2018. szeptember 15., szombat

David Icke október 19-én Magyarországon tart előadást - Íme a tudnivalók


"Soha egyetlen hópehely sem 

érezte magát felelősnek egy lavinában"

Először lesz ilyen, amióta elindult az igazságkutatás, ébredés és az Awakening folyamat a világban. Még a VilagHelyzete FB-oldalam is gyakorlatilag azóta és emiatt maradt Awakening The World. 
Azóta számos összefüggés és tudás vált közkinccsé és főáramú tudássá is az Alternatív Médiának és az igazság fénysebességgel áramlásának köszönhetően.David Icke 30 éves munkássága során először lesz Magyarországon október 19-én pénteken! Ami nekünk magyaroknak számos kutatási területen és az igazság kimondásában Drábik János, az a világnak bizonyos szempontból David Icke, a világ legismertebb leleplezője (magyar könyvei és videói a bejegyzés végén)

Kik állnak a modernkori rabszolgatartás mögött? 
Kik irányítják a világot, kik döntenek emberek milliárdjainak sorsáról?

David Icke az összeesküvés valóságok felfedésével ráébreszti az embereket arra, hogy a globális Rendszert ők maguk tartják fenn egészen addig, amíg folyamatosan úgy döntenek, hogy a megszokott módon működtetik a Rendszert: azaz úgy, ahogyan azt a Rendszer szeretné. Minél nagyobb a tudatlanság, annál mélyebbre süllyesztik az emberiséget.


David Icke és Jakab István beszélgetése a VNTV-n


David Icke 2018. október 19-én pénteken Magyarországra látogat. Európai turnéjának magyarországi helyszíne:

HELYSZÍN

ELTE Lágymányosi Campus 1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A
Az előadás 4 óra egy 10 perces szünettel. Az ajtók 18:00-kor nyílnak, az előadás 19:00-kor kezdődik, 23:00 kor fejeződik be.

ELŐADÁS LEÍRÁSA, TECHNIKAI RÉSZLETEK

Jegyvásárlás 12E Ft-nyi fontért David Icke hivatalos jegyárusító weboldalán: https://www.ickonic.com/product/17th-october-2018-budapest-everything-you-need-to-know/

AZ ÁRAK ANGOL FONTBAN (GBP) ÉRTENDŐEK! 1 FONT KB 370 FONT, 1 JEGY KB. 12 000 FT


David Icke élőben Magyarországon ELŐSZÖR!

Most David Icke európai turnéjának része lesz Magyarország is. Az előadássorozat egyébként érinteni fogja Norvégiát, Svédországot, Finnországot, Dániát, Lengyelországot, Németországot, Ausztriát, Olaszországot és Írországot.


David Icke vadonatúj előadása választ a kérdésekre, melyet oly sokunk szeretne megválaszolni – mi történik a világon valójában?

Miért vannak a dolgok úgy, ahogy vannak? Miért nem változtat meg a politika soha semmit? Kik vagyunk mi? Mi a valóság természete?


David ezeket mind érinti, és ennél sokkal többet a négy órás előadásában. Lényegretörő információt kapsz, amit egyedi módon állítottunk össze – sehol máshol a világon nem hallhatsz ilyen előadást…
 


A HELYEKET A VÁSÁRLÁSKOR NEM LEHET LEFOGLALNI, DE A RENDSZER ADNI FOG EGY JEGYET. EZEK ELEKTRONIKUS JEGYEK, AMIKET AZ ELŐADÁS ELŐTT KÉT HÉTTEL FOGNAK TUDNI KIKÜLDENI E-MAIL-BEN.


David Icke ébresztő gondolatainak szemléltetésére álljon itt példának egy rövid kis videója, tele elgondolkodtató mondanivalóval.


VilagHelyzete DAVID ICKE Cikkek:
David Icke:"végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más csak illúzió"
David Icke - Ébred már az oroszlán - Teljes előadás végre magyarul

David Icke hatalmas előadás folytatása a legkényesebb témáról, amit mindenki kerül: Cionizmus

Mit látsz meg, ha kinyitod az elméd ? Nemcsak azt, hogyan irányítják a világot.., hanem magadat is!

Ki irányítja a hálót és kik is vagyunk MI valójában ?! Mit kell tennünk?


David Icke ebben a negyed órában rengeteg témát érint, mint pl. a vezetők egy vérvonalba való tartozását, az irányítás piramiselméletét, a rendőrállam várható kialakulását, eltitkolt találmányokat és a híres Probléma--Reakció--Megoldás rendszert.

Mindenkinek alap, aki egy kicsit is szeretné jobban érteni a jelen eseményeit.

MAGYARUL MEGJELENT KÖNYVEI:

>> David Icke - A végtelen szeretet az egyetlen igazság – Minden más illúzió (EzVan Kiadó) >> David Icke - És az igazság felszabadít I. kötet – A globális ügyek mögött meghúzódó titkolt forgatókönyv elképesztő leleplezése... (EzVan Kiadó)
>> David Icke - És az igazság felszabadít II. kötet – A globális ügyek mögött meghúzódó titkolt forgatókönyv elképesztő leleplezése... (EzVan Kiadó)
>> David Icke - Emlékezz, ki vagy I. kötet (EzVan Kiadó)
>> David Icke - Emlékezz, ki vagy II. kötet (EzVan Kiadó)
>> David Icke - Emberi faj emelkedj fel – Ébred már az oroszlán (MagyarMenedék Kiadó)

----> A magyar könyvek megvásárolhatók itt:

>> EzVan Kiadó: http://www.ezvankonyvek.hu/ezvan-konyvek
>> MagyarMenedék Kiadó: https://www.magyarmenedek.com/products/10201/David_Icke_-_Emberi_faj_emelkedj_fel_-_David_Icke.htm ----> További könyvek eredeti angol nyelven:
>> Amazon: https://www.amazon.com/David-Icke/e/B001KCFAGQ/ref=sr_tc_2_0?qid=1537020770&sr=8-2-ent

MAGYAR DAVID ICKE VIDEÓK:

>> David Icke - Emberi faj emelkedj fel – Ébred már az oroszlán: 4 órás magyar feliratos videóelőadás >> Az EzVanKiadó lefordította magyarra David Icke európai migránshelyzetről szóló 1 órás előadását, annak átfogó nagyképéről, benne Amerika szándékaival. >> David Icke Brexit-ről és Európa eljövendő széteséséről szóló 1.5 órás videóját is lefordították magyarra.

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése