2011. július 30., szombat

Invisible Empire - Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása - Teljes dokumentumfilm magyar felirattal

Invisible Empire /Láthatatlan Birodalom/ magyar felirattal 

A legnézettebb internetes film, a Loose Change alkotójának új, egész estés leleplező filmje.

Miért beszélnek a politikusok mostanában annyit egy "Új Világrend"-ről? Mégis mit értenek ez alatt pontosan?

Jason Bermas új dokumentumfilmje bemutatja azt az évszázadok óta tartó folyamatot, mely során a hatalom emberei a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy létrehozhassanak egy elnyomó Világkormányt. 

Részletesen megtudhatjuk, hogyan tartja fenn a hatalmát egy globális oligarchia drogkereskedelem, pénzmosás, megrendezett terrortámadások, médiapropaganda és az adósságcsapda segítségével.

Bűnszervezetük sikerrel igázta le a bolygót, és jelenleg éppen a hatalom konszolidálásának utolsó fázisán dolgoznak. A Láthatatlan Birodalom a globalisták saját szavait és írásait használja fel, hogy leleplezze őket. 

A globális diktatúra nem hamarosan jön, hanem már itt van. Ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összeesküvés-gyakorlat! 

Az Új Világrend mára már teljesen publikus, mindenki számára látható, aki hajlandó kinyitni a szemét. 

Önjelölt bürokraták az államokat uniókba olvasztják össze egy globális Világállam alatt. Megismerhetjük terveiket egy új globális adóztatásra és a készpénz nélküli társadalomra, melyben minden ember digitális azonosítót, nyomkövetőt és a legvadabb elképzelések szerint mikrochipet kap majd a bőre alá.

A Láthatatlan Birodalom Jason Bermas több éves kutatómunkájának eredménye és lerántja a leplet az Új Világrend hosszú távú stratégiáiról a világ dominálására, csakúgy ahogy a Loose Change és a Mesebeli Ellenségek sikeresen lerántotta a leplet a 2001. szeptember 11-i események hátteréről és örökre megváltoztatta gondolkodásunkat a "terrorcselekménnyel" kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése