2015. szeptember 9., szerda

"Allahu Akbar" és F*ck You Budapesten-Az ISIS már a Németországba tartó vonaton toboroz! Félelmetes helyzetjelentés...


A főáramú médiából szándékosan kihagyott, de egyszerűen sokkoló valóságot bemutató videók kerültek fel az internetre... 

Budapesten engedelmeskedni nem akaró, Fuck You és Allahu Akbar-t skandáló bevándorlók.... 

Mindannyian láttuk a Keleti pályaudvaron "elvágjuk a nyakatokat" üzenettel búcsúzó magát szíriainak kiadó migránst ! Az üzenet egyértelmű volt ! 

Már a francia külügyminiszter is azt nyilatkozta, hogy az összes bevándorló befogadása az Iszlám Állam győzelmét jelenti ! 
"Nagyon nehéz ez, de ha mindez a rengeteg menekült Európába özönlik, akkor az ISIS (Daesh) megnyerte a játszmát ! " - mondta Laurent Fabius


Ausztriában azt hazudó bevándorlók, hogy Magyarországon ölik a szíreket.......

Még ez az egész is eltörpül szerintem amellett a videó mellett, ami a "menekülteket" Németországba szállító vonaton készült..... 


Az Iszlám Állam toborzó szövegét skandáló vezér már a vonaton elkezdi a muszlimok trenírozását és beizzítását .....
UPDATE - helyesbítés : Az alábbi videó nem a fenti körülmények között, hanem egy franciaországi metrókocsiban készült ! 



Eközben Juncker ki akarja nyírni Európát közösen az EU-s bábokkal !

“Juncker ki akarja nyírni Európát !”


"Legalilizálni kell a migrációt"- mondta Juncker, aki megvizsgáltatná a bizottsággal, hogy milyen pénzalapokból lehetne támogatni további menekültek fogadását. Ráadásul kijelentette, a kérelmek elbírálása után munkához kívánja segíteni a bevándorlókat ! Abban az Európában, ahol már eleve európaiak milliói vannak munka nélkül a bankok okozta válság miatt !

Lefordítva: örökre itt akarja tartani Európában az illegális úton érkezőket – értékelt a jobbikos politikus, aki szerint meg kell akadályozni egy olyan Európa létrejöttét, ahol a centrális országok kiválogatják maguknak a tehetségeseket, akik pedig senkinek nem kellenek, azokat “kvóta alapján szétterítik a periféria országaiban”. Z. Kárpát Dániel kitért arra is: ha a kormány nem teszi egyértelművé a kvóta elutasítását, akkor népszavazást kezdeményeznek annak érdekében, hogy harmadik országból érkező bevándorlót ne lehessen Magyarországon letelepíteni sem központi európai döntések, sem visszatoloncolás alapján.
A jobbikos politikus májusi értekezésekre hivatkozva beszélt arról is, hogy az Európai Unió áttelepítési programra készül. Úgy ítélte meg, hogy ez most gyakorlati fázisba lépett és ez ellen Magyarországnak határozottan tiltakoznia kell.



HAZAFIAK EGYESÍTSÉTEK ERŐITEKET ! - szólalt fel Morvai Krisztina Brüsszelben !
Morvai Krisztina az Európai Unió helyzetéről szóló strasbourgi ún. "kiemelt vitában" közös gondolkodásra biztatta a magyar hazafiakat Európa más nemzeteinek patriótáival, és a migráció "küldő" (származási) országainak hazájukat szerető polgáraival.

Mint magyarázta, az álom közös: saját szülőföldünkön élni, hazánkért dolgozni, megtartani gyökereinket, hagyományainkat, kultúránkat. Tegyünk közösen ezért az álomért! - mondta Morvai Krisztina a "baloldal" folyamatos fújolása, fütyülése közepette.

Szerdai második felszólalásában Morvai azt követelte: az EU Magyarország gyalázása helyett válaszoljon arra, betartsuk-e a kötelező uniós szabályokat, s megvédjük-e az Unió külső határait, avagy sem, hiszen a bevándorlók azt hiszik, legálisan mehetnek Németországba, holott a törvények arra kötelezik Magyarországot, hogy állítsák meg az idegeneket.





62 megjegyzés:

  1. Ami nem létezik, az nem semmisülhet meg. Számomra...

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Egy furcsaság van nekem ezzel kapcsolatban.

    Akik ezt a blogot is olvassák, megszokhatták, hogy a mainstream média folyamatos hazugságainak nem bedőlve nem árt tájékozódni, ha az igazságot is szeretnénk megtudni.

    Ebben az ügyben azt látom, hogy viszonylag nyíltan és könnyen hozzáférhető az infó a valós hátteréről az eseményeknek. Gyanús ez így nekem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha megnézed akkor valójában rengeteg aljas ügyről vannak információk, már csak azért is mert eleve látszik hogy rosszat akarnak, hiszen egyik értelmes, normális ember sem ért egyet azzal amit csinálnak, és igazából nem az a lényeg hogy például a vördréndcenteres ügyről is mindenki tudja hogy öntámadás volt, hanem kizárólag az a lényeg hogy az emberek nem fognak fegyvert a háttér hatalom ellen, dumával pedig nem lehet őket legyőzni, kizárólag akkor lehetne legyőzni ha az emberek meglátogatnák ezeknek a hihetetlen gazdag embereket a birtokaikon és agyon lőné őket, a vagyonukat pedig teljesen lenulláznák

      Törlés
    2. Végre valakinek hasonlóan eszébe jut ez ....mindenki csak írogat , beszél , és közben 7000 ember ural 7Milliárdot ... vicc az egész ... és erre pl nincsenek zsoldosok, akik ezekkel végleg le számolnának? - és vége lenne ennek a beteg torz jelenlegi világnak. Ha repülő balesetnek álcázva pottyantanak le embereket ,akik fel mernek szólalni ellenük vagy leleplezni a tevékenységüket ,akkor Ő ellenük semmi se fordítható viszont.
      Ezen törjétek a fejeteket ,hogy ezt még miért nem tette meg senki vagy semmilyen csoportosulás?
      Drábik Jancsi bácsitól el is kérhető a lista.

      Törlés
    3. Aki próbálkozott, azt előbb lefülelte a titkosszolgálat, és gyanús körülmények között meghalt. Ki merne a világ leggazdagabbjaival szembeszállni. Esetleg iszlám szélsőségeseket kellene felhergelni ellenük.
      Érdekes módon még ők sem próbálkoznak ellenük.

      Törlés
    4. Látod te is ezt a kérdést teszed fel ? Mitől ilyen félelmetesek ? Semennyire ... láttunk ilyet már filmekben ,hogy rászegeződik egy pisztoly vagy gépkarabély egy ilyen pénzesre , és egyből az életéért üzlettel - nem mondom , hogy könyörög ,mert nem szokásuk. Mennyit fizessek , hogy életben hagyjon ?
      Na itt kell , kellenek olyan emberek akik tudnak NEMET mondani ,és meghúzni a ravaszt.
      Ezek szerint nincs a 7Milliárd ember között ilyen figura vagy figurák ?
      Érted a kérdésem lényegét és mélységét ?

      Törlés
    5. János. Hülyeséget miért kérdezel? Gondolkodni nem szokásod? Aki nem vesztegethető meg, és az ahhoz megfelelő szélsőséges nézetekkel bír, az a személy szerinted milyen közel kerül egy "pénzeszsákhoz"? Mellékesen valószinűnek tartom, hogy az összes politikus a befolyásuk alatt áll. Akkor mit is kell tenni első lépésben, hogy megszabaduljon a társadalom a láncaitól?

      Törlés
    6. a pénz az ördög eszköze.... a pénzt nem kell használni... de előtte berendezkedni önellátásra... amit eleve nem hagynak a kényelem a szokás biztonsága .............

      Törlés
    7. Látom Unknown nem vágod miről beszélek . Jól kérdezek nyugi .
      Azokra a zsoldos bérkatonákra gondolok akik fizetve vannak Ő általuk vagy egy vagy több volt kiszuperált operatív figuráról volt bennfentesről - hogy ezeknél nincs olyan típusú katt ,hogy a volt gazdája ellen fordul? és pl finanszírozva van egy másik csoportosulás által.
      Ilyen típusú az eszme futtatásom mindenféle ideológia, és spirituális magyarázkodás kikapcsolásával
      Egyszerű kérdést tettem fel a 7Milliárd-al kapcsolatban.

      Törlés
  3. Ja, és Laci!
    A szept 23-as világvégéről van-e infód? Nagyon széleskörű az elterjedsége alternatív körökben.

    VálaszTörlés
  4. pontosan látszik hogy egy kézből van irányítva az összes komoly médiacsatorna, bármilyen ügyről van szó, görög válság, oroszok, bármi, mindig a nyugati háttér hatalom érdekét szolgálják, és az a szép hogy egy volt benne dolgozó német újságíró is pontosan, részletesen megírja ezt a könyvében

    VálaszTörlés
  5. Ezzel a bevándorlással valamit takargatni akarnak! Semmi mást nem lehet hallani a médiában csak ezt közben a háttérben készülődik valami. Hamarosan meg fogjuk tudni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ezzel a bevándorlással valamit takargatni akarnak! Semmi mást nem lehet hallani a médiában csak ezt közben a háttérben készülődik valami. "

      Minden rendőri kapacitás a migránsokkal van lekötve, "Bármit el lehet lopni!" - Die Hard 3.
      http://indavideo.hu/video/Die_Hard_3_5

      "közben a háttérben készülődik valami. Hamarosan meg fogjuk tudni."

      Annál is inkább, mert teljes a hírzárlat hetek óta, sőt lassan egy hónapja a 2012-vel foglalkozó blogokon, és amiket legutóbb kiadtak, arról számoltak be, hogy legkésőbb szept. 4-5-én valami nagy dobással rukkolnak elő. És még várat magára az is.

      Törlés
    2. vagy be lehet csempészni ..... táska atombomba

      Törlés
  6. https://www.facebook.com/pages/H%C3%ADr-Foly%C3%B3-Magyarorsz%C3%A1g-Hogy-k%C3%A9pben-legy%C3%A9l/483601148457061

    VálaszTörlés
  7. TTTP aláirását akarják a migránskavarással kizsarolni...erre van szüksége annak a pár multinak aki ha nem elég a lé akkor a kormányokon hajtaná be az elmaradt hasznot.
    Hogy mi az elmaradt kereskedelmi haszon? -Annyi amennyit a hasamra ütök....

    VálaszTörlés
  8. Minden rendőri kapacitás a migránsokkal van lekötve, "Bármit el lehet lopni!" - Die Hard 3.
    http://indavideo.hu/video/Die_Hard_3_5

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A helyedben ezt a mondatot sürgősen kitörölném, még akkor is ha idézőjelben van.

      Törlés
    2. Nem hiszed, hogy az a cél, hogy ne maradjon rendőri kapacitás és polgári figyelem az igazi bűnözők ellen?
      Attól én még azt hiszem, és tartom ezt egy olyan fontos meglátásnak, hogy ne töröljem ki.
      Bendegúz meglátásához (szeptember 9. 23:26) csatlakozva.

      Törlés
    3. http://ujvilag
      tud...onalt.ht
      ml Szaúd-Arábia 100 ezer légkondicionál
      t sátorral rendelkezik, amelyek 3 millió ember befogadására alkalmasak, de a gazdag ország nem akar menekülteket

      Redneck logika= a hold sötét oldala nem is létezik, mert nem látjuk! :)

      Aki még ezek után is alszik ...! https://www.yo
      utu...p0y0#t=1
      10

      Törlés
  9. Inkább szép napot kívánok mindenkinek..

    VálaszTörlés
  10. Buddha Laci!
    "Még ez az egész is eltörpül szerintem amellett a videó mellett, ami a "menekülteket" Németországba szállító vonaton készült....."

    "Az Iszlám Állam toborzó szövegét skandáló vezér már a vonaton elkezdi a muszlimok trenírozását és beizzítását."

    Az a videó így egy hazugság. Ez nem azon a vonaton történt, hanem több évvel ezelőtt egy Franciaországi metrójáratón.
    Ha van benned egy kis igazságérzet, akkor leveszed ezt a manipulatívan interpretált videót és
    helyesbítesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Redneck, közben már én is rájöttem, hogy ez a videó nem az a videó, úgyhogy természetesen helyesbítettem, illetve odaírtam a korrekciót ! Köszi neked is, hogy szóltál !

      Törlés
    2. Ez így még jobban (egyértelműbben ) hangzana :)

      Az alábbi videó nem a fenti körülmények között, hanem egy franciaországi metrókocsiban készült még 2011-ben!

      Törlés
  11. "Mindannyian láttuk a Keleti pályaudvaron "elvágjuk a nyakatokat" üzenettel búcsúzó magát szíriainak kiadó migránst !"
    Továbbá mutasd be nekem azt a bizonyítékot, hogy az a nagyon vicces, ott a keletiben a kamerák előtt elsétáló gyerek, hol adja ki magát szíriainak. Én inkább azt látom, hogy te interpretálód megint nekünk, hogy mit is akarjunk látni, érteni.

    VálaszTörlés
  12. Buddha Laci!
    Engedj meg nekem még egy kérdést. Ha te Szíriában, Irakban, vagy Afganisztánba születtél volna, mondjuk úgy 25-30 évvel ezelőtt és az ország gazdasági, politikai, háborús körülményei olyanok mint amilyenek most látjuk a már említett országokban, hogy a kisembereknek semmiben sincs beleszólásuk, csak sodródnak az eseményekkel...és lenne egy lehetőséged, hogy elmehess onnan a családoddal együtt, vagy akár egyedül is, mert hogy nincs családod....te mit a fenét tennél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyisd ki a szemet és lásd meg, milyen pénzesek ezek az emberek, milyen ruhákat, cipőket viselnek "szegények".

      Törlés
    2. Te most mire vagy irigy Liv.O. ? A ruhájuk, cipelőik az okos telefonjaikra, vagy arra a jólétre, amelyből ilyen "divatosan" menekülnek szegények? Ha neked is ilyen fasza ruháid lennének mint nekik... miért akarnál elmenekülni a tutiból?

      Törlés
    3. Redneck... A kérdésedre a válasz számomra is egyértelmű ! Nyilván ha lenne lehetőségem elmenekülni egy háború elől és a szeretteimet menteni, menteném én is.... Ez evidens.... A mostani migrációban -a mely ugye nem kell szemléltetnem, gombnyomásra következett be egy szempillantás alatt - szóval ebben a népvándorlásban valódi menekültek, a valóban háború elől elmenekülők kisebb hányadot tesznek ki....
      A legtöbbjük, áldozat, akit rávettek hamis ígéretekkel az indulásra...Azon kívül, hogy az Iszlám Állam is folyamatos utánpótlást kap az elűzésükhöz....

      Azt kell mondanom, hogy ez egy tökéletesen kivitelezett észrevétlen terv, amely segített dzsihádisták Európába juttatásában és olyan gazdasági, logisztikai és megoldhatatlan teher Európára helyezésében, hogy annak a következményei borzalmasan súlyosak lesznek.... Az etnikai, társadalmon belüli feszültségekről, az utcai összecsapásokról nem is beszélve.......

      És sajnos mindez nagyon jól elrejthető a "szegény menekült"-álca alatt, hiszen nyilván mindenki sajnálja az egyes embert és gyereket, családot, mely Európába jön a jobb élet reményében.....
      Összességben viszont 20 millió ilyen "szerencsétlen" és ráadásul teljesen más civilizációs gyökerű és mentalitású ember durva fanatizmussal vegyítve igenis képes lesz egy nemzetállamokra épülő kontinens és kultúra felszámolására....

      Az európai gazdasági erő, szaktudás és potenciál összefonódása és összekapcsolódása az oroszországi ásványkincsekkel, ez mindig is az USA hemegómiájának legnagyobb rémálma és ahogy az első két világháború esetében is, most is fontos szerepet játszik ennek megakadályozása minden áron és minden eszközzel....(szerintem)....

      Ráadásul a mostani migrációs tervnek fontos szerepe van és lesz az azt követő további folyamatok megindításában .... A többi fázis ezután következik, ha ez elér egy olyan állapotba és súlyossági fokba.....

      Törlés
    4. Dzsihádisták hely és nyelvismeret nélkül? Ugyan már László, ennyire hiszékeny még te sem lehetsz. Gondolkodj inkább a Gladio féle műveletekben, annak sokkal, de sokkal nagyobb realitása van mint annak, amiről te itt győzködni próbálod a jó népet. A dolgokat nem lehet nem irányítás alatt tartani. Majd pont valami forró fejű ISIS katonák kellenek ide. Ne légy már nevetséges. Egy kis helyzetért eddig sem kellett a szomszédban menniük a szervezőknek. Bármikor belehet palizni a helyismerettel rendelkező 2.-3. generációs naiv muszlimokat. Utólag úgy is azt mondanak, úgy interpretálják a dolgokat, ahogyan ők akarják. Nem az az ellenség, aki nyilvánvaló, akikre mindannyian mutogatnak, akikre minden zombi gondol. Na mindegy nem erőltettem én rá senkire a saját összeesküvési elméleteimet.

      Na és mi van az "elvágjuk a nyakatokat" vicces kedvű gyerekkel, még nem bukott le?

      Törlés
    5. Redneck... A dzsihádisták érkezésével kapcsolatos információkat nem HIT vagy feltételezés alapján írtam le, hanem azért mert információim vannak róla... És azért, hogy ha majd a harmadik fázis beindul,. akkor vissza tudjunk térni ezekre az információkra....

      Egyébként Te se légy olyan naiv, hogy azt gondolod szükség van számukra több nyelvtudásra annál, amijük van ! Minden küldetésben van egy összekötő, aki már a helyszínen él évek, évtizedek óta és előkészít mindent addigra, mire az illető zsoldos vagy fanatikus megérkezik... Oda vannak rendelve addigra a szükséges anyagi források és szükséges eszközök is.....

      Ettől függetlenül abban igazad van, hogy ez egy nagyobb Gladio-műveletnek ugyanúgy részét képezi....sőt egy globálisabb tervnek is fontos mozaikja.... Nem szabad sajnos lebecsülnünk az elszántságukat, fanatizmusukat és erejüket sem....És persze a valódi ellenséget sosem látjuk, aki őket is mozgatja....ebben is igazad van....

      Törlés
    6. Ha mar a dzsihaddal ervelsz, akkor magyarazd el nekem kerlek, hogy mikent es foleg milyen vellal alkalmazzak azt a fundamentalista muszlimok. Kezd ott, hogy ezek a dzshadistak elfoglalnal egy mondjuk kissebb un. kereszteny telepulest. Folytasd kerlek innen te. Mit es miert tesznek pontosan?

      Törlés
    7. Buddha Laci!
      Látom máris elbizonytalanodtál. Pedig fontos lenne kideríteni, hogy miért kell vagy miért nem kellene tartanunk a dzsihádistáktól itt Európában. Ha visszaemlékeztek, régen is azt tanácsoltam nektek, hogy utána kéne nézni az iszlámnak,...Mohamed próféta életének illetve annak, hogy miket tett élete során,...no meg azt is, hogy milyen körülmények között.

      Törlés
    8. Redneck, egyáltalán nem bizonytalanodtam el, csak olyan átfogó dologról kérsz tőlem választ, amit egy kétórás előadásban is csak a felszínt karcolgatva lehetne beszélni.... Ezért nem válaszoltam rá, hogy most vegyem a fáradságot, hogy elmagyarázzam a dzsihád mozgatórugóit és működését.... Főleg, hogy milyen céllal .....

      Teljesen nyilvánvalónak kellene lenni (de ezek szerint csak szerintem), hogy miért kell tartanunk Európában a dzsihádistáktól és az iszlám fanatikusoktól.....
      Igazából, hogy Mohammed próféta mit tett vagy nem tett élete során annak ehhez a problémához nem sok köze van, de hatással sincs rá....

      A veszély az, hogy mostantól fogva Európa megszűnik nemzetállamokból álló szerveződés lenni és egy nagyon ravasz tervvel elérték azt is, hogy azokat a kelet-európai államok arculatát és összetételét is megváltoztatják, melyek kifejezetten homogének voltak és mentesen a multikulturális nyugati káosztól.....

      A legvége egyébként az egésznek újra csak az emberiség létszámának csökkentése lesz..... Az arányok megtartása viszont súlyosan érinti majd az európai fehér embert ....

      Törlés
  13. http://www.theeuroprobe.org/2013-044-couden/

    VálaszTörlés
  14. Remelem meg sokaig lesz lehetosegem(unk) tovabb hasznalni az oldalt. Koszonom

    VálaszTörlés
  15. A második videóval csak annyi a probléma, hogy 2011-es és egy franciaországi metróm készült. Koránt sem idén szeptemberben a Németország felé haladó, migránsokkal teli. De az út persze világos, 4 év és mi is itt tartunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves András!
      A dolgok, a problémák nem jönnek létre, csak úgy hirtelen a semmiből. Franciaországban, ahogy az Magyarországon is, az állampolgárok beleegyezésével, a szabad vallásgyakorlásának joga van érvényben. Ezt nevezik vallásszabadságnak. Azaz az emberek akarták, akarják hogy így legyen. Azok a muszlim fiatalok éltek a vallási jogaikkal és így szabadon gyakorolhatták szeretett vallásukat az egyik metrószerelvényen. Nem is értelek benneteket,...hol itt a probléma?
      Hogy mindehhez a mai szabadsághoz kellet egy ún. sötétkor, egy inkvizíció meg egy Római Katolikus Egyház? Nem is tudom, de nagyon úgy néz ki, hogy igen.
      Ebbe is érdemes belekukkantani. https://hu.wikipedia.org/wiki/Vall%C3%A1sszabads%C3%A1g
      Azért igencsak meglepő megint csak az Romai Katolikus Egyházat látni, de ezúttal a vallásszabadság mozgalom elindítójakként. Hmm,...valami bűzlik Vatikánban :)

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Két választásod van: belemész vagy nem mész bele. Ha belemész, akkor is van két választásod, támogatod a folyamatot vagy gátlod. És még itt is elágazik a dolog: aktívan vagy passzívan. Pl. ha passzívan gátlom a dolgot belemenve, akkor leülök egy fórum elé és válaszolok pl. rednecknek, hogy ha én lennék szíriai menekülő, akkor
      1.nem mennék át 5 biztonságos államon a kerítés alatt, hanem az elsőben, na jó, legyünk szigorúak önmagunkkal, a harmadikban megállok, megkeresem, mit tudnék tenni, hogyan tudnék új életet kezdeni
      2.együttműködöm a hatóságokkal, nem égetem el a papírjaimat, nem adok elő hihetetlenül szánalmas teátrális jeleneteket a vonatsíneken, nem rakok a kisgyerekeim kezébe olyan transzparenseket, amiket nem is értenek, nem emelem őket fegyverként a magasba, és nem viselkedem úgy, mint akinek a maradék esze is elment.
      3. tudomásul veszem, hogy menekülök, és az ország, amelyik befogad segít, de ez nem jelenti azt, hogy én szabom meg, ott mi és hogy történik
      4. nem zsarolom a befogadókat
      5. nem használom a médiát, mint hülyegyerek az ötödikes nagytesót
      Hogy miért akarnék elmenekülni a tutiból? Mert lehet, hogy ruhám van, cipőm van, de vizem nincs, csak egy hatalmas homokozóm. A hernyó miért megy át egy másik levélre, ha már úgyis olyan szép nagyra nőtt? Mert a levélen már több a lyuk, mint a cucc, azért. Szóval ilyeneket írnék, de nem írok, mert én nem ezt az utat választottam. :D

      Ha aktívan gátlom, akkor fenem a kést, karateedzésre járok, vagy transzparenseket gyártok, elmegyek határőrnek vagy mittudomén minek.

      De ha támogatom mondjuk aktívan, akkor viszek ki a keletibe kaját, ruhát, vagy segítek tolmácsolni, elmegyek egy segélyszervezethez és a táborokban főzöm a vacsorát, elmegyek ezekhez az emberekhez, beszélgetek velük, vagy beszélgetek azokkal, akik félnek tőlük, hogy ne tegyék, csinálok egy honlapot, ahol lehet velük online kommunikálni, viszek a gyerekeknek palacsintát stb stb stb.

      Ilyesmiket lehet tenni, ha belemész, mert hát ugye a magánember hatóköre addig terjed, amíg a keze elér, ezért szereti ezt meghosszabbítani a demokráciának nevezett protézissel, aztán azzal vagy meg tudja fogni a tölcséresfagyit, vagy nem...

      Törlés
    2. Ha nem mész bele, azt is lehet aktívan és passzívan.
      Ha aktívan nem mész bele, kikapcsolod a tv-t, a rádiót, a netet. Olvasol, sétálsz, számold a virágszirmokat, tobozokat gyűjtesz, készítesz a gyerekednek egy tök jó polcot, veszel egy klassz kis puzzlét, aminek tetszik a mintája, berakod a kedvenc zenéd és rakosgatod a darabkákat. Aztán ha egy éhes arab kopog majd az ajtódon, tudni fogod, mit kell tenned, mert az önmagaddal töltött idő megerősít, felerősíti a benned szóló hangszórót és mindig helyesen fogsz cselekedni, persze nem a társadalom elvárásai szerint helyesen, hanem egy magasabb perspektívából nézve bölcsen.

      Ha passzívan nem mész bele, akkor nézegeted a híreket, olvasgatod a fórumokat, töprengsz a dolgon, néha semlegesen hozzászólsz, megnézed innen is, onnan is, és azt mondod magadban, nyilván oka van, hogy most élek a földön, és kutatod, keresed magadban az okokat, mit tudsz ehhez úgy hozzátenni, hogy mégse avatkozz bele. Tudod, mint mikor a kisgyerek nézi a kis hangyát, hogy küzd azzal a nagy morzsával, vagy látja, amint megbolydul a boly, mert egy kutya kiásta a felét és a hangyák pánikba estek, de nem avatkozik bele. Tiszteli a hangyákat, az ő életüket, a kis drámáikat, ő nem árt egyetlen egynek sem, csak nézi alázattal ezt a csodát, és próbálja a saját ugyanilyen kicsiny létét elhelyezni ebben a nagy egészben.

      (És ha a hangyák tegyük fel az ember konyhájában jelennek meg, jöhet egy jó kis erkölcsi dilemma, van-e jogom csak azért elriasztani őket, mert ez az én konyhám. Illetve kénytelen vagyok-e eltűrni a hangyainváziót az otthonomban? A jó és valóban megnyugtató válaszhoz nagyon sokat kell töprengeni, filozofálni, elemezni és matekozni, tán egy élet is kevés hozzá, de megéri, mert ha kijön a jó eredmény, igazi egyensúly lesz érte a jutalom.)

      Nem érdemes se bután pánikolni az egyik oldalon, se agymosott idiótaként üres szólamokat mantrázni a másik oldalon. A döntés mindig a te kezedben marad, és egyet jegyezz meg: önmagadat tőled soha senki el nem veheti, feltéve ha már birtokában vagy az önazonosság mindent legyőző erejének.

      Nyugigumi, ez csak egy álom, hisz csak egy álom lehet ennyire kusza, zavaros, és buta. :)

      Törlés
    3. Megoldás?
      A passzív(aktív) ellenállás joga NEM lett eltörölve! Tehát mind e mai napig hatályos! Aranybulla 1222!

      Törlés
  17. Figyelemre méltó, hogy a ballib média milyen cinikusan, milyen aljas csúsztatásokkal kezeli ezt a témát. Egyszerűen nem tudom megérteni miért nem rezdül az arcuk sem, mikor a bevándorlók letelepítése kapcsán odavetik, hogy "amúgy is rosszak a demográfiai mutatóink". Nekik ennyire nem számít egy nép, a kulturális önazonosság? Ők is magyarul beszélnek... Ha ennyire gyűlölik a magyart, akkor miért használja ezt a nyelvet? Húsz millió "romántól" isten ments, de istentudjakicsodák, azok jöhetnek.

    Egyik ismerősöm szerint a liberalizmus nem világnézet, nem politikai meggyőződés, hanem mentális megbetegedés. Erős kifejezés, annyi biztos. Az viszont egészen elképesztő, hogy Juncker egészen a közelmúltig "nem vette észre"(!!!), hogy Magyarországra is érkezett 170 ezer bevándorló. Milyen "vezető" ez a figura? Úgy tűnik, hogy egy "happyendista" párhuzamos univerzumban él, körülbelül semmit sem ért abból, ami most történik. Vagy nagyon is...

    A másik érdekes dolog, hogy ez az áradat, még Germany, Germany-t kianbált a Keletiben, majd Németországba érve már azt mondják nem is akarnak ott maradni és regisztrálni, mennének tovább. Egészen röhejes volt, amikor egyik bevándorló arról panaszkodott Németországban, hogy rossz az ellátás, és fáznak is, úgyhogy mennek tovább Svédországba. Ezeknek fogalmuk sincs, hogy hol vannak. De az is lehet, hogy az Északi sarkon akarnak egy Egységes Iszlám Köztársaságot létrehozni.

    1956 után Magyarországról is volt tömeges kivándorlás. Arról viszont nem halottam, hogy bármelyik honfitársunk kitört volna valamelyik ausztriai gyűjtőtárborból és azt üvöltözte volna, hogy vigyék azonnal Beverly Hillsbe, mert csak ott tudna méltó menekültéletet élni, és kijelentette volna, hogy akár elindul gyalog és még az óceánt is átússza, ha kell. Szóval, ezek nem feltétlenül úgy néznek, mintha az IÁ lefejezései elől menekülnének. (persze tisztelet a kivételnek.)

    http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/elindult_magyarorszagra_az_amerikai_katonai_konvoj_elooorse/2444771/

    Ennek a hírnek természetesen semmi köze a bevándorláshoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért mondom, de a valós számokat szerintem senki sem tudja. Ha valaki kikérné azokat a "számlálási", nyilvántartási adatokat és ez egy igazán demokratikus ország lenne, nagy bajban lennének néhányan. Itt kár bármelyik félnek is hinni, drukkolni. A látni szeretnéd magad is a kormány és az Prbán kétszínűségét, akkor azt javaslom neked, hogy néhány napig semmi mást ne nézzél, csak a Magyar Televízió, magyar nemzeti közszolgálati televízió híradását. Figyelj oda arra, hogy mit mondott még nem is olyan régen O.V., miként változik finoman a véleménye és főleg figyelj oda arra, hogy miként tálalja az MTV-s hír szerkesztősége a menekültekkel kapcsolatos híreiket. Ráfogsz jönni, hogy azoknak hangulata semmiben sem tér el a ballib média hangulatától.
      O.V. régen= szó sem lehet EU-s elosztási kvóta rendszerről. O.V. tegnap, tegnapelőtt= nem azt mondjuk, hogy nem beszéljünk az EU-s kvóta rendszerről, de nem most ebben a pillanatban.
      Ne lágy naiv. Senki sem akar jót neked, nekünk az egy és a szerető Istenen kívül.
      Ha meg nem bántalak vele, hadd idéznék neked a Bibliából néhány Igeverset.

      Zsoltárok könyve 146:1-6

      Dicsérjétek az Urat
      Dicsérem az Urat, a míg élek; éneklek az én Istenemnek, a míg vagyok.
      Ne bízzatok a fejedelmekben, emberek fiában, a ki meg nem menthet!
      Kimegyen a lelke; visszatér földébe, és aznapon elvesznek az ő terveik.
      A ki teremtette az eget és földet, a tengert és mindent, a mi bennök van. A ki megtartja a hűségét örökké;
      Boldog, a kinek segítsége a Jákób Istene, és reménysége van az Úrban, az ő Istenében;


      Törlés
    2. Köszi az Igeverset, tartalmával maximálisan azonosulni tudok. Remélem eddigi beírásaimból kiderült, hogy semmilyen illúziót nem táplálok semelyik politikussal kapcsolatban. Sőt még az "igazi demokráciával" kapcsolatban sem. Ilyen ugyanis sem elvben sem gyakorlatban nem létezik, sokszor leírtam, hogy ez a legitim állam kiiktatására szolgáló fedőideológia, amely teret ad a rejtett erők tevékenységének. Sőt a "legtisztább" legideálisabb demokrácia is feloldhatatlanul súlyos ellenmondásokat hord magában. Nem a demokráciát kell igenelni, hanem a teokráciát.

      A ballib, vagyis a nyíltan aberrált szemlélet, azonban irritálóan szemtelen és provokatív, de ebből ,még nem következik, hogy a kormányzati ideológia ennek feltétlenül az alternatívája lehetne. Az én nézeteim szerint az utolsó hiteles magyar államférfi gróf Tisza István volt.

      Törlés
  18. Valaki megint csak be akarja fos@atni a magyart. De mit csináljon a magyar ha egyáltalán nincs hasmenése és amúgy sem fosni hanem csak sz@rni akar - az ellene való idióta próbálkozásokra válaszul. Egyébként meg - ha eljön az ideje - a büdiből végleg kijőve eltakarítja azokat akiket el kell takarítania a Kárpát medencéből.

    VálaszTörlés
  19. https://www.youtube.com/watch?v=mOutUmSRKfk

    VálaszTörlés
  20. Hoppácska! https://www.rt.com/usa/314971-refugees-syria-crisis-accept/

    10.000 fő, ennyi? :(
    Barry véletlenül nem minimum 100.000-t akart mondani? A jelenlegi állapotok mellett, az a 1 év múlva terminus egy igazi örökkévalóságnak tűnhet. FEMA táborok?????????

    VálaszTörlés
  21. Friss: A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) is elismeri, hogy igaza van a V4-nek, és a kvótarendszer semmit sem ér. Nocsak. Szerintem óráról órára fog változni német álláspont, talán csak Merkel nem fogja észrevenni, hogy miről is van szó valójában. Egy álnaív kérdés: az EU törvényei lehetővé teszik a vezetőik felelősségre vonását?

    Újra leírom. Aki valóban háború elől menekül az nem így viselkedik. Azoktól pedig, akik folyamatosan a szenvedő muszlim gyerekekkel kampányolnak, megkérdezem: akkor miért kussoltak, amikor a Közel-kelet egyetlen demokráciája foszforbombával szórta meg a gyerekekkel telezsúfolt Gázát?

    VálaszTörlés
  22. Albert Pike világosan megmondta a forgatókönyvében, hogy a kereszténységet és az iszlámot össze kell ugrasztani.
    Ez zajlik most. Egyébként ez az illegális bevándorlás kérdés nagyon egyszerű: Ha valaki illetéktelenül betör a lakásomba, az ugyebár törvénysértés. Nem kell befogadnom, stb. Könyörgöm, akkor miről beszélünk?
    Az illegális határátlépés ugyanúgy törvénysértés. Ezt tessék tudomásul venni minden balliberálisnak, akinek a multikulturalizmus álszentsége elvette az eszét.
    Redneck: a zsoltáridézettel maximálisan egyet értek.
    Jánosmegmondónak: tisztelem az elszántságodat: de: az emberi természetbe benne van az önimádat. Úgy hogy bárki kerül hatalomra, ha nem az egy Isten által lefektetett alapelvek szerint él, akkor tök mindegy, ugyanolyan kizsákmányoló lesz, mint az, akit elűzött. A teremtő világosan lefektette a helyes rendet: ez nem más, mint a teokratikus rend. Ám ez nincs szívbéli változás nélkül.
    A teokratikus rendet annak minden gazdasági és társadalmi vonzatával az Ő felkentje fogja majd helyreállítani. Lehet fujjolni, meg lebarmozni, mindenkinek szíve joga. De az, amit a Teremtő kimondott előre az ő szavában egy hajszálig beteljesedik. A teremtő áldásával.

    VálaszTörlés
  23. Kicsit részrehajlónak tartom az írást. Mindemellett természetesen nem tartom örömteli dolognak ezt az egész újkori népvándorlást.
    Sokan közületek itt a keresztény gyökerekre, hazára, magyarságra hivatkoztok. Egy keresztény ember nem kívánja más embertársa halálát, vagy szenvedését. Ezek az emberek nem jószántukból özönlik el Európát. Ezek az emberek eszközök. Ha úgy tetszik, fegyver, az általatok "háttérhatalomnak" nevezett valami, vagy valakik kezében. De könyörgöm! A fegyverre kell haragudni, azon kitölteni a bosszúdat, vagy azon, aki a ravaszt meghúzza??? És nagyon elcsodálkozom, olyan, mintha annak ellenére, hogy értelmes, művelt emberek vagytok, nem gondolkodnátok. Sajnos ti sem vagytok jobbak, mint az általatok megbélyegzett félelmetes és radikális iszlamisták.
    Nagyon sokmindenben osztom Redneck véleményét. Sajnálom, hogy egyedül vívja a "harcát".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben van valami, de vegyük figyelembe, hogy a mai folyamatoknak már nem létezik "jó olvasata". Figyeld meg, hogy bármilyen politikai, szociális, gazdasági, rendészeti kezdeményezést látsz az már csak reakció valamire. Az ember már egyáltalán nem irányítja a történelmet, hanem elszenvedi! Emiatt nincs jó, vagy rossz választás, csak rossz, vagy még rosszabb. Halkan megjegyzem, hogy az elmúlt hetekben többször vásároltam ásványvizet, péksüteményt tejet, iraki, afgán, szíriai gyerekeknek, és nem vagyok ezzel egyedül, sőt a határnál szolgálatot teljesítő rendőrök közül többen is megteszik ezt. Nem hiszem, hogy aki ellene van ennek a bevándorlásnak, az emberileg érzéketlen lenne. Annak a bizonyos háttérhatalomnak a mérhetetlen aljassága éppen abban áll, hogy egyszerre kelti fel benned az emberi együttérzés és az önvédelem egyébként teljesen alapvető igényét. A síró gyerekét maga előtt tartó arab elfoglalja Európát... Ezek nagyon nehezen feloldható dilemmák.

      Törlés
    2. jó nagy bolond vagy, azokat eteted rögtön akik kitúrnak innen, és ráadásul kő keményen a háttér hatalmat támogatod akik pont azt akarják hogy most támogassa mindenki a bevándorlást, mert ezzel akarjál elpusztítani európát, te meg pont ezt teszed

      Törlés
  24. Egy nagyon szep osszefoglalot olvashattam toled Kedves Laci a Facebook-on. A legutolsora gondolok, az osszefogasrol.
    Azert nem elegyedek az oldaladon inkabb senkivel beszelgetesbe, mert ugyis mindenki a sajat "igazat" mondja.
    Valoban nem a gyulolkodesre kellene koncentralni, hanem az osszefogasra. A menekult is ember, ha szemetet hagy is maga utan, ha aggressziv is, a terrorista is ember, ha egy szo nelkul ol, akkor is. Azert olyanok, amilyenek, maert azt csinaljak, amit tudnak. Maskulonben nem ez lenne a helyzet.
    Lehet, a hatter felgyorsitotta az esemenyeket, de barmikor megallithatnak oket az emberek. Az egymast tullicitalo kommentekkel csak tamogatjuk a tervuk megvalosulasat.
    Ahogy a mondas is tartja, osszevetett vallal eros a sokasag, az osszetartas ad erot a tomegnek.
    A hatter pedig mar reg rajott, hogy a fak sem nonek az egig, de azert mindent probalnak meg megtenni.
    Egyszer egy filmben lattam, hogy ha te felsz vkitol, de nem akarod h az tudja ez a helyzet veled, akkor felemlitsd meg te ot, h o feljen toled. Ugyanezt csinalja velunk a hatter.
    Europa csak akkor semmisul meg, ha az embetek Europaban gondolkodnak. Ha viszont a bolygo egy szegmensere ahol elunk, melyre nem Europakent gondolunk, mar eggyel a hatter elott jarunk. Ne felejtsetek, nekik az a jo, amig fajban, nemzetben, borszinben es vallasban gondolkodtok.
    Ha igazan elni akartok, szabadon a gondolkodason kell valtoztatni. S nem kellene felni. Mi a felelem ellenteze? A batorsag.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown." Howard Phillips Lovecraft

      Törlés
    2. Köszi Atlantis753 ! Azért szoktam sokszor ott kommunikálni ezeket a gondolatokat, mert ezeket is ugyanolyan fontos dolognak tartom és mindig kiemelem az események mögött lévő emberi arculatot, hogy mindenhol emberek vannak és érintettek ebben a szörnyűen kegyetlen, de elkerülhetetlen tervben és eseménysorozatban......
      Jól látod ! Az összefogás lenne az egyetlen megoldás egyébként még mindig, amivel tenni lehetne ellene ! Ennek hiánya az emberiség és a magyarság legnagyobb deficitje egyébként, amiért az ilyen milliókat mozgató tervek is "mint kés a vajon", úgy tudnak keresztül menni....
      És egy pár hónap múlva olyan Európára és országra ébredünk, amilyet 6-12 hónappal ezelőtt elképzelni sem tudtunk volna ! Még mi sem, akik azért követjük az eseményeket és képben vagyunk !

      Törlés
    3. Én már láttam, hogy mi lesz. Tizenéves koromban gyakran visszatérő álmok voltak ezek az események.
      Röviden annyi lenne, hogy hol az történt, amikor kiléptem a házból, arcukat eltakaró fegyveresek lőttek rám, de sikerült visszaugranom a házba még időben, hol a szomszédok jöttek át hozzám, hogy hozzájuk maszkos fegyveresek törtek be, de épp sikerült elmenekülniük, hol pedig az utcán katonák álltak gépfegyverekkel a kezükben. Nem értettem, mit keresnek itt, mert csupán annyi információt sikerült megtudnom, hogy túl sokan jöttek be az országba valakik, senki ne menjen az utcára, s a katonák igyekszenek fent tartani a rendet. Abszurdnak tartottam akkoriban ezeket az álmokat, mert egy községben élek, de mégis túl valóságosak voltak.

      Tehát éreztem, hogy valamikor meg fog történni. S hogy egyre durvul a helyzet, újra eszembe jutottak. Ettől függetlenül én nem félek; ha az emberiségnek ez kell ébresztőnek, akkor megtapasztalják választásuk következményeit. Kivéve, ha időben észbe kapnak, s tesznek ellene.

      Igen, rá szoktam pillantani az FB oldaladra. Örülök, hogy te nem tetted bejelentkezés kötelessé.

      Kedves redneck!

      Én nem félek az ismeretlentől. Mindig több lehetőségre, kifejletre gondolok. Ha félnék, nem tartanék ott, ahol most tartok. A háttérnek nagyon nem tetszik a munkám, de a támadásuk, engem csak még erősebbé tesz. Ám én mégsem tudom őket gyűlölni, mert megértettem, hogy milyen szinten is állnak ők. Ha gyűlölném őket, semmivel sem különböznék tőlük. Ugyanazon a szinten lennék, mint ők. Ugyanez érvényes azokra, akik utálják a mostani helyzetet. Ezért szoktam azt írni, hogy ezzel csak támogatják a pokoli terveiket.
      Köszönöm, hogy megosztottad velem ezt az idézetet.

      A szeretet a megoldás mindenre.

      Fény és Szeretet,
      Atlantis753

      Törlés
  25. "A harc önmagában nem rossz, sőt nemesíthet, s ha életre-halálra megy, ha "csak" identitásharc is, különösen férfias. Csakhogy közben minket pipogyává is igyekeznek tenni, még a katonaságunkat is végletesen leépítették, csupa emberszeretetből (A karitativitásuk, mint faltörő kos külön történet.) A magyarsághoz a "fejlődés" talmi jelszava helyett (amely egy megnyerhetetlen harc suta szereplőjévé teszi) a tökéletesedés óhaja illene, e mögé kell felsorakoznunk, s ebben elfér a lét és nemlét határán történő billegés, amely mindig is a mi műfajunk volt. Ez utóbbinak több köze van az örök élethez, mint a legszűkebb értelemben vett versenyfutásnak, amely mai világunk fő jellemzője. Csak semmi siránkozás, még ha el is veszünk."

    Farkas Géza: Túlélni Pesten nemzsidóként - Magyar Hüperion III. évfolyam 3. szám

    VálaszTörlés
  26. Szíriában nincsennek nők, és gyerekek? Ma volt szerencsém látni a Keletibe, ahogy a "menekültek" felszállnak egy vonatra. Kb. 300 férfi, 5 nő, és 5 gyerek. Már többször sétáltam közöttük, és mindig kb. ez az arány. Ha egy országban háború van, és az emberek elhatározzák, hogy elmenekülnek, akkor mindenkinek menekülnie kellene, a nőknek, és a gyerekeknek is nem? Ha a férfiak ott merik hagyni a nőket, és a gyerekeket, akkor miféle háború zajlik ott? Lehet, hogy ezek valóban csak gazdasági menekültek, akik pusztán jól fizető munka reményében hagyják ott otthonukat, kihasználva ezzel egy törvényt, mely az ember alapvető biztonsághoz való jogáról szól?
    Na és miféle menekültek azok, akik jókedvűen fociznak a Keleti aluljárójában /videóra is felvettem/ magasra rúgva a labdát, mit sem törődve azzal, hogy az netalán egy gyanútlan járókelőre pottyan? Persze a gyerekeket én is sajnálom, mert ők nem tehetnek semmiről, adtam is már nekik péksütit, de ez a nemek közötti aránytalanság rendkívül furcsa.

    VálaszTörlés