2022. július 21., csütörtök

Az oldal lezárva - 2022.07.21.

VilagHelyzete - vilaghelyzete@gmail.com

Vigyázat! A VilagHelyzete.com oldal jelenleg egyetlen egy Facebook-oldalt sem működtet!
Az egyedül hiteles korábbi nagy 46 ezres VilagHelyzete.com Facebook-oldal és a kisebbik 18 ezres VilagHelyzete Facebook-oldalak jelenleg ideiglenesen inaktívak, teljesen le vannak kapcsolva! 


A VilagHelyzete összes eddigi authentikus, hiteles és megbízható elérhetősége ezen a linken elérhető! 


Veszély! Vigyázat!
 
A facebook-on ezen a címen létrehozott oldalt egy csaló troll üzemelteti, aki mások fotójával és adataival visszaélve próbálja nemcsak kiadni magát a VilagHelyzete szerkesztőjének, de lejáratni komoly és tájékozott olvasókat és hamis információkkal megtéveszteni az embereket! Senki ne üljön fel a megtévesztésnek, a manipulációnak és senki ne kommenteljen azon az oldalon! 

Akik akár 2011 óta, vagy csak néhány éve követik az írásaimat és cikkeimet, fordításaimat, azok tisztában vannak azzal, hogy egyetlen oldalon, közösségi portálon senki ellen személyes támadást soha nem olvashattatok, személyiségi jogokat sértő nevek, fotók, adatok közzétételét nem tapasztalhattátok, így tudhatjátok, hogy ha bárhol bárki így próbálja magát VilagHelyzete oldalnak, profilnak, blognak vagy portálnak, az kizárólag megtévesztés és csalás

Ezerszer is inkább kérdezzetek rá nálam a vilaghelyzete@gmail.com email-címen, hogy mi a helyzet, mint hogy beleessetek a csapdába! 

Mindenről időben értesülni fogtok, de kizárólag általam!

SBG Buddha - VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése