2018. július 4., szerda

Trump a szaúdi kapcsolat teljes leleplezésével és 9/11 igazságainak nyilvánosságra hozatalával fenyegetett a Függetlenség Napja alkalmából


JÚLIUS 4. - A Függetlenség Napja alkalmából politikai atombomba robbanhat, mert mai hírek szerint Donald Trump állítólag arra készül, hogy leleplezze a 2001.szeptember 11. (9/11) merényleteinek valódi szereplőit és megtorpedózza a Deep State háttérhatalmat!

"Ebben konkrétan Robert Mueller, egykori FBI-igazgató szerepét említik meg, akinek közvetlen szerepe van aban, hogy a szaúdiak terrortámadásban játszott összeesküvését elfedték és ahogy a Bushok és Clintonok ebben nagyon mélyen és mocskosan benne voltak." - közölték ma magas rangú kormányzatai források.


"Röviden, Mueller szerepe Szaúd-Arábia fedezésében csak a jéghegy csúcsa: 

Trump még több, a Deep State háttérhatalmi hálózatot érintő összejátszást fel akar tárni." - mondták el hivatalos tisztviselők az Infowars-nak.


Trump már korábban is kritizálta az egykori George W. Bush elnök viselkedését 9/11 támadásait megelőzően és alatt is.
"Több száz barátot vesztettem el!
A World Trade Center-t George Bush regnálása idején rombolták le."
- mondta Trump 2016-os elnökválasztási kampányában. 

"Ö tartott minket biztonságban. Hát ez nem biztonság!" - mondta.

Hónapokkal később a képviselőház Hírszerzési Bizottsága nyilvánosságra hozta a 28 oldalas titkosított jelentést (vagyis annak cenzúrázott változatát) a 9/11 Bizottsági Jelentéséből.

A 28 oldalas jelentés nagyon fontos összefüggéseket tárt fel:
"Amíg az Egyesült Államokban tartózkodtak, több szeptember 11-i elkövető és terrorista állt közvetlen kapcsolatban és kapott támogatást, asszisztenciát olyan egyénektől, akik a szaúdi kormányhoz kapcsolódnak" - olvasható a jelentésben.

"Vannak információk, elsődlegesen FBI-forrásokból, hogy legalább ezen szaúdi egyének közül kettőt szaúdi illetőségű hírszerzési ügynökök irányítottak."

Trump most azzal fenyegetett, hogy nyilvánosságra hozza az információkat, amik valószínűleg a közvélemény számára eddig teljesen ismeretlen új dokumentumokból származnak.

Érdekes módon a tisztogatás Trump első éve alatt Szaúd Arábián belül nagyon sok, korábban a Bush-családhoz és Clinton-klánhoz köthető szaúdi szövetségest távolított el.


A tisztogatás Salman király "korrupt királyságán" belül 10 herceget és 38 kabinetvezetőt vett célba és az is jelzés értékű, hogy a 2016-os elnökválasztásban Hillary Clinton kampánytámogatásának 20%-át ettől a Szaúd-Arábiától kapta!


A 9/11 áldozatok családjainak ügyét képviselő főügyész, Jim Kreindler elmondta, hogy azért rohant egyből az USA bele az iraki háborúba, hogy elfedje a terrortámadásban meglévő szaúdi kapcsolatot és Robert Mueller volt ebben az eszköz, hogy ez meg is történhetett.

Ez megmagyarázza, miért engedte meg a Bush-elnökség prominens szaúdiaknak, de legfőképp konkrétan a Bin Laden családnak, hogy közvetlenül 9//11 terrortámadásai után elhagyhassák repülőn az országot. - bár ezt a 9/11 jelentésből később kihagyták és azt állítják, soha nem történt meg.

Forrás: Infowars /  Infowars /  Infowars

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com



Kapcsolódó VilagHelyzete és Aternatív Hírek Cikkek: 

A modern történelem legnagyobb terrortámadása és egyben legnagyobb megtévesztése!  
Mi az amit mára tudhatunk és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól? Összeállítottam egy teljes áttekintést videókkal és kutatásokkal az IGAZSÁGÉRT

Bárki megtekintheti a saját szemével... , amin megbukott azóta a hivatalos verzió és ma már köztudott, hogy a kormány és a titkos-szolgálatok (CIA, Szaúdiak és a Mossad) kőkeményen benne voltak a False Flag jellegű hamis zászlós, önmaguk ellen elkövetett terrorcselekményben!

❗„Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. (Jonathan Barnett, PhD)

FÁJDALMAS MEGTÉVESZTÉS 9 / 11 - Mindenkinek kötelező látni ezt a dokumentumfilmet

❗EZEN BUKOTT MEG A HIVATALOS VERZIÓ:❗

Mivel a WTC7 a két torony mellett irányított épületrobbantással omlott össze, a szervezőknek tudniuk kellett előre róla és minden bizonnyal a WTC 2 tornyát is hasonló módon ('mini nuke' vagy 'nano-termit'-töltetekkel omlasztották össze. Ez megmagyarázza az épületek oldalán folyósan csöpögő acélt és a mentésben részt vevők mai napig kiható rákos megbetegedéseit.

Szakértők (építészek és mérnökök véleménye) 9/11 terrortámadásáról az IGAZSÁGÉRT: http://www.ae911truth.org/

"Az épület úgy lett tervezve, hogy kibírja, ha egy teletöltött 707-es beleütközik. Az volt a legnagyobb gép abban az időben. Az épület kibírta volna, ha egy utasszállító beleütközik, mivel a felépítése olyan volt mint a szúnyogháló az ajtón."

A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében


"9/11 Nagyobb botrány, mint a Watergate !" - ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi.

Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.

2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket.
Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. 

Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...


Copyright & All Rights Reserved  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése