2024. július 10., szerda

A csendes puccs

 Írta: H. Leó

Az amerikai stand-up komikus, Heather McDonald, ezzel kezdte fellépését az Improv klubban 2022. február 5-én:

„Nem hencegni akarok, de szeretném, ha tudnátok, hogy duplán be vagyok oltva, megkaptam az emlékeztető oltást, az influenza elleni oltást, és – komolyan mondom – még az övsömöroltást is megcsináltam. És még mindig megjön a havim! Na, de ilyet!

Utazgattam, elmentem kétszer Mexikóba, felléptem, találkoztam a közönséggel. Sosem kaptam el a Covidot. Egyértelmű, hogy Jézus engem szeret a legjobban! De komolyan!”

Ekkor elkezd tántorogni, és pillanatokon belül úgy elterül a színpadon, hogy megreped a koponyája, és a mentők viszik el. Itt a videó link, érdemes megnézni.

Ebből az elgondolkodtató ügyből három következtetést lehet levonni:

1) Jézus éppen ráért, nézte Heather előadását, és nem találta azt viccesnek, ezért tökéletes időzítéssel – ami a komédiában a legfontosabb – lesújtott rá, bár nem halálosan

2) Az instant karma létezik

3) Valaki más sújtott le a komikusra távirányítva, alkalmazva azt a technológiát, amit a nőbe oltottak, s fitogtatva humorérzékét, a gombot akkor nyomta meg, ahogy elhangzott Jézus neve.

Én ez utóbbira tippelnék. Tudom, ez egy nagyon konteós felfogás, de van rá okom. Az elméletem a MAC-címekre épül.

 

Neked van MAC-címed?

 

Hogy mi az a MAC-cím? A MAC-cím (Media Access Control) egy 12-jegyű számokból és betűkből álló kód, amelyet hozzárendelnek minden egyes eszközhöz, ami csatlakozik egy hálózathoz. Minden eszköznek saját MAC-címe van.

Minden készülékednek otthon, ami Bluetooth-ra kapcsolható van egy MAC-címe. Ami azt jelenti, hogy ha egy embernek is van egy MAC-címe, akkor ő is egy Bluetooth eszköz és hálózatra kapcsolható.

Kézzelfogható bizonyítékot szeretnél arra, hogy az oltásoknak más céljuk volt, mint amivel hirdették őket? Hogy nem egy járványról volt szó, hanem egy szoftver telepítéséről bele a testedbe, mellyel megfigyelhetővé és irányíthatóvá válsz, sőt akár lekapcsolhatóvá is, mint a fenti komikus?

Rendben! Vedd elő a mobilodat , és csináld meg az alábbi beállításokat! (Android rendszer)

Tehát érintsd meg ezeket, ebben a sorrendben (a lényeg, hogy „Fejlesztői üzemmódba” kell állítanod a telefont):


1) Beállítások (Settings)

2) A telefon névjegye (About phone), lent az alján

3) Szoftver adatai (Software information)

4) Build száma (Build number), érintsd ezt meg 7-szer egymás után (a képernyő közben kiírja, hogy „Fejlesztői üzemmód engedélyezve”)

5) Menj vissza két lépést, hogy ismét a Beállításokban (Settings) legyél, s ezután legalul, a „Telefon névjegye” alatt látnod kell ezt: „Fejlesztői beállítások” (Developer options), érintsd meg ezt

6) Menj le, amíg meg nem találod ezt az állítást: „Név nélküli Bluetooth-eszközök megjelenítése” (Show Bluetooth/BLE devices without names) és kapcsold be

7) Lépj ki teljesen a beállításokból, és kapcsold be a Bluetooth-t a telefonodon; vagy ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki, aztán be újra!

Ezután hagyd, hogy a telefon megkeresse a Bluetooth készülékeket a közeledben. Ha van ilyen, akkor kiírja azok nevét, és ha oltva vagy te vagy valaki más melletted, akkor valószínű látsz valami hasonló kódot:

00:B0:D0:63:C2:26 [ez csak egy példa]

Ezután, hogy egész biztos legyél benne, menj erre az oldalra az interneten:

https://maclookup.app/

És üsd be a kódot pont úgy, ahogy látod. Ha az egy gyártóhoz tartozik (pl. Samsung, Apple, stb.), akkor kiírja a gyártó nevét, de ha ezt az üzenetet kapod az Info szó alatt: „No assignment is found for this MAC” (Nincs semmi hozzárendelve ehhez a MAC-hez), akkor ez a jel nagy valószínűséggel belőled jön vagy valaki másból a környékeden, aki be van oltva.

Egyébként, ha az így beállított telefonoddal elmész egy olyan helyre, mint egy nagy szupermarket, vasútállomás, vagy bármilyen egyéb tömegekkel teli hely, akkor tucatjával, akár százával is jönnek fel ezek a névtelen MAC-címek.

Gondolkodj el ezen! Hogy adhat le egy hús-vér ember ilyen elektronikus jeleket?

Márpedig ez történik! És ezt számos kísérlet is alátámasztja.

 

Dr. De Benito felfedezése

 

Az első ilyen kísérletet egy spanyol orvos végezte el 2021 nyarán. Amellett, hogy Dr. Luis De Benito orvos és aktívan fogad betegeket, még Ph.D. diplomája is van molekuláris biológiából.

A következő kísérletet csinálta végig 2021 júliusában és augusztusában, amiről teljes nyilvántartást és írásbeli beszámolót készített, amit számos kutató-csoporthoz eljuttatott.

Először is egy olyan épületben rendelt, ahol abban a két hónapban rajta kívül nem volt senki. A betegeket, akik bejelentkeztek hozzá, megkérte, hogy pontosan érkezzenek, hogy ne legyen egyszerre több személy a rendelőben vagy a váróteremben.

A telefonján volt egy Bluetooth applikáció, amely felismert bármilyen ilyen jelet a környéken. Ha a páciensnél volt telefon, vagy bármilyen egyéb készülék, akkor Dr. De Benito megkérte őket, hogy kapcsolják ki azokat a vizsgálat idejére.

Összesen 137 beteg jött hozzá konzultációra különböző egészségügyi okok miatt.

Itt idézem az orvos szavait:

„Miután elláttam a beteget, megkérdeztem tőle, hogy kapott-e COVID elleni oltást vagy sem. Ha a válasz igen volt, akkor általában gyorsan és habozás nélkül mondták. Ha pedig nemleges volt a válasz, akkor gyakran bizonyos óvatosság kísérte a kérdést. Ez egy olyan reakció, amely azt mutatta számomra, hogy általában azok, akik nem akarták beoltatni magukat, valamilyen kedvezőtlen társadalmi helyzetbe kerültek. Miután megnyugtattam a beteget, hogy nem lesz probléma a válaszából, felírtam egy papírlapra a válaszát.

Az általam megkérdezett 137 beteg közül egyik sem utasította vissza a választ. Ha a válasz igenlő volt, megkérdeztem, milyen típusú oltást kapott, mikor, és volt-e bármilyen mellékhatása. Ezután megkérdeztem, hogy van-e náluk mobiltelefon vagy elektronikus eszköz, például vezeték nélküli fejhallgató vagy tablet, és ha igen, megkértem őket, hogy kapcsolják ki egy időre.”

Dr. De Benito vizsgálatai során ezek az eredmények születtek:

-          - A 137 páciensből 112 mondta azt, hogy beoltották, míg 25 mondta, hogy nem

-          - A 25 oltatlan személy egyike sem regisztrált a Bluetooth programon (nem volt MAC-címük)

-          - A 112 betegből, akik igennel válaszoltak az oltásra, 96 embernél feljött egy MAC-cím az orvos telefonján úgy, hogy semmilyen készülék nem volt bekapcsolva az egész környéken

Az eredmények több fontos kérdést is felvetnek. Egyrészt, hogy a 112 oltott személyből miért csak 96-nál jött fel egy MAC-cím? Bár biztosan nem tudhatjuk a választ, de egy lehetséges szempont az, hogy az oltatlanok egy része 2021-ben még félt a megtorlástól vagy negatív következményektől és inkább oltottnak vallotta magát, ahol csak kérdezték.

Másrészt, ahol öt személyt oltottak be egymás után ugyanabból az üvegből, azok hogyan generálhattak öt különböző MAC-címet? Dr. De Benito erre az alábbi választ adta:

„Konzultáltam néhány számítástechnikussal, robotikusokkal, biológus és mérnök kollégákkal, informatikai és nanorobotikai szakértőkkel. És szerintük az a lehetőség fennáll, hogy ez a kód az injekcióknak a páciens genetikai anyagával való kölcsönhatás eredményeként jön létre.”

Vagyis az egyedi DNS révén lesznek egyediek a MAC kódok.

A spanyol doktor eredményei után, sokfelé beindultak az ilyen kutatások. Mexikói orvosok még egy dokumentumfilmet is készítettek róla, BlueTRUTH címmel. Itt megtekinthető spanyolul, angol felirattal.

Ezután nemcsak sorban készültek a magán videók mindenféle tömeges helyeken, de a szemfülesek még azt is felfedezték, hogy a nemrég elhunytak is adnak le ilyen jeleket a temetőkben! Itt megnézhetsz több tucat ilyen videót. 

Azt fontos szem előtt tartani, hogy a törvény előírja, hogy semmilyen gyártó nem adhat ki semmilyen Bluetooth készüléket, ami nincs bejegyezve a megfelelő nemzetközi intézeteknél. Tehát jelenleg szabályellenes az, hogy a MAC-címes személyek névtelenek. Feltételezem, hogy idővel, amikor már mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy mire ment ki ez az egész, akkor meg fognak jelenni a számok mellett a nevek is.

 

„Like a splinter in your mind”

 

Csak én gondolom azt, hogy egy szerteágazó, sok szálon futó bűnügyi történetben élünk, tele ármánnyal, félrevezetéssel, megtévesztéssel, hazugsággal, rablással és gyilkossággal, vagy másoknak is feltűnt már ez?

Az elmúlt négy év tapasztalatai alapján még mindig őszintén állíthatja bárki is azt, hogy a COVID oltás arra ment ki, mint amivel a gyártók, politikusok és szakértők a lakosságra nyomták azt? Nem tűnik logikusabbnak, hogy nem egy járvány elhárításáról volt szó (eleve miféle járvány az, melynek a hivatalos túlélési aránya 99,7%), hanem egy nanotechnológiára épülő szoftver program telepítéséről? És ha mégsem ez történt, akkor miért ad le az oltottak többsége Bluetooth jelet? Ha számítógépes MAC-címük van, az azt feltételezi, hogy állandó kapcsolatban vannak egy központi hálózattal. És egy ilyen hálózat vajon milyen hatást gyakorol rájuk? Mennyire tudja őket befolyásolni, esetleg észrevétlenül átvenni fölöttük a hatalmat?

Biztos, hogy teljesen kizárt, hogy a nanotechnológiával teli oltások részei lettek volna egy csendes világpuccsnak, mellyel megtörtént a Great Reset, a nagy újraindítás, amiről előtte és közben éveken át beszéltek a politikusok, a Világgazdasági Fórum és egy sor másik szervezet?

Nincs igaza azoknak, akik azt állítják, hogy az oltáskampány fő irányítói, mint Bill Gates vagy Klaus Schwab, csak fehérgalléros gengszterek, akiket a haszon és a mások fölötti hatalom vezérel, és nem az emberiség megmentése?

S végül egy igazi rémfilmbe illő kérdés: Ha az oltottakban génmódosítás is történt, akkor mi van, ha egy nap már nem számítanak jogilag az eddigi értelemben vett embernek, és az alkotmány vagy a törvények már nem védik őket többé, hanem a szabadalmi törvények fognak vonatkozni rájuk, s azon cégek tulajdonává válnak, amelyektől az oltást kapták? Pont úgy, ahogy a génkezelt magok vagy növények egy-egy nagyvállalat, mint pl. a Monsanto, tulajdonai, amit bíróság útján bármikor érvényesíteni tudnak.  Todd Callender amerikai ügyvéd számos interjúban elmagyarázta már ennek a mechanikáját.

Tudom jól, hogy sokan teljesen nevetségesnek találják a fenti kérdéseket és okfejtéseket. De vannak már olyanok is jócskán, akik nem annyira, és kezdenek kételyeik lenni a valóságunkkal kapcsolatban. Akárcsak a Mátrixban, már érzik, hogy nincs valami rendben a világgal, s ez az érzés folyton irritálja őket, mint egy szálka az agyukban. És vannak azok, akik előtt már nyilvánvaló, hogy mindez véresen valós.

 

A hírnökök, a normik és a kétkedők

 

A 2020-21-es nyílt zsarnokság és Nagy Oltáskampány óta átrendeződött a világ, és lakói három csoportba tömörülnek. Nem bőrszín, vallás vagy nemek alapján, hanem annak függvényében, hogy hol állnak a jövőnket illetően. Utoljára a reneszánsz előtt lehetett ez így.

Vannak azok, akik hiper éberek lettek, állandóan figyelik, ami történik, és nem hisznek el semmit, nem bíznak senkiben. Látják, hogy körbe vagyunk véve hazugságokkal és pszichopatákkal, ezért semmi sem szent számukra: sem a konvenciók, sem a tudomány, sem a hatalom. Arra mennek, amerre a tények vagy a logika viszik őket, miközben próbálják felfedezéseiket másokkal is megosztani. Ők a hírnökök, a konteós kutatók, akik mindig találnak valami újabb összefüggést vagy ellentmondást. Ők tudatosan nem engedték, hogy beoltsák őket, és a jövőben sem tudna se az állam, se az egyház, de még maga az Isten sem olyan nyomást gyakorolni rájuk, hogy ezt megtegyék. Inkább választanák a halált, mint a biztos rabszolgaságot.

Aztán van ennek a szöges ellentéte, azok, akik bármiről csak a „hivatalos” magyarázatot hajlandóak elfogadni és követni, függetlenül attól, hogy mennyit tudnak róla. Ha „hivatalos”, akkor „tudományos”, és ha tudományos, akkor „jó”. Automatikus nekik a dolog, nem is kell rajta gondolkodniuk. TUDJÁK, hogy igazuk van! Ők a propaganda legnagyobb fogyasztói, akikre az irányítók mindig számíthatnak. Az elméjük teljesen zárt. Nagyon szkeptikusak, de a rossz irányba. Ha valami ellentmondásra bukkannak, azonnal rákeresnek az interneten, megtalálják az első fact-checker oldalt, és megnyugszanak. Az fel sem merül bennük, hogy ezeken az oldalakon a tettesek magyarázzák meg a saját bűneiket. Ők a normik, akik mindig a jól megszokott normák alapján mennek, mintha azok feltétlenül igazak lennének. Átoltottságuk szinte teljes, és erre büszkék. Naivságuk életveszélyes.

Aztán ott van egy egész nagy tömeg, talán a legnagyobb most már a három csoport közül, akik már észrevesznek bizonyos dolgokat, s érzik, hogy valami nem stimmel. Olykor beismerik, hogy talán igaz lehet valami ezekből a konspirációs dolgokból, de úgy vélik, az ő életüket nem befolyásolja, és amúgy sem tudnának mit tenni ellene. Úgy vélik, hogy kézzel fogható bizonyíték nem nagyon van, úgyhogy minek izgulni ezeken a dolgokon. Próbálják élni az életet úgy, ahogy van, miközben a kételyeik folyamatosan aggasztják őket. Ők a kétkedők, akik már sokkal rugalmasabbak, mint a normik, de még messze vannak a hírnököktől. Vannak köztük oltottak és oltatlanok vegyesen, de egy dologban megegyeznek: még egy kör vakcinán nem mennének át, mert jóvátehetetlenül megrendült a hitük a tudományban, a politikában, a médiában, vagyis az egész rendszerben, amiben eddig éltek.

Hogy az életünk hátralevő részében egy újabb inkvizíció vár-e ránk, vagy egy újabb reneszánsz, azt a kétkedők fogják eldönteni. Arra fog menni a világ, akik mellé ők állnak. Bár most úgy érzik, hogy tehetetlenek, és nem számít, amit gondolnak, a valóságban az ő kezükben van az összes hatalom.

A kérdés csak az, hogy időben döntenek-e? Az is lehet, hogy már eleve késő, s megyünk közösen, kézen fogva a technokrata pokolba - függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e annak, ami történik velünk vagy nem.

*

Hogy ne unatkozzunk ezen az úton, íme néhány a 13 ezer hozzászólásból Heather McDonald fenti videójára:

„Azzal dicsekszik, hogy kapott 5 oltást és elájul. Olykor a komédia megírja saját magát.”

„El kell ismerni, hogy ő egy nagyon jó ImproPfizáló (ImproPfizer).”

„Páciens: Ez az oltás ad immunitást?

Orvos: Csak a gyártónak!”

„Soha többé nem fog ennyire megnevettetni egy közönséget.”

„A legnehezebb része annak, hogy konteósnak bélyegeznek az, amikor kiderül, hogy igazad volt.”

„Ahogy az apukám mindig mondta: Általában akkor vagy a legviccesebb, amikor nem próbálsz az lenni.”

„Kérlek, segíts, Jézus, mert nem tudom abbahagyni ennek a videónak a nézését!”

„Ez egyike azoknak a pillanatoknak, amelyekhez még évekkel és évtizedekkel később is újra és újra vissza fogunk térni, hogy röviden összefoglaljuk ezt a mostani korszakot.”

„Ez volt az első alkalom, hogy egy nő komikus meg tudott nevettetni.”

„Szerencsére háromszoros oltást kapott, így esésének a tünetei enyhék voltak.”

„Remélem, a hölgy jól van.  A komikus időzítése kifogástalan, és a szakmája iránti elkötelezettsége elképesztő.  Viseljetek sisakot az oltás után, emberek!”

„Ja, te aztán megmutattad nekünk, tisztavérűeknek! Jól csinálod!”

„Remélem, a színpad jól van!”

„A ma esti műsornak ezt a részét a Pfizer szponzorálta.”

„Amikor annyira biztonságos és hatékony, hogy egyszerűen nem tudsz megállni a lábadon.”

*

És azoknak, akiken még ez sem segít, az egyetlen reményük már csak a Konteonix lehet.


Írta: H. Leo 

"Olvasd el itt H. Leó más írásait is!"

Szerkesztette: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése