2014. május 21., szerda

Valami nagyon nagy baj történt Fukushimában május 20-án ! A TEPCO folyamatosan hazudik ?


Ez egy tegnapi felvétel Fukushima-ról !!! A TEPCO saját kamerarendszeréből.. 

Most mondja erre valaki, hogy minden rendben van....



Robbanás és tűz is látszik a 4-es reaktorról a kamerában, ami egyértelműen nem normális ! Folyamatos a radioaktív szivárgás.... Sőt hatalmas mennyiségű radioaktív anyag került az atmoszférába. 
Amit az alábbi mérőműszerek által készített grafikon is jelez:



Természetesen erről a tegnapi eseményről is hasonló hallgatás tapasztalható, mint az egész eddigi Fukushima-"balesetről".
Az viszont kiderült a napokban, hogy a Tepco eredeti tájékoztatása, mely szerint a katasztrófa bekövetkeztekor a legtöbb munkás evakuálták és csak egy kis team maradt a helyszínen - teljes hazugság. 
A 720 ott dolgozó munkásból 650 bepánikolt és már ez elején fejvesztve menekült el a helyszínről - tárja fel egy most nyilvánosságra került jelentés., amit az Asahi Shimbun, az egyik legnagyobb japán folyóirat hozott nyilvánosságra.
Az erőmű menedzsere Masao Yoshida - aki tavaly már rákban meg is halt - teljes káoszról számolt be. Az események időrendje itt el is olvasható.

A japán kormány azóta elismerte, hogy igazak a beszámolóban leírtak, de magyarázatot nem ad rá, hogy akkor a TEPCO miért tartotta eddig szigorúan titokban azt. (Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete)




12 megjegyzés:

  1. Kicsit fura érzésem van, ha csak a szöveget olvasom akkor hitelesebbnek tűnik a sztory , de ha a videót is megnézem akkor kicsit sántít:

    1. 2014 ben nem igaz hogy egy felügyeleti kamera csak " 3 és fél pixeles", pláne a világ legrizikósabb üzemében és Japánba. Oké ezt a rossz minőséget lehet a távolság és a sötétség számlájára írni

    2. viszont a videót vagy akár a fényképet látván elsőre az ugrik be "milyen gagyi makett"?
    valahogy a fény árnyék épület méretek viszonya nem stimmel ...

    VálaszTörlés
  2. A Marsra és a Holdra is csak színes filmet vittek, mégis minden fekete fehér... a marsfelvételeken a mai napig ki van kapcsolva a zöld szín szűrő... van valakinek innentől valami kérdése még hogy miért szar az összes ilyen felvétel a HÁJ DEFINÍSÖN korában?

    VálaszTörlés
  3. grafikon Y tengelye letről felfelé -> 0 4 8 2 6 .....inkább 0 2 4 6 8-nak kéne lenni nem? Javítsatok ki ha tévedek de akkor az az Y tengely igencsak görbe kne legyen (:

    VálaszTörlés
  4. Biztos, hogy gáz van, és nem véletlenül nincs tájékoztatás. A pár évvel ez előtti paksi rendszerhibának részleteit, káros hatásait is elhallgatták kamu adatokat szolgáltatva, pedig hatványozottan emelkedett a daganatos betegek száma az erőmű körzetében.

    VálaszTörlés
  5. Általános jelenség a hallgatás, dezinformáció a pánik és tüntetés hullám elkerülése végett.

    VálaszTörlés
  6. akkor meg az lehet hogy kreálak valami nukleáris katasztrófát, hogy bezárjanak a világon mindent ami atommal megy, hiszen amig csak 1 valakinek van atomja aki nem akar világkormányt, addig nem is lesz hiszen ha kényszeritik odapörköl...

    VálaszTörlés
  7. ostobaság volt megint idejekorán kirakni egy ilyen ÓRIÁSI hírt....rég kimutatták volna független mérésekkel már a sugárzást és benne lenne minden kurva médiában ez a dolog. De nincs és nem a gecinagy elhallgatás miatt hanem azért mert nem ugrik mindenki rá egy ilyen álhírre amit egy szarrápixelezett videón "lát" amit valami balfasz töltött fel csak azért mert unatkozott.

    VálaszTörlés
  8. Mozgolódik a Muto, biztos forrásból tudom (titkos), hogy várható Godzilla feltűnése is...

    VálaszTörlés
  9. SBG Buddha! Elnézést, hogy ide írom, de ez az email működik? "vilaghelyzete@gmail.com" Köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Itt nálunk még nem érzékelhető,mérhető, változatlan értékeket mérnek. :
    http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=monitor_nbiek_index

    VálaszTörlés
  11. Azért jó lenne, ha tudnák néhányan, hogy radioaktív klímában nem igazán jók a hagyományos kamerák. Talán ez lehet az oka, hogy ott nem HD kamera működik... Simán előfordulhat, hogy az "szarrápixelezett" videón látottak igazak. A "balfaszok" pedig, ha nem töltenék fel ezeket a "rémhíreket", akkor a politikusok még tán Csernobilt is elhallgatták volna, mint ahogy kísérletet is tettek elbagatellizálására...
    Máskülönben pedig az atom egy végtelenül veszélyes megoldás az energiatermelésre! Nem azért mert rossz, hanem mert a jelenlegi technológiák nem eléggé fejlettek a biztonságos üzemeltetéshez! Ha a világon jelenleg a legfejlettebb technológiával rendelkező országában előfordulhatott egy ilyen baleset, akkor senki ne éljen olyan illúzióban, hogy az atomreaktorok biztonságosak. Igen, amíg nincs baleset! Utána pár száz kilométer lakhatatlanná válik, pár száz évre... 1952 óta már 33 különböző erősségű (INES skála szerint) baleset történt. Itt táblázatban megnézheti, az erősség feltüntetésével és a baleset rövid leírásával, aki kiváncsi rá: http://www.theguardian.com/news/datablog/2011/mar/14/nuclear-power-plant-accidents-list-rank
    No és meg ne felejtkezzünk egy "apróságról"! A világ energiatermelésre alkalmas hasadóanyag-készlete kevesebb, mint a fosszilis tüzelőanyag készlet, kb. 30 - 40 évre elegendő jelenlegi ismereteink szerint!

    VálaszTörlés