2014. május 17., szombat

Eurovision 2014 Illuminati szimbólumok és tudatalatti üzenetek


Feltettem egy videót nektek a mostani 2014-es Eurovízió Dalfesztivál rejtett Illuminati és egyben tudatalatti szimbólumairól. 
Eurovision 2014 Illuminati Symbolism & Subliminals.....  

Szinte minden megjelent, amit napi szinten használnak ilyen, milliók számára készített "szertartásokon": a szabadkőműves körző-vonalzó jelképektől, a pepitakockás Freemason szentélyig.... A "mindentlátó szemtől" a napistenkultuszig.... ;Szaturnália és Baphomet, 666 .. ... - ...a haladó felébredtebb emberek már mind észreveszik ezeket, a média-tömegek, a 99% viszont biztos, hogy nem is érzékeli tudatosan, kizárólag a tudatalattiban.... 

Az "új embertípus" Főnixmadárként újjászülető jellemzőit nem is kívánom sokat kommentálni, nagyon sokan elmondtátok már a VilagHelyzete FB-oldalán. Nesze neked New World Order......
Nézzétek meg a képeket ! Utána pedig nyugodtan kezdjen el gondolkodni mindenki, aki véletlennek vagy belemagyarázásnak tartja ezeket.
Vajon miért van ez mind itt egyszerre.... ? nem baj, ha nem érted, pedig évezredes szimbólumokról és rejtett energiákról van szó, csak erről Neked eddig nem szólt senki....

Ha csak most kezdett el lengedezni az elméd körül az igazság szele, talán Te is felcsapsz igazságkutatónak és utánanézel a dolgoknak ! Talán rájössz, hogy sokkal több minden van a függöny mögött, mint amit a neked szánt előadásként együtt néztél eddig a 99%-ba tartozó tömegekkel..... Kellemes ébredést mindenkinek (SBG Buddha - VilagHelyzete)


 


Kapcsolódó korábbi cikkek: 

Nyílt Illuminati üzenet a zeneipar új sztárjaitól - Azealia Banks

Mit üzen Jay-Z és Kanye West? Rendőrállamra programozás
Média és Hollywood - A manipuláció nagymesterei

Elmeprogramozott MK-ULTRA élő adásban -
Hogyan működik a tudatmódosítás a gyakorlatban (Tanulmány)

Miért van Pentagramma Kazahsztánban ? Nézd meg az Illuminati városát Astanát és megérted!



18 megjegyzés:

  1. Buddha Laci!
    Ezt most értsük úgy, hogy a borostás "hölgyike"(?) még belefér az ízlés világodban?

    VálaszTörlés
  2. Abszolút ezzel ellentétesen ! Egyáltalán nem fér bele ! Toleráns vagyok és elfogadó, de nem abnormális és kimondani valamiről, hogy az kártékony és az én értékeimmel ellentétes érdekeket képvisel, szerintem ez a normális és elfogadható.....

    Azért nem tértem ki szándékosan rá most, mert a FB-oldalon külön képpel és megosztással, nagyon sok ember olvasta és értett egyet a véleményemmel. Így egy percet sem akartam annak a förmedvények szentelni, már csak azért sem, mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy elkezdik majd (ahogy a cél) a közmédiában is nyomni a képünkbe ... De megjelennek majd a szakállas női globalo-liberális politikusnők is, akik ezt fogják reklámozni (1 napot sem kellett várnom és Ungár Klára már szakállas nőként virított a FB-on....

    De hogy itt is megjelenjen, elmondom, amit oda is leírtam. Ez az én véleményem:

    Pont azt képviseli ez a hibrid lény, ami a nyugatot irányítók célja is: a se nem nő, se nem férfi egyének elterjesztése.... a hagyományos értékek (férfi-nő kapcsolat, család, házasság ... rombolása).

    És ne csodálkozzunk, ha a gyerekeink identitászavarral küszködnek és a fiúk egyre lányosabbak, a nők meg egyre machobbak , mert azt az egyént lehet a legjobban IRÁNYÍTANI és MANIPULÁLNI, aki saját magával és az alapvető értékekkel sincs tisztában, Nekik pedig pont ezekre van szükségük tömegesen...

    Ha azt nézzük, hogy egyes európiai uniós országokban tilos a kisfiúk és kislányok megkülönböztetése az óvodákban...., akkor láthatjuk, hogy mi az irány : sajnos egyre több ilyen lesz, már csak meg kell támogatni a dolgot a média és a celebek segítségével....

    Ami az Illuminati Zeneipar számára Lady Gaga nőben, azt most létrehozták férfiben is...

    Szimbolikus az egész és kőkemény társadalomformálás: a Főnixmadárként előző életével leszámoló, majd egy új "lényként" újjászülető /egyébként a New World Order eugenistái által kitalált/ embertípus !
    EZ AZ EURÓPA NEM AZ ÉN EURÓPÁM és mindenkit megértek, aki nyíltan kiáll a hagyományos értékek védelme mellett és egy liberálisan elkorcsosult világ ellen.... (saját véleményem, bocs...SBG Buddha - VilagHelyzete)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ember lelke nemtelen. A magyar ki is mondja rá: nem.
      A dualitás pedig ördögi meló - valóságellenes illúzió csak.
      A család - a csal szótőből ered - Európában elterjesztett formájában a vatikáni sátánista egyház találmánya. Két kör van, akinek "a család a legfontosabb": ez a maffia és a vatikáni egyház - székhelyük földrajzilag is egy rakáson van.
      A transzszexualitás - valakinek a tudata és a teste ellenkező nemű - egy ismert fejlődési rendellenesség, nagyon, nagyon nehéz sorssal.
      Korábbi kultúrákban beleőrültek és öngyilkosok lettek az evvel sújtottak.


      Törlés
  3. Amin én egy kissé fennakadtam: "Örömét fejezte ki az osztrák katolikus egyház feje, hogy a Conchita Wurst győzött az idei Eurovíziós Dalfesztiválon."

    "Örülök, hogy Thomas Neuwirth ilyen nagy sikert aratott Conchita Wurstként" - írta Christoph Schönborn bécsi érsek pénteken szokásos heti glosszájában az egyik legolvasottabb bécsi napilap, a Heute hasábjain : "Isten sokszínű kertjében nagy a tarkaság. Nem mindenki, aki férfinak született, érzi magát annak, és ez így van a nők körében is. Emberként ugyanúgy megérdemlik a tiszteletet, mint bárki más" - szögezte le az egyik legbefolyásosabbnak tartott európai érsek.

    Utánanéztem a neten a tisztelet szónak : http://www.kislexikon.hu/tisztelet.html#ixzz3237hwURW

    Forrás: Pallas Nagylexikon : " Más iránt érzett elismerésünknek, megbecsülésünknek magunktartásában és cselekedeteinkben nyilvánított érzése. Az öregekben az életbölcseséget, a jellemet, végzett munkásságot tiszteljük, a nőkben a nőiességet, tisztaságot stb. Minthogy ily kölcsönös megbecsülés s társadalmi szellem éltetője, joggal nagyra tartjuk külső formáit is és a nevelésben kiváló gondot fordítunk az érzés ápolására."
    Na ez kipipált. Ehhez nem lehet már hozzátenni semmit.

    Ez a reklámplakát - http://wien.orf.at/news/stories/2646786/ - a „Life Ball”-ra, a transzvesztiták évenkénti nagygyűlésére készült, és ehhez hasonló plakát-özön hirdeti őket szerte a fővárosban.

    A Life Ballt támogató cégeket fenyeget bojkottal a felháborodott lakosság, A zsidókézben lévő Billa vásárlói visszaküldték vásárlói kártyáikat, de ők és a Swarowski ékszerüzletlánc azt nyilatkozta, hogy továbbra is a tolerancia támogatói lesznek. A „Kleine Zeitung” szerkesztősége azonban elnézést kért felháborodott olvasóitól, amiért Conchitát „modern „Krisztus-ikonnak” nevezte.

    Úgy látom, Bécs nem tagadta meg magát, és valószínű, hogy a következő Eurovízión is kitesz majd magáért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy te ezen elcsodálkozol hulivuli. Nekem az említett egyház vezetői nem igazán tudnak meglepetéseket okozni,...mondjuk a többi egyházé sem. Minden valamire való keresztény vehemensen tiltakozott a NOAH(Noé) című, nem rég bemutatott, hollywoodi film ellen, mivel az minden volt csak épp biblikus nem.
      Tudod mi volt RKE reakciója a filmmel kapcsolatban? Az, hogy azóta Ferenc pápa a Vatikánba fogadta a Noé film delegációját Russell Crowe és Darren Aronofsky vezetésével. És mivel az ő részéről kritikát
      nem hallani, másra sem tudok gondolni, mint hogy Ferenc pápa jól megrázta a kezüket és azt mondta nekik, hogy Ben fatto, buon lavoro!(Szép munka!)
      Van egy olyan érzésem, hogy még sokan megfognak lepődni, ami a Vatikán(the "Great Whore") jövőbeli dolgait, álláspontjait illeti.

      Törlés
    2. „A kígyók is jönnek velünk?“ - kérdezi a filmben Námeh férjétől, Noétól kételkedve. „Persze, - hangzik a válasz - az a feladatunk, hogy őrizzük, óvjuk a teremtett világ sokszínűségét !“

      "Isten sokszínű kertjében nagy a tarkaság." Mindenféle dög, démon, csúszómászó, ágrólszakadt ördög is ide tartozik, akiknek manapság a "másságát" már tisztelni is illik, ergo ez üzenetértékű :
      Etesse mindenki saját magában is a démont, mert lehet, még csak szunnyadozik, hadd bújjon elő az üregéből, ha akar, mert így lesz minél feltűnőbb és tarkább :)
      Ben fatto, buon lavoro!

      Törlés
    3. Az emberekben (ugy altalaban) nincsenek démonok huli. Démonizalt csak az az ember lehet, akit megszallt a démon, vagy démonok. Ugyanakkor orokolni is lehet, ha a szűlok, nagyszűlok stb., keményen benne voltak az okkultizmusban.

      Törlés
    4. .Az ember születésétől fogva férges. Nincs tabula rasa. De hogy melyik férget engedi magában kifejlődni, na abban már van beleszólása. A vérvonalnak - jó írod - tényleg nagy a hatásfoka ebben. Emberi cél az anyag felemelése, megtisztítása, szellemítése mind a környezetében mind saját magában, ez egy szellemi alkímia. Jelenleg ennek az ellenkezőjét tapasztaljuk

      Törlés
    5. A média által alkalmazott kettős értelmű jelképekben, szimbólumokban egyre sűrűbben felfedezhető a fordított szellemi művelet, a lefelé, az anyagba húzó, vágyakat gerjesztő alkímia.
      Pl. a főnix a tűz jelképe, de az égi kegyelemé is, a feltámadásé is. A mítosz szerint a Napban élt, a madarat ezért a Nap egyik földi hasonmásaként tisztelték.

      A mai szórakoztató tömegtájékoztatás a legnagyobb mágia, ezzel sokan nincsenek tisztában.
      "A látomás kép. Olyan kép, amit az ember képzeletével képez. De ez a képzelt és kiképzett kép tulajdonképpen nemcsak képesség eredménye hanem maga is képesség, és visszahatva új képességet teremt, és a kép az embert a maga képére átképzi. Így válik az ember saját képeinek képévé.Ez benne a mágia. A látó személy és a látott kép összeolvad. Alany és tárgy egyesül. Ez benne a varázs... az imaginációban a szubjektum és az objektum kettőssége megszűnik; az ember saját imaginációjának víziójává lesz...(Hamvas)

      Törlés
    6. Pontosan. Ha az alany és tárgy (még inkább alany, cselekvés, tárgy hármassága) az alanyba integrálódik, létrejön az alkímiai mű, ha pedig az objektumba (a média által alkalmazott mágia eredményeképpen az emberi létezés perifériájába) akkor az enyészet (kivettetés a külső sötétségbe). Ez már - Rudolf Steiner által felvetett ahrimani folyamat. Van harmadik lehetőség is. Ez pedig a hamis fény útja, amelyen Lucifer Falsus vezeti az eltévelyedettet, és amelynek az eredménye a hamis vagy álalanyi reintegráció.

      A média erősen ahrimani befolyás alatt áll, gyakorlatilag a hamis szimbolizmus újkori kidolgozója. A szimbólum kettős feladata, hogy egyrészről elfedi azt, amit másrészről megnyilvánít. A média fekete mágiája úgy dolgozta át ezt a kapcsolatot, hogy a szimbólumai nem az fedik el, mint amit megnyilvánítanak.

      Törlés
    7. Tisztelt hulivuli! Látod így is okozhatnak traumát a sátánfattyak,aki vallásos olyan mint egy bilincsbe vert ártatlan rab.A Vatikán és az egész egyház ilyen.A pápa a zsidókat szolgálja,ép most is zsidó kezeket nyalogat nyilvánosan, kamerák előtt. A biblia meg egy cionista mese ami valamikor igaz történeten alapult de gondolom mihelyst írott formába került át lett szőve hazugságokkal és valótlanságokkal.Írod hogy "az ember a születésénél fogva férges" na ez is egy tipikus hazug zsidó (eszme).Bár a zsidókra igaz lehet.

      Törlés
  4. https://www.google.hu/search?client=opera&q=pápa+idegenek&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
    Nem új.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Gábor! Ja, erről már rég tudunk. Ellenben amikor megnéztem az általad feltett linket, erre is rátaláltam.
      http://filantropikum.com/dalai-lama-hamarosan-sor-kerul-az-emberiseg-es-a-foldonkivuliek-talalkozasara/
      Mondjuk vele kapcsolatban sem voltak illúzióim. Kb. 2 évvel ezelőtt valahol írtam róla valakinek egy bővebb elemzést. Szóval cseppet sem lep meg. Hozta a papírformát. Szép kis csapatmunka ez.
      Ha még nem láttad, nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=GGkSu3CEqt0

      Törlés
    2. Érdemes megnézni!
      Örülök,hogy idetetted!Köszönöm.

      Törlés
  5. Kellett egy ilyen eltorzult és korcs teremtmény, amivel tovább rombolhatják a társadalmat, és tovább zülleszthetik Európát. A szabadkőműveseknek ez a célja. Ilyen egyszerű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ez a "cél" történet mégsem ilyen egyszerű. Érdemes lenne például azt is megvizsgálni, hogy mi motiválja azokat a magas szintű szabadkőművesek a fáradhatatlan munkában, hogy miben, vagy kiben hisznek és hová vezet el minket mind ez. Van még bőven felfedezni való, csak kell hozzá egy kis kitartás és elfogulatlanság.

      redneck

      Törlés
  6. Én nem láttam és még véletlenül se nézném.de szerintem ez már évek óta ilyen.De ilyenek a nagy sport,zenei és egyéb nagy tömegeket vonzó rendezvények is.Az egész egy aberrált okultista zsidó szeánsz.
    A médiában ez már több évtized zajlik csak régen nem ilyen erőltettet,szájbarágós módon közvetítették.

    VálaszTörlés
  7. Ja és a címe.Euro vízió.Vízió szó jelentése:látomás,káprázat,jövőkép,rémkép.Na az utóbbi klappol, Európa rém jövőképe a szerencsétlen koncsita kolbász, igazi rém lény :)

    VálaszTörlés