2018. április 28., szombat

A főáramú politika szintjére hoztuk a háttérhatalmi ármánykodást és a tervek kivitelezőit - Fenomenális volt Szijjártó válasza a Sargentini-boszorkányüldözésre Magyarország ellen!


Tudjátok, hogy szándékosan nem szoktam pártpolitikába belemenni, belpolitikába is csak akkor, ha Magyarországot támadják a globalo-liberális erők, de mivel ez most még a belpolitikán is messze túlmutat, szeretném, ha lenne lehetőségetek hozzászólni a héten történtekhez.
Ha másért nem, akkor azért, hogy maradjon itt az utókornak.

A téma az EU-n belül folyó boszorkányüldözés Magyarországgal szemben, amit Sargentini-jelentés néven hoztak össze és az erre adott külügyminiszteri válasz.

Ilyen volumenű beszédet, kiállást és karakán helytállást 2011-ben a VilagHelyzete indulásakor örömmel osztottam meg külföldi igazságkutatóktól, ha lefordíthattam nektek Ron Paul, David Icke vagy Alex Jones egy-egy leleplezését, helyzetértékelését, mely itt-ott tartalmazott már a háttérhatalmi tervekre és a szálakat mozgatókra utalásokat...
Legyen szó
- a nemzetállamok felszámolásának, az Európai Egyesült Államok létrehozásának ügyéről,
- a család intézménye elleni támadásokról,
- vagy egy kommunista ideológiájú, de valójában kőkemény, kapitalista korporációk, pénzmágnás spekulánsok és az ő álcázott szervezeteik által uralt világról...

El nem tudtam képzelni a VilagHelyzete blog indulásakor, hogy valamikor el tudunk jutni egy olyan szintre, amikor a főáramú politika és a közbeszéd szintjére hozzuk ezen erők ármánykodását és a lehetőségekhez mérten, az ezeknek való ellenállást is fel tudjuk mutatni.

Mielőtt bárki támadásba lendülne a pártpolitika mocsarába ragadva, leszögezem, hogy azokra nem is reagálok, hiszen értékekben, elvekben gondolkodom, nem pedig pártokban. 
Soha nem foglalkoztam itt pártpolitikával. Sőt ezer dologról hamarabb írtam és beszéltem itt az olvasóknak, mint ahogy azok bekövetkeztek volna.

Konkrétan a bevándorlási invázió tervével, Soros háttérhatalmi hálózatával, a Bilderberg-csoporttal és Európa iszlamizálásával, a Coudenhove-Kalergi-tervvel és a terrorcsoportok létrehozásának összefüggéseivel is hamarabb foglalkoztam, mint az a hivatalos kormányzati politika szintjére emelkedett volna.
Elég visszakeresnetek a cikkeket vagy posztokat!

Sőt én csak örülhetek, hogy sikerült elérni, hogy az Alternatív Média segítségével olyan szintre emelkedtek ezek az információk mára (igaz több év alatt), hogy nem lehet és nem is kell titokban tartani, de mi több még akár kormányzati kommunikációban is megjelennek azok, amikről itt 2011-ben még csak cikkekben és posztokban beszéltem.... Mivel jönnek majd a vádak, leszögezem: 


"A VilagHelyzete nem vált Fideszessé.
A Fidesz vált VilágHelyzetéssé!"
Erről nem tehetek.  Sőt célom is az volt induláskor 2011-ben - sokan emlékezhettek -, hogy a közéleti kommunikáció szintjére, sőt a főáramú médiába emeljem az általam elmondott dolgokat és összefüggéseket! Aki felrója nekem, hogy ez megtörtént, szíve joga.
Úgy értelmezi a dolgokat, ahogy szeretné.


Ezt a külügyminiszteri viszontválaszt ismét érdemes meghallgatni

Visszautasította és minősített hazugsággyűjteménynek nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az úgynevezett Sargentini-jelentést Brüsszelben, az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén.
A magyar külügyi tárca vezetője leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorló ország, s arra lehet készülni, hogy az a kíméletlen vita, ami a migrációról zajlik fenn fog maradni a magyar emberek és Brüsszel között.

A bemutatott dokumentum szerint Magyarországon súlyosan sérülnek az Európai Unió alapértékei. A külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, a jelentés koncepciós eljárásnak is beillene. A tárcavezető a vádakra reagálva kiemelte, Magyarországon a média sokszínűbb, mint sok más országban, a civil szervezetek közül csak azok panaszkodnak, akik külföldről kapnak támogatást, és hazánk tett a legtöbbet az antiszemitizmus ellen.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, az Európai Parlament azért támadja Magyaroszágot, mert a bevándorlók betelepítésének útjában áll.

„Ha valaki visszaszól, az nincs rendben”

Várhatóan a jövőben is fenn fog maradni a vita a magyar kormány és a LIBE között.
"Őszinte, világos és egyenes beszédre került sor, de voltak, akiket a vita ténye kicsit megzavart. Úgy tűnik, hogy ebben a házban szabad gyalázni egy tagállamot, annak demokratikusan megválasztott kormányát és az egyértelműen megnyilvánuló népakaratot, de ha minderre valaki válaszol, akkor megsértődnek." - mondta a tárcavezető a készülő magyar különjelentés tervezetéről szóló vitát követő nemzetközi sajtóértekezletén.

Hangsúlyozta a LIBE "hosszú ideje koncepciós eljárást folytat Magyarországgal szemben", a bemutatott dokumentum pedig "minősített hazugságokat és aljas vádakat" tartalmaz, ráadásul jelentős részben lezárt ügyekről szól, ezért összeállították annak tételes cáfolatát, és eljuttatták minden képviselőnek.
Hozzátette, a kormány nem fogja hagyni a Soros-terv végrehajtását, és ez nyilván kényelmetlen a szakbizottságban ülő képviselők "szélsőségesen bevándorláspárti" részének.


Szijjártó ennek kapcsán arról beszélt, hogy a LIBE időbeli és létszámbeli korlátok nélküli, kötelező jellegű kvótamechanizmus létrehozását akarja elérni, illetve az elmúlt napokban olyan javaslatokat fogadott el, amelyek veszélybe sodornák a szigorú magyar határőrizeti intézkedéseket. Erről azonban a magyar emberek világos véleményt mondtak, és nem engedjük, hogy bárki is megkérdőjelezze a népakaratot.
"Nem fogjuk eltűrni, hogy itt Brüsszelben vagy akárhol máshol a világban sértegessék a magyar embereket azért, mert a saját biztonságukat tartják a legfontosabb szempontnak" - fogalmazott. A magyar emberek döntése világos feladatokat szab és komoly felelősséget jelent a jelenlegi kormány számára, de az egyértelmű népakarat megkettőzi az erőnket"- közölte.

Ujhelyi István szocialista MSZP EP-képviselő végtelenül szomorúnak nevezte, hogy "Magyarország képviseletében a Fidesz-kormánynak folyamatosan magyarázkodnia kell a demokratikus jogállamiságot lebontó és az európai közös vállalásokkal szembemenő politikája miatt, ezzel pedig ismételten lejáratják hazánkat".

"Az pedig végtelenül szánalmas, hogy a bűnös magyar kormánytól és EP-képviselőitől érvelés helyett megint csak üres propaganda-blablára futotta, miközben gyáva módon a teljes magyar nemzetet pajzsként tartották maguk előtt" - közölte Ujhelyi, hozzátéve, hogy "Magyarország nem lehet Európa ellenzékében, a magyar érdekek sikeres képviseletéhez pedig illiberális kekeckedők helyett európai hazafiakra van szükség".


Amikor a bevezetőben 2011-2012 körül ugyanerről nyíltan beszélő emberekre utaltam, azonnal Daniel Estulin EU-parlamentben tartott sajtótájékoztatója és Bilderberg-tudósítása jutott eszembe. Ha valaki nem látta volna akkoriban a VilagHelyzetén, neki ajánlom szeretettel.
Érdemes összevetni a mostani magyar külügyminiszteri beszéddel!


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése