2021. március 15., hétfő

Egy troll zsarolta meg a 2011 óta működő VilagHelyzete.com oldalt, hogy elveszi tőle a VilagHelyzete nevet, ha nem működik együtt!

UPDATE - 2021.03.21. Friss információk az ügyben a cikk végén!

Mikor 2011-ben létrehoztam a VilagHelyzete.com oldalt és elkezdtem nektek megírni azokat az információkat és tudásanyagot, melyek véleményem szerint nélkülözhetetlenek a körülöttünk zajló események és a jövő megértéséhez, akkor nem gondoltam, hogy 10 év alatt ekkorára fog nőni látogatottságban, a tájékozottságra és igazságra törkevésre gyakorolt hatásában az, amit akkor VILAGHELYZETE néven elkezdtem! 

A kezdeti és mostani mottóm is az volt - jól emlékezhettek rá, mert mindig leírtam: "Képezd magad! Tájékozódj! Ébredj!"

Egy troll zsarolta meg a 2011 óta működő VilagHelyzete.com oldalt, hogy elveszi tőle a VilagHelyzete nevet, ha nem működik együtt!

Kezdetben nem gondoltam, de évek alatt rá kellett jönnöm, hogy ez a fajta tevékenység, a VilagHelyzete.com blogban mai napig megírt 850 cikk, az AlternativHirek.com oldalon megírt 1393 cikk ennyi embernek fog segíteni a világ valós eseményeinek megértésében, ahogy azt sem gondoltam előre, hogy a nagy számok törvénye alapján felkavarja és előhozza a mélyben lévő "üledéket, ürüléket" is és lesznek, akik irigységből vagy kicsinyességből támadásba lendülnek.....

Szerencsére minimális volt 10 év alatt ezen negatív személyek száma.... és szinte kivétel nélkül elismerő szavakkal biztattatok a folytatásra, erősítettétek meg, hogy szükség van az általam elkészített cikkekre, fordításokra, videók magyar nyelvű feliratozására. Ezt külön köszönöm is! 

A tevékenységemnek és a ti érdeklődéseteknek köszönhetően a VilagHelyzete.com első nagy facebook-oldala közel 40 ezres, a tartaléknak létrehozott kisebb VilagHelyzete facebook-oldal több, mint 14 ezres követőtáborra gyarapodott.

Ezt a VilagHelyzete.com blogot több, mint 24 millióan, a közben, napi fontos híreknek 2016-ban létrehozott AlternativHirek.com oldalamat 15 millióan olvasták a főáramú médiából kihagyott hírek után érdeklődő emberek.

Sajnos ahogy mondtam, megjelentek viszont irigy, kicsinyes, támadó és arrogáns emberek.

Az elmúlt 1-2 hónap alatt a VilagHelyzete 2011 óta működő közösségi oldalain megjelent egy Truth for Everyone néven futó profil, aki a közösséget provokálva, a legtöbb hozzászólóval ellentétes (ami nem baj), a VilagHelyzete tevékenységét becsmérlő (ez már súlyosabb) kommentek özönével árasztott el mindenkit. A Spam szemetelést kimerítve és a trollkodás határait átlépve.
A neki ellentmondó hozzászólók profilképét ellopva, a következő pillanatban már a beszélgetőpartnere profilképével trollkodott!

Sokan kérték, levelek özönét kaptam, hogy tiltsam már ki és szabadítsam meg tőle az olvasókat, de a szólásszabadságba vetett hitem és az oldalon keresztül az igazságért való kiállásom jegyében ezt nem tettem meg.

Azt gondoltam (tévesen), hogy a teljesen más, szöges ellentétű, amolyan demagóg baloldali, liberális, trollkodásba hajló információk is segíthetnek a tükör és a kontraszt megmutatásában, hogy gyakorlatilag milyen tudatállapot és színvonal ellen harcolunk sokan évek óta.... Ez hiba volt. Nem tiltottam.

Mivel nem ért célba ezekkel a provokációkkal, többen hívták fel a figyelmemet, hogy megjelent egy magát VilagHelyzete.com oldalnak kiadó és az én nevemben tetszelegni akaró és kommentelő személy egy teljesen hamis profillal ezen a linken. Tehát létrehozott egy szinte azonos nevű oldalt az enyémhez. Azért csak "szinte", mert a legtöbb VilagHelyzete oldal nevet előrelátó módon bejegyeztem.

Mivel jelentéktelen 80-90 követője volt, nem is foglalkoztam vele, mindaddig, amíg a saját oldalam nevében más oldalakon nem kommentelt, illetve el nem kezdett fenyegetőzni, hogy "törölni ne merjem, mert akkor engem is visz magával a törlésbe"....  >>>>>>

Igen, ne nevessetek, de léteznek ilyen emberek...Láthattátok, olvashattátok.De mutatom konkrétan:




Kitettem egy felhívást a nagy VilagHelyzete és a kis VilagHelyzete oldalra is, hogy tudjatok róla.


A VilagHelyzete logójával, az általam készített VilagHelyzete banner-videó feltöltésével együtt.
Ráadásul ezzel a kamu oldallal próbál sok közösségi oldalon kommentelni is! Vigyázzatok vele, bár azonnal felismerhető, mert többnyire Telex, Index, illetve DK-s, Momentumos baloldali demagógiát tolja... 


A legsúlyosabb pedig még csak ezután következett arroganciában is pofátlanságban!


2021. március 14-én azzal kommentelte tele a hivatalos VilagHelyzete FB-oldalakat, hogy "EL FOGJA VENNI AZT TŐLEM", amennyiben nem állapodok meg vele..... Ez rosszabb, mint valami zsarolóvírus vagy az ebola, gondoltam, elképesztő,hogy van még lejjebb az eddigieknél is....

A következőket írta az oldalakra - kapaszkodjatok meg!

Ezt írja a kamu oldal:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Sajnálattal észleltük, hogy VilágHelyzete oldalból van már vagy 8! Az eredeti VilagHelyzete és a VilagHelyzete.com márkanév levédése folyamatban van. 3 hete adtuk be ide: https://www.sztnh.gov.hu/hu.Amint kézhez kapjuk, a többi VH oldalt a Facebook automatikusan törölni fogja szellemi tulajdon jog megsértése miatt."
Értitek? Az általam létrehozott szellemi értéket, írásokat, VilagHelyzete nevet, oldalt, cikkeket fenyegeti meg egy kamu ember, hogy majd ő elveszi tőlem azt, amit én hoztam létre és csinálok 10 éve!

  ❗  Ugyanaz a személy áll a kamu VilagHelyzete-oldal és a Truth for everyone troll profilja mögött! Íme a 100%-os bizonyíték, hogy tisztában legyetek vele!

Elég volt megnézni a két oldalra kitett posztokat, az időkódok azonnal igazolták mindenki sejtését, hogy egy és ugyanazon személy posztol mind a két profil alatt és fenyegeti náhány hét trollkodása és rosszindulata után már törléssel a 10 éve létező VilagHelyzete tevékenységemet és oldalaimat! 

100%-os bizonyíték: Az időkódokat figyeljétek, posztolt az egyikre, aztán a másikra. 






Természetesen a tegnapi fenyegetése volt az utolsó csepp a pohárban, letiltottam a kamu, megtévesztő 'VilágHelyzetecom' néven futó oldalt a kommenteléstől és az azt létrehozó Truth for everyone profilt is. Mindennek van határa, ez viszont már mindennek a legalja.

Amikor valaki nem létrehoz valami értéket vagy közvetíteni próbál valami pozitívat, hanem ehelyett rombolni, zsarolni, fenyegetni akar. 

És még ennél is van lejjebb! Másnapra újabb kamu profil alatt támad! 

A fent látható fenyegetőzései után a Truth for Everyone, kamu Világhelyzete zsaroló visszatért és annyira megszállott fanatikus, hogy a mai napon létrehozott egy újabb Truth for everyone profilt és folytatta ugyanazt, >>>>
de már LETAGADVA és HAZUDVA (ezek ilyen emberek sajnos - lásd lentebb), hogy bármi köze lett volna a fentiekhez - persze ezen bizonyítéokat még nem látta.... 

És ma újra kezdte, íme, csak hogy értsétek! 

Ezeket az információkat mindenképp szerettem volna megosztani veletek, hiszen nem csak engem érint, de az egész VilagHelyzete közösséget is, akiknek fontos az igazság.

Úgy érzem eddig mindig korrekt módon viszonyultam mindenkihez, igyekeztem válaszolni, segíteni. Sokan közületek ki is álltak mellettem és segítettek.

Azt viszont képtelen vagyok megérteni az én mentalitásommal, miért léteznek olyan lények, akik nem létrehozni, alkotni, valami jobbat teremetve akarnak érvényesülni, hanem élősködő, parazita, ragadozó módon a másik munkáját ellopni, fenyegetni, zsarolni, rombolni és pusztítani akarnak....
Tudjuk, hogy a politikában kiknek a sajátja ez, de akkor is... Nálam ez a legalja mindennek... 

Ma én vagyok soron, de holnap téged fognak támadni ezek a lények. 

Tanulságként a jövőben minden ilyen trollkodást, akinél érzem az agresszív személyeskedő szándékot az olvasókkal vagy magammal, mint a VilagHelyzete létrehozójával, szerkesztőjével és működtetőjével kapcsolatban, az ilyen személyeket azonnal gondolkodás nélkül törölni és tiltani fogom. Ez sajnos tanulság és a szólásszabadság jegyében ezt meg kell tenni minden közösség védelme érdekében! 

Aki jogi segítséget, tanácsot tudna adni az ügyben és ilyen zsarolókkal szemben, minden segítséget köszönök! 

SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény

UPDATE - 2021.03.21. Friss információk az ügyben: 
1. A hamis oldal átnevezte a régi kamu oldalt "Magyarország helyzete" névre

2. Majd létrehozott egy újabb kamu VilágHelyzete oldalt... (2021.március 14-én) Tartózkodjatok tőle, mert ennem semmi köze sincs a valódi VilagHelyzete oldalakhoz és az általam megosztott tartalmakhoz! Bármit posztol vagy kommentel ez a hamis profil, az semmiképp nem én vagyok és semmilyen közösséget nem is vállalok ezzel az ellenséges, provokáló trollal!
https://www.facebook.com/Vil%C3%A1ghelyzetecom-103114975197139 3. A hamis megtévesztő troll oldalakat létrehozó Truth for Everyone profil pedig átnevezte magát "Hajrá Magyarország" oldalra! Vigyázzatok vele, mert ezek mind ugyanazok és egyazon provokatív troll áll mögöttük! https://www.facebook.com/Hajr%C3%A1-Magyarorsz%C3%A1g-103787308244464/



És még egyszer, újra minden félreértés tisztázása végett a 
➽ A 
VilagHelyzete.com és az AlternativHirek.com kizárólagos elérhetőségei, amiket én hoztam létre és szerkesztek - SBG Buddha  ➽

📷 #1.számú Facebook-oldal - ALAPÍTVA: 2011
📷 Párhuzamos FB-oldal - ALAPÍTVA: 2015
📷 FB-oldal 'vész' esetére - ALAPÍTVA: 2016
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com
Ennek FB-oldala - ALAPÍTVA: 2016
https://www.facebook.com/AlternativHirek
A trollok és csalók elleni védelem jegyében hoztam létre ezeket, a valódi VilagHelyzete közösségi oldalakra irányító portálokat. Itt posztok nincsenek, egyedül ezek a hiteles linkjeim láthatóak:
- VilagHelyzete.comMedia: https://www.facebook.com/VilagHelyzete.comMedia
- AlternativHirek.com: https://www.facebook.com/AlternativHirekcom-101847851946604

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése