2014. augusztus 29., péntek

Lehullt a lepel a rejtélyes amerikai távozásról Szíria partjaitól - Orosz - amerikai rakétaháború "főpróba"



Lehullt a lepel a rejtélyes amerikai távozásról. Az egész nyugati világ hatalmas vereségként értékelte az amerikai hadiflotta távozását a szíriai partoktól. Sokáig rejtély volt, hogy miért is távozott olyan sietve az egész nyugati flotta, de most lehullott a lepel a távozás okáról.

Jól emlékezünk arra, hogy 2013. augusztusában egy közel 1500 halálos áldozatot követelő vegyi fegyver támadás történt Szíriában. A nyugat azonnal Asszad elnökre akarta fogni az esetet, azonban Moszkva jól tudta, és rövid időn belül bizonyítékokkal is alátámasztotta, hogy az országot felforgató terroristák használták a vegyi fegyvert. 

Az USA szenátusa megadta Obamának a felhatalmazást, hogy támadásokat hajtson végre Szíria ellen. A támadások azonban elmaradtak, és a nyugati világ legnagyobb csodálkozására az angol, majd amerikai hajók sebtében távoztak Szíria partjaitól.

Emlékeztek ? Akkoriban én is számtalan cikkben foglalkoztam a témával.... Sőt írtam, hogy meg fog indulni a támadás.... Aztán mégis nagy csend lett ....

Az, hogy az USA támadás egyáltalán nem maradt el. Azok után, hogy Obama megkapta a felhatalmazást, szeptember 3-án rakétatámadásokat hajtottak végre. A robbanásokról felvétel is készült, amely bejárta a világot, a sajtó pedig rejtélyes izraeli repülőgépes támadásról beszélt. Csapás ért egy katonai objektumot Damaszkusz mellett, valamint egy TV állomást Damaszkuszban. Halálos áldozatok is voltak mindkét helyen. Csakhogy történt valami. Mégpedig az, hogy a szibériai központban a rakétafelderítő kémműholdak jelezték az amerikai hajókról induló cirkálórakétákat. A műholdképek bizonyították, hogy az amerikai hadihajókról indultak a támadó rakéták. 


Moszkvában azonnal összehívták a hadsereg rakétaerőinek parancsnokait. Az ülés rendkívül rövid volt. Az adatok alapján a szakértők egyértelműen állították, hogy az USA a legmodernebb rakétákat használja, mert sebességük jóval nagyobb volt, mint a szokásos cirkálórakétáké, feltételezhetően azért, hogy - az orosz és szír légvédelem képességeit ismerve - ne legyenek képesek a rakétákat lelőni. Az orosz vezetés nem habozott sokáig. A közelben állomásozó orosz hadihajók parancsot kaptak, hogy minden NATO hajóról induló rakétát semmisítsenek meg.

Az elkövetkezendő órákban a technika harca zajlott. Amerikai hajókról további rakéták indultak, melyeket az orosz hadihajók légvédelmi rendszerei sorra leszedtek. A nyugat legrosszabb rémálmában sem álmodott arról, hogy az orosz légvédelem képes ezeknek a rakétáknak a lelövésére, ráadásul olyan távolságból, amilyen messze az orosz hajók akkor voltak. 

A NATO további rakétacsapásokra nem volt képes. Ez teljességgel alátámasztja, hogy miért is ácsorgott valaki teljesen véletlenül éppen akkor Damaszkusz melletti magaslaton kamerával a kezében. A becsapódásokat kellett visszajeleznie, illetve a világ közvéleménye elé tárni videomegosztókon, ahogy az el is kezdődött azonnal. Csakhogy a további becsapódások elmaradtak. Így gyorsan ki kellett találni az izraeli légicsapás mesét. Nem sokkal később a NATO felmérve, hogy hajói ezek után feleslegesen állomásoznak a szír partok közelében, távozásra adott parancsot.

