2016. április 26., kedd

Erőszakos betelepítés: Stockholmi városházán zajló ülés mutatja "az értelem és Európa halálát", aminek egyenes adásban vagyunk szemtanúi



Stockholmi városházán zajló ülés nagyon jól mutatja az erőszakos betelepítés miatti szakadékot a lakosság és Európa urai között. Lefordítottam nektek, de nézzétek meg a videót is!

Helyszín: Stockholm City Hall

Ezt a napokban lezajlott lakossági gyűlést Stockholmban a városházán ajánlom mindenki figyelmébe, aki képben szeretne lenni a bevándorlók/migránsok betelepítése körüli európai helyzetről.... !


Szó szerint tetten érhető minden, amit óriási szakadékként érzékelünk a helyi lakosság véleménye és Európa döntéshozói, dróton rángatott politikusai között.........


A vita az állandó és napjainkban aktuális téma körül bontakozik ki:

Idegen bevándorlók számára lakóház komplexumok és menekültközpont kialakítása a helyi iskola közvetlen közelében....




- "Mindannyian, akik idejöttünk számunkra ma este a kérdés arról szól, hogy biztonságban érezzük magunkat a lakóhelyünkön vagy sem?"

Menekültek, bevándorlók ilyen fajta idehelyezése iskolánk, gyerekeink és unokáink közelébe, elfogadhatatlan. Láttuk már mennyi komoly probléma adódik ebből: késelések, zaklatások, megerőszakolások....."

- "Hogyan lesznek képesek önök garantálni a biztonságot gyerekeink számára?"

Úgy tűnik, mintha önök ezt már teljesen eldöntötték volna, hogy idetelepítenek annyit, amennyit csak lehetséges, ami már eleve megteremti a gyűlölködés és harag lehetőségét, hiszen lesznek "ŐK" és vagyunk "MI"...."

- "Egyszerűen érthetetlen miért vagy szükség egy ekkora menekültszálló-építési projektre ?! Miért nem helyeznek el kisebb létszámban néhányan itt, másokat ott ? Mivel látjuk, ha túl sokan vannak, 'gang'-ekben járják az utcákat és mi pedig egyedül vagyunk..... Óriási elégedetlenség és nyilvánvalóan gyűlölködés lesz az eredménye, ellenállás az egésszel szemben! "

- Egyszerűen nem értem miért nem mennek ki a politikusok és kérdezik meg, mi erről az emberek véleménye, akik ott élnek egy adott körzetben! Ez az igazán nagy kérdés!


Helyi képviselő (láthatóan ő maga sem 'echte' svéd) :
- Sajnos nagyon kevés időnk van. van még kérdés?

A helyi lakosok viszont nem hagyják a válaszok elsunnyogását és követelik, hogy válaszoljanak a kérdésekre! Nagyon tanulságos látni, hogy mennyire ostoba, buta, orruknál vezetett emberek ülnek Nyugat-és Észak-Európában (is) az önkormányzatokban.......!

Képtelenek és nem is akarnak válaszolni a problémára, pláne tenni ellene!


Egyszerűen AZ ÉRTELEM és a CIVILIZÁCIÓ HALÁLA, aminek egyenes adásban vagyunk szemtanúi.....

- "Mi svédek demokráciában élünk és jogunk van, hogy válaszokat kapjunk a kérdéseinkre! Az utolsó vérünkig tiltakozni fogunk az ellen, hogy ezt a projektet megvalósítsák! Válaszoljon a kérdésre!"


Milyen elemzések készültek, hogy a bevándorlókat pont ilyen módon és itt, egy iskola mellett kell elhelyezni ? .... a képviselő nem válaszol a kérdésre és arra hivatkozik, hogy ez magasabb szinten született döntés....... 

- Én önhöz, mint képviselőhöz intézem a kérdést és ön köteles rá válaszolni! 

- A Városháza gondoskodik az iskolákról, az idősekről, a szabadidőről..... De nem a Városháza hozta ezt a döntést...... 
- Kell, hogy legyen valamiféle rend a demokráciában és önök nem ülhetnek csak ott és hápoghatnak, amikor kérdéseket teszünk fel egy súlyos kérdésről!


Egy másik képviselő válaszol, miszerint 4000 ilyen ház-komplexum található és sehol nem volt eddig probléma....

"Svédek fognak beköltözni ezekbe a házakba ?"

- "Akkor hadd kérdezzem már meg, ami minden polgárban felmerül: Svédek fognak beköltözni ezekbe a házakba?" 

Amennyiben nem, akkor megkérdezhetem, hogy a svédeket miért diszkriminálják ebből hátrányosan megkülönböztetve ? Mert itt Spanga-ban rengeteg fiatal pályakezdő svéd van, aki nem rendelkezik lakással és problémát is jelent, hogy lakhatást találjanak.... Önök, mint politikusok mit kezdenek ezzel a problémával ?

Igen, igazuk van, hogy extrém helyzet van most.... Igen, mert Svédország nagyon extrém helyzetben van. De mi magunk okoztuk ezt az extrém helyzetet...sőt sokkal inkább a politikus döntéshozók.

Vállalniuk is kell a felelősséget a lakhatási helyzetért és nem pedig az egész világ számára megoldani azt! Ami elsődlegesen az önök feladata,: Megoldást találni azok számára,akik itt élnek, ...akiket önök képviselnének (elvileg)


Válasz továbbra sem érkezik.... Mindössze "Nyugodjanak le! Nyugodjon le mindenki!" -utasítások.... 
Majd megérkezik 'törvényszerűen' a "Maguk ott, akik RASSZISTÁK nyugodjanak le" vád is.... 

"Nyugalom! Nyugalom!" 

Nos politikai korrektség elve szerint Európa ma a legnagyobb nyugalommal kellene, hogy végignézze kultúrájának és nemzettudatának felszámolását.....Meghódítását..... Az önvédelem, a logikus gondolkodás, a saját lakosságunk általi számonkérés a liberális aberrált túlbuzgó európai politikusoknál szó szerint nem PC (politikailag korrekt)....... 

Megismétlem: AZ ÉRTELEM és a CIVILIZÁCIÓ HALÁLA, aminek egyenes adásban vagyunk szemtanúi..... (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)

149 megjegyzés:

  1. Kísértet járja Európát. A római birodalom bukásának kísértete.

    VálaszTörlés
  2. Komoly szükség lenne ilyenkor fehér idióta gyilkosokra, olyanokra mint Breivik, akik a belső ellenséget lelőnék. Hol vannak a gyilkolást is bevállaló fehér idióták? Mindenki túlzottan szofisztikált lett? Ez egy nagyon érdekes kérdés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos, hogy idióta!
      Cselekedete elgondolkodtató!
      Sajnos az okokról és az áldozatok kilétéről FAJI, vallási felekezeti, hovatartozásukról nem nagyon beszél senki.
      Pedig az INDOK, OK! ez!

      Törlés
    2. "Komoly szükség lenne ilyenkor fehér idióta gyilkosokra."
      A komoly szükség milyen?
      Van komolytalan szükség is?
      A gyáva mindig másokat akar felbérelni.
      Esetedben a fehér talán áll. Valószínűleg az idióta jelző is megállja a helyét. A gyilkos biztos nem. Ahhoz túl gyáva vagy. :-)

      Törlés
    3. Breivik pedig fehér és gyilkos, de nem idióta. :-) Nagy különbség.

      Törlés
    4. forradalmakkor szerintetek kik mennek elől? programozók? hát nagyon nem! ilyenkor bikákra van szükség, akik a pozitív oldalon mennek ész nélkül előre és törnek, zúznak, ölnek

      Törlés
    5. Minden forradalom után elsötétedés vette kezdetét a z istenadta nép asszisztálásával.
      A forradalmak célja pedig a monarchiák és birodalmak szétverése volt.
      A mai értelmiségi réteg nem mehet elől, mert már kivonták belőle a szellemi nívót.
      "Ez a világ végérvényesen elveszett."


      Törlés
    6. "ilyenkor bikákra van szükség."
      A bika igen ritkán találja telibe a matadort.
      A bika vak és a vörös posztóra utazik. :-)

      Törlés
    7. A vörös posztót pedig mozgatják. Úgyhogy a bika a mozgatott. :-)A kör pedig be is zárult.

      Törlés
    8. Ugyan már... hogy jön ide a forradalom?
      De ha már idejön, hogy kik mentek anno elől?
      Hát nyilván a legjobban megvezetettek.
      Meg milyen pozitív oldal?
      A forradalmak kevés kivétellel, mindig is tudatosan szítottak voltak, amit elvégezvén, csak hátradőlve kellett szemlélni, a dilettánsok tömegterrorjának őrjöngő pusztítását.
      Ha már fentebb Lenin, akkor akár idézhetjük is :))
      "A forradalom ügyének nem vértanúkra és hősökre, hanem logikára és vaskézre van szüksége. a mi feladatunk nem az, hogy a forradalmat a dilettáns színvonalára süllyesszük le, hanem az, hogy a dilettánst felemeljük a forradalmár szintjére."
      Hát így születtek meg a dilettánsakból a forradalmárok, a forradalom gyermekei, hát ők, ők azok, akik elől mennek.
      Jó észben tartani, hogy a forradalom mindig felfalja a saját gyermekeit. :))
      Most már forradalom sem "kell", a menekültáradat fogja felfalni a liberális Europát. :))

      Törlés
    9. "Most már forradalom sem "kell", a menekültáradat fogja felfalni a liberális Európát."
      Ilyenkor mutatkozik meg igazán, hogy a kereszténység mire és mihez elég. Főleg a rontott vulgáris-népi-kereszténység.

      Törlés
    10. Hasonlisd össze az annó követett napvallású hunok magyarok skyták magatartásával a mai lagymatag álkeresztényi vallással fanatizált vagy lebutitott tömeget!
      Ez a vallás erre lett kitervelve mig a másik kettő pedig ennek a letarolására! Mióta is? Nézd végig a skyta történeteket de a legótóbbi a partusokat rómával ie 250 től minimum de mehetsz előrébb is az eurázsiai sztyeppén végig ahol ott ennek a népnek a nyoma.
      Ne felejtsd ki a hazatérőknek a nyakában kereszt volt és ők nem a papától lopták sem a szimbólumot sem az értelmezését.

      Törlés
    11. Elképesztőnk tartom, hogy ezen az oldalon (bármely oldalon) Breivik- féle tömeggyilkosokat éltetnek, és ilyenfajta emberek felbukkanását várják. Nem zavarja Önöket, hogy az az ember egy gyáva gyilkos, aki miután végzett áldozataival, még arra sem volt képes, hogy amolyan rendes terrorista módra maga ellen fordítsa a fegyverét, ehelyett megvárta amíg elfogják, és most a rossz körülményei miatt nyafog. Tényleg ilyen emberektől várnak megoldást bármire? Egyébként azt is rábízná az ilyen "idióta gyilkosokra", hogy ő döntse el, ki a belső ellenség? Ez milyen oldal???

      Törlés
    12. Ha mi mennénk is a jó oldalán mint a bikák valyon nem úgy lennénk e meg bélyegezve,hogy csűrhe. Vagy összefogás alakúlna tenni akarók közt (magam is ide sorolnám) valyon meddig jutna el egy ilyen kezdeményezés. Titokban tartás,eszközök beszerzése,több országban hozzáférhetőség biztosítása,anyagi és információs háttér támogatás stb. Óriási szervező képesség. Egy időben több helyen, csak kulcs figurákra és sajnos leszármazottaira koncentrálni. Szerintem nem lehetetlen.

      Törlés
    13. Ha mi mennénk is a jó oldalán mint a bikák valyon nem úgy lennénk e meg bélyegezve,hogy csűrhe. Vagy összefogás alakúlna tenni akarók közt (magam is ide sorolnám) valyon meddig jutna el egy ilyen kezdeményezés. Titokban tartás,eszközök beszerzése,több országban hozzáférhetőség biztosítása,anyagi és információs háttér támogatás stb. Óriási szervező képesség. Egy időben több helyen, csak kulcs figurákra és sajnos leszármazottaira koncentrálni. Szerintem nem lehetetlen.

      Törlés
  3. "Szofisztikált", az meg micsoda?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://translate.google.hu/#en/hu/sofisticated

      A műveltségnek, szellemiségnek, ízlésnek, esztétikának magasabb fokára értik.
      Pl. akinek igénye van eredetiben olvasni Sartre-t, nem elégszik meg a fordítással, az szofisztikált.:)

      Törlés
    2. Lehet, hogy Szofia (bölcsesség) nevéből jön.

      Törlés
    3. Pozitív jelentéssel: kifinomult, igényes, művelt, elegáns, bölcsességgel, tapasztalattal megalkotott, kidolgozott, profi, nem laikus. Negatív jelentéssel: Túlbonyolított; Valami nem alkalmas hétköznapi, gyakorlatias használatra.

      Törlés
  4. Vérlázító ez az egész!
    Mit is tehetnék?
    Azon kívül, hogy elküldöm mindenkinek a linket és támogatom a migráció-ellenes politikát?
    Ha valaki szervez egy tüntetést, biztosan kimegyek!
    A végén MI európaiak leszünk “terroristák” és végzünk ezekkel a POLITIKUSOKKAL!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tüntetni a gyengék szoktak.
      Ki választotta meg ezeket? :-)
      A nép, amely most kedélyre és hatalomra igyekszik, és amely minőségtelenségéből kifolyólag alkalmatlan a felemelkedésre.

      Törlés
  5. El kellene foglalniuk a fiataloknak azokat a házakat, aztán ha ki akarják tenni őket, akkor azt mondani hogy ez nekik jár, jobban jár nekik mint a határsértőknek. Hajrá fiatalok!

    VálaszTörlés
  6. Mihez kezdenek?
    Ki fogja őket alkalmazni?
    Mindenki FALAFELT meg Gyrost fog sütni?

    VálaszTörlés
  7. Borítékolható, hogy nem fog tudni beilleszkedni és fanatizálódik...90%

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők szemlátomást be tudnak illeszkedni.
      "Mi" nem tudunk. :-)
      Én nem tudok

      Törlés
  8. Ők nem alkalmazottak lesznek.
    A gyros finom.

    VálaszTörlés
  9. "az értelem és Európa halálát"
    Itt már minden értelmetlen. Európa már régen meghalt, csak még viszi a lendülete.
    Egyesek pedig azon aggódnak, hogy a halott meghal.

    VálaszTörlés
  10. Európa olyan, mint Lenin bebalzsamozva.
    Ezért a szakértők bizonyos időközönként jól megforgatják a tetemet egy kád formalinban.
    Egyébként nincs ez másként Isten esetében sem. :-)

    VálaszTörlés
  11. Micsoda orra lehet Istennek, hogy a formalingőzt szótlanul tűri. :-)
    Vagy tán nincs is orra?

    VálaszTörlés
  12. Biblia helyett Korán.
    Angol nyelv helyett arab.
    Vagy már a sárgarigó is arabul énekelne?
    Nem hinném. Úgyhogy kár ezen aggódni. .-)

    VálaszTörlés
  13. Érdekes, hogy itt is kimarad a gondolkodás.. csak a vagdalkozás.. meg néhány igen blőd világkép... mit tehetsz, ha nem válaszolnak a kérdéseidre? Sokadjára sem.. add meg te a válaszokat... add meg te, a saját válaszaidat... elképesztő emberi gyengeség, gyávaság csak válaszokat követelni... attól várni a megoldást, aki a gondot okozta... nem kérdezni kell! De ahhoz nem kéne félni... nem csak a migránsoktól, de az eddigi "gazdáiktól" sem! Ki kell söpörni őket... felesleges a tárgyalgatás, az csak látszat, a megvezetés eszköze... tenni kell! Kivonulni az utcára, megakadályozni a tervek megvalósítását... ha a svédek nem védik meg Svédországot, akkor ugyan kinek kéne? Ez az ostoba egyenlősdi csak agymosás.. minden egyes ember egyedi felelőssége, hogy mindent megtegyen önmagáért, a családjáért, a hazájáért... elő kell hívni a viking ősök génjeit, nem dumálni, kérdezni, hanem cselekedni.. addig, amíg lehet! Durvát csak durvaság szelídít...Breivik nem nemzeti hős, de egyfajta véleményt nyilvánított a balosokról.. csak azt várni, hogy majd valaki más megcselekszi mindazt, ami szükséges.. gyávaság, jellemtelenség. Csak kicsi felismerés kell, ha ők választották a vezetőiket, akkor el is zavarhatják őket... a migránsokkal együtt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivonulni az utcára, forradalmat csinálni?
      A forradalom általi változtatás lehetőségének szentimentális meséjét el kéne már felejteni, azt meg pláne, hogy a forradalmat az elégedetlen nép robbantja ki.:))
      Vajon miért nem jönnek mostanában létre forradalmak az adott rendszer megváltoztatására?
      Hiszen mondhatni adott a helyzetével elégedetlen többség, adott egy prognosztizálható vészes jövőkép, adott a kommunikáció és az információ áramlásának hatványozott gyorsasága.
      A rendszer változtatására, a nép, a tömeg "sajnos" képtelen, a struktúra megváltatáshoz mindig is csak önmagát masszaként kínálta fel, de mostanában már masszának is alkalmatlan.:))
      Olyan nehéz ezt felfogni, hogy forradalmat egyszerűen már nem is szükséges kirobbantani sem, hisz a romlást más hatékony folyamatok eleve biztosítják, amihez a tömeg, a birka nyáj önként és boldogan asszisztál.
      Marad a hősi nép facebook magamutogató, szánalmas világa, mert ha nem mutatná meg magát nap mint nap, ha nem kommentálna, ha nem töltene fel képeket önmagáról, ha nem nyüzsögne virtuálisan, valószínűleg szorongva úgy érezné önmaga már nem is létezik.
      Ezzel a néppel már csináltatni se lehetne forradalmat. :))

      Törlés
    2. Azért nincsenek "forradalmak" mert már (szinte) mindenkinek a létminimum adott!
      Nem fog tömegesen lázadni a lakosság, amíg csak az a problémája, hogy milyet típusú legyen az új mosógépe amit kedvezményesen megvásárolhat.
      DE!
      Ha BEVÁNDORLÓK tízezrei özönlenek, az már épp a "jóléti" felfogásunk miatt is aktuális!
      (kit érdekelne a sok menekült, ha még a gázszámlát sem tudja fizetni..)
      Amúgy a forradalom egyfajta csordareflex.
      Kell egy kritikus TÖMEG!
      Azonban a mai TÖMEG mindig otthon fogja nézni a MÉDIÁT, hogy mi történik..?

      Törlés
    3. Kedves Irén!
      Már ne is haragudj, de nem KRITIKUS TÖMEG kell, hanem KRITIKUS TUDATSZINT, mert hová jutna a massza tudat nélkül? A tudatnak pedig meg kell haladnia a kritikus szintet, hogy beindulhasson a csoda-láncreakció!
      Bizony!
      Sőt!
      Bizony-bizony!
      És ha végre kirobban a csoda-láncreakció és ha végre minden menekült kitakarodott a magyarok hazájából, akkor majd nekünk is, nekünk lakosoknak is lehet majd 1200/percen centrifugáló mosógépünk. Addig nem! EZT KIZÁRHATJUK! Minden arab haza! Automata mosógépet, űrhajót a konyhánkba! Biztos megélhetést! Bort, búzát, békességet és virsli! Aki nem dolgozik ne is egyék! Főlek akkor, ha illegális befelé tolakodó! Bizony!

      Törlés
    4. "Kritikus Tudatszint", ez nagyon jó!
      Ideje lenne észrevenni, hogy a világban a degenerált emberek dominanciája van, ami önmagában nem lenne olyan nagy baj, de sajnos a degeneráltságukhoz ambiciózus is társul. :))
      A világ további felbomlasztásához sok nagy "összeesküvés" sem kell, csupán csak a normális tudatfolyamatok további elbomlasztása.
      Igazából az emberek többsége már patologikus elmeállapotban van és még büszkélkedik is vele.:)
      A kritikus tömeg, kritikus tudatszintje, kritikán aluli, vagyis a többség bizony el van hülyülve. :)) A világ sajnos így megváltás nélkül marad.

      Törlés
    5. Azért hátrább az agarakkal kedves Mackó Füles!
      Ugyanis a Világ Helyzetén -ha jól figyelsz- elnyerheted megváltásodat bizonyos önjelölt proféták segítségével! :-) Ha van hited és meghallod Isten tolmácsainak segítő kiáltását igen hamar üdvösségre juthatsz! :-)

      Törlés
    6. Tisztelt Tudatszint Volumen Úr!
      Az a szomorú feltételezésem, hogy ami elhülyültség a világban nagyban, az úgy kicsiben.
      Így az elhülyült világ helyzete, az kicsiben maga épp a Világhelyzete.
      Nincs hitem, és nem akarok megváltást.
      Viszont hallom az önjelölt próféták segély kiáltásait, olyan jó lenne ha valaki segíteni tudna rajtuk, de aki nem tudja önmagáról, hogy patologikus elmeállapotban van, azon segíteni sem lehet, ez szomorúsággal tölt el, de gyorsan túllépek rajta és inkább szórakozom egy jót.
      Tudatszint Volumen Úr, kérem világosítson fel, mi lesz a világgal, ha már a megváltók is megváltásra szorulnak?

      Törlés
    7. "ha már a megváltók is megváltásra szorulnak?"
      Ezek nagyon szép és igaz sorok.
      Kedves Füles Mackó!
      Bocsánat...
      Kedves Mackó Füles!
      Kérdése jogos, időszerű, sorsszerű és a jelen sanyarú helyzetben módfelett adekvát! Azonban! Szerény meglátásom szerint a megváltók csak úgy nyerhetik el megváltásukat, hogy más megváltókat vesznek igénybe. Olyan megváltókat, akik arra specializálódtak, hogy megváltókat váltsanak meg. "Megváltó megváltókra" lenne nagy számban és sürgetően szükség, de talán ami késik nem múlik. "Tudatszint-emelkedett megváltó megváltókra" lenne szükség mielőbb, még mielőtt a világ kerekének tengelye végérvényesen kettétörne.
      Remélem kíváncsi fülei kielégítésre találtattak.


      Törlés
    8. Nincsenek megváltók, csak Megváltó van: Jézus Krisztus!

      Törlés
    9. Tudatszint Volumen Úr, köszönöm válaszát!
      Hmm, sajnos nem egészen tudott megnyugtatni.
      A megváltók megváltói, ez nagyon szép és felettébb praktikus megoldás lehet.
      Már csak az az aggodalmam, hogy ez már jelentős mennyiségű megváltót eredményezhet.
      Nem tudom Ön hogy van vele, de én valahogy tartok a mennyiségtől, egyszerűen nyugtalan leszek tőle.
      Ráadásul valahol azt olvastam:
      "A mennyiség a káosz oldalán van."
      Attól tartok, ha ez így menne, egyszer csak olyan sok lesz a megváltó és azok megváltói, hogy egyszerűen nem lesz kit megváltani. No, akkor nagy lesz a baj és kénytelen lesz mindenki önmagát megváltani.

      Törlés
    10. Tisztelettel megkérdezem az Urakat, hogy Önök szerint létezik-e minőséget "szolgáló" mennyiség? Vagy minőséggel átitatott mennyiség? Konkrétabban: Helyesen elmondott tíz miatyánk vajon értékesebb, mint helyesen elmondott egy miatyánk? Vagy ha az idő világából nézve tovább "tartózkodom" a dhyana állapotában az minőségibb elmélyülésnek számít(hat), mint a rövidebb ideig "tartó"? Tehát létezik szent mennyiség? Vagy csak profán lehetséges. Köszönöm.

      Törlés
    11. Itt is van Ria, rendben, akkor tiszteletben tartjuk kedves kiigazítását önmagára vonatkozólag, hogy Ria nem megváltó itt, így hát legyen akkor Ria a Világhelyzet önjelölt prófétája.
      Kedves fórumozók, itt van a nagy helyzet, tehát szerencsénkre van egy prófétánk, de sajnos segítségre szorul.
      Mert, hát vajon hogyan tud segíteni másokon az, aki belesett abba a hibába (mint a legtöbb hitbuzgó protestantizmus irányzat képviselői is estek) hogy gyakorlatilag beemelték az izraelizmust a kereszténységükbe, az ószövetség túlhangsúlyozásával, valamint az ó és újszövetség üzenetének egybemosásával.
      No de üsse kő, ez tényleg csak egy apró kis félreértés, egy kis "alaki" hibácska.
      A szomorú helyzet sajnos inkább az, hogy az általa segítségre szorulok iránti hangvételén van némi kifogásolnivaló. Mert hiába a nagy hitbuzgalom, az odaadás, a gyönyörű igesorok vég nélküli idézgetése, ha az ezeket összekötő "szerény" hangvétel, kedvesség, megértés meg valahogy, valahol elmarad. Be kell vallanom, én igyekszem befogadni a prófétálását, de valahogy az összekötő megnyilatkozások okán, nem a Biblia nyiladozik nálam, hanem egy zöld svájci bicska a zsebben.
      Kerestetik tehát a megváltó megváltója a Világhelyzetén, vagyis a prófétánk megsegítője, aki egy szerényebb, kevéssé nagy mellényű, "emberibb" hangvételre jutásban tudná megsegíteni Riát.

      Törlés
    12. "Nincsenek megváltók, csak Megváltó van: Jézus Krisztus!"
      Erről egy buddhista, egy zsidó, egy arab másként vélekedne. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy némelyeknek kisebb arccal kéne saját hitüket képviselni a nagy nyilvánosság előtt és nem ártana elmorfondírozni azon, ami a nagy világvallásokat összeköti.
      Egyesek úgy járnak-kelnek itt a hitükkel, meggyőződésükkel, mint ahogy egy jóllakott óvodás tologatja a padlószőnyegen a lenkerekes autóját.
      Ria igazából csak jót akar. Nem tisztem megvédeni, de mostanában olyan elesettnek és nyugtalannak tűnik, hogy állandóan teljes erővel nyomja rá a lenkerekes kisautóját a padlószőnyegre, ami természetesen nem várt mellékhatásokat eredményezhet. Példának okáért a túlpörgetett kisautónak kieshet a lenkereke, de akár nem várt csíkok is megjelenhetnek a padlószőnyeg felületén, nem is beszélve a kitérdelt bársonynadrág fatális problematikájáról, amiért bizony még jobb családokban is verés jár.
      Ria majd lassanként rájön, hogy sok-sok kisautó létezik, mely kisautóknak nem szabad túlhúzni a rugóját. A rugótörés egyik jele lehet az intolerancia, a kedélybetegség, a türelmetlenség és a rögeszmés gondolkodás.

      Törlés
    13. Bocsánat, kimaradt a D betű. LenDkerekes, hiszen a lendület viszi.
      Pont úgy mint Riát. :-)

      Törlés
    14. Nincs neked semmi egyéb bajod velem T.V., mint az, hogy nem foglalkozom veled... Sorry, de nem vagy méltó rá.

      Egyébként pedig, - megfogadva Isten tanácsát - , az ostobaságaitokra (beleértve Fulest is), imigyen vagyok kénytelen reagálni:

      "Ne felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne légy te is ő hozzá hasonlatos;
      Felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne legyen bölcs a maga szemei előtt" (Példabeszédek 26:4-5).

      Törlés
    15. "Bizony mondom néktek ne pörgessétek túl amaz kisautótok lenkerekét és ne legyetek túlzottan elfogultak és képmutatóak saját kisautóitokkal kapcsolatban, mert nem fogtok túljutni az tűnek a fokán."
      (12:2-1)

      Törlés
    16. Ria mire vagy méltó hát?
      Azzal méltó lehet bármire is valaki, ha virtuális, programjában megakadt fénymásológépként ontja itt a Biblia igehelyeket tömkelegeit.
      Mire méltó az, aki ezt olyan kioktató stílusban teszi, hogy az embernek elmegy a kedve, az összes citált igazságtól, sajnálatosan pont a közvetítő személy által mutatott emberi szánalmasságai miatt.

      A stílus maga az ember Ria.
      Nem az a kérdés Ria mennyi embernek akarsz te itt segíteni, hanem Te mire jutottál?
      Mire vagy méltó a megnyilatkozásaid stílusa alapján a te Istened szerint?

      Törlés
    17. Ria, mire vagyunk méltóak hát?
      "... mert mindent tönkretettek, mindent lealjasítottak, mert itt nem valami Isteni ítélet forog fenn, az úgynevezett ártatlan emberi segédlettel, éppen hogy fordított a dolog, az embernek a saját ítéletéről van szó, mégpedig saját ítéletéről saját maga felett..."

      https://www.youtube.com/watch?v=PgccFkI1YXg

      Törlés
    18. Sorry, de Tarr Béla ördögi alak!
      Hamvas rohadt okkultista!
      Nietzsche egy ateista ős-náci!
      Csak egy igazság van és az az igazság az én oldalamon van, vagyis én azoknak az oldalán vagyok, akiknél az igazság van. Jézus az igazság. Jézus az egy. Jézus a Minden.
      Ti pedig mindannyian pokolra fogtok jutn, akik nem követitek őt! :-) :-) :-) :-)

      Törlés
    19. Elkárhozom és pokolra jutok. :)
      Elkárhozom, mert Isten Riáé, Jézus Riáé, folyton magával cipeli, rejtegeti és elzárja előlem, előlem, az arra érdemtelen elől.

      "Hogy elkárhozunk, rendbe van,
      de hogy a mezítlábas állatok,
      még inkább rendjén.

      Mivel ők
      szülik, szoptatják, nevelik
      a magatehetetlen Istent,
      s a keresztfáról leszedett Fiút
      még Mária elől is rejtegetve
      mindenüvé magukkal cipelik."

      (Pilinszky: Mi és ők)

      Törlés
    20. Kedves Ria, ha nem foglalkozol senkivel akkor velem miért foglalkoztál - unos untalan. Legutóbb már csak így jellemeztél, névtelenül: "szegény hülye". Ez már haladás, mert voltam már "sátánfajzat" is, meg amit egy "biblióta" csak kitalálhat. Azért a fekete-mágiát abba kéne végre hagyni. Nem lenne jó ha itt mindenki fényképét a fekély-szindrómások közé raknátok, mint ahogyan váradi/istván nevű haverjaiddal velem már megtetted. Az hogy végül nem lettem "fekélyes" csak a JÓ ISTENNEK köszönhető, AKI - miután természetesen semlegesíteni tudja a védencével szembeni aljas fekete-mágiát - nyilván felette áll az általad annyira favorizált ótestamentumi "machinátornak".

      Törlés
    21. Én nem azt Írtam, hogy senkivel nem foglalkozom, hanem azt, hogy Tudatszint Volumennek ez az egyetlen baja velem... (a hiányérzet). Olvass figyelmesebben,ha már olvasol! A "szegény hülyét" nem én Írtam, Isten rá a tanúm. Váradi/István nevével Mazsola blogján találkoztam előszőr; akkor és ott. Egyébként Jézus,a paranoiát is megtudja gyógyÍtani,ha hiszel benne és kéred Őt.

      Törlés
    22. Ria, igazából véve az idézeteiddel és a hittérítő tevékenységeddel az égvilágon semmi baj sem lenne, ha nem párosulna valamiféle elviselhetetlen intoleranciával, nagyképűséggel és ájtatos képmutatással. Egy igazán istenhívő ember nem lehet más vallásokkal szemben ennyire elutasító. Képtelen vagy észrevenni és felismerni, hogy jelenleg az iszlám (az eredeti) felszámolása folyik a világban. A menekülteket és a bevándorlókat nem szabad egy magasrendű vallással azonosítani, mert a médiának éppen az a célja, hogy összemosson mindent mindennel és hogy haragot és háborút szítson. A keresztény egyház már régóta padlón van, az az ellenség már ki lett pipálva és most már csak az iszlám maradt hátra. Milyen hívő ember az, aki vulgáris és tudatlan módon más vallásokat fikáz és pocskondiáz? Mondanám, hogy lehetséges, hogy te az iszlámért haragszol, ahogy én a kereszténységért, de nem te az iszlámRA haragszol és ez nagy különbség. Javaslom az alábbi remek írás elmélyült tanulmányozását. Megéri. Különösen akkor, ha van valamiféle belátásod és kilátásod. A VH kapitányának meg innen üzenem, hogy jó lenne végre valamiféle színvonalas írást látni a tollából, ami mondjuk a megbékélés szolgálatában, nem pedig a folytonos ellenségkeresésben látja a kiutat.
      https://atyafipeca.wordpress.com/2015/06/21/baranyi-tibor-imre-az-iszlam-ellensegei/

      Törlés
    23. T.V. A válogatásod nem a tömegnek szól, főleg nem a muzulmán tömegnek.A muszlim kultúra hajdani virágkorában (párszáz év) tényleg a tolerancia vallása volt, amit évszázadok alatt alaposan eltorzítottak, aztán jöttek a kalifák, sejkek a testvérháborúskodások és a fanatizmus.
      Az arabok mindig is forróvérű, érzéki népség volt, a nők, alkohol, tivornyák élvezeti forrásai volt a gyenge pontjuk. Aztán jött Mohamed, aki megpróbálta ezt kordában tartani.Egy ideig sikerült, de feltört a nőkkel szembeni börtönszituáció, és a toleranciát felváltotta a fanatizmus.Ha valamit sokáig lefojtanak, az keresi a a felszínre törési pontokat, követelve a kielégülést, és ha nem kapja meg, jön az ambivalens agresszivitás, indulat, vele háború és a terrorizmus.Akik e népeket az elmúlt évtizedekben diabolizálták, feltüzelték, és most Európába vezetik, ezt pontosan tudják, feszítik náluk a húrt, pedig jobb lett volna őket békében hagyni a maguk természetességében a létezési helyükön, hogy ezáltal lelki és szellemi fejlődésük zavartalan legyen.

      Törlés
    24. Te a "lefokozott iszlámról" beszélsz és próbálod elmaszatolni.
      Érdemes lenne górcső alá venni, hogy Európán belül hány degenerált keresztény él és hogy az egyház berkein belül hány fiúcska lett ......
      Azt meg különösen bizarr dolog látni, hogy hogyan feküdt le az egyház a humanizmusnak. :-)
      No, de inkább hagyjuk. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy a kereszténységet úgy ítéljem meg, mint egyesek mondjuk az iszlámot.
      Ami pedig a háborúzást illeti. Nos...
      "Háború mindenek atyja és mindenek királya."
      Ezt most jól kéne érteni. :-)
      Maradjunk annyiban, hogy a jó öreg Európa pontosan azt fogja kapni, amit megérdemel és amiért megküzdött.
      És ahogy Dúl Antal mondja:
      "Nem ártatlan itt senki sem."
      Hamvas így mondta:
      "A pácban mindenki benne van." :-)

      Törlés
    25. Huli!
      Te vagy Huli, nemigaz?
      Miért érdekel téged a tömeg és a más? :-)
      Csak magaddal van és lehet dolgod. Másokkal semmi esetre sem.
      Mások nem fognak részt venni a világ jobbá tételében, csak TE.
      Ebből kifolyólag csak az számít, hogy Te hogy éled meg magadban a dolgokat. Az iszlámot például átélheted a legmagasabb formájában, ez csak Rajtad áll, nem pedig másokon.
      Ne gondold, hogy halálod után ez a világ fenn fog állni és megy tovább nélküled. Pont fordítva fog történni.
      Csak magaddal van és lehet dolgod. Másokon nem tudsz segíteni. Benned vannak a minőségek. A legmagasabb aspektus és a tömeg nézőpontja is Benned rejlik. Ők vannak, Te VAGY. Ez nagy különbség. Ők kinéznek valahogy, de nem néznek ki sehová. Ellenben Veled(m). Ezt most nagyon jól kell érteni. :-)
      Egyszóval ne csatlakozz azokhoz, akiket állandóan becsapnak, lepermeteznek, írtanak és életükre törnek. Szemléld ezt a világot közömbösen és derűsen.

      Törlés
    26. Hasonló könyvDarqáwi az emlékezés rózsakertje!
      Sajnálatos hogy a hatalom érdekében a papok is ma már csak a butitásra és a fanatizálásra alkalmasak mert ők a félszemüek királyok a vakok között.

      Az eredeti spirituális megélésére teljesen mindegy melyik vallás alapjait használjuk, a szufik pont olyan szentéletet próbáltak követni mint a európai szentek vagy a hindu jógi-g.
      Mára ennek a csiráját is próbálják ma kiirtani ahogy a rómaiak és azóta is a hatalom mindig a valós értelmiséget a valós elitet irtotta mert azok tudták valamelyest a nemzeteket felemelni spirituálisan.

      Törlés
  14. Hölgyeim és Uraim!
    Szándékosan hagytam a végére a Kultúrát. Mert minden Nemzet fokmérője a
    Kultúra és a Kulturális örökség.
    Itt nekünk van még mit tennünk. És teszünk is. De ez akkora területet
    ölel át, hogy erről legközelebb beszélek.
    Legközelebb, amikor önök bennünket juttatnak oda, ahova valók vagyunk!
    Köszönöm türelmüket!
    Hölgyeim és Uraim!
    Aki ránk szavaz, az a jövőre szavaz.
    Valahogy így: A megoldás
    Isten! Haza! Család!
    Nyugodt Erő!
    Szabad Madár!
    Omega Együttes!
    Kitartás!
    Erre igyunk: tiszta vizet a pohárba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú valóban olyan hatalmas a kulturánk hogy 1 ember is csak mozaikokat tud belőle elmélyében látásként felidézni. Táncok himzések tályak szerint, mert más a Duna tisza közén más a tiszamentén és más dunántulőn a felvidéken és délvidéken erdélyben de a korongosság kézmüvesség is ugyan igy a ruháink....és akkor csak a Kárpátdencei müvészetekről irok mig a Kiev és azontúli térségekben fellelhető anyagaink is mind mind utalnak régmúltunkra! Sokszor rácsodálkozom egy egy táj mintáira amelyek valaha ennek a népségnek a müvészetéhez tartoztak. Hun nemzetiség/facebook...oda többett is feltettem érdemes szemlélődve elmerengeni a múltunkon mert az lehet a jövőnk is ahogy a farkába harapó kigyó is körkörös!

      Törlés
  15. Remélem a BEVÁNDORLÓK (szíriai jogosultak) HAZATÉRNEK miután rendeződött a helyzet!
    Valakiknek újjá kell építeni Szíriát!
    A GAZDASÁGI bevándorlók meg, vagy kapjanak munkát ott ahol nincs honpolgár, vagy menjenek HAZA!

    VálaszTörlés
  16. Így van Irén!
    Mindenki oda, ahová való!
    Honpolgárok honba!
    Szírek kőművesnek haza!

    VálaszTörlés
  17. Felháborító, hogy megszüntették a parlamenti közvetítést a köztévén!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze kapunk választ hetente (ha Lázár úr épp ráér) de ez is csak az Ő szájából kimondott "igazság"

      Törlés
    2. Igen! Felháborító!
      Élő közvetítést a tévében!

      Törlés
  18. Túléltem a hekkertámadást..

    VálaszTörlés
  19. Bár minden előzményem törlődött!

    VálaszTörlés
  20. Ostiba barmok, Mi EGYEK vagyunk!
    Hiába támad be egy SENKI!!!-kínai vagy ukrán HEKKER!-
    Mi MAGYAROK EGYEK VAGYUNK!

    VálaszTörlés
  21. A honlapon történt valamiféle anomália?

    VálaszTörlés
  22. ÉN a weboldalalmon az alap szöveget látom.
    Tehát semmi jele a párbeszédnek!
    Azaz nincs "cheat" felület, vagyis nem frissül..

    VálaszTörlés
  23. Oké! szóval "tüléltük"
    Mármint a hekker támadást

    VálaszTörlés
  24. Macko.Azt hogy erted hogy nincs hited?Nem hiszel semmibem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hitbeli meggyőződés, mostanság nagyobb ellensége az igazságnak, mint az arról való hazugság.
      Tehát, a hit jelenlegi formáit tekintve, akkor inkább tagadó lennék.
      "Sajnos" jelenleg abban sincs hitem, hogy holnap felkel a Nap, abban sincs hitem, hogy a mai napomat mindenáron hittel és célokkal kell kitöltenem, hogy annak tartalma legyen.
      Sajnos még ennél is rosszabb helyzetben vagyok, mert ha próbálok magamra tekintek, jelenlegi tapasztalt önmagamban válságosságában sem hiszek.
      Azt viszont tudom, hogy amit jelenleg valóságoknak tételezek, a különböző hitbéli meggyőződésekkel egyetemben, úgy tűnnek el, mintha sose lett volna.

      "Hit:nem akarni tudni, mi az igazság"

      Hit asztala különben is itt Ria testvéré, én nem vagyok kompetens ebben.
      Bizonyára boldogan invitál bárkit, ehhez a készre terített asztalhoz, én nem kedvelem a bőséges lakomákat és a teljes jóllakottságot, szeretek keveset enni, kifejezetten jó terített asztal mellett éhesnek maradni.
      Aztán még az is a nagy bajom, hogy nem mindenkivel kívánok egy asztalhoz leülni, de erről nem tehetnek "mások", valószínű csak az étvágyam romlott el mostanság.

      Törlés
    2. Eldobni a hitet a Hitért.
      Eldobni istent Istenért.
      Lemondani az életről az Életért.
      Áthágni az erkölcsöt az Erkölcsért.

      Törlés
    3. "Hit:nem akarni tudni, mi az igazság"

      bírom, hogy ilyen félmondatokkal lehet emberek (az emberiség) világlépét, gondolatait irányítani.

      ha kicsit gondolkodnál és nem elfogadnád, amit egy élete delén megőrült vérfertőző filozófus kiböfögött neked, rájöhetnél, hogy a hit a világ megismerésének egy sokkal magasabb foka, mint a tudás.

      Törlés
  25. Kedvemre van az effajta alapállás.

    "Fagyott mezőkön birkóztam a széllel,
    ruhám csupán egy fügefalevél,
    mi sem tisztább számomra, mint az éjjel,
    mi sem sötétebb nékem, mint a dél.
    A matrózkocsmák mélyén felzokogtam,
    ahogy a temetőkben nevetek,
    enyém csak az, amit a sárba dobtam,
    s mindent megöltem, amit szeretek."

    "Hit:nem akarni tudni, mi az igazság"

    Sajnos az esetek többségében ez az állítás megállja a helyét.



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép sorok..
      A terített asztal mellett jó éhezőnek maradni.
      "Amivel én élek az a ti halálotok lenne"
      De, hogy Ria jó étvágyát, kedvét és mulatságát se rontsuk el túlságosan, álljon itt egy "nóta" számára, a készre terített asztala mellé, a felkínált hitbéli lakomájához.

      "Pestis-csengőkkel jött a dögvész,
      s a reimsi szentegyház előtt
      húsvét vasárnapján derékon
      kapta a hájas Püspököt:
      "Néked szereztem ezt a nótát,
      gyerünk, nagyúr! Csengőm csörög -
      légy pápa, vagy próféta, rózsás
      hajnalködökbe öltözött,
      légy szent püspök, vagy rút eretnek,
      ki ég a máglya kormain,
      misézhetsz lenn - én fenn nevetlek
      a dómok csonka tornyain!"
      - Álszentek voltunk mindahányan,
      s az évek szálltak, mint a percek,
      véred kiontott harmatával
      irgalmazz nékünk, Jézus Herceg! "

      Törlés
    2. Elmúlt a nyár

      Elmúlt a nyár
      Mintha sohase lett volna
      Süt a nap sugara
      De nem elég, hiába

      Ami csak lehetett
      Mint szerencse virága
      Lábam elé hullott
      De nem elég, hiába

      Sem a jó, sem a rossz
      Nem történt hiába
      Felragyogott a világ
      De nem elég, hiába

      Az élet szárnya alá vett
      Óvott, védett
      Nem került a szerencse
      De nem elég, hiába

      Levél nem égetett
      Ág nem tépett
      Napom üvegtiszta
      De nem elég, hiába

      Törlés
  26. Se önreflexió.
    Se belátás.
    Se meglátás.
    Se kilátás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinéznek valahogy, de nem néznek ki sehová.

      Törlés
    2. Utolsó mondatodon nem bírom befejezni a kacagást!
      Tényleg JÓ!

      Törlés
  27. Nem árt megnevezni a költőt is, hacsak nem saját írás!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. Francois Villon
      2. Francois Villon
      3. Arszenyíj Alekszandrovics Tarkovszkíj

      Törlés
  28. Válaszok
    1. Minden rendben Irén?
      Ugye nincs baj?
      Már féltem, hogy Téged is meghekkeltek! :-)

      Törlés
  29. Ha elhiszitek amit ki mondtok az is hitnek szamit, abban hisztek.Ez OK.De, hogy dobjuk el a hitet hogy megkaphassuk a tudast? Ez szamomra olyan mint valamifele Marxizmus vagy nem is tudom.Ilyenekkel etettek a jonepet anno, most hogy senki sem hisz semmiben meg sajat magaban sem az nagyot lokott az emberiseg fejlodesen.A kihalas szelere kerultunk cirka 100 ev alatt hit nelkul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván tök feleslegesen rugózok itt a szavakon, ám legyen. :)
      "Tudom, hogy X. vacsorát készít nekem."
      "Hiszem és remélem, hogy X. vacsorát készít nekem."
      Vajon melyik az erősebb kifejezés, melyik hordozza jobban a vacsora lehetőségét számomra?

      Tényleg felesleges győzködni "egymást", mert csak a szavakon való megzavarodottság van, szavaknak már nincs ragyogása, igazi jelentése.
      A hit, szeretet, boldogság szó mostanság izzadtságszagú és ráadásul igen vastagon van leöntve ragacsos sziruppal, ezektől az étvágyam már elment.
      Maradnék annyiban, hogy számomra nincs hit, főleg vallásos értelemben vett hit.
      Különben is, a mai kor emberének leginkább világnézettelensége van, ráadásul a valamiféle érdekeit vallja nézetnek, ahogy vallásnak is.
      Érdekei, hogy fizikai testére vigyázzon, érdeke hogy szaporodjon, érdeke az, hogy minél tovább éljen, valamire túléljen, a valódi életfelettiségről fogalma sincs.

      Emberiség fejlődése, ez igazán bájosan náív megállapítás. :))
      Ugyan már, miben és legfőképpen mire fejlődik?
      Az emberiség csakis degradálódott és vastagon elhülyült.
      A technikai fejlődés, az emberiség fejlődése lenne, magának az embernek a fejlődése lenne?
      A technikai fejlődés, minek súlya alatt hamarosan összeroppanhat az ember és a világa?
      A virtuális élet magas foka, ami megöli lassan a valódi életet, a való életet?
      Hova fejlődik az ember, aki bámulja a monitort, és a nagy fejlődés révén, bármilyen virtuálisan kreált eseményt valóságként a torkán lenyomnak?
      Szép ez az álom, de ha már kialudtam magam, jobban esik felébredni. :))

      Igen, ha rajtam múlik, akkor bizony kihal az emberiség velem együtt, szép lenne.:))

      Törlés
    2. Létezik egyébként progresszió és haladás.
      Az elhülyülés irányában. .-)

      Törlés
  30. "A kihalas szelere kerultunk cirka 100 ev alatt hit nelkul."
    Mi ezzel a gond?

    VálaszTörlés
  31. “Zarathustra meg csak nézte a népet és ámult rajta. Azután így szólott: Kötél az ember, állat és emberfölötti ember közt feszül -kötél a szakadék fölött. Veszélyes átalút, veszélyes útonlét, veszélyes visszanézés, veszélyes borzongás és megtorpanás. Az a nagy az emberben, hogy híd és nem cél: azt szerethetjük benne, hogy az ember áttűnés és letűnés. Őket szeretem: akik nem tudnak élni, csak letűnőként, mert ők az általmenők. Szeretem a nagy megvetőket, mert ők a nagy hódolók s a vágy nyilai a túlsó part felé. Szeretem azokat, akik nem keresnek előbb a csillagok mögött okot rá, hogy elpusztuljanak és áldozatok legyenek: hanem a földnek áldozzák magukat, hogy a föld majdan az emberfölötti emberé legyen. Szeretem azt, aki szereti erényét: mert az erény a pusztulás akarása és a vágy nyila. Szeretem azt, aki erényéből formál hajlamot és végzetet: így erényéért akar még élni és nem akar élni már. Szeretem azt, aki pazarolja lelkét, aki nem kér köszönetet és nem is viszonozza: mert ő mindig ajándékoz és nem akarja megőrizni önmagát. Szeretem azt, aki szégyelli, ha neki kedvez a kocka és aki ilyenkor azt kérdezi: hát hamisjátékos vagyok én? -mert az ilyen pusztulni akar. Szeretem azt, aki igazolja az eljövendőket és megváltja az elmúltakat: mert ő a jelenen akar tönkremenni. Szeretem azt, akinek lelke sebzetten is mély, és aki valami kis élménybe is bele tud pusztulni: így szívesen megy át a hídon. Szeretem azt, aki bünteti istenét, mert szereti istenét, mert ő istene haragjába pusztul bele.

    Szeretem mindazokat, akik mint ólmos eső cseppjei: az emberek fölött úszó sötét fellegből szitálva hullanak, a villám cikázását hirdetik, és hírnökként enyésznek el. Lássátok a villám hírnöke vagyok én és ólmos esőcsepp a felhőből; a villám neve pedig: emberfölötti ember.

    Amikor Zarathustra elmondta ezeket a szavakat, ismét a népre nézett és hallgatott. Itt állnak hát, mondotta szívében s nevetnek rajtam és jéghideg a nevetésük.”

    VálaszTörlés
  32. Mackó Füles
    És mennyivel szebb és többetmondó kifejezés a FELÉBREDÉS, mint a feltámadás. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen.:)
      A felébredéshez, ebből az álomból, viszont meg kell halni.
      Meg kell próbálni, már most meghalni az életben.
      Tudatosan kilépni elsősorban olyan dolgokból, amik itt a többséget „éltetnek” az életre, mert azok a dolgok pontosan azok a dolgok, amik eltolni igyekeznek a halált és fogva tartanak valami hamis reménységben, amivel az életet meg lehet tölteni.
      Jézus megmutatta, az a legnagyobb hatalom, ha már az életben képes valaki önként meghalni, ott ahol mindenki csakis élni és túlélni igyekszik.
      Valójában az az igazi túlélése az életnek, ha már közben élőként képesek vagyunk önként belehalni abba, merni jelentéktelennek lenni, merni senkinek lenni, így a többség számára nem létezni, vagyis "halottnak" lenni.
      Belehalni az életbe a legjobb dolog, ami az emberrel történhet… :)
      Mindenkit a mozgás bűvölete hajt, az az érzés, hogy csakis akkor válik láthatóvá és így élővé (túlélővé).
      Stagnálni, nem haladni, nem mutatkozni, gyakorlatilag nem lenni, az egyik legfélelmetesebb dolog a világon… ez talán a mindig jelenlevő halálfélelem egy formája.
      A többség számára van pár pár igazán félelmet keltő dolog, amit mindenáron elkerülni szeretne:
      önkéntes száműzetésbe lenni (mások által közkedvelt dolgoktól)
      magányban lenni (közösségi kapaszkodók helyett)
      magunk poklára alászállni (az életbeli mennyországok helyett)

      Az életben felébredni és valóban élővé lenni, csakis a mindenféle belehalásokon keresztül lehet…:)

      Törlés
    2. Már van olyan ember aki meghalt és tovább él. Ez minden korszakváltás velejárója a Földön. Az életüket halókat ugyanis mindig a halálukat élők vezethetik át a vaskorból az un. aranykorba - elsősorban a példa-mutatásukkal.
      Hal-ál, vagyis ál-Hal/hamis-Hal ! - Hal alatt embert, mégpedig Halak korszakbeli embert kell érteni. Tehát aki "szellem-tudatilag" meghalt az - belsőleg - egy új/régi világra ébredt, ugyanabban a testben prolongálva. Az ilyen ember lelkileg/spirituálisan már kilépett az adott precessziós körforgásból, abban már csak testileg/materiálisan vesz részt. De ez sem állandó már a továbbiakban, mert testileg is átalakul, úgymond "átkristályosodik" egy fényközelibb állapotba.
      Szóval a halált megélt, vagyis az ál-hal - valójában már nem Halak korszakbeli "vasember", hanem már Vízöntő korszakbeli "aranyember". Az ilyen ember, miután testileg is átalakult ténylegesen/láthatóan is átveszi az irányítást egy "aranykorszaknyi" időre a Földön.
      Az egyiptomi királysírokban - pl. I. Széthi és VI. Ramszesz sírjában is - nem véletlen van ábrázolva ez az "átmeneti" 2 világ. Egy vastag vonallal elválasztva, mintegy tükörképként ábrázolva a mennyezeten. Ezt a látszatra valóban teljesen megegyező párhuzamos világot magyarázzák az egyiptológusok az élők és holtak világának. Valójában nem erről - a fizikailag élőkről és halottakról - van szó. Hanem a még életüket haló, a karmájukat még nem teljesítő, illetve a már hal-ál-ukat élő, a karmájukat már beteljesítő emberekről. Ez utóbbiak a "feladataik" teljesítése után sem halnak meg, hanem csak egyszerűen "elrezegnek". Az ezt lehetővé tevő testi metamorfózis eredménye - további itt maradás estén - láthatóvá is válik a többi ember számára. Színre léphetnek és lépnek is a táltos-avatár szuper-mén-ek.

      Törlés
    3. "Kerion patologikus elmeállapotban szenvedne, ha lenne elméje
      de csak program, egy verkli.... unalmas verkl, mindigi ugyanazzal a nyekergéssel."

      Törlés
    4. Igen szép az, ha "valaki" érdemesnek tartja arra magát arra, hogy magán kívül másokat is akar vezetni és megmenteni.:))

      Szívből remélem, hogy soha nem kerülök abba a "magamon kívüli" patologikus elmeállapotba, hogy mások által vezetett legyek és, hogy a legkisebb halvány vágyam is felmerüljön arra, hogy másokat akarjak vezetni bármire is. :))

      Törlés
    5. Még üdvre sem? Azt hittem Ön üdvre igyekszik? Tévedtem volna?
      "Tervünk, mint hósipkás csúcs. De feljutottunk! Azonban ne ájuljunk el, a cél: bojtra feljutni!"
      Még bojtra sem, bojhos?

      Törlés
    6. TV Krion irásában néhány megtapasztalt életszituációmat is látom!
      Nemrég éve múlt mikor már ébredőben olyan meditativ állapotban hozzám szólt valaki " ennyi energiát használtam fel és mind kiegyenlitettem" mint valami villanyszámla elszámolás, aztán 3 x is mondta "Szeretnék hazamenni"...ahogy magamhoz tértem tudtam menni kell 69 éves vagyok eddig tartott és kész.Megirtam a gyerekeimnek egy levelet rendelkeztem dolgokról és biztositottam őket remek emberek lettek . Majd annyi kérésem volt hogy a kutyát előttem rendezze le az "ANGYALOM" ne szenvedjen ez az öreg állatt (12) más gazdánál mert már nekem is terhes nemhogy egy idegen helynek.
      És aztán volt néhány hét még furán éreztem magam és most viszonylag jól elvagyok a magam tanulnivalóival, ami inkább szellemi.

      Tehát amiről Keiron ir az valós anélkül hogy ismerném őt csak pár irását látom erre arra.

      Mert ahogy az életünkhöz a fizikai testünket a szellemünk teremti Ő ugyan ugy a halálunk Angyala is aki átvezet majd a másik dimenzióba. Láttam is az arcát...aznap délelőtt a saját 13 éves kori fényképemre hasonlitott!

      Tehát ezért vagyok olyan amilyen mert a fizikai testemben ÉN vagyok Ő.

      Namost ti ugyan ilyenek vagytok ugyan igy vagytok felépitve. Érdemes elmélkedni ezen...

      Törlés
  33. "önkéntes száműzetésbe lenni (mások által közkedvelt dolgoktól)
    magányban lenni (közösségi kapaszkodók helyett)
    magunk poklára alászállni (az életbeli mennyországok helyett)"

    "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam."

    Vagyis az önkéntes és tudatos kereszthalál által. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. “Két titkos sötét pont nézi szememben
      Az életet, amely körülront engem.
      Kiállítások káprázata ez,
      Én nézem és nem nyúlok semmihez.”
      (Szép Ernő)

      Törlés
    2. Nézd, én vagyok. Nem egy, nem kettő,
      nem három és nem százhuszonhárom.
      Egyedül vagyok a világon.

      Én én vagyok.
      S te nem vagy te, s nem vagy ő sem.
      Gép vagy. Hiába sziszegsz. Én csináltalak.
      Én vagyok. S általam te. Hiába sziszegsz.
      Én vagyok. Szétszedlek és te nem vagy,
      nem kapsz több olajat, túl nagyra nőttél.
      S szolgálni fogsz, hiába sziszegsz!

      Törlés
    3. TV a kereszthalálod a sorsod! Ha azt felválalod akkor ugyan ugy cipeled a hátadon mint Jézus a maga keresztjét.. a sorsunk nehezénél belelehet halni szinte ájulásszerüen a fájdalomba veszteségbe...aztán éltre kelhetünk onnan.
      És akár többször is megismétlődik ez a keresztcipelés agészen addig amig flottul nem megy és valós változás áll be az életünkbe.
      Ezt a változást kell elfogadni sőt elébe menni lendületet véve hogy hamarabb tuljussunk rajta.
      Jézus nem váltott meg senki mást hanem megmutatta hogyan csináljuk amikor követjük!

      A fanatizáltak azt hiszik értük halt meg, NEM mindenkinek sajátmagának kell meghalnia és feltámadnia azaz változnia!
      A MINTA előttünk van.

      Törlés
  34. Kedves, sok-sok vitát és eszmecserét megvívó gondolkodó barátaim....
    Már sokszor beszéltünk itt arról, hogy amennyire csak lehetséges, kerüljük el azon "vérre menő összecsapásokat", melyek végeredménye, hogy a másik személyénél kötünk ki! Mivel személyesen többnyire nem is ismerjük a másik személyét, életét és tetteit sem, ezért minden ilyen megszólalás (beszólás) eleve tévedés és hamis ítélkezés! Ezért szeretnélek mindig megóvni benneteket és egymást, hogy ne keletkezzenek sértődések, felesleges energiapazarlások és maradandó károkozások bárkiben is!

    A célom: a témákhoz kapcsolódóan nyugodtan legyenek eszmecserék, viták, beszélgetések, de akár még nagy érv-háborúk is a hozzászólók között mindaddig, amíg nem megy trágár vagy obszcén stílusba az egész.... vagy felesleges személyeskedésbe!

    Mint tudjátok eléggé szabadon és cenzúra nélkül engedem a beszélgetéseket, de sokszor a téma 'szétoffolása' és a személyeskedés másokhoz hasonlóan nekem is zavarja a szemem..... Ahogy az egy mondatos chat-szerű bedobott mondatok is, amik már a lehetőségeiből adódóan is eleve sokszor semmitmondóak....

    Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy vegyétek figyelembe a fenti szempontokat és az általatok már jól ismert alapelveket!

    Azokra a felvetésekre, hogy "mint VilagHelyzete kapitánya" jó lenne színvonalasabb írásokat is látni tőlem, most hirtelen nem tudok okosat válaszolni, hiszen nem megrendelésre, nem valakiknek megfelelve, minden ellenszolgáltatás nélkül, sokkal inkább ihlet-szerűen, szabadidőmtől függően szoktam és tudok általában a blogra írogatni...

    Sajnos (és természetesen) az sem előírható, hogy milyen hangnemben kellene vagy nem kellene megoldásokat javasolnom és megbékélést szolgáló írásokat közzétennem egy olyan időszakban, mint a mostani.... Igazából mindig csak arról tudok írni, ami bennem is megfogalmazódik...

    Igyekszem a blog mellett a FB-oldalon is naponta többször frissítve saját gondolatokkal és kommentárokkal a legfontosabb történéseket és alternatív híreket is közzétenni....

    Szíves megértéseteket köszönöm és remélem sikerül visszatérni a személyeskedés-mentes, építő jellegű gondolatokhoz, tudásotok egymással való megosztásához! ...

    VálaszTörlés
  35. Svédországban nagyon fejlett a demokrácia, de talán mégsem annyira, mint a szabadkőműves őshazában. Íme egy nagyszerű bizonyíték:

    https://www.youtube.com/watch?v=weV8IBx0J3c

    VálaszTörlés
  36. Nincs min csodálkozni viator, a mai gyerekek már nagyon felvilágosultak. Aki még nem az, az majd az lesz. Ígérem.
    Minden képen az elsővel kezd!
    https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8
    https://www.youtube.com/watch?v=Jwwg1Yt18vE

    A gyerekek úgy tudják, Amerika döntött, szavazott így, pedig mindössze 9, pontosabban 5 emberen múlt és valósult meg ez a törvény. Azaz nem az amerikai nép, a többség akarata érvényesült most sem, hanem a legfelsőbb bíróságé, pontosabban Samu bácsi akarata.
    A többi részlet már nem sokat számít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem neztem vegig az angolom hianyossagai miatt.De ha jol ertem akkor a tiz ev alattiak meg tudjak mi lenne a helyes?

      Törlés
    2. Nem. Ennek eppen az ellenkezoje. Azt latni, hogy nehany kivetellel mar kis gyerekek is "normalisnak" tartjak az azonos nemuek kapcsolatat, hazassagat. A videot ntilvan gay partiak keszitettek es manipulativ, de attol meg ez a egyre jobban terjedo szemlelet igen is terjedoben van. Az ilyen paradigma valtas befolyasolo hatasokat nem nagyon lehet kikerulni a mindennapokban. Erre csak a hatarozott egyenisegu emberek kepesek. Egy ilyen egyent ez a manipulativ video nem tud becsapni, de egy most formalodo gyereket es a zobi nagykoruakat konnyen.

      Törlés
    3. Kar, azt hittem van meg remeny.

      Törlés
    4. Az amerikai egyetemi videóhoz még néhány gondolat. A mai nyugati oktatási rendszer a liberális "tengelyferdülés" állatorvosi lova. Itt aztán minden kórisme. megtalálható, ami ezt a degenerált szemléletmódot jellemzi.

      Szerintem a probléma nem úgy vetődik fel, hogy vajon az szemlélet, amire a modernizmus világa épül igaz-e vagy hamis. Ha valaki saját eredetét a mókuscickánytól az australopithecuson át a homo sapiensig tartó vonalon helyezi el, akkor neki bizonyos szempontból igaza van, mint ahogy az is igaz, hogy a Nap körül kering a Föld. De ugyanennyire igaz az a világmodell is, amely szerint egy teknősbéka tartja hátán a világot, vagy az, hogy a Föld egy lapos korong és körülötte kering a Nap. Hogyan lehetséges ez? Ennek a magyarázata a tapasztalati világ szubsztanciális jellegében rejlik. Nem arról van szó, hogy az ember "megtalálja, hogy milyen is a világ valójában", mert ez nem lehetséges. A világnak nincs "olyansága". Azért nincs, mert a világ nem önmagában létező objektív valóság, hanem a tapasztaló tudat valósága. A világ a tapasztaló alanytól függően nyilvánítja meg önmagát. Tehát, ha a tudósok annak idején nem atomokat kezdték volna keresni az anyag "legalján", hanem mondjuk piros táncoló mikulásokat, akkor előbb utóbb meg is találták volna azokat. Az ember egész egyszerűen beleteremti a világba az elképzeléseit, ideáit. Az anyag alapvető természetével a buddhizmus magasabb irányzatai foglalkoznak, alaposan körbejárják ezt a témát.

      Tehát az ember teremti bele a természetbe az összefüggésrendszereket, de csak a modern ember hiszi azt, hogy azok megdönthetetlenül, önmagukban "úgy vannak".

      Ha minden szemlélet "igaz" valamilyen szempontból, akkor miért mondom azt, hogy a liberalizmus "degenerált"? Mert ugyan minden világnézet igaz, de minden szemléletnek más és más következménye van az azt valló emberre. A hagyományos - pl. vallásos - szemléletmód sokkal inkább méltóságot tudott adni az embernek, jobban el tudta helyezni magát a természet világában, tudatát egy fegyelmezett összetartottságban volt képes tartani a halála pillanatáig. A halálban fenntartott tudatállapot pedig azért kulcsfontosságú, mert itt dől el, hogy valaki túl tudja-e élni a földi életét, van-e elég muníciója ahhoz, hogy benne "valami" túlélje a halálban bekövetkező összeomlást. A liberalizmus rákfenéje éppen abban van, hogy vallói nemcsak léptelenek helyesen reflektálni a külvilágra, hanem éppen azt a lehetőséget tékozolják el ezáltal, ami megtartására évezredeken keresztül tanítottak az ősi hagyományok. Nem belső rendezettségben tartják, hanem a szabadesés sebességével szétszórják magukat.

      Tehát egy-egy világszemléletnek nem a világ milyenségéhez van elsődlegesen köze, hanem vallója szellemi állapotához.

      Törlés
  37. Amirika is a butitás nagyiskolája de a bejövő migrik sem maradnak el csak a másik véglet!

    Na ezért kell a nemzetállamokat megszüntetni mert még az ősi kultura a nemek alapján meghatározza a szerepeket, ugyen még férfi eddig nem szült gyereket!? Ja meg nem is szoptatott emlőiből hogy félreértést elkerüljük.

