2015. október 23., péntek

Elképesztő kódokkal és üzenetekkel telerakott videó most az internet legnagyobb és félelmetes rejtélye

Eredetileg nem szándékoztam vele foglalkozni, mert egy Viral-videónak, vagy ún. vírusmarketingnek gondoltam.... Mindaddig, amíg meg nem láttam benne a szabadkőművesek titkosírásának kódját.... De ezen kívül is olyan bonyolultabbnál bonyolultabb kódokat tartalmaz - ami rengeteg belefektetett munkát feltételez - és ami megkérdőjelezi, hogy miért csinálna bármelyik cég ilyet, hiszen első nézésre és főleg hallásra senki nem is veszi észre ezeket... 
Komoly elemzéssel és hangfrekvenciás dekódolással viszont az akusztikai részek, nagyobb odafigyeléssel és kódfejtéssel pedig a vizuális részek is dekódolhatóak......
Az eredménye pedig egyben elég félelmetes üzenet és jövőkép... Olyan mintha újra csak figyelmeztetni szeretnék azokat, akiknek szemük van a látásra vagy fülük hallásra........ Nem tudom.... Ezért teszem csak közzé én is...., hátha okos emberek sokkal több mindenre jutnak, ha együtt gondolkodnak vagy fejtik meg, miről lehet szó.... Sokan megtették már külföldön azóta, az Ő eredményeiket teszem most közzé. (SBG Buddha - VilagHelyzete)


UPDATE - 2015.November 19.  

A párizsi terrortámadás után készült magyar nyelvű "elemezgetés"



UPDATE - 2015.Október 25. Frissítettem a cikket és feltettem a hanganyag spektrográffal lejátszott képét ! Azaz a hangból milyen képes üzenetek kerülnek elő..... Durva, bárki is készítette vagy üzenni szándékozott vele valamit.....




Két hete került fel a Youtube-ra egy nem egészen kétperces, zavarba ejtő videó. Pont olyan, amilyennel a thrillerek szuperintelligens sorozatgyilkosai szoktak üzenni a politikusoknak, meg a rendőrségnek. Vannak, akik szerint azért, mert ez pontosan az: egy valódi őrült lángelme fenyegetése. Mások szerint csak ostoba vicc, megint mások pedig marketinges nagyágyúkat sejtenek a háttérben, és azon gondolkodnak, hogy melyik világmárka reklámja lehet. Végeláthatatlan viták folynak erről a közösségi portálokon. 




Az alig két perc tele van jelekkel, kódokkal, rejtvényekkel. Valójában sokkal több van belőlük, mint amennyi elsőre látszik. 
Feladványnak, vagy legalábbis nyomnak tűnik maga a cím is: 11B X 1371
A videóban szereplő alak a reneszánsz Itália egyik jellemző figurájára, a pestisdoktorra hasonlít. Utóbbit tekintve többen attól tartanak, hogy a videó készítője egy járvány elszabadításával fenyegetőzik.


Nyilvánvalóan jelentősége van a hangnak is. Valaki szerint az „I would like to kill you” (meg akarlak ölni) mondat ismétlődik benne széttorzítva. 
Egy Reddit felhasználó spektrográffal vizsgálta meg a hang frekvenciáját, így rejtett képeket talált: koponya számkódokkal, megkötözött meztelen nő és sikító női arc + különböző feliratok: „we are the antivirus” (mi vagyunk az antivírus), „you are already dead” (már halott vagy) tartalommal....





Nyom lehet a helyszín: az omladozó épület, a figura tartása és testbeszéde. A videó legelején látszik, ahogy a figura három, egy, majd két ujját mutatja fel, közben az ablakban betűsorok villannak fel. Később, az alak tenyerében felvillanó fény lehet morze vagy bináris kód, vagy valami egészen más. De ez csak néhány példa a kétperces felvételben megbújó rejtvényekből.

Rejtély ráadásul a videó felbukkanása is. Bár szeptember 30-án egy Parker Wright nevű felhasználó feltöltötte a Youtube-ra, ha a címre rákeresünk a Google-ban, találunk májusi bejegyzéseket is a videóval kapcsolatban.

A Daily Dot megtalálta a felvétel egy korábbi verzióját, amit május 9-én, egy „aetbx” nevű feltöltő tett fel a Youtube-ra , egy bináris kód kíséretében, ami egy spanyol szöveget ad ki. A cím: „muerte” (halál), a leírás: „te queda 1 año menos” (egy éved vagy még kevesebb van hátra).





Egy svéd techblog, a GadgetZZ azt írja, hogy ők egy feladó nélküli borítékban kapták egy DVD-lemezen, már hónapokkal ezelőtt, de csak nemrég bontották ki. 
Maga a levél nem árult el csak annyit, hogy Lengyelországban adták fel, a lemezen pedig nem voltak rejtett fájlok, csak a videó. Egy hete írták meg a cikküket, és bár érkeznek megfejtésrészletek kommentekben, az összképpel kapcsolatban még mindig, mindenki tanácstalan.



Morzekódot és GPS-koordinátát találtak benne: 
„RED LIPSLIKE TENTH” anagramma = "KILL THE PRESIDENT"

Néhány megfejtő egy Obama elnök elleni merénylettől tart. Arra alapozva, hogy találtak a felvételen egy morzekódot, ami a „RED LIPSLIKE TENTH” betűsort adja. Ez pedig a „kill the persident” (öld meg az elnököt) mondat anagrammája. Felfedezhető ráadásul a videón egy négylépéses sakk-matt betűkódja, és a Fehér Ház GPS koordinátái is.

Pont ez az, ami miatt sokan úgy gondolják, hogy nem lehet szó reklámról: nincs cég, amelyik bevállalná, hogy egy elnök, ráadásul az amerikai elleni merénylettel fenyegetőzik egy kis hírverésért, ráadásulírja a Vocativ. De még egy hollywoodi cégtől is kockázatos lépés lenne kínzó-pornóval és elnök elleni merényletre buzdító kóddal felfuttatni termékét....

Egyelőre részmegfejtések vannak, de valódi magyarázat nincs.... Illetve, ami eddig kijött, az mind elég rémisztő lehet, főleg ha valójában a jövőről vagy egy bekövetkező eseményről szóló figyelmeztetés..... 

Forrás: Vocativ.vom / Reddit.com

74 megjegyzés:

  1. kicsit többet vártam tőletek mint hogy bekopizzátok ezt a hvg cikket, amit meg az kopizott valahonnan...

    VálaszTörlés
  2. inkább ezzel foglakoznátok-- https://www.youtube.com/watch?v=M6KIqe199n4

    VálaszTörlés
  3. Nos akkor elmondom, hogy még a kezdet kezdetén, 2012-ben már foglalkoztam vele! Meg is jelent a VilagHelyzete blogon ! Íme : http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/jelenleg-zajlo-esemenyekrol-oriasi.html

    VálaszTörlés
  4. Legkevésbé egy Fehér Házban csapot csetepaténak lenne most értelme. Obama második ciklusa végén jár. Mindig "jó fiú" volt, nem köpött bele megbízói levesébe, amúgy sem volt egy karakteres figura. Obama nem egy JFK, sokkal inkább az USA "Gorbacsovja". Kinek állna útjában? Kiiktatásával gyakorlatilag semmi nem történne világpolitikai szinten. Ugyanez már nem mondható el Putyinról vagy Erdogánról...

    VálaszTörlés
  5. Fura, de - kiváltképp az utóbbi időben - a "héják" viszik az amerikai külpolitikát (McCainés társai). Ők egyfajta operatív bulldózerként egyengetik a terepet (Ukrajna, korábban Szíria). John Kerry pedig szemmel láthatólag egy "tedd ki, hadd hűljön" figura, annyiban viszont rosszabb Colin Powellnél, hogy az utóbbinak legalább kis híján leégett a bőr a képéről, mikor az ENSZ-ben egy ábrán mutogatta Szaddam Husszein nem létező vegyi fegyvereit. Kerry feladata mindössze a nagy demokratikus lózungok bemondása.

    VálaszTörlés
  6. Velem tegnap jott szembe ez a nyomaszto video, es rogton elkezdtem utana olvasni, hogy mi is ez.
    Talaltam fotokat a forgatas helyszinerol (http://www.dailydot.com/technology/creepy-puzzle-video-poland-11b-x-1371/) es ami rogton feltunt, hogy a "szereplonk" elegge kisnovesu lehet.

    Nezzetek meg hogy a G betu neki kb fejmagassagban van, cirka 20 sor tegla, ami 5-6cm-rel szamolva is legfeljebb 120 cm. Letezhet, hogy egy gyerek a foszereplonk? Ha igen akkor ez lehet valami plusz nyom?

    Amugy regen hatott ram valami ennyire nyomasztoan, teljesen telibe talalta a paramat...

    VálaszTörlés
  7. Információs adatbázissal segíti a menekülteket a Google

    http://index.hu/tech/2015/10/24/informacios_adatbazissal_segiti_a_menekulteket_a_google/

    VálaszTörlés
  8. Én egyik itt mutatott képet sem láttam a videóban.
    Hogy lehet kockánként végignézni?:-o
    És hány kockán át látszanak ezek a kódok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Spectrum analizátor nélkül nem is fogod látni, de valóban ott van minden kép és kód.
      Tessék, pl ezt a képet az előbb csináltam. Igaz, csak egy (durvább) részlet, mert sorban követik egymást az "események".

      http://abload.de/img/11b-x-137140sp9.jpg

      Üdv

      Törlés
    2. "Egy Reddit felhasználó spektrográffal vizsgálta meg a hang frekvenciáját, így rejtett képeket talált: koponya számkódokkal, megkötözött meztelen nő és sikító női arc + különböző feliratok: „we are the antivirus” (mi vagyunk az antivírus), „you are already dead” (már halott vagy) tartalommal...."

      Törlés
    3. Itt az egész kód, vagy "üzenet" egy FL STUDIO spektrum-on:

      https://www.youtube.com/watch?v=cSPjWtAjlfM

      Törlés
    4. Ha jól értem az eljárás lényegét: képi montázsokat készítettek, majd lecsökkentették a bitmélységét (pl gif - 8bit), összenyomták a kontrasztot, hogy hanggá alakítva beleférjen a 20Hz-20kHz-be, végül valahogyan hangként lejátszották. Hasonló hangot adtak anno a Commodor 64-hez való kazetták is, amelyek különféle programokat tartalmaztak, de egy magnóba rakva már zagyva, csicsergő hang volt hallható a hangszórón. Miért ne lehetne megcsinálni ezt egy képpel. Sőt, a különböző űrszondák által rögzített elektromágneses anomáliák is hanggá alakíthatók:

      https://www.youtube.com/watch?v=X_JAvVjKeWI

      Törlés
    5. Mike! Te vágod a hangszerkesztést. Készíteni kellene egy "ellenborzongatós" videót. Mondjuk ilyesmi üzenetek beleszőve. "You're the Child of God", továbbá "The Kingdom of God is within You", és végül "You will be born to Eternal Life". Képi tartalom lehetne, mondjuk Rembrandt, vagy Botticelli valamelyik festménye, a helyszín pedig pl. a reimsi katedrális. A vágást vállalom... :-)

      Törlés
    6. A "már halott vagy" nem igaz, de a " még halott vagy " annál inkább. Aki pedig felismeri halott mivoltát, az már nem is halott többé, és nincs is szüksége antivírusra sem. A kérdés csak az, hogy hányan tették meg ezt már? Ha sokan, akkor az nagyszerű, és az ilyen videókkal már nem tehetnek mást csak egy jót mosolyognak rajta.:)

      Törlés
    7. "Aki pedig felismeri halott mivoltát, az már nem is halott". Ez a lényeg. A halottat csak az ÉLŐ képes felismerni.

      Törlés
    8. Halott = hal ott / egy OTT lévő HAL. Halál = hal ál / ÁL HAL. Hal alatt a Halak korszakbeli ember értendő. Jézus feltámadása utáni bibliai halászata a tanítványokkal: a 153 hal azaz a 9-es /153=9/ Halak korszakbeli ember "kihalászása" a tengerből /= 7,3 milliárd/. Olyan hogy halál - a testhalál is csak testcsere - valójában nincs. Az alapképlet pedig az hogy: "élet és halál ugyanEGY".
      Van aki még az "életét halja" > leépíti a létezését és van aki már a "halálát éli" > felépíti a létezését. A földi pokolból már főnix-madar-szerűen feltámadt ember van ál/hamis hal állapotban - azaz már nem Halak korszakbeliként hanem a Vízöntő-beliként létezik. A Vízöntő aranykorának "aranyemberei" tehát azok a már meghalt de még ugyanabban a testben rögtön újjá is született korszakváltó matuzsálemek akik aztán segítenek a többi embernek. Testi-lelki gyógyítással átjutni az "aranykapun" > "nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta..."

      Törlés
    9. Viator!Nagyon jó ötlet az "ellenvideó"!Ha ezek az emberek ennyire hisznek a szimbólumok stb stb hatalmában,hogy pl a dollárra is rárakják a piramist a szemmel,hogy minél több emberhez eljusson,akkor érdemes foglalkozni ezzel a dologgal.Lehet,hogy "mi"nem értjük,nem foglalkozunk vele,de ha nekik ennyire fontos akkor lehet,hogy érdemes lenne tanulmányozni ezt a témát,bevinni a köztudatba,mert ha a rossz szimbólumoknak van hatalma akkor a jóknak is.Érdekes pl miért került a 10000 ft os papírpénzünkön Szent István fejére ez a korona?Észrevették egyáltalán az emberek hogy ez nem a szent korona?Sokkal inkább 3.Béla halotti koronájának néz ki.Vagy az angyalos címerben miért cserélődött ki a havasi gyopár hatágú csillagra?Érdekes kérdések.Olvasta e valaki Berta Tibor Időkód 1-2 könyveit,és Badiny Jós Ferenc Jézus király a pártus herceg című könyvét?Szinte már a Mátrixban érzem magam.Semmi sem igaz amit öt perce még szentül hittünk.Nade legalább elindult az a bizonyos folyamat jó irányba.Hajnal előtt legnagyobb a sötétség.Nemsokára feljön nap.Ez nem kérdés.Tudom.Mindenki tudta,hogy valami nem stimmel a világgal,de már tömegek kezdik fölfogni,hogy a tv nem az "igazság ládája" :)
      Újra divatba jön a gondolkodás...

      Törlés
    10. Kedves Anikó! Konfuciusz mondta, hogy "nem szavak és törvények irányítják a világot, hanem jelek és szimbólumok". Amit egy törvényi rendszer, alkotmány,stb kibontva tartalmaz, azt egy szimbólum egyben és koncentráltan. Ezért használták a nagy diktatúrák előszeretettel például a pentagrammot, amely eredetileg gnosztikusok "újjászületett emberének" a szimbóluma. Minden ötágú csillagos rendszer egy átalakított, átgyúrt embertípussal számolt (proletár, fogyasztó, választó polgár)

      Az a nagyszerű a demokráciában, hogy egy ilyen döntés mögött - nevezetesen, hogy III. Béla halotti koronája kerüljön Szent István fejére a pénzen - ki is állt valójában sosem tudhatjuk meg. Mert akik ezt eldöntötték, azoknál van valójában a kormányrúd. Érdekük a halotti korona ilyetén ábrázolása, mint ahogy az is, hogy a Szent Koronát szétcincálják. Mai napig az a hivatalos álláspont, hogy két részből, később rakták össze (latin korona, és görög korona...)

      Törlés
    11. És még valami. A tavasszal jártam a Parlamentben, a Szent Koronát is megtekintettük. Döbbentem tapasztaltam, hogy a Korona alatt - keresztben - helyezték el a kardot. A kard a szétválasztás, elválasztás szimbóluma. Tehát a Korona bent van a kupola mértani középpontjában, fölfelé nyitott, de a földi, törvényhozási világ irányába hatása már "le van rekesztve". Valakiknek tényleg érdekük, hogy ne működhessen.

      Törlés
    12. viator,
      Konfuciusz tévedett, mert a világot valójában a félelem irányítja.

      Törlés
    13. A félelem is egy szimbólum. A lélek aszimmetriájának, az autonómia, és az Egység hiányának (fél-elem) szimbóluma. Bogár László szokta mondani, hogy a modern pénz maga a megtestesült félelem.

      Törlés
    14. Szia Viator!

      Igen, tudnék csinálni ilyet, - megvannak hozzá a "dolgok' -, de nincs rá se időm, sem kedvem foglalkozni, nekem nem ez a "főprofilom" :), és nem is szeretném, ha egyáltalán valami hasonló ilyen dolog kötődne hozzám.
      Igaz, hogy gyakran szoktam olvasgatni az oldalt, mert tetszenek a bejegyzések, de most is csak azért írtam, mert a "hang" került előtérbe. Remélem nincs harag. :)
      Viszont az is igaz, hogy...

      Van ebben a videóban valami, nem tudom, hogy mi, de eléggé profin össze van rakva a sok és talán csak az átlagembereknek bonyolult rejtvényeivel, kódokkal utalásokkal, üzenetekkel, durva képsoraival és persze van egyfajta hangulata, (ha lehet így nevezni) ami súlyosan nyomasztó, már-már tonnás súllyal nyom lefelé, hogy megfulladj az egésztől és beleégjen a hátsó tudatalattidba, hogy ilyet is láttál.

      Persze az is lehet, hogy valaminek a reklámja, vagy csak valaki szórakozik, és ez az egész nem vezet sehova, de ezt egyelőre nem tudom elképzelni.

      Törlés
    15. Viator. Aha. És mond,...az állatokat is a szimbólumok vezérlik, amikor menekülniük kell valamitől, vagy félnek megközelíteni valamit?

      Törlés
    16. Redneck. Mindenképpen, feltéve ha a szimbólumokat nem szépirodalmi absztraktumoknak, hanem a létezés olyan építőköveinek tekintjük, amelyek eredete a természeten túli szférákban van. Úgy ahogyan például Platon az "ideákat", vagy a buddhisták a "szamszkárákat", vagy az muszlimok "Isten 99 nevét".

      Törlés
    17. Szia viator.
      Most már értem miért nem értünk egyet. Neked mást jelentenek a szavak, a kifejezések, amint ugyanazok nálam, vagy a többi embernél általában jelentenek. Magyarul egy olyan értelmezésben, egy olyan értek rendben gondolkodol, amit teljesen idegen a többiektől.
      De azért, hogy mégse maradjon ennyiben ez a vita, merthogy van egy igaz-nem-igaz része is a dolognak, a filozófiai leírásokon túl (a világ legfinomabb pudingjának elkészítésének módja) , eltudnád ezeket egy-két életszerű példával is (légyszíves készítsd el nekem) magyarázni nekem?(megkóstolnám).

      Törlés
    18. Szia Redneck! Az egyedi nézőpontok nem feltétlenül önkényesek. Nem kitaláltam, inkább megtaláltam őket. Sok szempont lehetséges, a maga módján mindegyik feltár valami nagyszerűséget abból, amit mindannyian keresünk.

      A szimbológiát nem úgy fogom fel, mint Tom Hanks a Da Vinci-kód elején. Tehát: jel - jelzett - jelentés. Ez ugyanis nem szimbológia, hanem ikonográfia, ikonológia. A szimbólumok valódi értelme ugyanis nem analitikus módszerekkel, hanem belső átéléssel ragadható csak meg. Persze filmes narratívákba simán belefér egy ilyen csúsztatás.

      A szimbológia szimbólumok rendjével, eredetével és ontológiai jelentőségével foglalkozik. A görög "symbolo" egybevetést, lényegileg újraegyesítést jelent. Itt van az első lényegi megállapítás, nevezetesen, hogy a szimbólum egy korábban történt leválásra, lesüllyedésre, lehatárolódásra utal. A megnyilvánuló szimbólum (vagy szimbólum kapcsolat) tehát egyszerre el is fedi azt, amit megnyilvánít.

      A szimbólumok (szamszkárák) magasabb jelentés szerint preexisztenciális tendencia-csirák, eredendő készségek, sőt emlékek és ösztönök is, amelyek a megnyilvánulás lehetőségét hordozzák magukban. Mint ilyenek, nem a tér-idő, hanem a megnyilvánulatlan öröklét világához tartoznak. A szimbólumok száma végtelen, de mindegyik visszavezethető egyetlen fő szimbólumra, ez pedig a Természet. Itt nem biofizikai világra kell gondolni, inkább arra, amit Arisztotelész "isteni physis"-nek nevez. Az ez "égi", örök Természet nyilvánul meg a fizikai kozmoszban, öt további szimbólum segítségével, amelyek a földként, vízként, tűzként, levegőként, térként (mint öt őselem) lépnek be a megnyilvánulásba.

      Minden szimbólum változatlan. Csak a megnyilvánulásaik alakulhatnak át, aszerint, hogy valamely szimbólum mely szimbólum körében hoz létre megnyilvánulást. Valójában minden szimbólum körében benne rejlik tehát minden szimbólum; a Természet szimbóluma pedig magában foglalja a szimbólumok összességét.

      Ugyanaz a szimbólum, mely a durva anyagi megnyilvánulások szintjén a föld, vagyis a leghatározottabb tárgyszerűség, a szilárd test valóságát hozza létre, a cselekvő-képességek szintjén már a nemző-képességben, az érző-képességek szintjén a szaglásban, a benyomás-egységek síkján a szag-benyomás mivoltában, az elme síkján pedig a gondolkozó-készség formájában nyilvánul meg.

      Tehát a szimbólumok gyakorlatilag végtelen számú összekapcsolódási hálózata hozza létre világunk hallatlanul változatos természeti világát, így a kutya menekülési ösztönét is. Ebből a szempontból Konfuciusz mégsem tévedett.

      Törlés
    19. "A tavasszal jártam a Parlamentben, a Szent Koronát is megtekintettük. Döbbentem tapasztaltam, hogy a Korona alatt - keresztben - helyezték el a kardot. A kard a szétválasztás, elválasztás szimbóluma. Tehát a Korona bent van a kupola mértani középpontjában, fölfelé nyitott, de a földi, törvényhozási világ irányába hatása már "le van rekesztve"."

      És? Megtaláltad azt, akinek van kulcsa hozzá?
      És adtál neki egy ezrest, hogy helyezze másképp?

      Törlés
    20. Mike, benn van a cikkben a spekrtumanalizátoros videó is, megnéztem, de nincsen benne a halálfejes-kódszámos kép... (???)

      Törlés
    21. Szer Elem! Az az egészben az érdekes, hogy amikor voltunk, éppen nem volt magyar nyelvű idegenvezetés, csak angol, egy német és spanyol csoporthoz csatlakoztunk. Mellettem állt egy siheder német kis csaj. Ő egyből észrevette ezt a "kardproblémát". Odasúgta a mellette állónak: "Nagyon szép, de kár, hogy a kardot ilyen ízléstelenül alá rakták." Nem semmi.

      Érdemes megnézni a Parlamentet. Csili-vili multimédia, reptéri szintű biztonsági beléptetés egyfelől, igazi XIX. századi érzés másfelől. Csak lábjegyzetként írom ide. Néhány éve meghozták azt a törvényt, hogy kocsmákban a hideg sör mellett nem gyújthatsz rá cigire, mert hű, de nagyon veszélyes az egészségre. Belépve a parlamentbe, egyből lehetett érezni a falakba beivódott füstszagot. És biztosan nem gróf Tisza István szivarfüstjét éreztem. Szóval ilyen a politika. Ezt a hatást egyébként úgy igyekeztek a fenntartók mérsékelni, hogy egy komplex illatosítórendszert szereltek be az épület mennyezetébe. :-)

      Ha már felmerült Tisza István neve, az épület északi végénél áll egy monumentális szoborcsoport. Káprázatos. Külön figyelmet érdemel az alkotás tetején lévő oroszlán-kígyó kompozíció:

      http://ujkor.hu/sites/default/files/kepek/tisza_szobor.jpg

      Törlés
    22. Akkor újra kérdezzlek, viator!
      Megtaláltad azt, akinek van kulcsa hozzá?
      És adtál neki egy ezrest, hogy helyezze másképp?
      Vagy mikor és miben segítsek?
      Nem hiszem, hogy ezt az apróságot nehéz volna megoldani.

      Törlés
    23. Szia viator!
      Ahhoz képest, hogy etimológiailag a görög "symbolon"-nak csak egyedül az "egybevetéshez" van köze és még véletlenül sincs köze az "újraegyesítéshez", jó sokat sikerült írnod. :)
      Mesélnék neked azokról a kiskacsákról, akik azért féltek a ivarérett kacsáktól, mert ők inkább az őket kikeltő emberhez ragaszkodtak, ergo, számukra az ivarérett nagy tesók jelentették a félelmetes ismeretlent, de mostanra már lemondtam az eredeti téma illetve az azzal kapcsolatos nézetem népszerűsítéséről.

      Ui. Konfuciusz többek közt ezt is mondta: "Heaven sends down its good or evil symbols and wise men act accordingly"

      Törlés
    24. Szia Redneck!

      "wikipédiás" megközelítésből valóban csak ennyit jelent. :-) Ugyanaz a helyzet, min Buddha Négy Nemes Igazságának első megállapításával.

      Mindjárt itt az első bibi:

      wikipédia: "A négy nemes igazság". Csakhogy az eredeti páli kifejezés: "cattari ariyasaccani", ennek a pontos fordítása a "négy árja igazság". Az árja jóval több, mint nemes. Ja, hogy nem polkorrekt dolog leírni az árja szót, mivel a nácik... Csak azt felejtik el, hogy az árjaság nem rasszokhoz, hanem kasztokhoz kötött szellemi minőség.

      Az első megállapítás. "Bhava dukkha". Erre a wikipédia: "az emberi élet lényegében szenvedéssel teli". Ez nagyon felületesen igaz. Ha megmaradunk pusztán ennél az értelmezésnél, hamar egy rezignált életunt Buddha képe kezd kirajzolódni. Ennek a megállapításnak ugyanis jóval mélyebb értelme van. Például az, hogy "a létezői, feltételekhez kötött létezés (bhava) kimozdult a metafizikai tengelyéből, az eredeti állapotából (sat)". Ez azért fontos, mert ha csak a felületes értelmezésnél maradunk szinte törvényszerűen félrevezetjük magunkat, de legalábbis elsiklunk a lényeg felett.

      A szimbólumokkal kapcsolatos bejegyzésben sem tettem mást, mint felületi értelmüket igyekeztem kibontani. Az egyszerű szómagyarázatok ettől még nem érvénytelenek, csak nem elégségesek.

      Tökéletesen értem miért írtad ide a Konfuciusz idézetet. Én viszont úgy vagyok ezzel, hogy aki nem ért velem egyet, vagy nem ugyanazt olvassa, mint én, ettől még nem tartom a gonosz által irányított lénynek :-)

      Törlés
  9. Ez a ...hogyan is mondjam,,,kTro@éß%a+t¨krZTˇ~^˘oM"" videó annyira tönkreteszi az egész VILÁGHELYZETE oldalt, hogy az t¨krZTˇ~^˘oM@éß%a@éß%a+t¨+....

    VálaszTörlés
  10. Ne m kell elmennünk a Marsra,vagy akár más Univerzumokba!
    Maradjunk ITT a Földön!
    Világ nekem a Föld!
    !!!
    Föld helyzete!

    VálaszTörlés
  11. Jesszusom!
    Valaki lejáratja a VILÁGHELYZETEét!
    Nem tegnap óta TUDOM mi a VILÁG!
    Itt a BORG!!!!
    Kb ennyi amit mondhatunk, vigyázz!
    jön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az évekkel ezelőtti LINKEITEKET meg "barátnőként" kezeljétek!
      Borz!
      Alom!
      (...)

      Törlés
    2. Buddha!
      Ne csinálj magadból cirkuszi majmot!
      Kezdesz elszállni, pedig TE VOLTÁL a MEGMONDÓ!
      Ne szállj el a drogok világába és ne tereld az alap WEBOLDALAD az ezotéria és a mágia világába!!

      Törlés
  12. Buddha!?
    Te vagy az?
    Vagy MEGHALTÁL és a SZEMETEK próbálják tovább vinni a blogod?

    VálaszTörlés
  13. MODERN, AUDIOVIZUÁLIS-PSZICHOLÓGIAI BOMBA A LABORBÓL

    Hm Érdekes!
    Én kezdésnek felgyorsítottam a YouTube-lejátszó sebességét a 2×ére.."menüből elérhető"

    VálaszTörlés
  14. Látom senki sincs aki a lényegét is látná.Jön a bélyeg okozta csapás Istentől...S muszáj az ilyenekkel,riogatni és halálra rémiszteni.Nem beszélve arról hogy ez egy terelés csupán,mint a Bill Gates bűnbaksága,meg az ő állítólagos álltala okozot járványa...Hát nem érdekes?
    Bélyeg VS Járvány

    VálaszTörlés
  15. Hát nem sokra jutottam a cím megfejtésében.Az 1371 jelentésének egy lehetséges megfejtése,mivel átnéztem minden általam ismert (szóba kerülhető)személy születési,halálozási adatait,itt semmi érdekeset nem találtam.Tehát amit viszont találtam,az a Prágai Szent Vitus székesegyház déli oldalán lévő mozaikkép.Címe:Az Utolsó ítélet.1371 ben keletkezett.Az utolsó ítélet,a bibliában Máté evangéliumában van.Máté evangéliuma megjövendöli,hogy Jézus újra eljön.Gondolkodtam mit jelenthet a 11B X.
    A B talán utalás a bibliára.A számok talán utalás az evangéliumok számára.Máté evangéliuma 10 rész.Ebben Jézus a tanítványokhoz beszél.A 11 es rész:"Ha bementek egy faluba vagy városba, keressetek ott egy arra méltó embert, és maradjatok nála addig, amíg tovább nem mentek!"
    Ha viszont fordítva értendő,Máté 11.rész 10 akkor ez van abban a részben:"Mert ő az, a kiről meg van írva: Ímé én elküldöm az én követemet a te orczád előtt, a ki megkészíti előtted a te útadat.
    Nem könnyű feladat kibogozni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem. Csak az a baj hogy ezt a rizsát,akár az Fl Studió zeneszerkesztővel is lehet ilyenre készíteni.Sőt ennél jobbra,félelmetesebbre.Sőt,még vannak egyéb más ilyen programok. Ja...Ne feledjünk bele tenni, valami bibliai...Jáj..Látjátok? Huuuuuu! Érzést és félelmet kiváltani. Mintha valami az lenne.Csak hogy nem az.Ennyire ne nézzük már az embereket hülyének.Na arról ne is írjak hogy mennyi mindent bele lehet látni,és rakni.....Értem én...Illumináti...Váááááh......Csak az a baj hogy az illumináti csak a fogd a nyuszira,ketegoriába tartozik.Úgyanis csak kivan találva. Nincs illumináti.De van helyette más.De mint tudjuk, hogy sokakat becsapnak.

      Törlés
    2. "Csak az a baj hogy az illumináti csak a fogd a nyuszira,ketegoriába tartozik.Úgyanis csak kivan találva. Nincs illumináti" Okos fiú,...vagy lány? A Bibliát meg nem kell senkire sem ráerőltetni.

      Törlés
    3. Mikor erőltettem?
      Tudod-e hogy szokás valamit erőltetni?
      Az hogy az illuról én mit gondolok,és mit tudok, az maradjon meg a saját véleményemnek.
      Ja hogy fiú vagyok-e vagy lány? A szóképből tudnod kellene.

      Törlés
  16. Jah és a háttérben amennyire a tiszta részeknél meg tudtam figyelni vörösfenyő erdőt látunk.A vörösfenyő természetes előfordulási helyei Európában:
    Ausztria,Csehország, Franciaország,Lengyelország, Liechtenstein, Németország, Olaszország, Románia, Svájc,Ukrajna.
    Itt persze csak a videó készítők kilétével kapcsolatban lehetne valamelyest szűkíteni a kört.Valamint ha valaki ért hozzá,hogy a kisméretű tömör tégla falba be van vésve a konnektornak a hely,lehet,hogy villanyszerelők értenének hozzá,hogy melyik országban milyen a szabványmagasság,illetve a fal vastagsága olyan 30-35 cm nek tűnik.Szerintem Európai a videó készítő.A technikai dolgokhoz abszolút nem értek.Hang ilyesmi...csak ötletelek,de nem hiszem,hogy meg kellene bárkinek is ijednie emiatt a videó miatt.:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyette olvasd inkább a bibliát......Jobban jársz.--"S nem vettek észre vala semmit"-Írja a biblia.....

      Törlés
  17. A hely ismert, egy Varsó közeli elhagyott phichiátriai intézet omladozó épülete. A "szellemvárosok" fotósai közt egy viszonylag ismert hely, van róla kép böven.

    http://gochafotografuje.blogspot.hu/2014/04/opuszczony-szpital-psychiatryczny.html

    https://www.youtube.com/watch?v=zEkyWx4A4u0

    https://www.google.hu/search?q=Opuszczony+Szpital+Psychiatryczny,+05-402+Otwock&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI_aPKwbzjyAIVRVosCh3afQ47&biw=2560&bih=1243#imgrc=uefFADp5J_JgbM%3A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak a hely ismert már, hanem a készítők is. Úgy tűnik, hogy ennek a készülő túlélő/kaland-játéknak a vírus-videója:

      http://www.pathologic-game.com/

      A konteón a kommentelők (a Reddites hozzászólások alapján) elég jól összeszedték, hogy mit lehet tudni a videó készítőiről. Még azt is, hogy vélhetően ki lehet az álarc mögött):

      http://konteo.blogrepublik.eu/2015/10/21/kommentposzt-11b-x-1371/

      Törlés
    2. Köszi szépen az infót,nagyon le vagyok maradva:)

      Törlés
  18. Áh...Értem. Nos mindenki tudja, hogy mennyi "illumináti" jelkép van a világban...Csak azt nem értem, hogy arról miért nincs egy hang sem,hogy mi van a Blogokkal.
    Na tegyük fel ezt az állítást,hogy igaz.Mi tartja vissza a tagokat hogy úgy is kommenteljenek?
    Szóval a világban vannak,de a hálón sehol? Na ez fura.
    Remélem érted hova akarok kilyukadni......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Röviden: A világban virit a nagy illumináti,de a hálón nincsenek sehol?
      Egy Blog,egy csatorna alatt sem?
      Na...Aki egy kicsit is gondolkodik,az belátja hogy ez igy sántit....
      Mitarja őket vissza hogy nyissanak egy Blogot,és ott a saját tagjaik,kommentjeikkel,linkjeikkel,tereljék az embereket?
      Semmi.....

      Törlés
    2. Nos, röviden, tévedsz, ha azt gondolod nincsenek jelen a hálón.... Nem csak hogy jelen vannak, kökeményen látják és monitorozzák az internet belső felületét (amihez neked nincs is hozzáférésed), vagyis, ami az internet felszínén történik, az hátul összekapcsolódik egy nagy felületen... Jaj, nehéz ezt így elmagyarázni...
      A másik, hogy mi szükségük lenne arra, hogy blogot vezessenek..... Az Illuminati nem egyetlen bloggal, hanem blogok tízezrein és médiák százain keresztül irányítja az emberek gondolkodását, hozza létre az általuk kijelölt és elfogadott jövőképet... Ehhez nagyon jól és ügyesen fel lehet használni, a már elnézést, de 'birkamód terelhető' embereket !

      És végül, a szervezeti felépítésükhöz, a tervek végrehajtásához nélkülözhetetlen, a piramis alsóbb részét alkotó szabadkőműves páholyok egyébként jelen vannak sokan az interneten is.... Sőt olyan titkos oldalak is vannak, ahol csak ők tudnak belépni....
      De természetesen a legkomolyabb és legmeghatározóbb erők az Illuminatin belün nem az interneten és nem a facebookon szervezik meg magukat és tartják a kapcsolatot..... Felesleges lenne, hiszen külön független földrajzi területek vannak a birtokukban, ami szó szerint csak az övék.....

      Törlés
    3. Szia Buddha!Vannak olyan emberek,akik többé kevésbé előre eldöntik egy témával kapcsolatban,hogy elhiszik e vagy sem.Hiszem,ha látom.Mondják.És akármit mondasz ellenségesen fognak hozzáállni a témához,mert már előre eldöntötték,hogy ez az álláspontjuk.
      Lehet,hogy csak azért,mert sokaknak ez olyan hihetetlennek hangzik,hogy szabadkőműves,stb stb mintha valami Dan Brown regény kelne életre.Lehet,hogy nekik úgy kellene mondani,hogy nagyon befolyásos üzletemberek családjairól van szó,akik nagyon sok évvel ezelőtt szövetséget kötöttek.Csak nagyon elszaladt velük már a ló,mert akkora hatalmuk van mára,hogy azt hiszik irányíthatják az egész világot.Minden a pénzről és a hatalomról szól.A mostani történések is.Javaslom,ha van rá idő és érdeklődés írhatnál erről,hiszen folyamatosan történnek "a dolgok"...

      Törlés
    4. ÜDV SBG Buddha!
      Írod:
      Nos, röviden, tévedsz, ha azt gondolod nincsenek jelen a hálón....?

      Én finoman azt pedztem meg hogy...Olvasd vissza légyszi!
      Amit meg innentől írsz,bár nem mind amit írsz,ahhoz nem tudok hozzá tenni,mert valóban igazat írsz.

      V.M. Anikó !
      Lehet önálló véleményem? Köszönöm.
      Gondolkodhatom? Köszönöm.
      Zavar hogy nem vagyok birka?
      Idézek Budhától:
      "Az Illuminati nem egyetlen bloggal, hanem blogok tízezrein és médiák százain keresztül irányítja az emberek gondolkodását, hozza létre az általuk kijelölt és elfogadott jövőképet... Ehhez nagyon jól és ügyesen fel lehet használni, a már elnézést, de 'birkamód terelhető' embereket !
      "
      Nos Anikó ezt én írtam?
      S ezt? :
      "És végül, a szervezeti felépítésükhöz, a tervek végrehajtásához nélkülözhetetlen, a piramis alsóbb részét alkotó szabadkőműves páholyok egyébként jelen vannak sokan az interneten is.... Sőt olyan titkos oldalak is vannak, ahol csak ők tudnak belépni..."
      Mi a gondod Anikó?
      Véded a feletessed?
      Én csak a véleményemet írtam.Tudtommal van szabad vélemény nyilvánitás is.
      De amit Budha ír,bár kissé ferdítve,de én is tudom.
      Te is....
      Mi a gond?

      Törlés
    5. Nincs gond.
      Te ezt írod:Értem én...Illumináti...Váááááh......Csak az a baj hogy az illumináti csak a fogd a nyuszira,ketegoriába tartozik.Úgyanis csak kivan találva. Nincs illumináti.

      Kicsit felfújod ezt a dolgot.Vagyis inkább túlreagálod.Konkrétan nem neked címeztem a hozzászólást,de sikerült magadra venned.Nem rólad írtam,fogalmam sincs ki vagy te.Saját tapasztalataimra hivatkozom ismerőseim köréből.Vannak olyan emberek akik előbb hisznek az ufókban mint abban,hogy létezik egy háttérhatalom akik uralni próbálják a világot.Hívhatjuk őket akárhogy.Én konkrétan ismerek ilyen embert.Mármint nem hozzászólásokból,hanem személyesen.:)
      Buddha a felettesem?ÓÓÓ:)Most szereztél pár vidám percet nekem ezzel a kirohanással ne haragudj:)
      Ne legyél mérges.Nincs rá okod.

      Törlés
  19. Üdv Anikó

    Nem fújom fel.
    Ha mosolyt csaltam az arcodra az jó.
    Egyébként is ritka, ha valakivel lehet beszélgetni manapság.
    De....Azért folytatnám,ha megengeditek. Budha írja hogy 10000 a száma a illu Blogoknak...Nos mi a biztosíték hogy ő nem az?
    Hm?
    De itt ezen a ponton, már nem a cikk amiről beszélgetnénk.
    Üdv Norbert

    VálaszTörlés
  20. Még valamit....
    Én is ott kezdtem hogy mi az illumináti.Nos ma már tudom hogy nincs.De helyette létezik a bukottak vérvonala,ha ezt nézzük az illunak..Nos ez is félrevezető.Az egy dolog hogy lejjebb mit tudnak erről....S mit tud róla a nagy világ.
    Mint tudod a két mag ellensége egymásnak.Az ember meg túl megbizhatatlanpénz,siker....,de aki tutira tudja hogy a vérvonala miatt nincs neki megváltás...Nos az egész lényében odaadó a célért.De egy ember aki nem tartozik bele,az csak késöbb értesül róla.Annak hűsége is más.Értesz engemet? Természetesen ez is elvan ferdítve,hüllő lények meg egyebek álltal.Ez a vérvonal Noé idejébben is állt,úgy mint ma.Igy kérdéses az,és annak célja amit e cikk ki akar váltani.Lassan már videót sem mernek nézni mert kódos.....
    Na...Ennyi röviden.Bocs hogy az eredeti cikktől kissé eltértem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én igazából nem tudom hogyan nevezik magukat.Drábik János azt szokta mondani,hogy pénzuralmi világelit,háttérhatalom stb stb.
      Az a baj,hogy ők (háttérhatalom)annyira másképp működnek emberileg,erkölcsileg és minden téren mint mi "normális" emberek.Nekik egy háborút kirobbantani,terrortámadást(9/11)szimulálni a gonosz kis céljaik eléréséhez semmilyen lelkiismeret furdalást nem okoz.
      Biztos vagyok benne,hogy olyan dolgok vannak a háttérben amit még a legrosszabb rémálmainkban sem gondolnánk.És nagyonis el kellene kezdeni kutatni a múltat,az ősöket,mert itt valakinek a mi kis sokat szenvedett népünk nagyon útban van.Kérdés,hogy miért.És úgy sejtem a válaszhoz az "ősidőkig" vissza kell mennünk.
      Ősidőkről jut eszembe egy nagyon jó előadás,akit érdekel:
      https://www.youtube.com/watch?v=n_qCy7uaoIA

      Törlés
    2. Félembernek-Félangyalnak...Ezért sokkal inkább hűségesebbek is.
      Drábik?
      Nos aki tudj az igazat az mind halott.Vagy hazudik azért él,vagy még nem jött el az ideje hogy meghaljon.
      Az ősidőket már nem kutatgatom, mert úgy ahogy van kivan találva.
      A multat eltüntették.Pl. Érdeklesnek tartom ha egy csatának nincsenek nyomai....Se fegyverek...Se hullák..Semmi.
      Egyetlen támpont van a biblia:
      Kronikák...Dániel...Mozes.....
      Részlet a jegyzeteimből:

      (1Móz 10:1 [Károli])
      Ez pedig a Noé fiainak, Sémnek, Khámnak és Jáfetnek nemzetsége; és fiaik születének az özönvíz után.
      (1Móz 10:2 [Károli])
      Jáfetnek fiai: Gómer, Mágog, Madai, Jáván, Thubál, Mésekh és Thirász.
      (1Móz 10:3 [Károli])
      A Gómer fiai pedig: Askhenáz,( zi-Zsidok) Rifáth, és Tógármah.
      (1Móz 10:4 [Károli])
      Jávánnak pedig fiai: Elisah, Thársis, Kitthim és Dodánim.

      ---------------------------

      Bevezető: Az 1Kronikák is leírja,a nemzetségeket!! A végidőkhőz a Dániel is dukál!!!

      (1Móz 10:1 [Károli])
      Ez pedig a Noé fiainak, Sémnek, Khámnak és Jáfetnek nemzetsége; és fiaik születének az özönvíz után.
      (1Móz 10:2 [Károli])
      Jáfetnek fiai: Gómer, Mágog, Madai, Jáván, Thubál, Mésekh és Thirász.
      (1Móz 10:3 [Károli])
      A Gómer fiai pedig: Askhenáz,( zi-Zsidok) Rifáth, és Tógármah.
      (1Móz 10:4 [Károli])
      Jávánnak pedig fiai: Elisah, Thársis, Kitthim és Dodánim.

      (1Móz 10:5 [Károli])
      Ezekből váltak ki a szigetlakó népek az ő országaikban, mindenik a maga nyelve, családja és nemzetsége szerint.

      Tehát a szigetlakó népek a következők: Jávánnak pedig fiai: Elisah, Thársis, Kitthim és Dodánim.
      ((Dán 11:30 [Károli])
      Mert kitteus hajók jőnek ellene és megijed, és visszatér és dühöng a szent szövetség ellen és cselekszik ellene; visszatér és ügyel azokra, a kik elhagyják a szent szövetséget.)

      Tehát ki,kitől van és hánny nép:
      _//_
      Nézd meg az érintett igéket és lám pár nép ismerős lesz,és hogy menyire elferdítették a hálón.
      Góg...Magog....
      Anikó, a háló az hazudik.De nem állítom hogy mi is itt vagyunk,csak ők többen vannak.

      Törlés
  21. Arra, hogy én nem vagyok az, mármint tagja vagy beszervezettje, vagy nem tudom kije az Illuminatinak, arra maximum a kezdetek óta írt cikkjeim bejárt útja, saját fejlődésem és utam lehet a bizonyíték... Persze legfőképp az, hogy akik személyesen ismernek tudják, hogy szimplán lelkesedésemből csinálom a blogot és a hozzá kapcsolódó FB-oldalt... Sőt nagyon prózai, de bérből és fizetésből élek és munkaidőn kívül teszem mindezt.... Szóval ezt bizonygatnom nem nagyon szükséges...

    Egyébként pedig mind a ketten jó helyen keresgéltek, de sajnos azt nem tudom cáfolni, hogy nem lenne Illuminati, és ne lenne a 13 családnak egységes, döntéshozó, háttérhatalmi szervezete és rendszeres ülései, ahol tisztázzák a terveket és azok végig vitelét is....
    Amit Anikó írt abban sok igazság van, mert mi emberi elmével és rövid távlatokban, emberöltőben gondolkodunk, ŐK viszont nem ! Teljesen logikusan, tervszerűen és hideg fejjel terveznek (már ősi terveknek megfelelően) és több évtizedre, évszázadra is előre....

    A másik : a kulcs igen, tényleg a múltban van (az ősi múltban időszámítás előtt jóval) és az őseinknél, az emberiség eredeténél már elkezdődött.... De ha nem is akarunk ilyen messzire menni, akkor is elmondható, hogy sokan azt hiszik egyetlen emberi faj (homo sapiens) létezik a földön és mind egyformák vagyunk.... De az igazság nem ez.... Több, és eredetük szerint különböző, de legalább három-négy emberi faj létezik a Földön.... ebből kettő a legjelentősebb manapság, ezt fixen tudom....Az egyik az, ami a semita népekhez köthető, a másik pedig Sumériában jött létre a kezdeti időkben, ez már kapcsolódik a MAGHAR (Maghara Nippur, Ur, Uruk, Eridu) vonalhoz és áttételesen, de csak nagyon áttételesen hozzánk is.... Ezek évezredek óta vívják harcukat a Föld és az energiák birtoklásáért, az emberiség jövőjéért......

    Ezért nagyon helyes, ha valaki abba az irányba indul el, hogy elkezdi kutatni a szabadkőművesek szertartásait, eljárásait, a Talmud, az egyiptomi, az ősi babiloni elveket (világot), tudást .... De annyit segítek, hogy a kulcs az óegyiptomi időkbe megy vissza és érdemes feltenni a kérdést, hogy hogyan lehet az, hogy 10.000 éve még jégkorszakban kőbaltás, barlanglakó embereket látunk, majd....6500 évvel ezelőtt már kimagaslóan fejlett egyiptomi civilizáció olyan piramisokat emel és ismeri az elektromos áramot, amiket még máig sem tudtunk megmagyarázni, hogyan is.... Nos vajon 3-4ezer év alatt ennyit fejlődhetett volna magától az a "majomember" ?
    A választ józan ésszel is tudjuk, hogy NEM, már csak ha abba belegondolunk, hogy Időszámítás előtt 2ezer és az azóta eltelt 2ezer év alatt összesen változott-e annyit az ember magától..... ? hát sajnos nem...... Akkor mi történhetett és honnan hozták az Egyiptomban létrejött civilizáció lakói ezt a fajta tudást ..... (?) És mindezt úgy, hogy piramis-építő fejlett civilizációk a Föld távoli pontjain egyszerre voltak jelen ! Sok kérdés és sok válasz van, de ha már valakiben megjelennek a kérdések, akkor jó eséllyel válaszokat is kaphat valahol valahonnan....

    A beavatottak és a családokba, vérvonalakba beleszületők (sajnos v. szerencsére) már gyerekkoruktól kezdve az igazságba nőnek bele, csak azt tanulják meg és a tudást is megkapják, mely olyan forrásokat és utakat is megnyit előttük, amivel olyan erőket is használni tudnak, amik a normál emberek elől elzárva vannak, illetve, ami erők már ebben az ősi időkben is ismertek és használatosak voltak.....

    A téma érdekes, izgalmas és messze nem mese... Ráadásul a terveik véghezvitele ránk emberekre kőkemény hatással van.... (most is érezhetjük a bőrünkön, csak már talán egy picivel több a képességünk, hogy észrevegyük a jeleket és mozaikokat).... ebben próbálok segíteni én.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Budha.
      Egy kis türelmet és válaszolok neked.Öszintén és egyenesen mint szoktam.

      Törlés
    2. Úgy tudom,hogy végeztek 2000-ben egy genetikai vizsgálatot,melyben azt akarták megtudni mely mai nemzetek hordozzák az úgymond ősi gént.Ez genetika,nem lehet megkérdőjelezni.Orvostudomány.Én nem vagyok orvos ezért csak Dr Czeizel Endre:A Magyarság genetikája című könyvéből idéznék(235.oldal)"A jelenlegi Magyar férfiak 93,3%-a a négy ősapától ered és 73,3 -%-a már az őskőkorszakban a Kárpát medencében élt férfiak utódja".
      (Az előző hozzászólásomban belinkelt videó is nagyrészt a Magyarok eredetével foglalkozik.)
      Amit Czeizel mond azt itt el lehet olvasni:
      http://szabadonebredok.info/a-magyarok-genallomanya-amit-nem-lehet-hamisitani-csak-orokolni/

      Amennyiben úgy van,ahogy írod,hogy a "vérvonalak"harcukat vívják a föld és az energiák birtoklásáért akkor megint itt van a kérdés,hogy mi hogy jövünk a képbe?
      Aki nagyon odafigyelt töriórán az szívére teheti a kezét és szentül hiheti,hogy sehogy!Mert már az alapoknál elkezdik a "történelem tanítását" nekünk az általános iskolában.Meg a nagy büszke finn múltat.Csakhogy nehogymá elkezdjél gondolkodni,hogy nemis vagyunk mi olyan jelentéktelen senkik.Meg nem is olyan rossz hely ez a Magyarország.
      Az az igazság,hogy nemhogy nem rossz hely,hanem tökéletes hely.Nem tudom mond e valakinek valamit az,hogy gádorosi NSZ.3 termálkút.Csak mert találtak valamit 1981 ben ott,és az az igazság,hogy Magyarországon több energia van,mint Kuvait összes olaja!
      http://domonyi.aries.hu/Makoi_gazvagyon.html#.VjPQ-27e9CG
      Ennek az energiának a kinyerésével kellene a Magyar tudósoknak foglalkozni.De persze itt megint jön a jó öreg kérdés,hogy miért kell ennek a szegény országnak ennyit szenvedni,hogy ha lehet,haljunk ki,vagy menjünk el ebből az országból.Mert kell "nekik"!.Mi meg fel sem fogjuk mi történik,mert csak részeiben látjuk.A nagy globális tervet ami az orrunk előtt van,azt meg nem.(Tisztelet az egyre sokasodó kivételnek!)
      Nincs kedved kutatni kicsit a miértek után?Illetve ha már kutattál a régi időkben az okok után akkor közkinccsé tenni?Csak mert ha már a jelenkor történései alapján épp a bőrünket visszük a vásárra,hadd próbáljunk már kisütni valami okosságot:)


      Törlés
    3. Üdv Budha.
      Akkor öszintén mint szoktam.

      Írod:
      Arra, hogy én nem vagyok az, mármint tagja vagy beszervezettje, vagy nem tudom kije az Illuminatinak, arra maximum a
      kezdetek óta írt cikkjeim bejárt útja, saját fejlődésem és utam lehet a bizonyíték... Persze legfőképp az, hogy akik
      személyesen ismernek tudják, hogy szimplán lelkesedésemből csinálom a blogot és a hozzá kapcsolódó FB-oldalt... Sőt nagyon
      prózai, de bérből és fizetésből élek és munkaidőn kívül teszem mindezt.... Szóval ezt bizonygatnom nem nagyon szükséges...

      Válaszom:
      Ott kezdeném akit valaha a háló, a Piros pirula néven ismert.
      Nos...Kezdjük itt. Ha ők nem kezdik el,azokat a szájba rágos videókat, akkor az átlag ember nem jut el a te Blogodhoz,és
      marhaságnak hitte volna.
      S ha a PPP elkezdte ezt,akor az irány ide jön: Világhelyzete,mert agyilag készen ált rá....Innen az út meg a bibliához...Ami egyet jelent az Idők jelei nevű Bloggal.
      Pusztán csak logikai alapon ezt dobja a rendszer.Mit is? Hogy a kapcsolatuk,egymásra épül.
      Piros pirula:
      Jelképek...Egyszem stb....
      Világhelyzete:
      Hogy müködik a világ,s Sátán....
      Idők jelei:
      Ha világ és okult akkor Sátán meg isten,magyarán a biblia.....
      Nos...Én ezekről a szálakról,készítettem már régebben videókat is.Igy megérted miért vetettem fel hogy te kivagy.S most
      mit gondolok magamban.Nézd én soha nem voltam babonás de itt is a 3 szám az adot,s 3 Blog.Az Atya-A Fiú-Meg a Szent Szellem.
      Csak bele gondolva,hogy a ppp útán kivennék a Blogodat..Lenne egy nagy hiány, hogy az ember az idők jeleihez,hogy jusson el,mert nem értené az ember, hogy milyen a világ,és ha a világ ilyen, akkor hogy jusson el: Isten!
      Véletlen lenne?

      Egyébként pedig mind a ketten jó helyen keresgéltek, de sajnos azt nem tudom cáfolni, hogy nem lenne Illuminati, és ne
      lenne a 13 családnak egységes, döntéshozó, háttérhatalmi szervezete és rendszeres ülései, ahol tisztázzák a terveket és
      azok végig vitelét is....
      Amit Anikó írt abban sok igazság van, mert mi emberi elmével és rövid távlatokban, emberöltőben gondolkodunk, ŐK viszont
      nem ! Teljesen logikusan, tervszerűen és hideg fejjel terveznek (már ősi terveknek megfelelően) és több évtizedre,
      évszázadra is előre....

      Írod:
      A másik : a kulcs igen, tényleg a múltban van (az ősi múltban időszámítás előtt jóval) és az őseinknél, az emberiség eredeténél már elkezdődött.... De ha nem is akarunk ilyen messzire menni, akkor is elmondható, hogy sokan azt hiszik
      egyetlen emberi faj (homo sapiens) létezik a földön és mind egyformák vagyunk.... De az igazság nem ez.... Több, és eredetük szerint különböző, de legalább három-négy emberi faj létezik a Földön.... ebből kettő a legjelentősebb manapság,
      ezt fixen tudom....Az egyik az, ami a semita népekhez köthető, a másik pedig Sumériában jött létre a kezdeti időkben, ez
      már kapcsolódik a MAGHAR (Maghara Nippur, Ur, Uruk, Eridu) vonalhoz és áttételesen, de csak nagyon áttételesen hozzánk
      is.... Ezek évezredek óta vívják harcukat a Föld és az energiák birtoklásáért, az emberiség jövőjéért......

      Válaszom:
      Nincs mit a multban keresni,,mert tele van hézagokkal,és csak logikai alapon is hibás, amit a történelem állít.
      Egy biztos pont van a biblia.Bár a mai bibliában is sok szót kicseréltek.Az igazságra eljutni nagyon nehéz.

      Törlés
    4. Az alak jobb tenyerén villogó "eszközről" a Logan futása c. film jutott nyomban eszembe, csak a filmben a bal tenyerén volt az embereknek, s az élettartamot jelölte.
      Itt a trailer link, akit érdekel az 1976-os sci-fi:
      https://www.youtube.com/watch?v=uSP9UlineZE

      Törlés
  22. Folyt..Mert az írás túl hosszú és a rendszer jelezte:


    Írod:
    Ezért nagyon helyes, ha valaki abba az irányba indul el, hogy elkezdi kutatni a szabadkőművesek szertartásait, eljárásait,
    a Talmud, az egyiptomi, az ősi babiloni elveket (világot), tudást .... De annyit segítek, hogy a kulcs az óegyiptomi időkbe
    megy vissza és érdemes feltenni a kérdést, hogy hogyan lehet az, hogy 10.000 éve még jégkorszakban kőbaltás, barlanglakó
    embereket látunk, majd....6500 évvel ezelőtt már kimagaslóan fejlett egyiptomi civilizáció olyan piramisokat emel és ismeri
    az elektromos áramot, amiket még máig sem tudtunk megmagyarázni, hogyan is.... Nos vajon 3-4ezer év alatt ennyit
    fejlődhetett volna magától az a "majomember" ?
    A választ józan ésszel is tudjuk, hogy NEM, már csak ha abba belegondolunk, hogy Időszámítás előtt 2ezer és az azóta eltelt
    2ezer év alatt összesen változott-e annyit az ember magától..... ? hát sajnos nem...... Akkor mi történhetett és honnan
    hozták az Egyiptomban létrejött civilizáció lakói ezt a fajta tudást ..... (?) És mindezt úgy, hogy piramis-építő fejlett
    civilizációk a Föld távoli pontjain egyszerre voltak jelen ! Sok kérdés és sok válasz van, de ha már valakiben megjelennek
    a kérdések, akkor jó eséllyel válaszokat is kaphat valahol valahonnan....

    Válaszom:
    Na...Nincs mit írnom.Történelem...Meg a mai nagy professzorok,akik nem is azok.Csak ez a dolguk.Hülyiteni.De vannak akik nem mernek beszélni,mert félnek.Magyarán nem közéjük tartoznak.

    Írod:
    A beavatottak és a családokba, vérvonalakba beleszületők (sajnos v. szerencsére) már gyerekkoruktól kezdve az igazságba nőnek bele, csak azt tanulják meg és a tudást is megkapják, mely olyan forrásokat és utakat is megnyit előttük, amivel
    olyan erőket is használni tudnak, amik a normál emberek elől elzárva vannak, illetve, ami erők már ebben az ősi időkben is ismertek és használatosak voltak.....

    Válaszom:
    Nincs mit hozzá tennem,max annyit hogy az imádat(Sátán) a test imádatával is együtt jár.Következésképen...A lánykereskedelemmel.
    Még tovább: Ezek az alcsaládok csak ebbe születnek bele.Adják vesszik őket.Akinek meg már elegendő pénze van,és megteheti az meg is veszi őket,mert családi ágon van pénzük már.Lehetne ezt tovább is folytatni......Hogy épül fel a piramis,ebből a szempontból is.

    Írod:
    A téma érdekes, izgalmas és messze nem mese... Ráadásul a terveik véghezvitele ránk emberekre kőkemény hatással van.... (most is érezhetjük a bőrünkön, csak már talán egy picivel több a képességünk, hogy észrevegyük a jeleket és mozaikokat).... ebben próbálok segíteni én.....

    Válaszom:
    Félangyalok nem 40-50 évig élnek......Ismerik Istent,és nagyon igyekeznek,mert ha veszitenek nekik löttek.Ismerik az embereket is,és tudják hogy soha nem lesznek olyan hűségesek mint az ő leszármazottaik.Az embereket csupán átverik és megveszik.Nos..Akivel meg azt közlik mondjuk úgy 5 éves kora útán,és hogy ő soha nem lesz megválta,mert nem igazán ember...De a másik meg van,egy másik mag.....Hát persze hogy a cél érdekében anyait apait bele adnak.De az igazság koránt sem csak ennyi.

    Mint ígértem öszintén válaszoltam neked Budha.
    Még valamit.Én nem akartam ide eljutni,mint hátsó szándékkal.Ez a Blog a tiéd,és nem ezért kezdtem ide írni, hogy köpködjek.Te is tudod hogy neked is vannak jogaid,meg nekünk is.mert Isten van.Az ember meg olyan amilyen,S vádak meg léteznek és állnak meg,velük szemben.Ezt el kell ismerni.Ezt nevezhetjük sötét erőknek is(Bűn feletti uralom).Ma az emberek milligramra megvehetők.
    A vád áll!
    De ha nem haragszól hogy igy fogalmazok:
    Bennetek azt nagyon becsülöm hogy tudtok küzdeni,nem úgy mint a tuti megváltot,és tuti krisztus örököse keresztények...Ők megsértődni szoktak...nem küzdeni.Még beszélgetni sem lehet velük, mert olyanok mint a lovak,csak arról amit neki mondtak...Semmi többről.Mihelyt másról beszél az ember lefagynak.....Mint egy hibás program.

    VálaszTörlés
  23. Igen Anikó..Azt az ős gént nem lehet kiirtani sem.
    Nem hiába probálták a történelmet is semmivé tenni.Mert valamit nem szabad megtudnunk.Még gént szinten is próbálnak minket eltüntetni.
    Ja igen a történelem.....
    Hogy erről mi az igazság? Szt nem lehet útána járni már...Rég elveszet a hazugságot tengerében.Max majd ott fent Istentől lehetne megkérdezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg meg lehetne próbálni utána járni,persze nekem "halandónak" biztosan nem menne,mert nagyon ügyesen eltüntették a nyomokat.Példának okáért a középkorban voltak azok a híres könyvégetések.Kíváncsi lennék miért kellett azokat a könyveket megsemmisíteni.Viszont azt ne felejtsük el,hogy Európán kívül megmaradt rengeteg könyv,irat,más vallások könyvei,vagy a kopt kéziratok,apokrifek.Ezek fennmaradtak.
      Most lehet ezért kapni fogok,de szerintem a Bibliát sem szabad 100% os forrásnak venni,mert az egyház az évszázadok folyamán simán megtehette,hogy átíratta.
      Tudom,hogy ezzel most sokakat megbánthatok,de én már az elején kételkedem,hogy a Jóisten miért mondott volna olyant,hogy tilos enni a tudás fájáról,mert annak iszonyú ára lesz.Nem részletezem.Mindenki tudja.És akkor jön a középkori könyvégetés.A tudás elpusztítása.A JÓisten miért akarná,hogy az ember buta legyen?Nem lehetséges,hogy inkább az egyház réges-régen úgy gondolta,hogy a "tudás hatalom" és egyszerűen megváltoztatta a számára "veszélyes"részeket kicsit?Persze ez csak feltevés.De én a Jóistent tökéletes jónak képzelem.Nem büntet.Nem áll bosszút...

      Törlés
    2. Igen.Ezt én is emésztettem már.De...Melyik az, amelyik a te vagy az én birtokomban van? Egyik sem.
      Mi a biztosíték rá hogy nem hazudnak?
      Biblia:
      Isten megigérte hogy vigyázz rá.De ezek túl irigyek,és gyülölködök,és hatalom éhesek.Ezt azt átírtak benne,ezt pedig kilehet szürni:
      (Ézs 30:24 [Károli])
      A barmok és a szamarak, a melyek a földet szántják, sózott abrakkal élnek, a melyet megszórtak lapáttal és villával.
      Szóval lapáttal szórták meg és nem sóval......Persze még nincs is itt Dániel meg a mai prófécia hamisítás,igei alapon.Érted kilapozod,és jééé tényleg benne van,csak ferdítve.De hát ha magadat tudod a legjobban megyőzni,nem? A liba pásztor csak rásegít......

      Másrészt kaptunk valamit a biblia helyet pont a ferdítések miatt:
      Szent szellemet,ami az Úr halálával és csak útána lett adható.Na ezt hamisítsák! Gondolom tudod hogy a szent szellem itélí meg a világot,bűn tekintetében?
      Nincsenek ma tanítok ,mert az Úr a pásztorunk és ő adja a szent szellemet is.
      Egyébként is igazad van.

      Törlés
    3. Ja..Nem beszélve a hiányzó könyvekről:

      1. Jásár könyve - lásd. Józsué 10:13, II.Sám. 1:18,
      2. Salamon cselekedeteiről írott könyv - lásd. II.Kir. 11:41
      3. Semája próféta könyve - lásd. II Krónika 12:15
      4. Iddónak, a látnoknak könyve - lásd. II Krónika 12:15, 13:22
      5. Jéhunak, a Hanáni fiának könyve - lásd. II Krónika 20:34
      6. Hózai beszédei - lásd. II Krónika 33:19
      7. Pál a Korinthusikahoz - lásd. I.Kor. 5:9
      8. Pál a Laodiceaikhoz - lásd. Kol 4:16
      9. János egy gyülekezethez - lásd. III. Ján. 9.
      És persze Gád és Nátán.

      Törlés
  24. ez csak egy varjúgeci ... jól szájonverdesném a rákba

    VálaszTörlés
  25. Arra a gondolatra, hogy ezek evszazadokban gondolkoznak.. Csak az a magyarázat, hogy ők tudatosan születnek vissza abba a családba haláluk után, vagy valaki tudatosan teszi oda... Es ez azt is feltetelezi, hogy nincs innen menekves a foldrol.. Vagy nem akarnak elmenni innen es ezert terveznek tudatosan tobb szaz evekre elore. Ha ezeknek nem lennenek tudataban akkor nem igy viselkednenek. Raadasul ha tenyleg iranyitjak a foldet elegge nagy tudassal rendelkeznek. Mert ki tudja ezt a rengeteg szalat osszefogni? Evszazadokkal ezelott uralkodokhoz kozel kerulni..egyesevel..? Es majd 20 - 50 - 100 ev mulva lesz eredmenye?? Ezt valami halhatatlan intezi ezekszerint.. Ja miert jarnak satanista gyulesre..hm..(?).. Erdekes ezt nagy mesenek gondoltam regen..foleg a bibliat.. De valamiert most megis ugy erzem a SZERETET a legfontosabb a vilagon. Dynamo magic ide vagy oda.. Ez a tudas, szerintem valos, nem trukk.. Es ezt ha megkapjuk akkor fogunk egy istenkent tisztelni valakit, akar muszlim vagy zsido vagy akarki, mert ezt ki nem akarná??.. Es ez lesz a nagy atveres.

    VálaszTörlés