2016. június 4., szombat

Borzalmasan bizarr svájci alagútmegnyitó árulkodik a világ irányítóinak elmebeteg lelkiállapotáról


Svájcban a világ leghosszabb vasúti alagútjának átadási ceremóniáján olyan megnyitóünnepséget láthatott (illetve szerintem kénytelen volt elviselni) a 600 meghívott és az élő adást nézők, mely a legtöbb jó érzésű embert sokkolta vagy legalábbis egyáltalán nem jó érzéssel töltött el... És akkor még enyhén fogalmaztam!

Az internetes cikkekben már csak úgy emlegetik, hogy "a legnagyobb Illuminati alagútmegnyitó"



Megnézve joggal teszem fel a kérdést, hogy 
létezik egyáltalán valaki, aki ezt a bizarr, állatias vagy gépies lélek nélküli világot felemelőnek tartja ? Számomra olyan mintha valami sátánista szekta orgiáján vennénk részt!

A 2300 méter távolságra átfúrt Gotthárd-alagút átadása viszont olyan megnyitót eredményezett, ami miatt most a legtöbben nem a hatalmas mérnöki teljesítményről, hanem erről a gusztustalan valamiről beszélnek csak!




Annak ellenére, hogy a német Volker Hesse rendezte "produkció" (én inkább förmedvénynek nevezném) állítólag 8 millió euróba került.
A videó egyik pontján az az érzése az embernek, hogy rossz helyen van rossz időben és talán valami "büszkeség-napi melegfelvonulást" kell elszenvednie, leszbikus párokkal és bőrszerkóban vonagló bányászokkal a vasúti kocsi tetején....
Vagy a kecske-kultusz és Baphomet istenség áldozati szertartását látja netán.....



De amikor a félmeztelen "szoborfejű", levegőben lógó nőt és alatta a 9 alakot megpillantjuk - aki ha minden igaz hivatott lenne az építés során meghalt kilenc bányász emléke előtt tisztelegni - na akkor már végképp elszakad a cérna, hogy itt valami nagyon nagy baj van a világgal, legalábbis azoknak az agyával és lelkületével, akik a mai világot, de mindenesetre egész Európát irányítják!

Ha ez a svájci vagy az európai kultúra, amit ábrázolva látunk, akkor köszönjük szépen, de mi ebből nem kérünk! (SBGBuddha-VilagHelyzete.com)



26 megjegyzés:

  1. Ahham, mert Alföldi Róbert rendezései különbek? :D

    A művészvilág egy része sajnos hajlamos minden beteges perverziót és "víziót" a magáénak tulajdonítani,mellette pedig még helyesnek is titulálni,valamint "színpadra" vinni.Ez így cikknek kevés és vér ciki...Aki pedig ezt komolyan veszi, vagy összeesküvést lát mögötte, az forduljon orvoshoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben van valami. Bár azt el kell ismerni, hogy azért a világ lerohadása - hogy is mondjam csak - nem természetes ütemű. Mintha "belenyúlna" valaki, vagy valakik. Van-e összeesküvés? Erről nyilván másként vélekedik egy sikeres ingatlanügynök, akinek "bejött az élet" és valószínűleg másként vélekedne Julis Caesar, XVI. Lajos vagy a Romanovok a bolsevik puccs után.

      Azzal egyetértek, hogy kevéssé elképzelhető, hogy Sauron tornyában összegyűlnének olykor a bankárok, médiamogulok, meg a politikusok átvenni sz@rkavarásért járó tiszteletdíjukat és hogy itt kapnák meg a további utasításokat.

      A jelenlegi világ hatalmi struktúráját nagyon nehéz átlátni és még nehezebb megérteni. Miért? Mert rögtön jön az első, kézenfekvő kérdés, hogy kinek és miért áll érdekében pusztítani mindent, ami érték. Ha tudják a világ urai (már pedig tudják), hogy öngerjesztő, exponenciális folyamatokat és erőket idéznek meg és indítanak útjukra és ha azt is tudják, hogy ezeket az erőket már sosem tudják megfékezni, akkor miért teszik mindezt?

      Ezekre a kérdésekre nem lehet kielégítő módon gazdasági, társadalomtudományi, történelmi, ökológiai válaszokat adni. Itt valami sokkal mélyebb dologról van szó. Konfuciusz mondta: "nem szavak és törvények irányítják a világot, hanem jelek és szimbólumok". A modern ember nem ismeri saját tudati életét. Azt hiszi, hogy mi maga akar, maga gondol dolgokat, teljesen autonóm lény. Erről azonban szó sincs. Nemcsak arról van szó, hogy politikus, reklámszakember, bankár milyen könnyen meg tud vezetni sokakat. Nem. Sokkal inkább arról, hogy a modern ember rengeteg fontos dolgot kezeletlenül hagy önmagában, és ezt egy meglehetősen pimasz természettudományos gőggel igyekszik elfeledtetni. Ezek a kezeletlenségek azonban tudati mérgekként felgyülemlenek és olyan erőket szabadítanak el, ami a külvilágban felelőtlen, eszement dolgok megtételére sarkallják. Nem lehet büntetlenül kiiktatni életünkből a transzcendenciát. Vallásosan fogalmazva: ha Isten eltűnik életünkből, megjelenik helyette az ördög.

      Az ember forma nélküli erők és késztetések hatása alatt áll. Saját létének minőségétől függ, hogy melyek érinti meg, melyek vezérlik. Elég ha egy értékellenes, lázadó liberális lesz valaki, máris "magától" fogja tudni, hogy mit és hogyan kell "illuminátusan" megcsinálni.

      Törlés
  2. A pörformansz alatti zene tök olyan, mintha Jabba zenekara játszaná a Star Warsból. Ehhez képest a "kisszürkék" legalább egy marha jó charlestont nyomtak Mos Eisley béli kocsmában.

    https://www.youtube.com/watch?v=BR0TvNGrxpI&spfreload=5

    VálaszTörlés
  3. Nincs kétségem a rendező fajtájáról!

    VálaszTörlés
  4. Sok pênzből is lehet szart csinálni😊😊

    VálaszTörlés
  5. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXFj7AXSczmkaK7fahwuDTwRaUkMdSzJ3OcBTPW3f5Jijoo6rm

    Sátánista szeánsz volt. Nem az első, és még nem is az utolsó.

    VálaszTörlés
  6. A sátánizmus alapvetése: Isten rossz, mert rossz világot teremtett. Attól a kevés jótól, ami mégis van benne pedig eltiltja a teremtményeit. Ember szabadítsd fel magad Isten igája alól.

    Mit is tanácsolt Obi van Kenobi az ifjú Anakinnek? (Megint Star Wars, bocs). Ne a gondolatok kössék le a figyelmed, hallgass az ösztöneidre!
    Ez bizony vegytiszta sátánizmus...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, a sátánizmus alapvetése hogy gonosznak kell lenni, tönkre kell tenni mindent amit lehet, el kell venni minden pénzt és hatalmat az emberektől stb.

      Törlés
  7. Mi ebben a sátánizmus? Ez egy totál ostoba cikk. Feltehetően egy másik ostobáról átírva. NÍem tudom, hogy a szerző miért gomdolja, hogy ő fogja eldönteni, mi a beteges. Szerintem meg az ilyen beszűkültség a mérhetetlenül beteges. Ahelyett, hogy megpróbálná megérteni, miről szól, rögtön fröcsögésbe megy át. Úgy mellesleg a rendező - mitől is volna ő a világ irányítókja?- egy jelentős német opera- és színházi rendező. Ráadásul a motívumok, pl. a kecskemeber és a többi épp különböző teremtéstörténeteket is megidéznek. A szerző láthatóan a régebbi művészettel sincs tisztába, hogyan zajlott egy Dionüszosz-kultusz stb. Ha valami a világban negatív és züllött, hogy az ilyen tájékozatlan ostoba emberek is teret kaphatnak, megjelenhet a véleményük. Igen, ez a demokrácia. De azért furcsa, hoyg valaki nemhogy nem szégyelli a butaságát, hanem büszke is rá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyértelműen beteges és ostoba előadás, talán azért nem látod adnak mert nem láttál szép előadásokat vagy mert nem jutnak eszedbe szép előadások, olyan táncok és olyan dolgok amelyeket kellemes nézni, persze akinek nincs agya, az lehet hogy már csak baszós, vonaglós, undorító koreográfiát tud csinálni

      Törlés
    2. A kecskével közösülés is egy ősi motívum? Hülye gyík!

      Törlés
    3. Tájékozatlan és ostoba?Mekkora csúcs majom vagy,még a helyesíráshoz sem értesz de midjárt műszakértőnek kiálltod ki magad.

      Törlés
    4. Szerinted ostoba, szerinted nem bizarr, szerinted nem furcsa ünnepélyes megnyitónak egy ilyen előadás... Szerintem viszont az...
      Csak azt veheted észre, aminek látására megtanítottak, az az igazság....Ezért nem bűn vagy hiányosság ha valaki nem veszi észre, mert hogyan is tehetné, ha nem ismeri a jeleket szimbólumokat: akár a kivetítőn, akár a jelenetekben......

      Ha sok ilyet megfigyeltél volna már hatalmas performance-okon (mint olimpiai nyitó és záró ünnepségek, Music Awards-ok és Super Bowl Half Time Show) is tudnád, akkor egy idő után és kis képzés, utánajárás után rádöbbennél, mennyire sok a közös motívum.. Ami viszont már nem véletlen....

      Törlés
  8. Melysegesen szegyenlem magam a beszukultsegem miatt hogy az akasztott emberek agoniaja nem azt a kellemes erzest valtotta ki nalam mint az elottem szolonak.

    VálaszTörlés
  9. Beteg mar ez a vilag.Ugy halottam hogy nem illik a lany, a no es az anya szo hasznalata ha jelen van olyan aki nonek erzi magat de sajnos fsza van.Ha ezt is le tudjak nyomni a torkunkon akkor az ott fenn tenyleg egy muvesz produkcio vala...

    VálaszTörlés
  10. Azért nem ártana ismerni a babonás svájci hagyományokat. Pl. az ördög híd mondáját.
    Szegény ördögnek a kemény munkájáért cserébe csak egy kecskebak lelke jutott ;)

    VálaszTörlés
  11. Bár a cikkbe nem írtam bele, de sokan nem is gondolják, hogy vajon miért volt szükség egy ekkora hatalmas, 17 éven át tartó, 11 milliárd euróba kerülő vasúti mély és hosszú alagút és hozzá kapcsolódó rendszer megépítésére.... Bár egyértelműen logikus, de mégsem kézenfekvő... És az is igaz, hogy az emberek csak a felszínt látják: azaz átadtak egy vasúti alagutat... De hogy oda kik és milyen engedéllyel, ellenőrzéssel juthatnak csak be, na erről már nem szól a 'fáma', akarom mondani a hivatalos tudósításokban sehol nem fogják megemlíteni...
    Sem azt hogy a résztvevő vezetők mit csináltak a hivatalos megnyitó végezte után..............

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SBG Buddha kérem ne rontsa tovább a helyzetét sületlenségekkel...Konkrétumokat mondjon és ne ködösítsen,mert elég sok dokumentum film készült az alagút készítésének folyamatában,melyek szabadon hozzáférhetők.Ennyit erről a színvonaltalan oldalról... :D

      Törlés
    2. Én azokra a dolgokra gondoltam, amelyek nem szabadon hozzáférhetőek és nyilván nem is publikusak.... Ide nem is írhatom le azokat, maximum személyesen mondom el saját ismerőseimnek....

      Azt viszont nem értem miért olvasod és buzgón kötekedsz az itt hozzászólókkal, ha egyszer színvonaltalannak tartod a témákat, az összefüggéseket és egyáltalán az ezeken való gondolkodást az oldallal együtt...

      Miért nem keresel akkor egy sokkal színvonalasabb oldalt magadnak?

      Törlés
  12. egyébként aki normális táncot akar látni és nem valami vonaglást, annak érdemes ázsiáról szóló videót néznie

    VálaszTörlés
  13. NE! Ne! Neeeeee!!!
    Ez maga a SÁTÁNIZMUS!
    MI EZ?
    A hétköznapi embereknek még egy MODERN? Színpadi előadás is lehetne, de EZ RETTENET!
    Nem tagadom, hogy felsőbbrendű LÉNYEK befilyásolnak, de KECSKEFEJŰ?
    Egyébként EZ FOLYIK MA A VILÁGBAN!
    Fátyol alatt ordít a nép...miközben a SÁTÁN leszáll közénk és megbabonáz, átváltoztat, a videó végén, a FEHER ruhás, hölgy gondolom legyőzi a ...kecskefejúGONOSZT
    -
    2:
    Számtalan a munkanélkuli és sokaknak
    RENGETEG PÉNZE van! -ebbe!
    Aki persze nem hetero...
    Az előadás FRENETIKUIS ÉS FANTÖRPIKUS!
    Csak DROGOS múltam okán értelmezhető..
    A filmes..MINDENKI ...drogozik!
    Kokain!
    Persze nekik a FŰ, olyan, mint a SÖR!
    -nekünk..
    NENENNE!!!!!
    Köszönöm, felhívtad a figyelmem!

    VálaszTörlés
  14. Nyugat alkonya után - az éjszaka következik. Ennyi. Tetszik nem tetszik Keleten kel a Nap...

    VálaszTörlés
  15. Sajnos az ember mindig csalódik amikor még egy harmadrangú weboldalnak látszó (de nem az) vegyíti az értelmesebb híreket az "illuminati" és az egyéb épp ésszel rendelkező emberek számára lejárató hírekkel.
    Ennek csak annyi haszna van hogy az ébredező, de még fel nem ébredett közönség visszaül és legyintve annyit mond ez is baromság, meg minden ami a háttérhatalommal, a bilderberggel, vagy a nemzet teljes kisemmizésével szóló híreket olvassa.

    VálaszTörlés
  16. A művészet mindig egy magasabb tudati rezgésszint csatornája.Ezért a művész az emberi fajnál ősidők óta az a magasabb intelligenciával rendelkező fajtárs, aki képes a saját idegrendszerén keresztül át transzformálni az univerzumi információt. Az az Ő van legközelebb "ISTEN"hez. Mivel az átlagos emberi elme dobozokba akarja helyezni a leközvetített információt, igen nagy gondban van, ha ezt valamilyen oknál fogva nem teheti meg. Most , hogy talált az elméjében egy dobozt, aminek neve ILLUMINATI, és amibe belegyömöszölheti az emocionális romhalmazát, úgy érzi az ügy lezárult, a boldog megítéltetéssel. Pedig ha venné a fáradtságot és ráhangolódna csak egy kicsit is a művész lelkére, és nem az elmedobozai közül szemlélődne, akkor a belső képernyőjén nem képzavar luminálna, hanem egy magasabb intelligenciát ismerhetne meg. Más egyéb hozadékról nem is beszélve. Persze az hogy ez megtörténhessen, sem szívből, sem elméből külön-külön nem érdemes hozzáközelíteni a megoldáshoz. Hanem csakis a kettővel együtt. Csak gratulálni lehet a művésznek, hogy ezt át tudta magán engedni.

    VálaszTörlés
  17. Az a két szárnyával sepregető démon mit akar szimbolizálni? Szegény védőangyalainkat akik már csak mint szemetet tudnak összesepregetni emberi lelkek helyett????

    VálaszTörlés