2020. január 11., szombat

Hogy melyik utasszállító gép lelövése fontos, ezt a geopolitika és titkos érdekek határozzák meg, nem pedig a tragédia!


Hogy mennyire szelektív a memória és mennyire nagy szerepet játszik a geopolitika még a légikatasztrófák narrációjában is, arra a legjobb példa, hogy hogyan gondolkozunk arról, amikor rakétával lőnek le egy személyszállító repülőgépet, ami Teherán repülőteréről száll fel.

Nem, most egyáltalán nem az ukrán PS752 járat katasztrófájáról beszélek, hanem amikor az amerikaiak föld-levegő rakétával lőtték le az Iran Air Flight 655 járatát 1988. július 3-án.


Vagy erről soha nem hallottatok? 

Nos, nem meglepő, nem vagytok egyedül, mivel az USA lőtte le az utasszállító repülőgépet 290 emberrel a fedélzetén, akik mind szörnyethaltak.

És tudjátok mi az érdekes? Az Egyesült Államok azóta sem kért bocsánatot.


Az iráni utasszállító lelövését 32 évvel ezelőtt úgy tálalták, mint műszaki hiba.


Persze vannak ilyenek. De minden másképp volt 5 évvel korábban, amikor a Szovjetunió lőtte le a koreai 'Korean Airlines Flight 007' gépét és odaveszett 269 élet, mikor a dél-koreai gép letért 365 mérföldre a kijelölt útvonalától és a lezárt orosz légtérben tartózkodott. A hidegháború felfokozott feszültséggel teli időszakában azt gondolták, hogy kémrepülő, mely nemzetközi figyelmeztető jelzéseket ad és nem válaszol. Azt is éremes megemlíteni, hogy ugyanabban az időben egy amerikai megfigyelő repülő szintén a térségben tartózkodott.

Jól emlékszem még, akkor hogyan tálalta ezt a média. A lelövés volt a bizonyíték a 'Gonosz Birodalomra", "Gyilkosság a levegőben", ez állt a NewsWeek akkori címlapján.

Ronald Reagan elnök "terrorcselekménynek" nevezte, és "barbár cselekedetnek".

Igaz, hogy 21-el több ember halt meg az iráni 'Iran Air 655' rakétával való kilövésekor, de mégis a koreai gép került csak a hírekbe, mert az illett bele a hidegháború narratívájába.

Teljesen más a helyzet, amikor oroszok maguk az áldozatok. Hiszen ugyanígy hasonló eset, ami az emlékezet gödrében végezte, a Siberia Airlines Flight 1812 lelövése a Fekete-tenger felett 2001. október 4-én. A járat úton volt Tel Avivból az oroszországi Novoszibirszkbe. Tévedésből találta el az ukrán hadsereg által kilőtt rakéta.De csak az oroszok vagy az irániak tesznek ám ilyeneket? Ugye?

Nem is olyan régen, 2015. október 31-én a Sinai-félsziget felett robbant fel az orosz Metrojet Flight 9268 járata, mely nyaralókat hozott haza Egyiptomból. Bombát csempésztek iszlamisták a fedélzetre és az ISIS vállalta magára a merényletet.

A brit külügyminisztérium részéről Philip Hammond "Moszkva számára figyelmeztető lövésnek" nevezte ezt!

Képzeljük el ugyanezt, ha Szergej Lavrov külügyminiszter egy brit utasszállító és angol utasok elleni merényletet ugyanezekkel a szavakkal és gusztustalan nyilatkozattal reagálna le! Vajon mi lenne?


Ahogy a földön, úgy a levegőben is bizonyos emberek "még egyenlőbbek", mint mások.... 

Tényleg ez a főáramú politika, hogy vannak EGYENLŐK és EGYENLŐBBEK? - ahogy Drábik János könyvének címe megfogalmazza... Mindannyian tudjuk, hogy sajnos igen, ez a helyzet. (VilagHelyzete megj.)

És mindannyian emlékszünk még a maláj gép, az ‘MH17’ lelövésének teljes forgatókönyvére és főáramú tolmácsolására!


A Malaysian Airlines járata, mely Amszterdamból tartott Kuala Lumpurba 2014. július 17-én és Ukrajna felett lőtték le 298 utasával együtt. 


Nagyon is emlékszünk rá, mert az ujjal mutogatás az első pillanattól megvolt a Nyugat részéről Oroszországra és az orosz lakta övezetek rebelliseire.
Még véletlenül sem Ukrajnára, akik a Buk föld-levegő rakátát ugyanúgy használták... A végén ezt alkalmazták ürügyként az Oroszország elleni szankciók bevezetéséhez, amik hihetetlen ostoba módon mai napig érvényben vannak.

És akkor még fel semm tettük a kérdést, hogy mi van az MH370, az eltűnt maláj gép esetével? Többen már lehet nem is emlékeznek rá, de én még mai napig számon tartom, hiszen olyan nincs hogy a mai technikai felételek és minden centimétert figyelő műholdak mellett egy utasszállító elpárologjon csak úgy és ne legyen nyoma mai napig sem.

Pedig csak néhány hónappal volt a másik, az MH17 ukrajnai lelövése előtt.

Az "eltűnt maláj gép" Kuala Lumpurból volt úton Pekigbe 239 emberrel a fedélzetén és eltűnt a levegőből. Bár akkor nem lehetett sehogy sem Oroszországot felelőssé tenni ezért, így gyorsan le is került a címlapokról és a hírekből. Nincs benne geopolitikai potenciál, nem lehet szankciókra felhasználni, sőt a neokon háborús héják sem érdekeltek a tragédia kiaknázásában.

Utasszállító gépeket le lehet lőni akár céllal, akár balesetként, de ha a 'jó fiúk' teszik, vagy feltehetően ők voltak, akkor ne is várjuk, vagy reméljük, hogy emlékeztetni fognak rá.Az MH 370 járat előtt a világ legtitokzatosabb légikatasztrófái annyira titokzatosak voltak, hogy még ma is sötétben tapogatózunk 40 év elmúltával:
A MALÉV-gép tragédiája

Mert itt van a MALÉV 'MA240' esete a tengerben lévő tömegsírba lőve 1975 szeptemberében a fedélzetén lévő 60 emberrel együtt. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Tupoljev Tu-154-es gép Budapestről tartott Libanonba és rakétával lőtték le,.De miért? Mert azt feltételezték, hogy PLO (Palesztin Felszabadítási Szervezet) aktivisták vannak a gépen, de ők aztán mégsem utaztak el. A katasztrófa előtti napokban a Palesztinai Felszabadítási Szervezet vezetői tisztségviselői Jasszer Arafat kivételével mindannyian Budapesten tartózkodtak hivatalos látogatáson a szervezet budapesti irodájának megnyitójánAzt is gondolták, hogy fegyverszállítmány lehet a gépen. Abban az időben Bejrút háborús zónának számított. 


Tanúk elmondása szerint a gép indulása előtti napokban már nem lehetett rá jegyet váltani, továbbá az indulás napján többször is órákkal halasztották el a gép indulását. Ebből egyesek arra következtetnek, hogy a PFSZ tagok számára fenntartott helyekre valamiért nem érkeztek meg az utasok. Mások pedig azt gyanítják, hogy a raktérben elhelyezett nagy tömegű (feltételezésük szerint fegyver) rakomány miatt le kellett csökkenteni a fedélzeti utasok számát.


Szemtanúk szerint a repülőgépet Budapesten az indulás előtt egy kimondottan félreeső helyen várakoztatták, amikor egy időre megszűnt a repülőtér kivilágítása.

Véletlenül lőtték le vagy valaki szabadon megtehette a szállítmánya miatt vagy a fedélzetén lévő személyek miatt? Izrael megtehette? Izrael lelőhette a Malév gépet?

Valami biztos van, ami miatt mai napig nem engedik, hogy kiderüljön az igazság és titkosítva van a tragédia és még 2007-ben is meghosszíbbították, holott a kommunista hatalom vége óta 3 évtized telt el már!

Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, mi történt a Malév MA240 járatával, ahogy a maláj utasszállítóval sem. De amint bármelyik a nyugat geostratégiai előnyére felhasználható lenne, biztosak lehetünk benne, hogy a helyzet azonnal megváltozna.Meggyilkolták az eltűnt MH-370 utasszállító után nyomozó maláj konzult Madagaszkáron, mielőtt bizonyítékokat juttatott volna haza.

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2019. december 29., vasárnap

Milyen évtizedként fogunk emlékezni 2010-2020-ra? A világnak 2020-tól is nagy szüksége lenne az igazságra! Boldog Új Évtizedet!


2019 vége egyben az évtized végét is jelenti - egy olyan évtizedét, aminek összefoglalása nem éppen jó érzéssel tölti el az embert. Egy olyan évtizedét, melynek még "beceneve" sincs. Emlékeztek a 80-as vagy 90-es évekre? Mindegyik évtized sajátos atmoszférával, politikával, zenével, filmművészettel és hangulattal rendelkezett.

Vajon az emberek milyen nosztalgiával tudnak majd visszagondolni a 2010-2020 közötti időszakra?


Emlékeznek-e majd az emberek, mi volt ennek az évtizednek az ikonikus zenéje? Netán zeneszámai, amikre 30 év múlva is emlékezni fogunk. Például...... hmmm..... nem igazán tudnék mondani ilyet, de a 80-as / 90-es évekből most is tudnék kapásból felsorolni legalább harmincat.. Talán az is lehet, hogy az emberek elkerülhetetlenül nosztalgiával tekintenek azokra az évekre melyekben felnőttek és a mostani fiatalok, akik 2000 után születtek, lehet mégis nosztalgiával tekintenek vissza majd ezekre az évekre?

Vajon a meg nem szűnő háborúk, terrortámadások, a bevándorlási invázió kezdetének, az iszlám államnak, a tömegdemonstrációknak, tüntetéseknek, puccsoknak, a növekvő digitalizációnak, kereskedelmi háborúnak, a mesterséges intelligencia kezdődő fejlesztésének..., vagy minek az évtizedeként emlegetjük majd a 2010 és 2020 közötti időszakot? 
Illetve kinek az évtizedeként?
Donald Trump, Vlagyimír Putyin vagy Elon Musk évtizedeként?

 Egyetlen dolog biztos: A tudatossá váló, éber vagy ébredő ember ebben az évtizedben kapott a legnagyobb szikrát a tudatosságának növeléséhez és a hazugság falainak ledöntéséhez.... 

Az tény, hogy 2011 óta létrejött VilagHelyzete és Alternatív Hírek elemezte, feltárta folyamatosan a történéseket, az összefüggéseket, előre megírta az eseményeket és tendenciákat, hiszen tabuk nélkül közzé tette azokat a terveket, amiket egy szervezett és nagyon is tudatosan létrehozott magánhatalom megalkotott a világunk kordában tartására, ellenőrzésére és irányítására.

A VilagHelyzete cikkeiben (közel 800db) előre olvashattatok Szíria várható megtámadásáról és szétrombolásáról - ami mára szomorú múlt és jelen, minden következményével együtt; de előre olvashattatok arról is, hogy szinte példátlanul, de a római Pápa le fog mondani és helyére új pápát fognak kinevezni.Ahogy arról is, hogy a Coudenhove-Kalergi Terv keretében az iszlám állam terrorszervezet létrehozásának segítségével példátlan bevándorlási-inváziót és menekülthullámot fognak Európára zudítani, hogy az Eurábia létrehozásának és az iszlamizált Európa megteremtésének programjával végső fázisba kapcsolhassák a nemzetállamok felszámolását, mielőtt sor kerülne az Albert Pike által lefektetett "3. világháború" tervére, a civilizációk összecsapására.

Természetesen ez csak két-három kiragadott példa, mert nagyon sok előrejelzés és konkrét tény visszakereshető korábbi cikkekben, hogy aztán a valóságban már megtörtént eseményként. (merényletek Európában, háborúk a Közel-Keleten és a 'Hálózat' működése Izraeltől az Egyesült Államokon át Latin-Amerikáig) a szemünk előtt váljanak valósággá.

Elemztem azokat a dokumentumokat is, melyek egy transzhumanista jövőt, ugyanakkor egy homogenizált, polkorrekt véleménydiktatúrát, orwelli társadalmat és Új Világrendet készítenek elő az emberiség számára.


A geopolitika és világpolitika történései mindig ezen mozgatórugókon és terveken keresztül kerültek fókuszba és próbáltam megvilágítani a mögöttük megbúvó létrehozókat (pl. Coudenhove-Kalergi Terv, Brzezinski, Saul Alinsky, Rothschildok, szabadkőműves hálózatok és a FED ...stb napestig sorolhatnám ...erőket), valamint a törvényszerűségeket és eszközöket is, mint a (Problem - Reaction - Solution rendszerét vagy a Tézis -Antitézis működtetését az emberek feje felett és őket felhasználva a manipulációban.)

Ehhez - a megértés érdekében - a kezdeti cikkekben rendszeresen meg kellett mutatnom milyen szimbólumok, erők hatják át az Illuminati zeneipart és filmkészítést, azaz hogyan befolyásolják és prediktíven programozzák a társadalom gondolkodását. (akkor még hollywoodról, zenészekről, illuminati bábokról kellett említést tenni, de mára ez kibővült Netflix, HBO és hasonló gigavállalkozások ideológiát terjesztő működésével is). Azóta szerencsére ezeket az ismétlődő mintákat és szimbólumokat már mindenki jól be tudja azonosítani akár filmet, akár videoklipet, vagy bármelyik 'bábot' látja és már nem teszi fel a kérdést, miért ügyel görcsösen Angela Merkel minden fotózáskor a kéztartásával való jelzésre..... 


A VilagHelyzete.com Igazságkutató Blogot a világban zajló események valódi összefüggéseinek feltárására és a világot irányító erők leleplezésére, egy eltitkolt és elhallgatott tudásanyag átadására hoztam létre 2011-ben. http://www.VilagHelyzete.com
➽ Hamar szükségessé vált viszont, hogy azt az űrt is be lehessen tölteni, hogy a valódi tényekről és tényezőkről, nagyon fontos zajló eseményekről beszámoló nemzetközi cikkeket magyarul is el lehessen olvasni, mivel sajnos sehol nem jelennek meg a globalista propagandával szembe menő, valóságot feltáró cikkek fordításai!


Így felvállaltam önkéntes és nonprofit alapon szabadidőmben az angol, francia, spanyol, olasz cikkek és az Eurázsiai Gazdasági szférával kapcsolatos RT News, Paul Craig Roberts, Udo Ulfkotte, Wikileaks, Julian Assange, Robert Perry, George Friedman...stb cikkek magyarra fordítását.
➽ ➽ Ebből lett az Alternatív Hírek:
http://www.AlternativHirek.com és azóta 1075 cikkben ti is elolvashattatok.
A Mátrixból való kilépés évtizede volt vagy mégsem?

Talán a Matrix-ból való kilépés kísérletének nevezhetném ezt az évtizedet a saját magunk számára, amiben valljuk be nagyon nagy áttörést sikerült elérni, még akkor is, ha szomorú módon, de a társadalom többsége továbbra is mélyalvásban és egy szunnyadó lusta transz állapotában van, ahol továbbra sem érdekli őket más, mint a 'egyél, fogyassz, vásárolj, aludj és ne foglalkozz semmivel' állapotban maradás.
Tudni akarod mi a Matrix? Elmondani nem lehet. A saját szemeddel kell látnod!


Ennek ellenére tartom nagy áttörésnek azt, hogy olyan, eddig sötétben szerveződő és settenkedő, rendkívül befolyásos tényezőkre és személyekre sikerült az egy évtized folyamán felhívni a figyelmet, akik ezáltal már a főáramú média célkeresztjéből sem tudtak elbújni.

Itt most nem csak a bevándorlási-invázió létrehozóira és tervére utalok, de arra is, hogy hogyan törekednek Nagy-Izrael létrehozására, a hagyományos nemzetállami Európa alapvető értékeinek felszámolására, a szólás-, és véleményszabadság elleni támadásra a világ számos pontján.

Szélesebb körben sikerült feltárni itt a VilagHelyzete cikkekben és az Alternatív Médiában egyaránt az okkult elit valódi természetét a Bohém-erdőben Moloch szobra előtt szimbolikus emberáldozatot bemutató amerikai elnököktől és cégigazgatóktól, a gyermekeket pedofilként bántalmazó felhasználó (pizzagate) és bűnszervezetben a pénzhatalmi és királyi elit számára "forgalmazó" sötét alakokig (Jeffrey Epstein, Clinton-klán, Podesta), sőt a 
Marina Abramovic -féle sátánista szeánszokig.Míg ugyanez az elit próbálta ezeket a leleplezéseket hitelteleníteni és magukat a leleplezőket börtönbe záratni (Julian Assange), addig az információk mégis elegendőnek bizonyultak arra, hogy tömegek milliói halljanak arról a beteg elitről, mely a világot uralja és uralni is akarja. 


Talán éppen Jeffrey Epstein börtönben való meggyilkolása és szokás szerint minden létező felvétel eltűntetése erősített meg mindenkit abban, hogy sajnos egyáltalán nem összeesküvés-elmélettel, hanem nagyon is kézzelfogható körrel és birodalommal állunk szemben. Ez a birodalom nem csak saját szigetekkel, villákkal rendelkezik, de konkrét bankokat, cégeket, kormányhivatalokat, sőt egész államokat birtokol és mint tudjuk és bizonyítást is nyert, egészen királyi családokig is elér.


Számomra a Wikileaks és az igazság kimondásának, illetve elnyomásának évtizede volt

Ha már szóba került, számomra ez az évtized a Wikileaks és talán Julian Assange és az igazság feltárásának évtizede volt, vagyis inkább ennek a harcnak az évtizede, amit az igazság vív a folyamatos hazugság, propaganda és elhallgatott információk ellen. 

Ezért is az a mottóm itt a VilagHelyzetén és annak minden létező felületén, hogy

"Az igazság attól még igazság marad, hogy senki nem hiszi és nem tudja. A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki el is hiszi...és úgy tudja." (SBG Buddha - VilagHelyzete)
Miközben ennyi milliónyi információnak és az igazság feltárásának elegendőnek kellett volna bizonyulni, hogy a tömegek egyesüljenek és az emberiség is egységesebb legyen egy hazug propagandára épülő világgal szemben és helyett, ennek ellenére a tömegtájékoztatás propagandája és a politika megosztó jellege miatt az emberek még megosztottabbá váltak: demokraták - republikánusok, konzervatívok - liberálisok, baloldaliak - jobboldaliak, bevándorlók - őslakosok, liberálisok - illiberálisok, fehér férfiak - feministák.... sorolhatnánk végtelenségig...


És ha ez még nem lenne elég, a tudatlanság okán és erejét kihasználva (lásd Orwell 1984) továbbra is dübörög az igazságot dobozba zárni akaró - mi több rács mögé juttatni akaró - mindent összeesküvés-elméletnek nyilvánító főáramú politika és média.

Ennek legegyértelműbb bizonyítéka, hogy ez a háttérhatalmi erő az igazság feltáróit úgy zárhatja börtönbe és hurcolhatja el (lásd Julian Assange),
hogy arról a világ igazából semmit sem tudhat meg - sőt mitőbb a többséget hidegen is hagyja... De itt a Wikileaks feltárásokon és főáramú elhallgatásán kívül - mely kétségtelenül az egész évtizedet meghatározta - gondolhatunk olyan neves újságírók halálára, mint Udo Ulfkotte, Robert Perry, ami szomorú veszteség is egyben.

Visszatérve valamiféle összegzéshez, azt tapasztalom, hogy az emberek az igazság tudatában is sokkal inkább alcsoportokra oszlanak és csak saját kis elfogult "visszhangkamráikban" lépnek kölcsönhatásba egymással.

Ráadásul a helyzetet csak rontja, hogy mindegyik visszhangkamrát fizetett vagy sokszor tudatlan trollokkal fertőzik meg, aminek egyetlen célja a gyűlölet és a dezinformáció hozzáadása az egészhez, mely sokkal kevesebb racionális gondolkodásmódot és még több érzelmi radikalizálódást eredményez az egész keverékben.... 


Sajnos ezt minden 'awakening', vagy magát ébredőnek tartó és az igazságot vagy az világ egészét és egységét kutatni kívánó csoportnak meg kellett tapasztalnia és át kellett élnie az elmúlt egy évtizedben.

Amit kimondhatunk: senki nem rendelkezik a teljes igazsággal, mindenkinek meg van és meg lehet a maga részigazsága, de ettől függetlenül továbbra is törekednünk kell a minél teljesebb kép és igazság feltárására és megmutatására.

Bár az "oszd meg és uralkodj" módszer a politikában még mindig működik, de szeretném azt hinni, hogy annak ellenére, hogy az emberek ebben élnek, mégis tudatosan egyre jobban észre is veszik magukon, amikor ennek áldozataként viselkednek. Ezáltal egyre kevesebb ember vonható be a gyűlölködésbe és megosztottságba.


Szeretném azt hinni, hogy a VilagHelyzete által lefektetett tevékenységem és az oldal / oldalak továbbra is biztos menedéket tudnak nyújtani az igazság keresőinek vagy az az iránt érdeklődőknek, akik továbbra is kíváncsiak a világban zajló valódi és valóban fontos eseményekre, illetve a történések megértésére.

Ahogy a kezdet kezdetén lefektettem:
ez a blog, a VilagHelyzete látásmódja a sajátom, az én értékrendemet és szemléletemet tükrözi, ezáltal az én igazságomat. Ami nem kell, hogy feltétlenül elfogadott vagy vitathatatlan legyen mások számára, viszont szeretném, ha a benne lévő információk közel 10 év alatt segítenének és segítettek volna a minél teljesebb kép megértésében a világ mozgatórugóinak és a jövő eseményeinek megértésében. Főleg, ha előre tanulmányozható és kutatható, sőt leírható, mik ezek a tendenciák, események, összefüggések.... 

Én, mint a VilagHelyzete, az Alternatív Hírek és sok más alternatív média létrehozója és szerkesztője soha nem tábort, soha nem szektát, nem valamiféle ébredő mozgalmat szerettem volna létrehozni - ezért sem áltam soha az élére, mert az félrevitte volna - , hanem a háttérből akartam segíteni és befolyásolni a tudás és az igazság terjedését, melyek hatással lehetnek az egészre, de ha másra nem, legalább az emberek tudására, tudatosságára, ezáltal tájékozottságára és igazság iránti igényére.

Hiszen nekünk magyaroknak az igazság az egyetlen szövetségesünk.  


Hogy ez a VilagHelyzete-munka és ez évtized mennyire volt sikeres, ezt majd az olvasók, az utókor és azok az emberek megítélik, akik a cikkeket olvasták, a videókat látták, vagy csak elindult bennük valami.... Ahogy a VilagHelyzete névjegyében 2011 óta olvasható:Ez egy magánblog. A sajátom. A semmiből építettem fel, hogy elmondjak ezt-azt, amit gondolok. Nagyra nőtt. Nem cél volt, hanem ez lett belőle. Ez az oldal és a VilagHelyzete.com blog kizárólag egyetlen ember, látásmódját, információit, tudását tartalmazza. Az enyémet.

Nem kell elhinni, sem foglalkozni vele, sőt figyelembe sem venni. Azt írom, amit szerettem volna eljuttatni, hogy talán használ vagy elindít valami jobbat, valami fejlődést másokban is... (SBG Buddha)

Évek óta saját erőmből próbálok egyre jelentősebb médiafelületeket létrehozni és kreativitásomat próbálgatni, hogy sikerüljön új embereket is megszólítani.

Ha tetszenek az oldalak és videók, cikkek, hírek, tudósítások, fogadjátok szeretettel! Ajánljátok és osszátok meg másokkal is! Aztán talán egyszer az igazságkutatással sikerül TV-csatorna képében is jelen lennem.

A napi rendszerességgel kapott levelek és megerősítések is arra ösztökélnek, hogy még egyelőre NE hagyjam abba az oldalak működtetését és visszajelzéseitek szerint az itt olvasott információk igenis pozitív hatással voltak az olvasókra, ha mással nem, legalább a tudás bővítésével és annak megmutatásával, merre kell elindulni, ha az igazságot mi magunk szeretnénk megtalálni. 

Sajnos el kell ismernem, hogy néha fárasztó és nem is könnyű a sok negatív és a világot egy fátyol mögött tartani akaró hatalom kutatása és a világ mostani történéseinek megírása, elemzése. Bár lassan 10 év alatt eljutottunk oda, hogy senkit nem kell győzködnünk arról, hogy a világgal és annak irányításával valami nagyon nincs rendben.

Ezt mindenki érezheti a saját bőrén, ha csak körbenéz a világban. Nem csak a mérhetetlen igazságtalanság, kizsákmányolás lett sokkal nagyobb, de a szakadék a világot kézben tartó elitnek engedelmeskedő 1% 1%-a, ez a maroknyi ember és tömegeket alkotó sok milliárd dolgozó, vagy rabszolgasorban, netán a világ túlsó felén nincstelenül élő ember között.....

A szabad akarat törvénye alapján mindenki dönthet arról, hogy le tudja kezelni az információkat vagy számára ezek depressziót okoznak és a 'nem tudás' is jobb állapot, mint tudni dolgokról...

Ahogy Morpheus mondta, ha a piros pirulát választod, onnan a világ már nem lesz ugyanaz. Ha eldöntöd, hogy látni és tudni akarod mi van a Matrix mögött, onnantól egyedül maradsz a Matrixban és csak azokra számíthatsz, akik szintén látják azt, amit Te.

„Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában. Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ? És hogyan hozol létre dolgokat anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat?"

"- Hadd mondjam el mért vagy itt: Azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van... Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek?
- A Mátrixról?
- Akarod tudni, hogy mi is az? A Mátrix mindenütt van, körülvesz minket, még most, ebben a szobában is. Azt látod, hogyha kinézel az ablakon, vagy bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp' templomba, mikor befizeted az adót. Ez a világ, mellyel eltakarják szemed elől az igazságot.
- Az igazságot?
Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki eg
y börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára."Számomra és a VilagHelyzete-olvasók számára az volt a fontos, hogy ennek a börtönnek a rácsait ne aranyozzuk tovább, hanem minél inkább segítsünk azokat lebontani és a rések között az igazságot meglátni, ezáltal a korlátokat lebontani és a börtön rácsait megszüntetni. Ezért szeretnék köszönetet mondanki mindenkinek, aki ebben segített, akár a fordításban (köszönöm Sevaster1), akár a videók és cikkek küldésében, de legfőképp az oldalak követéséért, a cikkek, posztok olvasásáért és a kedves, megerősítő szavakért! De külön szeretnék köszönetet mondani, aki akár csak szavakkal, akár anyagi támogatással és patronálóként próbált engem segíteni, hogy ne adjam fel és folytassam a tevékenységem. Igyekszem a jövőben is kitartani a 2020-as évtizedben is folytatni a VilagHelyzete oldalakat.
Minden kedves olvasónak, határainkon innen és határon túl nagyon boldog, szeretetben, összetartásban és összefogásban gazdag Boldog Új Évet és Boldog, Békés Új Évtizedet kívánok!

SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2019. december 14., szombat

ŰRDIKTATÚRA - Az USA új Kozmikus Hegemóniája - Project Thor és az űrfegyverkezési verseny


A valós életben 1950-es években született a Project Thor ötlete az amerikai hadseregben, miszerint kinetikus (nem robbanó, csak behatoló) fegyvereket telepítsenek az űrbe. A projektet a 2000-es évek óta továbbfejlesztik.

ŰRDIKTATÚRA - Az USA új Kozmikus Hegemóniája

Az Egyesült Államok Kongresszusa hamarosan megszavazza a Space Force, Űrhaderő létrehozását, amit a már meglevő, 2019. augusztusában létrejött Űrparancsnokságból hoznak létre.

‘Ultimate high ground’: Pentagon launches US Space Command, crosses fingers for Space Force
„Készen kell állnunk” - mondta Trump, miközben az Ovális Irodában aláírta a Pentagonnak címzett elnöki rendeletet. Leszögezte, hogy a kormányzat számára az űrhaderő felállítása nemzetbiztonsági kérdés.

 A kezdő személyzet 200 fő lesz, de ezt 2024-ig 15.000 (!!!) főig emelik fel.

Az új szervezet jelentős, 72.4 millió dolláros kezdő éves költségvetéssel indul, amit a Pentagon (az amerikai, védelminek hazudott hadügyminisztérium) biztosít annak 738 milliárd dolláros költségvetéséből.


Az 1967-es Külső Űr Egyezmény (Outer Space Treaty), mely tiltja a fegyverek használatát az űrben, egyik aláírója az USA volt. Ennek egyoldalú felmondására lehet számítani az USA részéről és ezzel sajnos egy Teljes Spektrumú Dominancia veszi kezdetét, a totális kozmikus diktatúra, egy kozmikus fasizmus:
ha nem az amerikai hadügyi-ipari nagyvállalati érdekek füttyszavára táncol az országod, kap egy kis ízelítőt a GI Joe akciófilmben bemutatott Rods of God fegyvernemből.

A valós életben az 1950-es években született a Project Thor ötlete az amerikai hadseregben, miszerint kinetikus (nem robbanó, csak behatoló) fegyvereket telepítsenek az űrbe. A projektet a 2000-es évek óta továbbfejlesztik.

Annak mintájára, ahogyan a Tengerészgyalogság haderőnem a Haditengerészet alá tartozik, úgy az Űrhaderő a Légierő alá fog tartozni. 

Az Amerikai Védelmi Minisztérium közleménye:A Project Thor-t működés közben így kell elképzelni?
Számos kutató, leleplező informátor szerint a Légierőnél a patriótább haditengerészettel szemben a náci frakció áll, tudniillik, a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) során sok náci tudóst importáltak az USA-ba a II. világháború végénél, hogy azokat ne a Szovjetunió szerezze meg, azonban e tudósok teljesen átszőtték az amerikai hadügyi-ipari komplexumot (erről már rengeteg, ebből a közegből kilépett, nyugdíjazott informátor beszélt, természetesen rendszerszintű vagy a nyilvánosságot érintő pozitív következmények nélkül).
‘May the (Space) Force be with you,’ Congress tells Trump in new Pentagon budget bill

Képtalálat a következőre: „paul hellyer money mafia pdf”
"Ezen" informátorok közé tartozik a kanadai egykori hadügyminiszter és egykori miniszterelnök-helyettes, Paul Hellyer is, aki a világon a legmagasabb beosztású ember, aki valaha erről az összeesküvés-valóságról hírt adott (legátfogóbb könyve erről a The Money Mafia).
Az aláírás után Donald Trump arról beszélt, hogy „az Egyesült Államok ellenségei már a világűrben vannak . Úgy látja, hogy az amerikai űrhaderő nemcsak védelemre, hanem támadásra is alkalmas lesz."

Az űrhaderő felállításának tervét az elnök 2018 júniusában - az Egyesült Államok Nemzeti Űrtanácsa ülése előtt - jelentette be, hangsúlyozva, hogy az öt másik haderőnemtől elkülönülő, de azzal egyenrangú haderőnemet kell létrehozni. A végső döntés a kongresszusé, amelynek meg kell szavaznia az amerikai hadsereg átszervezését.

A tervek szerint az űrhaderő eleinte a légierő keretei között létrehozott parancsnokság lesz, majd a kongresszus hozzájárulása után válik önálló haderőnemmé. Ez lehet 1947 óta az első új haderőnem.

Az űrhaderő első feladata az lesz, hogy az esetleges támadásoktól megvédje az amerikai tulajdont, az amerikai eszközöket a világűrben. Ennek egyik módja a támadásokkal szemben ellenállóbb műholdak építése, vagy a műholdakat többször felhasználható hordozórakéták alkalmazása. Emellett megelőző lépés lehet az ellenséges műholdpusztító fegyverek megsemmisítése, még mielőtt azok eljutnának a céljukhoz. Katonai szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy ezek a kapacitások kifejlesztése egyúttal elrettentő hatású lehet egy világűrbeli háború megindításával szemben.

Az űrhaderő további feladata lehet a világűr megtisztítása a veszélyes űrszeméttől. Ez háborús helyzetben az ellenséges műholdak kölcsönös, tömeges megsemmisítése esetén rendkívül fontos lehet.

Egyes kommentárok úgy vélik, hogy Donald Trump militarizálni akarja a világűrt. A Space News című szaklap tavaly - az űrhaderő létrehozásának bejelentése után - közzétett egyik elemzése szerint azonban ez már évtizedekkel korábban megtörtént.
A Dwight Eisenhower elnök idején az űrkutatási és űrrepülési hivatalt (NASA) létrehozó 1958-as űrtörvény ugyanis csakis a civil űrtevékenységet adta a NASA kezébe, a katonai jellegű űrtevékenységet a Pentagonhoz utalta. A tárcán belül működik is egy olyan hivatal, amely összefogja és irányítja a különböző fegyvernemeknél folyó űrtevékenységet.
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...