2019. április 28., vasárnap

"Halál jön az algoritmussal"-tajtékzik a főáramú, amiért a YouTube az RT News műsorát ajánlja az orosz beavatkozás összeesküvés-elméletét tisztázva


"Halál az algoritmussal" - tajtékzik és vigasztalhatatlan a CNN után a másik legnagyobb főáramú fake news csatorna, az MSNBC 'asszonya' Rachel Maddow amiatt, hogy a Youtube képes volt az ajánlott videók között az RT News műsorát ajánlani a Mueller-jelentés és nem létező orosz beavatkozás kapcsán.
Az MSNBC műsorvezető Twitter-kirohanásban kap infarktust amiatt, hogy ez egyáltalán hogyan lehetséges... A Washington Post pedig cikket írt emiatt arról, hogy a a YouTube képes volt több százezer alkalommal ajánlani a Kremlhez köthető csatorna műsorát.
Halál ezzel az algoritmussal. A Youtube Russia Todayt ajánl, hogy megértsük a Mueller-jelentést."

A kérdéses műsor egyébként az egyik legszínvonalasabb beszélgetés volt - ahogy számos más műsor az RT-n - arról, hogyan hozták létre a baloldali demokrata héják az oroszellenes összeesküvés hazugságát.

Az On Contact műsort egyébként a Pulitzer-díjas amerikai újságíró Chris Hedges készíti (akitől a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalon rendszeresen fordítok) és meghívta Aaron Mate kanadai újságírót a Trump - Oroszország összejátszásról, ami 2 éve ömlik a főáramú médiából a nézők nyakába úgy, hogy első pillanattól köztudott volt, hogy semmi alapja. Aaron Mate egyébként nemrég kapott Izzy Award elismerést a Russiagate-ről való hiteles feltárásai miatt.
Szóval minden szempontból hiteles és elismert újságírók beszélgetnek és mondják ki a főáramú média által utalt igazságokat, amit utál a CNN, az MSNBC, hiszen romba dönti a nehezen fenntartható hazugságaikat.

Míg Maddow látszólag a gondolattól is halálra van rémülve, hogy amerikaiak olyan videót láthatnak, ahol két elismert újságíró jelenlegi eseményeket megvitatva kimondja az igazat!
Mások (egyébként nagyon sokan) elítélték ezt a fajta melodramatikus és átlátszó főáramú fröcsögést.


Chris Hedges Pulitzer-díjat Aaron Maté Izzy-díjat nyert. Ez a YouTube videó sokkal jobb, mint a háborúpárti összeesküvés-folyam, ami önöktől áramlik. Szégyellhetnék magukat, hogy jó embereket és jó tartalmakat mocskolnak be ilyen McCarthysta módon" - írták viszontválaszban Rachel Maddow-nak

Más neves újságírók Maddow bizarr sugallmazását veszik kritika alá, hogy a YouTube algoritmus valahogy a "halált" hozná el azzal, hogy engedi az RT News videóját megtekinteni.



Halál? Senki életét nem veszélyezteti két díjazott és neves újságíró közötti beszélgetés a masszív dezinformációs kampányról, amit önök gerjesztettek, miután a demokrata párti elmékből az kipattant és hullámokat keltett. De valójában ami az embereket veszélyezteti, az az a hidegháború, amit önök segítettek súlyosbodni." - írta Max Blumenthal a Grayzone Project szerkesztője.


Maga az interjúban szereplő Aaron Maté is kénytelen volt megszólalni az ügyben: 

Interjút készített velem az RT News-on a Pulitzer-díjas Chris Hedges a Russiagate, orosz beavatkozás botrányról. A YouTube ajánlotta a videót.

Mennyire passzol az, hogy az orosz beavatkozás összeesküvés-elméletét terjesztők hívnak fel arra, hogy algoritmussal kellene a halálba küldeni ezeket a videókat - egy olyan egyet nem értő propagandistához, akinek ez 'valóban a halált' jelenti."
- írta.

Az ominózus Washington Post cikk a számokkal próbálja csitítani a felháborodást... Mint írják, a kérdéses RT-videót csak 55.000-en tekintették meg és messze elmarad a leginkább ajánlott Mueller-jelentésről szóló videótól, mely a “The Late Show With Stephen Colbert”, amit 5 milliószor ajánlott a YouTube. Míg a Fox és PBS NewsHour több százezer ajánlást kapott az orosz beavatkozás összeesküvésének terjesztéséhez.

Ez a poszt mindent elmond erről:

"A Chris Hedges-interjú az orosz beavatkozás (Russiagate) botrányról a Kreml próbálkozása, hogy aláássa a liberális demokráciát. Behatolnak a nemzeti algoritmusainkba emberek. Rosszabb, mint Pearl Harbor."


Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


► "A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője


► 
Trump újra helyretette a CNN Fake News újságírót, aki próbálta az illegális bevándorlást álproblémának beállítani


► A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

► Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

► Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

► Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben

► CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

► Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

► A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

► "Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése