2023. november 21., kedd

Honnan tudom, hogy nem kíván többé? – Az érzelmi változások jelei

Honnan tudom, hogy nem kíván többé? – Az érzelmi változások jelei

Minden kapcsolat ígéretesen kezdődik, nagy érzelmekkel, romantikus éjszakákkal, pillangókkal a gyomorban, örökre szóló tervekkel. De amint a kezdeti láng alábbhagy, egyes kapcsolatok holtpontra jutnak. Ha egyre magányosabbnak érzed magad, és azon tűnődsz, hogy vajon még kíván téged, íme néhány jel, amely arra utal, hogy partnered már nem úgy érzi, ahogy te.

Jó lenne, ha párod mindig úgy rajongana érted és kívánna, mint az első napon, de ez nincs mindig így. Senki sem akarja, de a kapcsolatok sokszor kimerülnek, ha nem táplálják őket szeretettel és szenvedéllyel. Sokszor csak a szexuális elakadás ennek az oka, ami sokkal könnyebben orvosolható, mint a teljes érzelmi kihűlés. A Viagra ár és minőség arányban nyújt kedvező segítséget ha a merevedési zavar az oka annak, hogy a kapcsolat már nem izzik.

6+1 jele annak, hogy már nem kíván többé...

1. Már nem mondja, hogy „szeretlek”

Bár a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak, a velük való szeretet kimutatása olyan dolog, ami folyamatosan emlékeztet arra, hogy mások mit éreznek irántunk. A legnormálisabb az, ha két egymást szerető ember amellett, hogy ezt kimutatja, bizonyos gyakorisággal el is mondja egymásnak.

2. Már nincs intim életetek

Logikus, hogy az idő múlásával az intenzitás csökken a kezdeti állapothoz képest, az a tény, hogy a partnered már nem érzi a vágyat, hogy együtt legyen veled, sok próbálkozás után sem, egyértelmű jele annak, hogy nem törődik veled.

3. Nincs rád ideje

Ha a partnered félrelök, kifogások sokaságával áraszt el, sehova nem megy el veled, az egy biztos jele annak, hogy valami nincs rendben. Ha a probléma rendszeressé válik, és minden vele kapcsolatos terved miatt rosszul érzed magad, akkor érdemes elgondolkodnod.

4. Nem vigasztal meg, ha látja, hogy szomorú vagy

Ha úgy érzed, hogy a partnered soha nem törődik azzal, amikor szomorúnak vagy dühösnek érzed magad, sőt megpróbál eltűnni, hogy ne kelljen megbirkóznia ezekkel a hangulatokkal, akkor talán már nem szeret.

5. Nem válaszol az üzeneteidre

Órákba telik, amíg válaszol neked, vagy a legrosszabb esetben nem is válaszol, pedig lenne rá alkalma? Ha igazán érdeklek, akkor mindig lesz egy pillanat, amikor visszaír neked, még akkor is ha elfoglalt.

6. Több időt tölt a barátaival, mint veled

Ha észreveszed, hogy visszatérő szokássá válik, hogy munka után még órákra eltűnik, a barátaival sörözik és a hétvégét is velük tölti, akkor nyilvánvaló, hogy a pasid kerüli a veled való együttléteket.

+1. Abbahagyja a flörtölést veled

Tévesen azt hisszük, hogy a flört csak akkor van jelen, amikor hódításban vagyunk. De egy egészséges és igaz kapcsolat mindig megőrzi a flört szikráját, bár az intenzitása és gyakoriság minden bizonnyal csökkenhet.

És amikor flörtről beszélünk, akkor a szerelmesek közötti intenzív, mély, huncut és cinkos pillantásokat értjük, azokat az érintéseket és simogatásokat, amelyek újra felébresztik a vágyat...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése