2020. június 30., kedd

Friss FBI-akta és botrány a Clinton-Obama elnökségről: "Mi hazugok vagyunk, de Te vagy benne a Mesterelme"- derül ki a levelezésből


Az FBI újabb dokumentumokat hozott nyilvánosságra az Obama elnökség korrupt tevékenységéről a Hillary Clinton email-szerver botrányának vizsgálatával összefüggésben.

Barack Obama nemzetbiztonsági tanácsadója Ben Rhodes és Obama egykori vezető asszisztense, az alelnök Joe Biden nemzetbiztonsági tancásadója Jake Sullivan közötti levélváltásokról.



Emailek sorozatában tárgyalják és dicsérik egymást, hogy mennyire korruptak és milyen jók a hazudozásban!
Magyarországon ez először a VilagHelyete oldalon jelenik meg. Ahogy az Obamagate botrányról azóta is hallgat a főáramú média, de most itt az újabb botrány!


Fontosnak tartom, hogy a magyar emberek is tudjanak róla és ne maradjanak tájékoztatás nélkül! (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Sullivan egy emailben, amit a Nemzetbiztonsági Sajtótitkárnak küldött, írja:
 "Mi csak hazudozó gyalogos katonák vagyunk. De Te egy igazi hazudozó mesterelme vagy. Ez még frankóbb."

A válaszban Ben Rhodes azt írja neki: 
 "Legalább Te csak egy hazug vagy. Lehetne rosszabb is. - mi hazudozók vagyunk és állítólag szivárogtatók is. 
Szóval legalább már ennyivel büszkélkedhetsz, ami azért valami!"

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


Forrás: FBI / White House

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

"Jó úton haladok, hogy lecsapoljam a washingtoni mocsarat és leszámoljak a Deep State-tel, akik nagyon gonosz emberek" - Exkluzív Donald Trump-interjú

Az Obamagate története: A hazaárulás és államcsíny szervezésének ügye a legnagyobb botrány a Watergate óta - A Michael Flynn ügy

"Lesz 3 napjuk, hogy Obamáékat megkérdezzék ezekről a bűncselekményekről!" Frenetikus a Fehér Ház szóvivőjének sajtótájékoztatója!

Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!

Nem volt orosz beavatkozás az amerikai választásba! Nyílvánosak a dokumentumok! Íme a jelentés, mely Trumpot is tisztázta!

Clinton üdvöskéje Huma Abedin kapcsolatban áll a 9/11-et szervező szaúdi terroristákkal. Kampányát is finanszírozták!

Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyen

Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

Jelenleg az amerikai nép ellenpuccsa zajlik Clinton háttérhatalmi puccsa ellen - erősítik meg belső információk az FBI-tól és CIA-től

FBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélni

Újabb botrány:Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket-Rejtett kamerás felvételek

Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől

Az elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2020. június 29., hétfő

Az 1919-es Vörös Nyár faji zavargásai és bolsevik puccskísérlete ismétlődnek meg napjainkban is - 1.rész Nagy-Britannia


Egy évszázada Nagy-Britanniát etnikai zavargások, lázongások és erőszakos sztrájkok borították el. Clifford Williamson, a Bath Spa Egyetem tanára mondja el annak a nyárnak a történetét, amikor a brit kormányt a bolsevik forradalom rémképe tartotta hatalmában.



A brit flotta egyik büszkesége, az HMS Valiant csatahajó két kísérőhajójával együtt 1919 augusztusának utolsó – a hétfői munkaszüneti nap miatt hosszú – hétvégéjén Gibraltárból a Mersey folyó torkolatához, Liverpool közvetlen közelébe hajózott. Nem arról volt azonban szó, hogy a haditengerészet lehetőséget akart biztosítani az ünnepen a helyieknek, hogy megbámulhassák a flotta díszét.

A Valiant a hadsereget támogatandó érkezett a városba, a katonákra pedig azért volt szükség, hogy véget vessenek az ekkor már három éjszakán át zajló súlyos zavargásoknak. A felfordulás a merseyside-i rendőrkapitányságon kezdődött sztrájk nyomán alakult ki, ami a rend fenntartásáért felelős járőrök kiválása miatt – ahogy a Daily Mail fogalmazott – kiszolgáltatta a várost „a huligán elemeknek”.


Vörös fenyegetést láttak


Mire véget értek a zavargások, több ezer katonát vezényeltek Liverpoolba, akik többször is feltűzött szuronyokkal rohamozták meg a tömeget. Több mint 600 embert vettek őrizetbe, az anyagi kár pedig meghaladta a 100 ezer fontot (mai értéken nagyjából 2,5 milliárd forintot). Az újságírók a leginkább érintett Scotland Road környékét az ypres-i csatamezőhöz hasonlították.

A liverpooli zavargás csak az egyike volt az erőszak és zűrzavar azon epizódjainak, amelyek egymást követték Nagy-Britanniában, az 1919-es, „vörös nyár” néven emlegetett hónapokban.Glasgow-tól Southamptonig, Corktól Londonig zavargások törtek ki, ahogy munkások, leszerelt katonák, sőt egyes helyeken egyenesen rendőrök választották az utcát, hogy fellépjenek az őket ért sérelmek ellen – vagy éppenséggel kirobbantsák a forradalmat.

A hatóságok az engedetlenség e megnyilvánulásait nem a leszerelés lassúságára, esetleg a négyévnyi háborúskodás befejeződését követő problémákra adott válaszként értékelték, hanem a bolsevizmus halálos árnyát látták bennük – azét a bolsevizmusét, amely alig két évvel korábban a feje tetejére állította az orosz társadalmi rendet.
Tankokat is kivezényeltek

A brit kormány már korábban is nyakig benne volt a bolsevikok megdöntésére tett erőfeszítésekben: expedíciós hadsereget küldött Oroszországba, a Királyi Haditengerészettel pedig blokád alá vette a Baltikumot.
David Lloyd George miniszterelnök egyenesen „a bolsevizmus elé emelt gát”-ként emlegette Nagy-Britanniát. >>>

Az ország határain belül az egyre nyugtalanabb hatóságok lassan minden zavargást a vörös forradalom előfutárának tekintettek. Egy parlamenti képviselő, Alfred Short még Lenin beszédeinek angol kiadását is megpróbálta betiltatni egy a birodalom biztonságát szavatoló törvényre hivatkozva.

Noha talán Liverpoolban volt a zavargások epicentruma, a „járvány” Glasgow-ból indult útjára.

1919. január 31-én több száz, főként az óriási Parkhead vasműben, illetve a Clyde folyón sorakozó hajógyárakban dolgozó munkás gyűlt össze a városközpontban, hogy az alacsony bérek és a hosszú munkaidő ellen tiltakozzon.

Nem sok idő kellett hozzá, hogy összetűzésbe kerüljenek a rendőrséggel. A bolsevik forradalomtól tartó polgármester (a városháza előtti téren vörös zászlók lengedeztek) Lloyd George-hoz fordult segítségért, aki a hadsereg tankokkal megerősített alakulatait vezényelte ki a lázongás megfékezésére.

A későbbi munkáspárti miniszter, Emanuel Shinwell, akit lázadás szításáért tartóztattak le és ítéltek el, a rendvédelmi erők egyes alakulatainak tevékenységét „elszomorító”-nak titulálta. Mások viszont a tüntetők akcióit ítélték el. Egy nem sokkal korábban hazatérő hadifogoly a Glasgow Herald hasábjain fogalmazta meg véleményét:


 Bárcsak a béke ezen felforgatói, ezek az önző, felelőtlen huligánok kaptak volna egy kis ízelítőt abból, amin a mi fiainknak Franciaországban keresztül kellett menniük.
Tanács szovjet módra

De nem csak Glasgow-ban fajult el a helyzet 1919 januárjában. Hétszáz kilométerrel délebbre, egy Calais melletti katonai táborban brit egyenruhások szovjet mintára tanácsot alakítottak, miután kiszabadították egyik gyújtó hangú beszédéért fogdába került társukat.

Néhány nap elteltével már 20 ezer ember tagadta meg az engedelmességet. A lázadók a táborban uralkodó körülményekre – elsősorban az élelmezés hiányosságaira –, illetve a csigalassúsággal zajló leszerelésre panaszkodtak. A lázadásnak békés úton lett vége január 30-án, miután a katonák egyes követeléseik teljesítése fejében újra felvették a szolgálatot.

Ahogy a glasgow-i események is megmutatták, a leszerelés és a munkások helyzete kapcsán kialakult feszültségek minden brit nagyvárosban robbanás közeli helyzetet eredményeztek. Az alapvető problémákhoz két másik, a „társadalmi tudatalatti” sötétebb bugyraiból származó összetevő kapcsolódott: a bevándorlók munkavállalásához kapcsolódó félelmek, valamint a fehér bőrű nők és az etnikai kisebbségekhez tartozó férfiak közötti szexuális kapcsolatokat övező ellenérzések.

Etnikai összetűzések következtek

Számos brit kikötővárosban toboroztak nyugat-indiai és kínai munkásokat a hadi szolgálat miatt kiesett munkáskezek pótlására, illetve a megnövekedett háborús megrendelések kiszolgálására. A katonák azonban kezdtek hazaszállingózni – 1919 júliusára például Cardiff 2 ezer regisztrált munkanélkülije közül 1300 leszerelt katona volt.
„Elmentünk Franciaországba, és mire visszajöttünk, idegenek végzik a munkánkat, és nem tudunk megszabadulni tőlük” – panaszkodott egyikőjük.
Éppen a walesi kikötővárosokban, elsősorban Newportban, Barryben és Cardiffban fordultak át ezek a sérelmek nyílt erőszakba 1919 nyarának elején.

Az első zavargás június 6-án tört ki Newportban, miután egy külföldi származású férfi állítólag inzultált egy helyi nőt, a felbőszült tömeg pedig görög és kínai tulajdonban lévő üzleteken töltötte ki a haragját.
Lovasrendőröket vezényeltek ki, hogy helyreállítsák a rendet, 22 embert tartóztattak le.

A következő héten egy fehérekből álló banda támadt rá nyugat-indiai, fehér feleségükkel sétáló férfiakra Cardiffban. Ha hihetünk a korabeli szóbeszédnek, a nők korábban prostituáltként dolgoztak, támadóik pedig egykori futtatóik voltak, akiket felbőszített, hogy „az idegenek elvették” tőlük ezeket a nőket. Az incidens háromnapos erőszakhullámot váltott ki, amelyben egy ember életét is vesztette.
Liverpoolban az egymással rivalizáló fekete és fehér matrózok közötti összetűzések fajultak nagyszabású zavargásokká, miközben a liverpooli fehér munkások a szokásos dolgok, azaz a munkanélküliség és a etnikai ellentétek miatt lázongtak.
A kormányzat gyorsan reagált a rasszista erőszak hullámára. Néhány hónapon belül elindult egy hazatelepítési program, amelynek keretében 1921-re több száz külföldi munkást kényszerítettek vissza szülőhazájába, egy 1925-ben elfogadott törvény pedig már korlátozásokat vezetett be a nyugat-indiai munkaerő alkalmazására is.

Liverpool 1890-ben

Rendőri intézkedések és sztrájkok

A „vörös nyár” legsúlyosabb zavargását viszont nem a faji ellentétek, hanem elégedetlen liverpooli rendőrök robbantották ki, akik július és augusztus fordulóján úgy döntöttek, sztrájkba lépnek.

Ezzel a Rendőrök és Börtönőrök Országos Társulása (NUPPO) egységes fellépést hirdető felhívásának tettek eleget. Az érdekvédelmi szervezet a rendőri szakszervezet hivatalos elismerését, illetve a romló fizetések és munkakörülmények felülvizsgálatát akarta kikényszeríteni.



Az első világháború alatt a rendőrök fizetése fokozatosan egyre kevesebb lett a többi szakmáéhoz viszonyítva: 1917-ben egy közrendőr heti 2 font 8 shillinges fizetése jócskán elmaradt egy szakmunkásétól, aki heti 3 font 10 shillinges fizetésre számíthatott. Ráadásul azzal, hogy sok rendőr került a frontra a háború éveiben, heti egy szabadnapot is megvontak az állománytól.

A kormányt váratlanul érte az 1918-as rendőrsztrájk, de ez alkalommal már felkészültebben várta az eseményeket, a munkát fel nem vevőket pedig elbocsátással fenyegették meg.

A londoni rendőrség főkapitánya, Nevil Macready kijelentette, hogy
„a sztrájkot egyszer és mindenkorra szét kell zúzni, máskülönben nem hiszem, hogy valaha béke uralkodhat az ország rendőri erői körében”.

Akadálytalan fosztogatás

Az ilyen és ehhez hasonló fenyegetések mindenhol le is törték a sztrájkot – kivéve Liverpoolban, ahol a munkakörülmények, a munkaidő, az előléptetések és a fizetések kapcsán felhalmozódott sérelmek nagyon harciassá tették a helyi állományt.

Az eredmény az volt, hogy a város egyes részeiről egyszerűen eltűntek a rendőrök, és ez – augusztus 1-jén, pénteken, a hosszú hétvége kezdetén – kiterjedt fosztogatásokba torkollt.

A csőcselék ruhaboltokat, vegyesboltokat, áruházakat, sőt még hangszerüzleteket is kifosztott. Az alkoholt is árusító üzletek különösen kedvelt célpontnak számítottak.
Ahogy a The Times tudósítója írta:

„A levegőt betöltötte az összetörő hatalmas kirakatüvegek robaja”.


Az ismételt szuronyrohamok, a páncélozott autók bevetése, a lázadásról szóló törvény többszöri felolvasása (az 1714-től egészen 1973-ig hatályban lévő törvény a lázadónak minősített tömeg figyelmeztetése után gyakorlatilag bármilyen eszközt megengedett a hatóságoknak, a tömegoszlatásban részt vevőket felmentve minden jogkövetkezmény alól, még akkor is, ha emberek haltak meg az intézkedés során) sem tudta megfékezni a lázongókat.

Csak vasárnap, egy a nem sztrájkoló rendőrök által a hadsereg támogatásával indított nagyszabású gumibotos rohammal sikerült megfékezni a fosztogatókat, és megtörni a sztrájkolókat.

Rendőrnek tilos a sztrájk

A kormány a lekenyerezés és a büntetés egyvelegével igyekezett elejét venni a további rendőrsztrájkoknak. A járőrök kezdőfizetését 3 font 10 shillingre emelték – amely aztán további egy fonttal nőtt a szolgálatban eltöltött bizonyos idő után –, és a Police Federation (Rendőrszövetség) nevű szervezet felállításával egyfajta egységes érdekképviseletet is biztosított az állomány tagjainak.

Ezzel egy időben viszont megtiltotta a sztrájkot (ez ma is érvényben van), és elbocsátott minden olyan rendőrt, aki – Edward Shortt belügyminiszter szavával élve – „fellázadt”. Sokakat a további munkavállalásukat igencsak megnehezítő feketelistára is felírtak.

A liverpooli rendőrsztrájk volt a „vörös nyár” erőszakhullámának utolsó nagyobb kitörése a brit anyaországban.

A leszerelés felgyorsítása és a katonaviseltek civil állásokba történő rohamtempójú visszavétele – noha ez gyakran az állásokat a férfiak hiányában betöltő nők elbocsátását is jelentette – egy időre lenyugtatta a kedélyeket, mind gazdasági, mind politikai fronton.

Háborúban állt önmagával

Azonban a feszültségek megmaradtak. Miután Lenin győzelemre vezette a bolsevik forradalmat Oroszországban, a brit biztonsági szervek elkezdtek kiemelt figyelmet fordítani a radikális csoportokra, amelyekbe igyekeztek beépülni.
A fenyegető bolsevik forradalom az egész 1920-as években, sőt még később is megkettőzött erőfeszítésre ösztönző hívószónak számított a brit hatóságok köreiben.

A brit munkásosztály jelentős hányada pedig a bizonytalan jövővel kellett szembenézzen. Ez különösen igaz volt a bányászokra, akik – miután az ágazatot a háború alatt gyakorlatilag állami kezelésbe vették, és ennek hatására mind fizetésben, mind munkaórák tekintetében javult a helyzetük – egyre fokozódó elkeseredettséggel szembesültek a háború alatti engedmények visszavételekor. A bányászok fizetésének egy újabb tervezett csökkentése vezetett aztán az 1926. májusi, kilenc napig tartó általános sztrájkhoz is.

A lázongások ugyan véget értek, a katonák ugyan visszatértek a civil életbe, a bolsevik puccsot ugyan sikerült megelőzni, de Nagy-Britannia olyan ország maradt, amely háborúban állt önmagával.

Ezzel párhuzamosan ugyanilyen vérvörös nyár kezdődött az USA-ban 1919-ben, de az még ennél is súlyosabb volt.
Erről majd a 2. részben fogok beszélni nektek, de az RT News angol nyelven már szintén sorra vette az amerikai eseményeket.

Lincselés, megkövezés, gyújtogatások és az 1919-es vörös nyár faji zavargásai 


SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2020. június 28., vasárnap

"A válságért, amit kreáltok ti mind a pokolra kerültök, de biztos, hogy nem a COVID-tól haltok meg!" - Ezt a közgyűlési felszólalást látni kell


Bátor szókimondással osztotta ki John Zigler a kaliforniai Ventura Megye Önkormányzatát és Közgyűlését a meghozott, szabadságot korlátozó intézkedések miatt. Érdemes meghallgatni! Ezért fordítottam le nektek magyarra.

"Miután 2 órát várakoztam, most kapok 2 percet, így rögtön a lényegre is térek.

Ez a testület azt színleli, mintha az elmúlt 3 hónapban az önök "uralkodója", Dr. Levin nem lett volna a maszkviselés deklarálása ellen.

Most mégis hirtelen, azt tettetjük, hogy a maszkok "a minden", sőt még a felszólalókat is maszk viselésére kötelezik.

Szeretném, ha a testület végre állást foglalna! Dr. Levin tévedett ezen a 3 hónapon keresztül?

És ha tévedésben volt ezen a téren, miért nem mozdították még el? Miért nem rúgták ki azért, mert katasztrofálisan tévedett?

Vagy önök itt mindannyian nem is igazán hiszik, hogy tévedett, maguk csak azért viselik ezeket a maszkokat, mert ez a 'nagy erényességük jelzése'?

Mert az elmúlt 3 hónapban nem figyelmeztettük őket és Ventura Megye mégis nagyon kiválóan jól van és továbbra is nagyon jól fogja érzeni magát.

Mert mi nem Los Angeles vagyunk! Mi nem New York City vagyunk! És soha nem is leszünk olyanok. Ironikus módon ez azon kevés dolgok egyike, amiben Dr. Levinnek történetesen igaza volt

De tévedett minden másban. Ő azok egyike, akik azt mondták nekünk, hogy naponta 400-600 közötti kórházi ellátásra szoruló lesz! Aztán módosította ezt napi 200-400-ra!

Még azóta sem értük el ezt egyetlen napon sem!

Alig van összesen 200 eset az egész istenverte megpróbáltatás alatt, amin maguk keresztülerőszakoltak minket!

Most meg pánikolunk, hogy megyei szinten van összesen 51 kórházi megbetegedés egy 8 kórházzal rendelkező megyében!

Tudnak maguk számolni? Kérem végezzenek el egy alapvető matematikai műveletet és értsék meg végre, hogyan is állunk ezzel az egésszel!

Ez nem egy válság! De akárhogyan is maguk létrehoztak egyet!

Maguk abban az erőfeszítésben, hogy megpróbáljanak minden halálesetet megelőzni, amikor összesen 43 halálesetünk van, maguk véget vetnek az összes ide kötődő életnek.

És szégyellhetnék mind magukat! És ez soha nem lesz elfelejtve, az életben nem lesz elfeledve!

Maguk mindannyian el lesznek számoltatva és történetesen felelősök érte!
Akár ebben, akár a következő életükben!

Jobban járnak, ha azt remélik, nem létezik pokol, mert amikor meghalnak pont oda fognak kerülni.

És tudják mit? Még csak nem is a COVID-tól fognak meghalni! Köszönöm!"

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete



➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli diagnosztizálásra és az egészségügyre is.

► Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma - 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek

Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14. - Deep State, Bill Gates és a szabadság felszámolása

Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története

PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!



◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2020. június 27., szombat

A fehér emberekkel szembeni nyílt rasszizmus uralkodik a közösségi média cégeiben - leplezte le a Project Veritas FB-ba beépült újságírója


A Project Veritas leleplezte a Big Tech Közösségi Média - cégek fehér emberekkel szembeni rasszista gyakorlatát! 

A US Tech Solutions vezérigazgatója (CEO), melynek a Facebook is egyik ügyfele, megerősítette Leslie Brown kirúgását. 

A beépített újságíró korábban rejtett kamerás felvételen beszélgetett vele - hiszen előtte a Google, majd a Facebook egyik humán erőforrás (HR) menedzsere volt.

Nevetve mondja el a bevett gyakorlatot a fehér emberekkel és különösen fehér férfiakkal szemben. Íme a VilagHelyzete magyarra fordított és feliratozott videójában: 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Kirúgták igen, mivel fehér férfiről van szó. Ez nem menne ilyen könnyen, ha nem fehér emberről lenne szó....
Senki sem védi már a fehér férfiakat! - nevet...
Amennyiben be akarná perelni a céget, a legtöbb ügyvéd egyszerűen kinevetné!...."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽
Agyhalál Liberáliában: Az amerikai egyetem kiveszi a Szabadság szót az ID-kártyákról, mert egy kisebbséget a rabszolgaságra emlékeztethet

"Végeztem az egész képmutató rasszista szarságotokkal!" - Le a kalappal ezelőtt a lány előtt az igazság kimondásáért!

A fehér Jézus és Mária ábrázolásainak elpusztítására szólított fel a Black Lives Matter szervezet vezetője! A templomok megtámadását készítik elő ezzel

Muhammad Ali fia darabjaira zúzta a rasszista Black Lives Matter és Antifa ideológiát - Apja utálta volna, mert ezek gonoszok, nem egyebek!

A CNN nem tudta belefojtani a szót a rendőrsheriffbe, aki végig az igazságot mondta ki a rendőrgyilkosságokról és a Black Lives Matter szervezetről - Ezt mindenkinek látnia kell

Végjáték - A rasszizmus zászlaja alatt zajlik támadás a fehér ember ellen - London, Európai Unió - Dokumentumfilm


Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt



◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2020. június 26., péntek

Tucker Carlson - Trump elveszítheti a választásokat, miközben a baloldali anarchia és a csőcselék egyre félelmetesebb


Nagy a baj, ez már látszik.
Ha nem kap észhez és nem kezeli drasztikusabban a radikális baloldalt Donald Trump, akkor hónapokon belül az anarchisták és a baloldal csontváz-bábja, Joe Biden szédülhet be az elnöki székbe....

Tucker Carlson legfrissebb, tegnap esti videójában már nyíltan beszélt erről a lehetőségről. 

Trump elveszítheti a novemberi választást és a káosz, a baloldal és a mostani csőcselék uralma folytatódhat tovább. Az ország eközben sok városrészben polgárháborús állapotokat mutat.
(VilagHelyzete megj.)


Az elnök sokak szerint nem reagál olyan határozottan és erélyesen, ahogy kellene.., ahogy eddig tette és ahogyan támogatói is elvárnák tőle.

Mi lesz ennek a vége? Senki nem tudja.
De rossz előérzet kezd úrrá lenni a konzervatívokon is, mivel akkora erővel agresszivitással tolja a radikális káoszpárti baloldal a gyűlöletkeltést és a feszültség startégiáját, hogy egyre inkább kommunista marxista közállapotokra kezd hasonlítani az amerikai közélet (is)...

A rasszista kártya kijátszása, a Black Lives Matter, az Antifa és az erőszakos extremisták hatalomátvétele Seattle-ben és az ország több pontján arra utal, hogy nincs aki megvédje a normalitást, a rendet és a normális adófizető amerikai embereket. A fehéreket akár.... (VilagHelyzete megj.)

Csőcselék hordaként járja az utcákat és a 7:45-nél lévő rendőrségi diszpécser-beszélgetés sokkoló módon bizonyítja is ezt:

A csőcselék megtámadta egy amerikai nő autóját, aki kislányával utazik és a 911-et hívja gyorsan, de a rendőrök azt mondják neki, hogy ők bizony nem tudnak segíteni neki - mert a városvezetés nem engedi - és azt tanácsolják neki nehogy elgázolja az autóját körbeálló bűnözőket.... Hívja fel a városházát és mondja el nekik a frusztrációját....

"- De hát az autóm tetején vannak! Ez félelmetes" - kiabálja szegény.

Demokrata és más polgármesterek is sorra kérnek bocsánatot. De nem a polgároktól. Hanem a zavargásokat szervező csőcseléktől...

Polgárháborús állapotok az utcákon a videóban, lőnek, fekete gyerekbűnözők fosztogatnak, a rendőrautó pedig még csak nem is lassít, nehogy be kelljen avatkozni...

Elvesztünk? Nagyon úgy néz ki...

Ezek hazai terroristák! Nem tiltakozók, nem tüntetők, nem CNN támogató baloldaliak, nem zavargók.
Ezek bűnözők és terrorristák. De nincs aki felelősségre vonja őket!
A rendszer gyenge. A rendszerünk gyenge.

Ha sokáig működhet a törvények figyelmen kívül hagyása, senki nem fogja tudni visszaállítani, hogy később be is tartsák őket...
A rendőrséget nem megerősítik, hanem leépítik.
Őrület.
De hol vannak a vezetők? Sehol.

A normális emberek követelik az alkotmány megvédését. Ezt most kell megtenni. Már ma éjjel. Ha nem védjük meg mindazt,a mink van, beleértve az elnököt is, akkor elvesztünk."-
mondja Tucker Carlson 2020. június 25-én este.

❗ "Végeztem az egész képmutató rasszista szarságotokkal!" - Le a kalappal ezelőtt a lány előtt az igazság kimondásáért!


Végjáték - A rasszizmus zászlaja alatt zajlik támadás a fehér ember ellen - London, Európai Unió - Dokumentumfilm

PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

Donald Trump világos és kemény üzenetet küldött a bűnöző fosztogatóknak és baloldali anarchistáknak - Íme a videó

Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!

Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

"Ez itt a baloldal és az ő toleranciájuk" - Súlyos támadások Trump-támogatói ellen Minneapolisban

Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről

Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2020. június 25., csütörtök

Fall of Cabal - A Cabal és a háttérhatalom bukása - Mind a 10 rész magyar felirattal - Kötelező tények, dokumentumok, összefüggések


Janet Ossebaard 10 részből álló, lényegretörő, nagyon fontos összefüggéseket és tényeket felsorakoztató dokumentumfilmje.
Vigyázat, az 5. rész az elit legmocskosabb, legkeményebb szálait göngyölíti fel és a YouTube törli is sorra a feltöltéseit. Mindenki csak saját felelősségre nézze meg és menjen a szálak után. (Ahogy 2016-ban leírtam itt nektek, miért nem megyek bele én sem ebbe a területbe.)


De mindenképp sorban, 1-től 10-ig érdemes megnézni és rászánni az időt, aztán pedig utánanézni az információknak a VilagHelyzete, az Alternatív Hírek cikkeiben vagy rákeresni az összefüggésekre az interneten.
Durván meg fog lepődni az, aki eddig sosem hallott ezekről vagy valamiféle burokban (a Matrixban) sikerült elkerülnie ezt a fajta tudásanyagot.

Rengeteg korábbi VilagHelyzete cikkemmel és tudáanyagra mutató linkkel egészítettem ki a videókat, hogy utána tudjatok nézni az információknak. 
(SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 1. rész
THINGS THAT MAKE YOU GO HMMMMM... - Dolgok, amire azt mondod hmmm

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 2. rész
DOWN THE RABBIT HOLE - Le a nyúl üregébe
A Q-jelenségről. Harc a világdominanciáért és a világ újrafelosztásáért,
Árnyékkormány és Deep State. Az 1%, mely a világot uralja.
Bankok, Rothschildok, Rockefellerek és George Soros…


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 3. rész
THE ALIEN INVASION - Bevándorlási invázió
Migránskaraván, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, a világ destabilizálása. Donald Trump szerepe, célkitűzései, Fake News, emberkereskedelem, a Fal és gyermekkereskedelem az Elit számára. 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 4. rész
CHILDLOVERS EVERYWHERE

Gyermekkereskedelem, pedofília, logók, amiket "gyermekvédelmi, adoptálási ügynökségek" használnak.
Logók és üzenetek Disney rajzfilmekben és mozifilmekben, Hollywood-ban, az üzleti életben és a politikában.
Haiti, mint a gyermek-kereskedelem szigete. A Clintonok és Trudeau szerepe........
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 5. rész
Pizzagate, pedofília és az Elit. Clinton, Podesta, Epstein bűnszervezet
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 6. rész
MAJOR MEDIA MANIPULATION 
A legnagyobb média-manipuláció
Gloria Vanderbilt kínzómedencéi, és CNN-riporter fia Anderson Cooper.
Fake News, médiamanipuláció és propaganda.
A CIA és a Project Mockingbird. A leleplező újságíró Udo Ulfkotte.
A választás illúziója avagy a főáramú média becsapása.
Hillary Clinton és a Demokrata Párt legnagyobb támogatói

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 7. rész
WITCHES & WARLOCKS
Marina Abramovic, Spirit Cooking,
Chris Cornell, Chester Bennington, Tim Bergling (Avicii), Annabelle Neilson, Aaron Swartz, Kate Spade, Anthony Bourdain), the wrath of Hillary Clinton.
A gonosz dicsőítése és a kannibalizmus normalizálása.
A Sátán Egyháza, Moloch szobrai.
A holland királyi család és a náci kapcsolat.
A Gémkapocs Hadművelet. Bilderberg csoport.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 8. rész
BEYOND KINGS & QUEENS - Királyok és királynők mögött

Az európai királyi családok ragadozói, az Elit és a Pizzagate. Adrenochrome
Az angol királyi család és kapcsolata Jeffrey Epstein-nel.
A meztelen fiú, aki a Buckingham Palotából próbált elmenekülni.
50,000 meggyilkolt kanadai gyermek., a bizonyítékok.
Gyermekáldozat a történelem bugyraiban és a vörös cipők története.
Anthony Weiner életbiztosítása volt bizonyítékokkal teli laptopja, zsarolás és gyilkosság


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 9. rész
DAWN OF A NEW WORLD - Egy Új Világ hajnala
A Q-jelenség, Q-Anon, a Sárga Mellényesek. Lázadás és az emberek forradalma. Igazságkutatók és az Igazság-Mozgalom.
A 'piros pirula' és a Deep State posványának lecsapolása.
80.000 vezérigazgató lemondása. Puccs és Trump meggyilkolási kísérlete.
Baron Trump. Az Uranium One botrány. Zsarolás, gyilkosságok, pénzmosás.
Az elmúlt évtizedek legnagyobb összeesküvése: az Obamagate

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fall Of Cabal - A Cabal bukása 10. rész
THE RETURN OF THE KING - A király visszatérése
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/


Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

Adrenochrome - Ördögi anyag egy sátáni bűnszervezet kezében

Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút

Trump -"Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt?"

Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!

"Jó úton haladok, hogy lecsapoljam a washingtoni mocsarat és leszámoljak a Deep State-tel, akik nagyon gonosz emberek" - Exkluzív Donald Trump-interjú

"Lesz 3 napjuk, hogy Obamáékat megkérdezzék ezekről a bűncselekményekről!" Frenetikus a Fehér Ház szóvivőjének sajtótájékoztatója!

Az Obamagate története: A hazaárulás és államcsíny szervezésének ügye a legnagyobb botrány a Watergate óta - A Michael Flynn ügy

'OBAMA-GATE' - VIDEÓ: Az évszázad botránya hazaárulás és az amerikai elnök elleni puccs szervezése miatt

Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!

Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni

Az abszolút alkalmatlan Joe Biden végleg tökön lőtte magát rasszista kijelentésével - de bepillantást ad a liberális gondolkodásba

Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől

Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

Jelenleg az amerikai nép ellenpuccsa zajlik Clinton háttérhatalmi puccsa ellen - erősítik meg belső információk az FBI-tól és CIA-től

TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

TABU #2 - Beszédes szimbólumok - Titkos energiák vagy ez az isteni rend?

Moloch előtt áldozatot bemutató amerikai elnökök és vezetők a Bohém erdő titkos okkult szertartásán

➽ 
Chester Bennington és Chris Cornell meggyilkolása összefügg! A Linkin Park énekesének családja és barátai is harcolnak az igazságért!

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com