2013. december 9., hétfő

Miért halt meg Paul Walker ? Halála körül rengeteg nyugtalanító kérdés kerül elő...


Egy ideje, pontosabban Paul Walker halála óta gondolkozom rajta, hogy írjak vagy ne írjak az esetről, hiszen rengeteg információ kering az interneten, ami egyáltalán nem ad megnyugtató választ arra a kérdésre: 
Miért és hogyan kellett meghalnia a köztudottan "egyszerű", a segítségnyújtásra, jótékonyságra kifejezetten nagy hangsúlyt fektető, igazán pozitív példaként felhozható színésznek ?

Most először én mondom, hogy jelen esetben egy Összeesküvés-elmélet, amiről írok, hiszen bizonyítani nem lehet soha.... Ez a VIDEÓ önmagáért beszél és elgondolkodtat !


Egy egyszerű baleset, amelyben egy karbonszálas Porsche az ütközésben felrobban és olyan szinten roncsolódik össze, hogy felismerni sem lehet ?

- Műszaki hibát említenek, de nem vizsgálják, ....majd később cáfolják..., egy másik sárga autót is megemlítenek, de aztán azt is cáfolják..... A Porsche gyár mégsem vonja vissza vizsgálatra a szériát. 

- Azt sem értem, hogy annyi bekamerázott utca és telefonnal rohangáló ember ellenére, egyetlen videó létezik csak a baleset utánról és egy a drón-szerű felvillanásról.... A balesetről viszont nincs semmi....
- Az utcán készült biztonsági kamerafelvételek (állítólag) eltűnnek...  Illetve egyetlen egy mégis kiszivárog.
- 2 nappal Paul halála előtt az internetre kiírják, hogy autóbalesetet szenvedett és meghalt..majd kiderül, hogy csak hoax... Aztán mégis bekövetkezett a baleset....

Közlekedési balesettől egy Porsche ilyen szinten megsemmisül ?



A Fülöp-szigeteken pusztító tájfun után Paul Walker azonnal akcióba lép és segélyszervezetén keresztül szervezkedik, majd érkeznek a hírek, hogy mindenkit: gyerekeket és nőket beoltanak "kanyaró és gyermekbénulás elleni" vakcinával...  

Az Unicef + Bill & Melinda Gates féle Rand Corporation tevékenységéről nektek nem kell sokat magyaráznom .....
Éppen kezdenek kiderülni az oltási-program visszásságai, majd bekövetkezik Paul Walker halála. A kettő közötti összefüggés nagyon erőltetettnek tűnik természetesen....de....


A hivatalos nyilatkozatok naponta mondanak ellent egymásnak... karamboloztak, felrobbantak, összeégtek, még élt..már nem élt... anyósülésen ült, majd még nem azonosították a testeket...majd jött a gázcsapra ráhajtás, mikor kiderült a Porsche nem robban fel az ütközéstől....

És megjelenik egy videó, mely drón-támadásról beszél. Az alábbi összeállításban is látszik.
(Hasonlóan, ahogy számos elmélet szerint anno az osztrák szélsőjobbos Jörg Heidert is likvidálták Wolksvagen Pheaton autójában. Természetesen az is "baleset" volt.... de örökre titok marad.)




Keringenek az infók a szimpla balesettől a Fülöp-szigeteki tervezett oltásokig, de sejtem, hogy 2 hét alatt elül majd az egész és szokás szerint mindenki megy dolgára... 

Sok minden nem stimmel az ügyben...ez az egy viszont látszik. 

Mindenkinek a legjobb belátására bízom..... Nézzétek meg a videókat ! 




Update: egy leendő gépészmérnök szakember ismerősöm elég szakszerű leírást adott. Érdemes elolvasni a dolognak ezt az oldalát is:


"Nincs itt összeesküvés, csak bizonyos problémák sorozata:

A szénszálas kompozit alkatrészek a terhelést főként szálirányban "tudják jól felvenni" .
Ha nem a kitüntetett szálirányban kapják a terhelést, akkor közel sem rendelkeznek olyan jó mechanikai tulajdonságokkal, míg egy acél/alumínium ötvözet szinte minden irányban képesek felvenni a terhelést.
A kocsi ha jól olvastam oldalba kapott egy fát, ami magyarázat lehet a deformáció mértékére.
Ha deformáció, akkor míg az acélok rendelkeznek "jól meghatározható" folyáshatárral, képesek deformálódni, míg a szénszál egy ridegebb anyag, kevésbé deformálódik, törik, mint ebben az esetben is.

Az autóban (ami egyébként farmotoros) az optimális súlyeloszlás miatt a tankot a motor és az ülések közé helyezték. Az autó mint már mondtam derékba kapott egy fát, így jobbára az valahol az üzemanyagtartály közelében lehetett.

Mellesleg a menetstabilizáló elektronika ki lehetett kapcsolva (manuálisan) mivel ezek "rontják a köridőt", és ennek köze lehetett a megpördüléshez.

És persze, a nagy sebességről nem is beszélve.."

A Halálos iramban készítői töltötték fel a videót a filmekből összevágott jelenetekkel. Ők így emlékeznek az elhunyt sztárra :



22 megjegyzés:

  1. Ez a járgány konkrétan középmotoros nem farmotoros. Nem vitaként írom csak megjegyzésként. Nem egy esetben fordultak elő ezzel a típussal, ütközés utáni tűzesetek.... Minden esetre egy nagyszerű embert gyászol a világ.

    VálaszTörlés
  2. Ugyan olyan kamu mint a Jöng Haider meggyilkolása, változtatni akart a pénzhatalmi elit emberirtó tevékenységén, útba volt, el kellett tenni láb alól....!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ezt olvasd el itt hozzáértő írja le hoax-ok nélkül.
    http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/12/05/paul_walker_porsche_carrera_gt/

    VálaszTörlés
  4. Én valahol olvastam hogy a kocsi valahol alul kaphatott lángra ahol nem nagyon szabadott volna tank ide vagy oda.Ez kicsit reálisabbá teszi számomra a gázcsapot ha tényleg ott volt és ha az vízcsap lenne nem ömleni kellett volna a víznek? Szerintem ha egy Paganival vagy más sportkocsival történt volna ez akkor lehet életben maradtak volna,Porsche és a Ferrari szerintem nem valami biztonságosak.Amúgy is a stabilizáló rendszerek ennyire visszaveszik a teljesítményt hogy azt kikapcsolják az utcán? Ez a gáz csap elég reális ha tényleg igaz hogy alul gyulladt és nem lehetett volna ott. Az meg hogy pont nincs egy kamera az érdekes szerintem ahányan arra jártak nem csak az ismerősénél lehetett tűzoltó készülék akik oda rohantak ahogy hallották a balesetet.Jó páran tartanak kisméretű poroltót a kocsiban és ha többen odamentek volna megpróbálni segíteni lehet sikerült volna legalább az egyiküket megmenteni még ha igen kicsi is erre az esély.Én inkább ugrok a tűzbe ha tudom hogy úgy megmenthetem igaz hogy akkor valószínüleg nem lehet rám ismerni és mindketten torzra égünk de legalább élünk...Inkább legyek torz arcú minthogy ezen múljon más élete.

    VálaszTörlés
  5. Azt hozzátenném, hogy a karbonszálas karosszériákat nem úgy építik fel, hogy csak szálirányban vannak a szén szálak elhelyezve, hanem egymásra merőlegesen, így biztosítható a terhelések azonos felvételi képessége, "akár frontálisan, akár oldalról" Egy kép ezt jól szemlélteti, igaz wikiről van, de ez most valósághű... http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Kohlenstofffasermatte.jpg ...... tehát nem igazán helyén való ez az elmélet, de egy gépészmérnök hallgatónak ezzel tisztába kéne lennie, vagy ha nincs legalább annyi legyen benne, hogy utána néz mielőtt egy konkrét elméletet alapoz rá...

    VálaszTörlés
  6. Nem igazán helyt álló ez az elmélet... A karbonszálas karosszériák belső elrendezése nem szálirányban orientált, hanem a szálakat egymással merőlegesen fűzik össze, pont azért, hogy a terhelés egységesen viseljék el, de ezt egy gépészmérnök hallgatónak tudnia kellene, ha viszont nem, akkor legalább nézzen már utána mielőtt egy elméletet alapoz rá. Én is gépészmérnök hallgató vagyok, és ezzel az elmélettel nem tudok egyetérteni!

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom miért vagytok meglepődve. Csak egy újabb kártya kijátszva a sok közül. http://kepfeltoltes.hu/131205/assassination_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  8. Dróntámadás Porche ellen? Azért a hülyeségnek is kéne, hogy legyen egy határa, kérem szépen!

    VálaszTörlés
  9. Minden szénszálas utascellával (monocoque) rendelkező utcai sportautónak FÉM gyűrődőzónája van elöl és hátul egyaránt
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Lamborghini_Aventador_LP_700-4_chassis_-_Flickr_-_J.Smith831.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/121231/2012-lamborghini-aventador-chassis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/08/01mclarenmp412cchassis.jpg
    http://www.fast-cars.ch/images/Porsche/Porsche_Carrera_GT_details_2.jpg
    Az okokat korábban már leírták, a szénszál erre a feladatra nem alkalmas.

    Robin B: Egy értelmes állítás nincs a kommentedben -.-'

    Itt is bebizonyosodott, a tudatlanság szüli az összeesküvés elméleteket.

    Nyugodjék békében Paul Walker és Roger Rodas.

    VálaszTörlés
  10. Számomra kimaradt egy láncszem azzal kapcsolatban, mi köze az oltáshoz, esetleg a beoltás megakadályozásához Paul Walkernek azzal, hogy segíteni akart. Egy katasztrófa után segíteni nem jelenthet akkora segítséget, hogy gyökerestől megváltozzon a szegények helyzete, annyi pénz a világon nincs, egy segély nem is arra van, hanem hogy átsegítsen egy reménytelen helyzeten. Egyébként pedig gazdagon is be lehet valakit oltani.

    Én egyelőre oltáspárti vagyok, mindkét gyerekem egészséges beoltva, s mivel átoltott országban élek, nincs összehasonítási alapom arra, mi lenne, ha gyerekeink nagy része oltatlan lenne. Az biztos, hogy a nem oltott gyerekek full egészségesek, ráadásul az oltásoknak van mellékhatása, de még mindig kevesebb gyerek hal meg, mint ugyanennek az oltásnak betegség változatától, a nem beoltott gyerekek szülei pedig átlag felett egészségtudatosak. Hozzáteszem, tudom mennyire alátámasztott indokokkal és statisztikákkal rendelkeznek az oltásellenesek, s azt helyes vitának tartom, de vitázzanak a szakemberek, akik évtizedes tapasztalattal bírnak, s ne az internet laikus bloggerei akarják befolyásolni a világot ezen a téren.

    Persze - miközben szerencsés vagyok, mert van orvos a családban, s tudom, olyan tudományról van szó, mely nagyrészt egzakt, nem lehet csak úgy politikailag vagy filozófiailag befolyásolni, nekem van kiben bíznom, nem hiszem, hogy a háttérhatalom bérenceként ki szeretne purcantani, - azért laikusként én is megnézek egy Bill Gates videót a népesség kiirtásáról, de nem azt tettem, hogy a kiragadott beszéd-részletet lánclevélként elkezdtem továbbküldözgetni, a felháborodás és a félelem egyébként se jó eszköz, vagy ha az, már időnként azt érzem, annak a háttérhatalomnak a keze alá dolgozik, amit támad, még akaratlanul is.

    Szóval Bill Gates népességfogyasztó filozófiájával egyetértek. Nem abban a formában, hogy öljük meg a szegényeket, hanem lássuk be, azokban az országokban és családokban van nagy szaporulat, ahol a legnagyobb a nyomor, halandóság, kvázi ezáltal sokkal többen élnek nyomorban. Azt látjuk, az életbenmaradás törvénye felülkerekedik a jólét törvényén. Pl. egy háború után bármely ország születési statisztikájában ellenőrizhető ez, de akár saját országunk legszegényebbjeinél is. A jobb életszínvonal, a kevesebb járvány önmagában lelassítja a reprodukciót, biológiai szinten, ha pedig Bill Gates beszédét, elméletét valaki végigolvasta, erre gondolt.

    Olyasmi ez, hogy szép dolog a koldusnak pénzt adni, de ez csak fenntartja a nyomorát, az igazi megoldás gyökeres. Nem megöli a népességet, hanem lelassítja a szaporodást, ezáltal fogyatkozni kezd. Nem konkrétan az oltóanyagba tett méreg teszi meg a dolgát, a megoldás áttételes.

    Biztos sokan kegyetlennek tartotok, de szerintem nem az édesanya jogát akarom elvenni a 15 szüléstől, hanem azt a szenvedést, ami okozza ezt, hogy nem tudni hány marad életben, s még azok éhezését is végig kell élni, mert a jólét hiányában életbelép a biológia túlélési reflexe. Családonként 15 gyereket pedig nem fog tudni adományokból felnevelni, fizikai képtelenség, nem beszélve az így-úgy életbenmaradók 15. hatványát.

    Az, hogy a túlnépesedés kérdését segélyekkel akarjuk megoldani, álhumanista. A humánum nevében tíz éve terjeszteni egy Bill Gates videót, amelynek igazi üzenetére senki nem kíváncsi, céltalan szörnyülködés.

    VálaszTörlés
  11. Kieg: Paul Walker nyugodjon békében.

    A drón kérdése azért gyanús, mert az autó már a "drón" előtt becsapódott. Ha pedig telekinetikusan odavezérelt autó drón általi felrobbantásáról beszélünk, azért ennél egyszerűbb megoldások is vannak ma már ahhoz, hogy eltegyenek valakit láb alól.

    VálaszTörlés
  12. Helyszíneltem olyan autót, amelyiknek nem tudtam megmondani a színét. Nem találtam belőle jóformán karosszéria elemet, majd kiderült, hogy citromsárga volt előtte. Húszcentis akácokat ütött ki a helyéből. Megcsúsztak. Ennyi.

    VálaszTörlés
  13. Aki még mindig azt hinné hogy ez egy véletlen volt, és hogy egy profi pilóta megtud csúszni ilyen sebességnél annak elmagyaráznám hogy ez nem helytálló. Az illuminati szereti előre eltervezni a gyilkosságokat, és nem egy embert tettek már el láb alól. Az ismert színészeket különösen kedvelik gyanús körülmények között megöletni (Heath Ledger, Marilyn Monroe..). Ez egy szertartás. Áldozatot mutatnak be. http://www.youtube.com/watch?v=qxnVXwv6Izw
    Bizonyára ez is csupán véletlen, és az illuminati card game is. Nem ártana ha felismernétek az igazságot. Persze nem minden mögött állnak titkos társaságok, és egyébként is meghalhat valaki autóbalesetben, de jelen esetben egy eltervezett merénylet történt. Ez valószínűsíthető.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fantasztikus megjegyzéseidet bizonyára törölni fogják.

      Törlés
    2. Kedves lollol! Köszönöm a linket, érdeklődve néztem meg. Ugyanakkor: Tegyél elém egy művet, mindegy milyen műfajban, csak nagy terjedelme legyen és én megtalálom benne a jeleket bármilyen később bekövetkező dologra. Kicsit hosszabb időbe fog telni, mint a videó készítőinek, mert nincs ekkora gyakorlatom. De az életben bármit be lehet ilyen alapon bizonyítani, elegendő annyit tenni, kiválogatom a bizonyításhoz szükséges okokat a végtelen múltból, ami illeszkedik az elképzeléseimhez, a többit pedig figyelmen kívül hagyom, ha pedig elegendő érv összegyűlik, megállok a kereséssel... Nos, a videóban van egy egybeesés, amihez hozzá van kapcsolva több csúsztatás, amelyek önmagukban nem bizonyítanának semmit, csak érzelmileg erősítik meg, hogy nem véletlen az egybeesés. Ha azt az egy számbeli egyezést tekintjük, akkor nem az üt szöget a fejembe, hogy eltervezett dolog, a tervet még érteném, a megvalósulást nem. Ahhoz ugyanis, hogy Paul Walker épp akkor, épp abban az autóban, épp ott legyen, s épp ott történjen a baleset, ahhoz végtelen okot kellett volna befolyásolni, ha pl. esett volna az eső, összetört volna a kocsi szállítás közben, gyomorrontásuk lett volna, előző baleset miatt nem tudtak volna arra menni, meg még millió okot tudok mondani, millió szereplővel, ami azt bizonyítja számomra, egy dolog megtörténtéhez minden okra szükség van a világon, és kiválogathatnám bárki felelősségét szívem szerint, de elegendő egy a valóságból, ami, ha másképp történik, nem ez a végeredmény....Szerintem a világ nem lineáris, ok-okozati elven működik, pl. gondolhatnánk, de a hernyó nem oka a pillangónak... minden dolog bekövetkeztéhez a világ összes oka szükséges, egyetlen egyet se hagyhatunk ki, s visszamehetünk okokért egész a világ kezdetéig. Ugyanakkor nem zárom ki, hogy vannak, akik ezt a nemlineáris világot érzékelik, de az ilyen videók csak ahhoz elegendőek, hogy a probléma ok-okozati szintjén maradjunk. Különös Matt Damon szerepe...a filmben főszereplő...s aki "ébresztő" beszédeket mond, miközben mintha ezzel szintén csak a probléma szintjén tartana.

      Törlés
  14. Csak nem tűnt fel hogy a videóban fordított kereszt van Vin Diesel nyakában?

    VálaszTörlés
  15. Teljes agyamentség amikről sokan beszélnek!
    Senki nem lát a szemétől? Mindenki azt harsogja hogy ő mennyire nyitott meg átlátja a kérdést! Ébredjetek már fel? Egyszerűen Egy königsegg egy pagani egy GT ugy van megépítve hogy egyszerűen ilyen nem fordulhat elő...nem cikkezni kell mert egyik is mond meg másik is mondd amit akar! A szemeteknek higgyetek!
    Egy ilyen autoval ha valaki frontálisan belerongyol egy falba 150 nel se lesz baja ha rendesen be van kötve!Láttam már összetört lamborghinit meg audit is melyek a világ legbiztonságosabbjai közé tartoznak az egyik 200 as tempoval szált el az nem nézett ki igy ugy hogy haggyuka parasztvakítást! És azokban egy deka karbon nem volt nemhogy karbon héj szerkezet, meg önleoldó motortér meg hasonló nyalánkságok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hatalmas baromságot írsz, bármelyik autó brutálisan összetörik és meghalsz benne ha frontálisan 200-al neki mész egy fának vagy egy oszlopnak

      Törlés
  16. az még durvább ha fékezés nélkül az utas mellet oldalról felcsavarodik egy oszlopra 200-300-al, egyébként nagy baromság hogy ez az eset ezen az oldalon van, csak egy átlagos színész volt, semmi több, a videón nem volt semmilyen rakéta, az az utána menő autó lehetett

    VálaszTörlés
  17. Szerintem ez az egész nem így történt! Minden oldal mást ír! De az igazságot sokan tudják pl.: Vin Diesel Cody Walker jelöljétek be őket facebook-on és kérdezzétek meg tőlük hogy mi történt! Az a tárgy ami a videón látszik az a kocsinak egy alkatrésze repült fel majd vissza! Nem hinném hogy gyilkosság történt volna! De ha az akk minek láttátok azt a tárgyat?-kannának? De amúgy igen össze tud úgy törni egy autó 200-300 km/h-val neki csapodsz egy fának majd egy oszlopnak majd ki gyullad az autó és robban simán összetörik meg miért pont Bill Gates tenne ilyet?-nem értem ha nem tudod valamiről az igazat ne írj oldalt tele hülyeségekkel!

    VálaszTörlés
  18. Szerény véleményem szerint, kamu az egész, Paul visszavonult és valahol Dubaiban éli milliomos életét :D

    VálaszTörlés