    Nahát a EGYETLEN TEREMTŐ a kiáradó aki az erőt adja a ANYATERMÉSZETnek és e kettő hozza létre a világot benne mindent.
    DE NE FELEJTSÜK EL ANYA Természetről beszélünk anyaföldről és édesanyáról aki szül és etet bennünket 24h nonstopp mig olyan gyámoltalanok vagyunk.

    Nincs Apatermészet és apaföld.....Majd ez a sok majom csinál de az is ANYA lesz csak másként hivja a paprikáskrumpli az paprikáskrumpli, mondhatunk bármit helyette az akkoris az ha az étlapon serpenyősnek hivják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mucika! Ez tökéletesen így van. Van azonban néhány figyelemre méltó kivétel. És mindjárt itt a "szomszédban". A német nyelv ugyanis rejtélyes okokból kissé "furcsán" használja a két alapvető princípiumot. Azaz - általában a férfi alapelvet képviselő Nap - náluk nőnemű (die Sonne), míg az anyaföld, pontosabban a nemzetközösség természeti-közösségi talapzata hím/semleges nemű (das Vaterland - atyáink földje), akárcsak a máshol szintén női elv a "nép" (das Volk). Ez a fordított "nemesítés" egyáltalán nem újkeletű, úgy tűnik, hogy már az ógermán civilizációt megelőző világkorszakban (valószínűleg Hyperborea) is meg volt.

      Bár kétségtelenül szokatlan, de nem egyedülálló ez a fordítottság, mivel az egyiptomi mitológiában is előfordul (ott olykor a Holdat férfinek, a Napot nőnek ábrázolják), de több helyen az ősi keleti tanokban is előfordul. Emögött szerintem legkevésbé egy fogalmi zavart kell tételezni, sokkal inkább azt, hogy bizonyos hagyományok bizonyos esetekben más metafizikai koordináta rendszert használnak. A kérdéssel Orosz László Wladimir foglalkozik a Szivárványhídon át című munkájában.

      Törlés
  38. Friss hír hogy a Premier-liga győztes Leicester City egészen egyszerűen "rasszista-antiszemita" és még ki tudja milyen "ista". Ez várható is volt hiszen az "oxfordi" masonic-illumináti zsidaj foci-bajnokságban sEnkiként, "pénz nélkül" nyerni egyenesen BŰN. Tényleg végidő van, hisz már Csányi bank-ár is a Föld leggazdagabbjai közé avanzsált a cirka 300 milliárd ft-os vagyonával. A problema azonban a még további harácsolás az ADÁS helyett. Ami aztán - természetesen - óhatatlanul is a "legpokolibb levesbe" vezet. Jó alászállást...

    VálaszTörlés
  39. Világszerte cirka 25 millió - az emberiség ellen maffiózó módra összeesküvő - szabadkőműves "regnál". Svédország például annyira fertőzött tőlük, hogy a legnagyobb páholynak cirka 15000 tagja van. Leleplezték - a hidfo-neten olvasható - hogy az egyik svéd kisvárosban éppenséggel 277 befolyásos vakoló tart a kezében mindent. Hetente összeülnek hogy a politika, gazdaság, média és minden más befolyásolása útján voltaképpen életről-halálról döntsenek. Amúgy meg a szokásos - álságosan, hamisan egymás ellen menetelő - cirkuszt jelenítik meg naponta a "nagyérdemű" megtévesztésére, megvezetésére. Ja, évszázadok óta, már sokadíziglen produkálva mindezt. Hogy ez nem démonkrácia ? - dehogynem, hiszen anno azt is ők találták ki - nekünk mint a: "modernizált" rabszolgaságot.

    VálaszTörlés
  40. A szemeimet kisírtam a nevetéstől az ostobaságaitokon.Ti ezekben tényleg hisztek?Volt már egyáltalán könyv a kezetekben?Szánalmas ez az agymosott viselkedés.Tényleg igaz az a közhiedelem, hogy akik ilyenekben hisznek azok nagyfokú tudatlanságról és primitív viselkedésről adnak tanúbizonyságot.Tanuljatok képezzétek magatokat, mert ez a blogger akárhány blőd szemetet megoszt ti nem gondolkodva fogtok hozzáállni,hanem ugyanúgy hittel kezeltek mindent,ahogy eddig is amíg a normál világtól el nem fordultatok.Ne legyetek ostobák,bár a szerző gondolom úgyis törli ezt és az a saját gyávaságának a jele nem több....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Konkrétumokat mondj, mielőtt ítélkezel mások felett és ostobának nevezed őket pusztán azért mert egy adott témában vagy több összefüggésen vitáznak beszélgetnek! Gondolod, hogy nem olvastak el egy könyvet, akik itt hozzászólnak ? Vagy ennyire demagóg módon szoktál hozzáállni más emberekhez ?


      Semmit nem mondasz, ezt észrevetted vajon?! "Ezekben hisztek"...; "Akik ilyenekben hisznek"... Miben és mikben ? Meg tudnád válaszolni?

      Mi az, hogy "agymosott viselkedés", "nagyfokú tudatlanság", "primitív viselkedés" ?
      Tisztában vagy ezekkel a fogalmakkal ?

      Azt pedig jómagam nevében kérdezem: Mi az hogy "ez a blogger akárhány blőd szemetet megoszt" ???? Mit tartasz te szemétnek és szerinted mi lenne a tartalmas ????


      Sőt maga a cikk is a bevándorlók betelepítéséről szól, a stockholmi városházán elhangzottak fordításával... tehát most ez akkor egy szemét gondolom a szemedben ?
      Más oldalon vagy a médiában hallottál egy szót is egyébként ezekről a történésekről például ? - kérdezem....


      Az is önmagáért beszél..., illetve rólad árulkodik, hogy előre veted, hogy
      1. "úgyis törlöm a hozzászólásodat" - Nos nem törlöm, nem szoktam törölni, csak az obszcén és trágár kommenteket....
      2. Már eleve előre vetítetted, hogy törlöm..
      ami a "saját gyávaságom" jele..... - Ismersz? Honnan veszed, hogy gyáva, vagy ilyen, olyan, amolyan vagyok ? - Nem is kommentálom....
      3. Vagy te eleve előítéletekkel tele, totál demagóg módon állsz az élethez a tudatosság és az értelmes gondolkodástól oly távol?

      Törlés
    2. Bojler úr nem vitatkozni akar,csak jól kiosztani itt minden ...hogyis fogalmazott?Agymosottat!Azért nem írt konkrétumokat,mert akkor megpróbáljuk meggyőzni,hogy nem vagyunk agymosottak és "láttunk már könyvet".És ő ezt szerette volna elkerülni.Mennyivel egyszerűbb mindenkit leidiótázni aki "ilyenekben" hisz!Itt most megint nem tudunk vele vitatkozni,mert ugye az "ilyenekben" az egy elég tág fogalom.
      Nagyon sajnálom,hogy az emberek között ilyen sok konfliktusfüggő van.Ezen a blogon is többször tapasztalom,hogy a hozzászólók között néhányan néha kifejezetten a kötözködésben lelik örömüket.Nem lehetne egyszerűen csak udvariasan a saját álláspontunkat érvekkel alátámasztani,hátha sikerül közelebb kerülni az igazsághoz.Ehelyett még a hasonlóan gondolkodók között is "vérre menő" csaták alakulnak ki sokszor jelentéktelen dolgok miatt.Ha idetéved egy ilyen "bojler" mit várunk tőle,ha még mi sem vagyunk EGYségben?Ha árnyalatnyi véleménykülönbségek miatt is képesek vagyunk összeveszni?Mert "NEKEM" és "CSAKIS NEKEM" lehet igazam!Hagyjunk már fel ezzel!Ego ego ego!CSAK az a fontos,hogy kiderüljön az igazság,és hogy mindenki tudja meg!
      Az igazság nem egyvalakinél van,hanem mindenki rendelkezik kisebb vagy nagyobb darabjával!!!A feladat,hogy összerakjuk a kicsi kis kirakós darabkákból amikkel külön-külön rendelkezünk!És ha ezért egyesek agymosottnak,ostobának,primitívnek bélyegeznek mert hiszek az "ilyen dolgokban" akkor tudjátok mit?Vállalom!

      Törlés
    3. Milyen igazság mesélj.... :D
      Egyébként nem kenyerem a konfliktuskeresés, de köszönöm, hogy önigazolod magad,hogy pontosan ugyanolyan vagy, mint amilyennek leírsz engem, vagyis előítéletekkel telinek.Pont ettől vagytok még nevetségesebbek, hogy ilyen Tudatszint Volumen és társai nevű elmegyógyintézetből szökött bolondok szavainak is helyt adtok.Eddig egyetlen jóslatotok sem jött be.Ezt mivel magyarázzátok?Annyira örülnék, ha ezekre választ adnátok, hogy miért mindig csak a jövőben fognak ezek az események bekövetkezni, ha már most is lehetőség lenne rá, hisz oly kevés azon emberek száma akik "felébredtek" akkor azokat akár el is lehetne taposni, de neeeem.Inkább szivárogtatnak nektek információkat.Most komolyan amúgy ha igaz is lenne mégis mit tehetnétek? :D Szánalmas bagázs.

      Törlés
    4. Hallottam, (bocsanat olvastam igaz nem konyvben hanam itt) hogy vannak mar "inteligens" programok amik kepesek a neten kommunikalni igazi emberekkel.Ugy kepzelem el ezt a programot mint Eladot. Bojler, te mond meg, mi az igazsag?Meselj...

      Törlés
    5. Khm... nos uram nincs több kérdésem... :D bőven kimerítetted a mai ostobák és az itt jelenlévőkről alkotott kép színvonalát is.Köszönöm, hogy nem maradták csendben.Pá

      Törlés
  41. Eladó Bojler!
    Szemeimet nem sírtam ki, de van igazad!
    -
    Tudnál jobbat létrehozni?

    VálaszTörlés
  42. Mi a képed Buddha?
    Nem látom mert kicsi!

    VálaszTörlés
  43. Az a baj, hogy mindegyik vallás lejáratta magát.
    Nem Isten, Nem Jézus Krisztus, hanem mindegyik vallás.
    A kereszténység? mindegyik egyház szánalmas, fanatikus, arcátlan, és gyenge.

    Istent és Jézus Krisztust egyik egyház sem követi, csak hivatkozik a nevére.
    Valójában mindegyik egyház, kivétel nélkül isten ellen van. Antikrisztus, beleértve a protestáns egyházakat is, kivétel nélkül. Lassan ott tartok, hogy mindegyik egyházat gyűlölöm.
    De istent nem. Mert az Isten a nevét egyik egyházhoz sem adja már, minek is tenné, amikor semmi másból nem áll, mint szánalmas hitvédésből, aminek sem ereje, sem tartalma nincs, mert a lényeg hiányzik. Isten jelenléte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A baj inkább az E.V., hogy amit te itt most ilyen formán közre adtál, azzal még inkább megtéveszted a hit kérdésekben amúgy is tévelygő embereket, mivel te magad sem tudsz különbséget tenni az Ekklésia (Jézus Krisztus Teste; 1Kor 12:27 és Ef 1:22-23) és az intézményesített, hamis, vallásos, az emberi hagyományokat a SzentÍrás fölé helyező, vagy azzal egyenértékűnek tartó, egyház között. Nem tudom hol voltál te akkor, amikor itt nem egyszer értésére lett adva a nagyközönségnek, hogy az Egyház definiciója: azon Krisztusban újonnan született emberek közössége, akik a megtérés által, elnyerték bűneik bocsánatát és ami Egyháznak feje: Jézus Krisztus (nem a kat. pápa), és ami Egyháznak Isten, igenis, hogy a nevét adta.
      A vallás [amit Jézus maga is emberi parancsolatoknak tartott (Maté 15:8-9; Mark 7:7-9)] sajnos éppen, hogy nem járatta le magát, mert él és virul a mai napig is. A "Biblia" és a "hagyomány" között az Úr Jézus is pontos különbséget tesz, ez utóbbiak terjesztőit, képmutatóknak nevezi.

      Törlés
  44. Miért nem hozakodok elő egyetlen megalapozott konkrétummal sem?Pontosan azért amiért ti sem tudtok ezekre az ökörségekre egy épkézláb hiteles bizonyítékkal sem előállni.
    Remélem tisztában vagytok az oldal megítélését illetően, hogy a magyar átlag nevetségesnek tartja ezt a blogot.

    Mutatnék egy példát és ezzel remélem érzékeltetni tudom mennyire szörnyű amit képviseltek.
    Ja igen kedvencem a Tudatszint Volumen nevű felhasználói írásai amik maasszív skizoid jellegű problémákra utalnak.

    Szóval egy bejegyzés az oldalról:

    http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__5052742-a-vilaghelyzete-blog-ot-miert-fikazzatok


    Remélem érthető, hogy nem én állok azon az oldalon akiket bolondnak néznek, és gondolom azért ti sem vagytok annyira hülyék, hogy egy konteókkal foglalkozó csoport majd olyan információkhoz jut amihez komolyabb emberek sem tudnak.Miért pont ti tudnátok az igazságot akik a lehető legtávolabb vagytok azok a bizonyos "információktól".Mint mondtam ti ugyanúgy hittel kezeltek mindent most is mint amikor a televíziónak vagy a sajtónak hittetek.

    VálaszTörlés
  45. Ha esetleg nem volna elég, az oldal és látogató megítélését illetően.
    Hozzáteszem csak amiatt hozakodtam elő ezekkel az oldalakkal, hogy a saját szemükkel lássák a felhasználók azt,hogy miként látja őket a valóság és az emberek.
    Ami pedig Buddhát illeti értékelem, hogy belém szeretne kötni, de az amit képvisel és ahogyan szeretett volna velem kommunikálni válaszra sem méltandó.
    További jó elmélkedés, de csak a saját időtök raboljátok az amúgy is rövid életetekből amit leélhettek rettegve vagy boldogan.A ti döntésetek.

    http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyok__5049232-mi-a-velemenyetek-a-vilaghelyzete-oldalrol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az mar majd 3 eve volt Ocsi.Azota sokat fejlodtunk, nem kene pont most hogy a jelenleted le huzzon bennunk ujra.

      Törlés
  46. Valami miatt nem látszanak a "legfrissebb hozzászólások Widget" a jobb oldalon....

    VálaszTörlés
  47. "Remélem tisztában vagytok az oldal megítélését illetően, hogy a magyar átlag nevetségesnek tartja ezt a blogot."

    A magyar átlag a relativitáselméletet is annak tartja, mert van a világon vagy 18 ember, aki érti egyáltalán. Ez van a magasabb szintű észjárást igénylő dolgokkal. Ez a szellemi magányosság, amit Jézusnak is el kellett viselnie.

    "A többség téved." /Einstein/

    (Ettől még nem tartom az oldalt a bölcsesség forrásának, sőt rengeteg tévedést, mentális zavart ismerek fel benne, és meghaladják az itteni igazságokat a saját felismeréseim, de az átlag elmarasztaló megítélésének az oka akkor is ez.
    Már maga az elmarasztaló, leértékelő érzelemvilág is egy nagyon rossz érzelmi/mentális állapot, alacsony energiaszint, gyenge isteni kapcsolat sajátja.)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A magyar átlag a relativitáselméletet is annak tartja, mert van a világon vagy 18 ember, aki érti egyáltalán." :D :D :D

      Tipikus hívő gondolkodásmód ahol a magasabbrendűség érzete azért alakult ki, hogy palástolni tudja valamivel a tudatlanságát.

      Annyira vicces volt olvasni, hogy szerinted 18 ember érti a relativitás elméletet a világon. :D A legtöbb fizikus most hangosan felröhögött volna....

      Nem baj Szer Elem azért megpróbáltad, ne csüggedj legközelebb sikerül. :)

      A kommentelők idáig csak azt a tényt erősítették meg, hogy ide 8 általánost végzett vagy maximum szakiskolába járt megtévesztett elmék járnak az "élet iskolájából".

      Törlés
    2. A relativitáselméletet nem tudni kell hanem átlátni!
      Tudja minden érettségizett diák!
      De átlátni?
      Számokkal, egyenlettel leírható minden?
      Mi az, hogy az ENERGIA' (.?.) ugyan az mint a TÖMEG szorozva a fénysebesség (maximális hatás az univerzumban) kétszeresével?
      Ráadásul ott a kettő!
      Tiszta abszurdum!

      Törlés
    3. Magyarázat.
      MAGYAR-ázat...najó!
      A számokat nem mi találtuk ki.
      A számok egyértelmű következménye a matematikai egyenletrendszer.
      Van olyan amit még nem oldottunk meg. (de tudjuk, hogy létezik)
      Kémiai kötés szint is matek, lehet bármilyen molekulát létrehozni.
      Senkik vagyunk ezen a téren ÉPP EZÉRT NEM LEHET SZAVUNK az ISMERETLEN TERÉN!
      Ez az oka a "mai ésszel" felfoghatatlan kutatásának!
      Aki ehhez "ELADÓ BOJLER blogger" szinten viszonyul, az ne olvassa ezt az oldalt!

      Törlés
    4. Ajjaj!Már emlékszem Irén Tolmács... Ön az akit itt ha jól láttam mindenki csitítgat, de köszönöm a felvilágosítást, bár körülbelül egy betépett hajléktalan szintjén vannak a magyarázatai.Égesse csak tovább az oldalt!Köszönöm! :D

      Törlés
  48. UFO...
    Akik hisznek benne és akik nem...
    Éles a vita és totál hülyének nézik a másik oldalt!

    VálaszTörlés
  49. Mit jelent az, hogy BIZONYÍTÉK?
    Egy papíros? Vatta fehér, nem piros!
    Egy személy állítása?
    Egy tárgy???
    Vannak dolgok amikre sosem fog fény derülni!
    TUDJUK, hogy mik!
    BIZONYÍTÉK az VAN minden oldalról!

    VálaszTörlés
  50. Nyilván egy globális agytröszt bérencei próbálják meg lejáratni a gondolkodó embert!

    VálaszTörlés
  51. Valami nem stimmel!
    Valami...de nem tudom MI!
    Mintha be lennék drogozva!
    Vagy mégsem?
    Szaporodjunk...építsük a karriert?
    Nézem a TV-t..
    Dugunk vagy sem?
    Gyerek? vagy sem..
    ENNYI?
    Esetleg építkezzünk?

    VálaszTörlés
  52. Biztosan már az ivóvízben is megjelent a sok kipisilt antidepresszáns...meg a többi pszcihotikum gyógyszermaradvány..(is)

    VálaszTörlés
  53. Félek, mert túl okos a telefonom!

    VálaszTörlés
  54. Vajon történtek arra vonatkozólag kutatások, hogy a LOMBIKBÉBI program óta mennyivel nőtt például az allergiások száma?
    Véleményem szerint ha MI emberek mikroszkóp alatt döntünk arról, hogy a milliárd hímivarsejtből melyik az ami épp alkalmas, az természetellenességből fakadóan degeneratív problémákat okozhat.

    VálaszTörlés
  55. Bojler.Mar kerdeztem, mit szeretnel elerni?Az itt jelenlevok mindegyike eretsegizzen le?Vagy ne is latogassuk ezt az oldalt?Valamiert kotelesseget tudatni velunk hogy mind luzerek vagyunk?Miert?Miert?Miert?

    VálaszTörlés
  56. "Ki miben hisz,vagy nem hisz" vita margójára.
    Egy kisgyereknek van otthon egy divatos néven úgy mondják hangyafarmja.Egy közepes méretű akváriumban laknak.Az akvárium 30x40x60 cm-es.Reggel a kisfiú bekapcsolja nekik az akvárium tetejébe épített világítást,majd ilyen-olyan ennivalót juttat be nekik.Az akváriumban nincs semmi tereptárgy csak föld.
    Ha mi most varázsütésre mint egy mesefilmben hangyává tudnánk változni és bemennénk hozzájuk beszélgetni,azt mondanák nekünk,hogy a világ 30x40x60cm-es, a világ vége üvegből van, isten(a kisgyerek)minden nap világosságot csinál és minden nap ad nekünk ennivalót, e világon kívül nincs semmi és nem létezik más lény csak a hangya.
    Hogyan magyaráznád el ennek a hangyakolóniának,hogy létezik egy olyan állat mint a bálna és hol él.Hogy léteznek óceánok,és hogy van élet a víz alatt.Hogy létezik a vándorsólyom és több mint 300km/h sebességre képes.Mondhatnék akárhány példát.Nekünk ez a naprendszer az akváriumunk.Ennyi fogalmunk van a világról.Hangyák vagyunk az univerzumban és megpróbáljuk kitalálni,hogy van e élet az üvegen kívül és létezik e más állat vagy csak a hangya.És lehet e egy teremtő,aki betett minket ebbe az akváriumba.Persze mindenki azt gondol amit akar,de nem szabad azt gondolni,hogy BIZTOSAN mi vagyunk az univerzum csúcsa és hogy nálunk nem létezhet nagyobb hatalom,vagy fejlettebb értelmes lények.Attól még,mert a hangya soha nem fog találkozni a bálnával mi azért pontosan tudjuk,hogy a bálna létezik és a világ sokkal nagyobb mint 30x40x60cm.

    VálaszTörlés
  57. Ezeknek a terráriumban' élő ROVAROKNAK" mi csak táplálék!!! vagyunk!
    Csak szaporodni tudnak.
    Sajnos ezt a gyarmati rendszer hozta létre!
    Menjenek oda!
    Francia! -még tán a nyelvüket is beszélik, ungabungaáék!

    VálaszTörlés
  58. Afrikai néger bevándorlókról beszélek, akiknek milliós áradata indul!

    VálaszTörlés
  59. Angela Merkel TERRORISTA ZSIDÓ bérenc!
    A szomszédségodba települjenek EZEK!!

    VálaszTörlés
  60. K?ezdek kiborulni!
    EZEKNEK sosoem lesz BEVÁDORLÓ a SZOMSZÉDJA!!

    VálaszTörlés
  61. Kecskefejú SÁTÁN MERKEL!
    Tönkretette az EU-t.
    De Magyarországot nem fogja!

    VálaszTörlés