2020. január 31., péntek

Mi a kapcsolat a koronavírus-járvány, Bill Gates és Wuhan között, de hogy jön ide az 5G? - Tények és dokumentumokFurcsa tények vannak a koronavírus-járvány 2020-as kitörésével kapcsolatban
A legfontosabb VilagHelyzete előzmény - cikk:

Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió
Remélem nem lesz igaz a Vilaghelyzete-n 2011-ben közzé tett - "Angolszász misszió" nevű titkos terv, ami úgy indul, hogy "Kína náthás lesz"....
Az erről szóló akkori cikkemet itt találjátok:.., de szó szerint idézek belőle:
"biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsősorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, "Kína náthát kap". A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül." (SBG Buddha - Vilaghelyzete saját megj.)
- 2018-ban a PirBright Institute jegyeztette be a Koronavírus szabadalmát. A PirBright Intézetet a Bill & Melinda Gates Alapítvány hozta létre. Elsődleges finanszírozója a Pirbright Intézetnek: Bill & Melinda Gates 2019. október 18-án a Bill & Melinda Gates Alapítvány a John Hopkins Központtal és a Világgazdasági Fórum egy gyakorlatot és eseményt vezényelt le "EVENT 201" címmel, egy magas szintű járvány szimulációját New York Cityben. A szimulációt, amit mindössze 3 hónappal ezelőtt csináltak a KORONAVÍRUSRA alapozták.

Arra a következtetésre jutottak, hogy 65 millió embert tudna megölni és úgy döntöttek, hogy a MEGOLDÁS az, hogy legyen egy vakcina a járványban egy hónapon belül.
Ugyanazon a héten, ahogy címlapokra került a járvány, a Netflix már elindítja a dokumentum-sorozatát PANDEMIC - Járvány címmel, avagy "Hogyan előzzük meg egy járvány kitörését" ...amiben a MEGOLDÁST az oltóanyagok jelentik. ... és a hős, akiben bízni kell nem más, mint Bill Gates. Eközben a Bill & Melinda Gates Alapítvány létrehozza az Inovio Pharmaceuticals céget, hogy kifejlesszen egy Koronavírus-vakcinát. A következő tények már nincsenek a videóban, kis nyomozás után elérhetőek, ezért szerettem volna nektek megmutatni: Tehát adott egy csoport, mely birtokol és szabadalmaztat egy halálos vírust és dolgozik egy vakcinán, mely ezt orvosolni is tudná. 2015. Június 19-én a Brit Kormány által is finanszírozott PirBright Institute folyamodott az élő koronavírus szabadalmának bejegyzéséért, amit 2018. november 20-án kapott meg. Az az intézet, melynek elsődleges alapítója a Bill és Melinda Gates Alapítvány Külön cikket is közöl a PirBright Intézet az egyik együttműködési projektjükről. Elég furcsa, igaz?
És akkor még az 5G bevezetéséről nem is beszéltünk... Ennek központja és első tesztvárosa Wuhan...
Kapcsolódó VilagHelyzete Videók, Cikkek:


Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - "Terroristák biofegyverekkel 30 millió embert is megölhetnek"


Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

✔ VILAGHELYZETE TELEGRAM CENZÚRÁZATLANUL - t.me/VilagHelyzete