2019. augusztus 11., vasárnap

Leállították a 'The Hunt' c. film bemutatóját! Trump élesen kritizálta Hollywoodot, amiért "a baloldali liberálisok a valódi beteg rasszisták"

A hollywoodi Universal Studio kénytelen volt elállni a "The Hunt" (A Vadászat) című filmjének szeptemberre tervezett bemutatójától. Ráadásul nagyon kemény és igaz kritikát kapott egész Hollywood a film kapcsán az amerikai elnöktől pénteken.

Ebben a filmben ugyanis a liberális elithez tartozó gazdagok szórakozásból (és persze megtorlásból) középosztálybeli amerikaiakat vadásznak le és gyilkolnak meg sportból és szórakozásból. (Már a forgatókönyv is beteg és akik ilyet kitalálnak...)


Eredetileg a filmet szeptember végén mutatták volna be. A filmben tényleg a liberális elithez tartozó gazdagok fognak el, majd gyilkolnak le hobbiból és élvezetből "Feláldozható", konzervatívabb (valószínűleg Trump-szavazó) polgárokat A VADÁSZATON.

A filmben a fogvatartottak egy csoportja felfegyverzi magát, hogy visszavágjon a "kék-állami" kínzóiknak.

A TELJES FILM ITT MÁR MEGTEKINTHETŐ:


A filmre teljesen árnyékot vetnek az utóbbi idők tömeges lövöldözései, az el paso-i és a daytoni mészárlások. Valószínűleg (és a stúdió hivatalos közlése szerint is) ez állhat a film szeptember végi bemutatójának törlése mögött.

A filmet (bár nem nevesíti konkrétan, de) nagyon élesen kritizálta pénteken Donald Trump és tökéletes példáját látja benne annak, ahogy a baloldali liberálisok (a valódi rasszisták) lángba borítanának mindent és mindenkit káoszt létrehozva. Majd ahogy látni szoktuk, ezért mindig mindenki mást hibáztatnak! Ezzel nagyon rosszat tesznek az országnak. - fogalmaz Trump.


Szó szerint:
A Liberális Hollywood a legmagasabb szintekig rasszista, tele haraggal és gyűlölettel! Szeretik magukat az 'Elitnek' hívni, de ők nem az Elit. Tulajdonképpen pont az az elit és azok az emberek, akiket ők olyan keményen támadnak. A most kijövő filmet is azért hozták létre..., hogy begyújtsák és létrehozzák a káoszt. A saját erőszakjukat hozzák létre, aztán pedig próbálnak másokat hibáztatni érte.
Ők az igazi rasszisták és nagyon rosszak az ország számára!"
- írta Donald Trump.

A MAGA (Tegyünk Naggyá Amerikát) támogatói, vagyis Trump hívei már eddig is krititizálták és támadták a filmet.

A baloldaliak filmeket készítenek arról, hogy legyilkolnak téged és eközben le akarnak fegyverezni" - mondta a konzervatív talk-show műsorvezető John Cardillo.

A Diamond and Silk Trump támogatói diákcsoport azt írja:

Ez őrület. Hollywood tiltakozik a gyűlölet, a fegyverek és az erőszak ellen, eközben olyan filmeket gyárt, ahol a 'Feláldozható' polgárokat fegyverekkel gyilkolja le. A  'The Hunt' című filmben levadássza és állatokként gyilkolja le őket. A Liberális Demokraták felfedik, kik is ők valójában. "GYŰLÖLET"." 

Érdekes kapocs lehet, de érdekes fejlemény egyben az is - amiről a héten a VilagHelyzete FB-oldalán is beszámoltam - hogy

A múltkor a CIA és adóhivatal által is őrizetbe vett John McAfee, a világhírű 'McAfee' vírusirtó és biztonságtechnikai cég vezére most a hamarosan elkövetkező amerikai polgárháború veszélyére és az arra való felkészülésre hívta fel a figyelmet videójában! Túlélési tanácsot próbál adni.

Útmutatót igyekszik adni, hogy mire számítson az átlagember ebben a potenciálisan kitörő USA-n belüli polgárháborúban. Ebből meg lehet érteni, kik is a fent említett film kapcsán a "kék államok"......



A szakadék már olyan mértékű a konzervatív, föderációs és hagyományos értékeket tisztelő és a liberális, baloldali demokrata tábor között, hogy a legrosszabbra is fel kell készülni....
A 73 éves John McAfee mindkét oldalt kemény szavakkal ostorozta a fegyvertartás jogának kérdésében a most tanúsított viselkedésük miatt.


Forrás:
RT News

(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése