DAVID WILCOCK


DAVID WILCOCK : kutató, aki az ősi civilizációk tudását, a kvantumfizikát és a 2012 próféciákat sikeresen kapcsolta össze. Könyvei bestsellerekké váltak.

David Wilcock kutató, aki a fő tudományágakból kieső tudósok munkáit kutatja fel és ismerteti. Ezen kívül spirituális tanító és Ra-t közvetítette.
Több titkos projektben bennfentes tanú (insider) vallomását ismerteti főleg az ufológia terén.
Egyik elmélete (Richard Hoagland-el együtt), hogy a klímaváltozás nem a Földre korlátozódik, hanem az egész naprendszerben végbemegy, és ennek oka, hogy a galaxisban egy különös energiaszintű térségbe kerültünk, mely a spirituális fejlődést gyorsítja fel. 2012 (vagy akörül) új képességeket kapunk és kaptunk, melyek a következő fejlődési szintet jelentik. Ami nem egyértelmű, hogy fokozatosan vagy hirtelen jönnek-e a változások. A változásokat földönkívüli - vagy inkább a földdel rokoni kapcsolatban levő - fajok támogatják, köztük Ra csoportja az egyik. Ők a Vénuszon fejlődtek és most már a forrással való még közelebbi kapcsolatra készülnek.

Wilcock sok kutatás munkáit gyűjtötte össze és több könyvet írt ezekről. Larry Seyer-el együtt kiadott egy Science of Peace kiadványt, mely zenével és az ő hangjával mutatja be ezeket a kutatásokat, és hogy mi a kapcsolatuk az emberi tudatossággal. Az ismertetésbe bekerült többek közt Dr Nikolai A. Kozyrev, Cleve Backster, John Hagelin, egyébként Grandpierre Attilára is hivatkozik. A dvd végén egy meditáció van, mely segíti az információk feldolgozását. Ehhez az anyaghoz kapcsolódik két online (ingyen elérhető) könyve is, A Science of Oneness és a Divine Cosmos.
A tudósok ismertetésén kívül tanúkkal is van kapcsolata. Az egyik legérdekesebb sztorija, mikor egy Montauk tanút ismert meg - aki maga ott dolgozott. A könyvet olvasta egy nyilvános helyen, mikor kérdezte őt valaki, mit gondol róla. Akkor még képtelenségnek tartotta. Az illető viszont közölte, hogy ő maga ott dolgozott. Jelenleg a titkos kormányban dolgozó insiderekkel is van kapcsolata.
Wilcock több interjút adott a Project Camelotnak és személyes barátjuk is. Számos rádiós műsorban szerepelt és konferenciákat ad Amerikában és néha Európában. Dolgozik egy filmen, mely a What the bleep (Mi a csudát tudunk...) és a Secret (Titok) méltó folytatásává válhat...

DAVID WILCOCK - A FORRÁSMEZŐ KUTATÁSAI

Wilcock új cikke és videója megint feladja a leckét. A hipnózis és tobozmirígytől kiindulva mutatja be annak a lehetőségét, hogy egy univerzális mezőben élünk, a "forrásmezőben" (Source Field). Talán egy hipnózisban élünk, mint ahogy a keleti vallások mondják, és most megvan ennek a tudományos bizonyítéka is. Az asztrális test, alfa meditációs állapotban (agykontrolli nyelvben) és távolbalátáskor (ezeket szinonimaként használom) tudományosan mérhető egy kínai kísérlet szerint: megmérték, hogy egy teljesen sötét szobába "behatoló" jelenlét fotonokat bocsájt ki, vagyis fényt mértek ott, ahol nem volt más fényforrás, pont akkor, amikor valahol messzebb a kísérleti alanyok próbálkoztak meglátni, mi van a szobában.
A DNS kutatások talán kevéssé ismertek, amit ezzel kapcsolatban végeztek: úgy tűnik, a DNS-ben nem csak áramkörök folynak, hanem magát a dns-t lehet "teleportálni" vagy áthelyezni, illetve megmarad a nyoma köráram formájában, miután már eltávolították.
Ezen felül lézerrel lehetséges átültetni egyik helyről a másikra.
wanderer awakening albumEz a videó jó minőségű, és az augusztus 23-án megjelenő könyvét vezeti be. A könyvben sokkal több adat és bizonyíték és érdekes kapcsolat található. A könyvet (angolul) lehet előrendelni.

David Wilcock honlapja
A Forrásmező felvezető videó érdekességekkel (angol)
Wilcock bevezető cikke
Wilcock könyv rendelés