2019. február 14., csütörtök

A pók hálója: City Of London - A legtitkosabb bűnszervezet - Nagy-Britannia második birodalma

A rejtőzködő világbirodalom - Századunk igazi szuperhatalma a pénzimpérium

Egy olyan teljes "egész estés" dokumentumfilmet hoztam el és tettem rá feliratot nektek, mely napokra elegendő információt és gondolkodni valót ad majd, de igazságtartalma miatt egyben sokkoló leleplezéseket és adatokat is tartalmaz.


Rengeteg összefüggés érthető majd meg ennek a tudásnak a birtokában.Sajnos ez egy tabunak számító terület és sem a főáramú oktatás, sem a média nem foglalkozhat ezzel! Saját környezetemben is megdöbbenek, mennyire nincs fogalma az embereknek erről (sem). (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Akkor szoktuk esetleg felkapni a fejünket, mikor Drábik János egy-egy tényfeltáró előadásában megemlíti, mennyire érinthetetlenül felette állnak a City of London és a Korona-Club urai Nagy-Britanniának és történelmileg hogyan vette át a City of Londont is irányító háttérhatalom a Föld jelentős részének kiszipolyozását. 



A pók hálója: City Of London - A legtitkosabb bűnszervezet - Nagy-Britannia második birodalma


A napokban osztottam meg a Columbia Egyetem friss kutatásának eredményeit, amit sajnos szintén sehol máshol nem lehetett hallani




A birodalom hanyatlásakor a londoni City pénzügyi érdekeltségei egy olyan hálót szőttek titoktartó területekből, amely a világszerte felhalmozott vagyont offshore szigeteken rejtette el. 
Ma a világ offshore vagyonának fele brit fennhatóságú területeken rejtőzködik és ezzel Nagy-Britannia és függőségei a nemzetközi pénzügyek legnagyobb lebonyolítói.


Ez a film olyan összefüggésekre mutat rá, amiket mindenkinek tudnia kellene, de mégis egyedül az Alternatív Média mer róla beszélni. 

Pontosan feltárja a City of London érinthetetlenségét, bűnszervezetként működő offshore-hálózatát, melynek segítségével kifosztották a gyarmatokat és a világ vagyonának több, mint fele vándorolt ezekhez a titkolt csoportokhoz, melyek olyan szervezettel bástyázták körül magukat, ami rendkívül szilárd és átláthatatlan és mely háttérhatalom szóvivőiként és végrehajtóiként működnek maguk a politikusok is! 


"A Brit Birodalom alkonyán a londoni City-beli bankárok, ügyvédek és könyvvizságlók egy valódi hálót állítottak fel offshore titoktartó területeken, amin keresztül a vagyonukat a világból Londonba irányították. A brit katona, a világon mindenütt jelen van, Gibraltártól Hongkongig."

London egy hely bankoknak, ahol azok olyan ügyleteket bonyolíthatnak,amelyeket máshol nem engednek meg, ahol a magasrangú bankárok nem tartanak a tetteik következményeitől. 
Ez az egyik ok, amiért ma több bank van Londonban, mint bármely más pénzügyi központban. Nagy-britanniában senki nem kerül börtönbe bankárként, egy bankár sem, általában nem.


Ők egy "védett faj" részei. És ez a brit offshore üzleti modell része!

Az 1960-as évektől, a City of London intézményei offshore irodákat kezdtek alapítani a Brit Birodalom korábbi területein.


Szigorú titoktartású offshore központok alapítása volt a céljuk, hogy a világból vonzzák a tőkét.  A svájci bankok titoktartása a leghíresebb, tudja, ha egy svájci bankba teszi a pénzét, senkinek sem fogják megmondani. Ez a titoktartás egyik fajtája. 
Egy másik fajta titoktartás az, amely nagyon brit,ez a vagyonkezelő tröszt és a tröszt egy nagyon komplikált és ördögi gépezet.


A legendák szerint a keresztes hadjáratok idejében alakultak ki, amikor a lovagok távoli országokban harcoltak és addig a vagyonukat megbízható kezekre hagyták. 

A trösztök végülis a tulajdonos szerepét töltik be. A tulajdonjog nem olyan egyszerű. 

Szóval a megbízó, a lovag ez esetben átadta a vagyonát valakinek, akit manapság végrehajtónak hívnak és gyakran egy ügyvéd. 


Jogilag elkülönül attól a vagyontól, nem a sajátja, mert létezik egy akadály. 

Nem adóztathatnak meg miattuk; senki nem fog semmit sem találni a vagyonával való kapcsolatáról.



A dokumentumfilmben szóba kerülnek a 'Panama papers' néven napvilágra került leleplezés anyagai, amikről 2016 áprilisában már írtam a VilagHelyzete blogon, de azóta már ezek is szándékosan a feledés homályába kerültek a médiából.



Mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa - a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA - még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vivható meg nyíltan. 


Egyetlen fegyverünk a tudás és kezükben lévő főáramú médiát már megelőző Alternatív Média és az IGAZSÁG! Ezért osztottam meg veletek. A Youtube nem is engedte és azonnal letiltotta feltöltését, így Vimeo-ra tudtam csak feltenni számotokra magyar felirattal. (SBG Buddha - VilagHelyzete.com és AlternativHirek.com) 

Mert mindig a pók irányítja a hálót és a pók egy olyan szinten van, amit Te a hálóban vergődve nem láthatsz!  

Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban.
Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben. Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.

Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽




(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


◢ BLOG: VilagHelyzete.com 

◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése