2020. augusztus 10., hétfő

Thrive 2. – Kiteljesedés 2. előzetese magyar felirattal - Az új-energia technológiáktól az áttörő erejű új gyógymódokig és megoldásokig


Megjelent a Thrive 1. – Növekedj folytatásának előzetese, nézzétek meg a trailert magyar felirattal HD-ben!

A Thrive 2. – Kiteljesedés 2. című film a színfalak mögé visz minket azon emberek és találmányok társaságába, amelyek mindannyiunk életét pozitívan átalakíthatják.
15 nyelven lesz látható 2020. szept. 26. szombattól.

Az új-energia technológiáktól az áttörő erejű új gyógymódokig a Thrive 2. – Kiteljesedés 2. biztosítja a szükséges betekintést és utánanézhető forrásokat, hogy megtaláljuk ezeket a technológiai áttöréseket és akár támogassuk minél szélesebb körű elterjedésüket, hogy így mindannyian együttműködve, a jórészt csak az elitnek működő világon túllépve, egy valóban mindnyájunk számára virágzó, kiteljesedést hozó világot hozzunk létre.


AZ ELŐZETES VÉGÉN SZEREPEL, HOGY A TRAILERT ÉS MAJD A FILMET IS AZ EXOPOLITIKA MAGYARORSZÁG FORDÍTJA, DE ELÁLLTAK A FILM FORDÍTÁSÁTÓL, KÜLÖN KÉRÉSÜKRE MÁSOLTUK IDE EZT A MONDATOT. REMÉLJÜK, MÁSOK MAJD LEFORDÍTJÁK.


A Kiteljesedés 2. bemutatja azokat a stratégiákat, tudományt és alapelveket, amelyek a leghatásosabb megoldások alapját képezik az energia, egészség, tudatosság és a nem-kényszerítő önszervezés területén. 
A film meggyőző bizonyítékokat mutat be a tudomány új paradigmájáról, amelyet Einstein is keresett, a kibontakozóban levő koherens Egyesített Mező elméletről, és felfedi annak lehetséges pozitív kihatásait.

A Thrive 2. – Kiteljesedés 2. gyakorlatias eszközöket kínál az életünk feletti hatáskörök visszaszerzésére; olyan megoldásokat bemutatva, amelyek alulról építkezőek, decentralizáltak, bátorítóak és politikai irányzatoktól a film alkotóinak szándékai szerint függetlenek.

Míg az eredeti Thrive 1. feltáró, leleplező, összefüggéseket a filmtörténelemben páratlanul bemutató dokumentumfilmben a két órából az utolsó 20 perc szólt a megoldásokról, addig a Thrive 2. teljes egészében a legfontosabb, legnagyobb hatóerejű, a társadalmak működésének minden területére kiható megoldásokról szól.

Feltettem a videót a VilagHelyzete Brighteon-csatornájára is, ha a YouTube törölné.



Néhány jegyzet és gondolat felsorolásszerűen a Thrive 1-ről:

A film készítői néhány napja csináltak egy kétórás áttekintést a Thrive 1. filmről a THRIVE Movement youtube-csatornán, ebből jegyzeteltünk ki néhány gondolatot felsorolásszerűen alább.

A Thrive 2. – Kiteljesedés 2. nemcsak továbbviszi ezeket, hanem új megoldásokat is bemutat: a teljes filmet a megoldásoknak szentelték.

Érdemes újra megnézni ezt a korábbi filmet is (linkek fentebb), mert kilenc év távlatából, 1, maximum 2-3 dolognál biztos alig valaki tudna többet visszaidézni, hogy mit is látott, tanult a 2011-es filmben, pedig tényleg a legátfogóbb képet bemutató dokumentumfilm volt a modern valóságunkról.

A Thrive 1. a hivatalos csatornán magyar felirattal HD-ben megtekinthető itt https://www.youtube.com/watch?v=6WgiRvde310 , magyar szinkronos HD változatban: https://www.youtube.com/watch?v=20EWMaAaMsY (aki tud valamennyire angolul, azért inkább ne a szinkronost nézze).

Több ezer ingyen-energia feltaláló kereste meg a film készítőit, ennek hatására készült a második rész.
Steven Greer óta tudjuk, hogy az ufók iránti titkolózás oka is az ingyen energia (https://www.youtube.com/watch?v=3cT8HqhSNao). A Thrive 1-ben bemutatott tórusz mintázatot, annak elvét, minden működő ingyen energia készüléknél megtalálták. Sőt, rengeteg spirituális, ezoterikus gyógyító is megkereste őket, megköszönve a vizualizációkat, amelyek komplex elveket magyaráztak el vizuálisan a tórusszal.

A Thrive 1. sugárzását megtagadták a TV-szolgáltatók, annyira féltek az igazságtartalmától. De a szájhagyomány erejével mégis most már 90.000.000 megtekintést megélt a film 27 nyelven, ezekből a nyelvekből több, mint a fele önkéntesek általi fordítás volt, annyira népszerű volt a dokumentumfilm.
A Thrive 1. 2011-es megjelenése óta lépett nyilvánosság elé Edward Snowden és a többség akkor tudta meg Amerikában is, hogy létezik olyan, hogy NSA és hogy nagyüzemileg nyomonkövetik az emberek minden elektronikus kommunikációját.
A filmben még hihetetlennek tűnt a legtöbbeknek, hogy csak Amerikában 30 millió kamera figyeli az embereket, Snowden óta már hihetőbb. A film szerzőpárosát is minden szinten megfigyelték.

Ahogy a 2008-as pénzügyi válságnál, úgy a Covid-válságnál is óriási támogatásokat kaptak a bankok Amerikában (a lakosság felé történő azonnali „cash” kiutalás formájában is). Nem elég, hogy közpénzből mentik meg a válságot előidéző magáncég bankokat, ez a bail-out (hány bérből és fizetésből élő ember és kisvállalkozó álmodna ilyenről), hanem időben a kettő között, a film megjelenése óta, létrejött a bail-in fogalma is, törvényi szinten, amikor a bank sajátjának tekinti a nála levő folyószámlákat, betéteket, az azokon levő pénzt és egyszerűen elveszi. Ez a törvény az EU-ban is élő, először Olaszországban élt vele egy bank.

1913-ban egy probléma-reakció-megoldás minta végén alapult meg a FED (amerikai központi bank) és azzal tudatosan egy időben az IRS (amerikai adóhivatal), ugyanis az inflációt elsősorban és alapvetően a jegybanki alapkamat okozza és ezért be kellett vezetni a személyi jövedelemadót, hogy az állam ki tudja fizetni ennek a költségét a társadalmat megfejő magánbank FED-rendszernek (a FED azóta is a magáncégek résznél van a Yellow Pages-ben, Trump volt az első, aki minimális államosítást el tudott érni: a legfőbb igazgatósági tanácsban 1 főt).
Csak a FED óta van személyi jövedelem adó Amerikában (és ezzel példát mutatva, sok helyen a világban), annak ellenére, hogy a személyi jövedelem adó alkotmányellenes az USA-ban. 



1913-ban az USA-nak 1 billió dolláros adóssága volt, 2020-ban 22 trillió dolláros, tehát a FED nem végezte jól a dolgát, ami hivatalosan az volna, hogy stabilizálni a gazdaságot. Mentségükre, a Covid-válságnál nem hagyták, hogy bedőljön az amerikai gazdaság, mert okos rákos sejt módjára rájöttek, hogy akkor ők is „elpusztulnak”, az ő vagyonuk és teljes eszközrendszerük.

A film készítői azt is elmondják a kommentárban, hogy egy galandféreg-gazdaságban élünk a világgazdaságban, de elsősorban Nyugaton és Amerikában, ahol a pénzügyi-gazdasági elit számára van berendezve a teljes társadalom, de az a többség számára nem előnyös. A szalagféreg is ilyen: azt kívántatja meg az emberrel, ami neki jó, nem azt, ami a gazdatestnek.

A valóságban a FED körül jóval nagyon biztonsági szolgálat van, mint a Fehér Ház körül, ha fényképezni akarod, nagyon messzire kell menni, ezt saját tapasztalatból tudják a Thrive készítői.

Egyszer Trump is nyíltan kimondta, hogy az ország legnagyobb problémája maga a FED.

A kommunista diktatúra Kínában már létezik és él a társadalmi pontozási rendszer, amivel letilthatják a bankszámládat, utazási képességedet, és pont ezért ott a legtöbb helyen nem is lehet készpénzzel fizetni, beleértve zöldségpiaci árusokat. Ezt szeretnék a Covid válságot vagy majd újabb vírusválságokat meglovagolva Nyugaton is létrehozni.

Az amerikai hadügyminisztérium, a Pentagon büdzséjének megfelezésével még akkor is nagyjából ugyanannyit költenének fegyverkezésre, mint a világ maradék összes országa együttvéve, mégis abból rendbe lehetne rakni nemcsak az amerikai társadalmat és infrastruktúrát, de a világét is.

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

A pénzről minden igazság ! A Bank Of England tanulmánya elismeri, hogy a semmiből teremtik, amit Te rabszolgaként használsz

A pók hálója: City Of London - A legtitkosabb bűnszervezet - Nagy-Britannia második birodalma

➽ 
A Federal Reserve kartell és a nyolcak
➽ 
A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet

➽ 
Ezek az INFORMÁCIÓK A GAZDASÁGI RENDSZERRŐL nélkülözhetetlenek!

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése