne szerintem. Kicsit hagyja az embert belelátni a dolgokba-beavatja, hogy higyjünk neki és aki az előadás előtt hitt Istenben az utána már kételkedik.. és aki gyűlölte a zsidókat-okkal, az most szeresse őket... :SD vicc....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tudatos ember megérti amit David Icke mondd, és tudja, hogy igazat mond, mert csak egy tudatos ember képes ilyen összefüggésekre rájönni, mint hogy a gyűlölet gyűlöletet szül, és hogy az a legrosszabb megoldás. Ha David Icke nem lenne tudatos, vagyis hazudna, akkor nem mondana ilyeneket. De ha valaki megérti ezeket a dolgokat, akkor soha többé nem akar senkinek ártani. Nem is tudom, hogy lehetne ezt elmagyarázni... Ez olyan, mintha mindenki azt mondaná neked, hogy a fű kék, de te rájönnél, hogy nem az, hanem zöld. Utána már soha többé nem mondanád azt, hogy zöld. Kb ennyire egyszerű. A háttérhatalom is csak a tudatlanságnak köszönhetően tud létezni. Ha a földön megvilágosult emberek élnének, akkor még csak a gondolata sem merülne fel egy ilyen érdek közösség létrejöttének!

      Törlés
    2. Bocs, utána már soha többé nem mondanád azt, hogy kék...

      Törlés
  9. NINCS ABBA SEMMI ROSSZ HA VALAKI URALNI AKARJA A VILÁGOT, az a lényeg hogy hogyan csinálja, lehet jól vagy rosszul is csinálni

    VálaszTörlés
  10. Nekem ez a mostani vilagvege sokat adott.Meg tanultam, sot megertettem hogy ha olvasol valamit vagy pl.valamilyen eloadast nezel, nem azt kell nezni hogy ki mondja vagy miert mondja.Az a lenyeg hogy teged mi erint meg belole, mert az a tied azt tudod magadeva tenni.Elhetnek itt egy furcsa peldaval is, hogy amit megeszel azza valsz.Es ugye a hasonlo hasonlot vonz, mikor egymasra talalnak erositik egymast es amit kepviselnek azt is.Nekem pl.eszembe sem jutott hogy zsidozast szurjek le belole(de most igy vissza gondolva tenyleg lehet hogy arra is gondolhattam volna).3-4 dolog erintett meg.Az egyik, a Carlos Castaneda idézetek mert azt olvastam anno es azon elgondolkottam akkor is.Es az eloado emliti hogy o is csak utanna olvasta az emlitett muvet(ha igaz).Szova oda figyelek mit eszem meg, ez sajnos egyelore meg csak a szavaknal igaz mert a hasamat azt nagyon szeretem.Na erre megint oda kell figyelni mert ha megeszem hogy SZERETEM a hasamat akkor tenyleg kipukkadok hamarosan es elmondhatom hogy szeretetbol halalra zabaltam magamat.

    VálaszTörlés
  11. Köszönet a vidijókért! Igazság szerint nekem tetszett ez az összeszedett mondanivaló és az energikusság, ahogy előadta, érzelmekkel (nem olyan hüllő-hidegen! :)), szóval olyan emberi volt az egész. Olyan igazi, dicséretes teljesítmény (függetlenül attól, hogy volt néhány halvány ellenvéleményem). Valahogy mindig is közel állt hozzám ez a passzív ellenállás, már a seregben is antikatonának tartottak... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lássuk be, semmi meglepő nincs abban, ha egy kellőképp összetartó és megerősödni képes érdekcsoport világuralmi célokat dédelget, legyen az vallási vagy pusztán világi alapon nyugvó; -erre már számos példát láthattunk a világban,...

      ...de egy dolog biztos: minden, véletlenszerűen kiválasztott kis csoportban van legalább egy ilyen Szita-agyú barom, aki csak azért jár közéjük, hogy újra és újra kinyilatkoztassa, hogy baromság, amit éppen csinálnak. Hogy az éppen kis vitatkozás a világ dolgairól, vasútmodellezés, esetleg sárkányeregetés, az tökmindegy.
      A vicces az, hogy ezeknek a félkegyelműeknek következetesen nincsenek érveik.

      Érdemes odafigyelni a világ egyensúlyának törvényszerűségeire... ;)

      Törlés
    2. Van nekem egy történetem erről a dologról, hogy a Szita gyerekhez nem kellene szólni:
      Négy szerzetes elhatározta, hogy két hétig csendben fognak meditálni, egyik sem szól egy szót se. Az est leszálltával a gyertya lángja elkezdett pislákolni, majd kialudt. Az első szerzetes megszólalt : "Ó nem! Kialudt a gyertya" A második szerzetes ezt mondta : "Hát nem abban állapodtunk meg, hogy nem beszélünk?". A harmadik is megszólalt : "Ti ketten, miért töritek meg a csendet?". A negyedik szerzetes elmosolyodott, és megszólalt : "Ah! Én vagyok az egyetlen, aki nem szólalt meg."

      Törlés
    3. Buddha töröld már ezt a kis buzit!

      Törlés
    4. Ő nem töröl. Az túl brutális, nem fér bele a demokratikus jogokba meg a toleranciába.

      Törlés
    5. (Csendben megjegyezném, hogy lehet neki is van jobb dolga...)

      Törlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Ha nem törlöd akkor ezentúl mindenhová oda fog hányni, jol ismerem a formáját!
    Amikor olvasom a hsz-ket nem azt szeretném látni, abbol van elég az utcán... az életben...

    VálaszTörlés
  14. Ha már az üzemeltető nem akarja megoldani ezt a kérdést, miért nem oldjátok meg ti magatok? A megoldás a kezetekbe van. Nem a L.SZ. féléket kellene ignorálni, hanem a vilaghelyzete.blogspot.hu-t. Majd, ha a szerkesztő kirak egy közleményt, hogy ezentúl azonnal moderálásra kerülnek az ilyen és hasonló megnyilvánulások, majd akkor gondoljuk át ezt az egészet. Én ezt fogom tenni mert, ha egy ilyen egyszerű dologban nem vagyunk képesek összefogni és megoldani, akkor mitől érezzük magunkat különbnek egy rosszul informált átlagpolgártól? és hogyan akarjuk megváltoztatni ezt a romlott világot?
    Jah, majdnem elfelejtettem,..és a kedves SBG Buddha kérjen mindenkitől elnézést!
    Most nem sokára megjelennek majd az egység bontó nyilatkozatok is, meg okosabb hozzászólásokkal, megoldásokkal, stb, de ez csak akkor derül ki, ha mégis vissza látogatsz a hozzászólásokhoz, tehát NE TEDD!!! Légy fegyelmezett, tartsd be az elhatározásod és csak a Buddha nyilatkozatára várjatok(NE HOZZÁSZÓLÁS JELLEGŰ LEGYEN!). Ha nem vagy képes legyőzni kíváncsiságodat a hsz.-kal kapcsolatban a dolog nem fog működni. Képes vagy rá? Nem hiszem, de az esély adott neked is, hátha csoda történik.
    Tehát, olvasd el ezt a hozzászólást és vágjál bele MOST! Ne akarj filozofálni csak csináld azt amire kérlek. Pár napot, néhány hetet csak kibírsz ez az oldal nélkül egy nemes cél érdekében nem? Ha meg nem lesz nyilatkozat, az azt fogja jelenteni, hogy eddig téged itt nagyon becsaptak,... gondolj csak bele.

    "Határozz mit kell tenned, hiánytalanul tedd meg amit elhatároztál"
    Benji Franklin


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te tényleg ilyen idióta vagy? Meg úgy mindenki? Elkezdetek itt picsogni, hogy az apuci nem szól rá a bátyusra hogy káromkodik, és össze vissza fröcsögtök meg meg vagytok sértve? Ennyire egoisták vagytok? Miért nem vagytok képesek egész egyszerűen nem észrevenni azt az egy barmot?
      Édes istenem, ez éppoly primitívségre utal, mint a Szita László megnyilvánulásai.

      Próbálj meg helyette inkább félrenézni, és nem az egodnak engedve sértettnek lenni, hanem egyszerűen leszarni. A gyerekek nagy része már ált. isk. alsó tagozatában képes ezt felfogni. Ti miért nem?

      Törlés
    2. Mellesleg azzal, hogy ezt teszed, pontosan azt igazolod, hogy a Szita László győzött feletted.

      Törlés
    3. @Táborszki Bálint

      Mert ugyanonnan jönnek... :D "Problem-Reaction-Solution" És mi a megoldás? "Ne látogassuk az oldalt." Akkor ki nyert? :O

      Törlés
    4. Tényleg hihetetlen, hogy képes lenne valaki így gondolkodni külső irányítás nélkül...

      Törlés
    5. Nem mondtam, hogy az enyém az egyetlen lehetséges magyarázat. De a két jelenség egymás hatását erősíti az tuti.

      Így vagy úgy a megdöbbenésed osztom, hogy ilyen gyökér bomlasztással is lehet sikert elérni. :S

      Törlés
    6. Tényleg nem értitek, mit írt redneck kartács? Ez igen kellemetlen.

      Lefordítom: ha Buddhának csak a látogatottság számít, és nem veszi figyelembe, hogy a törzsközönséget zavarja a szitaagyú okádása, akkor nem fogja kitiltani. Vegyük észre, erre csak Buddhának van lehetősége.
      Ha viszont észleli, hogy a közönség java időlegesen(!) távolmarad egy "bomlasztó" miatt, és ez érdekli is, nyilván törölni fogja.

      Megnyugtató, hogy átlátjátok a szitut...

      Törlés
    7. Én értem, csak a felvetés (ál)naiv. Elsőre jól hangzik, de ha van egy kis realitásérzéked, akkor tudod, hogy mennyi fog belőle megvalósulni. Megvalósult formájában pedig két dolgot fog csinálni: az itt maradók még inkább húzzák majd a szájukat és minden cikk komment részének fele Lacika hányásának elemzésével lesz tele. A másik hatás pedig az lesz, hogy egy jó adag ember elszokik az oldal látogatásától és a hozzászólástól.

      Kollektív bojkott? Sosem fog megvalósulni...

      Törlés
    8. Nevezheted idealistának is, de a praxisom alatt történt már ilyen. Működött.
      Abban meg egészen biztos vagyok, hogy mindannyian hagytunk már el egykor sokat látogatott oldalt. Itt is megtörténhet; részemről alakulóban a dolog.

      Törlés
    9. Minden ugy van ahogy lennie kell.Mindenki azt teszi amit helyesnek vel...

      Törlés
    10. Így van, ahogy H4z4rd is írod... Ezért ahogy meglátom, hogy olyat ír, ami nem ide illő, azonnal törlöm is. Nekem aztán abszolút nem a látogatottság számít, hiszen attól semmi nem lesz jobb, sőt inkább törvényszerűen felhígul a társaság... És az oldalt ráadásul egyedül csak a lelkesedésem/érdeklődésem működteti, ezért nincs sem reklám, sem más profitorientáltság a dologban.

      Az ostoba és trágár emberek viszont engem is irritálnak, mert elvehetik értelmes emberek kedvét...

      Törlés
  15. ha mindez igaz amit ez az ember összeválogatott akkor miért él még egyáltalán .ha a háttérhatalom valóban ilyen erős és hatalmas már rég kinyírták volna mert leleplezi őket de nem így történik .Nagyon nem stimmel itt valami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok elmelet van hogy miert hagytak eletben.A leg kezenfekvobb , nem akarnak legendad vagy szentet csinalni belole.Szerintem meg mar az ugy szempontjabol mindeggy el e hal e

      Törlés
    2. Azért él még mert ő is része a propagandának, a félrevezetésnek. Hazugságokat és féligazságokat terjeszt. Pl. gyíkemberek uralják a világot... Nos ezért él még, mert hasznos. Ezzel szemben drága barátom, ha felnézel a wikileak oldalára, rá jössz, h ott azt támadják ahol tudják. Az értelmi szerzőt szabályosan kikergették a világból és beteg is lett. Gondolom a titkos szolgálatok mérgezték meg, ki tudja meddig él még a szerencsétlen. Újabb nagy feltöltésbe kezdtek egyébként, friss dokumentumokkal. Ott keresgélj ha közel akarsz kerülni az igazsághoz. Itt többnyire csak félrevezetnek, mert vakok vezetnek világtalanokat.

      Az ilyen Ickle féle félrevezetők legyenek tudatosak vagy sem, csak kárt okoznak. Próbálom az emberkét messziről elkerülni ha lehet. Van 1-2 dolog ami helyénvaló a mondókájában, de sajnos bele kever agymosást is. Ez úgy működik drága barátom, h hiába mondasz némi igazságot, ha van közte hazugság, mert így végül propaganda agymosás lesz belőle. Remélem nem kell belemennem, h ez hogyan működik?

      Törlés
    3. Elírtam a nevét, gépelési baki, Icke, borzalmas név, kutyának se adnám...

      Mindegy, nem a név teszi, hanem amit mond néha, te jó ég...

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Wikileak?Milyen igazsagok vannak ott?Kifejtenel eggyet?

      Törlés
    6. A wikileaks az egy nagy kamu...Szerinted miért reklámozzák szarrá a médiában? Hogy olvasgasd a sok hülyeséget és félrevezetést amit Assange bácsi felrak. Ha nem akarnák, hogy tudj róla akkor a médiában sem hallanál róla szinte nap mint nap.

      Törlés
  16. egy biztos tényleg megpróbálták perbe fogni meg országokon át hajtották még david icke csak konferenciákat szervezget telt házzal. Ha a realitásnál maradunk akkor János Németh sem beszél hülyeségeket .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, végre valaki aki logikát használ! A többiek meg szokásukhoz híven megkérdőjeleznek és kioktatnak akármit is írok. Ha a wikileaks kamu, akkor Icke micsoda? Szólna hozzájuk a kérdésem, de inkább rájuk hagyom. Ezért nem kommentálgatok már ide, értelmetlen. Most is csak azért írtam, mert gondolkodót láttam. Heh, ritka jelenség erre fele...

      Egyébként Icke maga is elmeséli ebben az előadásában az élet pályáját. Te jó ég! Akkora csaló mint 1 ház! Volt football játékos, meg média ember? Ilyennek a létét se lenne szabad elhinni, nem azt amit mond!
      Ez 1 támogatott félrevezető, egy propaganda hírnök, semmi más. Aki az igazat mondja azt mindig üldözik, bebörtönözik, megöletik, stb.
      Lássuk csak, Icke éli az életét, nincsenek megélhetési problémái, jól meg él a könyv írásból. Miket is ír? Ki támogatja? Ki veszi a szennyét? Gondolkodom, tehát kérdezem!

      Törlés
    2. Ha kimergelodted magad ide irnal 1 wikis sztorit legyszi.

      Törlés
    3. Assange ugyan úgy kamugép ahogy David Icke meg Fulford meg Wilcock is. Ezen értelmetlen vitatkozni. Ez tény. Ráadásul jól megfizetett és hasznos kamugépek lehetnek ha még élnek. Ha igazi információ forrást akarsz akkor olvasd el a 'Behold a pale horse' c. könyvet amit William Cooper írt akit sajnos már pár éve megöngyilkoltak mert rájött bizonyos dolgokra a jezsuitákkal kapcsolatban.

      Törlés
  17. Nagyon könnyen el lehet veszni az információk tengerébe és valószínűleg pont ez a cél, ezzel is leterhelve a tudatot az önmegismerés és a befelé tekintés számlájára. Ha jól megnézzük, hogy hollywood hogyan is próbálja formálni az emberiség tudatát (ebből könnyedén le lehet szűrni a hatalom módszereit), akkor észrevehetjük mi magunk is, hogy az igazság-hazugság összemosását félelemkeltéssel spékelik. Nem tesznek mást, mint hogy ránk borítják a mára már leplezhetetlen játszmáik felszínre jutott darabkáit és vegyítik ordas nagy baromságokkal, ezzel is kognitív disszonanciát keltve bennünk. Nesze ba**meg most bogozd ki az igazságot. Ha megnézzük, mi történik, ha beírjuk David Icke vagy a wikileaks nevét a google keresőbe, akkor láthatjuk, hogy egyáltalán nem akarják eldugni őket a kereső tudat elől. Ha valamit nem szeretnék, hogy tudjál, azt bizony nem fogja neked bekeretezve kidobni a google egy csinos kis leírással.

    VálaszTörlés
  18. Davidnek mindenben igaza van! Sajnos! Kb. 10 éve végzek kutatásokat ezekben a témákban s azt kell mondjam ugyanezekre az összefüggésekre magamtól is rájöttem! S mindenki rájön ha a megfelelő könyveket objektíven olvassa!

    VálaszTörlés