2019. január 21., hétfő

Donald Trump nyilatkozata 9/11-ről a támadás után: "Nem a gépektől dőltek össze a tornyok! Bombák is robbantak"


Donald Trump nyilatkozatot adott nem sokkal a 2001. szeptember 11-i terrortámadás és a World Trade Center ikertornyainak leomlasztása után. Ezt a felvételt szándékosan helyezték a feledés homályába, de éppen emiatt fordítottam le nektek és feliratoztam magyarul! A videó szövegét pedig cikkben le is jegyeztem, hogy nyomtatható formában is fennmaradjon az utókor és az igazságot kutatók számára!

Másokhoz hasonlóan már akkor ő is azt a tényezőt emelte ki, hogy KIZÁRT, hogy a repülőgépek becsapódásától omlottak össze a tornyok, hiszen köztudott, hogy korának legerősebb acélszerkezetű épülete volt és a WTC esetében ráadásul ezek az acéloszlopok kívülről is körbevették az egész felhőkarcolót, mivel építésekor kívülről befelé építették fel! (SBG Buddha - VilagHelyzete.com megj.)



Riporter:
- "Donald, valószínűleg ön a legismertebb építtető, különösen ami a város nagy épületeit illeti.

Felmerül a kérdés, vajon az épületek összeomlását a repülőgépek, építészeti hiba vagy esetleg bombák vagy utórezgések okozták-e, van bármiféle véleménye erről?"



Donald Trump:
- "Nem volt építészeti hiba. A Világkereskedelmi Központ mindig is úgy volt ismert, mint egy nagyon-nagyon erős épület.
Ne felejtsük el, hogy évekkel ezelőtt egy nagy bombát robbantottak az alagsorban (1993-ban).
Nos, az alsó szintek a legérzékenyebb hely egy épületben, mert az az alapja, és itt ez ellenállt.
Három vagy négy nappal a robbanást követően sikerült megnéznem a WTC-t, mert az egyik szerkezeti mérnököm elvitt egy bejárásra, aki korábban dolgozott az épületen.

Azt mondtam: “Egyszerűen nem tudom elhinni“. Az épület szilárdan állt, pedig az oszlopainak felét kirobbantották.
Ez egy hihetetlenül erős épület volt. Kevesen tudják a szerkezetéről, hogy ez volt az egyik legelső épület, amely kívülről épült.

Az acél miatt voltak a Világkereskedelmi Központnak keskeny ablakai, mert minden ablak között ott voltak az erősítések és az épület kívülről acélból volt.

Ezért, amikor először láttam a képeket — akkor is ott voltak ezek a súlyos I-gerendák.

Amikor először láttam, képtelen voltam elhinni, mert egy lyuk volt az acélban és emlékeztek: ezek az acél ablakok milyen szélességűek voltak a Világkereskedelmi Központban.
 
Azt gondolom, ha valaki volt fenn tudja, hogy milyen keskenyek voltak és kettő között ott volt az a kemény acél!

Azt mondtam, hogyan mehetett át egy repülőgép, akár egy 767-es vagy 747-es, vagy bármi ezen az acélon?

Azon gondolkodtam, hogy nem csak a repülőgépük volt, hanem bombákat robbantottak fel szinte egyszerre, mert nem tudom elképzelni, hogy bármi is képes átmenni ezen a falon. 
A legtöbb épület belül épül acélból a liftaknák körül.

Ez kívülről épült, ami a legerősebb szerkezet volt, ami csak lehetett, szinte olyan volt, mint egy konzervdoboz."
Riporter:
- "Tudja Donald, egész reggel a képeket néztük az épületbe csapódó repülőgépről és láttuk, hogy hirtelen ezredmásodperceken belül robbanás történt a másik oldalon."

Donald Trump:
- "Így van. Csak azt gondolom, hogy az üzemanyag mellett más is volt a repülőgépen.

Azt hiszem nyilvánvaló, hogy nagyon nagy gépek voltak. Nagyon gyorsan mentek a gépek és úgy tűnt, hogy lefelé célozták meg is az épületeket.

Gyorsan ereszkedve érték el ezt a sebességet. Ekkora pusztításhoz még többre van szükség, mint egy nagy repülőgépre, mert az épülethez a legnagyobb kaliberű acélt használták.

Ezek az épületek sziklaszilárdak voltak és ezért megdöbbentő, ami történt.

Ez az ország ma más lett, és még sok éven át más lesz, mint amilyen valaha volt."

Riporter:
- "Nagyon mély megállapítás és nagyon igaz."


(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete)

Az egyik legfontosabb bizonyíték 9-11 összeesküvéséről: Olvadt acél csöpög, sőt néha bugyog kifelé annál a pontnál, ahol pár másodperc múlva az WTC épület teteje szó szerint "letörik" és az egész torony teljes szabadesésben ellenállás nélkül összeomlik. Ez az összeomlás csak irányított robbantással érhető el, hiszen az épület alsó része mindig ellenállást fejt ki a felette zuhanó rétegekkel szemben. Itt ilyen sem volt.

De a legfontosabb: Soha semmilyen körülmények között nem alakulhatott ki olyan hőfok, mely az épület acélszerkezetét megolvasztotta volna. Ez egyedül nano-termit töltetekkel lehetséges....  A képek önmagukért beszélnek!



➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com  és AlternatívHírek.com Cikkek: ➽

A modern történelem legnagyobb terrortámadása és egyben legnagyobb megtévesztése! 
► Mi az amit mára tudhatunk és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól? Összeállítottam tavaly egy teljes áttekintést videókkal és kutatásokkal az IGAZSÁGÉRT

„Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben." (Jonathan Barnett, PhD)

Szakértők (építészek és mérnökök véleménye) 9/11 terrortámadásáról az IGAZSÁGÉRT: http://www.ae911truth.org/
"Az épület úgy lett tervezve, hogy kibírja, ha egy teletöltött 707-es beleütközik. Az volt a legnagyobb gép abban az időben. Az épület kibírta volna, ha egy utasszállító beleütközik, mivel a felépítése olyan volt mint a szúnyogháló az ajtón."

A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében


►  A legnagyobb hackercsoport szerezte meg 9/11 összeesküvésének 18.000 dokumentumát és bitcoin váltságdíjat követel, vagy nyilvánosságra hozza a kulcsot!

► 
A 9/11 dokumentumokat megszerző hackerek nyilvánosságra hozták a kulcsot az első csomaghoz és porig égetik a Deep State-et a többivel - fenyegetnek

► "Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig

► Theresa May a terrorizmust támogatja, ezért nem hozza nyilvánosságra Szaúd-Arábia szerepét a 9/11 merényletekben igazoló jelentést
AWAKENING THE WORLD ... ... EVERY HEART MAKES A DIFFERENCE
Please Support the Truth and the TruthSeeker Movement!
https://www.paypal.me/VilagHelyzete
or
https://patreon.com/VilagHelyzete

1⃣  BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
❗ #1.számú Facebook-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/
2⃣  Párhuzamos FB-oldal: https://www.facebook.com/VilagHelyzete/
3⃣  FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog/
4⃣  Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com
Alternativhirek.blogspot.com
⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
VilagHelyzete Disqus Fórum: https://disqus.com/home/forum/vilaghelyzete/
➡️ ➡️ ➡️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése