2021. január 17., vasárnap

Joe Biden: A bevándorlást kell ösztönözni és az a jó, hogy fehérek kisebbségben lesznek már 2070-re, mert ez az erőnk forrása!

Ha nem hallanád Joe Biden szavait a saját füleddel, nem hinnéd el! 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"A hullám csak folytatódik és nem fog megállni. És nem is szabad akarnunk, hogy megálljon! Ami azt illeti, erre lehetnénk a legbüszkébbek!

A másik dolog a fekete dobozban:
Egy megállíthatatlan migrációs hullám. Non Stop. Non Stop.

A hozzám hasonló kaukázusi, európai leszármazottak 2070-ben először kisebbségben lesznek az Egyesült Államokban. Abszolút kisebbségben! Kevesebb, mint 15%-a Amerika lakosságának.

És onnan csak egyre kevesebb fehér európai lesz. És ez nem egy rossz dolog!
Ez az erőnk forrása!"
- mondja Joe Biden.

Van még bárkinek kérdése, kicsoda Joe Biden és milyen terveket képvisel?

És most akkor nem is beszéltünk a korrupciós, pedofil bűncselekményeiről, sem pedig bűnöző, korrupt, pedofil fiáról, Hunter Bidenről és annak laptopjáról sem..... Aki látta, tudja, miről beszélek....


SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com / AlternativHirek.com Cikkek: ➽

2020. december 27., vasárnap

Bankárfasizmus és orwelli pontrendszer: Az IMF böngészési, keresési, vásárlási szokásainkat, privát adatainkat szeretné megkapni!


Az IMF szeretné, ha a bankok ismernék internetes böngészési, keresési és vásárlási előzményeinket, privát adatainkat, hogy jobban megbízhassanak bennünk, hogy jobban meghatározhassák kredit pontszámunkat.


Ez lehetővé tenné a jól viselkedő magánszemélyek és vállalkozásaik számára, hogy a bankok és biztosítók csábítóan kedvezőbb hiteleket biztosíthassanak az ügyfeleikről megszerzett privát információk alapján. 

Például engedékenyebbek lehetnének egy elkövetkező gazdasági válság esetén a hosszú távú ügyfelekkel. - Válság, amit mindig a bankok és a felettük álló körök hoznak létre... (VilagHelyzete megj.) 


Akár úgy is megvalósítható az adatgyűjtés, hogy a legtöbb adatot rólunk birtokló Big Four Tech óriás, elsősorban a Facebook, ill. részben az Apple, az Amazon és a Google közvetlenül kommunikálna a bankokkal és biztosítókkal.

Mint tudjuk, példul a Facebook szinte emberi fantáziát felülmúlóan M-I-N-D-E-N-T nyomonkövet, amit csinálunk, ahogy a Google és a telefonunkon lévő Android vagy iOS rendszer szintén.

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: IMF / Blogs.IMF.org / Interesting Engineering.com

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com


Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

2020. november 15., vasárnap

DONALD TRUMP 60 MINUTES - Interjú cenzúrázatlanul és magyar felirattal - párhuzamosan a főáramú vágott anyaggal

Mindenképp szerettem volna magyarul eljuttatni hozzátok és feliratozva közzétenni a híres főáramú "60 Minutes" című műsor Donald Trumppal készült választási interjúját! Most elkészült. Fogadjátok szeretettel. Külön köszönet egy kedves VilagHelyzete-olvasónak a fordítás elkészítéséért!

A videóban párhuzamosan láthatjátok a főáramú műsorban lement adást és a valóságban zajló beszélgetést.Vágatlanul és cenzúra nélküli megszólalásokat is, amik külön tanulságosak! A műsorvezetőnő viselkedése is rendkívül beszédes lesz.... Donald Trump szavai pedig - ahogy mindig - most is nagyon fontosak és később érdemes lesz visszaidézni! Minden olyan videót érdemes lementeni egyébként, amit ajánlok, mert pár év múlva ezek az orwelli cenzúra és vélemény-diktatúra miatt már nem lesznek elérhetőek.... Ahogy sok, 2016-os megszólalását is teljesen likvidálták már sajnos .... (VilagHelyzete) Az eredeti 60 Minutes adást itt találjátok - 2020. október 26

SBG Buddha - VilagHelyzete


Íme DONALD TRUMP '60 MINUTES' - Magyar felirattal


📷 ◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

2020. október 24., szombat

Szavazz az amerikai elnökválasztáson! Te kire adnád a voksodat és ki lesz az Egyesült Államok elnöke?

Rendszeresen szoktam közvéleménykutatásokat közzétenni, hogy ti is el tudjátok mondani a gondolataitokat és a lehető legtöbb ember véleményét láthassuk visszajelzésként mindenki számára. Osszátok meg minél több emberrel!

Ahogy 4 évvel ezelőtt a Hillary Clinton vs. Donald Trump elnökségért folyó versenyben is megkérdeztelek benneteket, úgy most a Donald Trump vs Joe Biden csatában, másfél héttel a hivatalos 2020.november 3-i dátum előtt is itt a lehetőség!

Te kire szavaznál az USA-ban a 2020 november 3-i elnökválasztáson? Ki fogja megnyerni az amerikai választást? Mi a véleményed Trumpról és Bidenről?

4 kérdést tettem fel: - Közvetlen link a szavazáshoz

1. Kire szavaznál az amerikai elnökválasztáson? Ki legyen az USA elnöke 2020 után?

2. Szerinted ki fogja megnyerni a 2020-as amerikai elnökválasztást?
Ki lesz az USA elnöke?

3. Mi a véleményed Donald Trump elnökségéről?

4. Mi a véleményed Joe Biden lehetséges elnökségéről


SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Szavazzatok az amerikai elnökválasztásról, kit választanátok, ki győz és egyáltalán van-e értelme a szavazásnak

Tisztázzuk "Trump és a Vilag Helyzete kapcsolatát", mert elfelejtitek, hogy működik a Tézis-Antitézis-Szintézis > Üzenet az olvasóknak

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Két párhuzamos valóság jelent meg egy kvantumkísérletben - Bizonyították Wigner Jenő elméletét


A valóság érzékelése rendkívül szubjektív dolog. Részt vesznek a folyamatban érzékszerveink, kultúránk és tudásunk, sőt még a véleménybuborékunk is.
A tudomány segíthet benne, hogy tisztába kerüljünk mindazzal amit nem tudunk, és hozzászokjunk a rugalmas nyitottsághoz, a kételkedéshez, és a bizonyítás szükségszerűségéhez, mint a megismerés alapvető eszköztárához.
És ha mindez megtörtént, jön Wigner Jenő, a kvantumfizika, és több párhuzamos valóság, csak hogy ne kényelmesedjünk el.

Egy közel 60 éves rejtvény: Wigner barátja

A kvantumfizika kutatói nemrég a valóságban is leteszteltek egy régi gondolatkísérletet, melyet elsőként a Nobel-díjas magyar–amerikai fizikus Wigner Jenő javasolt 1961-ben.

A kísérlet „Wigner’s friend” néven ismert, és nem igazán bonyolult. Egy olyan kvantumrendszer szükséges hozzá, melynek két állapota van, egymással szuperpozícióban. Ez jelenti, hogy amíg meg nem mérjük, mindkét állapot egyszerre létezik.

A kísérletben ez az állapot, vagy jellemző, a foton polarizációja (az a tengely, mely körül forog), ami lehet vízszintes vagy függőleges, illetve a példában ugye a mérés megtörténtéig egyszerre mindkettő.

A gondolatkísérlet szerint Wigner barátja besétál a laborba és elvégzi a kísérletet, majd miután végrehajtotta a mérést, a kvantumrendszer szófogadóan összeomlik és a foton a két állapot egyikébe rögzül.

Igen ám, de mindeközben Wigner nem megy a laborba, és nem szerez tudomást a mérés eredményéről, így az ő számára a kvantumrendszer (amely a laboratóriumot is magában foglalja) továbbra is szuperpozícióban van.

Az egymásnak ellentmondó eredmények ellenére mindkét valóság egyszerre létezik. Ha a kísérlet emlékeztetne valakit Schrödinger macskájára, az sem pusztán a véletlen műve. A két objektív valóság, Wigneré és Wigner barátjáé, úgy tűnik, párhuzamosan létezik. És ez probléma.

Kvantumfizikai áttörések

Az ötlet tesztelése a megszületése óta akadályokba ütközött, annak okán, hogy rendkívül bonyolult volt kidolgozni Wigner kvantummechanikai képletét, amint távolról figyeli barátja kísérletét. A közelmúltban történt néhány áttörés azonban elhárította az akadályokat, és a kutatók képesek voltak elkészíteni a kvantummechanikai kísérletet, ami pontosan reprodukálta az elméleti feltevést.

A létrehozott rendszer négy összefonódott megfigyelőt tartalmaz, és egy rendkívül fejlett hat-fotonos kísérletet.

Kimutatták, hogy míg a rendszer egyik része elvégzett egy mérést, addíg a másik része azt mutatta, hogy a mérést még nem hajtották végre. Vagyis a rendszer két valóságról számolt be egyszerre. A kutatócsapat értelmezése szerint ez az eredmény megerősíti azokat a kvantumelméleteket, melyek keretrendszere eleve a megfigyelőtől való függésre épül.


"A kísérlet megkérdőjelezi a két megfigyelő által megállapított tények objektív mivoltát" - vetették papírra a paradigmadöntőnek tűnő megállapítást a tudósok peer-review, vagyis szakértői véleményezés előtt álló cikkükben, mely az ArXiv szerverein olvasható. 

"Vajon összeegyeztethetőek a különböző észlelések, vagy alapvetően összeegyeztethetetlenek és eképp nem tekinthetők objektívnek, megfigyelőktől függetlennek, a világ valós tényeinek?"

A tudománynál hatékonyabb és jobb eszközt még nem találtunk a valóság megfigyeléséhez és megértéséhez, de a megfigyelők hatásai és korlátai már a tudomány előtt is régóta ismertek.

A relativitás kimutatta, hogy a megfigyelők nem tapasztalhatják meg egyszerre az egyidejű eseményeket. A kvantummechanika elárulta, hogy a megfigyelők befolyásolják a saját kísérleteiket.

Most úgy tűnik, hogy már az is kiderült, hogy legalábbis a kvantumvilágban két különböző valóság is létezhet egyszerre. Vagy esetleg még több.


Forrás: MIT Technology Review / Raketa.hu

SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com