A világ közvéleménye teljesen értetlenül állt a történések előtt. Ott állt a nyugat a teletrombitált vegyi támadás esetével, a világháló tele a szenvedő gyerekek képeivel, és a NATO eloldalog Szíria mellől. Hogy mi történt, arra nem volt semmilyen hivatalos magyarázat. 

Gyakorlatilag egy összecsapás történt az orosz és a NATO technika közt, amiben a NATO technika alulmaradt. Voltaképpen a hadihajók fő csapásereje leszerepelt. Ezek után az amerikai hadihajók már maximum csak halászhajóknak lettek volna jók a Földközi-tenger keleti csücskében, - hát jobbnak látták távozni. Ha ki akarjuk sarkítani a történéseket, akkor a szíriai háború ott és akkor dőlt el, azokban az órákban. Minden ami azóta történt és történik, már csak vergődés.



Forrás: SBG Buddha - VilagHelyzete
Fordítottam és kiegészítettem innen :
Disclose.tv
Telegraph.co.uk

12 megjegyzés:

  1. Elállt a szavam! Immáron másodxör!
    Elöször akkor, amikor - ahogy Laci is utalt rá! - a US+NATO flotta "érthetetlen okból(!?)" sompolygós hátúszást kezdett a Szír partoknál!
    Pedig akkor, szinte napokig mindenhonnan a III.vh. kezdetének rémképe riogatott mindenkit!

    S, íme! Van ész szerü magyarázata az akkori Hátra arc!-nak!

    Na, ilyen szitura írtam Redneck-nek, hogy Laci csak közli a rendelkezésére álló infot, de sem Ö, sem senki - vagy nagyon csak nagyon kevesek - ismerik a teljes történetet!
    Persze, valljuk be kissé türelmetlenek vagyunk és azt hisszük, hogy a net-en fenn van a magyarázat, csak mi nem találjuk! De, akkor mi lenne a "katonai titkok" dossziéban, ha minden felkerülne a netre???
    A háttérhatalmi sátánfattyakat is érheti meglepi, ami boríthatja az elöre megírt forgató könyvet! /Immár sokadszorra!/
    Ennek ellenére ördögi tervüket eröltetik és minden lehetöséget megragadnak, hogy véghez is vigyék!

    Hogy a barna medve igyon rájuk hideg vizet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak idején lehetett hallani h. az odavezényelt repülőgép hordozó anyahajó legénysége arcát eltakarva tiltakozott a Szír és egyben nyílt orosz konfrontáció ellen. Egyes katonai orgánumokban megjelentek szerint a tiltakozást kiváltó p-800 oniks hajók ellen kifejlesztett cirkálórakéta https://www.youtube.com/watch?v=4AW1XHUcAsQ
      volt az ok.

      Törlés
  2. Clifford Stone anyagai – a világon elsőként tesszük közzé

    http://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  3. Ki áll valójában az Iszlám Állam mögött? Miért áll az Egyesült Államoknak és Izraelnek az érdekében, hogy műapokalipszist vizionáljon?

    http://www.echotv.hu/vilag-panorama

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok. Valaki tudja mi van a titokzatosan lelőtt maláj géppel?

    VálaszTörlés
  6. Annak aki még nem látta !

    Az Illuminati és az annunakik titkos egyezsége

    https://www.youtube.com/watch?v=kO9Q9FDWLqo#t=397

    VálaszTörlés
  7. 33. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    https://www.youtube.com/watch?v=lis30wPwDHY

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. SAJNÁLATTAL KONSTATÁLOM, HOGY USA ÉS OROSZ ORSZÁG A TŰZZEL JÁTSZIK.PEDIG MINDEN NORMÁLIS EMBER TUDJA AZT A NÉP HIEDELMET:" Addig jár a korsó a kútra ,míg össze nem törik."
    Ami ebben az esetben azt jelenti,hogy mind kettő ATOM fegyvert használna. Jusson eszetekbe ATLANTISZ
    AKIK ÖNMAGUKAT SEMMISÍTETTÉK MEG. NÉZZÉTEK MEG A TAJ BARLANG TITKÁT !

    VálaszTörlés