2019. február 9., szombat

Q - A TERV, hogy megmentsük a világot - Íme a világméretű összeesküvés leleplezése


Itt az idő, hogy ennyi év leleplezése után végre nyíltan beszéljünk a világot irányító háttérhatalmi erőkről, melyek háborúkba, pusztulásba és számtalan megtévesztés segítségével egy hazug és hamis világba hajszolták az emberiséget.

Az információk átadása és az emberek fogékonyabb részének felébresztése igazságkutató emberek és tudás segítségével együtt mára elvezethetett oda, hogy már a társadalom egy jelentős részét nem lehet megosztani és megtéveszteni az évszázadokon keresztül használt hazugságaikkal.

De mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa - a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA - még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vivható meg nyíltan. Egyetlen fegyverünk a tudás és kezükben lévő főáramú médiát már megelőző Alternatív Média és az IGAZSÁG!
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com és AlternativHirek.com)

Q - A TERV, hogy megmentsük a világot - Íme a világméretű összeesküvés leleplezéseGondolkoztál már azon, hogy miért vannak háborúk, és hogy miért tűnik úgy, hogy soha nem tudsz megszabadulni a hitelektől? Miért van szegénység, megosztottság és bűnözés?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezeknek van oka?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezek szándékosan léteznek?
Mi lenne, ha azt mondanám, hogy azok, akik korrumpálják a világot, mérgezik az ételeinket és konfliktusokat robbantanak ki, ők maguk azok, akik közel állnak ahhoz, hogy véglegesen el legyenek törölve a Föld színéről?

Úgy gondolhatod, hogy ez egy idealisztikus fantázia. Nos, engedd meg, hogy elmondjak egy történetet.

Tudjuk, hogy vannak bűnözők, természetesen. Kirabolják a házadat, ellopják a telefonod, és meg is ölnek Téged, ha úgy gondolják, hogy megússzák ezt. Mi már mindannyian megtapasztaltunk bűnözőket így vagy úgy. A bűnözők, ahogy mi tudjuk, azok, akik a személyes előnyöket választják szemben mások jogaival, és nem tisztelik a törvényt.

De ez az a pont, ahol ki kell szélesítened a nézőpontodat.

A bűnözők sikeresek lehetnek az üzleti- és a politikai életben, és megválaszthatják őket vezetőknek is. Ha egy bűnözőből elnök lesz, gondold el, hogy mit érhetnek el!

Ők a vezetői hatalmuk teljes súlyát felhasználhatnák arra, hogy jóval nagyobb bűnöket követhessenek el és biztosíthassák, hogy ők és a barátaik a lehető legjobban meggazdagodhassanak. 

Egy bűnöző elnök szövetségeket köthetne más bűnöző elnökökkel, hogy utána összejátszhassanak további, világméretű bűnök elkövetésében.

Bármi lehetséges, drog kereskedelem, ember csempészés, bármi, ami nagy pénzt hoz.

A XX. század felkavarodott háborúk, gazdasági katasztrófák, éhínségek és elvándorlások miatt. Mi mindig úgy fogadtuk el ezeket, mint az emberi természetet, és hogy a világ így működik - valami elkerülhetetlen és az emberi természet gyengesége, amik ezekhez az akciókhoz vezetnek.

Ez az a pont, ahol mi súlyosan tévedtünk.
Te nem vagy bűnöző. Én sem vagyok bűnoző.

Tehát, akkor hogyan gondolhatjuk, hogy ez az emberi természet, ami miatt van ez a sok fájdalom és szenvedés? Mi van, ha ez nem is az emberi természet, hanem valami sokkal szándékosabb dolog eredménye?

Nekünk azt tanították, hogy a Kapitalizmus volt az oka a szélsőséges gazdag/szegény különbségnek, és a szegénységnek - ami pedig a kiváltója volt a háborúknak, bűnözésnek és éhezésnek.

Másoknak azt tanították, hogy a Kommunizmus, az egyenlő vagyon rendszere minden ember számára, az, amit okolni lehet a bajok miatt.

De figyeljetek csak emberek, ezek egyike sem igaz. Ez nem a mi természetünk, hogy harcoljunk, hogy rasszisták legyünk, és nem a természetünk, hogy raboljunk másoktól.

Amit meg kell tanulnotok, hogy ezek mögött BŰNÖZŐK álltak mindig is!
Igen. Van hatalmuk. Több, mint amennyi egy bűnözőnek lennie kellene.
Amikor egy bűnöző olyan gazdaggá válik, amilyen csak lehet, akkor az ebül szerzett vagyonuk védelme lesz az elsődleges prioritás.

Dühös állampolgárok, akik belefárdtak a szegénységbe, egy fő akadály és fel tudnak lázadni, ha kellően sokat szenvedtek. A bűnözőknek ezt meg kell akadályozniuk. 

Tehát ráirányították a figyelmüket az utolsó megmaradt versenytársukra - az emberekre a világon: rád, és rám.

Mi nem vagyunk boldogok, hogy bűnözők irányítanak minket, és 3 állásunk van azért, hogy túléljünk. Ők tudják, hogy ezt mi nem fogadjuk el.

Ezért felhasználták a média feletti kontrolljukat, hogy a feketéket a fehérek ellen fordítsák,
a nőket a férfiak ellen, a fiatalokat az idősek ellen, a Muszlimokat a Keresztények ellen.

Meggyőztek minket, hogy MI magunk vagyunk a probléma, hogy harcoljunk egymás ellen, és pusztítsuk el egymást.

Hogy ez gyorsabban megtörténjen, ők megtámadták az emberiség összes olyan részét, amely erőssé tett minket. Mint például a család.

A kultúrára gyakorolt hatásuk révén népszerűsítették az életmóddal kapcsolatos döntéseket, amelyek a szétesett otthonok, az elveszett fiatalok és a kábítószer-visszaélések megugrását eredményezték.

Egy egész napon át tudnék beszélni arról, hogy milyen módokon gyengítettek minket szándékosan, és felfordulna tőle a gyomrod. Mi csak próbáltuk valahogy megoldani az életünket.
Hol vannak tehát a jó fiúk?
Jó emberek meg akarnak házasodni, gyerekeket akarnak, meg akarnak élni, és élvezni akarják a szabadságukat.

Nos, VOLTAK jó fiúk. Sokan.
Az egyikük az Egyesül Államok elnöke lett 1961. januárjában.
Ő ismerte a szándékaikat mindannyiunkkal kapcsolatban, és Ő harcba akart szállni velük.
Sajnos nem volt elképzelése arról, hogy milyen nagy hatalomra tettek szert.

Reagan elnöknek szintén jó szándékai voltak az amerikai emberekkel.
Ő tudta, hogy ez a bűnöző maffia kontrollált mindent ezen a szinten, beleértve a gazember titkosszolgálatokat. Az Ő gazdasági programja ígéretes volt, de a bűnözőknek egy gyenge Amerikára volt szüksége, hogy hatalomban tudjanak maradni.

Reagan elnöknek egy golyóval mutatták meg, hogy egy növekedő US gazdaság nem az, amit a bűnözők akartak. Ez meglehetősen zordnak látszott a jó emberek számára.

Minden egyes alkalommal, amikor valaki felállt, és a helyes dolgokat akarta tenni, meg lett állítva.
Fel leszünk valaha is szabadítva?

A bűnözőket úgy is ismerjük, mint Mély Állam (Deep State), vagy cabal, mert ahogyan kontrollálják a dolgokat a függöny mögött.

Minden Reagan utáni elnök egyike volt ezeknek a Mély Állam béli bűnözőknek, és a birodalmuk még erősebbé vált.

Minden egyes új elnökkel új mélységek keletkeztek, ahová Amerika és a világ süllyedt.
A világ sötétségbe borult. Szükséges, hogy elmondjam, hogy miképpen?

Lerombolt gyárak, csökkenő munkahelyek, betegebb emberek, kábítószerek, Irak, Szíria és Jemen lerombolása céltalan háborúkkal, emberek áttelepítése Európába, ISIS, terrorizmus, összeomló kormányok, szegénység és fajírtás. TELJES SZENVEDÉS.
Úgy gondolod, hogy ezek elkerülhetetlenek voltak? Dehogy is.

Nos, ez az a pont, ahol a dolgok jóra kezdtek fordulni. 
Amikor a teljes kép összeáll és ismert lesz, ezt fogják tartani a valaha legnagyszerűbb történetnek. Nos, itt van a lényeg:

Néhány jó ember még mindig hatalomban maradt.
Nagyra értékelték az emberiséget és a törvényt erejét.

Amíg a bűnözők megbeszélték a terveiket az éves Bilderberg találkozóikon, a jó fiúk saját terveket szövögettek.

Az információ kora elérkezett, hogy örökre megváltoztassa a jövőt.

Ahogy az internet megjelent az otthonokban, és a készülékek egyre okosabbak lettek, és ahogy emberek követő eszközöket kezdtek hordani magukkal, egy lehetőség kezdett el körvonalazódni, hogy véget vessenek a bűnözői kontrollnak.

Mi összeköttetésbe kerültünk, követhetőkké váltunk és lehallgathatókká, de ŐK SZINTÉN.
Ők függőkké váltak - csakúgy, mint mi is - az emailektől, SMS-ektől és az azonnali kommunikációktól.

Ez megkönnyített a bűnözést, de egyben feltette őket a térképre, amely ha a jó emberek számára hozzáférhető, akkor lelplezné a bűneiket az emberek számára, és véget vetne egyszer és mindekorra a rajtunk lévő vas szorításuknak.

Az információ új korszakában úgy gondolták, hogy a hadseregnek is szüksége lenne egy saját titkosszolgálatra, amely a kiber bűnözésre és kémkedésre fókuszál.

Ezt úgy hívták, hogy NSA, Nemzeti Biztonsági Szolgálat.
Az NSA relevanciáját a történetben nem lehet alulértékelni.
Megvolt minden telefonhívás, e-mail és szöveg minden eszközről, tárolva és archiválva.

Akár valaki egy időpontot egyeztetett az orvosával, akár a Mély Állam készített elő egy jelentős heroin vásárlást a Táliboktól.

A megfelelő kezekben ez elegendő információ lenne, hogy a teljes sötét összeesküvést lelplezze, amely teljesen ki akar rabolni, és el akar törölni minket.

Tartsd ezt a gondolatot, mert most elmagyarázom a TERV-et.

A jó fiúk kidolgoztak egy TERV-et, hogy visszaköveteljék a világot a cabal-tól (fekete kalaposok), és visszaadják az embereknek.
Ehhez szükség volt szövetségesekre több országgal, mivel a bűnözőknek nemzetközi vonalai, kereskedelmi és más infrastruktúrájuk volt készen, amihez kellett az együttműködés.

Két lehetősége volt Amerikának: Katonai puccs indítása, hogy elragadja a kormányt az éppen aktuális Fehér Házban lévő Cabal-bábtól.

Vagy jogszerűen megnyerni a választásokat, kontrollt szerezni az NSA fölött, felfedni a bűnözőket a bűneikért, és mind letartóztatni. Nyilvánvalóan az első lehetőség nagyon zavaró lett volna a közönség számára.

Az emberek, akik még mindig a cabal által készített társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, valószínűleg fellázadnának és ártanának maguknak és másoknak. 
Nem! A második megoldásnak kellett lennie.

Tehát szükség volt egy jelöltre, aki képes nyerni, ráadásul nagyot nyerni.
Több államot, mint Kaliforniát is, elárasztották a bűnözők, és a még a szavazó gép is úgy volt beállítva, hogy bárhogyan meg tudta változtatni a szavazatokat.

Ennek egy döntő győzelemnek kellett lennie.

Jó hazafiak az USA hadseregében és az ő nemzetközi partnereik felkérték Trumpot, hogy induljon az elnökválasztáson, hogy jogszerűen vissza tudják szerezni a kontrollt Amerika felett a közönség megriasztása nélkül.

Trump egy jó választás volt, nyilvánvalóan, hiszen Ő legyőzte a szavazási csalást, és győzött. De Ő egyben hazafi is, szerették és csodálták Őt.

Ő nem volt érdekelt abban, hogy csatlakozzon a cabal-hoz, főleg azért nem, mert ők utálták Amerikát, és ebben nem tudott velük egyetérteni.

Abban a pillanatban, hogy érdeklődést mutatott a hatalom iránt, aktiválták a média eszköztárukat, hogy rosszindulatúan szembeforduljanak vele. Ez az, amikor a hirtelen gyűlölet megjelent.

Amikor Ő nyert, a cabal-nak még akkor sem volt elképzelése, hogy minek is a része Ő, sem a kidolgozott tervről, amely el kezdett kibontakozni ellenük.
A veszteség miatti sokkot követően mobilizálták a teljes titkosszolgálati-, média-, pénz- és technológiai arzenáljukat, hogy visszaszerezzék a hatalmat.

Az FBI és a Demokraták élén álló emberek összeállítottak egy tervet, hogy keretek közé szorítsák Trumpot, és meg tudják vádolni őt. Ez az a pont, ahol visszatérünk ismét az NSA-hez.

Minden üzenet el volt tárolva, és fel lehet használni, hogy felfedjék ezt az összeesküvést, és megakadályozzák Trump megbuktatását.
Egy egész könyvet fognak írni Trump első két évének elnökségéről, hamis zászlós terror támadásairól, lezuhant repülőkről, rakéta risasztásokról, gyilkossági kísérletekről.

De itt a lényeg. A világ jelenleg egy drámai, háttérben zajló háborút tapasztal meg, szó szerint egy harcot a Földért a jó és a gonosz erői között.

Én nem tudom ezt egyszerűbben mondani, de úgy tűnik, hogy a jó fiúk nyernek.
A cabal-nak teljes kontrollja volt Észak Korea felett.
Eltérítették a Kim dinasztiát, gonosszá tették őket, és azon dolgoztak, hogy felépítsenek egy arzenált, hogy fenyegetni tudják a világot.
Kim Jong-Un hirtelen békéssé fordulása egyszerűen azért történt, mert a Mély Állam meg lett verve és ki lett kergetve. Az ISIS szintén megsemmisítésre került Trump győzelmét követő évben.

Most már látható mindannyiunk számára, ahogy kellő idő telt el, hogy a legnagyobb globális aggályaink csökkennek és a béke visszatér. 
Ezek mind bizonyítékok, hogy a jó fiúk nyerik meg ezt a háborút.
De mi még itt vagyunk ennek a közepén.

Miközben sok minden fejlődik, sokakat idegesít, hogy az ismert bűnözők legtöbbje még mindig szabadlábon van. Főleg a felsőbbek, mint pl Hillary Clinton, a Bush család, és Obama.

Ezek is meg fognak történni a történetünk következő fejezetében.
Ezért létezik Q.

A jó fiúk, az NSA feletti kontrollal, megkezdték a Q hírszerzési terjesztési programot, hogy segítségül hívjanak egy alulról jövő mozgalmat, amit úgy hívnak, hogy "A Nagy Felébredés" (The Great Awakening)

Ez földalatti internet-csatornákon kezdődött meg, és később átkerült a fősodratú médiába.

Q egy szórakoztató figyelemelterelés volt azok számára, akik követik a világ eseményeit és vágynak az igazságra, de hamarosan egy sokkal fontosabb és szükséges dologgá válik
- informálni fogja a közönséget, amikor a Mély Állammal folytatott háború a felszínre tör.
Ez alatt nagy horderejű letartóztatásokat értek.

Bizony emberek. A bűnözők, akikről beszélek, ismert politikusok, színészek, énekesek, vezérigazgatók és hírességek. Személyek, akik megszerezték a bizalmunkat, elismerésünket és csodálatunkat.


Azok, akik az elejétől fogva követték Q-t, elérhetőek lesznek, hogy segítsenek, hogy megértsétek az elkövetkező eseményeket.

Mi az elsők között vagyunk, akik felismerték, hogy ezek kis partizán egységek mindössze lényegtelen figyelem elterelők, és mi mindannyian egy rejtett ellenség rabszolgái vagyunk.

Mi felismertük, hogy a probléma sohasem a Kapitalizmus vagy a Szocializmus, a Demokraták vagy a Republikánusok,a feketék vagy fehérek, a Muszlimok vagy Keresztények.

Mi tudjuk, hogy ennek oka mindössze nagy hatalommal bíró bűnözők, akiknek túl sok hatalmuk volt.

Rabszolga társaim. Itt az idő, hogy becsatoljátok az öveket, ismerjétek fel az igazi ellenségeiteket, és fogadjátok az új jövőt, amivel mindannyian tartozunk a bátor hazafiaknak - akik kockáztatták az életüket, hogy győzelmet érjünk el a történelem legnagyobb ismert gonosz erői ellen.

Isten áldja Amerikát és a világot. (Bízz a Tervben)"

Szerkesztette és a videót feliratozta: SBG Buddha - VilagHelyzete
➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

A pénzről minden igazság ! A Bank Of England tanulmánya elismeri, hogy a semmiből teremtik, amit Te rabszolgaként használsz

A Federal Reserve kartell és a nyolcak - Akik magántulajdonban birtokolják a világ pénzkibocsátását és a 'rabszolgatartás' teljes kontrollját

A szabadság lassú és csendes felszámolása így zajlik (a pénzoligarchia államaiban)

J.F.Kennedy rádióbeszéde, mely az életébe került...

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan

Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk!

Milyen célokkal menetelünk büszkén és tudatlanul ? Az Illuminati célkitűzései....

"A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

► Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

✔ VILAGHELYZETE TELEGRAM CENZÚRÁZATLANUL - t.me/VilagHelyzete